11 Listopada-Marsz Niepodległości
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: 11 Listopada-Marsz Niepodległości
Wszystko co powie ktoś w Tv typu premier , prezydent czy tam inna postać , co niby coś znaczy wszystko to jest wcześniej zaplanowane, wszelakie wypowiedzi w większości przypadku żeby podzielić albo wywołać jakieś afery typu strajk kobiet.Zaden z tych pionków mówiąc , sam tego nie wymyślił bo jest tylko w roli aktora
Ciekawostka w 1898 wychodzi ksiazka pt Wrak tytanu
W 1912 tonie statek z pewnymi niewygodnymi ludźmi na pokładzie.Nakrecono nawet taki film popularny obrazujący ta tragedię
Ciekawostka w 1898 wychodzi ksiazka pt Wrak tytanu
W 1912 tonie statek z pewnymi niewygodnymi ludźmi na pokładzie.Nakrecono nawet taki film popularny obrazujący ta tragedię
-
W żółtych kominach to żaden Motor to jakaś młoda nacjonalistyczna banda 3 droga czy coś takiego. Z Motoru starzy to porządni ludzi niezbyt przychylnie nastawieni do Ukraińców a wątpię że młodzi zaczęli kolaborację z Ukraińcami choć mogę się mylić. W każdym razie ci młodzi ludzie na zdjęciu nie mają żadnego związku z Motorem Lublin gdyż są z miast Warszawa, Łódź. Tam zalęgło się to polsko-ukraińskie dziadostwo.WieszWięcej pisze: ↑12.11.2022, 14:18Generalnie po tym, co wczoraj zobaczyłem straciłem jakiekolwiek nadzieje, że tu będzie normalnie kiedykolwiek.
Co do samego marszu - sporo najebusów, mało ekip, a jeśli jakieś były to nie żadne bandy, a pojedyncze sztuki. Chyba, że ta grupa, która szła na samym komcu w żółtych komimach to był Motor, ale pewny nie jestem. Jest tak, to jako jedyni prezentowali się naprawdę konkret. Widziałem ŁKS, Start Gniezno, Koronę, Zagłębie Sosnowiec i to chyba tyle
[link]
-
I to oni rzekomo tak konkretnie wyglądali?
-
Powiem Wam szczerze, że Narodowcy sami są źli co wyprawiał Bąkiewicz i jak liże d*** PISowi za każdym razem. Ale nie ma się czemu dziwić jak PIS go sobie kupił. W styczniu są wybory na nowego Prezesa Stowarzyszenia i to był jego ostatni Marsz w tej roli. Gość się tak rozpasał i poczuł pewny, że w tym roku sam zdecydował o haśle Marszu, plakacie czy innych rzeczach, które powinny być konsultowane z innymi organizacjami, które tworzą Marsz. Do tego skłócił ze sobą kilka środowisk narodowych i tym sposobem chciał rozwalić Marsz od środka, pewnie na polecenie PISu... Na szczęście już niedługo to potrwa, ale smród jeszcze na długo pozostanie po tym człowieku.
-
Szli w jednej, konkretnej grupie, ale w swoich szeregach. Tak, ONR szedł obok polsko-ukraińskiej flagi z celtykiem. Tutaj to widać wyraźnie
[link]
[link]
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
-
-
Ten temat to idealny przykład, jacy antypolscy idioci tutaj wypisują. Kacapskie trole, psuedo patrioci i frustraci liżący sobie d*** z kilku kont. Wierni wyznawcy Grzegorza Brauna z kontinuum kacapsko-radzieckiego, Jaszczura z kacapskich kamratów, Marcina Roli od wyimaginowanej wojny na Ukrainie czy Czujnego, dzwoniącego na skargę do prokuratury żądającego podjęcia działań wobec wyzywanie rosjan. Was za samą ruską propagandę i destabilizację sytuacji w Polsce, powinno się napierdalać po łbach.

-
W d**** mam ten twój pis, od razu widać poziom bezzębnego menela. Nawet nic nie wspomniałem o Ukrainie, a ty kacapski psie już się prujesz. No tak, ProPolskie jest lizanie d*** kacapom i ich poplecznikom. Kacapom, którzy niejednokrotnie niszczyli nasz kraj, niejednokrotnie wbijali noże w plecy, kacapom, którzy nas we wspaniały sposób "wyzwalali". Fajnie, że w ostatnich miesiącach to nie Rosja, Białoruś i te czeczeńśkie kozojebcy nam groziły atakiem i zajęciem Warszawy.patrickpbt pisze: ↑13.11.2022, 01:35Idź lizać dupe pisowcom gdzie indziej. I tak propolscy są ci którzy wchodzą wdupe Ukrainie hahahaZW1957 pisze: ↑13.11.2022, 01:31Ten temat to idealny przykład, jacy antypolscy idioci tutaj wypisują. Kacapskie trole, psuedo patrioci i frustraci liżący sobie d*** z kilku kont. Wierni wyznawcy Grzegorza Brauna z kontinuum kacapsko-radzieckiego, Jaszczura z kacapskich kamratów, Marcina Roli od wyimaginowanej wojny na Ukrainie czy Czujnego, dzwoniącego na skargę do prokuratury żądającego podjęcia działań wobec wyzywanie rosjan. Was za samą ruską propagandę i destabilizację sytuacji w Polsce, powinno się napierdalać po łbach.

