Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Ja p*******… chocholi taniec jakby doszło conajmniej do dwuminutowego starcia… nic się nie wydarzyło, wiadomo, że każdy wie swoje przez pryzmat ekipy której kibicuje i czy jest mu bliżej do jednych czy drugich, ale to forum czasem przydałoby się zamknąć… z fartem dla wszystkich zainteresowanych bo widać na relacjach że kogoś pokręciły psy… zresztą właściciele aut też będą mieli pewnie jutro co niektórzy wczesne wizyty… oby bez przypałów
-
-
Haha baranie Widzew jeszcze jest w trasie a Ty wiesz co się dzieje w szpitalach
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: ↑14.09.2017, 08:44Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
-
Cwelijne farmazony
-
Ci co piszą, że ŁKS1908ŁKS niewiele wie, to sami siebie ośmieszają. Bo sami wiedzą znacznie mniej w większości przypadków.
LSO TDW
Kod: Zaznacz cały
https://www.youtube.com/watch?v=w67NN6fEG1w&ab_channel=syberia2official
-
hahaha legia pali wrotki stare znałem
-
Starcie wyrównane bawi trochę relacja Legii pisana na gorąco bo tam zwycięzcy nie było. Z jednej jak i drugiej strony KO. Coś się zaczyna dziać w końcu
-
Fajne spotkanie. I tyle. Jeżeli ktoś mówi o zwycięstwie kogos to gowno wie i gowno widzial
. Oby psiarnia problemów nie robila
-
Takie kmioty z lksu siedzą tu i dopisują sobie do narracji to co im odpowiada sprzed monitora tasując swoje obrzezane ku*asy. Jeśli ktoś z tego wydarzenia potrafi dać zwycięstwo jednej czy drugiej strony to jest niezłym kapciem niż Ci wyżej z lksu.
Kto miał widzieć ten widział , kto ma wiedzieć ten wie jak jest.
Kto miał widzieć ten widział , kto ma wiedzieć ten wie jak jest.
-
Jak uważacie że ŁKS miał informacje z „monitora” a nie od Legii - to się mylicie. Legia powiedziała że wygrała , a Wy (nawet jeśli był remis) zawsze twierdzicie że „nie przegraliście” w starciach z nami - dopóki nie wychodzą filmy i to są fakty (czytaj urodziny Waszego kolegi i schody). Jak mamy traktować poważnie Wasze wypowiedzi jak konfabulujecie przy każdym starciu z nami
-
żydowski debil...legia powiedziała że wygrała i z tą informacją zadzwonili do ciebie c*** do żyda:):)
-
Kierwa, mistrzŁKS1908ŁKS pisze: ↑31.10.2024, 22:47Jak uważacie że ŁKS miał informacje z „monitora” a nie od Legii - to się mylicie. Legia powiedziała że wygrała , a Wy (nawet jeśli był remis) zawsze twierdzicie że „nie przegraliście” w starciach z nami - dopóki nie wychodzą filmy i to są fakty (czytaj urodziny Waszego kolegi i schody). Jak mamy traktować poważnie Wasze wypowiedzi jak konfabulujecie przy każdym starciu z nami
Legia dzwoni na kibice net w przerwach w dopingu na meczu .
FOXX BŁAGAM, USUŃ MOJE KONTO
-
Ale zabawny jesteś. Już Ci osoba z Widzewa napisała jakimi sprawami powinieneś się zająć.
-
Widocznie Ciebie to przerasta ale z nami rozmawia normalnie wiele ekip bo mają nas również za normalną ekipę. z Wami przestali się liczyć dawno temu bo jedynie z czego znana jest Wasza koalicja to z frajerstwa i ataku na kadrze i wszyscy mają Was w chuju oprócz koalicji i Pogoni która liże Wam jajka bo tak jak Wy gdy trzeba się bić z ŁKSem to kupa w majtach i Wam przeszkadza balustrada na autostradzie a oni nie mogą znaleźć ręcznego w specjalu. Wiem boli Was to ale takie są fakty i jakich wyzwisk byś tu nie napisał nic tego nie zmieni. Ja nikomu na tym forum nie ubliżyłem bo używam argumentów a nie „prucia”.
-
-
Czy Legia wygrała - nie
Czy Widzew przegrał - nie
Czy było miejsce i czas - tak
Ktoś komuś, czy z jednej strony czy z drugiej dał kopa na ryj i tyle w temacie. Nie ma tu wygranych, czy przegranych było podjęcie rękawicy i trzymanie gardy.
