Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Boli to patrzeć na twoją pisownię,ale jesteś usprawiedliwiony bo jak wiadomo język Polski nie jest waszym ojczystym.
-
[link]
dziennik też jest waszym zdaniem zakłamany? wszyscy kłamią na te biedną Akademię, a zdjęcia wrzucone przez któregoś z was przecież pokazują, że było was tam z 7000 spokojnie ;)
ile lat temu był ten Płock? trzeba być debilem by wyciągać jakiś wjazd sprzed X lat i wałkować do znudzenia i się podniecać, że mało kto się do niego odnosi,każdy ma to w d****. Istotne jest to, że Widzew od zawsze jeździ lepiej od was co udowadnia także w tym sezonie, wasze kilkanaście sztuk w Radomiu to żenada i piszta sobie dalej o Płockach. Tacy z was wyjazdowcy to pochwalcie się swoimi liczbami z tego sezonu na wyjazdach.
Ostatni marsz to też dobry żart. Nie było u nas praktycznie w ogóle mobilizacji,szedł kto chciał. Obie grupy pokazały się w niezłych i podobnych liczebnie składach, no ale rozumiem, że jak raz na ruski rok wam się trafi taka okazja, że się w marę pokażecie, to będziecie tym żyć przez kolejne x lat.
dziennik też jest waszym zdaniem zakłamany? wszyscy kłamią na te biedną Akademię, a zdjęcia wrzucone przez któregoś z was przecież pokazują, że było was tam z 7000 spokojnie ;)
ile lat temu był ten Płock? trzeba być debilem by wyciągać jakiś wjazd sprzed X lat i wałkować do znudzenia i się podniecać, że mało kto się do niego odnosi,każdy ma to w d****. Istotne jest to, że Widzew od zawsze jeździ lepiej od was co udowadnia także w tym sezonie, wasze kilkanaście sztuk w Radomiu to żenada i piszta sobie dalej o Płockach. Tacy z was wyjazdowcy to pochwalcie się swoimi liczbami z tego sezonu na wyjazdach.
Ostatni marsz to też dobry żart. Nie było u nas praktycznie w ogóle mobilizacji,szedł kto chciał. Obie grupy pokazały się w niezłych i podobnych liczebnie składach, no ale rozumiem, że jak raz na ruski rok wam się trafi taka okazja, że się w marę pokażecie, to będziecie tym żyć przez kolejne x lat.
[link]
-
Co do liczb, wasze 210 osób w Otwocku. Podobno 100 osób pod stadionem . Jak to pisaliście wtedy, c**** was interesuje w ile osób pojechaliśmy.

I jeszcze jako ciekawostka. Okładka Angory

I jeszcze jako ciekawostka. Okładka Angory

-
Akurat jeśli przytaczasz liczbę z Otwocka, to widać że jesteś zwykłym plackiem, który nic nie wie. 100 osób nie weszło na sektor. A czemu, to już nie temat na to policyjne forum.WITAM2 pisze:Co do liczb, wasze 210 osób w Otwocku. Podobno 100 osób pod stadionem . Jak to pisaliście wtedy, c**** was interesuje w ile osób pojechaliśmy.
-
Co do okładki Angory, to ciekaw jestem kiedy część narodowców zrozumie, że heilowanie to powitanie ludzi, którzy chcieli NAS WYMORDOWAĆ, naszych WROGÓW. Jeszcze powinni sobie stanąć obok kogoś w koszulce "Polski Walczącej"... i bez pierdolenia o powitaniach rzymskich.
-
To jest fotomontaż, na dodatek nieudolna wklejka - przypatrzcie się. Następnym razem widzewiacy będą nas oskarżać, powołując się na "GW" gdzie przynajmniej w łódzkim oddziale mają sporo kolegów.
-
Ty się wasteland nie przypierdalaj do chłopaka za to, że z rozpędu napisał "poraz" bez kliknięcia w ten najdłuższy klawisz na dole twojej klawiatury, który non stop masz pod brodą i ścieka ci na niego ślina, bo to nie jest forum dla językoznawców. Ale jeśli już musisz, to lepiej skoncentruj uwagę na swoim widzewskim Miodku:
zdeptany trawnik pisze:nie piszcie kogo ile bylo wczoraj bo warzne ze stawiły sie obie ekipy w miare dobrych liczbach i wyborcza z tvn nie moga dojsc do siebie ze nie było zadymy co mnie cieszy bo Polska najwarzniejsza
-
Właśnie boli, ale czego oczekiwać od kogoś kto zna język polski dopiero od dwóch pokoleń a wcześniej używał hebrajskiego.Wasteland pisze:Boli to patrzeć na twoją pisownię,ale jesteś usprawiedliwiony bo jak wiadomo język Polski nie jest waszym ojczystym.
Jak szykujesz się już odwiedzić groby założycieli? Arnold Heiman, Jerzy Hirszberg.
Wstydzisz się własnej rodziny? Wyrzekasz się ich? Jakie to popularne w tym narodzie.
