Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Cees

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Cees » 30.09.2015, 14:53

pato1908gang pisze:na meczu w Aleksandrowie mając psy na sektorze jedziemy cały czas z nimi i z żydami, odpalamy piro. Na otwarciu stadionu cała trybuna pierdoli panią prezydent i nie daje jej nic powiedziec przez 10 minut, ostatnio w Łowiczu wiekszosc meczu znów obrywa się Rtssiakom, a taka ku*** złamana będzie jeszcze sie pruła na internecie hahaha koniec świata.
Naprawde jestem pod wrazeniem tych osiagniec w anty dopingu, mowę mi odjeło. To postawowienie waszego sk jest w c*** słabe a wręcz bekowe. Znaczy że sedzia c*** tez nie mozna? A jak sie komus wymknie to co wtedy? Bedach jeszcze w 1 lidze wiekszosc piro odpalaliscie w manufakturze a teraz dochodzi jeszcze brak anty dopingu hehe rzeczywiscie koniec świata. Prekursorzy polskiego ruchu kibicowskiego wyznaczaja nowe trendy :)

iparts.pl
pato1908gang

Post autor: pato1908gang » 30.09.2015, 14:54

SkatowanyPrzezPsy balasie jeden, napisz jaki klub reprezentujesz albo zamilknij i przestan siac tu ferment. Akurat w kwestii dopingu anty jedziemy od poczatku tego sezonu ( jak zawsze zresztą) ostro po bandzie i repertuar taki stanowił praktycznie zawsze połowe całego dopingu. Teraz doszlismy do wniosku że nie ma co poswiecac na czerwonoarmistów az tyle pary. Po prostu nie moze byc tak że przyspiewki anty spiewa głosno caly stadion a nasza wlasne smęci kilkadziesiat osob i chcemy to zmienic. Nie chodzi o całkowite zaprzestanie takich wrzutek ale napewno bedzie to mocno ograniczone, kosztem naszych własnych.

Jesli komus to przeszkadza albo ma do tego jakies watpliwosci, to wielki czorny murzynski c*** mu w dupe.

pato1908gang

Post autor: pato1908gang » 30.09.2015, 15:11

Cees pisze:
Naprawde jestem pod wrazeniem tych osiagniec w anty dopingu, mowę mi odjeło. To postawowienie waszego sk jest w c*** słabe a wręcz bekowe. Znaczy że sedzia c*** tez nie mozna? A jak sie komus wymknie to co wtedy? Bedach jeszcze w 1 lidze wiekszosc piro odpalaliscie w manufakturze a teraz dochodzi jeszcze brak anty dopingu hehe rzeczywiscie koniec świata. Prekursorzy polskiego ruchu kibicowskiego wyznaczaja nowe trendy :)
No nieeee kuuurwa nie wierze, akurat że jestes pod wrazeniem to mnie nie dziwi, ale jeszcze niedawno kurwiszonie zescie sie pruli że my to tylko was potrafimy j**** i jestesmy bardziej anty niż pro ŁKS, a zaraz wyjdzie na to ze zawsze było i jest na odwrot hahahah, i akurat pod względem dopingu anty napewno jestesmy dla was wiesniaki prekursorami, jak zreszta we wszystkim bo bylismy tutaj jednak troche wczesniej niz wy, jesli to dla ciebie takie smieszne to gratuluje dystansu. Dla przypomnienia wy obsrance nie mogliscie j**** nawet swojego bylego wlasciciela rok temu , który wam rozjebał klub, bo SK podjebalo decyzje ze nie i c***, wtedy tez nie bylo oczywiscie podziałow u was, c*** ze normalnie na forum ludzie plakali na stowarzyszenie czemu z cackiem nie jedziecie. Oswiadczenia jakie wtedy wydawalo czerwone SK to oczywiscie smieszne dla ciebie nie były? ze nie bojkotujecie sylwestra i kazdy moze robic sobie co chce, zmieniane zdanie po sto razy. Zapomniales o tym ??