-
Jakie formułki? Daj przykład, bo na razie tylko wszędzie ten pis i pis. Zabolała prawda o konfederacji i całej otoczce? Przecież ewidentnie są pro rosyjscy, mam ci z imienia i nazwiska wskazać kto sieje ruską propagandę? Żałuje tylko, że nie przejrzałem na oczy kilka lat temu, jak Legioniści oficjalnie cisnęli im. Fajnie to ewoluuje wszystko, jak nie idziesz z prądem bezzębnych naćpanych debili to jesteś pisowcem. Jeszcze kilka lat temu wrogiem było po, przed rokiem lewaki a teraz pis.patrickpbt pisze: ↑13.11.2022, 02:06Nie masz nic wspólnego z pisem a napierdalasz zupełnie taka regułke jak oni. Nie musisz tak samo pisać o Ukranie bo się zagotowales jak zobaczyłeś posty i zaczeles jeb.ac o kacapach, tak denne gadanie o onucach, kacapach wymyślone przez grubego Sakiewicza co dostał odznaczenie od służb bezpieczeństwa Ukrainy, ale lubi krzyczeć że ktoś jest agentem Rosji...haha.ZW1957 pisze: ↑13.11.2022, 01:42W d**** mam ten twój pis, od razu widać poziom bezzębnego menela. Nawet nic nie wspomniałem o Ukrainie, a ty kacapski psie już się prujesz. No tak, ProPolskie jest lizanie d*** kacapom i ich poplecznikom. Kacapom, którzy niejednokrotnie niszczyli nasz kraj, niejednokrotnie wbijali noże w plecy, kacapom, którzy nas we wspaniały sposób "wyzwalali". Fajnie, że w ostatnich miesiącach to nie Rosja, Białoruś i te czeczeńśkie kozojebcy nam groziły atakiem i zajęciem Warszawy.patrickpbt pisze: ↑13.11.2022, 01:35Idź lizać dupe pisowcom gdzie indziej. I tak propolscy są ci którzy wchodzą wdupe Ukrainie hahaha
Dobrze, że nie groził nam szef Prawego Sektora Jarosz, że Przemysl jest ukrainski i powinien wrócić do Ukrainy. Dobrze, że ukry nie malują grafa z mapa Ukrainy (jest taki fajny w Kijowie) gdzie jest wchłonięte podkarpacie. Zaraz napiszesz, że Jarosz nic nie znaczy, znaczy znaczy jego słowa znacza na Ukrainie. Ale to tylko słowa.
Druga sprawa kto groził z Rosji? Masz na myśli tych dziennikarzy? haha. Bo Putin to kiedyś mówił że Lwów to polskie miasto.
I kiedy ten Jarosz wspominał o tym Przemyślu? W 2014 roku? Ten sam, który mówił, że są gotowi współpracować z Polskimi nacjonalistami i mają dobre relacje? Czy to ten Prawy Sektor, który oferował pomoc w patrolowaniu granicy przy kryzysie z ciapatymi? Chłopie nie ośmieszaj się, słowa rzeczywiście padły, ale nie w kontekście jaki sugerujesz. Nikt nam nie groził, nikt nie żądał, powiedział jedynie, że ziemie według historii powinny być ich i tyle. Przeczytaj najpierw wywiad a potem p****** głupoty. To tak jakby wyciągać wnioski, że grozimy i żądamy Lwowa, Wilna czy Grodna, bo mamy takie flagi czy grafy. Fakt, te miasta był Polskie, ale szanse ich odzyskania są równe zeru, powinniśmy walczyć o Polskie akcenty w tych miastach i tyle. Przypomnij mi, dlaczego straciliśmy te miasta? Czy to nie przez zdradziecki atak kacapów, tych, których teraz bronisz i stoisz po ich stronie? Hatfu na ciebie psie.
Wstawię Ci pierwsze z brzegu osoby co nam grożą chociązby w tym roku, nie wspominając o 2014 roku i "wycelowanych rakietach" w Polskę, czy groźbie odwetu za budowę tarczy antyrakietowej w Polsce. Ale no tak, to tylko dziennikarze dzbanie. Już pomijam niszczenie polskich miejsc pamięci pomordowanych na Białorusi czy w Rosji.
Były dowódca Południowego Okręgu Wojskowego, a obecnie członek rosyjskiej Dumy, Andriej Gurulow grozi Polsce użyciem broni jądrowej.
"Widać, że są skłonni przemieszczać wojska NATO w Polsce do granicy z Ukrainą. To tam, jeśli się pojawią, będzie idealny cel dla taktycznej broni jądrowej, aby nikt inny nigdy tego nie spróbował"
Szef Czeczenii Ramzan Kadyrow znów grozi Polsce. "Już teraz opracowujemy plan demilitaryzacji państw NATO, a pierwszą w kolejce - po zdobyciu Kijowa - jest Polska"

-
Tak, wyglądali konkretnie. To była grupa 300-400 osób, idących oddzielnie na samym końcu. Więc biorąc pod uwagę, że inne ekipy, jakie widziałem, liczyły max. 5-10, z czego niekoniecznie wszyscy trzeźwi, to zbita banda kilkuset osób robiła na tym tle wrażenie. Z daleka wydawało mi się, że to może być Motor, stąd takie odczucia.
Nawet jak to były szczury (z 20-30 metrów to jest ciężko ocenić przy idącym pochodzie), to jednak się zebrali. Choć nie chce mi się wierzyć, że w tak duże grupie były same szczury, bo to jest statystycznie niemożliwe.
Wydaje mi się, ale pewny nie jestem, że tam były też jakieś flagi Białorusi z nimi.
Więc prawdopodobnie to był zlepek kilku grup, ale to jest ciężko ocenić w trakcie marszu.
-
Moze za rok juz chlopaki pojda krok dalej i do flag azowa i ukrainy na marszu dolacza jeszcze flagi w czarno czerwonych barwach .
-
Nie ma dowodów? Tylko domysły? Przecież podałem Ci dowody. Książki Henryka pająka, gdzie są podane źródła. Tylko rusz d*** i do tego zajrzyj, chociaż po tym poście widzę, że za dużo u ciebie TV ha ha ha i nic do ciebie nie trafi. Musisz sam na własnej skórze się przekonać i uwierz, że za niedługo się przekonasz. Czego chcesz więcej? Jakich dowodów? Mam zamordowanych przez Piłsudskiego ludzi ci wykopać z grobów? Mam wojskowych przez niego zniszczonych wskrzesić, by ci powiedzieli kto tak naprawdę stał za zamachem majowym? Może jeszcze wyskoczysz mi z płaską ziemia? Stary trik internetowych trolli systemowych. Uderz w stół, a nożyce się odezwaczehulov pisze: ↑12.11.2022, 19:53Cudowne są te bazowania na domysłach i niczym innym. Śmiercionośne szczepionki, depopulacja, hologramy podczas 11/9, KANALIZACJA WARSZAWSKA, Wielka Lechia!!!, a no i wymordowanie ludności słowiańskiej, wszak to spisek Żydów i masonów, więc wymordowali też Żydów.Rudy5555 pisze: ↑12.11.2022, 19:11Oczywiście, że był, bo piłsudski był z nią mocno powiązany. Ale i tak to wyprzesz, bo masz wąskie horyzonty. Pewnie myślisz, że to PIS rządzi co?Jeszcze raz odsyłam Cię do książek Henryka pająka. Na początek tyle może starczy, abyś dysonansu poznawczego nie zaliczył.