-
Chujenko już żeś skończyła korektę jutrzejszego wydania Wyborczej?
-
Agressiva_ŁKS - byłeś na grobie swoich żydowskich założycieli? bez spiny pytam poważnie.
a jeżeli byłeś to jak się czujesz wyzywając kogoś od żyda?
był taki okres że Łksiacy dbali o żydowskie groby swoich twórców czy to jest w dalszym ciągu praktykowane?
odpowiedzcie mi poważnie na te pytania, szczególnie jakby wypowiedział się Radical
poniżej artykuł pierwszy z brzegu dot. dbania o groby żydowskich założycieli ŁKSu
Kibice chcą odnaleźć groby wszystkich tych, którzy związani byli z początkiem klubu. Zdają sobie sprawę, że Łódź była miastem wielonarodowościowym i każdy, bez względu na wyznanie, czuł się łodzianinem. Przyznają, że klub powstał dzięki ludziom, którzy utożsamiali się z Polską i Łodzią. Założycielami ŁKS byli Arnold Heiman, Henryk Lubawski i Jerzy Hirszberg.
Zdaniem przedstawicieli Stowarzyszenia Kibiców ŁKS historię klubu powinien znać i szanować każdy kibic. Powinien on być dumny z tego, w jakich okolicznościach powstał ŁKS i że przetrwał już prawie sto lat.
Do tej pory kibicom ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi. Mogiła Lubawskiego znajduje się na Starym Cmentarzu, gdzie pochowani są obok siebie ewangelicy, wyznawcy prawosławia i katolicy.
Kwiaty i znicze na grobie Lubawskiego nie były jedynymi, jakie położyli w środę kibice ŁKS. Członkowie SK odwiedzili również m.in. mogiłę byłego piłkarza Jacka Płuciennika i tragicznie zmarłego przed wielu laty kibica Mariusza Jakubowskiego.
a jeżeli byłeś to jak się czujesz wyzywając kogoś od żyda?
był taki okres że Łksiacy dbali o żydowskie groby swoich twórców czy to jest w dalszym ciągu praktykowane?
odpowiedzcie mi poważnie na te pytania, szczególnie jakby wypowiedział się Radical
poniżej artykuł pierwszy z brzegu dot. dbania o groby żydowskich założycieli ŁKSu
Kibice chcą odnaleźć groby wszystkich tych, którzy związani byli z początkiem klubu. Zdają sobie sprawę, że Łódź była miastem wielonarodowościowym i każdy, bez względu na wyznanie, czuł się łodzianinem. Przyznają, że klub powstał dzięki ludziom, którzy utożsamiali się z Polską i Łodzią. Założycielami ŁKS byli Arnold Heiman, Henryk Lubawski i Jerzy Hirszberg.
Zdaniem przedstawicieli Stowarzyszenia Kibiców ŁKS historię klubu powinien znać i szanować każdy kibic. Powinien on być dumny z tego, w jakich okolicznościach powstał ŁKS i że przetrwał już prawie sto lat.
Do tej pory kibicom ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi. Mogiła Lubawskiego znajduje się na Starym Cmentarzu, gdzie pochowani są obok siebie ewangelicy, wyznawcy prawosławia i katolicy.
Kwiaty i znicze na grobie Lubawskiego nie były jedynymi, jakie położyli w środę kibice ŁKS. Członkowie SK odwiedzili również m.in. mogiłę byłego piłkarza Jacka Płuciennika i tragicznie zmarłego przed wielu laty kibica Mariusza Jakubowskiego.
-
jestem ciekawy jak się czują Łkaesiacy którzy malują gwiazdy wyzywają od żydów?
czy nie jest wam wstyd że założyciele waszego klubu przewracają się w grobie?
czy to po prostu brak znajomości historii swojego klubu doprowadzić do takiego żałosnego obrotu sprawy?
czy nie jest wam wstyd że założyciele waszego klubu przewracają się w grobie?
czy to po prostu brak znajomości historii swojego klubu doprowadzić do takiego żałosnego obrotu sprawy?
-
Czemu bez pierdolenia o powitaniach rzymskich skoro stąd się to wzięło?1908divide pisze:Co do okładki Angory, to ciekaw jestem kiedy część narodowców zrozumie, że heilowanie to powitanie ludzi, którzy chcieli NAS WYMORDOWAĆ, naszych WROGÓW. Jeszcze powinni sobie stanąć obok kogoś w koszulce "Polski Walczącej"... i bez pierdolenia o powitaniach rzymskich.
