Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Wiem że była przerwa na reprezentacje i tak samo wiem że grało u20 gdzie powołanych było dwóch naszych piłkarzy ale nie mam pojęcia w jakich miastach toczyła ta kadra swoje boje. Jak grała Polska z Chorwacją na wyjeździe to też nie interesowało mnie to w jakim mieście grają skoro się nie wybierałem na ten mecz al rozumiem że Ty wiesz w jakich miastach gra Polska kadra już od u15
-
Ważne, że wiem kiedy gra w Łodzi.ŁKS1908ŁKS pisze: ↑15.10.2024, 23:33Wiem że była przerwa na reprezentacje i tak samo wiem że grało u20 gdzie powołanych było dwóch naszych piłkarzy ale nie mam pojęcia w jakich miastach toczyła ta kadra swoje boje. Jak grała Polska z Chorwacją na wyjeździe to też nie interesowało mnie to w jakim mieście grają skoro się nie wybierałem na ten mecz al rozumiem że Ty wiesz w jakich miastach gra Polska kadra już od u15
To, że nie masz pojęcia, że akurat Ty nie wiedziałeś, to śmiało można uwierzyć, tak samo jak i nie wiesz, że ŁKS był zebrany, ale nie wmawiaj, że 95% z zachodniej strony majacych coś wspólnego z piłką nie wiedzialo że gra młodzieżówka w Łodzi. Jak to obliczyłeś?
Podobno na każdym kroku nas niszczycie, ale pech chciał, że nie wiedzieliście, że jest mecz. Tzn Ty nie wiedziałeś, bo ci zebrani wiedzieli. Internet swoje, rzeczywistość swoje.
-
ŁKS się zebrał i polecieli do USA dlatego ich nie było
-
A coś się ciekawego wydarzyło że Widzew ogłasza taki spektakularny sukces. Obowiązkiem Widzewa było pojawienie się na własnym stadionie i można było przypuszczać że Łks może mieć ochotę zrobić im psikusa i zająć sektor w którym normalnie prowadzą doping na meczach ligowych. Co do samego meczu na początku raziły przyspiewki anty ŁKS i pieśni chwalące Widzew,ale z biegiem czasu doping skupił się na reprezentacji i fajnie się go słuchało.
"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą"
-
Żal Ci d*** ściska czy co ?
-
No właśnie pytanie: coś się stało takiego, pomijając fakt że psim obowiązkiem jest pilnowanie stadionu przez Widzew? Bo opisujecie to conajmniej jakbyście pogonili bandę 200osob będąc w 20 :D
-
"spektakularny sukces "
Możesz z łaski swojej przytoczyć słowa o sukcesie?Bo jak na razie to wszyscy widzą że to wy tak piszecie.No ale tradycyjnie jak będziecie tak pisać po stokroć stanie się prawdą.Sytuacja identyczna jak kiedyś przed derbami.Widzew idzie mimo zakazu, Ełkaes z policją blokuje i ogłasza sukces.Teraz się zbieracie i odpuszczacie wiedząc że jednak Widzew się pojawił.Oczywiście zapewne zbieraliście się całkowicie przypadkowo, akurat ze szkoły wracali i pod trzepakiem się spotkali:)
Możesz z łaski swojej przytoczyć słowa o sukcesie?Bo jak na razie to wszyscy widzą że to wy tak piszecie.No ale tradycyjnie jak będziecie tak pisać po stokroć stanie się prawdą.Sytuacja identyczna jak kiedyś przed derbami.Widzew idzie mimo zakazu, Ełkaes z policją blokuje i ogłasza sukces.Teraz się zbieracie i odpuszczacie wiedząc że jednak Widzew się pojawił.Oczywiście zapewne zbieraliście się całkowicie przypadkowo, akurat ze szkoły wracali i pod trzepakiem się spotkali:)
-
Pierdolicie o tym zebranym ŁKSie tylko żaden z Was nie chce powiedzieć gdzie niby byliśmy zebrani. Po drugie twierdzicie że się zebraliśmy we wtorek w godzinach 14-16 (gdzie raczej większość ludzi pracuje) żeby wybrać się bez biletów w „kilka dych” żeby przegonić z pod stadionu Widzew którego nie dotyczy układ na kadrę i przy okazji pewnie normalnych ludzi a potem wtargnęli pod zegar bijąc psy i ochronę żeby wywieszać transparenty na tym sektorze a po meczu spokojnie wrócili nie nękani przez służby do siebie na rejony tramwajem albo autobusem bo przecież nie autami które byśmy musieli zostawić nie pilnowane pod Waszym stadionem lub okolicach. Brzmi to całkiem realnie prawda ? Jeden z Was napisał że to było życzeniowe podejście żebyśmy się pojawili i mało realne ale przecież mówiliśmy „komuś” że przyjdziemy a prawda jest taka że jakbyśmy chcieli to zrobić to by wiedziało tylko te „kilka dych” a nie osoby z ŁKSu które mówiły by to kolegom widzewiakom w prywatnych rozmowach. (To też brzmi całkiem realnie).