Boli was szmaciarze ze chcemy zmienic pewne rzeczy? Boli was to ze niedawno nam wypominaliscie nasz doping i smialiscie sie z tego a teraz robicie to samo co my, i jeszcze sie do nas dopierdalacie hahah . To jest tylko nasza kibolska decyzja nie zwaiazana ani z klubem , ani z niczym innym . Zreszta bardzo jestes naiwny i głupi jesli myslisz ze taki doping zniknie calkowicie. Tylko ku*** w tej rundzie akurat jebanie was jak zawsze wychodziło nam najlepiej i chyba troche tego naduzylismy bo ludzie odzwyczaili sie spiewac nasze wlasne rzeczy.

zreszta znowu schodzi temat na nas, zajmiecie sie sobą buraczane mordy, bo nas gówno obchodzi co mysli taka zakompleksiona parówa jak ty cees , co mysla jakies gamonie internetowe i tym podobne wynalazki. Znowu pokazujecie tylko jak bardzo was boli to co u nas sie dzieje

forever1908young

Post autor: forever1908young » 30.09.2015, 15:28

Na MN jestem od wielu lat i na tym oczywiscie też byłem.Dla mnie jako kibica taki Adas to faja ktora sra we wlasne gniazdo.Ale coz wiele razy pokazywaliscie ze u was takie lub inne zachowania sa cacy.Na temat bijacych sie malolatow nie bede sie wypowiadal,bo jak co roku walczyła wiekszosc kibicowskiej Polski.W tym koledzy po szalu Adasia.Co do typa od nas tak jak mowilem nie ma go na ŁKSie i tyle.
Co do oswiadczenia SK to bylo spowodowane niezadowoleniem czesci starszych fanow ciaglym jebanie was a nie spiewaniem na meczach o ŁKSie.Sam mysle że zabrnelo to juz za daleko i to dobra zmiana.
Wy tam lepiej zajmijcie sie walka o kielbasy bo wam Waranecki zabierze...
ObrazekObrazekObrazek

Cees

Post autor: Cees » 30.09.2015, 15:43

Spokojnie smarku, bedzie stał i mruczał "nie lubie Widzewa" bo tak trzeba i juz. I nie wypowiadaj się za innych łkeasiaków w kontekscie "my" bo ty ku*** o niczym nie decydujesz i c*** wielki masz do gadania. Co by nie było ja za dużo do powiedzenia równiez nie mam ;)

PS. proponowałem ci przejście na priv aby cię zweryfikować ale widzę że chętny nie jesteś. Jakbys sie zdecydował to moze jutro jak znów będziesz miał w planie lekcji "okienko"?

pato1908gang

Post autor: pato1908gang » 30.09.2015, 16:24

Cees pisze:Spokojnie smarku, bedzie stał i mruczał "nie lubie Widzewa" bo tak trzeba i juz. I nie wypowiadaj się za innych łkeasiaków w kontekscie "my" bo ty ku*** o niczym nie decydujesz i c*** wielki masz do gadania. Co by nie było ja za dużo do powiedzenia równiez nie mam ;)

PS. proponowałem ci przejście na priv aby cię zweryfikować ale widzę że chętny nie jesteś. Jakbys sie zdecydował to moze jutro jak znów będziesz miał w planie lekcji "okienko"?
haha jestes tak żalosny ze mi az cie ku*** żal, napewno jakiś balas będzie decydował czy bede sie wypowiadał za innych ŁKSiaków czy nie. Widac jedynie wasze coraz wieksze rozdwojenie jaźni . Do czego to ku*** doszło, ze zydzewiaczki które od x lat sie prują do nas że mamy doping anty, ze przez to mamy kompleksy wobec wielkiego widzewka - teraz sie zesrali że mamy zamiar jednak sie podciągnąc troche we wlasnych śpiewach. Hahaha przeciez wy jestescie kurwina niemożliwe /
Tyle ze to wszystko jest bardzo przewidywalne, to wasza stara taktyka, wysmiac najpierw to co robi ŁKS a pozniej robic to samo. Jest u was coraz gorzej sąsiadki ( mówie ogolnie , nie o konkretnych aspektach) i naprawde im wiecej piszecie tym bardziej to widać. My trzymamy swoj stary dobry poziom (raz jest lepiej raz jest gorzej ale jest po naszemu , tak jak było zawsze) a wy ciagniecie cały czas w strone tej znienawidzonej , wyśmianej , najgorszej i wogole '' Patologii z kilku bram z Polesia i Limanki ''. Nie dziwi mnie wasze wkurwienie, ale z tym bedzie niestety coraz gorzej. Prosze wiec was jedynie - nie piszcie k**** o nas bo nas to gówno obchodzi, tak samo jak gówno nas obchodzi to co dzieje sie u was na pierdzewie , i doskonale wiemy jaką macie mentalnosc i co chcecie ugrać wieśniaki.
Na ostatnich 2 stronach tematu najpierw jest wasz placz ze wogole mielismy czelnosc przyjsc na marsz przeciw brudasom i pokazalismy sie tam lepiej od was, teraz jest płacz że chcemy popracować nad repertuarem zeby nie poświecać wam az tyle uwagi . Kurwaa PEJSY o c*** wam sie rozchodzi ??

