Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
[link] - znzny również jako Darek z Podhala - NIE POLECAM
Jako stały klient miałem oczywiście zniżkę na koszulki z dużym nadrukiem z przodu i herbami na karku. Cena fakt faktem deklasowała wszystkich producentów. Koszulki miały być na piątek (wczoraj) a zamówione zostały prawie dwa tygodnie temu. Po kontakcie telefonicznym w zeszły czwartek usłyszałem że koszulki już się robią. Od tamtej pory zero kontaktu- brak odpowiedzi na gg czy na maile. Wczoraj jak już koszulki miały być u mnie dostaję maila, że koszulek mi nie zrobi i odsyła pieniądze. Podanym powodem był wypadek i zły stan zdrowia Pana Darka. Z innych źródeł doszły słuchy, że wypadek był już długo przed zamówieniem koszulek. My zostaliśmy na lodzie i teraz na gwałt szukamy dobrego i taniego producenta. Przypuszczamy, iż źle oszacował produkcję koszulek (podał zbyt niską cenę) i chciał wyjść z twarzą zwalając winę na wypadek. A wystarczyło poinformować i pieniądze zostały by dosłane. Należy też dodać, że 90% wcześniejszych zamówień też nie było na wyznaczony termin. NIE POLECAM BRAK PROFESJONALIZMU !
Jako stały klient miałem oczywiście zniżkę na koszulki z dużym nadrukiem z przodu i herbami na karku. Cena fakt faktem deklasowała wszystkich producentów. Koszulki miały być na piątek (wczoraj) a zamówione zostały prawie dwa tygodnie temu. Po kontakcie telefonicznym w zeszły czwartek usłyszałem że koszulki już się robią. Od tamtej pory zero kontaktu- brak odpowiedzi na gg czy na maile. Wczoraj jak już koszulki miały być u mnie dostaję maila, że koszulek mi nie zrobi i odsyła pieniądze. Podanym powodem był wypadek i zły stan zdrowia Pana Darka. Z innych źródeł doszły słuchy, że wypadek był już długo przed zamówieniem koszulek. My zostaliśmy na lodzie i teraz na gwałt szukamy dobrego i taniego producenta. Przypuszczamy, iż źle oszacował produkcję koszulek (podał zbyt niską cenę) i chciał wyjść z twarzą zwalając winę na wypadek. A wystarczyło poinformować i pieniądze zostały by dosłane. Należy też dodać, że 90% wcześniejszych zamówień też nie było na wyznaczony termin. NIE POLECAM BRAK PROFESJONALIZMU !
-
ch_31 pisze:Faktycznie znaczenia nie ma bo termin to termin i już mnie powoli zaczyna drażnić.seba1944 pisze:Trafiło akurat na jego przykładzie, ale tyczyło się ogółu
A komu kto kibicuje to akurat nie ma znaczenia
Darek miał wypadek i aktualnie znajduję się w szpitalu. U mnie też było opóźnienie, ale nie robiłem z tego problemów ;)
-
Wypadek miał przed przyjęciem zamówienia i zdeklarowaniem się co do terminu. Ja potrafię zrozumieć przeciwności losu. I już nie chodziło o termin tylko o to, że przez telefon twierdził, że koszulki się robią a później nagle odsyła pieniądze. Jak by się robiły to by je dokończył z opóźnieniem, bo nie wierzę, że wyrzucił je do śmieci. Nawet nie skonsultował nic ze mną tylko napisał ze nie zrobi i tyle. Wystawił mnie w dniu, w którym miały być u mnie.zlyKIBOL pisze: Darek miał wypadek i aktualnie znajduję się w szpitalu. U mnie też było opóźnienie, ale nie robiłem z tego problemów ;)
-
[link] nie polecam tego producenta! Jakiś czas temu robiliśmy portfele gdzie zostala zjebana jedna strona , ostatnie paski przyszły z porysowanymi klamrami jak by ktoś jezdził po nich kluczem. W obydwu przypadkach termin producji jest odległy od zakładanego i dochodzi do miesiąca .Odradzam wykonywać tam gadzety.
-
Gdzie polecacie robić polówki haftowane ? Herb + napis na plecach.
Dajcie jakiegoś producenta gdzie jakość idzie z ceną.
Robił ktoś u nich coś ? [link]
Dajcie jakiegoś producenta gdzie jakość idzie z ceną.
Robił ktoś u nich coś ? [link]
-
szukam kogoś kto zrobi:
spodnie z dresu ze ściągaczami i zamkami w kieszeniach
filiżanki z nadrukiem
wpinki
spodnie z dresu ze ściągaczami i zamkami w kieszeniach
filiżanki z nadrukiem
wpinki
ROW RYBNIK
Polecam :
[link]
Zamawiałem u nich ostanio smycze .dosżły na czas jak było mówione jakosciowo bardzo dobre no i prxede wszystkim tanio!!! Widac ze ludziom w tej firmie naprawde zalezy na klientach w porównaniu do innych ,,producencików''
[link]
Zamawiałem u nich ostanio smycze .dosżły na czas jak było mówione jakosciowo bardzo dobre no i prxede wszystkim tanio!!! Widac ze ludziom w tej firmie naprawde zalezy na klientach w porównaniu do innych ,,producencików''
-
Z uwagi na wzrastające zainteresowanie smyczami z ULTRA-STYL'u rozpoczynamy promocję:

-
full color od 13 zł

[email protected]
FB - STORMstreetwear
FB - STORMstreetwear
-
[link]
- produkowałem u tego producenta dwie wzory smyczy, cena jakość kontakt termin realizacji na wielki plus, szczerze polecam.
[link]
- najlepsze wlepki na polskim rynku :)
- produkowałem u tego producenta dwie wzory smyczy, cena jakość kontakt termin realizacji na wielki plus, szczerze polecam.
[link]
- najlepsze wlepki na polskim rynku :)
Sekcja Piaski - Wyznawcy Zagłębia !
-
Z jakiego materiału najlepiej robić flagę (wiszącą)? Nie chodzi mi o zlecanie produkcji profesjonalistom od fan i gadżetów tylko o takie "zrób to sam" ;-) - amatorsko zszyć pasy materiału i machnąć napis... poliester syntetyk ala podszewka bedzie dobry czy koniecznie coś innego?
-
Gdzie polecacie robić dobrze i tanio FLAGI
Piłka Nożna Dla Kibiców
ACAB
ACAB
-
Podbijam, ważne...!alik_22 pisze:Z jakiego materiału najlepiej robić flagę (wiszącą)? Nie chodzi mi o zlecanie produkcji profesjonalistom od fan i gadżetów tylko o takie "zrób to sam" ;-) - amatorsko zszyć pasy materiału i machnąć napis... poliester syntetyk ala podszewka bedzie dobry czy koniecznie coś innego?
-
Na prześcieradle, podszewka na wszystkim na czym się będzie farba trzymała. Albo zamówcie materiał.
-
Jeżeli ten napis chcesz wyszyć to najlepszy materiał to dederon. Jeżeli zaś coś chcesz na nim namalować farbą to podszewka poliesterowaalik_22 pisze:Z jakiego materiału najlepiej robić flagę (wiszącą)? Nie chodzi mi o zlecanie produkcji profesjonalistom od fan i gadżetów tylko o takie "zrób to sam" ;-) - amatorsko zszyć pasy materiału i machnąć napis... poliester syntetyk ala podszewka bedzie dobry czy koniecznie coś innego?