-
Jakiej wojny? :))) Ty naprawdę wierzysz, że na Rusi Kijowskiej jest jakaś wojna? Wojna to jest w TV i najwyraźniej w twojej głowie. Chłopaku ogarnij się, bo obudzisz się z chujem w mordzie.Witalski pisze: ↑12.11.2022, 17:48Jakie 80 tysięcy władek.Nie wiem kto ci zapodaje to info ale zmień informatora.I jakie 7,5 miliona skoro szacuje się że od początku wojny granicę przekroczyło około 5 milionów ale tu mowa o przekroczeniu granicy a nie pobycie.Po drugie przyjechało bardzo dużo dzieci oraz sporo osób w wieku emerytalnym a ty nie dość że tu podajesz liczbę sporo zawyżoną to nie bierzesz pod uwagę dzieci,młodzieży,studentów i emerytów.wladimirputin pisze: ↑12.11.2022, 17:07Wiadomo ze to nie wszystko. Aha, na 7,5mln które oficjalnie tu wjechało prace podjęło 80tysiecy.
Pod koniec lipca podawali że około 400 tysięcy uchodźców podjęło pracę a przed wybuchem wojny wskaźnik zatrudnienia osób spoza UE wynosił około 78%...Na dzień dzisiejszy legalnie w Polsce pracuje około 900 tysięcy obywateli Ukrainy wiec sporo zaniżyłeś tą liczbę jednocześnie mocno zawyżając liczbę Ukraińców mieszkających w Polsce.
Zwykłe, zaplanowane przesiedlenie ludności rusińskiej na ziemię polskie celem uwolnienia żyznych czarnoziemów pod pewną nację.
-
Nikt tu nie napisał że ten wielki patriota piłsudski podporządkował Bank Polski spółce banksterów rotschildów,było to jednym z głównych celów przewrotu majowego.
[link]
upa upa k u r e w kupa
-
Związki obozu Sanacji z lożą masońską opisał w swoich wspomnieniach Jan Karski (Kozielewski). Polecam wszystkie tomy książki "Jedno życie". Kopalnia wiedzy na temat Dwudziestolecia Międzywojennego i II Wojny Światowej. Oczywiście z punktu widzenia Piłsudczyka. Aczkolwiek nadzwyczaj szczera i obiektywna.
To w głównej mierze "dzięki" Piłsudskiemu i jego rządom we wrześniu 1939 roku mogliśmy jedynie rzucać kamieniami w niemieckie wojska pancerne. Cały obóz Sanacji odpowiedzialny jest za klęskę wrześniową. Tylko, że destrukcja państwa zaczęła się dużo wcześniej niż w '39.
W czasie już samej wojny podział na zwolenników Sikorskiego i Piłsudczyków był tak wielki, że zamiast zbierać siły i formować armię, trwały wewnętrzne rozgrywki, oskarżenia i walki, które osłabiały i tak rozbite już państwo.
Zresztą w czasach obecnych niewiele się zmieniło. Może jedynie to, że zamiast walczyć o to, kto będzie rządził krajem, teraz elity walczą o to, kto ten kraj sprzeda.
-
prowokacja?
nie no, to się po prostu ku*** w pale nie mieści... to jest plucie Polakom w twarz, przez bąkiewiczowe k****.kojotsonqwe pisze: ↑13.11.2022, 01:13ONR Lublin się wypowiedział. Odrazu mówię, że sporo meneli z Motoru tam siedzi, polecam też komentarze, gdzie odpowiadali, bo można sobie wyobrazić jakbyś z pisowcem gadał
https://mobile.twitter.com/ONRLublin/st ... 5643978753
-
Jak Bakievitz się na nich wypiął to był bebe, dzisiaj chyba coś im sypnął z funduszu od Jarka, sprzedajne k****.ryż z kurczakiem pisze: ↑13.11.2022, 11:31prowokacja?
nie no, to się po prostu ku*** w pale nie mieści... to jest plucie Polakom w twarz, przez bąkiewiczowe k****.kojotsonqwe pisze: ↑13.11.2022, 01:13ONR Lublin się wypowiedział. Odrazu mówię, że sporo meneli z Motoru tam siedzi, polecam też komentarze, gdzie odpowiadali, bo można sobie wyobrazić jakbyś z pisowcem gadał
OoO Biały Honor Biała Duma
-
Teraz właśnie kacapy cofają się za Dniepr i nie bronią Chersoniu żeby go z zemsty rozjebać rakietami żeby trzeba było go ewakuować tzn. ludzi. Bo bez wody prądu itd. Zobaczymy będziemy obserwować i wyciągać wnioski. A i jeszcze jedno ruskie weszły w lutym i dopiero się skapły że infrastrukturę trzeba rozjebać. Haha dobre. Takie rzeczy to w 48 godzin się robi. No cóż pewnie nie mogli bo nie mieli czym pod Kijowem a teraz rakiet już nie mają a nagle mogą. Takimi debilami to nawet oni nie są. Obita armia po Syriach Czeczeniach i innych Gruzjach a walczą jak...Piotruś Zawisza pisze: ↑13.11.2022, 10:03Jakiej wojny? :))) Ty naprawdę wierzysz, że na Rusi Kijowskiej jest jakaś wojna? Wojna to jest w TV i najwyraźniej w twojej głowie. Chłopaku ogarnij się, bo obudzisz się z chujem w mordzie.Witalski pisze: ↑12.11.2022, 17:48Jakie 80 tysięcy władek.Nie wiem kto ci zapodaje to info ale zmień informatora.I jakie 7,5 miliona skoro szacuje się że od początku wojny granicę przekroczyło około 5 milionów ale tu mowa o przekroczeniu granicy a nie pobycie.Po drugie przyjechało bardzo dużo dzieci oraz sporo osób w wieku emerytalnym a ty nie dość że tu podajesz liczbę sporo zawyżoną to nie bierzesz pod uwagę dzieci,młodzieży,studentów i emerytów.wladimirputin pisze: ↑12.11.2022, 17:07Wiadomo ze to nie wszystko. Aha, na 7,5mln które oficjalnie tu wjechało prace podjęło 80tysiecy.