-
Gdyby to pozdrowienie nie było używane przez faszystów nikt w obecnych czasach by go nie używał, bo pewnie gówno by kogo obchodziło jak witali się Rzymianie. Oczy w ten sposób można mydlić mediom a sami wiemy przecież jak jest. A tłumaczenie, że nie znaczy tego co znaczy jest tak samo słabe ja to o zamawianiu 5 piw. Dlatego nazywam to pierdoleniem.Super_Mario pisze:Czemu bez pierdolenia o powitaniach rzymskich skoro stąd się to wzięło?1908divide pisze:Co do okładki Angory, to ciekaw jestem kiedy część narodowców zrozumie, że heilowanie to powitanie ludzi, którzy chcieli NAS WYMORDOWAĆ, naszych WROGÓW. Jeszcze powinni sobie stanąć obok kogoś w koszulce "Polski Walczącej"... i bez pierdolenia o powitaniach rzymskich.
-
Są ważne sprawy które zmuszają do zmiany podejścia do różnych rzeczy. I do różnych środowisk/osób. Rozumiem wasze wkurwienie kolezanki ze nie udało się zawlaszczyc tego typu imprez dla siebie, i pewnie część z was jak zobaczyła dużo lepiej zorganizowana grupę Łks popłakała się z żalu. Ale to tylko wasz problem zakompleksione dziewczynki. Wy po raz kolejny możecie się jedynie uczyć bo na poprzednich pochodach\ rocznicach gdzie byliscie sami nawet nie zblizyliscie sie poziomem do nas , właśnie stąd ten placz. Normalna sprawa, teraz lepiej szukajcie w kalendarzu jakiejs najbliższej rocznicy , robcie mega wielką czerwoną mobilizacje , zbierzcie się ze wszystkich wichur i pokazcie że jesteście jeszcze więksi i jeszcze... Tak jak to macie w zwyczaju .WITAM2 pisze:W sobotę już wam to nie pzreszkadzało?pato1908gang pisze:To komuś z Warszawy się chciało zasuwać do Łodzi specjalnie żeby zobaczyć tego karierowicza Małeckiego?? Chyba sobie ktoś jaja robi. ŁKS w najbliższym czasie nie pojawi się zorganizowaną grupą na ŻADNEJ imprezie w której glownym organizatorem i twarzą będzie ten gość, jak to miało miejsce na ''antykomunie 2014''.
Jeśli komuś nie przeszkadza pajac który pocisnął kibiców i zmieszał ich z blotem za to że walczyli z psami, to moze się z nim waflować do woli. To że Rtsiaki nie widzą w tym nic dziwnego to akurat mnie nie dziwi, po marszu niepodległosci poklepali go po ramieniu i zapewnili że nic się nie stało, ale że Legionisci przyjezdzają na imprezy które organziuje to nie uwierzę..... honor to wy macie na fladze jedynie, plują wam na morde ? czy to deszcz pada...
Apropo wigilii natomiast, to jeśli ktoś nie widzi roznicy w imprezie zorganizowanej dla dzieciaków, a wigilią kibicowską to jest zajebany mułem i tyle. Jedyna refleksja to ze przez pare lat z rzędu, przy wigilii w różnych okolicznościach dostawaliście po pizdach i wyciagneliscie wnioski - tym razem zaprosiliście Niemców.
Osoby z ŁKSU proszę o nie odpowiadanie czerwonym ludziom humoru
No tak hehehe a u nas szli ci co nie chcieli , dobry jesteś ambaras. Też nie mieliśmy żadnej mobilizacji, wiedzieliscie jedynie ze mamy zbiórkę , decyzja ze idziemy zapadla jakies 3\4 dni wcześniej, więc może idąc tokiem rozumowania twoich przekiumatych kumpli cees, serce miasta itd moze po prostu się obsraliscie? ;) taki zarcik na waszym poziomie. I powiedz mi może jeszcze kto tym żyje najbardziej kapciuu jak większość wpisów dotyczących tego pochodu to wpisy zydzewiakow oburzonych że w ogóle tamposzlismy . kto z Łks się tutaj tym podnieca i robi z tego c*** wie co ? Może poczytaj jak umiesz co tu w ogóle wpisują twoje koleżanki zamiast pisać bez sensu co wam karzą czerwonoarmiści propagandysci.White1910Pride pisze:
-
Dokładnie, heilowanie kojarzy się tak samo jak swastyka - z pierdolonymi faszystami, a nie Rzymianami i symbolami słońca. Dla mnie odnoszenie się do jakichkolwiek symboli faszystowskich w Polsce jest niepojęte. Kto wymordował inteligencję, setki tysięcy zwykłych obywatelki, zburzył stolicę i i zbombardował dziesiątki innych miast ? Wreszcie kto wywiózł do obozów pracy wasze babcie i dziadków ? Naprawdę trzeba być debilem aby w Polsce zarzucać faszystowskie hasła. To nie ma nic wspólnego z dumy z bycia Polakiem i hasłami, które chętnie nosi się na koszulkach. Pomyślcie co na heilowanie pomyśleliby np. powstańcy.1908divide pisze:Gdyby to pozdrowienie nie było używane przez faszystów nikt w obecnych czasach by go nie używał, bo pewnie gówno by kogo obchodziło jak witali się Rzymianie. Oczy w ten sposób można mydlić mediom a sami wiemy przecież jak jest. A tłumaczenie, że nie znaczy tego co znaczy jest tak samo słabe ja to o zamawianiu 5 piw. Dlatego nazywam to pierdoleniem.Super_Mario pisze:Czemu bez pierdolenia o powitaniach rzymskich skoro stąd się to wzięło?1908divide pisze:Co do okładki Angory, to ciekaw jestem kiedy część narodowców zrozumie, że heilowanie to powitanie ludzi, którzy chcieli NAS WYMORDOWAĆ, naszych WROGÓW. Jeszcze powinni sobie stanąć obok kogoś w koszulce "Polski Walczącej"... i bez pierdolenia o powitaniach rzymskich.
