Drwęca to FC Bałtyku.barbizm pisze:Kurde, Bałtyk ma zgodę z Drwęcą NML? Ktoś z NML jeżdzi na Bałtyk?

Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
-
Odra z Piastem z tego co się orientuje jest kosa, były jakieś zgrzyty Odra kasowała pikników z Piasta podczas ich meczy w Wodzisławiu, jak jest obecnie nie wiem, Arka z Odrą nie mam pojęcia.
Niebieski Racibórz, Niebieskie ulice,
Niebieskie osiedla, Niebieskie życie
Niebieskie seRca a środku bije Niebieska eRka
Niebieskie osiedla, Niebieskie życie
Niebieskie seRca a środku bije Niebieska eRka
-
Turin pisze:Tak, Jastrzebie dziala juz od dluzszego czasu z Ruchem z Zor. Z Radlinem maja uklad.Gerrarrd pisze:Swego czasu Ruch z Radlina miał dość dobre kontakty z GKSem Jastrzębie, ale o Żorach to pierwsze słyszę.koyott pisze:Chcialem zapytac jak wyglada sytuacja w Żorach, podobno Ruch Chorzow dziala tam razem z GKS'em Jastrzebie? Czy to prawda? Jakie sa stosunki pomiedzy kibicami tych klubow w tym miescie?
dziala?? chyba nie . Nie ma organizowanych zadnych akcji ani nic podobnego stosunki sa neutralne!!!
-
Tajemnica poliszynela na Slasku sa wasze dobre uklady z Jastrzebiem jak i Polonia Bytom. Jastrzebie z tego co wiem goscilo nawet na waszym turnieju. Jesli chodzi o Zory to dzwoniliscie do nich swego czasu po wsparcie. Ale masz racje OFICJALNIE wasze stosunki sa neutralne :)NiebieskieZoRy pisze:Turin pisze:Tak, Jastrzebie dziala juz od dluzszego czasu z Ruchem z Zor. Z Radlinem maja uklad.Gerrarrd pisze: Swego czasu Ruch z Radlina miał dość dobre kontakty z GKSem Jastrzębie, ale o Żorach to pierwsze słyszę.
dziala?? chyba nie . Nie ma organizowanych zadnych akcji ani nic podobnego stosunki sa neutralne!!!
-
Dokładnie tak, ostatni meczu w Wodzisławiu tylko to potwierdził.1920RaciboRz pisze:Odra z Piastem z tego co się orientuje jest kosa
-
Turin wiem ,ze sie wstydzisz swojej zgody ,ale nie siej farmazonow na temat innych.
-
Wstyd sie wam przyznac przed reszta Polski jakie cieple uklady was lacza to ok. Ale i tak wszyscy dobrze wiemy jak jest :)Jackpot88 pisze:Turin wiem ,ze sie wstydzisz swojej zgody ,ale nie siej farmazonow na temat innych.
-
No w zasadzie masz racje , wstyd nam to przyznac ,ale na derbach oficjalnie przybilismy zgode :))))Turin pisze:Wstyd sie wam przyznac przed reszta Polski jakie cieple uklady was lacza to ok. Ale i tak wszyscy dobrze wiemy jak jest :)Jackpot88 pisze:Turin wiem ,ze sie wstydzisz swojej zgody ,ale nie siej farmazonow na temat innych.
-
dwie ustawki na początku dekady, awantura na murawie w Łodzi czy chociażby to o czym napisał DFLG. pozostały prywatne znajomości kilku starszych kibiców pamiętających zgodę (1974-1994).wkowal18 pisze:jakie sa stosunki Slask Wroclaw-LKS, co bylo przyczyna zerwania zgody (trwala dosyc dlugo i byla podobno solidna)
czemu padła? masz wyjaśnienie w książkach Romka Zielińskiego i Jana Galernickiego :)
-
Sam Radlin przyznawał się do "ciepłych" relacji z Jastrzębskim GKSem, także głupie to wypieranie się.Jackpot88 pisze:No w zasadzie masz racje , wstyd nam to przyznac ,ale na derbach oficjalnie przybilismy zgode :))))Turin pisze:Wstyd sie wam przyznac przed reszta Polski jakie cieple uklady was lacza to ok. Ale i tak wszyscy dobrze wiemy jak jest :)Jackpot88 pisze:Turin wiem ,ze sie wstydzisz swojej zgody ,ale nie siej farmazonow na temat innych.