Pod koniec lipca podawali że około 400 tysięcy uchodźców podjęło pracę a przed wybuchem wojny wskaźnik zatrudnienia osób spoza UE wynosił około 78%...Na dzień dzisiejszy legalnie w Polsce pracuje około 900 tysięcy obywateli Ukrainy wiec sporo zaniżyłeś tą liczbę jednocześnie mocno zawyżając liczbę Ukraińców mieszkających w Polsce.
Zwykłe, zaplanowane przesiedlenie ludności rusińskiej na ziemię polskie celem uwolnienia żyznych czarnoziemów pod pewną nację.
-
O już odpaliła się narracja kacapa Brauna i tego idioty Roli. Jakiej wojny, przecież wojny nie ma. Podejrzanie to wygląda, za wszystkim stoją żydzi, to zaplanowana akcja zniszczenia Polski przez żydów. Wasze manifestacje już pokazały, że Polacy mają was w d****, wielkie marsze i manifestacje po 20 osób. xD Jeden z drugim tumanem, żydzi to stoją za wami jak was w dupe ruchają, stad ten kompleks. Masa dobrych chłopaków z klimatów kibicowskich zginęła na linii frontu, a zjeby piszą, że nie ma wojny. Dowody zdjęciowe mam wkleić?Piotruś Zawisza pisze: ↑13.11.2022, 10:03Jakiej wojny? :))) Ty naprawdę wierzysz, że na Rusi Kijowskiej jest jakaś wojna? Wojna to jest w TV i najwyraźniej w twojej głowie. Chłopaku ogarnij się, bo obudzisz się z chujem w mordzie.Witalski pisze: ↑12.11.2022, 17:48Jakie 80 tysięcy władek.Nie wiem kto ci zapodaje to info ale zmień informatora.I jakie 7,5 miliona skoro szacuje się że od początku wojny granicę przekroczyło około 5 milionów ale tu mowa o przekroczeniu granicy a nie pobycie.Po drugie przyjechało bardzo dużo dzieci oraz sporo osób w wieku emerytalnym a ty nie dość że tu podajesz liczbę sporo zawyżoną to nie bierzesz pod uwagę dzieci,młodzieży,studentów i emerytów.wladimirputin pisze: ↑12.11.2022, 17:07Wiadomo ze to nie wszystko. Aha, na 7,5mln które oficjalnie tu wjechało prace podjęło 80tysiecy.
Gdybyś nie był idiotą i czytał coś więcej niż tylko artykuły na wp czy onecie o tytułach "rosjanom kończą się pociski", to byś wiedział, dlaczego tak robią, ale po co, lepiej robić z siebie debila. W skrócie planowali zająć większość lub nawet całość Ukrainy, więc po co mieliby niszczyć infrastrukturę, którą musieliby odbudować? Pojedyncze ostrzały infrastruktury krytycznej były od początku wojny, np Lwów, który co jakiś czas był bez prądu. Zmasowany atak na infrastrukturę rozpoczął się po serii porażek kacapów i zmianie dowodzącego operacją, na psychopatę z doświadczeniem z Syrii.merek13 pisze: ↑13.11.2022, 11:56Teraz właśnie kacapy cofają się za Dniepr i nie bronią Chersoniu żeby go z zemsty rozjebać rakietami żeby trzeba było go ewakuować tzn. ludzi. Bo bez wody prądu itd. Zobaczymy będziemy obserwować i wyciągać wnioski. A i jeszcze jedno ruskie weszły w lutym i dopiero się skapły że infrastrukturę trzeba rozjebać. Haha dobre. Takie rzeczy to w 48 godzin się robi. No cóż pewnie nie mogli bo nie mieli czym pod Kijowem a teraz rakiet już nie mają a nagle mogą. Takimi debilami to nawet oni nie są. Obita armia po Syriach Czeczeniach i innych Gruzjach a walczą jak...Piotruś Zawisza pisze: ↑13.11.2022, 10:03Jakiej wojny? :))) Ty naprawdę wierzysz, że na Rusi Kijowskiej jest jakaś wojna? Wojna to jest w TV i najwyraźniej w twojej głowie. Chłopaku ogarnij się, bo obudzisz się z chujem w mordzie.Witalski pisze: ↑12.11.2022, 17:48Jakie 80 tysięcy władek.Nie wiem kto ci zapodaje to info ale zmień informatora.I jakie 7,5 miliona skoro szacuje się że od początku wojny granicę przekroczyło około 5 milionów ale tu mowa o przekroczeniu granicy a nie pobycie.Po drugie przyjechało bardzo dużo dzieci oraz sporo osób w wieku emerytalnym a ty nie dość że tu podajesz liczbę sporo zawyżoną to nie bierzesz pod uwagę dzieci,młodzieży,studentów i emerytów.