Szacunek dla jednej strony i drugie za chęci i do następnego.
Na c*** drążyć temat...
Ktoś komuś, czy z jednej strony czy z drugiej dał kopa na ryj i tyle w temacie. Nie ma tu wygranych, czy przegranych było podjęcie rękawicy i trzymanie gardy.
Na c*** drążyć temat...
-
I to jest chyba najtrafniejszy komentarz, a to że białe końcówki będą teraz się spuszczać i oczywiście umniejszać Widzewowi wszem i wobec ogłaszając naszą porażkę to też nic nowego. Legia potrafiła zaatakować i przebiec na drugą stronę autostrady w odróżnieniu do was gdy wracaliśmy z Elbląga. Pozdrowienia dla normalnych i oby bez przypałów z obu stron.MalinowyNos pisze: ↑31.10.2024, 23:16Czy Legia wygrała - nie
Na c*** drążyć temat...
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
Psy były po naszej stronie barierki czy po Waszej ? Zatrzymaliśmy autostradę zrobiliśmy Wam miejsce ale dla Was to za mało żeby bić się ze znienawidzonym wrogiem. lepiej bić się między psami czy po stronie autostrady gdzie ich nie ma ? To retoryczne pytanie bo Wy zawsze macie swoją wersję a my swoją. Byśmy przeszli na drugą stronę tej barierki to byście mówili „ale nie weszliście do środka autokarów” albo podali zupełnie inny powód. Na Chojnach nie ten skład , jak uciekliście w las to „nie było szans wygrać” , z treningu poza Łodzią próbowaliście nas rozjeżdżać bo pewnie nas nie widzieliście itp itd jak to mówią złej baletnicy…
-
A wczoraj psy były po której stronie? Jak legia do ciebie dzwoniła to pewnie masz info ;) a jak nie to wiedz że psy też były po stronie co Widzew a warszawiakom to nie przeszkadzało ale jak to mówią złej baletnicy…
A skoro przywołujesz Chojny to powiedz nam jakim składem byliście potem na Wielkanoc co spierdalaliscie autami po chodniku ? Pewnie też przypadkowym co?
A skoro przywołujesz Chojny to powiedz nam jakim składem byliście potem na Wielkanoc co spierdalaliscie autami po chodniku ? Pewnie też przypadkowym co?
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: ↑14.09.2017, 08:44Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
-
Uciekał ŁKS w 18 osób gdy Was było 50 i nie mam problemu żeby to napisać. Najważniejsze że kilka dni później jak było w miarę po równo to uciekliście do lasu zostawiając auta. Najlepsze jest to że jak gonicie kogoś od nas to wiadomo zawsze czołówkę naszych h a jak przegrywacie to milion wytłumaczeń. Zbieracie się przed meczem kadry ŁKS nie przychodzi „jak ŁKS mógł skoro rządzi miastem” , ŁKS jedzie na ostatnie dwa wyjazdy w 250-300 osób i to w tereny gdzie możecie coś wykręcić ze zgodowiczami lub ukladowiczem to siedzicie w domach i potem zamiast się cieszyć że wygraliście z ŁKSem to ale my na Wielkanoc goniliśmy po chodników osoby od Was. I to jest największy sukces ostatnich lat ekipy która niewątpliwie była w czołówce Polski.
-
Czyli fakty są takie: Legia, która nie wróciła jeszcze do domu, z wiadomych przyczyn z obawy o lipe i konsekwencje apeluje za sprawą znanego ich kibica tu na forum o nie komentowanie i nie pierdolenie bzdur (chociażby do czasu, oby na farcie, powrotu do Wwa). Widzew również pisze, że nie ma o czym gadać (przynajmniej póki co) I wtedy niespodziewanie... Legia dzwoni z wyjazdu do użytkownika ŁKS1908ŁKS z informacją o powodzeniu swojej akcji i prośbą, aby ten jakże wytrawny kumaty gracz poinformował o tym całe, tasujących się przed monitorem dzieciaków, na forum kibice.net.
No przecież to jest nie do wiary, jaką ten typ ma bujną wyobraźnię i przy okazji jak do tej pory zbudował własne ego napierdalając tutaj posty
No przecież to jest nie do wiary, jaką ten typ ma bujną wyobraźnię i przy okazji jak do tej pory zbudował własne ego napierdalając tutaj posty
-
Pisałeś z trasy?
