Kominiarki jako takie wprowadzamy obecnie jako nowość do swojej oferty, ale po weekendzie powinienem mieć zdjęcia pierwszych wykonanych sztuk (obecnie w przygotowaniu projektów do druku i produkcji).mido pisze:Masz może zdjęcia poglądowe kominiarek wykonanych przez Ciebie? PozdroFLAGI_MaRo pisze:Kominiarki z dzianiny "golfówki" z możliwością naniesienia dowolnego nadruku na 100% powierzchni dostępne u mnie.InternetowyNapinacz pisze:Kto mi zrobi kominiarki w barwach od 20 sztuk?
Całe białe - 10 zł
Białe z małym nadrukiem - 10-15 zł
Z nadrukiem do 100% powierzchni - 15 zł

Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
e-MaRo.com
Polub nas na FB: www.facebook.com/maro.kibicow
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, kurtki, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki, chusty, kubki, smycze, zagłówki samochodowe, portfele, saszetki (nerki) ...
Polub nas na FB: www.facebook.com/maro.kibicow
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, kurtki, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki, chusty, kubki, smycze, zagłówki samochodowe, portfele, saszetki (nerki) ...
Gdzie mogę zrobić smyczki w nakładzie 40szt??
-
Zlecę wykonanie flagi szytej 3-4m X 1,80m.
Z ofertami zapraszam na maila [email protected]
Z ofertami zapraszam na maila [email protected]
-
Witam gdzie polecacie robić naszywki
Proszę o odpisanie najlepiej na PW
Z góry dzięki
Proszę o odpisanie najlepiej na PW
Z góry dzięki
Piłka Nożna Dla Kibiców
ACAB
ACAB
-
Witam,
Poszukuje kogoś kto zrobi mniejszą ilość wiatrówek (np.5)
-
My również wykonujemy kominiarki od 10 sztuk

www.noszecochce.pl
[email protected]
NAJLEPSZY SKLEP Z KOSZULKAMI
WWW.SKLEP.NOSZECOCHCE.PL
Nasza strona na Facebooku !! POLECAMY
http://www.facebook.com/pages/noszecochcepl/136563756423670
-
keczup_FCM pisze:ma ktoś namiar na typa z Bytowa producenta flag?
[link]Kiedy Adi zdobył gola, około 150 kibiców Gryfa zaczęło demonstracyjnie i prowokacyjnie buczeć. To samo działo się, kiedy nasz napastnik dochodził do piłki. Do tego doszły nazistowskie gesty z podnoszeniem rąk i słowne zaczepki – mówi Bogdan Adamczyk, były prezes Bytovii Bytów
zapraszam [email protected]Klossu pisze:Witam,
[email protected]
FB - STORMstreetwear
FB - STORMstreetwear
-
Gdyby kogoś interesowały zegary ścienne z dowolną grafiką zapraszam do siebie na pw lub [email protected]. Możliwość dobrania odpowiedniej obudowy oraz wskazówek pod kolor. Obudowa wykonana z grubego plastiku oraz na przodzie szyba. Rozmiar 275x275 mm.
Możliwość zamówienia od jednej sztuki!!!

Możliwość zamówienia od jednej sztuki!!!

-
[img]Powitać,%20kto%20robi%20saszetki%20-%20"nerkówki"%20,%2010%20sztuk%20?[/img]
[link]
polecam zdecydowanie najrzetelniejszy producent u którego coś robilsmy
[link]
polecam zdecydowanie najrzetelniejszy producent u którego coś robilsmy
-
co powiecie o tej firmie <Storm>
Dobre wykonanie ,dobry nadruk ????
i swoje uwagi ?
Dobre wykonanie ,dobry nadruk ????
i swoje uwagi ?
Piłka Nożna Dla Kibiców
ACAB
ACAB
-
i jeszcze 1 pytanie sory na post 2
michał z łodzi czy storm
Kogo polecacie
michał z łodzi czy storm
Kogo polecacie
Piłka Nożna Dla Kibiców
ACAB
ACAB
-
Lanista.plMłodyFanatyk pisze:i jeszcze 1 pytanie sory na post 2
michał z łodzi czy storm
Kogo polecacie
-
ale mi chodzi o tamte 2
michał z łodzi czy storm
michał z łodzi czy storm
Piłka Nożna Dla Kibiców
ACAB
ACAB
-
Smyczki od jak najmniejszej ilości gdzie zrobie?
FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !
POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

