Kibicowskie Tatuaże ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
-
-
-
Buahahahahazzzz pisze:A nie obrażając Ciebie jesteś skończonym idiotą !Born*to*drink pisze:dziabong pisze:
[link]
Nie obrazajac typa dla mnie to jest idiotyzm
Widać całe życie poświecił klubowi i nie wstydzi się tego - SZACUN!!
A TY siedzisz i p********* w domu na forum swoje smutki.

Twoim zdaniem,taka osoba poświęciła całe życie klubowi?
Widzę,że chyba nie rozumiesz pojęcia "poświęcić się dla kogoś,czegoś"

Dla mnie gość jest jebnięty i tyle a poświęcenie z dziarą na łbie czy bez,to już inny odległy temat.

Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa
-
Jakos was nie rozumiem.Czyli co,typ sobie wyjebał na łbie dziary klubowe i jest idiota????????? Wiec lepszy jest piknik dymajacy w trabke ?? Ja bym sobie na łbie niczego nie wydziarał,ale nie stwierdze,ze jak ktos cos takiego ma jest od razu idiota,przygłupem itd...to jest jego sprawa i on sie bedzie z tym bujac.Uwazam,ze idiotyzmem jest obrazanie i wyzywanie od idiotów takich kolesi,szczególnie jak wszyscy jestesmy z tego samego podwórka i ze jest to forum kibiców,a nie forum harcerzy,ministrantów itd...
no,ale jest to tylko moje skromne zdanie.
no,ale jest to tylko moje skromne zdanie.
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !
-
Zgadzam się z Tobą,ale jak napisałeś na końcu,każdy ma swoje zdanie.Ja ma takie,a nie inne,nie napisałem,że jest idiotą,bo trzeba rozumieć pojęcie tego słowa.
Każdemu,nawet znajomemu czy koledze po szalu,powiedziałbym to samo,co napisałem wyżej(w poprzednim poście).
Proponuje już nie rozmywać tematu,każdy może zobaczyć i wyrobić sobie własne zdanie,na temat tych tatuaży.
Każdemu,nawet znajomemu czy koledze po szalu,powiedziałbym to samo,co napisałem wyżej(w poprzednim poście).
Proponuje już nie rozmywać tematu,każdy może zobaczyć i wyrobić sobie własne zdanie,na temat tych tatuaży.

Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa
-
-
CURTIS ALLGIERobserwator pls pisze:![]()
[link]
Jakiś czas temu przewieziono go z więzienia do szpitala Uniwersytetu Utah, bo miał poważne bóle krzyża, a on na miejscu odebrał klawiszowi broń i go odstrzelił. Broń nie trudno było odebrać, bo stało się to podczas zmieniania kajdanek metalowych na plastikową "zapinkę"

Kiedyś wyglądał tak:
[link]
Później tak jak kolega wkleił, a teraz mu się przytuło na gębie:
[link]
Tylko co on ma ku*** wspólnego z kibicami?

-
-
pierdolnijcie się w łeb nie znacie go nie wiecie kim jest to jak możecie coś o nim pisać i jakbyś chciał wiedzieć to poświęcił całe życie klubowiKubal pisze:Buahahahahazzzz pisze:A nie obrażając Ciebie jesteś skończonym idiotą !Born*to*drink pisze:
Nie obrazajac typa dla mnie to jest idiotyzm
Widać całe życie poświecił klubowi i nie wstydzi się tego - SZACUN!!
A TY siedzisz i p********* w domu na forum swoje smutki.No to dojebałeś kolego.Twierdzisz,że jak ktoś tatułuje sobie na łbie herby klubów to należy mu się szacunek?
Twoim zdaniem,taka osoba poświęciła całe życie klubowi?
Widzę,że chyba nie rozumiesz pojęcia "poświęcić się dla kogoś,czegoś"![]()
Dla mnie gość jest jebnięty i tyle a poświęcenie z dziarą na łbie czy bez,to już inny odległy temat.
-
dziabong pisze:
[link]

Znam gościa który ma dziary "Miedź Legnica" w kilku miejscach. Człowiek Legenda Miedzianki, ponad 100 wyjazdów i dalej jeszcze jeździ. Ktoś by zobaczył go na fotkach powiedziałby: debil. Ślimak na piersi, napis gotykiem na łapie, pełno tego...
A to człowiek który poświecił się dla sprawy rzeczywiście.
Oczywiście tatuaże nie są żadnym wyznacznikiem dla poświecenia. Ale jeśli ktoś decyduje sie już na taki coś- to wiadomo co dla niego jest priorytetem.
Ludzie zasad...

Od 1947 roku rządzi Śląsk

Od 1947 roku rządzi Śląsk
-
Pewnie narażę się modom za "komentarz nie na temat", ale trudno. Nawet jeśli mnie zbanują, to nie mogłem tego nie napisać dla jego dobra.reaper pisze:tak jak _extreme_ obiecal po zagojeniu nowe foto tatuaza
Kolego zgłoś się do dermatologa, albo lepiej do chirurga onkologa z tymi dwoma znamionami, bo nie wyglądają one za ciekawie, mają obwódki, mają grubo ponad 0,5 cm średnicy i są wypukłe.
20 minut trwa usunięcie tego, a może cię to uratować, bo niewiadomo kiedy ci się to może zwłóknić w coś naprawdę nieciekawego.

-
Proszę, proszę o D. nawet na kibice.net pisząPsychoFankaWKS pisze:dziabong pisze:
[link]
Pierwsza klasa, szkoda że zdjęcia tak słabej rozdzielczości. Nie możecie pisać o nim takich rzeczy, bo go nie znacie.
Znam gościa który ma dziary "Miedź Legnica" w kilku miejscach. Człowiek Legenda Miedzianki, ponad 100 wyjazdów i dalej jeszcze jeździ. Ktoś by zobaczył go na fotkach powiedziałby: debil. Ślimak na piersi, napis gotykiem na łapie, pełno tego...
Oczywiście tatuaże nie są żadnym wyznacznikiem dla poświecenia. Ale jeśli ktoś decyduje sie już na taki coś- to wiadomo co dla niego jest priorytetem.

Aaaa D. ma już coś pod 150 wyjazdów

Na c*** mi, ku***, Twoje kwiaty...
Na c*** mi, ku***, Twoje łzy...
Na c*** mi, ku***, te dramaty...
Na c*** mi, ku***, jesteś Ty???
Na c*** mi, ku***, Twoje łzy...
Na c*** mi, ku***, te dramaty...
Na c*** mi, ku***, jesteś Ty???
-
Tak to jest S.nikomu nieznany... pisze:Proszę, proszę o D. nawet na kibice.net pisząPsychoFankaWKS pisze:dziabong pisze:
[link]
Pierwsza klasa, szkoda że zdjęcia tak słabej rozdzielczości. Nie możecie pisać o nim takich rzeczy, bo go nie znacie.
Oczywiście tatuaże nie są żadnym wyznacznikiem dla poświecenia. Ale jeśli ktoś decyduje sie już na taki coś- to wiadomo co dla niego jest priorytetem.A dziary na głowie to chyba S. ze Śląska, a może się mylę? W ogóle żeby zrobić sobie tatuaż kibicowski trzeba mieć sporą odwagę, a co dopiero na głowie... To nie jest idiotyzm tylko fanatyzm i wariactwo
Aaaa D. ma już coś pod 150 wyjazdów
-
-
-
-