-
Ale ja nie jestem z Łksu .Mam tak samo wyjebane na Nich jak i na Was , ale nie potrafię zrozumieć, nie których komentarzy kibiców Widzewa że stali zebrani a Łks się nie pojawił bo się obsrał .Łks nie jednokrotnie pokazał że potrafił Was zaskoczyć. Tam nic godnego uwagi się nie wydarzyło a zaraz zacznie się tu gówna burza która z Łódzkich ekip rządzi w Łodzi.
"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą"
-
cola803 Kłamiesz czy po prostu problemy z czytaniem? Gdzie te " nie które komentarze" że Łks się obsrał bo jak na razie na tyle wpisów widzę jeden.
-
Ale przecież ŁKS nic wam nie musi udowadniać, to wy raczej siedziiscie obsrani ,że ŁKS znowu was upokorzy , pewnie pół meczu miałeś przed oczami o brazki z Bielska-Bialej.Zreszta dużo o was to.mowi , że wasz największy sukces ostatnich lat to to że ŁKS was olał i sie nie pojawiłNoMatterWhat pisze: ↑15.10.2024, 23:53Ważne, że wiem kiedy gra w Łodzi.ŁKS1908ŁKS pisze: ↑15.10.2024, 23:33Wiem że była przerwa na reprezentacje i tak samo wiem że grało u20 gdzie powołanych było dwóch naszych piłkarzy ale nie mam pojęcia w jakich miastach toczyła ta kadra swoje boje. Jak grała Polska z Chorwacją na wyjeździe to też nie interesowało mnie to w jakim mieście grają skoro się nie wybierałem na ten mecz al rozumiem że Ty wiesz w jakich miastach gra Polska kadra już od u15
To, że nie masz pojęcia, że akurat Ty nie wiedziałeś, to śmiało można uwierzyć, tak samo jak i nie wiesz, że ŁKS był zebrany, ale nie wmawiaj, że 95% z zachodniej strony majacych coś wspólnego z piłką nie wiedzialo że gra młodzieżówka w Łodzi. Jak to obliczyłeś?
Podobno na każdym kroku nas niszczycie, ale pech chciał, że nie wiedzieliście, że jest mecz. Tzn Ty nie wiedziałeś, bo ci zebrani wiedzieli. Internet swoje, rzeczywistość swoje.
-
co Wy gadacie ze się nie zebraliście - w czterech miejscach były zbiórki - to że finalnie zebraliście się żeby jechać z Lechem do Warszawy tu nic nie zmienia.
