EURO 2016 we Francji - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
wyto(J)ski

Re: EURO 2016 we Francji - kibicowsko

Post autor: wyto(J)ski » 12.06.2016, 10:34

TYAB pisze:
wyto(J)ski pisze:
TYAB pisze:Z tego co się orientuje będzie tyle ekip co i na MN, więc nie ma się co srać ;). Polacy już pomału dojeżdżają...a i sporo osób wybiera się na kolejne mecze...i są w drodze ;)

Tylko, że ruscy już są, korzystają z okazji tego "pierdolnika" i na fali robią odwrót do Nicea a trzeba przyznać, że nie mają daleko :)
W sumie sam jestem zaskoczony. Myślałem, że to będzie kolejne "nudna" impreza, z "bombowym" zakończeniem, a jak na razie zapowiada się jedna z najlepszych "imprez" jakie były do tej pory.

Pisałem już to wcześniej, że organizacyjnie Euro leży i kwiczy, a przez to jest więcej swobody na harce, dlatego tak się stało a nie inaczej. Zobacz zabezpieczenie nasze i porównaj co jest teraz. Francuska policja nie dawała rady sobie z "chuderlakami" z komunistycznej partii to da z ruskimi/Polskimi bojówkami? A i przypominam, że mecz Anglia-Rosja miał charakter podwyższonego ryzyka. Znając nastawienie ruskich/banderowców i naszych do konfrontacji, mogę być spokojny. Pamiętajcie, że tam nie ma reguł i zasad.

iparts.pl
Krzesełko Stadionu

Post autor: Krzesełko Stadionu » 12.06.2016, 10:49

Obrazek
Nasi

Vicky

Post autor: Vicky » 12.06.2016, 10:52

-E4- pisze:Puki co w Nicei Polacy z Irolami razem sie bratają pijąc piwko i razem skacząc... oczywiście polaki w czapkach klauna.
A niby co wg ciebie? mają się bez powodu lać po mordach? ("Polaki" - pisz z dużej litery)

terrorface

Post autor: terrorface » 12.06.2016, 11:18

Obrazek

Obrazek

???

Post autor: ??? » 12.06.2016, 11:20

Finałowy mecz najlepiej Polska -Rosja lub Polska - Niemcy powinien się odbyć w Calais. Chłopaki jedźcie z ciapatymi po całości.
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.

LM1

Post autor: LM1 » 12.06.2016, 11:22

Miliard,młoda Francuzka próbowała popełnić samobójstwo.
CSM

PKtub

Post autor: PKtub » 12.06.2016, 11:23

Rosjanie biją wszystkich "obcych" po meczu:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gDsSZXPwhXI[/youtube]

permanent

Post autor: permanent » 12.06.2016, 11:33

całe forum się obsrało bo biją samych pikników. litości...
permanent mówi jak jest

skoczow

Post autor: skoczow » 12.06.2016, 11:39

Dobrze ze nie ma meczu Polska -Rosja III Wojna by była pewna.
A tak to na tym filmie powyżej widać że Angole troche nawet dawali rady.

Maraton uśmiechu

Post autor: Maraton uśmiechu » 12.06.2016, 11:44

Jeżeli mowa o obecnych czasach musimy wziąć pod uwagę jedną ważną kwestię. Już na 3-4 lata przed Euro 2012 w Polsce można było spostrzec wśród naszych ekip coraz częstsze kalkulacje i coraz mniej akcji na tzw. "spontanie" co w głównej mierze było zasługą nagonki na ruch kibicowski w Polsce. Przecież wszyscy pamiętacie, że zamiast zajmować się problemem bezrobocia czy upadających zakładów ważniejsze dla mediów i polityków było to co działo się na stadionach i lasach. Mówcie co chcecie, ale ekipa Tuska osiągnęła sukces, a mianowicie ruch kibicowski w Polsce zaczął podupadać co teraz widać wyraźnie na każdym kroku - czasem sukcesem jest odpalenie 2-3 raz na stadionie, nie mówiąc już o wjechaniu z bramą co kiedyś było na porządku dziennym nawet w 4 czy 5 lidze. Ta impreza prawdopodobnie zweryfikuje kto jest niekwestionowanym liderem na scenie kibicowskiej pod względem "H" w Europie i mam tutaj na myśli właśnie Rusków i Polaków. W zasadzie patrząc na organizację francuskiej policji i w ogóle tego Euro to nie sądzę aby akcje na spontanie czy walki na ubitej ziemi pomiędzy naszymi a wschodnimi ekipami były szczególnie utrudnione więc wszystko zależy od chęci jednych i drugich. Zobaczymy co czas pokaże, ale należy pamiętać że każda hegemonia kiedyś się kończy i nie zawsze będziemy rozpierdalać wszystkie bandy z innych krajów.
„Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań.”