-
Odnośnie marszu...
pejsy przyznaje byliście lepszym skladem,bylo was więcej zaprezentowaliście się lepiej,jednak kolejny raz udowodniliście ze jesteście banda c**** bez jakichkolwiek zasad.Nagrywanie kamerkami małolatów od nas,prowokacje i ciupanie kulawe w c***.tyle
ps.nie byłem ,nie widziałem ale z tego co slyszalem od uczestników zachowaliście się bardzo nie elegancko,
pejsy przyznaje byliście lepszym skladem,bylo was więcej zaprezentowaliście się lepiej,jednak kolejny raz udowodniliście ze jesteście banda c**** bez jakichkolwiek zasad.Nagrywanie kamerkami małolatów od nas,prowokacje i ciupanie kulawe w c***.tyle
ps.nie byłem ,nie widziałem ale z tego co slyszalem od uczestników zachowaliście się bardzo nie elegancko,
-
Nie byłeś ,nie widziałeś ,coś tam usłyszałeś i jebnąłeś napinkowego posta...nikomu od was włos z głowy nie spadł ,więc nie płacz .
Tylko ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY !
-
kulawe, brak jakichkolwiek zasad, zachowalismy sie bardzo nieelegancko ?? haha czlowieku czy ty zes z ksiezyca spadl ??serce miasta pisze:Odnośnie marszu...
Kilka lat temu z okazji jakiejs rocznicy ( nie pamietam dokladnie) coś chyba związane z Pileckim albo Żolnierzami Wykletymi pod katedrą odbywały sie uroczystosci. Byli kombatanci, byli jacys tam politycy, złozenie wieńców itp, pełna kultura. Wy mieliscie wtedy mobilizacje i byliscie w sporo osob, od nas byla delegacja 20 osob z flagą Pileckiego.
Pochwal sie wszystkim tutaj jak sie wtedy zachowaliscie . Napisz w jednym zdaniu śmieszny płaczku co sie działo, baaardzo cie prosze.
I bynajmniej nie był to marsz przeciwko brudasom gdzie mozna było przyjsc w dresie i kominiarce, tylko normalne , niemalże wojskowe uroczystosci. TO wy k**** zakłamane hipokrytki popłakane w pampersie żescie narzucili takie nasze podejscie. My wtedy praktycznie wcale tego nie komentowalismy, po prostu juz wiedzielismy jak postepowac z takimi burakami. Czesc osob od nas chciala po tamtych wydarzeniach isc na obojetnie jakie uroczystosci zeby was po prostu rozgonić.
Odpisz mi łachu grzecznie cie prosze, niech wszyscy sie znow dowiedzą jacy jestescie .
-
Zaczyna sie wyciaganie historii,ciekawi mnie tylko czy ci ktorzy tak dobrze znaja historie ŁKSu i jego pierwszych działaczy tak dobrze znają swoją.Czy oczywiście nie bardzo.

-
Zacznijmy od tego, że wasza prezentacja na Marszu bardzo dobra. Pato ciągle piszesz jeszcze więksi i jeszcze lepsi( na dwóch kontach -drugie Radicaal), a co chwilę powtarzasz , że nie dorastamy wam do pięt, kto tu się wywyższa? Bo ja widzę że ciągle robisz to ty. Faktycznie nigdy nie zaprezentowaliśmy się tak dobrze jak wy. Szkoda tego komentować. Zobacz jak prezentujemy się co roku na MN. Oczywiście wiesz lepiej ode mnie czego chcę. Otóż powiem Ci, że nie chciałbym, że jedna ekipa zawłaszczy sobie akcje patriotyczne. W ten weekend w naszym województwie był jeden taki marsz, więc chciałbym, żeby też inne ekipy pojawiły się na marszu, bo im więcej osób tym lepiej. W obu ekipach zdarzają się niestety osoby, które po prostu nie wiedzą po co się idzie na takie akcje. A pamiętasz taką sytuację przy okazji jakiejś akcji patriotycznej.Było to kilka lat temu pod Katedrą i wtedy od was pojawił się słownie jeden koleś w czapce(chyba Teofilowa) i czy coś mu się stało?
-
Konto Radicaal nie jest moje , mozna to łatwo sprawdzic po IP. To ze widzicie mnie tutaj wszedzie tylko mnie smieszy i swiadczy o jakiejs waszej obsesji.