W Żorach Ruch po prostu na tych relacjach skorzystał.

-
Podczas jednej z wizyt w Łodzi kibice Śląska balujacy w jednej z pijalek na Śródmiesciu w tych latach zdominowanym przez ŁKS dostali lanie od Widzewa który to informacje o pobycie Wroclawian w mieście uzyskał od ŁKSu.FF_ pisze:dwie ustawki na początku dekady, awantura na murawie w Łodzi czy chociażby to o czym napisał DFLG. pozostały prywatne znajomości kilku starszych kibiców pamiętających zgodę (1974-1994).wkowal18 pisze:jakie sa stosunki Slask Wroclaw-LKS, co bylo przyczyna zerwania zgody (trwala dosyc dlugo i byla podobno solidna)
czemu padła? masz wyjaśnienie w książkach Romka Zielińskiego i Jana Galernickiego :)
Taka jest prawda choc dla wielu niezbyt wygodna.
STOP CENZURZE!
-
Wydawało mi się,że w miarę jasno odpowiedziałem.. Spróbujękawa pisze:G1946 pisze:Nie koniecznie ładnych parę lat jak napisałeś,ostatnio byliśmy gościnnie na meczu Unii z GKS-em Tychy ubiegłego lata,wcześniej były to wyjazdy głównie przy okazji meczów Unii z Glinikiem Gorlice,z którym mamy układ.kawa pisze:Jaka jest obecnie sytuacja na lini Widzew-Glinik Gorlice- w latach 90 uklad a jak jest teraz? Unia Tarnow-Nafta Jedlicze, wiem ze pare ladnych lat temu w Tarnowie wisiała na jakiś meczach flaga Nafty Jedlicze jakie sa stosunki tych klubow do siebie teraz?
dobrze napisałem , ze ładnych pare lat temu!jaki jest stosunek na lini Unia Tarnow-Nafta Jedliczei Widzew-Glinik Gorlice
jeszcze raz..
Nic Nafty nie łączy z Unią.
W Tarnowie Nafta bywa przeważnie wspierając Glinik lub gościnnie jak podczas meczu Unia-GKS Tychy.
-
Może mi ktoś przedstawić ekipę Okocimskiego Brzesko?
Wiem że kiedyś mieli zgodę lub układ z Unią Tarnów.
Jak jest teraz u nich?
Wiem że kiedyś mieli zgodę lub układ z Unią Tarnów.
Jak jest teraz u nich?
-
W temacie:
Była zgoda z Unią.
Teraz z nikim nic nas nie łączy.
Była zgoda z Unią.
Teraz z nikim nic nas nie łączy.
OKOCIMSKI BRZESKO
-
Odra - Arka neutralne stosunki w Wodzislawiu jest troche ludzi ktorzy czuja duzy sentyment do Arki z dawnych jest to pozostalosc po bardzo przyjazdnych relacjach tych ekip .co do Piasta to kiedys byla duza kosa i teraz jest nie inaczej
-
jakie relacje na linii Beskid Andrychow- Gks Jastrzebie?
-
Specjalnie dla Ciebie - nic nie łączy GKS Jastrzębie z Beskidem Andrychów.
Specjalnie dla Ciebie - z Beskidem Skoczów również niewiele...
Specjalnie dla Ciebie - z Beskidem Skoczów również niewiele...