wichrowe wzgorze

Post autor: wichrowe wzgorze » 12.06.2016, 11:46

Rosjanie konkretnie się prezentują. Przyjechali i robią swoje. A co będzie dopiero na Mistrzostwach Świata w Rosji w 2018? Masakra będzie :D
Mam nadzieje, że Ruscy i parę innych narodów pokaża co myślą o muzułmanach

protektormalopolska

Post autor: protektormalopolska » 12.06.2016, 11:48

Na wiekszosci filmikow widac zalkowita kapitulacje ze strony angoli. Co sie dziwicie ruskim ze ich leja skoro angole nie podejmuja walki nawet w duzej przewadze. Przyjechali tam sie najebac porzucac kuflami i tylko do tego sie ograniczaja. Ciezko zeby Ruscy ich nie ganiali skoro przeciwnik przekazal im inicjatywe. Typowe pokazowy ze strony kacapow i trzeba im to przyznac ze swoj cel osiagaja. Leja ich po mordach a tamci w tyl zwrot i zero oporu.
ABG

Maraton uśmiechu

Post autor: Maraton uśmiechu » 12.06.2016, 11:49

Nie można edytować... O organizacji tego Euro napomnę jeszcze, że jeżeli francuska policja nie jest w stanie upilnować angielskich i rosyjskich kibiców to jak oni niby twierdzą, że mają pełną kontrolę nad terrorystami z ich kraju? Ciapaki też latają z przedłużonymi rękami, a to dopiero początek Euro. Oby jego koniec nie skończył się na jakimś "bombowym" akcencie w jednym lub paru miastach.
„Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań.”

darkside78

Post autor: darkside78 » 12.06.2016, 11:51

kat. pisze:
darkside78 pisze:Ruskich nie biorę pod uwagę, bo tam raczej pisze się to co Wladimir każe, więc "cisza" specjalnie by mnie nie zdziwiła.
Nieprawda, jest w mediach taki sam szum, jaki byłby (będzie?) u nas w onetach i tvn-ach.

[link]

Chociaż można wyłapać ciekawe akcenty, np. wzmiankę, że wszystkie walki wygrali "nasi".
Chodziło mi wyłącznie o to, że poziom zaufania do ruskich mediów mam niższy niż do (większości) polskich lub raczej "polskich" :)

wedrowniki

Post autor: wedrowniki » 12.06.2016, 11:52

Pod koniec tego filmiku wyżej to Rosjanie swojego rodaka nawet napierdalali hehe

dox10

Post autor: dox10 » 12.06.2016, 12:00

Maraton uśmiechu pisze:Nie można edytować... O organizacji tego Euro napomnę jeszcze, że jeżeli francuska policja nie jest w stanie upilnować angielskich i rosyjskich kibiców to jak oni niby twierdzą, że mają pełną kontrolę nad terrorystami z ich kraju? Ciapaki też latają z przedłużonymi rękami, a to dopiero początek Euro. Oby jego koniec nie skończył się na jakimś "bombowym" akcencie w jednym lub paru miastach.
Dokładnie!