-
Przy obecnym ciśnieniu jakie jest w mieście należy fakt obecnosci obu ekip docenic.W tej chwili wystarczy iskra i mamy awanture.Marsz odbyl sie bez incydentow tego typu.Dlatego trzeba traktowac to w kategoriach sukcesu.Nie szukajmy problemow tam gdzie ich nie ma.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Ja byłem widzialem moge potwierdzic ze nawet podczas takich manifestacji dla dobra naszej ojczyzny czesc Łks-u zamiast wzosic okrzyki i spiewac hymn wolała kitrac sie koło białego namiotu robic pokazowke strzelac fotki i nie wymyslam sobie tego bo akurat nie stałem z głowna grupa Widzewa tylko ze znajomymi ktorych nie interesuja klimaty kibicowskie i wlasnie stalismy tam gdzie wy robiliscie fotki i filmiki z telefonow i wymienialiscie ksywki kto jest z Widzewa dosłownie pół metra odemnie . I nie zaprzeczajcie ze tak nie byłoHazardzistA08 pisze:Nie byłeś ,nie widziałeś ,coś tam usłyszałeś i jebnąłeś napinkowego posta...nikomu od was włos z głowy nie spadł ,więc nie płacz .
-
twierdzisz, ze Rts tak nie robi? Fotki, filmiki, rozkminka ida w obie strony. Takie miasto. Najwazniejsze, ze obylo sie bez niepotrzebnych incydentow bo media mialyby pozywke. Cisnienie jest ostatnio wielkie za kilkanascie krzywych akcji i wystarczylyby dwie, trzy gorace glowy aby to wszystko jeblo.zdeptany trawnik pisze:Ja byłem widzialem moge potwierdzic ze nawet podczas takich manifestacji dla dobra naszej ojczyzny czesc Łks-u zamiast wzosic okrzyki i spiewac hymn wolała kitrac sie koło białego namiotu robic pokazowke strzelac fotki i nie wymyslam sobie tego bo akurat nie stałem z głowna grupa Widzewa tylko ze znajomymi ktorych nie interesuja klimaty kibicowskie i wlasnie stalismy tam gdzie wy robiliscie fotki i filmiki z telefonow i wymienialiscie ksywki kto jest z Widzewa dosłownie pół metra odemnie . I nie zaprzeczajcie ze tak nie byłoHazardzistA08 pisze:Nie byłeś ,nie widziałeś ,coś tam usłyszałeś i jebnąłeś napinkowego posta...nikomu od was włos z głowy nie spadł ,więc nie płacz .
-
a przekrzykiwanie sie na liczby nie ma sensu. Nalezy sie cieszyc, ze jedni i drudzy potrafili kolejny raz przejsc razem w wspolnej sprawie, ktora bedzie miala wplyw na nasze dzieci... wole miec za sasiada Widzewiaka niz z pustyni ciapaka. Taka prawda.
-
To które konto jest twoim drugim? Czy twierdzisz, że masz tylko jedno na tym forum?pato1908gang pisze:Konto Radicaal nie jest moje , mozna to łatwo sprawdzic po IP. To ze widzicie mnie tutaj wszedzie tylko mnie smieszy i swiadczy o jakiejs waszej obsesji.
-
mimo wszystko jakieś nagrywania nie powinny mieć miejsca i mam nadzieję, że na takich akcjach takie sytuacje już się nie powtórzą
to co cechuje nasze miasto to to, że mimo nienawiści większość wie jak się zachować przy takich okazjach
osobiście byłem świadkiem jak po jednym z MN na stacje pełną naszych podjechali nieświadomi niczego goście w czapkach Kuraka i Retkini i mimo, że jak sie zorientowali to byli mocno wystraszeni to nawet zbytnio nikt im się nie przyglądał, kupili jedzenie i pojechali i tak to powinno wyglądać.
to co cechuje nasze miasto to to, że mimo nienawiści większość wie jak się zachować przy takich okazjach
osobiście byłem świadkiem jak po jednym z MN na stacje pełną naszych podjechali nieświadomi niczego goście w czapkach Kuraka i Retkini i mimo, że jak sie zorientowali to byli mocno wystraszeni to nawet zbytnio nikt im się nie przyglądał, kupili jedzenie i pojechali i tak to powinno wyglądać.
[link]
-
WITAM2
od dluzszego czasu pisze tylko z tego konta, pisałem owszem z innego ale ze względu na nazwe zostało usuniete.
Haslo ''jeszcze wieksi , jeszcze mocniejsi '' to przeciez wasz wytwór, wiec co sie czepiasz ze ktos tego używa i wam to wypomina. Nasza opinia jest taka, ze macie w c*** megalomańską mentalnosc i przez tyle lat kazdy z nas sie o tym mogl przekonać, mozesz zaprzeczac , mozesz sie obrażac ale tak to wyglada z naszej strony. Idziesz o zakład że na nastepnym marszu zrobicie mega mobilizacje żeby tylko pokazać sie lepiej niż my ? Ja w to nie wątpie .
