Wstawiam ponownie fotki.mksdg pisze:Nie o twiraja sie fotki ! używajcie tinypic !

Teraz arcyciekawy wyjazd do Częstochowy. Pomimo iż mecz w poniedziałek to "biało-czerwona" brać zawita do Świętego Miasta.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Wstawiam ponownie fotki.mksdg pisze:Nie o twiraja sie fotki ! używajcie tinypic !
doskonale wiemy ze nie dorastamy wam nawet do piet,a jak zdjecia beda to bede ogolnodostepne.Krzysiek1947 pisze:poprosze zdjecie tych "60 głów"
widocznie macie nie akustyczną halęmksdg pisze:MKS Dąbrowa - Calisia Kalisz (03.12.08r)
Calisia a wlasciwie jej bębny słyszalna u nas tylko w naszych przetojach..
Koledzy chyba nie zrozumieli mojego żartuzwykly_kibic pisze:Czyżby w Bydgoszczy pojawiła się trzecia siła![]()
Abdul pisze: Kto poniżej oczekiwan
Jadar - bo istnieje, i Czarni Radom za to, iż Jadar ciągle istnieje kibicowsko i powoli zastępuje ekipę Czarnych.
Z tego co mi wiadomo to za czasów zgody Czarnych ze Skrą w EKSie były troche inne osoby "decyzyjne" które obecnie nie działają w Skrzemalyswider pisze:przyznaj ze Jadar kontynuuje Wasza zgode/uklad ze Skra bo wsyscy wiemy ze takie cos istnialo.
Posypuję głowę popiołem .... ale ..... maj 2007 to raczej 3 sezony temukanistro1921 pisze:Abdul, poczytałem trochę ten temat i mnie tknęło.Abdul pisze: Kto poniżej oczekiwan
Jadar - bo istnieje, i Czarni Radom za to, iż Jadar ciągle istnieje kibicowsko i powoli zastępuje ekipę Czarnych.
Zdaję sobie sprawę, że pisałeś te słowa w maju 2007, ale bez jaj, już w tamtym sezonie chodziliśmy na 2 ligę, co mecz było nas 25-40 osób.
Teraz mamy oficjalnie drużynę CZARNYCH RADOM w 2 lidze. Co mecz jest nas minimum 30 osób w młynie, jesteśmy na meczach ligowych, na meczach juniorów i kadetów, na sparingach, m.in. z reprezentacją Omanu(30 osób). Rekord frekwencji w tym sezonie, to mecz z Błękitnymi Ropczyce, gdzie pojawiamy się na sektorze w 70 osób.
W tym sezonie oprawy na 3 meczach.
Mamy stałą ekipę, zero ludzi z przypadku, jak na Jadarze.
I należy dodać, że z meczu na mecz w temat wdrażają się coraz to nowi młodzi, którzy będą stanowić o jakości Czarnych za parę lat.
Także ze zdziwieniem czytałem te Twoje słowa. O Jadarze wiele pisać chyba nie muszę... 20 - 30 osób co mecz, ostatnio zmienili barwy z błękitno-białych na niebiesko - czerwono - białe...![]()
Dalej napier... lają w 4 bębny, klaszczą w drewniane łapki.
ZAPRASZAM NA [link]" target="_blank" target="_blank i [link]" target="_blank" target="_blank
malyswider pisze:przyznaj ze Jadar kontynuuje Wasza zgode/uklad ze Skra bo wsyscy wiemy ze takie cos istnialo.
Kibice AZSu tylko popierali Nasz Protest.Pałka pisze:A jaka jest sytuacja między kibiciami AZSu Częstochowa a Czarnymi Radom ?
Użytkownicy przeglądający to forum: 19seba20, Antyk, coupe, Dawuks48, fc internet, mis1910ns, ogien, Północ86, ze stadionu i 160 gości