-E4-

Post autor: -E4- » 12.06.2016, 12:06

Vicky pisze:
-E4- pisze:Puki co w Nicei Polacy z Irolami razem sie bratają pijąc piwko i razem skacząc... oczywiście polaki w czapkach klauna.
A niby co wg ciebie? mają się bez powodu lać po mordach? ("Polaki" - pisz z dużej litery)
bez powodu? ku*** Irole Polaków nie cierpią nasi w Irlandi co rusz po mordach dostają więc jaki powód by się z nimi bratać? Chyba że mieszkasz lub chcesz jechać tam na zmywak do tyry i boisz sie że będziesz miał przejebane...
Obrazek

gregory88

Post autor: gregory88 » 12.06.2016, 12:09

Niestety ale przed dzisiejszym meczem 90% od nas to pikniki z mojej wiedzy z dolnegoslaska pojechalo okolo 60 osob sportowej ekipy pewnie o wielu tez nie wiem . znajomek pisal ze we Francji przed meczem piknikowe akcje bardzo malo chlopakow do bicia . niestety ale wiekszosc osob olalo Reprezentacje i taki bedzie final tego wszystkiego ze reskie ukraince czy kto kolwiek po nas przebiegnie a my dalej bedziemy pisac na forach ze jestesmy najlepsi w Europie ze plus za race itd a taka ruska ku*** sie nie pierdoli i wjezdza gdzie sie da nawet na trybunie co w dzisiejszych czasach jest juz rzadko spotykane jak juz ktos wczesniej napisal dla nas jest frajda jak jest piro na stadionach boimi sie przypalow na ulicach typu ze psy itd nie czarujmy sie ale te euro dla nas bedzie przykre januszki dostana po zebach a 200 czy tam 300 sportowcow co beda rozjebani po calym miescie c**** zrobi . piona

chojenki

Post autor: chojenki » 12.06.2016, 12:09

wichrowe wzgorze pisze:Rosjanie konkretnie się prezentują. Przyjechali i robią swoje. A co będzie dopiero na Mistrzostwach Świata w Rosji w 2018? Masakra będzie :D
a ja ci gwarantuje ze bedzie podobnie jak bylo u nas, czyli nic wielkiego.

U ruskich za napasc na milicje masz albo 15 lat lagrow we wspanialym hotelu na syberii albo nieszczesliwy wypadek. Tam zadna ekipa nie kozaczy milicji bo jak nazywaja to jest najwieksza mafia na swiecie.

dlatego oni tez tak kozacza po europie bo u siebie nie moga.

Larkson1908

Post autor: Larkson1908 » 12.06.2016, 12:10

ja mnie wkurza że to akurat Rosjanie ale ciesze się że zlali tych Angielskich piwoszy - nawet po wpierdolu robią sobie zdjęcia z piwem w ręce. a spierdalanie z placu i na stadionie to kubeł zimnej wody dla nich na długie lata

Fanaticos7

Post autor: Fanaticos7 » 12.06.2016, 12:12

gregory88 pisze:Niestety ale przed dzisiejszym meczem 90% od nas to pikniki z mojej wiedzy z dolnegoslaska pojechalo okolo 60 osob sportowej ekipy pewnie o wielu tez nie wiem . znajomek pisal ze we Francji przed meczem piknikowe akcje bardzo malo chlopakow do bicia . niestety ale wiekszosc osob olalo Reprezentacje i taki bedzie final tego wszystkiego ze reskie ukraince czy kto kolwiek po nas przebiegnie a my dalej bedziemy pisac na forach ze jestesmy najlepsi w Europie ze plus za race itd a taka ruska ku*** sie nie pierdoli i wjezdza gdzie sie da nawet na trybunie co w dzisiejszych czasach jest juz rzadko spotykane jak juz ktos wczesniej napisal dla nas jest frajda jak jest piro na stadionach boimi sie przypalow na ulicach typu ze psy itd nie czarujmy sie ale te euro dla nas bedzie przykre januszki dostana po zebach a 200 czy tam 300 sportowcow co beda rozjebani po calym miescie c**** zrobi . piona
Człowieku jeszcze 6 godz. do meczu a ty już znasz scenariusz.
Jestem pewny, że tak łatwo ruskom nie będzie jak ty tu piszesz.
Piszesz jakbyśmy już dostali w******* od ruskich a nie wiesz ilu dokładnie nas będzie.