-
Rozumiem, że to twój post to sarkazm?ZW1957 pisze: ↑13.11.2022, 12:18O już odpaliła się narracja kacapa Brauna i tego idioty Roli. Jakiej wojny, przecież wojny nie ma. Podejrzanie to wygląda, za wszystkim stoją żydzi, to zaplanowana akcja zniszczenia Polski przez żydów. Wasze manifestacje już pokazały, że Polacy mają was w d****, wielkie marsze i manifestacje po 20 osób. xD Jeden z drugim tumanem, żydzi to stoją za wami jak was w dupe ruchają, stad ten kompleks. Masa dobrych chłopaków z klimatów kibicowskich zginęła na linii frontu, a zjeby piszą, że nie ma wojny. Dowody zdjęciowe mam wkleić?Piotruś Zawisza pisze: ↑13.11.2022, 10:03Jakiej wojny? :))) Ty naprawdę wierzysz, że na Rusi Kijowskiej jest jakaś wojna? Wojna to jest w TV i najwyraźniej w twojej głowie. Chłopaku ogarnij się, bo obudzisz się z chujem w mordzie.Witalski pisze: ↑12.11.2022, 17:48
Jakie 80 tysięcy władek.Nie wiem kto ci zapodaje to info ale zmień informatora.I jakie 7,5 miliona skoro szacuje się że od początku wojny granicę przekroczyło około 5 milionów ale tu mowa o przekroczeniu granicy a nie pobycie.Po drugie przyjechało bardzo dużo dzieci oraz sporo osób w wieku emerytalnym a ty nie dość że tu podajesz liczbę sporo zawyżoną to nie bierzesz pod uwagę dzieci,młodzieży,studentów i emerytów.
Gdybyś nie był idiotą i czytał coś więcej niż tylko artykuły na wp czy onecie o tytułach "rosjanom kończą się pociski", to byś wiedział, dlaczego tak robią, ale po co, lepiej robić z siebie debila. W skrócie planowali zająć większość lub nawet całość Ukrainy, więc po co mieliby niszczyć infrastrukturę, którą musieliby odbudować? Pojedyncze ostrzały infrastruktury krytycznej były od początku wojny, np Lwów, który co jakiś czas był bez prądu. Zmasowany atak na infrastrukturę rozpoczął się po serii porażek kacapów i zmianie dowodzącego operacją, na psychopatę z doświadczeniem z Syrii.merek13 pisze: ↑13.11.2022, 11:56Teraz właśnie kacapy cofają się za Dniepr i nie bronią Chersoniu żeby go z zemsty rozjebać rakietami żeby trzeba było go ewakuować tzn. ludzi. Bo bez wody prądu itd. Zobaczymy będziemy obserwować i wyciągać wnioski. A i jeszcze jedno ruskie weszły w lutym i dopiero się skapły że infrastrukturę trzeba rozjebać. Haha dobre. Takie rzeczy to w 48 godzin się robi. No cóż pewnie nie mogli bo nie mieli czym pod Kijowem a teraz rakiet już nie mają a nagle mogą. Takimi debilami to nawet oni nie są. Obita armia po Syriach Czeczeniach i innych Gruzjach a walczą jak...Piotruś Zawisza pisze: ↑13.11.2022, 10:03
Jakiej wojny? :))) Ty naprawdę wierzysz, że na Rusi Kijowskiej jest jakaś wojna? Wojna to jest w TV i najwyraźniej w twojej głowie. Chłopaku ogarnij się, bo obudzisz się z chujem w mordzie.
-
Menela poszukaj w lustrze, a od Motoru się odpierdol. To forum kibicowskie, więc krótkie pytanie: z jakiej jesteś ekipy? Przejrzałem Twoje posty i 95% (nie przesadzam) dotyczy Ukrainy.kojotsonqwe pisze: ↑13.11.2022, 01:13ONR Lublin się wypowiedział. Odrazu mówię, że sporo meneli z Motoru tam siedzi, polecam też komentarze, gdzie odpowiadali, bo można sobie wyobrazić jakbyś z pisowcem gadał
Dzielenie społeczeństwa trwa w najlepsze - na jednym marszu ludzie z transem "stop ukrainizacji Polski" oraz ONR z łączoną flagą ukraińsko-polską (nie polsko-ukraińską). Żydki zacierają łapki.
RKS MOTOR LUBLIN
-
A czego nie rozumiesz kacapski psie? W********** z tego forum, to forum kibicowskie nie rosyjskich kamratów.Piotruś Zawisza pisze: ↑13.11.2022, 12:24Rozumiem, że to twój post to sarkazm?ZW1957 pisze: ↑13.11.2022, 12:18O już odpaliła się narracja kacapa Brauna i tego idioty Roli. Jakiej wojny, przecież wojny nie ma. Podejrzanie to wygląda, za wszystkim stoją żydzi, to zaplanowana akcja zniszczenia Polski przez żydów. Wasze manifestacje już pokazały, że Polacy mają was w d****, wielkie marsze i manifestacje po 20 osób. xD Jeden z drugim tumanem, żydzi to stoją za wami jak was w dupe ruchają, stad ten kompleks. Masa dobrych chłopaków z klimatów kibicowskich zginęła na linii frontu, a zjeby piszą, że nie ma wojny. Dowody zdjęciowe mam wkleić?Piotruś Zawisza pisze: ↑13.11.2022, 10:03
Jakiej wojny? :))) Ty naprawdę wierzysz, że na Rusi Kijowskiej jest jakaś wojna? Wojna to jest w TV i najwyraźniej w twojej głowie. Chłopaku ogarnij się, bo obudzisz się z chujem w mordzie.
Gdybyś nie był idiotą i czytał coś więcej niż tylko artykuły na wp czy onecie o tytułach "rosjanom kończą się pociski", to byś wiedział, dlaczego tak robią, ale po co, lepiej robić z siebie debila. W skrócie planowali zająć większość lub nawet całość Ukrainy, więc po co mieliby niszczyć infrastrukturę, którą musieliby odbudować? Pojedyncze ostrzały infrastruktury krytycznej były od początku wojny, np Lwów, który co jakiś czas był bez prądu. Zmasowany atak na infrastrukturę rozpoczął się po serii porażek kacapów i zmianie dowodzącego operacją, na psychopatę z doświadczeniem z Syrii.merek13 pisze: ↑13.11.2022, 11:56
Teraz właśnie kacapy cofają się za Dniepr i nie bronią Chersoniu żeby go z zemsty rozjebać rakietami żeby trzeba było go ewakuować tzn. ludzi. Bo bez wody prądu itd. Zobaczymy będziemy obserwować i wyciągać wnioski. A i jeszcze jedno ruskie weszły w lutym i dopiero się skapły że infrastrukturę trzeba rozjebać. Haha dobre. Takie rzeczy to w 48 godzin się robi. No cóż pewnie nie mogli bo nie mieli czym pod Kijowem a teraz rakiet już nie mają a nagle mogą. Takimi debilami to nawet oni nie są. Obita armia po Syriach Czeczeniach i innych Gruzjach a walczą jak...