Pizgacz-Rozpierdalacz
-
dzieki za odp, rozumiem ze nie ma w niej sarkazmu, szczegolnie z tym Skoczowem... troche sie pogubilem bo relacja z wyjazdu do Olsztyna (wiec najwyrazniej Jastrzebie) podpisana byla nikiem Beskid
p.s. region dla mnie odlegly i egzotyczny, mam prawo nie wiedziec
p.s. region dla mnie odlegly i egzotyczny, mam prawo nie wiedziec
-
Chojniczanka Chojnice
Zgody: KP Starogard
Układy: Gryf Słupsk, Wierzyca Pelplin
Fankluby: Przechlewo, Nieżywięć, Brusy, Czersk
Kosy: Bałtyk Gdynia, Pogoń Lębork, Zawisza Bydgoszcz, Kaszubia Kościerzyna
Oczywiście jesteśmy FC Lechii ;]
Na 80 lat zabiore ligi smak na drugą ligę przyszedł czas Chojniczanka zawsze w nas!
Bytovia Bytów-Chojniczanka Chojnice 0:1
Ponad 200 kibiców z Chojnic w Bytowie:
[link]
[link]
-
Czy mieliście jakieś kontakty z Polonią Bydgoszcz? Jeśli tak to jak możesz rozwiń. Może być na priv.MKSch-ce pisze:Chojniczanka Chojnice
-
@Up
Tak mieliśmy jakieś kontakty, ale oczywiście nie przyjazdne.
Ostatnie spotkanie mieliśmy w sezonie 2001/2002, a jak wcześniej to chyba w sezonie 96/97 kroiliśmy ich flagę.
Ostatnie spotkanie mieliśmy w sezonie 2001/2002, a jak wcześniej to chyba w sezonie 96/97 kroiliśmy ich flagę.
Na 80 lat zabiore ligi smak na drugą ligę przyszedł czas Chojniczanka zawsze w nas!
[link]
[link]
-
w końcówce lat 90` mieliście z Polonią układ lub zgodęMKSch-ce pisze:@Up
-
Tak to jest prawda! Mam już "Zimą dochodzi do zawiązania układu między Chojniczanką a Polonią Bydgoszcz i Spartą Brodnica" z sezonu 2000/2001.
[link]
[link]
-
Układ trwa nadal czy śmiercią naturalną bądź nie się zakończył? I w jakich okolicznościach.MKSch-ce pisze:Tak to jest prawda! Mam już "Zimą dochodzi do zawiązania układu między Chojniczanką a Polonią Bydgoszcz i Spartą Brodnica" z sezonu 2000/2001.
-
Hmmm. "Robimy układ z Bytovią Bytów." "Przestaje istnieć układ ze Spartą Brodnica." Z 2000/2001 i jeszcze coś mam z 2001/2002. "Do nas przyjeżdża zaś Polonia Bydgoszcz (25) - po meczu krótkie spięcie z ochroną." Nic więcej nie ma na temat Poloni i układach z Chojniczanką.W latach 2003-2006 gdy zerwaliśmy z Piastem Człuchowskim, a podjęliśmy układ z Gryfem Słupsk i zostaliśmy FC Lechii to układ pomiedzy Chojniczanką, a Polonią przestał istnieć.
[link]
[link]
-
Sam nie wiesz jakie mieliście stosunki z Polonią Bydgoszcz?
Pierw piszesz, że nieprzyjazne, teraz, że układ i tylko dajesz internetowe cytaty ;)
Układ był między Chojną i Polonią, zerwany chyba oficjalnie coś koło 2003 czy 04 roku.
Pierw piszesz, że nieprzyjazne, teraz, że układ i tylko dajesz internetowe cytaty ;)
Układ był między Chojną i Polonią, zerwany chyba oficjalnie coś koło 2003 czy 04 roku.
-
Tak najpierw był nieprzyjazdny wtedy był układ i jego załamanie.
[link]
[link]
-
Co ty p********* za głupoty. Jak nie masz o czymś pojęcia, to ku*** nie zabieraj głosu dzieciaku.MKSch-ce pisze:@Up
The army of assholes, the wankers in blue,
all cops are bastards - FUCK YOU !!!
all cops are bastards - FUCK YOU !!!
-
A jak jeste między Wisłą Płock a Polonią Warszawa,oraz miedzy Wisłą Płock a Legią Warszawa?