-E4-

Post autor: -E4- » 12.06.2016, 12:12

widać angole nie tylko flagi potracili :D

Obrazek
Obrazek

Nurni F.

Post autor: Nurni F. » 12.06.2016, 12:12

Przypomniał mi się całkiem przecież niedawny wyjazd na kadrę na Słowację do Bratysławy (z sześć lat temu?), gdzie na naszym sektorze jakieś 90% osób stanowiło kibolstwo, zjednoczone kibolstwo- kilka tysięcy osób, z czego znakomita większość nastawiona i gotowa na atrakcje. Coś pięknego. Kozacki doping, dziesiątki rac, awantura- było wszystko. Nie wiem czy tamtej zjednoczonej Polsce ktokolwiek dałby wtedy radę. Wiem jedno- takim składem jak wtedy pokazaliśmy się w Bratysławie, Polacy sialiby we Francji terror nie mniejszy niż w ostatnich dniach Ruscy (szczególnie przy tej śmiesznej postawie miejscowej policji), ogłoszeni już przez co poniektórych mistrzami świata i okolic (moim zdaniem przedwcześnie, na tym turnieju jeszcze milion rzeczy może się wydarzyć, co nie zmienia oczywiście faktu, że Kacapy pokazały się jak do tej pory konkretnie, choć perę wpadek z Angolami też zaliczyli, co zresztą sami podkreślają).
Wartości to podstawa

pijany powietrzem

Post autor: pijany powietrzem » 12.06.2016, 12:14

Larkson1908 pisze:ja mnie wkurza że to akurat Rosjanie ale ciesze się że zlali tych Angielskich piwoszy - nawet po wpierdolu robią sobie zdjęcia z piwem w ręce. a spierdalanie z placu i na stadionie to kubeł zimnej wody dla nich na długie lata
do tego te ich podejście do flag, siadają na piwie i wieszaja flage a jak ktoś wjedzie to jedynie kuflem taki angol potrafi rzucić
a potem tracą te flagi w tempie ekspresowym
https://www.youtube.com/watch?v=uyROfCabUTs tutaj w 0:20 taka strata flagi

acabbb

Post autor: acabbb » 12.06.2016, 12:16

gregory88 pisze:Niestety ale przed dzisiejszym meczem 90% od nas to pikniki z mojej wiedzy z dolnegoslaska pojechalo okolo 60 osob sportowej ekipy pewnie o wielu tez nie wiem . znajomek pisal ze we Francji przed meczem piknikowe akcje bardzo malo chlopakow do bicia . niestety ale wiekszosc osob olalo Reprezentacje i taki bedzie final tego wszystkiego ze reskie ukraince czy kto kolwiek po nas przebiegnie a my dalej bedziemy pisac na forach ze jestesmy najlepsi w Europie ze plus za race itd a taka ruska ku*** sie nie pierdoli i wjezdza gdzie sie da nawet na trybunie co w dzisiejszych czasach jest juz rzadko spotykane jak juz ktos wczesniej napisal dla nas jest frajda jak jest piro na stadionach boimi sie przypalow na ulicach typu ze psy itd nie czarujmy sie ale te euro dla nas bedzie przykre januszki dostana po zebach a 200 czy tam 300 sportowcow co beda rozjebani po calym miescie c**** zrobi . piona
to co ty jeszcze robisz na knet? zapierdalaj do francji rozkminiaczu internetowy