www.noszecochce.pl
[email protected]
NAJLEPSZY SKLEP Z KOSZULKAMI
WWW.SKLEP.NOSZECOCHCE.PL
Nasza strona na Facebooku !! POLECAMY
http://www.facebook.com/pages/noszecochcepl/136563756423670
-
Vikingowy frajer znow dal o sobie znacNordfront pisze:Frajera vikinga polecasz?sk1919pl pisze:wlepki sectorx.pl
szaliky - gadzetykibica
smycze - callistoshop
brawo.
moze cos wiecej niech napisza chłopaki z Floty
ale generalnie na pewno go poleca
na plus zalicza dosc długi tewrmin oczekiwania na gadzety
oraz fakt, żę nadal na nie czekaja
za pare miesiecy sprzedadza je jako pamiatki archiwalne :)
polecacjcie typa dalej a on będzie dalej wałowac ludzi
-
[link]
Szczerze polecam. Zrobił nam okazjonalne koszulki z okazji awansu Radomiaka do 2 ligi w ekspresowym tempie, tanio i bardzo dobrej jakości, w które byli ubrani wszyscy w środę na ostatnim wyjeździe w Ostrołęce. [link]
Szczerze polecam. Zrobił nam okazjonalne koszulki z okazji awansu Radomiaka do 2 ligi w ekspresowym tempie, tanio i bardzo dobrej jakości, w które byli ubrani wszyscy w środę na ostatnim wyjeździe w Ostrołęce. [link]
-
Ja, osobiście polecam firmę Ultras Sport. Jeszcze się nigdy na nich nie zawiodłem, wszystko na czas. Nadruki czy inne usługi wykonują na konkretnych przedmiotach a nie na czymś co po praniu się kurczy o 2 rozmiary. Naprawdę polecam!
[link]
[link]
https://www.facebook.com/pl.ultras
-
Szukam producenta zapalniczek gazowych z nadrukiem.
-
Szukam kogoś kto wykona 8-10 chust
-
sorry, że post pod postem, ale poszukuje osoby co tanio wykona flagę na płot!
Gdzie polecacie zrobić rybaczki??
-
Robi ktoś smycze naszywane ale nie 20 mm naszyte na 25mm tylko przynajmniej 25 mm na 30 mm?
Która firma ogarnie magnesy na lodówki ?
-
rooter1953 pisze:Szukam kogoś kto wykona 8-10 chust

zapraszam na priv
[email protected]
FB - STORMstreetwear
FB - STORMstreetwear
-
[link]
Ktoś zamawiał może niedawno, coś u tego gościa? Były jakieś problemy z kontaktem, czasem wykonywania?
Ktoś zamawiał może niedawno, coś u tego gościa? Były jakieś problemy z kontaktem, czasem wykonywania?
[link]
-
Wykonuje ktoś rękawice bokserskie małe na lusterka samochodowe ?
-
- [link] POLECAM
Zrobili dla nasz koszulki Wisły - WADOWICE - niska cena, jakość koszulki doskonała... koszulka idealnie czerwona (nie żadna wyblakła czy bordowa), gruba, lepsza od Fruit of the loom czy Stedman itp. Nadruk porządny, duży, bez prześwitów - idealne odwzorowanie projektu. Czas realizacji - tydzień. Chłopaki są słowni. Koszulki dochodzą w dzień który wyznaczą przy zamówieniu. Szybki kontakt. Odwalili kawał dobrej roboty
-
Informujemy o promocji na kubki z nadrukiem własnego klubu.

PRODUKCJA GADŻETÓW KIBICOWSKICH
Sitodruk, haft, termotransfer, sublimacja, FULL COLOR
JESTEŚMY PRODUCENTEM NIE POŚREDNIKIEM !
GALERIA NASZYCH REALIZACJI !!!!!
SETKI ZDJĘĆ !!!!
>>>>>>>> http://www.ultrasprodukcja.pl <<<<<<<
email: [email protected]
Sitodruk, haft, termotransfer, sublimacja, FULL COLOR
JESTEŚMY PRODUCENTEM NIE POŚREDNIKIEM !
GALERIA NASZYCH REALIZACJI !!!!!
SETKI ZDJĘĆ !!!!
>>>>>>>> http://www.ultrasprodukcja.pl <<<<<<<
email: [email protected]
-
Wykonuje ktoś listonoszki?
Takie jak te:
[link]
Takie jak te:
[link]
FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !
POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