Tutaj nieprzypadkowa osoba z Legii prosi o ciszę w temacie, a jego koledzy na stadionie śpiewają (naginając rzeczywistość) o sprawie, w której apelował o ciszę. Nie rozumiem,ale nie muszę.
-
Ochłoń, bo wyżej srasz niż d*** masz. Niby nie ubliżasz, a piszesz że jesteśmy znani z frajerstwa. Żebyś nabrał trochę pokory to użyje argumentów i przypomnę Ci jak na trasie straciliście bęben i dostaliście po głowach od nas, albo jak parę miesięcy temu wpadliście na kilka aut na Cwajkę i znowu trzeba było uciekać przed Ruchem. Niech to trafi do waszych wojowników z internetu którzy nigdy nie byli nawet na osiedlowej akcji a tutaj robią z siebie wielkich chuliganów. Masz tutaj konto nie od dziś, bądź mądrzejszy i nie zachowuj się jak Ci zarejestrowani od połowy tego rokuŁKS1908ŁKS pisze: ↑31.10.2024, 23:11
Widocznie Ciebie to przerasta ale z nami rozmawia normalnie wiele ekip bo mają nas również za normalną ekipę. z Wami przestali się liczyć dawno temu bo jedynie z czego znana jest Wasza koalicja to z frajerstwa i ataku na kadrze i wszyscy mają Was w chuju oprócz koalicji i Pogoni która liże Wam jajka bo tak jak Wy gdy trzeba się bić z ŁKSem to kupa w majtach i Wam przeszkadza balustrada na autostradzie a oni nie mogą znaleźć ręcznego w specjalu. Wiem boli Was to ale takie są fakty i jakich wyzwisk byś tu nie napisał nic tego nie zmieni. Ja nikomu na tym forum nie ubliżyłem bo używam argumentów a nie „prucia”.
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
Jako nieco starszy od nastoletnich debili z tego forum, polecam obejrzeć filmik z czasów kiedy kibice Legii i Widzewa się rzeczywiście bili - lata 90. wjazd Widzewa na boisko Legii..i co działo się wtedy i tam, w porównaniu do tego co na obwodnicy wczoraj. Dobrze, że dzisiaj 1. listopada, więc pryszczate gówniarze w********** na chwilę z tego forum dla idiotów i na grób babci albo dziadka iść. W kominiarce, jak ktoś słusznie napisał, albo w groźnej bluzie z kapturem.
-
Miałem podobne sytuacje po 3 dniach grubego melanżu.Kopnąłem w wannę pełną wody i zostałem sparaliżowany. Byłem świadomy ale nie mogłem się ruszyć, po około 2 minutach zacząłem uruchamiać przeraźliwy krzyk i zobaczyłem to coś co pozwoliło mi wstać.ŁKS1908ŁKS pisze: ↑31.10.2024, 22:47Jak uważacie że ŁKS miał informacje z „monitora” a nie od Legii - to się mylicie. Legia powiedziała że wygrała , a Wy (nawet jeśli był remis) zawsze twierdzicie że „nie przegraliście” w starciach z nami - dopóki nie wychodzą filmy i to są fakty (czytaj urodziny Waszego kolegi i schody). Jak mamy traktować poważnie Wasze wypowiedzi jak konfabulujecie przy każdym starciu z nami
Wydawało mi się, że ten demon uratował mnie ale to chyba było tylko złudzenie.
-
Miałem podobnie po ciężkim melanżu… byłem rano pewny że ktoś do mnie przemawia , wszystko się zgadzało i łączyło w logiczną całość. Czułem że ma to na mnie bardzo silny wpływ. Postanowiłem wstać i stawić temu czoła…Towariszcz Komandir pisze: ↑01.11.2024, 10:21Miałem podobne sytuacje po 3 dniach grubego melanżu.Kopnąłem w wannę pełną wody i zostałem sparaliżowany. Byłem świadomy ale nie mogłem się ruszyć, po około 2 minutach zacząłem uruchamiać przeraźliwy krzyk i zobaczyłem to coś co pozwoliło mi wstać.ŁKS1908ŁKS pisze: ↑31.10.2024, 22:47Jak uważacie że ŁKS miał informacje z „monitora” a nie od Legii - to się mylicie. Legia powiedziała że wygrała , a Wy (nawet jeśli był remis) zawsze twierdzicie że „nie przegraliście” w starciach z nami - dopóki nie wychodzą filmy i to są fakty (czytaj urodziny Waszego kolegi i schody). Jak mamy traktować poważnie Wasze wypowiedzi jak konfabulujecie przy każdym starciu z nami
Wydawało mi się, że ten demon uratował mnie ale to chyba było tylko złudzenie.
