Sven pisze:Czy w Szamotułach istnieją zorganizowani kibice Sparty?
Wiosną wspierali kibiców Warty we Wronkach na meczu Amica - Warta, a jesienią podczas meczu Pucharu Polski również z klubem z Wronek wystawili u siebie młyn, byli wtedy wspierani przez Wartę.
ObRa KoŚcIaN pisze:Witam. Kibice OBRY KOŚCIAN nadal istnieja i działaja. Od pewnego czasu mamy zgode z Warta Poznan. Czesto bywamy na ich meczach. Co do naszego klubu to gral ostatnio w 4 lidze ale po przekretach prezesa i zarzadu ( oczywiscie kradli kase) klub upadl. Ale odrodzil sie na nowo pod nazwa KP OBRA 1912 KOŚCIAN i zaczyna niedlugo rozgrywki w klasie A lub B. Aha nadal rowniez istnieje zgoda z Ravia Rawicz. A i male sprostowanie kibice Obry zawitali na mecz Warta - Stalówka w 35 + 1 panna i weszli na ten mecz bez problemu i zasiedli razem z Warta. Nie wiem dlaczego forumowicz "Rawicz" napisal ze nie weszli na stadion widocznie posiada zle info. Kibice Obry rowniez sa kibica Lecha Poznan i goszcza czesto na Bulgarskiej jak i na wyjazdach Lecha. A takze na meczach Arki,Cracovi i KSZO. Pozdrawiam
info że nieweszli na stadion miałem od typa z Kościana sorka za wprowadzenie w błąd
/SĘDZISZÓW MŁP./ pisze:Zryw Dzikowiec posiada jakąs zorganizowana grupe kibiców
Bo podobno na meczu z Leżajskiem mecz przerwali
mieszkam niedaleko Dzikowca i czasami bywam na meczach, ale na tym akurat nie byłem i nie wiem. A co do kibiców to nie mają może jakieś pijaczki albo małolaty coś tam kreciły, myslę że może wpadła jakaś inna ekipa, nie daleko jest FC Siarki więc może... Pamiętam że na 1 meczu Zryw wywiesił prześcieradło z dzikiem i cytowali wiersz Brzechwy chyba "dzik jest dziki..." nie wydaje mi się żeby coś było w Dzikowcu.
To zdobywca pucharu i superpucharu z tym zespołem.
Mam pytanie co sie stalo z kibicami Hydro nie chodzi mi o tych zwyklych pikników tylko tych co probowali coś rozkręcić na meczach, tych wyjazdowiczów a zarazem ekipe zajmująca sie oprawa na meczach
zwykly_kibic pisze:Raczej kibice Kujawiaka nie byli nigdy nazywani kibicamy Hydro Chodzi mi o kibiców "Zawiszy Bydgoszcz" grajacej w 2 lidze jeszcze sezon temu
Rozmawialem z kibicem Poloni i dowiedzialem sie kilku rzeczy onich.
Kiedys działa całkiem dobra ekipa Poloni w latach 90-tych, ale po spadku do 4 ligi podajze w roku 2001(2002?) juz nic sie konkretnego nie dzialo.w 4 lidze zawitali w 5 osob do Nowej Soli,a na pozostałych meczach pojawiali sie tez w małych liczbach(do 10 osob).Troche ruszyło sie w 2003r. ,wtedy młyn na meczach liczył 20-50 osob.W meczu z Zaglebiem Sosonowiec (2004r?) młyn liczył 60 osob zaprezentowali całkiem przyzwoitą oprawe, na meczu ze Śląskiem Wrocław ok 25osob bez flag.Zaliczyli w sezonach 2004/2005 czy 2005/2006 wyjazd w 5 osob do Opola na mecz z Odrą,ok 25 osob w Świebodzinie, w Zielonej Góry w ok 10 osob x2(raz incognito w 5 osob) w Krosnie na meczu Poloni z Lechia byli w ok 50 osob, ok 25 w Żarach.Ponadto jedzili w kilka osob na mecze Pucharowe W.Lubuskiego.W poprzednim sezonie w ok 60 osob zjawili sie na meczu ze Stilonem Gorzów,5 w Świebodzinie i 1 w Graczach, ok 10 w Zielonej Górze(nie ujawnili sie ,czyli incognito ''0'').Na meczach u siebie od dłuzszego czasu bez młynu.
Ogolnie w Słubicach sporo osob kibicuje Lechowi i czesto bywaja na meczach w Poznaniu.
Ostatnio zmieniony 27.08.2007, 15:14 przez polon18, łącznie zmieniany 3 razy.
Witam.Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sytuacja w Nowym Wiśniczu,ewentualnie Bochni i Lipnicy.Istnieją tam jakieś ekipy czy ludzie z tych rejonów jeżdżą wyłącznie na mecze do Krakowa?
w Bochni dużo mniejsza aktywność kibicowska niz jeszcze kilka lat temu Ludzie którzy chodzili na Bks nalezeli równiez do FC i działali cały czas słyszałem o ich dymach na pkp z Tarnovią dobrych liczbach na Wiśle i układzie z Okocimskim
Wilkowy pisze:Mam pytanie jak wyglada obecnie sytuacja na Olimi Zambrow dalej sie cos tam dzieje?? Wiem ze kiedys mieli mlyn dochadzacy do 170 osob a obecnie?
W Zambrowie od dłuższego czasu cisza. Jedne na co można się natknąć to gównażeria w wieku gimnazjalnym jak ktoś przyjedzie ale nie można ich nazwać kibicami. Ogólnie nic się nie dzieje.
RTS Widzew Łódź pisze:Czy dzieje się coś na meczach Zjednoczonych Bolków i Makowianki Maków Mazowiecki?
Z góry dzięki
W Bolkowie nie ma nic poważnego. W zeszłym sezonie zespól Piast (nowa nazwa) awansował do 5 ligi. Niby cos tam chcą zacząć kibicować (powstała jakaś szmatława flaga która furorę by może zrobiła na poczatku lat 80-tych i jakies bajery) ale faktycznie nie ma co. Koleś był tam akurat na meczu o ich awans z 6 ligi do 5 i mocno się usmiał poziomem kibicowania....