Komentarze Dla Miasta KRAKÓW ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
Korona-Wisła jak już cośhahaha zobacz sobie na filmik o dwoch krakowskich klubach ktory byl na RTL i tam jest urywek bodajze z meczu Widzew - Wisla kto sie bije na sektorze wisly(gosci). hahahah smieszni jestescie!

Ciekawe czy Pasy podczas dzisiejszego meczu pokażą że chcialiby zobaczyć na swoim stadionie podczas derbów większą liczbe Wisły niż te magiczne 5%

Nie nie jestem z Wisły , Cracovii ani żadnych ich zgód

-
-
- ostatnie ostrzeżenie
http://www.youtube.com/results?search_q ... +hooligansKSC&MZKS&KKS pisze:dlatego napisalem bodajze bo nie moglem znalesc linka i powtornie ogladnac.
n!Om o MaŁo cO siĘ nIe Poz4b!JaLi , jednak się róznimy nie napierdalamy w dwójke bezbronnego starszego pana, wiec o tym że nawet najlepsi przyjaciele potrafią sobie dać po razie.pisze:Ale sie prali wiec niech juz sie nie wypowiadaja wislacy na ten temat bo oni niczym sie nie roznia pod tym wzgledem od NAS!!!!
Powinniscie się cieszyć, drugiej okazji w tym sezonie na przekroczenie magicznej liczby 6 tyś mieć nie będziecie !a dla twojej wiadomosci bileciki na derby ladnie schodza.

Ostatnio zmieniony 06.05.2007, 11:13 przez marysia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- ostatnie ostrzeżenie
Wy macie pełny stadion raz na sezon, gdyby nie Wisła niemielibyście choć raz na sezon pełnego stadionu.
PS: wczoraj będąc pod halą Wisły słyszeliśmy wasz hymn - "Wisła to stara ku***" i nic poza tym , jak na 2 tyś widzów to niezły kocioł kręcicie - gdyby nie Wisła nie mielibyście dopingu.
Klękać i dziękować
PS: wczoraj będąc pod halą Wisły słyszeliśmy wasz hymn - "Wisła to stara ku***" i nic poza tym , jak na 2 tyś widzów to niezły kocioł kręcicie - gdyby nie Wisła nie mielibyście dopingu.
Klękać i dziękować

-
- ostatnie ostrzeżenie

ale i tak nic nie przebije Pasiastej twórczości dopingowej na derby
http://www.cracovia.krakow.pl/forum/rea ... 698,page=2

-
Tylko tych biletów niewidziałem jeszcze. Bo nie jestem z krk. Bilety będe widział dopiero w dniu meczu.Pasiasty7 pisze:jak masz bilety to na bilecie jest rysunek sektorow wiec chyba gowno masz nie biletyBoldSnake pisze:GLANIX pisze:mam pytanie czy ma ktoś plan stadionu(z rozmieszczeniem sektorów) Craxy??
Bo mam bilety na B7
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
No to się porobiło, Nas wszystkich stać na każdy mecz nie? trzeba sobie odpuścić proszek, piwo i uzbierać na meczyk
Nie no na Pasy sa me biedaki chodzą a na Wisłę sami bogacze
Gdzie są? pewnie są skitrani i wyklują się na mecz z Wisłą, zresztą nie wiesz o tym że moda na Pasy już się dawno skończyła
było fajnie ale minęło, przerzuty nic wam nie pomogły.
Jaki wzrost? może na mecz z Legią przyjdzie więcej ludzi ale czy to coś dziwnego? Nasza frekwencja oscyluje pomiędzy 10 a 14 tyś więc o jakiś wielkim nagłym wzrosćie nie można pisać. Od dłuższego czasu nasi grajkowie tak chujowo nie grali a frekwencję mamy podobną do tych za czasów Kaspra, a czasami nawet lepszą. Co innego gdyby Nas chodziło po 3 tyś a nagle przyszło 15 a nie gdzie frekwencja oscyluje pomiędzy 10-12 /12/14 tyś.
W tym sezonie na jakim niby meczu Was było więcej niż 6 koła? z Koroną było Was nieco powyżej 5 i na tym koniec. W meczach z Arką czy Lechem było Was mniej
Wisła jak i Cracovia gra straszną kaszanę, jesteśmy niedaleko siebie, jakie ma Wisła teraz sukcesy? i to nas rózni że na mecz z Legią przyjdzie 15 tyś a Was nawet się nie zbierze 4, czemu? bo na Wisłę chodzą bogacze a na Pasy biedaki. Zresztą co bym nie napisał to Wisła to pikniki, kibice sukcesów itp itd a te 15 tyś przyjezdza z okolicznych FC typu Słomniki i Trzebinia