PS. A weryfikować to możesz swojego starego czy go jakiś wspólas nie uprzedził, juz ci raz to mowilem ;)

Agressiva_ŁKS

Post autor: Agressiva_ŁKS » 30.09.2015, 16:30

Jak już dawno było pisane
potrzeba pokoleń aby grupa kibiców miała charakter
(nie wystarczą krótkie sukcesy kopaczy w LM i "drużyna piłkarska z charakterem").
Ekipy Widzewa po prostu - to nie ich wina - nie miał kto wychować, nauczyć zasad
powstali ledwie dwadzieścia parę lat temu - porzucone dzieci Bońka i Smolarka.
Brakuje wcześniejszego pokolenia, podczas gdy ekipy Lechii, ŁKS, Legii, krakowskich klubów czy Śląska istniały już od dawna.
Co tu komentować...

Cees

Post autor: Cees » 30.09.2015, 17:26

Pato, zdaje sobie sprawe ze kazda odpowiedz na twojego posta sprawia ze popuszczasz w majtki bo wtedy mozesz stworzyc kolejnego kulfona.Mam propozycje stresc to co chcesz przekazac w max 2 zdaniach i mozemy podyskutowac. Rozumiem ze nie chcesz przejsc na priv bo moze sie okazac ze poza ojcem z ktorym chodzisz na mecze nie znasz nikogo innego kto chodzi na Łks wiec niech ci bedzie.

PS. oszczedz sobie tak wyszukanych epitetów w moja strone bo taki głupek obrazić mnie nie może

pato1908gang

Post autor: pato1908gang » 30.09.2015, 17:34

wazne zebys nie pierdolił ty i tobie podobni tych swoich farmazonów i wymysłow o ŁKSie , bo rzeczywistosc jest zgoła inna. Jesli dla ciebie to oswiadczenie naszego SK jest smiesze to patrz na siebie i na to co wasze SK robilo w sprawie cacka.
Dla nas bardziej liczy sie co myślą kibole, którzy zapierdalają za ten klub juz od kilkudziesięciu lat, to co wy tam pierdolicie czy wam sie podoba itp to jest mało wazne a w tej sytuacji jest wręcz w c*** śmieszne, i w sumie tylko to ci chcialem przekazać.
A co o mnie myslisz to równiez mi kolo c**** lata...

opel

Post autor: opel » 30.09.2015, 17:42

Cees pisze:Pato, zdaje sobie sprawe ze kazda odpowiedz na twojego posta sprawia ze popuszczasz w majtki bo wtedy mozesz stworzyc kolejnego kulfona.Mam propozycje stresc to co chcesz przekazac w max 2 zdaniach i mozemy podyskutowac. Rozumiem ze nie chcesz przejsc na priv bo moze sie okazac ze poza ojcem z ktorym chodzisz na mecze nie znasz nikogo innego kto chodzi na Łks wiec niech ci bedzie.