-
:))) Szkoda, że nie zrozumiesz nigdy jak głupi jesteś.ZW1957 pisze: ↑13.11.2022, 12:31A czego nie rozumiesz kacapski psie? W********** z tego forum, to forum kibicowskie nie rosyjskich kamratów.Piotruś Zawisza pisze: ↑13.11.2022, 12:24Rozumiem, że to twój post to sarkazm?ZW1957 pisze: ↑13.11.2022, 12:18
O już odpaliła się narracja kacapa Brauna i tego idioty Roli. Jakiej wojny, przecież wojny nie ma. Podejrzanie to wygląda, za wszystkim stoją żydzi, to zaplanowana akcja zniszczenia Polski przez żydów. Wasze manifestacje już pokazały, że Polacy mają was w d****, wielkie marsze i manifestacje po 20 osób. xD Jeden z drugim tumanem, żydzi to stoją za wami jak was w dupe ruchają, stad ten kompleks. Masa dobrych chłopaków z klimatów kibicowskich zginęła na linii frontu, a zjeby piszą, że nie ma wojny. Dowody zdjęciowe mam wkleić?
Gdybyś nie był idiotą i czytał coś więcej niż tylko artykuły na wp czy onecie o tytułach "rosjanom kończą się pociski", to byś wiedział, dlaczego tak robią, ale po co, lepiej robić z siebie debila. W skrócie planowali zająć większość lub nawet całość Ukrainy, więc po co mieliby niszczyć infrastrukturę, którą musieliby odbudować? Pojedyncze ostrzały infrastruktury krytycznej były od początku wojny, np Lwów, który co jakiś czas był bez prądu. Zmasowany atak na infrastrukturę rozpoczął się po serii porażek kacapów i zmianie dowodzącego operacją, na psychopatę z doświadczeniem z Syrii.
Sram na ciebie, kacapów i twoich czerwono czarnych braci.
-
Zna zna pół Polski, w większości multi konta założone w 2022 roku udające kibiców różnych klubów. Podaj mi na PW twoją ksywe na Górniku, szybko zweryfikuje czy ty też jesteś tak znany i masz prawo tutaj pisać w ich imieniu.TORCIDA_GÔRNIK pisze: ↑13.11.2022, 12:36Prujesz się do chłopa co go zna pół Polski wiec raczej sam W********** ukraincu
Jeżeli ja jestem głupi, to ty jesteś na poziomie warzywa. Głupszych wpisów niż twoje dawno nie widziałem, nawet dozol nie pierdolił takich głupot, a pierdolił strasznie. Jo jo, plujesz na kacapów a co chwilę ich wybielasz. Szczam na Ciebie, twoje multikonta i przygłupów podobnych do Ciebie.Piotruś Zawisza pisze: ↑13.11.2022, 12:38:))) Szkoda, że nie zrozumiesz nigdy jak głupi jesteś.
Sram na ciebie, kacapów i twoich czerwono czarnych braci.

-
Nie mogli rozwalić Chersoniu skoro w nim byli a teraz zobaczymy. Im więcej banderowców i kacapów ginie to tym lepiej czy gorzej? Kłócimy się niepotrzebnie ale chyba tak ma być.
-
Przejrzałem twoje posty, przecież ty jesteś ruską kurwą. Jakiś chłopak został skatowany a ty piszesz "oby to był ten z Wrocławia"? 90% postów od założenia konta podżegających do nastrojów anty ukraińskich, jak widzę takie szmaty jak ty to niczym się nie różnisz od nazistów podżegających do mordowania polaków.TORCIDA_GÔRNIK pisze: ↑13.11.2022, 12:36Prujesz się do chłopa co go zna pół Polski wiec raczej sam W********** ukraincu

-
Domorosłych speców od wojen, geopolityki chciałbym odesłać do książek Jacka Bartosiaka. Można też w internecie znaleźć wypowiedzi, wywiady tego pana, który jakby nie było wiedzę ma bardzo dużą i nie pochodzi ona tak jak od tutejszych znawców z jakichś szurskich stron.
Nie dziwi niektórych to, że ci wszyscy co negowali czy nadal negują wirusa oraz szczepionki nagle przerzucili się na pisanie bzdur na temat wojny na Ukrainie? Osobiście też znam takiego(niestety szwagier), co ogłaszał, że covid to ściema a szczepionki to trucizna a teraz mówi, że wojna na Ukrainie to ściema. Ktoś z rodziny zachorował na covid i ciężko to przechodził a on dalej swoje, że to grypa. Ja np. powiedziałem, że skoro się nie zaszczepił to jego sprawa, ale niech pomyśli o innych, których może zarazić, bo oczywiście chodził też bez maski.
O jego szurskich teoriach o innej cywilizacji, która może przybierać ludzką postać(np.Królowa Elżbieta czy też Biden lub Bushowie) nawet nie piszę, bo aż głupio. Masoneria, która nawet w Watykanie siedzi już też słyszałem a sam papież to tak naprawdę wyznawca nie Chrystusa a lucyfera.
Także panowie do książek zapraszam i do słuchania osób, które są specjalistami w danej dziedzinie.