Byla wazna manifestacja i sie pokazalismy, wy rowniez i c***. Nikt od nas sie tu nie wywyzszał liczbami i tak dalej tak jak chyba byscie chcieli zeby było, zebyscie mogli sie dojebac do czegos. I to wy zaczeliscie pierdolic farmazony z d*** wzięte żeby tylko nas wkurwić a siebie dowartosciować ze w koncu moglismy sie pokazac na miescie, ze mielismy wielką mobilizacje, że wogole czemu tam poszlismy jak mielismy bojkotować Małeckiego, co mozna traktowac jedynie w formie żartu albo płaczu jakis gimnazjalistek bo z rzeczywistoscia to chyba kazdy wie ze to nic wspolnego nie ma.
Prześledzcie sobie kto tu sie o to najwiecej sapie, kto sie chwali, kto sie dopierdala i tak dalej. Dla nikogo z Łksu napewno nie jest to powod do niewiadomo jakiej dumy , po prostu był to nasz obowiązek, a u was widać żal, jakieś wogole ku*** zdziwienie i ból d*** i to bardzo wyraźnie.
Dla osob które piszą ze sie zachowywalismy nielegancko juz przesłanie poszło - to tylko i wylącznie wasza opinia ale musicie spójrzeć na siebie, bo to wy zaczeliscie sie pierwsi spinać na tego typu imprezach, I teraz tez nieanonimowe osoby od was stały ku*** spięte jak baranie jaja, bo nie mogly przepalic co sie w koło dzieje.
Gorąca prosba juz tego nie rozkminiajcie, bo tylko pokazujecie co wam w głowach siedzi, rozkminki, żale i płacze zostawcie dla siebie, bo nas to naprawde c**** obchodzi, pokazujecie jedynie że jestescie dokładnie tacy ,jacy wiemy że jestescie. Nic nowego to dla nas nie jest.
od dluzszego czasu pisze tylko z tego konta, pisałem owszem z innego ale ze względu na nazwe zostało usuniete.
Haslo ''jeszcze wieksi , jeszcze mocniejsi '' to przeciez wasz wytwór, wiec co sie czepiasz ze ktos tego używa i wam to wypomina. Nasza opinia jest taka, ze macie w c*** megalomańską mentalnosc i przez tyle lat kazdy z nas sie o tym mogl przekonać, mozesz zaprzeczac , mozesz sie obrażac ale tak to wyglada z naszej strony. Idziesz o zakład że na nastepnym marszu zrobicie mega mobilizacje żeby tylko pokazać sie lepiej niż my ? Ja w to nie wątpie .
Byla wazna manifestacja i sie pokazalismy, wy rowniez i c***. Nikt od nas sie tu nie wywyzszał liczbami i tak dalej tak jak chyba byscie chcieli zeby było, zebyscie mogli sie dojebac do czegos. I to wy zaczeliscie pierdolic farmazony z d*** wzięte żeby tylko nas wkurwić a siebie dowartosciować ze w koncu moglismy sie pokazac na miescie, ze mielismy wielką mobilizacje, że wogole czemu tam poszlismy jak mielismy bojkotować Małeckiego, co mozna traktowac jedynie w formie żartu albo płaczu jakis gimnazjalistek bo z rzeczywistoscia to chyba kazdy wie ze to nic wspolnego nie ma.
Prześledzcie sobie kto tu sie o to najwiecej sapie, kto sie chwali, kto sie dopierdala i tak dalej. Dla nikogo z Łksu napewno nie jest to powod do niewiadomo jakiej dumy , po prostu był to nasz obowiązek, a u was widać żal, jakieś wogole ku*** zdziwienie i ból d*** i to bardzo wyraźnie.
Dla osob które piszą ze sie zachowywalismy nielegancko juz przesłanie poszło - to tylko i wylącznie wasza opinia ale musicie spójrzeć na siebie, bo to wy zaczeliscie sie pierwsi spinać na tego typu imprezach, I teraz tez nieanonimowe osoby od was stały ku*** spięte jak baranie jaja, bo nie mogly przepalic co sie w koło dzieje.
Gorąca prosba juz tego nie rozkminiajcie, bo tylko pokazujecie co wam w głowach siedzi, rozkminki, żale i płacze zostawcie dla siebie, bo nas to naprawde c**** obchodzi, pokazujecie jedynie że jestescie dokładnie tacy ,jacy wiemy że jestescie. Nic nowego to dla nas nie jest.