PS. oszczedz sobie tak wyszukanych epitetów w moja strone bo taki głupek obrazić mnie nie może
100% racji. Nikt nie mówi, że masz się nie wypowiadać, ale rób to krótko i treściwie :-). Nie musisz odpowiadać na każdą zaczepkę Czerwonej Armii :-).
Łódzki Klub Sportowy

mms

Post autor: mms » 30.09.2015, 18:16

To już frajery z galery nie będą nas pozdrawiać? :(

opel

Post autor: opel » 30.09.2015, 18:23

mms pisze:To już frajery z galery nie będą nas pozdrawiać? :(
DEBIL. Chcemy, żeby chociaż trochę uspokoić ten temat. Ale NIE zawsze się trafi jakiś napinkowy kwiatek. P.S. Będziemy WAS pozdrawiać.
Łódzki Klub Sportowy

abcdelodz

Post autor: abcdelodz » 30.09.2015, 18:24

Frajerów szukaj u siebie, homoseksualisto.

opel

Post autor: opel » 30.09.2015, 18:54

No i widzisz jak łatwo Cię sprowokować :-). Słoma wychodzi z butów. Homoseksualisto??? Napisz - pedale i będzie wiadomo o co chodzi. Udowoniłeś tylko, że jesteś DEBILEM. To mój ostatni wpis z Tobą. Proszę Czerwono Armistów, żeby zamknęli mms'a. Pozdrawiam :-).
Łódzki Klub Sportowy

mms

Post autor: mms » 30.09.2015, 19:39

Już już spokojnie dziewczynki, bo wam gumki w stringach popękają :) A jak chcecie porządku w temacie, to zacznijcie od własnych szeregów. Wtedy my znów dumnie weźmiemy przykład z naszych idoli, i też będzie bez wyzwisk :)

abcdelodz

Post autor: abcdelodz » 30.09.2015, 20:00

A dziewczynek z popękanymi gumkami szukaj dla odmiany, p******, na liście wyjazdowej Widzewa do Madrytu z marca 2012.

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 30.09.2015, 20:09

Ten pato i reszta to chyba są z jakiejś wyspecjalizowanej komórki łksu do walki w internecie, strasznie zadziorne tygrysy szkoda że przygłupie bo mogli by być groźni..
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 30.09.2015, 20:11

ŁKSiacy - byliście ostatnio na grobach waszych żydowskich założycieli? bez spiny pytam poważnie.

jak się czujecie wyzywając kogoś od żyda?

był taki okres że Łksiacy dbali o żydowskie groby swoich twórców czy to jest w dalszym ciągu praktykowane?

odpowiedzcie mi poważnie na te pytania.

poniżej artykuł pierwszy z brzegu dot. dbania o groby żydowskich założycieli ŁKSu

Kibice chcą odnaleźć groby wszystkich tych, którzy związani byli z początkiem klubu. Zdają sobie sprawę, że Łódź była miastem wielonarodowościowym i każdy, bez względu na wyznanie, czuł się łodzianinem. Przyznają, że klub powstał dzięki ludziom, którzy utożsamiali się z Polską i Łodzią. Założycielami ŁKS byli Arnold Heiman, Henryk Lubawski i Jerzy Hirszberg.

Zdaniem przedstawicieli Stowarzyszenia Kibiców ŁKS historię klubu powinien znać i szanować każdy kibic. Powinien on być dumny z tego, w jakich okolicznościach powstał ŁKS i że przetrwał już prawie sto lat.

Do tej pory kibicom ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi. Mogiła Lubawskiego znajduje się na Starym Cmentarzu, gdzie pochowani są obok siebie ewangelicy, wyznawcy prawosławia i katolicy.

Kwiaty i znicze na grobie Lubawskiego nie były jedynymi, jakie położyli w środę kibice ŁKS. Członkowie SK odwiedzili również m.in. mogiłę byłego piłkarza Jacka Płuciennika i tragicznie zmarłego przed wielu laty kibica Mariusza Jakubowskiego.

czy nie jest wam wstyd że założyciele waszego klubu przewracają się w grobie?

czy to po prostu brak znajomości historii swojego klubu doprowadzić do takiego żałosnego obrotu sprawy?

serce miasta

Post autor: serce miasta » 30.09.2015, 21:07

patusie i reszto pejsów...
udzielecie sie tu pierdolicie swoje smtętne farmazony a nie jeździcie na wyjazdy i w czasie kiedy chłoapaki z akłesu lecą na wyjazd wy pierdolicie o cacku i spinacie picki.nie sposób traktować waszych wpisów poważnie...jak to było?nie chodzisz na mecze,nie jesteś łksiakiem.
odnośnie oświadczenia kolejny raz sie kompromitujecie i wzbudzacie uśmiech politowania...

cobytu

Post autor: cobytu » 30.09.2015, 21:46

Nas w Łęczycy dzisiajo na PP 130 osob.Psiarnia standardowo elektryczna.Gospodarze z racami.