BiałyTeofilów o widzewie pisze: Na powaznie zrobili zajebista akcje propagandowa i od jakiegos czasu pomimo ogromnej nienawisci musze przyznac ze sa w tym dobrzy
-
Ty jestes jakims debilem czy jak? Kto tu pisze o jakimkolwiek sukcesie w ramach rywalizacji z Łks? Tworzycie ku*** jakies mity ktore pozniej sami obalacie. Nic sie nie wydarzyło oprocz tego że moim zdaniem pokazlismy sie wlasciwie na meczu reprezentacji Polski. Takze zamknac japy i wracac na lekcje.cola803 pisze: ↑16.10.2024, 07:54Ale ja nie jestem z Łksu .Mam tak samo wyjebane na Nich jak i na Was , ale nie potrafię zrozumieć, nie których komentarzy kibiców Widzewa że stali zebrani a Łks się nie pojawił bo się obsrał .Łks nie jednokrotnie pokazał że potrafił Was zaskoczyć. Tam nic godnego uwagi się nie wydarzyło a zaraz zacznie się tu gówna burza która z Łódzkich ekip rządzi w Łodzi.
-
Widzewiacy podnieceni, bo udało im się przyjść na mecz , pośpiewać bluzgi na ŁKS, i nie dostali w mazak. Nie myślałem że takich fajnych czasów doczekam :))))))
-
Dobra temat już rozjebany więc można wracać do standardów wypowiedzi :((( trochę szkoda bo przez chwilę nawet toczyła się w miarę normalna dyskusja, nie było zgodności ale jako tako to wyglądało....
-
Coraz lepsze tu kwiatki wychodzą ze jednak mieliśmy 4 zbiórki żeby jechać na kadrę do Warszawy na piknikowy Narodowy na którym jednak nas nie było. Ja p******* Widzew to tworzy alternatywną rzeczywistość. Wrzućcie fotkę naszą z Lechem z tej Warszawy. Ustalcie może wspólnie jedną wersję co mieliśmy robic tego dnia i dopiero napiszcie.
-
Patrząc na styl wypowiedzi jeszcze wiele fajnych czasow przed tobą także głowa do góry !! Szkoła średnia, matura , może nawet jakieś studia, dobra praca itd... tylko nie możesz opuszczać lekcji :)))MłodaBanda pisze: ↑16.10.2024, 09:06Widzewiacy podnieceni, bo udało im się przyjść na mecz , pośpiewać bluzgi na ŁKS, i nie dostali w mazak. Nie myślałem że takich fajnych czasów doczekam :))))))
-
Twierdzicie, że mieliśmy zbiórki to czemu nas nie zaskoczyliście ? ;)
-
Bo Widzew wolał czekać u siebie pod stadionem, pilnując swojego stadionu, gdzie mieliście się pojawić niż się ganiać z wami po mieście. Pomysl czasem, to nie boli.
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: ↑14.09.2017, 08:44Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
-
No tak dla Was było by tak bezpieczniej. Nas by mogli po drodze cofnąć lub byście mogli za psów się po napinać, lepiej tak niż Nas chociaż raz zaskoczyć na jednej z tych 4 zbiórek lub czekać na powrocie z Warszawy. Debile.