-
I tym wpisem zakonczmy ten tematinternet pisze:twierdzisz, ze Rts tak nie robi? Fotki, filmiki, rozkminka ida w obie strony. Takie miasto. Najwazniejsze, ze obylo sie bez niepotrzebnych incydentow bo media mialyby pozywke. Cisnienie jest ostatnio wielkie za kilkanascie krzywych akcji i wystarczylyby dwie, trzy gorace glowy aby to wszystko jeblo.zdeptany trawnik pisze:Ja byłem widzialem moge potwierdzic ze nawet podczas takich manifestacji dla dobra naszej ojczyzny czesc Łks-u zamiast wzosic okrzyki i spiewac hymn wolała kitrac sie koło białego namiotu robic pokazowke strzelac fotki i nie wymyslam sobie tego bo akurat nie stałem z głowna grupa Widzewa tylko ze znajomymi ktorych nie interesuja klimaty kibicowskie i wlasnie stalismy tam gdzie wy robiliscie fotki i filmiki z telefonow i wymienialiscie ksywki kto jest z Widzewa dosłownie pół metra odemnie . I nie zaprzeczajcie ze tak nie byłoHazardzistA08 pisze:Nie byłeś ,nie widziałeś ,coś tam usłyszałeś i jebnąłeś napinkowego posta...nikomu od was włos z głowy nie spadł ,więc nie płacz .
-
Adam lider RN i jednego z waszych FC to zwykłe kurwisko, któremu należy się c*** w dupe!
https://www.youtube.com/watch?v=WpbsQ63V_e8
ŚŻK 1922!
-
Albo coś wziąłem i mam jakieś jazdy, albo rzeczywiście widzewiacy pierwszy raz przyznają, że gdzieś było ich mniej niż nas. Chociaż pewnie to wszystko następne wcielenia kolegi Pato, który przechodzi sam siebie w sztuce dokonywania ciężkich i nieodwracalnych urazów psychicznych u rywali, haha!
-
A temu ananaskowi ile chuji w dupe sie nalezy? Choc wnioskując po partii która swego czasu reprezentował to c*** w dupe moze okazać się nagrodą:) Kojarzysz pana?gangolsena1908 pisze:Adam lider RN i jednego z waszych FC to zwykłe kurwisko, któremu należy się c*** w dupe!
[link]
-
a kojarzysz że tego pana nie ma już na ŁKSie z powodu tego jaką partię wybrał?
A Adas pluje kibicom w ryj i jest cacy.
Od taka mała różnica.
Od taka mała różnica.

-
Akurat z tego bym im wyrzutów nie robił, bo takich Adasiów na Widzewie pełno, począwszy od lat 90. kiedy cała Polska lała ze słynnego filmiku wyjazdowego: "Jestem studentem, kibicem RTS, a oni nie chcą nas wpuścić na mecz, jakim prawem, ja zapłaciłem za bilet, ja tutaj przyjechałem z kolegami, policja zachowuje się nie w porządku, ja zaraz wydam oświadczenie". Ekipa niedorobionych pryszczaków w okularach.
-
Pluje w ryj nie kibicom, tylko tym który nie potrafią uszanować powagi manifestacji ktora nie jest zwiazana z naszymi animozjami kibicowskimi.
j**** psy ale chlop dobrze powiedzial ze wladza nie musi werbowac zadnych prowokatorow na manifestacje 11 listopada bo sami znajduja sie idioci ktorzy daja sie sprowokowac do awantury z milicja.
Pozatym nie wspomnial ze mowi konkretnie o kibicach tylko o tych ktorzy krecili smieszna awanture, wypowiadal sie jako kibic ale skoro tych co tak to dotknelo to 11 listopada tego roku zostancie w domu a awanture z psami nakreccie sobie w weekend pod dyskoteka.
Pozdro dla normanlnych nie dla "macierewiczow" !
j**** psy ale chlop dobrze powiedzial ze wladza nie musi werbowac zadnych prowokatorow na manifestacje 11 listopada bo sami znajduja sie idioci ktorzy daja sie sprowokowac do awantury z milicja.
Pozatym nie wspomnial ze mowi konkretnie o kibicach tylko o tych ktorzy krecili smieszna awanture, wypowiadal sie jako kibic ale skoro tych co tak to dotknelo to 11 listopada tego roku zostancie w domu a awanture z psami nakreccie sobie w weekend pod dyskoteka.
Pozdro dla normanlnych nie dla "macierewiczow" !
-
dobra ściema, i co jeszcze? przecież wam nie przeszkadzało nawet to, że się oświadczył na jakimś tam waszym meczu murzynce i były wiwaty i owacje, a jego poglądy znaliście od lat i tłumaczyliście zawsze, że to jego prywatne i takie tam, póki koleś był przydatny to był cacy.forever1908young pisze:a kojarzysz że tego pana nie ma już na ŁKSie z powodu tego jaką partię wybrał?
Od taka mała różnica.
Adaś pluje kibicom w ryj? byłeś na tym marszu? śmiem wątpić, wszystkie ekipy zachowywały się spokojnie, a horda nastoletnich debili biegała jak naćpana i robiła pokazówkę przed tvn, pięknie niszcząc prace setek osób ciężko starających sie by MN rósł i by szły w nim z roku na rok większe rzesze ludzi i robiąc świetny świetny materiał dla gw i tnv, zresztą propagandę rodem z tnv właśnie teraz odwalacie
[link]
-
hahaha a Ty byles tam wogole ? widziales co sie działo czy zes obserwował wszystko wlasnie w TVN ? Kilkanascie osob walczyło z psami ??