Nasze oswiadczenie to konsekwencja strachu przed kibicami Widzewa.Mniej okrzykow.Mniejsza Wasza zlosc.
Usmiech politowania to wzbudzaja fanatycy RTS-u ktorzy smiali sie i wypominali nam swego czasu skoki przez plot a teraz robia to sami przy okazji swoich meczow.Ta dysputa z ostatnich stron jest na poziomie mojego poprzedniego zdania i jest poprostu słaba.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

C1365O

Post autor: C1365O » 30.09.2015, 22:40

Różnica z tymi skokami jest taka, że my skaczemy jak nie idzie inaczej się dostać ( limit 999) a u Was bilet szlo bez problemu kupić w kasie.

wid08

Post autor: wid08 » 30.09.2015, 23:57

Nie wykorzystaliście dzisiaj nawet 900 biletów kłamczuszki to raz , a dwa sapiecie coś nt naszego dopingu anty a sami boicie się odpalić choćby race na meczu , a jak już to zróbcie to połowa waszego forum j**** waszych ultrasów :D ekipa z pod byczyny
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 01.10.2015, 07:04

na meczach Łksu wraca stare... Sędzia kalosz!!!!!!! niedługo zaczniecie jeszcze wpierdalać słoneczniki...

Wasteland

Post autor: Wasteland » 01.10.2015, 07:35

wid08 -oszust i kłamca.Gdzie ktoś pisał że był komplet wczoraj na meczu,to raz.Dwa nie widziałem by ktokolwiek wczoraj skakał,choć na pewno kilka dzieciaków się znalazło.

cobytu

Post autor: cobytu » 01.10.2015, 07:38

walczzawsze pisze:na meczach Łksu wraca stare... Sędzia kalosz!!!!!! niedługo zaczniecie jeszcz wpierdalać słoneczniki...
To jest tak samo prawdopodobnie jak lot wrobla na Marsa :) Dobrze o ty wiesz wiec taki pisanie jes pozbawione sensu.
Słonecznika w tym kraju na roznych stadionach sie wcina do tej pory.Pojezdzisz troche po Polsce to sie przekonasz.Nie wiem nawet czy u Twoich braci z Chorzowa ta tradycja nie jest zywa do dzisiaj tak ze moze mniej kpiny :)

cobytu

Post autor: cobytu » 01.10.2015, 07:49

Wasteland pisze:wid08 -oszust i kłamca.Gdzie ktoś pisał że był komplet wczoraj na meczu,to raz.Dwa nie widziałem by ktokolwiek wczoraj skakał,choć na pewno kilka dzieciaków się znalazło.
Widzísz w tym jakis problem? Ja nie.Bo niezliczoza ilos razy skakalem za dzieciaka z braku kasy.Chodzilo o to ze nas wysmiewaliscie z tego powodu a dzieje sie u was to samo.Napisalem o tym wczoraj jak luzna uwaga a nie temat do polemik.Szkoda naszego czasu na rozmowy o skoczkach itp

Łysy80

Post autor: Łysy80 » 01.10.2015, 07:59

cobytu pisze:Nas w Łęczycy dzisiajo na PP 130 osob.Psiarnia standardowo elektryczna.Gospodarze z racami.

Nasze oswiadczenie to konsekwencja strachu przed kibicami Widzewa.Mniej okrzykow.Mniejsza Wasza zlosc.
Usmiech politowania to wzbudzaja fanatycy RTS-u ktorzy smiali sie i wypominali nam swego czasu skoki przez plot a teraz robia to sami przy okazji swoich meczow.Ta dysputa z ostatnich stron jest na poziomie mojego poprzedniego zdania i jest poprostu słaba.