-
Ale ty głupi jestes i tyle.Obsrany to ty i twój klubik może być bo nikt kto tam przyszedł na zbiórkę przed meczem nie był tam na herbacie.Lks widziany na pewnym osiedlu zbierający się i tyle to że nie przyszli i nic nie wykręcili to już ich sprawa.A pisanie kogoś z lks że nie wiedzieli że gra młodzieżówka w Łodzi albo że ludzie pracowali 🫣Ujmujm pisze: ↑16.10.2024, 08:09Ale przecież ŁKS nic wam nie musi udowadniać, to wy raczej siedziiscie obsrani ,że ŁKS znowu was upokorzy , pewnie pół meczu miałeś przed oczami o brazki z Bielska-Bialej.Zreszta dużo o was to.mowi , że wasz największy sukces ostatnich lat to to że ŁKS was olał i sie nie pojawiłNoMatterWhat pisze: ↑15.10.2024, 23:53Ważne, że wiem kiedy gra w Łodzi.ŁKS1908ŁKS pisze: ↑15.10.2024, 23:33Wiem że była przerwa na reprezentacje i tak samo wiem że grało u20 gdzie powołanych było dwóch naszych piłkarzy ale nie mam pojęcia w jakich miastach toczyła ta kadra swoje boje. Jak grała Polska z Chorwacją na wyjeździe to też nie interesowało mnie to w jakim mieście grają skoro się nie wybierałem na ten mecz al rozumiem że Ty wiesz w jakich miastach gra Polska kadra już od u15
-
Radigoszcz1910 pisze: ↑16.10.2024, 10:08Ale ty głupi jestes i tyle.Obsrany to ty i twój klubik może być bo nikt kto tam przyszedł na zbiórkę przed meczem nie był tam na herbacie.Lks widziany na pewnym osiedlu zbierający się i tyle to że nie przyszli i nic nie wykręcili to już ich sprawa.A pisanie kogoś z lks że nie wiedzieli że gra młodzieżówka w Łodzi albo że ludzie pracowali 🫣Ujmujm pisze: ↑16.10.2024, 08:09Ale przecież ŁKS nic wam nie musi udowadniać, to wy raczej siedziiscie obsrani ,że ŁKS znowu was upokorzy , pewnie pół meczu miałeś przed oczami o brazki z Bielska-Bialej.Zreszta dużo o was to.mowi , że wasz największy sukces ostatnich lat to to że ŁKS was olał i sie nie pojawiłNoMatterWhat pisze: ↑15.10.2024, 23:53
Ważne, że wiem kiedy gra w Łodzi.
Podobno na każdym kroku nas niszczycie, ale pech chciał, że nie wiedzieliście, że jest mecz. Tzn Ty nie wiedziałeś, bo ci zebrani wiedzieli. Internet swoje, rzeczywistość swoje.ale jak rundki we wtorek robicie o 10 to ludzie nie pracują wtedy
.Jak dlanie lks chciał coś pokręcić ale nie spodziewali się że Widzew się zbierze taki licznie
W********** do szkoły leserze, w nicku błąd, w poście to już w ogóle. Skoro jesteście pewni, że byliśmy zebrani i widziani to było przyjechać tym waszym liczebnym w c*** składem a nie bezpiecznie pod obstawą psów czekać.
-
Dobre to porównanie do Bielska.Ujmujm pisze: ↑16.10.2024, 08:09
Ale przecież ŁKS nic wam nie musi udowadniać, to wy raczej siedziiscie obsrani ,że ŁKS znowu was upokorzy , pewnie pół meczu miałeś przed oczami o brazki z Bielska-Bialej.Zreszta dużo o was to.mowi , że wasz największy sukces ostatnich lat to to że ŁKS was olał i sie nie pojawił
Finalnie nic się nie stało. Widzew się zebrał na mecz młodzieżówki na własnym stadionie, no i w sumie tyle. Zabawnie tylko to wygląda jak usilnie próbujecie przekazać, że to ŁKS się zesrał, jednocześnie mówiąc, że nie kręcicie z tego afery.
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
nigdy nie zejdę na złą stronę.
-
Nie ma czym się podniecać, tak naprawdę nic się nie stało, mimo licznych głosów że ŁKS się wybiera na ten mecz. Tak naprawdę to że byliście widziani w różnych częściach Łodzi tylko potwierdza wasze chęci ale nie spodziewaliście się że Widzew w środku tygodnia się tak licznie zbierze pod stadionem i standardowo jak na was przekalkulowaliście ryzyko i woleliście nie ryzykować wtopy, tak jak Widzew z Ruchem zaryzykowali pod al unii na schodach. Stary patent ŁKSu jak nie jesteście pewni, nie macie przewagi liczebnej to nie atakujecie. Raz zaryzykowaliście ustawiając się na Widzew wracający z Elbląga i jak Widzew wyszedł to stanęliście na autostradzie nie wiedząc co robić więc teraz wróciliście do starego schematu. Sprawa prosta jak jebanie.