Okazało się że to lodówka się popsuła .
Młodzi idźcie zrobić coś dobrego , odwiedźcie groby , idźcie na siłownię , zjedzcie obiad , a przede wszystkim wyłączcie do jasnej cholery ten internet w telefonach
-
Przecież wiadomo że Ełkaes ma info z pierwszej ręki.Byli na służbie i nagrywali z radiowozów
-
Widzew wybiera się do Warszawy jutro czy ma "zakaz"?
-
Zakaz i wyjebane na wasze święta, deklaracja niepodległości Izraela obchodzona jest 14 maja zasrany polaczku.
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE
-
Widzew jest obecny na każdym Marszu Niepodległości. I nie jest nas malo. Niestety ostatnia próba pojechania w zorganizowanej grupie skończyła się na dołku. Ale wkręcają sobie,że nie jezdzimy zorganizowani poprzez Wasze zakazy :)
Oczywiście wieksza wartość wnoszą zwożeni autokarami naćpani 20latkowie nie mający pojęcia kim dlaczego akurat Rondo Dmowskiego :)
Oczywiście wieksza wartość wnoszą zwożeni autokarami naćpani 20latkowie nie mający pojęcia kim dlaczego akurat Rondo Dmowskiego :)
-
Zabierzcie ze sobą gadżety waszych antypolskich funfli z Oberschlesien/To My Naród Śląski?
Pamiętajcie, by później śpiewać na całe gardło: Śmierć Wrogom Ojczyzny! To bardzo ważne, nawet ważniejsze, niż bycie wiernym tej zasadzie w praktyce...
Pamiętajcie, by później śpiewać na całe gardło: Śmierć Wrogom Ojczyzny! To bardzo ważne, nawet ważniejsze, niż bycie wiernym tej zasadzie w praktyce...
-
juz spakowane
Wy nie zapomnijcie swastyki zabrać którą na swoich sektorach wywieszaliscie
-
Możesz nie wiedzieć, czemu kiedyś na wielu polskich stadionach prawicowa ekstrema wywieszała swastyki, bo w tym czasie na Widzewku, to chyba wisiała (A)narchia? Inny klimat, nie czaisz tego.
Śpiewajmy więc głośno: Śmierć Wrogom Ojczyzny! *
* W przypadku Widzewka nie dotyczy antypolaków z Reichu Chorzów, bo to mocna ekipa, więc gdy obrażają Polskę i Polaków, to głowa w dół i udajemy, że nic się nie stało.
* W przypadku Widzewka nie dotyczy antypolaków z Reichu Chorzów, bo to mocna ekipa, więc gdy obrażają Polskę i Polaków, to głowa w dół i udajemy, że nic się nie stało.
-
I jak tam żydzi z łks wychodzi krojenie dzieci po meczach???ehh wy kurwiszony jebane
-
myślę ze byś się zdziwił ile z tamtych czasów wiem;-)amaris pisze: ↑10.11.2024, 17:21Możesz nie wiedzieć, czemu kiedyś na wielu polskich stadionach prawicowa ekstrema wywieszała swastyki, bo w tym czasie na Widzewku, to chyba wisiała (A)narchia? Inny klimat, nie czaisz tego.
no to wyjaśnij omnibusie czemu prawicowa ekstrema wywieszała swastyki i dlaczego Legia to popiera?
-
Panowie, jutro nasze wspolne świeto, odstawmy chociaz na tej 1 dzień wlasne animozje.
-
Mądrego aż miło poczytać;-)STALOWKA381 pisze: ↑10.11.2024, 19:48Panowie, jutro nasze wspolne świeto, odstawmy chociaz na tej 1 dzień wlasne animozje.
Śmierć Wrogom Ojczyzny
-
-
k**** kroicie dzieci które mają po 6 lat... j**** was
-
Odpisujecie internetowej kurwie pod 8747 nickami i dajecie się trolowi prowokować, po co.