Nie dziwi niektórych to, że ci wszyscy co negowali czy nadal negują wirusa oraz szczepionki nagle przerzucili się na pisanie bzdur na temat wojny na Ukrainie? Osobiście też znam takiego(niestety szwagier), co ogłaszał, że covid to ściema a szczepionki to trucizna a teraz mówi, że wojna na Ukrainie to ściema. Ktoś z rodziny zachorował na covid i ciężko to przechodził a on dalej swoje, że to grypa. Ja np. powiedziałem, że skoro się nie zaszczepił to jego sprawa, ale niech pomyśli o innych, których może zarazić, bo oczywiście chodził też bez maski.
O jego szurskich teoriach o innej cywilizacji, która może przybierać ludzką postać(np.Królowa Elżbieta czy też Biden lub Bushowie) nawet nie piszę, bo aż głupio. Masoneria, która nawet w Watykanie siedzi już też słyszałem a sam papież to tak naprawdę wyznawca nie Chrystusa a lucyfera.
Także panowie do książek zapraszam i do słuchania osób, które są specjalistami w danej dziedzinie.
-
Mówisz o tych specjalistach, którzy w czasie "śmiertelnej pandemii" latali od stacji do stacji strasząc wirusem, a w tym czasie ich kumple po fachu leczyli on-line? Yebac takich specjalistow.
-
Jakim zjebem trzeba być żeby założyć konto wladimirputin ???????? ... zresztą to jest już któreś tam z kolei po grzegorzlato,ruchpolicja,siemaszki06 itp ten sam styl idiotycznego ''pisania'' a takich tutaj jest paru multikontowców :) .... a teraz jedziecie :)
-
Brutalna prawda jest taka, że Polska stała się kolonią ukraińską.
https://twitter.com/rose73389488/status ... xBf-LkIeyw
Jeszcze taka ciekawostka - media cenzurują wiele pospolitych przestępstw popełnianych przez Ukrainców.
Prosty przykład sprzed kilku dni - naćpany
usiłował zabić psa i wszystkie największe redakcje solidarnie to przemilczały.
[link]
https://twitter.com/rose73389488/status ... xBf-LkIeyw
Jeszcze taka ciekawostka - media cenzurują wiele pospolitych przestępstw popełnianych przez Ukrainców.
Prosty przykład sprzed kilku dni - naćpany
[link]
-
Każdy kto wspiera odwiecznych, śmiertelnych wrogów Polski jest zdrajcą Ojczyzny. Pamiętajcie o tym. Nie ważne czy wspierasz agenturę rosyjską, rusińską, niemiecką czy jakąkolwiek inną. Wszystko co nie stoi w zgodzie z Polską Racją Stanu jest zdradą!
Trzeba jednak otwartości umysłu żeby to zrozumieć i szerokich horyzontów myślowych, aby pojąć to wszystko co dzieje się teraz na świecie.
To mój ostatni post dotyczący tego tematu. Niech żyje wolna, niepodległa Polska!
Trzeba jednak otwartości umysłu żeby to zrozumieć i szerokich horyzontów myślowych, aby pojąć to wszystko co dzieje się teraz na świecie.
To mój ostatni post dotyczący tego tematu. Niech żyje wolna, niepodległa Polska!
-
Hehe beka hehehe kupa śmiechu. Zajebista ta ukrainizacja polski skoro ponad połowa z tego kraju już wyjechała. Wielcy ku*** patrioci za 5 złotych, przypominający sobie o kraju jedynie podczas Marszu Niepodległości, wszędzie widzicie spiski i jesteście najmądrzejsi w każdym temacie czyli jak statystyczny Polak. Szukanie na siłę wybryków ukraińców to jak szukanie na siłę wybryków Polaków za granicą. Zawsze znajdzie się jakaś ku*** i pała. Zwykłe pierdolenie, jedni u nas pracują, drudzy nie. Mało to naszych wyjebało na zachód i siedziało na socjalach i gówno robiło? Chyba lepiej zająć się prawdziwymi problemami w tym kraju.dozola.stara pisze: ↑13.11.2022, 18:46ahhahahaha to jest nic w Poznaniu w hotelu Ikar siedzi 250 ukrow nie płaca czynszu koszty ich utrzymania to milion miesięcznie i nie chcą się wynieść bo mówią ze se ułożyli już życie i się nie wyprowadza i h** hahahahahaha
chcieliście to macie
[link]
-
Idioto, w którym kraju Polacy zaraz po przyjeździe dostawali to co dostają w Polsce Ukry?
-
Już pomijając kwestie geopolityczne. Pewnie każdy z nas w życiu codziennym miał, bądź ma kontakt z ukrami i wie jakie to są przebiegłe i roszczeniowe rury...Przykre, że nawet w tej kwestii nas podzielono, bo niedługo może być za późno. Czołem Wielkiej Polsce!
-
A tyle było śmiechu z opalonych inżynierów jak na zachodzie cenzurowali ich wybryki. Ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Poza tym największą rzeczą jaką ukrywają przed opinią publiczną to ta że żadnego Ukraińca nie można deportować nawet jak łeb komuś ukręci na Ukrainę. Bo prawo międzynarodowe nie zezwala na deportacje do krajów objętych wojną. Dlatego wiele państw (min UK, Izrael, USA) ich nie chce przyjmować wiedząc że Ukraina i Rosja ma największy odsetek ciężkich przestępstw (jak np. zabójstwa) w Europie.WieszWięcej pisze: ↑13.11.2022, 18:33Jeszcze taka ciekawostka - media cenzurują wiele pospolitych przestępstw popełnianych przez Ukrainców.