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: ↑14.09.2017, 08:44Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
-
Wielokrotnie padało pytanie kiedy ten Widzew się w końcu zbierze. No i się zebrał. ŁKS liczył na to, że jednak nie będzie organizacji z naszej strony i nie pykło. To, że jeden paź napisze, że nie wie gdzie była i czy była zbiórka, to nie znaczy, że jej nie było, a drugi podchwyci, że ŁKS olał. No ale gdyby właśnie udało się coś wykrecić, a taki mieli ełkaesiacy początkowo plan, to MalyWacek wraz z karmą i podobnymi sobie nie nadążaliby pisać jednego posta, a już by wysyłali kolejne.
-
Co Ty pierniczysz, Widzew się zebrał w dzień meczowy pod swoim stadionem, chyba nie o takie „zebranie” się rozchodzi … Jeśli byliście zebranie licznym składem w środku tygodnia to mogliście się przedostać bez przypału w jedno z miejsc gdzie byliśmy niby zebraniNoMatterWhat pisze: ↑16.10.2024, 11:12Wielokrotnie padało pytanie kiedy ten Widzew się w końcu zbierze. No i się zebrał. ŁKS liczył na to, że jednak nie będzie organizacji z naszej strony i nie pykło. To, że jeden paź napisze, że nie wie gdzie była i czy była zbiórka, to nie znaczy, że jej nie było, a drugi podchwyci, że ŁKS olał. No ale gdyby właśnie udało się coś wykrecić, a taki mieli ełkaesiacy początkowo plan, to MalyWacek wraz z karmą i podobnymi sobie nie nadążaliby pisać jednego posta, a już by wysyłali kolejne.
-
Zniżę się do poziomu czerwonych wyżej. Byliśmy zebrani, ale zabrakło nam odwagi bo za dużo osób poleciało do Miami :)
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
-
Dokładnie trafiłeś w sedno sprawy. Myślę ze ten post wyjaśnia dokładnie całą sytuację.antyGW pisze: ↑16.10.2024, 10:47Nie ma czym się podniecać, tak naprawdę nic się nie stało, mimo licznych głosów że ŁKS się wybiera na ten mecz. Tak naprawdę to że byliście widziani w różnych częściach Łodzi tylko potwierdza wasze chęci ale nie spodziewaliście się że Widzew w środku tygodnia się tak licznie zbierze pod stadionem i standardowo jak na was przekalkulowaliście ryzyko i woleliście nie ryzykować wtopy, tak jak Widzew z Ruchem zaryzykowali pod al unii na schodach. Stary patent ŁKSu jak nie jesteście pewni, nie macie przewagi liczebnej to nie atakujecie. Raz zaryzykowaliście ustawiając się na Widzew wracający z Elbląga i jak Widzew wyszedł to stanęliście na autostradzie nie wiedząc co robić więc teraz wróciliście do starego schematu. Sprawa prosta jak jebanie.
-
Czyli standard, nic sie nie dzialo ale wygrana Widzewa 

-
Jeszcze tylko 84 takie wpisy i stanie się to prawdą.Wy im płacicie za takie wmawianie?
-
Widzisz debilu jeden nick jest taki bo był zajęty prawidłowy więc jape krótko.Dopierdalasz się do pisowni a na konkrety nie odpowiadasz debilu jeden.Napisane było że byli widziani na pewnym osiedlu i tyle ku*** gamoniu.No jasne my mieliśmy jeździć po Łodzi za wami a wy w tym czasie byście cyk pod stadion co za debil jesteś to szkoda pisać.A pisanie że 95%nie wiedziało od was że jest mecz młodzieżówki i to jeszcze w Łodzi19Łódź08 pisze: ↑16.10.2024, 10:17Radigoszcz1910 pisze: ↑16.10.2024, 10:08Ale ty głupi jestes i tyle.Obsrany to ty i twój klubik może być bo nikt kto tam przyszedł na zbiórkę przed meczem nie był tam na herbacie.Lks widziany na pewnym osiedlu zbierający się i tyle to że nie przyszli i nic nie wykręcili to już ich sprawa.A pisanie kogoś z lks że nie wiedzieli że gra młodzieżówka w Łodzi albo że ludzie pracowali 🫣Ujmujm pisze: ↑16.10.2024, 08:09
Ale przecież ŁKS nic wam nie musi udowadniać, to wy raczej siedziiscie obsrani ,że ŁKS znowu was upokorzy , pewnie pół meczu miałeś przed oczami o brazki z Bielska-Bialej.Zreszta dużo o was to.mowi , że wasz największy sukces ostatnich lat to to że ŁKS was olał i sie nie pojawiłale jak rundki we wtorek robicie o 10 to ludzie nie pracują wtedy
.Jak dlanie lks chciał coś pokręcić ale nie spodziewali się że Widzew się zbierze taki licznie
W********** do szkoły leserze, w nicku błąd, w poście to już w ogóle. Skoro jesteście pewni, że byliśmy zebrani i widziani to było przyjechać tym waszym liczebnym w c*** składem a nie bezpiecznie pod obstawą psów czekać.