Nie no na Pasy sa me biedaki chodzą a na Wisłę sami bogacze

Gdzie są? pewnie są skitrani i wyklują się na mecz z Wisłą, zresztą nie wiesz o tym że moda na Pasy już się dawno skończyła

Jaki wzrost? może na mecz z Legią przyjdzie więcej ludzi ale czy to coś dziwnego? Nasza frekwencja oscyluje pomiędzy 10 a 14 tyś więc o jakiś wielkim nagłym wzrosćie nie można pisać. Od dłuższego czasu nasi grajkowie tak chujowo nie grali a frekwencję mamy podobną do tych za czasów Kaspra, a czasami nawet lepszą. Co innego gdyby Nas chodziło po 3 tyś a nagle przyszło 15 a nie gdzie frekwencja oscyluje pomiędzy 10-12 /12/14 tyś.
W tym sezonie na jakim niby meczu Was było więcej niż 6 koła? z Koroną było Was nieco powyżej 5 i na tym koniec. W meczach z Arką czy Lechem było Was mniej

Wisła jak i Cracovia gra straszną kaszanę, jesteśmy niedaleko siebie, jakie ma Wisła teraz sukcesy? i to nas rózni że na mecz z Legią przyjdzie 15 tyś a Was nawet się nie zbierze 4, czemu? bo na Wisłę chodzą bogacze a na Pasy biedaki. Zresztą co bym nie napisał to Wisła to pikniki, kibice sukcesów itp itd a te 15 tyś przyjezdza z okolicznych FC typu Słomniki i Trzebinia
-
kolego marysia powiedz co Ty probujesz udowodnic ? jak juz tak bardzo musisz sie dowartosciowywac to mozesz to zrobic ze 2 razy na runde ale nie co kolejke , fakt macie lepsza frekwencje ale to tylko swiadczy o wyzszosci waszego marketingu , o tym ze macie o niebo lepszy stadion , jak zwykle dostajac kolosalna kase a my nic , o tym ze lepiej dbacie o kibica i chwala wam za to , moze sie kiedys to zmieni, BO PRZECIEZ NIKT TUTAJ NIE OSMIELI SIE NAPISAC ZE WISLA MA WIECEJ KIBICOW W KRAKOWIE NIZ CRACOVIA ! sa to wyrownane sily i nie ma dwoch zdan na ten temat.
wczoraj przed mecze mlodzi z Cracovii obijaja liczniejsza grupe wislakow pod Jubilatem( idacych na kosza pewnie ) , wislaki po chwili uciekaja , jednego ratuje nadjezdajaca lodowa (najmniej sprawnemu odnosnie ucieczki
)
wczoraj przed mecze mlodzi z Cracovii obijaja liczniejsza grupe wislakow pod Jubilatem( idacych na kosza pewnie ) , wislaki po chwili uciekaja , jednego ratuje nadjezdajaca lodowa (najmniej sprawnemu odnosnie ucieczki

Ostatnio zmieniony 06.05.2007, 14:57 przez -=KSC=-, łącznie zmieniany 1 raz.
-
idac Twoim tokiem rozumowania , gdy Wisła ma wyjazdy to RESZTA KIBICOW WISŁY JEST NIETYKALNA
a czym rozni sie kibic koszykowki od kibicow pilki noznej ?!?! a ja myslalem ze kibic to ten , ktory utozsamia sie z pewnym klubem i raczej do niego sie przyznaje , lecz nie zawsze jest na meczu , ale to pojecie wzgledne i kazdy inaczej je pojmuje! idac dalej Twoim tokiem , kilka lat temu bedaca w 2 lidze Cracovia miala wiecej kibicow momentami niz Wisla gdy np u nas na meczach z Ruchem bylo 9 tys widzow a u was z Łeczna 7 tys widzow , BEZSENSOWNE GADANIE WEDLUG MNIE !
co do akcji na miescie HE HE HE
akurat w tych sprawach to my sie trzymamy dobrze , nie bojcie sie o nas
oprocz frekwencji to ja nie widze naszego upadku jakiegos Panie Kolego i Waszej wielkiej dzialalnosci tez nie odczuwam.