-
Ja również polecam SectorX. Produkcja szali błyskawiczna, jakość elegancka, przystępna cena, świetny kontakt. Ogólnie wszystko na plus. Polecam zdecydowanie. Wszystko elegancko.Staleczka_z_Gorzowa pisze:od siebie polecam sektorx.pl, panowie robią zajebistą robote, zamówiliśmy u nich bluzy oraz koszulki i są konkretnej jakości, nadruk jak i materiał, oby tak dalej
Jak tylko znajdę chwilkę wrzucę fotkę szala.
-
Promocja
Do końca czerwca na hasło: kibice.net zniżka 30% na produkty z [link]
Do końca czerwca na hasło: kibice.net zniżka 30% na produkty z [link]

-
moze mi ktos powiedziac jaka technika byly robione koszulki rts&hks?slizka guma,tak jakby prasowanak.z gory dzieki

-
Chce zrobic smyczki polećcie firme w małych ilościach PILNE !
-
Gdzie polecacie robić vlepki napiszcie od siebie a ja dam kilka propozycji
sectorx.pl
Ultra-style.com
wlepki.com
????
sectorx.pl
Ultra-style.com
wlepki.com
????
Piłka Nożna Dla Kibiców
ACAB
ACAB
-
Zdecydowanie wlepki.com z prostej przyczyny - gość produkuje vlepki w swojej drukarni i terminowo rozwala dzięki temu wszystkich. Klej i lakier są bardzo dobre, oddanie kolorów perfekcyjne. Zdecydowanie wlepki.comMłodyFanatyk pisze:Gdzie polecacie robić vlepki napiszcie od siebie a ja dam kilka propozycji
sectorx.pl
Ultra-style.com
wlepki.com
????