-
Panowie "obiektywni" z ŁKSu ...nie było NIC kompletnie NIC i to jest prawda . Ale prawdą jest też że się zbieraliście . Kto z was choćby z Retkinii ten wie że była was tam duża grupa. Inne osiedla również zebrane.
Pewnie chcieilście w piłkę pograć czy może pobiegać po parku? Nie wiem tego .. :-)
Przecież dobrze wiecie że planem był wjazd na stadion i upokorzenie Widzewa np waszym zajęciem Zegara . Tak to by było upokorzenie.
jak wasze czujki zobaczyły ile jest Widzewa pod stadionem i że nie są to legendarni "starcy i matki z dziećmi" no to decyzja mogła być tylko jedna ODPUSZCZAMY.
Pewne gdyby było w drugą stronę też byłoby podobnie. logika tak nakazuje .
tylko po c*** pisać że.. nieee , nie byliśmy zebrani itp . ?
IDĘ w zaparte bo nie można przyznać racji Widzewowi z założenia . Bo to Widzew.
Pewnie chcieilście w piłkę pograć czy może pobiegać po parku? Nie wiem tego .. :-)
Przecież dobrze wiecie że planem był wjazd na stadion i upokorzenie Widzewa np waszym zajęciem Zegara . Tak to by było upokorzenie.
jak wasze czujki zobaczyły ile jest Widzewa pod stadionem i że nie są to legendarni "starcy i matki z dziećmi" no to decyzja mogła być tylko jedna ODPUSZCZAMY.
Pewne gdyby było w drugą stronę też byłoby podobnie. logika tak nakazuje .
tylko po c*** pisać że.. nieee , nie byliśmy zebrani itp . ?
IDĘ w zaparte bo nie można przyznać racji Widzewowi z założenia . Bo to Widzew.
-
Byliście zebrani w kilku miejscach nie bez powodu i bez przyczyny, ponieważ jedną dużą grupa ciężko by było wam się przedostać pod nasz stadion , więc normalne że to podzieliliście na różne miejsca. Co za brednie znów wypisujecie i się wypieracie.
-
Po c*** wy piszecie o czymś co się nie wydarzyło. Od dwóch stron rozkminka czy pejsy się zbierały czy jednak nie, czy się obsrali czy jednak nie obsrali bo się wcale nie zbierali. My się zebraliśmy w dobrej liczbie i dobrym składem licząc się z tym że coś się może wydarzyć. Nic się nie działo i koniec tematu.