co do akcji na miescie HE HE HE

-
-
SPROSTOWANIE :
z tego co slychac bylo z rozmow mlodych , osoby te byly przypadkowo natrafione podczas jazdy na mecz , wiec PRZEPRASZAM WAS ze chlopaki ich obili , przeciez Wisla miala wyjazd do Wodzislawia wiec trzebabylo przepuscic i powiedziec aby poszli w swoja strone !
nooo tak , mielismy okazje a potem znow pisalibyscie ze ROBIMY COS TYLKO JAK WAS NIE MA
zdecydujcie sie !!
z tego co slychac bylo z rozmow mlodych , osoby te byly przypadkowo natrafione podczas jazdy na mecz , wiec PRZEPRASZAM WAS ze chlopaki ich obili , przeciez Wisla miala wyjazd do Wodzislawia wiec trzebabylo przepuscic i powiedziec aby poszli w swoja strone !
nooo tak , mielismy okazje a potem znow pisalibyscie ze ROBIMY COS TYLKO JAK WAS NIE MA

zdecydujcie sie !!
-
-
myśle że Ty też o działalności Pasów na necie nie poczytaszWTS pisze:-=KSC=- Ja nie mowię ze to zle ze ich oklepaliscie, poprostu takich akcji jest przed kazdym meczem pełno i nie ma sensu się nimi chwalić (jeszcze przed meczem koszykarek) ... A co do działalności to na necie o niej nie poczytasz, a jeśli chodzi o odczuwanie to zapytaj kolegów (lub kolegów kolegów itd) z ekipy.
-
Koledze Marysia już dziękujemy. Tłumaczenie się, że ekipa Wisły była w Wodzisławiu, i że kibice idący na mecz koszykówki zostali skrojeni nie honorowo (czy jak to tam mówisz) jest conajmniej śmieszne. Jeśli jesteś kibicem i idziesz na mecz (nawet brydźa) biorąc ze sobą szalik licz z tym, że możesz go stracić.
W ogóle całe pierdolenie z jednej jak i z drugiej strony o akcjach chuligańskich na mieście. Taka jest prawda, ze nikt z was nie uczestniczy w czymś takim, pewnie nawet nie widziała nigdy czegoś takiego, a zarzeka się jak to było itd.
Każdy kumatszy dobrze wie, że krojone są osoby baaardzo mało konkretne z jednej jak i z drugiej strony. I Niektóre akcje żydów (np. wczorajsza na czyżynach) są naprawdę ośmieszające Was.
A mówienie przez pasiastych obrażonych, że Wisła ma lepszy marketing itd. też dla mnie jest śmieszne. Jak dla mnie to chujowe tłumaczenie i dalej będę trwał w tym, że tylko pod względem chuligańskim drównujecie nam.
Na Wiśle nie ma podziałów na kibiców koszykarskich i piłkarskich.
To chyba tyle z mojej strony.
W ogóle całe pierdolenie z jednej jak i z drugiej strony o akcjach chuligańskich na mieście. Taka jest prawda, ze nikt z was nie uczestniczy w czymś takim, pewnie nawet nie widziała nigdy czegoś takiego, a zarzeka się jak to było itd.
Każdy kumatszy dobrze wie, że krojone są osoby baaardzo mało konkretne z jednej jak i z drugiej strony. I Niektóre akcje żydów (np. wczorajsza na czyżynach) są naprawdę ośmieszające Was.
A mówienie przez pasiastych obrażonych, że Wisła ma lepszy marketing itd. też dla mnie jest śmieszne. Jak dla mnie to chujowe tłumaczenie i dalej będę trwał w tym, że tylko pod względem chuligańskim drównujecie nam.
-
nie ma co pisac o akcjach chuliganskich. tylko osoby biorace w nich udzial wiedza ze nikt nie przewyzsza nikogo w tej dyscyplinie. bo dobre akcje zdazaja sie z tej i z tej strony tak samo jak h*****.
nie ma co dalej krecic watku o akcjach chuliganskich bo podejrzewam ze ani marysia ani wiekszosc z was w nich udzialu nie brala.
a osoby biorace w nich udzial watpie by sie akurat tu na forum wypowiadaly!
moje zdanie jest takie ze pod wzgledem chuliganki nie roznimy sie niczym!kazdy ma lepsze dni jak i gorsze!
to tyle odemnie.
koniec!
nie ma co dalej krecic watku o akcjach chuliganskich bo podejrzewam ze ani marysia ani wiekszosc z was w nich udzialu nie brala.
a osoby biorace w nich udzial watpie by sie akurat tu na forum wypowiadaly!
moje zdanie jest takie ze pod wzgledem chuliganki nie roznimy sie niczym!kazdy ma lepsze dni jak i gorsze!
to tyle odemnie.
koniec!
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
wiec nam nie pozostaje nic jak tylko czekac z niecierpliwoscia na wasza akcje
. hahahah dobra koncze wypowiadanie sie w tym temacie bo mnie miesnie brzucha bola od smiechu.
wiadomo ze osoby z wislay beda mowily ze maja lepsza chuliganke tak samo jest ze strony pasow.
nie da sie tego jednoznacznie okreslic.