http://ultra-projects.manifo.com/
Profesjonalne projektowanie graficzne
www.grafikakibica.com - największe i najlepsze forum dot. grafik kibicowskich w sieci
-
a robiłeś może coś u nich jak coś napisz na Priv ;)
Piłka Nożna Dla Kibiców
ACAB
ACAB
-
UltraPatriot.pl - Co do nadruku to nie jest on do środka. Jest to minimalne przesunięcie w lewą stronę, jednak myślę, że to chyba czasem się zdarza. Koszulka XL jest prawie taka sama jak XXL, ponieważ na mnie pasuje. Kontakt dobry i wysyłka szybciutka. Kolor koszulki to biały, jednak w porównaniu z inną białą, niestety troszeczkę wchodzi w żółty kolor. Szalik od nich także dobrej klasy wykonany i jak najbardziej na plus.
Koszulka.pl - Koszulka robiona na zamówienie. Cena w sumie taka średnia, ale nie boją się robić "ciężkich" wzorów. Chodzi mi tutaj o np. Zakaz Pedałowania. Kolor koszulki biały, chociaż lepszy od UP, ale jednak gorszy od PGWear. Nadruk wytrzymały i na prawdę dobra jakość koszulki, chociaż żadna z wiodących firm od t-shirtów.
PGWear.net - Tutaj wszystko najwyższej klasy. OD początku do końca Koszulka biała, taka jaka ma być. Rozmiar XXXL jest na prawdę duży. Sam nadruk cieszy oko. Po kilku praniach wygląda tak samo. Kołnierzyk się nie rozciągnął. Tutaj także profesjonalny kontakt i szybka wysyłka.
Ultra-Factory.pl - Dobry kontakt i szybka wysyła. Vlepki, jeżeli chodzi o jakość dobre. Tak samo jak klej i powłoka chroniąca. Nie jest najtaniej an rynku, jednak gratisy na prawdę porządne. Wysyłka także bardzo szybka. Chyba najszybsza ze wszystkich firm, które tu opisałem.
Wlepki.com - Dobry kontakt i w sumie szybka wysyłka. Niestety technicznie vlepki trochę źle wyszły. Jest to raczej wina maszyny, bo jak patrzę na wcześniejsze produkcje, wszystko było ok. Pierwszy raz zamawiałem i fakt, najwięcej gratisów. Niestety jak na nie patrzę, to trochę szkoda, że kiepsko wyszły.
UltrasShop.com - Kontakt nie jest bardzo szybki, jednak nie ma co narzekać. Cała transakcja przebiegła dosyć szybko zważywszy na okres świąteczny. Zabrało im małego wulkanu to wysłali duży. Każdy produkt zadziałał i na prawdę dobre efekty były. Wysyłka także była bardzo szybka, chociaż dali sobie dwa dni więcej na przygotowanie, to jednak z nich nie skorzystali.
Storm Street Wear - Kontakt bardzo dobry, może najtaniej u niego nie jest, ale jak najbardziej ok. Do polecenia na pewno. Nadruk dobrze wykonany, a i koszuleczka też jest z dobrego producenta. Na pewno gorzej od PG Wear wypada, jednak z resztą może konkurować.
Koszulka.pl - Koszulka robiona na zamówienie. Cena w sumie taka średnia, ale nie boją się robić "ciężkich" wzorów. Chodzi mi tutaj o np. Zakaz Pedałowania. Kolor koszulki biały, chociaż lepszy od UP, ale jednak gorszy od PGWear. Nadruk wytrzymały i na prawdę dobra jakość koszulki, chociaż żadna z wiodących firm od t-shirtów.
PGWear.net - Tutaj wszystko najwyższej klasy. OD początku do końca Koszulka biała, taka jaka ma być. Rozmiar XXXL jest na prawdę duży. Sam nadruk cieszy oko. Po kilku praniach wygląda tak samo. Kołnierzyk się nie rozciągnął. Tutaj także profesjonalny kontakt i szybka wysyłka.
Ultra-Factory.pl - Dobry kontakt i szybka wysyła. Vlepki, jeżeli chodzi o jakość dobre. Tak samo jak klej i powłoka chroniąca. Nie jest najtaniej an rynku, jednak gratisy na prawdę porządne. Wysyłka także bardzo szybka. Chyba najszybsza ze wszystkich firm, które tu opisałem.
Wlepki.com - Dobry kontakt i w sumie szybka wysyłka. Niestety technicznie vlepki trochę źle wyszły. Jest to raczej wina maszyny, bo jak patrzę na wcześniejsze produkcje, wszystko było ok. Pierwszy raz zamawiałem i fakt, najwięcej gratisów. Niestety jak na nie patrzę, to trochę szkoda, że kiepsko wyszły.
UltrasShop.com - Kontakt nie jest bardzo szybki, jednak nie ma co narzekać. Cała transakcja przebiegła dosyć szybko zważywszy na okres świąteczny. Zabrało im małego wulkanu to wysłali duży. Każdy produkt zadziałał i na prawdę dobre efekty były. Wysyłka także była bardzo szybka, chociaż dali sobie dwa dni więcej na przygotowanie, to jednak z nich nie skorzystali.
Storm Street Wear - Kontakt bardzo dobry, może najtaniej u niego nie jest, ale jak najbardziej ok. Do polecenia na pewno. Nadruk dobrze wykonany, a i koszuleczka też jest z dobrego producenta. Na pewno gorzej od PG Wear wypada, jednak z resztą może konkurować.
-
wlepki sectorx.pl
szaliky - gadzetykibica
smycze - callistoshop
szaliky - gadzetykibica
smycze - callistoshop
Jaką mi polecacie firmę produkującą smycze ?
Tak 30-40 smyczy,solidnie wykonanych.
-
Frajera vikinga polecasz?sk1919pl pisze:wlepki sectorx.pl
szaliky - gadzetykibica
smycze - callistoshop
brawo.
-
Gdzie polecacie robić chusty ?
-
[link] bardzo dobre wykonanie. Smycze świetnie się prezentują.Fanatyczny1938 pisze:Jaką mi polecacie firmę produkującą smycze ?
-
Nowa oferta , nowe gadżety! Niskie ceny! Zapraszamy
[link]

[link]