-
Wy chyba nie czytacie tego co piszecie. Ja wiem że jesteśmy mocni w Polsce ale chyba nie aż tak żeby atakować stadion Widzewa z kilku różnych zbiórek w Łodzi gdzie od dwóch tyg ogłaszacie wszem i wobec że się zbieracie ze zgodami u siebie pod stadionem o 14 . Ja napisałem że 95% od nas nie wiedziało że jest młodzieżówka w Łodzi dopóki nie puściliście plotki że tam będziemy a nie że nie wiedziało do wczoraj wieczora. Potem zmieniliście wersję że pojechaliśmy na narodowy , czyli chcieliśmy zrobić dwa mecze kadry jednego dnia tylko jednego się obsralismy? Wiedział ktoś te nasze 500 osób w Warszawie ? Czy się też obsralismy i było 500 wolnych miejsc obok siebie na narodowym ? Do Was na stadion też mieliśmy te 500 biletów ? Ta Wasza wersja to się kupy nie trzyma. I się zaczyna znowu że na autostradzie to nam brakło jaj jak Was atakowaliśmy i twierdzicie że to jedyna okazja gdzie zaryzykowaliśmy gdzie Was było więcej a powrót z Ruchu ? W parku też były równe liczby. Pod schodami to Was było więcej niż nas i w 3 ekipy. Nie wiem co widzieliście na Retkini ale na pewno nie nas bo się nie zbieraliśmy. Może osoby idące na koncert na arenę. Najlepsze to było jak zatrzymywaliście pociąg w polu jadąc na Lecha bo ktoś ŁKS widział w Kaliszu. Wy zawsze wszędzie nas widzicie tak jak wczoraj na kilku zbiórkach w Łodzi.
-
Każdy ze swojej zbiórki miał wsiąść w tramwaj i mieliśmy się spotkać przy anilanie, niezauważeni 🤭 sorry to nie te czasy.
-
ŁKS1908ŁKS pisze: ↑16.10.2024, 15:32Wy chyba nie czytacie tego co piszecie. Ja wiem że jesteśmy mocni w Polsce ale chyba nie aż tak żeby atakować stadion Widzewa z kilku różnych zbiórek w Łodzi gdzie od dwóch tyg ogłaszacie wszem i wobec że się zbieracie ze zgodami u siebie pod stadionem o 14 . Ja napisałem że 95% od nas nie wiedziało że jest młodzieżówka w Łodzi dopóki nie puściliście plotki że tam będziemy a nie że nie wiedziało do wczoraj wieczora. Potem zmieniliście wersję że pojechaliśmy na narodowy , czyli chcieliśmy zrobić dwa mecze kadry jednego dnia tylko jednego się obsralismy? Wiedział ktoś te nasze 500 osób w Warszawie ? Czy się też obsralismy i było 500 wolnych miejsc obok siebie na narodowym ? Do Was na stadion też mieliśmy te 500 biletów ? Ta Wasza wersja to się kupy nie trzyma. I się zaczyna znowu że na autostradzie to nam brakło jaj jak Was atakowaliśmy i twierdzicie że to jedyna okazja gdzie zaryzykowaliśmy gdzie Was było więcej a powrót z Ruchu ? W parku też były równe liczby. Pod schodami to Was było więcej niż nas i w 3 ekipy. Nie wiem co widzieliście na Retkini ale na pewno nie nas bo się nie zbieraliśmy. Może osoby idące na koncert na arenę. Najlepsze to było jak zatrzymywaliście pociąg w polu jadąc na Lecha bo ktoś ŁKS widział w Kaliszu. Wy zawsze wszędzie nas widzicie tak jak wczoraj na kilku zbiórkach w Łodzi.
Ok niech ci będzie wy się nie zbieraliscie nigdzie wasze czuje nie jeździły bo po co skoro my też się nie zbieraliśmy tylko wszyscy spotkaliśmy się na wspólny obiad w restauracji to kto by wogole myślał że wpadniecie toz to by było już chamstwo i brak zasad wpadać nam na obiad rodzinny do restauracji
-
Alternatywna rzeczywistosc jest jakaś u Was bez kitu.