wiadomo ze osoby z wislay beda mowily ze maja lepsza chuliganke tak samo jest ze strony pasow.
nie da sie tego jednoznacznie okreslic.
-
Kraków-NH pisze:Koledze Marysia już dziękujemy. Tłumaczenie się, że ekipa Wisły była w Wodzisławiu, i że kibice idący na mecz koszykówki zostali skrojeni nie honorowo (czy jak to tam mówisz) jest conajmniej śmieszne. Jeśli jesteś kibicem i idziesz na mecz (nawet brydźa) biorąc ze sobą szalik licz z tym, że możesz go stracić.
ciekawe ze o akcji na czyzynach slychac tylko ze strony wislakow
"Ta, zaraz ktos jeszcze napisze że u niego na imprezie to kogoś zabili albo rozdupcyli całą chałupę urządzając sobie dziką orgię. Widac kilku internetowych chuliganów na siłe chce pokazac w jakim to oni hardcorowym towarzystwie się nie obracają i jakich to kozackich akcji nie odwalają
"

-
nie boj sie jak bedzie trzeba poczekamy........ to ciebie akurat powinno najmniej interesowac.
napinka niech trwa.
malopolska nh nie wiesz ze wisla jest wszedzie jak sie cos dzieje i zawsze kazdemu dadza rade? jak tak mogles hahahaha oni za kazdego kibica maja pudzianowskiego z czarnym pasem karate nie tak jak Pasy.
napinka niech trwa.
malopolska nh nie wiesz ze wisla jest wszedzie jak sie cos dzieje i zawsze kazdemu dadza rade? jak tak mogles hahahaha oni za kazdego kibica maja pudzianowskiego z czarnym pasem karate nie tak jak Pasy.
-
wsumie tak
by slychac ze z siekierami wylecieli chlopaki na biednych wislakow na czyzynach
no ale czy druga strona blon nie robi tak samo hmm 

"Ta, zaraz ktos jeszcze napisze że u niego na imprezie to kogoś zabili albo rozdupcyli całą chałupę urządzając sobie dziką orgię. Widac kilku internetowych chuliganów na siłe chce pokazac w jakim to oni hardcorowym towarzystwie się nie obracają i jakich to kozackich akcji nie odwalają
"

-
- ostatnie ostrzeżenie
ojj zaczynasz się denerować KSC coś tam
)
Widze że ci powoli żyłka zaczyna pękać i się czerwienisz.. zaczynają się hihi śmiechy jak w Twoim pierwszym poście, Wisła z małej litery aż dojdzie do tego że znów będziesz pisał o jakiś bijatykach wiślaków na meczu z Widzewem
Napinka niech trwa.