Akurat z Tobą można normalnie pogadać wiec po co walisz taką szydere na temat oświadczenia? Trzeba było zrobić to po cichu na sektorze, nie byłoby miliona przekumatych komentarzy. Co do skakania przez płot zarówno u Nas jak i u Was robią to mlodzi (dzieciaki) ktorych nie stać na bilet.

cobytu

Post autor: cobytu » 01.10.2015, 08:18

Nie da sie inaczej zareagowac na milion przekumatych komentarzy jak szydera wlasnie.Oswiadczenie bylo lakoniczne wiec troche mnie nie dziwi reakcja na tym forum.No ale bez przesady.Przyznaje Ci racje ze mozna to bylo zrobic po cichu na sektorze.Z tym ze ja jestem wrogiem ogolnie oswiadczen.Ten zwyczaj wydaje mi sie poprostu dziwny.

forever1908young

Post autor: forever1908young » 01.10.2015, 08:22

Oświadczenie zostało wydane aby trafiło do szerszego grona odbiorców.Jak wiemy brak dopingu anty jest to także ukłonem w strone ludzi którzy chcą przyjść na mecz z rodziną(a czeste bluzgi nie bardzo zachecaja aby np.wziasc dziecko) nie zawsze są to fanatycy a chodzi o to by ich też przyciągnąć na stadion.Ostatnio podniosło sie larum że u nas za dużo bluzgów i odstrasza to widzów.W klubie na ta chwile sie nie przelewa wiec każdy wykupiony bilet jest ważny.
Zmieniajac temat.
Ile wczoraj sprzedaliscie biletow?Bo kompletu to raczej nie było.I znowu wychodzi na to że tak jak u nas zapełnienie nawet 1000 osobowej trybuny jest problemem w tak niskich ligach.Niestety ludzie nie dosc ze sa wygodni to jeszcze poziom odstrasza.Nowe pokolenia to juz nie to co kiedys
ObrazekObrazekObrazek

Wasteland

Post autor: Wasteland » 01.10.2015, 09:22

Cobytu-problemu nie widzę,chodziło raczej o to że gość kłamie wyzywając kogoś od kłamców ale to taka moda patoludków.

wid08

Post autor: wid08 » 01.10.2015, 10:00

gosc nade mna napisal ze do was na mecze nie idzie sie dostac bo limit 999 wam przeszkadza :D tym czasem jest was po 800 osob na meczach w Łodzi , ciekawe czy dalej nie ktorzy szczekacze bede probowac tu komus wcislac kita o tym ze jezdzicie w wiecej niz nas u siebie :D
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie

C1365O

Post autor: C1365O » 01.10.2015, 10:05

cobytu pisze:Chodzilo o to ze nas wysmiewaliscie z tego powodu a dzieje sie u was to samo.Napisalem o tym wczoraj jak luzna uwaga a nie temat do polemik.Szkoda naszego czasu na rozmowy o skoczkach itp
" uśmiech politowania.." to nie do końca brzmi jak luzna uwaga, dlatego się odezwałem. Argument z aktualnej sytuacji masz w poprzedniej wypowiedzi. Co do naszych śmiechow i szydery, przemawiał fakt, że u Was skala była dużo wieksza. Sami zresztą świadomie o tym mówiliscie gdy frekwencja była wyższa niż ilość sprzedanych biletów. Macie nowy stadion, skończy się szukanie dziur w płocie i skończy się nasza szydera.
Dla mnie ten temat do dogryzania rywalowi jest śmieszny, a dlaczego się udzielilem, wytlumaczylem w pierwszym zdaniu tej wypowiedzi.

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 01.10.2015, 10:06

wid08 pisze:gosc nade mna napisal ze do was na mecze nie idzie sie dostac bo limit 999 wam przeszkadza :D tym czasem jest was po 800 osob na meczach w Łodzi , ciekawe czy dalej nie ktorzy szczekacze bede probowac tu komus wcislac kita o tym ze jezdzicie w wiecej niz nas u siebie :D
nie siej Łkaesiackiej propagandy, pierwszy mecz gdzie było mniej ludzi a ty piszesz w liczbie mnogiej, bijemy was na głowę z frekwencją w IV lidze i pewnie was to boli :)

a już zaczynanie tematu frekwencji przez kibica Łksu jest co najmniej śmieszne...