Napiszę ostatni raz już tak żeby dotarło - chyba przeceniacie nasze możliwości że jesteśmy w stanie we wtorek o godzinie 15-16 zebrać się samym ŁKSem na Wasze 5 ekip i podjechać c*** wie czym pod Wasz stadion żeby psy nas nie rozkminiły i takie są fakty.Czy widzieliście jakieś auta naszych zgodowiczów ? Wiedzieliśmy że będziecie czekać od dwóch tyg ze zgodami i ukladowiczami i w c*** wie ilu jeszcze fanatyków i nie mieliśmy zamiaru się tam wybrać jak i również zbierać.Nie wiem w ilu tam czekaliście ale pewnie koło 1000 co było dość oczywiste jak na mecz na Waszym stadionie. Nie wiem kogo i gdzie widzieliście ale my ani przed Waszą plotka że będziemy na tym meczu - nie wybieraliśmy się na niego a tym bardziej po plotce. Ta plotka wyszła od Was nie od nas i według mnie puściliście ją bo myśleliście że damy się nabrać i coś będziemy chcieli zrobić a jeśli nie to wyjdzie że się obsralismy. Ta akcja była nie do zrobienia i chyba sami zdajecie sobie z tego sprawę.
Napiszę ostatni raz już tak żeby dotarło - chyba przeceniacie nasze możliwości że jesteśmy w stanie we wtorek o godzinie 15-16 zebrać się samym ŁKSem na Wasze 5 ekip i podjechać c*** wie czym pod Wasz stadion żeby psy nas nie rozkminiły i takie są fakty.Czy widzieliście jakieś auta naszych zgodowiczów ? Wiedzieliśmy że będziecie czekać od dwóch tyg ze zgodami i ukladowiczami i w c*** wie ilu jeszcze fanatyków i nie mieliśmy zamiaru się tam wybrać jak i również zbierać.Nie wiem w ilu tam czekaliście ale pewnie koło 1000 co było dość oczywiste jak na mecz na Waszym stadionie. Nie wiem kogo i gdzie widzieliście ale my ani przed Waszą plotka że będziemy na tym meczu - nie wybieraliśmy się na niego a tym bardziej po plotce. Ta plotka wyszła od Was nie od nas i według mnie puściliście ją bo myśleliście że damy się nabrać i coś będziemy chcieli zrobić a jeśli nie to wyjdzie że się obsralismy. Ta akcja była nie do zrobienia i chyba sami zdajecie sobie z tego sprawę.
-
Łks się zbierał na swoich rewirach bo mieli w planach kminić akcje partyzanckie na wracający z meczu RTS no i oczywiście po jakiejś udanej akcji by znowu trąbili na całą Polskę że są władcami Łodzi i okolic i ogólnie wszechświata.
Nic nie wyszło to teraz piszą że wogóle się nie zbierali tylko Widzew sobie wymyślił że chcą wpaść na mecz hahaha no i ogólnie jakim cudem mieliby przyjechać bo psy bo kamery bo szmery bajery.
No cóż jak największych patenciarzy,patologię,mistrzów partyzantki to można było się spodziewać jakiejś spektakularnej akcji a skoro nic nie pykło to pozostaje pisać że nic nie kminili i ogólnie gdyby Widzew nie pisał to nie wiedzieliby że jest mecz młodzieżówki w Łodzi.
Podsumowując - Łks kalkulatory.
Nic nie wyszło to teraz piszą że wogóle się nie zbierali tylko Widzew sobie wymyślił że chcą wpaść na mecz hahaha no i ogólnie jakim cudem mieliby przyjechać bo psy bo kamery bo szmery bajery.
No cóż jak największych patenciarzy,patologię,mistrzów partyzantki to można było się spodziewać jakiejś spektakularnej akcji a skoro nic nie pykło to pozostaje pisać że nic nie kminili i ogólnie gdyby Widzew nie pisał to nie wiedzieliby że jest mecz młodzieżówki w Łodzi.
-
Weź ty się nie osmieszaj i W********** już dzieciaku zapluty od klawiaturyRaryTaS pisze: ↑16.10.2024, 19:07Łks się zbierał na swoich rewirach bo mieli w planach kminić akcje partyzanckie na wracający z meczu RTS no i oczywiście po jakiejś udanej akcji by znowu trąbili na całą Polskę że są władcami Łodzi i okolic i ogólnie wszechświata.