Smieszne to jest w c*** , bo akurat twoje ziomki po szalu tez sie awanturowały . Mało tego juz na marszu sie mowilo ze byliscie jednymi z pierwszych którzy zaczęli jazde . ( i bynajmniej nikt od nas nie powiedział o tym ani słowa w negatywnym kontekscie, pojechał was za to wasz ziomek po szalu i widać skleiliscie to na cyce)
Nasze zdanie znacie na temat tego małeckiego i przeciez mozecie miec swoje, ale przyjmijcie w koncu do wiadomosci ze pojechał nas wszystkich , bo to że was jebał też a zescie udawali ze tego nie słyszycie to tylko wasz problem, tak samo jak to ze uwierzyliscie ze siedzieliscie grzecznie i spiewaliscie piesni cały marsz a awanturowali sie podstawieni przez tvn gimnazjalisci hahah .
Rozumiem ze mowil o kibolach ''debile'' ''idioci'' ale nie mówil tego o tych w czerwonych kominiarkach , bo oni mieli oficjalną zgode ONR , a pozniej zostali z tego rozgrzeszeni bo są za Rts i wykazali skruche , a reszta ekip nie. Tak jak rozgrzeszony został sam Adaś, a reszta osob która porywa sie na kibiców ma jebane do końca. hahah dajcie spokoj ku*** kabaret. Nie moj cyrk nie moje zabawki ale jak mozna traktowac wpisy takiego goscia powaznie.
Smieszne to jest w c*** , bo akurat twoje ziomki po szalu tez sie awanturowały . Mało tego juz na marszu sie mowilo ze byliscie jednymi z pierwszych którzy zaczęli jazde . ( i bynajmniej nikt od nas nie powiedział o tym ani słowa w negatywnym kontekscie, pojechał was za to wasz ziomek po szalu i widać skleiliscie to na cyce)
Nasze zdanie znacie na temat tego małeckiego i przeciez mozecie miec swoje, ale przyjmijcie w koncu do wiadomosci ze pojechał nas wszystkich , bo to że was jebał też a zescie udawali ze tego nie słyszycie to tylko wasz problem, tak samo jak to ze uwierzyliscie ze siedzieliscie grzecznie i spiewaliscie piesni cały marsz a awanturowali sie podstawieni przez tvn gimnazjalisci hahah .
Rozumiem ze mowil o kibolach ''debile'' ''idioci'' ale nie mówil tego o tych w czerwonych kominiarkach , bo oni mieli oficjalną zgode ONR , a pozniej zostali z tego rozgrzeszeni bo są za Rts i wykazali skruche , a reszta ekip nie. Tak jak rozgrzeszony został sam Adaś, a reszta osob która porywa sie na kibiców ma jebane do końca. hahah dajcie spokoj ku*** kabaret. Nie moj cyrk nie moje zabawki ale jak mozna traktowac wpisy takiego goscia powaznie.
-
chłopaku nie twój cyrk i bardzo dobrze, stałem tuż obok tej całej zadymy, kiedy zaczęły się przemówienia kombatantów i widziałem od czego i od kogo się zaczęła więc z łaski swojej przestań pierdolić, a jak nie rozumiesz co dokładnie powiedział "Adaś" to niech ktoś ci przetłumaczy
przez cały marsz biegały bez celu stada małoletnich idiotów szukające nie wiadomo czego i prowokujące wszystkich i wszystko, w końcu im się udało i przy okazji wciagnac do tego ludzi postronnych
ode mnie tyle
przez cały marsz biegały bez celu stada małoletnich idiotów szukające nie wiadomo czego i prowokujące wszystkich i wszystko, w końcu im się udało i przy okazji wciagnac do tego ludzi postronnych
ode mnie tyle
[link]
-
Hehehehehe,z reguły nie obrażam ludzi/użytkowników forum itd. ,ale jesteś po prostu baranem.Nie wiesz,ale wypowiadasz się kumaczu w sprawach
o których pojęcia nie masz.To takie normalne dla tego forum....eeehhh...
o których pojęcia nie masz.To takie normalne dla tego forum....eeehhh...
-
Jak byles naprawde na marszu to ty p********* bzdury bo dobrze wiesz ze biegalo tam duzo twoich ziomkow co bralo udzial w awnturach i to wcale niemaloletnich .Bylo tez mozna uslyszec duze wkurwienie ich po slowach Adasia zreszta myslem ze on zostal pogoniony ale widac ze ma sie dobrze.White1910Pride pisze:chłopaku nie twój cyrk i bardzo dobrze, stałem tuż obok tej całej zadymy, kiedy zaczęły się przemówienia kombatantów i widziałem od czego i od kogo się zaczęła więc z łaski swojej przestań pierdolić, a jak nie rozumiesz co dokładnie powiedział "Adaś" to niech ktoś ci przetłumaczy
ode mnie tyle