Zresztą kto wpuści do siebie takich ludzi jak Artem Bonov i reszta ex azowców, jak on za dwie głowy się wykręcił sianem w psychiatryku za łapówkę. Na co komu śmieć ludzki który oficjalnie zabił dwie osoby a na koncie nieoficjalnie ma pewnie 3-4 razy tyle po lasach. Poza tym wszystkim tym wielkim ONRowcom lubeskim których stworzył znany kulturysta smutny Marian dopiero się oczy otworzą jak po zakończeniu mordowania na Ukrainie jak rzucą się wszyscy bezrobotni ukraińscy gieroje których trzyma pod karabinami Żełenski poborem. Bezrobocie na Ukrainie to 30% więc znowu po 20 osób będzie chętnych na jedno miejsce pracy w takim Lublinie w tym 18 Ukraińców. A jak roboty nie dostaną banderowscy sprzymierzeńcy kolaborującego oenerowca z lubelskiej brygady to dziesione na jego starej matce albo babce zrobią pod sklepem żeby na pusto nie wracać do rodziny. W kartotekach ich nie ma to jak nie złapią na gorącym będą ich dzielni stróże prawa mogli szukać jak wiatru w polu wystarczy że miasto zmienią. Pamiętam jak brytyjska policja była zacofana i kompletnie nieprzygotowana na najazd husarii chyba wszyscy mordercy których poszukiwali w PL zjechali i ukryli się w UK. Ten co zabił kuzyna tego tancerza z TV to kilkanaście lat sobie siedział jak u pana Boga za piecem.
-
Czekaj czekaj ty sam zabierasz robotę Angolom to o co biega ? ... znam i u nas takich ''co im robotę Ukraińcy zabierają '' i to tak od 30 lat nie mogą znalezc roboty zawsze coś a to za wcześnie a to deszcz pada a to słońce świeći haha
-
Pandemia, szczepionki, maski, lockdowny, wojna na Ukrainie to robota agendy2030 i WEF. Jeśli do teraz tego nie skumałeś, po prawie 3 latach od pandemii to jesteś po prostu debilem. Masz ogarniętego szwagra a nawet nie jesteś tego świadomy. Idź się zaszczep jakimś gównem od Twoich ziomków z PISu, uratujesz babcie.Prawo i pięść pisze: ↑13.11.2022, 14:32Domorosłych speców od wojen, geopolityki chciałbym odesłać do książek Jacka Bartosiaka. Można też w internecie znaleźć wypowiedzi, wywiady tego pana, który jakby nie było wiedzę ma bardzo dużą i nie pochodzi ona tak jak od tutejszych znawców z jakichś szurskich stron.
-
No jest jeszcze opcja, żeby wybrać do rządzenia żydowskie klany azjatyckie (Rosja -> Konfederacja)
Te same klany, które wyeksportowały w świat komunizm, strzelały w potylicę w Katyniu, wywiezły na Sybir tysiące Polaków z kresów wschodnich, mordowały Żołnierzy Niezłomnych, nazywając ich Wyklętymi , albo Karłami Reakcji (Morel, Brystiger, Bauman, Michnik, etc). Te same, które tworzyły gałąź w której wywidzi się Putlin - Smiersz, NKWD, KGB.
Mam wrażenie, że niektórzy tęsknią już za rządzami Platfusów. Całkiem prawdopodobne, że w przyszłych wyborach wygrają (tj. łącznie z resztą targowicy. Możliwe, że PIS nie będzie miał większości nawet jak stworzy koalicję z Konfą, albo gumofilacmi z PSLu - na co się i tak nie zanosi. A to już prosta droga do rządów komisarzy UE w Polsce. Kolejno będą zrzekać się resztek suwerenności, podpisując wszystko co im UE nakaże.
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
-
Nawalanka w parlamencie UE oraz działania TSUE świadczą, że nie podpisują wszystkiego jak leci. Oczywiście, że Morawiecki zrobił wielki błąd, godząc się na jakieś nie jasne powiązanie wypłaty środków z praworządnością gdy Von der Layen obejmowała urząd, o czym przestrzegał Ziobro. Teraz są chyba tam tarcia z tym związane.procarz pisze: ↑14.11.2022, 09:57A czym się rożni ten PiS, który robi to samo? Tylko w TVP coś tam poburczą i pomachają szabelką, ale i tak podpisują wszystko z UE jak leci. Teraz żeby dostać kasę jeszcze przed wyborami pójdą na kolejne ustępstwa i ograniczenia suwerenności.Slavia_ZSC pisze: ↑14.11.2022, 09:40Kolejno będą zrzekać się resztek suwerenności, podpisując wszystko co im UE nakaże.
Już nie wspominając o tym, że ten twój ukochany PiS mimo, że doszedł do władzy na obietnicy nieprzyjmowania kilku tysięcy imigrantów to za jego rządów a nie Platfusów Polska została zalana masową imigracją. Już nawet nie tylko milionami Ukraińców i setkami tysięcy Białorusinów, ale też Hindusów, Gruzinów, jakichś Uzbeków, Turków, murzynów i reszty zbieraniny z całego świata, której z miesiąca na miesiąc przybywa coraz więcej
-
tutaj imigranci tylko z połowy roku 2022.
Zrobili nam multi kulti w kilka lat, i to wszystko pod płaszczykiem rzekomo "prawicowej konserwatywnej" partii dowodzonej przez bankiera Morawieckiego byłego doradcę Tuska (bo ten dziad Kaczyński już i tak ledwo w ogóle kontaktuje co się dzieje w kraju i wie tyle ile mu powiedzą partyjni zausznicy).
Z całym szacunkiem, ale twoja ukochana Konfederacja chciałaby nas wpierdolić w orbitę Ruskich, a to przerabialiśmy już za PRLu. Onucą nie wierzy się za grosz, tak samo jak Helmutom. Najgorsze w tym kraju są właśnie te targowickie ciągoty.
Co do emigrantów to masz rację i tu się zgadzamy. Poza aspektem multikulti, wpływa to też na zmianę reguł gry na rynku pracy, a co za tym idzie niższe wynagrodzenia dla nas.
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.
-
No ku*** rzeczywiście, Polski już nie ma, przepadła! Białego to już tylko ze świecą szukać i tym bardziej nie ma co się zapuszczać do kolorowych dzielnic, a nie, czekaj, nie ma takich u nas w kraju. c*** z tym, że hindusi czy bengale to w większości pracownicy kontraktowi, którzy po kilku latach tyrania w naszym kraju wróci z wypchaną kabzą do siebie, albo pojedzie dalej na zachód ze swoją sprowadzoną rodziną. A Ukry przyjeżdżają do nas zapierdalać tak jak Polak do Niemiec czy Anglii.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!