Vicky

Post autor: Vicky » 12.06.2016, 12:17

-E4- pisze:
Vicky pisze:
bez powodu? ku*** Irole Polaków nie cierpią nasi w Irlandi co rusz po mordach dostają więc jaki powód by się z nimi bratać? Chyba że mieszkasz lub chcesz jechać tam na zmywak do tyry i boisz sie że będziesz miał przejebane...
Oki,jeśli cię coś złego z ich strony spotkało, to co ja ci na to poradzę. Trzeba było reagować wtedy, a nie teraz winić za to każdego Irlandczyka z Płn. Tak się składa, że to że powiedzmy jeden czy dwóch kiedyś skopali dupe, to nie znaczy że wszyscy Irlandczycy mają takie podejście. Naucz się to rozróżniać , będzie lepiej dla ciebie. A jeśli masz na myśli że ktoś tak inny kiedyś dostał w p******, to takie rzeczy się zdarzają wszędzie, także w Polsce. Żyjesz stereotypami, a zgadzasz się z tym co jeszcze jakieś 20-10 lat temu myśleli o nas Niemcy? że każdy Polak to złodziej samochodów? Zapewne się z tym nie zgadzasz, bo sam dobrze wiesz że to bzdura.

-E4-

Post autor: -E4- » 12.06.2016, 12:23

Vicky pisze: Oki,jeśli cię coś złego z ich strony spotkało, to co ja ci na to poradzę. Trzeba było reagować wtedy, a nie teraz winić za to każdego Irlandczyka z Płn. Tak się składa, że to że powiedzmy jeden czy dwóch kiedyś skopali dupe, to nie znaczy że wszyscy Irlandczycy mają takie podejście. Naucz się to rozróżniać , będzie lepiej dla ciebie. A jeśli masz na myśli że ktoś tak inny kiedyś dostał w p******, to takie rzeczy się zdarzają wszędzie, także w Polsce. Żyjesz stereotypami, a zgadzasz się z tym co jeszcze jakieś 20-10 lat temu myśleli o nas Niemcy? że każdy Polak to złodziej samochodów? Zapewne się z tym nie zgadzasz, bo sam dobrze wiesz że to bzdura.
a ja widze że ty pasujesz do tych pajaców z czapkami klauna co z purpurowymi polikami wymieniają sie szalikami z protestantami z Irlandii co katolików nienawidzą... albo sam tam siedzisz i na zmywaku zapierdalasz że tak ich bronisz co?
Obrazek

kolaboracja_PL

Post autor: kolaboracja_PL » 12.06.2016, 12:35

-E4- pisze:Rusy na razie mają imprezę życia pojechali i szaleją na całego i DOBRZE! Nienawidzę rusów ale trzeba im przyznać że r******** system a z tego co tutaj widzę straszny płacz bo prawda taka że zazdrościcie im, bo jak by Nasi taką jazdę zrobili to piali byście z zachwytu!

Kolo który dostał krzesłem też miał sprzęt w ręku więc o co wam chodzi? Rusek z pała jak by od Polaka dostał w taki sposób to byście mówili że dobrze...

puki co możemy naprawdę ruskim pozazdrościć imprezy 3 dni terroru na mieście + pogonienie angoli na stadionie i to jest FAKT
Co Wy pierdolicie z perspektywy pociętych kawałków na yt? Koleś miał kulę ortopedyczną w łapie - niesprawną nogę a wyłapał krzesłem w tył głowy. Angoli trzeba tępić bo myślą że kufel i krzyki dają im siłę, ale ruskie wymagają konkret pacyfikacji.

ttt_fr

Post autor: ttt_fr » 12.06.2016, 12:49

Wczoraj w okolicach Nicei (Juan Les pins) Polacy tez juz daja znac o swojej obecnosci. Kilku angoli zalicza ciezkie KO. Info z FR.

Ciekawski

Post autor: Ciekawski » 12.06.2016, 12:51

Ci angole to przejebane mają...
Obrazek

dztm

Post autor: dztm » 12.06.2016, 12:57

Ciekawski pisze:Ci angole to przejebane mają...
sami sobie winni... ;)
z d***

skoczow

Post autor: skoczow » 12.06.2016, 13:05

dztm pisze:
Ciekawski pisze:Ci angole to przejebane mają...
sami sobie winni... ;)
Jak Polacy dostaną po bani od Ruskich i Ukrainców + jeszcze od jakis nożowników z Francji to tez będą sobie winni.

