Euro 24

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
suomi

Re: Euro 24

Post autor: suomi » 15.07.2024, 21:02

Zawsze mnie bawią te piękne hasła na ustach Precz z komuną, a z drugiej strony we krwi ogromna tęsknota za komunizmem czyli ładowanie państwowej kasy w prywatne nierentowe biznesy, bo czy się stoi czy się leży ... :D

iparts.pl
pizgacz_rurkowcow

Post autor: pizgacz_rurkowcow » 18.07.2024, 04:36

Mnie to ciekawi gdzie są te wszystkie cipy i pedały z kabaretów, co tak jadą na naszych gdy ci coś nawijają na wyjazdach zagranicznych. Po meczu z Hiszpania najebali Angole lali się między sobą na trybunach po meczu, u siebie po miastach, na Bałkanach i w innych częściach Europy. Tak to słabo synowie Albionu znieśli porażkę. Szydery w tych polskojęzycznych pierdolnikach z tego będzie brak, bo dla tych c**** Szkop czy Angol to jakby pół-bogowie. Gdyby to naszych dotyczyło to byłoby szyderstw i podsmiechujek na dwa sezony. REZAT.
"Rzeczywistość z d*** opisywana przez pizgaczy" - Matka Kurka :lol:

"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama :lol:

pizgacz_rurkowcow

Post autor: pizgacz_rurkowcow » 18.07.2024, 04:45

suomi pisze:
15.07.2024, 21:02
Zawsze mnie bawią te piękne hasła na ustach Precz z komuną, a z drugiej strony we krwi ogromna tęsknota za komunizmem czyli ładowanie państwowej kasy w prywatne nierentowe biznesy, bo czy się stoi czy się leży ... :D
[/quote Którędy na Lemingrad? Jarasz się że z d*** icka wpierdalasz gówno, co jebia całą tablice Mendelejewa, czy c*** wie co jeszcze czyli MaC albo KFC? Hyhy gratulacje. Taa nierentowne, pewnie że ścierka na ryju latales gdy już znieśli obostrzenia bo guru w tv powiedzieli że jeszcze trzeba uważać co nie?
"Rzeczywistość z d*** opisywana przez pizgaczy" - Matka Kurka :lol:

"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama :lol:

ODPOWIEDZ