-
Promocja w ULTRAGADGETS!
25 smyczek tylko 100 zł + przesyłka!
Więcej info na mail: [email protected]

-
juz robisz na czas czy nadal przeciagasz zeby potem poleciec w c**** ?Error 404 pisze:Promocja w ULTRAGADGETS!
-
Wykonuje ktoś na zamówienie wyroby ze srebra? (konkretniej wisiorki)
-
crimson pisze:Wykonuje ktoś na zamówienie wyroby ze srebra? (konkretniej wisiorki)
[link]
jak Ci się chce, to wejdź na forum gryfslupsk.com i tam pisz priv do typa o nicku Władzio, możliwe odlewanie w srebrze i złocie
[email protected]
FB - STORMstreetwear
FB - STORMstreetwear
-
Ostatnio jestem trochę w rozjazdach (druga praca) i może być nieco utrudniony kontakt. Nie mniej jak tylko mam chwilę to staram się na wszelkie wiadomości odpowiadać.MW LKS pisze:[link]
Jest jeszcze też osoba kontaktowa na samym zakładzie jednak ona bardziej odpowiada już za informacje na temat rzeczy zamówionych (nadzoruje bezpośrednio produkcję) i nie ma mocnego rozeznania w sprawach kibicowskich.
e-MaRo.com
Polub nas na FB: www.facebook.com/maro.kibicow
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, kurtki, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki, chusty, kubki, smycze, zagłówki samochodowe, portfele, saszetki (nerki) ...
Polub nas na FB: www.facebook.com/maro.kibicow
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, kurtki, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki, chusty, kubki, smycze, zagłówki samochodowe, portfele, saszetki (nerki) ...
-
Co powiecie o tej firmie < [link] >
Robiliście coś tam jeśli tak polecacie czy nie
Jakieś foto tej zrobionej rzeczy na priv mile widziane
Pozdro
Robiliście coś tam jeśli tak polecacie czy nie
Jakieś foto tej zrobionej rzeczy na priv mile widziane
Pozdro
Piłka Nożna Dla Kibiców
ACAB
ACAB
-
Jeżeli chodzi o wlepki to tylko i wyłącznie firma [link] .
Kontakt i termin pierwsza klasa ! Jak się umawiasz na jakiś termin to go zawsze dotrzymują a to w tym fachu jest najważniejsze !!
Kontakt i termin pierwsza klasa ! Jak się umawiasz na jakiś termin to go zawsze dotrzymują a to w tym fachu jest najważniejsze !!
Koszulki, bluzy, polary, polówki od 10 sztuk - Haft i Nadruk! Zapraszam
-
Szukam producenta flag szytych na płot. Zależy mi na terminie i cenie. Poleca ktoś kogoś szczególnego ?
Może trochę z innej beczki, proszę o informację czy jest na Grn. Śląsku punkt gdzie można zakupić race (morskie - jakościowo lepsze). Może być na PW. Pozdrawiam
Vlepki:
Wielki + dla ludzi z SectorX! ([link]). Swietny kontakt, szybka produkcja, vlepki jakosciowo bardzo dobre, ekspresowa wysylka, duzo gratisow. POLECAM!
Szaliki:
Wielki + dla T. Szulca z Lodzi ([link]). Dobry kontakt, szybka produkcja, szaliki jakosciowo bardzo dobre, ekspresowa wysylka. POLECAM!
Wielki + dla ludzi z SectorX! ([link]). Swietny kontakt, szybka produkcja, vlepki jakosciowo bardzo dobre, ekspresowa wysylka, duzo gratisow. POLECAM!
Szaliki:
Wielki + dla T. Szulca z Lodzi ([link]). Dobry kontakt, szybka produkcja, szaliki jakosciowo bardzo dobre, ekspresowa wysylka. POLECAM!