Wasteland

Post autor: Wasteland » 01.10.2015, 10:10

No i widzisz nadal wychodzi ze nas więcej na wyjazdy jeździ niż was u siebie na meczu;) był to pierwszy mecz bez kompletu.Ale to nie przeszkadza kłamać dalej i pisać o "meczach".

C1365O

Post autor: C1365O » 01.10.2015, 10:19

wid08 pisze:gosc nade mna napisal ze do was na mecze nie idzie sie dostac bo limit 999 wam przeszkadza :D tym czasem jest was po 800 osob na meczach w Łodzi , ciekawe czy dalej nie ktorzy szczekacze bede probowac tu komus wcislac kita o tym ze jezdzicie w wiecej niz nas u siebie :D
Nie licząc wczorajszego mecz, napisz na kiedy nie było kompletu w tej rundzie. Zarówno u siebie jak i wyjeździe.
Pisząc o meczach w Łodzi, a były zaledwie dwa zarzucasz nam, że na poprzednim nie było kompletu. Tak, wtedy ludzie się starali dostać inna droga niż przez bramy wejściowe.

Nie lubię być wplątywany w bezsensowne i śmieszne kłótnie, bo tutaj poziom zarówno z jednej jak i z drugiej strony czasem jest poniżej zera. Ale akurat cobytu wypowiada się sensownie, dlatego mu odpowiedziałem.

WITAM2

Post autor: WITAM2 » 01.10.2015, 10:21

W pierwszym meczu przy Milionowej sprzedano wszystkie bilety, wtedy znalazło się kilkunastu skoczków. Wczoraj bilety nie zostały w całości sprzedane i nie widziałem ,żeby ktoś próbował dostać się przez płot. Walczzawsze ogarnij się z tymi wpisami. Łks w czwartej lidze miał imprezy masowe i średnia frekwencja była gdzieś trochę ponad 1500 (nie liczyłem dokładnie)

Jerzy Killer

Post autor: Jerzy Killer » 01.10.2015, 13:42

Potomkowie parchartych zalozycieli smieja cos mowic na temat frkwencjI.ha ha dobr sobie. Wyciagaja sprawe wyjazdu to Plocka z przed kilku gdzie podobno bylo ich wiecej wow! No super! Dajcie moze porownanie z czasow gdzie grali spocony Janek z ekipa gdzie uwczesna wladza nakazal zdobycie mistrza na 50 lecie klubu......Wczoraj pokazaliscie w Łeczycy wasza "sile" 130 glow ..odleglosc ok 50 km. Bez komentarza...P.S. idzie dalej lepiej szukac grobow swoich zalozycieli bo nie dlugo 1 listopada...

N1908

Post autor: N1908 » 01.10.2015, 13:52

Przecież wystarczyło sprawdzić tą "siłę" wczoraj.

DK08

Post autor: DK08 » 01.10.2015, 14:01

Jerzy Killer pisze:Potomkowie parchartych zalozycieli smieja cos mowic na temat frkwencjI.ha ha dobr sobie. Wyciagaja sprawe wyjazdu to Plocka z przed kilku gdzie podobno bylo ich wiecej wow! No super! Dajcie moze porownanie z czasow gdzie grali spocony Janek z ekipa gdzie uwczesna wladza nakazal zdobycie mistrza na 50 lecie klubu......Wczoraj pokazaliscie w Łeczycy wasza "sile" 130 glow ..odleglosc ok 50 km. Bez komentarza...P.S. idzie dalej lepiej szukac grobow swoich zalozycieli bo nie dlugo 1 listopada...
Nie zapominaj parchu że twój marny klub budowali właśnie kibice ŁKS, a inna sprawa że skoro według ciebie 130 osób o 14 w środę, to kiepska liczba, trzeba było atakować a nie spinać poślady w internecie :)

C1365O

Post autor: C1365O » 01.10.2015, 14:45

O co chodziło z wyskoczeniem z sektora osób z ŁKSu w Łęczycy?

ODPOWIEDZ