Widze że ci powoli żyłka zaczyna pękać i się czerwienisz.. zaczynają się hihi śmiechy jak w Twoim pierwszym poście, Wisła z małej litery aż dojdzie do tego że znów będziesz pisał o jakiś bijatykach wiślaków na meczu z Widzewem

Napinka niech trwa.
W KRAKOWIE BEZ ZMIAN - WISŁA PANY!
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
Właśnie, jesteśmy przy temacie derbów, bez napinki ale niezły kabaret macie na forum.
1 temat - kto nie śpiewa ten za wisłą ( mobilizacja )
2 temat - doping na derby - propozycje ( 80% komentarzy to propozycje odświezenia "biała gwiazda znak pedała" hymn Cracovii ( Wisła to stara ku*** ) itp itd
3 rozkmina to chodzić po stadionie i sprawdzać wszystkim portfele ( chodzi o ludzi incognito )
.
.
.
.

póżniej sie dziwią że na mecz przychodzi 2 tyś
tak swoją drogą jak tak czytam to wasze forum to niezły kocioł, nic tylko się zjarać i przejrzeć kilka tematów - lepsze od kabaretów
PS: jak ma się fajnie zaprezentować jak daliście 325 biletów oszuści?
Game Over 2.
2 temat - doping na derby - propozycje ( 80% komentarzy to propozycje odświezenia "biała gwiazda znak pedała" hymn Cracovii ( Wisła to stara ku*** ) itp itd
3 rozkmina to chodzić po stadionie i sprawdzać wszystkim portfele ( chodzi o ludzi incognito )
.
.
.
.

tak swoją drogą jak tak czytam to wasze forum to niezły kocioł, nic tylko się zjarać i przejrzeć kilka tematów - lepsze od kabaretów

Game Over 2.
-
krk pisze:Właśnie, jesteśmy przy temacie derbów, bez napinki ale niezły kabaret macie na forum.
.
.
.
.
Game Over 2.
niby kazdy moze zagladnac na nasze forum ale czy ty musisz jzu afere robic z powodu NASZEGO forum

Ostatnio zmieniony 06.05.2007, 18:32 przez Malopolska_nh, łącznie zmieniany 1 raz.
"

-
jesli chodzi o spiewy to tamte osoby maja akurat najmniej do powiedzenia chodz mysle ze wtsk i gts poleci kilka razy(wkoncu to derby) ale to wszystko bo bedziemy chciali prowadzic swoj doping i uwierz mi ze jak ktos zacznie wtsk na normalnych meczach to juz nie jest to samo co kkiedys duzo mniej osob to spiewa i zaraz cichnie. wogole na forum sie nie powinno pisac kumatych rzeczy bo po co inni maja czytac. wszystko jest mowione na meczach(ten kto chodzi to wie) lub apelach na stronach internetowych. oby weszla was duza liczba bo bedzie lepsze widowisko.
nie wiem jak wyglada sprawa z biletami bo wiem ze sie daje 5%. nie wiem czy da sie dac wiecej bo mi sie wydaje ze problemy robi policja(i to wlasnie sie ona nie zgadza na wiecej niz przepisowe 5%)
bedziecie brac mniej do wlasnej kieszeni to wybuduja nam stadion i bedziecie mogli wchodzic wieksza liczba na derby nie widze zadnego problemu.
nie wiem jak wyglada sprawa z biletami bo wiem ze sie daje 5%. nie wiem czy da sie dac wiecej bo mi sie wydaje ze problemy robi policja(i to wlasnie sie ona nie zgadza na wiecej niz przepisowe 5%)
bedziecie brac mniej do wlasnej kieszeni to wybuduja nam stadion i bedziecie mogli wchodzic wieksza liczba na derby nie widze zadnego problemu.
-
- ostatnie ostrzeżenie
Gdyby miasto pakowało hajs na stadion Wisły to by już stał nowy pół roku temu.
Miasto nas tak bardzo lubi i wpycha hajs że nie potrafili głupich dojść do trybuny zrobić ( brak pieniędzy i chęci z czymkolwiek ruszyć ) przez co piękna trybuna z Białą Gwiazdą musi stać pusta do końca sezonu.
j**** majchrowskiego
Miasto nas tak bardzo lubi i wpycha hajs że nie potrafili głupich dojść do trybuny zrobić ( brak pieniędzy i chęci z czymkolwiek ruszyć ) przez co piękna trybuna z Białą Gwiazdą musi stać pusta do końca sezonu.
j**** majchrowskiego
-