Produkcja najwyżej klasy odzieży kibicowskiej!
https://www.facebook.com/uwprodukcja
www.ultraswear.pl
[email protected]
telefon: 536-886-424
https://www.facebook.com/uwprodukcja
www.ultraswear.pl
[email protected]
telefon: 536-886-424
-
Witam. U kogo polecacie w miarę nie drogo - ręczniki. Chodzi o taki większe, na plażę.
-
BARDZO MOCNO polecamy vlepki z SectorX.
Doskonała jakość, terminy, no i kontakt. Wszystko zrobione dokładnie tak, jak chcieliśmy. Dodatkowym plusem cena. Naprawdę godne polecenia!
[link]
Doskonała jakość, terminy, no i kontakt. Wszystko zrobione dokładnie tak, jak chcieliśmy. Dodatkowym plusem cena. Naprawdę godne polecenia!
[link]
Lechia Gdańsk!
-
Robił ktoś coś w Suprasfans z Poznania?Tak zachwalał wszystko czego on nie robi i jakiej jakosci i dal jakich ekip. Zamowiłem coś u nich mialo byc w 3 tyg zrobione minelo 6 i nie ma nic. Ciągle mnie zwodzi teraz to juz sie nie odzywa nawet. Ta firma w ogole isntnieje ? Nikt jej tu nie poleca. Dał swoja reklame w innym temacie zaryzykowalem. Do momentu przelania kasy kontakt idealny. Potem juz raz na jakis czas a teraz to calkiem nie odpisuje. Moze mial ktos z nimi tu stycznosc i cos pomoze. Tu albo PW. Dzieki
Potrzebuje wykonać 40szt szalików dzianych
interesuje mnie stała współpraca.
w miarę ciekawych cenach kontakt :
[email protected]
interesuje mnie stała współpraca.
w miarę ciekawych cenach kontakt :
[email protected]
-
Tak to jest jak zamawia sie od jakiś cudaków, najebało teraz tyle tego, nie wiadomo kto jest kto i skąd a połowa pewnie z kibicowaniem ma tyle wspolnego co ja z kółkiem róźancowym. Do tego wszyscy producenci :)ch_31 pisze:Robił ktoś coś w Suprasfans z Poznania?Tak zachwalał wszystko czego on nie robi i jakiej jakosci i dal jakich ekip. Zamowiłem coś u nich mialo byc w 3 tyg zrobione minelo 6 i nie ma nic. Ciągle mnie zwodzi teraz to juz sie nie odzywa nawet. Ta firma w ogole isntnieje ? Nikt jej tu nie poleca. Dał swoja reklame w innym temacie zaryzykowalem. Do momentu przelania kasy kontakt idealny. Potem juz raz na jakis czas a teraz to calkiem nie odpisuje. Moze mial ktos z nimi tu stycznosc i cos pomoze. Tu albo PW. Dzieki

www.facebook.com/gadzetydlakibica
-
Panowie chciałbym zrobić taki nie maly proporzec pięciokątny , wymiary min 70/50 cm . Wiecie kto by sie czegoś takiego podjol ?
-
Nie wieszam na gościu psów jeszcze ale z terminem przegina. Akurat Kibic i to Lecha Poznań.seba1944 pisze:Tak to jest jak zamawia sie od jakiś cudaków, najebało teraz tyle tego, nie wiadomo kto jest kto i skąd a połowa pewnie z kibicowaniem ma tyle wspolnego co ja z kółkiem róźancowym. Do tego wszyscy producenci :)ch_31 pisze:Robił ktoś coś w Suprasfans z Poznania?Tak zachwalał wszystko czego on nie robi i jakiej jakosci i dal jakich ekip. Zamowiłem coś u nich mialo byc w 3 tyg zrobione minelo 6 i nie ma nic. Ciągle mnie zwodzi teraz to juz sie nie odzywa nawet. Ta firma w ogole isntnieje ? Nikt jej tu nie poleca. Dał swoja reklame w innym temacie zaryzykowalem. Do momentu przelania kasy kontakt idealny. Potem juz raz na jakis czas a teraz to calkiem nie odpisuje. Moze mial ktos z nimi tu stycznosc i cos pomoze. Tu albo PW. Dzieki
-
Trafiło akurat na jego przykładzie, ale tyczyło się ogółu
A komu kto kibicuje to akurat nie ma znaczenia

www.facebook.com/gadzetydlakibica
zamawiał ktos z was ostatnio w ultrasswiat.pl
??? chodzi o terminowosc w realizajcii zamowien ??
??? chodzi o terminowosc w realizajcii zamowien ??
-
Kto wykona małe rękawice bokserskie na lusterko samochodowe ?
-
Faktycznie znaczenia nie ma bo termin to termin i już mnie powoli zaczyna drażnić.seba1944 pisze:Trafiło akurat na jego przykładzie, ale tyczyło się ogółu