-
a jak ma być :) kosa naturalnie...Pęku pisze:A jak jeste między Wisłą Płock a Polonią Warszawa,oraz miedzy Wisłą Płock a Legią Warszawa?
jebał pies teściowe!
-
A jak jest między Legią Warszawa a Radomiakiem Radom ???????????
-
Pytasz poważnie? Są do siebie nastawieni wrogo.zulugula pisze:A jak jest między Legią Warszawa a Radomiakiem Radom ???????????
-
O ile Legia nie ma bezpośrednich pojedynków z Radomiakiem, to rywalizacja warszawsko - radomska odbywa się często w niższych ligach mazowieckich (RKS i kluby będące jego FC vs kluby pro-Legijne). Krótko mówiąc: mecze przyjaźni to raczej nie są ;)

-
może ktoś opisać sytuacje na linii Zawisza - Odra Opole?
interesują mnie lata '90 i jakie relacja są między nimi teraz
"Jako mieszkaniec południowej części kraju boje się ubrać szalik na miasto, bo Widzew siedzi nawet w rynnie."

-
Odra miała zgodę z Polonią Bydg. od roku 1994,nie znam roku w którym zgoda padła,był nawet mecz Zawisza-Odra na którym pojawili się fani z Opola,nie wspomogli ich ziomki z Polonii i na meczu doszło do awantury ale to wszystko tyczy się kilkunastu lat wstecz więc mogłem coś pokręcić, bankowo potem kontakt Zawisza z Odrą miał na turnieju w Kielcach,niech ktoś z tych ekip te sytuacje opiszes_LP pisze:może ktoś opisać sytuacje na linii Zawisza - Odra Opole?
"...Ja w różowym swetrze nadal będę mężczyzną a p**** ze złotą kętą nadal jest pizdą..."
-
Zawisza na bank miał zgodę z Odrą pod koniec lat 80-tych.
-
Różowa Pantera pisze:s_LP pisze:bankowo potem kontakt Zawisza z Odrą miał na turnieju w Kielcach,niech ktoś z tych ekip te sytuacje opisze
na tym turnieju to była wypita cysterna wódki, nie było żadnych krzywych akcji miedzy obecnymi ekipami
-
94/95 W sezonie tym kibice Odry zawierają zgodę z Zagłębiem Lubin oraz żużlowymi kibicami Polonii Bydgoszcz. Kończy się natomiast ich zgoda z Lechem Poznań i Zawiszą B. ? . W sezonie 00/01 zgoda Polonii z Odrą jeszcze trwała, poloniści wspierają Odrę na meczu pucharowym z Górnikiem Zabrze w sile 100.Różowa Pantera pisze:Odra miała zgodę z Polonią Bydg. od roku 1994,nie znam roku w którym zgoda padła,był nawet mecz Zawisza-Odra na którym pojawili się fani z Opola,nie wspomogli ich ziomki z Polonii i na meczu doszło do awantury ale to wszystko tyczy się kilkunastu lat wstecz więc mogłem coś pokręcić, bankowo potem kontakt Zawisza z Odrą miał na turnieju w Kielcach,niech ktoś z tych ekip te sytuacje opiszes_LP pisze:może ktoś opisać sytuacje na linii Zawisza - Odra Opole?
Mecz z kwietnia 1998 Odry Opole z Zawiszą B.. Na płocie płoną flagi i szale Polonii B.

-
W 1999 r. po meczu Zaglebia Lubin z Legią na popijawie organizowanej przez chlopakow z Lubina ziomki z Opola podbijają o zgode do Zety, niestety Zeta sie nie zgadza.
Quis ut Deus!
-
Zawisza bardzo negatywnie nastawiony do Odry .
Do nie dawna pozytywnie jezeli chodzi o ekipe Rakowa lecz gdy sie dowiedzieli ze Rakow juz tam po cichu z Chrobrym sie maca rowniez i ten temat spalony.
Do nie dawna pozytywnie jezeli chodzi o ekipe Rakowa lecz gdy sie dowiedzieli ze Rakow juz tam po cichu z Chrobrym sie maca rowniez i ten temat spalony.