gremio

Post autor: gremio » 12.06.2016, 13:12

zajścia w Marsylii to kwintesencja kibicowania,więc zyczę naszym podobnych wrażeń,naturalnie byle do przodu.....
LEPIEJ RZĄDZIĆ W PIEKLE,,,, NIŻ BYĆ SŁUGĄ W NIEBIE....

cobytu

Post autor: cobytu » 12.06.2016, 13:12

Człowiek głupi ze d*** nie ruszył.Turniej zaczął sie bardzo obiecująco.Kto by przewidział taki organizacyjny chao we Francji.Na pewno ludziez większą wyobraźnia niż ja.Ruscy mają dużo swobody więc nie ma się co im dziwić że to wykorzystują na wszystkie sposoby.Nie oznacza to ze jestem fanem rozpierdalania komuś krzesla na łbie.Tam ostro niektórych ponosi fantazja widać i w ferworze walki dochodzi do różnych sytuacji.Nie ma co robić z góry dramatu i paniki ze tam sie po nas przejada bez problemu.Nie jesteśmy takimi pizdami jak się niektórym wydaje.Tak czy inaczej trzeba bardzo szczerze życzyć wszystkim reprezentantom naszego narodu na ziemi francuskiej dużo farta i powodzenia.Bezwzględu na barwy klubowe.Szczęśliwego powrotu do domu.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

Proterian

Post autor: Proterian » 12.06.2016, 13:14

Jemu chodzi o te ich wyniosłość i przekonanie ze są the Best of Europe

Emigrant_85

Post autor: Emigrant_85 » 12.06.2016, 13:14

Ruscy wjeżdżają w Angoli jak w masło: https://twitter.com/HooligansTVi/status ... 8088584192

kat.

Post autor: kat. » 12.06.2016, 13:18

Panowie, może tak wydzielić temat czysto informacyjny + relacje ludzi, którzy SĄ we Francji. Bo naprawdę ciężko się przedrzeć przez to usprawiedliwianie wpierdolu od Ruskich, do którego jeszcze nawet nie doszło i inne posty pt. gdyby ekipa Huraganu Buchcice pojechała pierwszym garniturem, to Loko i Zenit już zabukowaliby wczasy na Majorce, zamiast biegać po Marsylii. A niektórzy to chyba mieliby perwersyjną radochę przed monitorem, jakby któraś z naszych czołowych ekip się nacięła i dostała po mordach.

arkaida

Post autor: arkaida » 12.06.2016, 13:49

Obsrańce w********** z tego forum.
Ruskich jest raptem 300-400 ekipy a wy macie już sracie w gaciach net-hools. My Angoli ganialiśmy już od lat 90 i przekonaliśmy się tylko o tym, że są słabi a ich sława to tylko mit.

Chciałbym tylko jeszcze jedną kwestie poruszyć. Zdecydowana większość Rosyjskich ekip przejeżdża przez Polskę udając się na mecze Euro, więc z tego co mi się wydaje autostrady powinna należeć do was bracia!

Euro 2012 pokazało że wielki niedźwiedź jest tak groźny jak sam się maluje.
My nie prowadzimy zbędnej dyskusji...

nowonarodzony

Post autor: nowonarodzony » 12.06.2016, 13:56

atak ruskich na stadionie
https://www.youtube.com/watch?v=p5Aaqc3hPpE

może by załozyć osobny temat z linkami?

nowonarodzony

Post autor: nowonarodzony » 12.06.2016, 14:03

kat. pisze:
darkside78 pisze:Ruskich nie biorę pod uwagę, bo tam raczej pisze się to co Wladimir każe, więc "cisza" specjalnie by mnie nie zdziwiła.
Nieprawda, jest w mediach taki sam szum, jaki byłby (będzie?) u nas w onetach i tvn-ach.

[link]

Chociaż można wyłapać ciekawe akcenty, np. wzmiankę, że wszystkie walki wygrali "nasi".
ruskie telewizje też informują o zamieszkach (chociaż tutaj akurat te z 10 czerwca)
https://www.youtube.com/watch?v=Eb0GYsRXYJ0

ODPOWIEDZ