Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
R76-Grzyb pisze:Można wręcz powiedzieć o pewnej dozie sympatii między Gks a ŁksKlika pisze:Pelikan i Concordia to raczej ekipy pro widzewskie. A z Bełchatowem to raczej nie mają na siebie zbytniego ciśnienia, obie ekipy udostępniły przyjezdnym (GKS-ŁKS, ŁKS-GKS) trybuny na swoich trybunach z tego co pamiętam były zakazy/zamknięte sektory gości. A GKS bardziej skupiony jest na walce z Widzewem z FCBełchatów.19Haem08 pisze:Jakie sa stosunki na linii:
ŁKS Łódź - Pelikan Łowicz
ŁKS Łódź - Concordia Piotrków Trybunalski
ŁKS Łódź - Sokół Aleksandrów Łódzki
ŁKS Łódź - GKS Bełchatów
Nie byłbym tego taki pewien...[/quote]
Nie będe się upierał, ale zawsze wydawało mi się, że walka z Widzewem trochę was łączyła, tym bardziej, że między wami chyba nie było poważniejszych ciśnień, popraw mnie jeśli się mylę.
Ręka mnie nie boli, dziękuje za troskę, ale dobrze, niech będzie ŁKS a nie Łks skoro to ma takie znaczenie
Widzew - Śródmieście
-
Układ chuligański. Pzdroitak pisze: Prawda że Siarka ma oficjalną zgode z Wisłą Sandomierz ?
Lodzermensch pisze:WTC też Hutnik rozjebał na wyjeździe.

-
tzn poza chuliganami reszta sie nienawidzi? paranoja........
TYBET JEST SERBSKI
-
nisc pisze:tzn poza chuliganami reszta sie nienawidzi? paranoja........
skąd takie skojarzenie że reszta się nienawidzi ??..
-
odbierz moj post z dawka ironii na temat tych wszystkich zawilych kontaktow obecnie w Polsce bo juz sie mozna pogubic...swoja droga ja kWisla Sandomierz odnosi sie do FC Legii ze swojego miasta?AD_ST pisze:nisc pisze:tzn poza chuliganami reszta sie nienawidzi? paranoja........
skąd takie skojarzenie że reszta się nienawidzi ??..
TYBET JEST SERBSKI
-
Udajesz przekumatego gościa, który wszystko wie, a nie słyszałeś nigdy o czymś takim jak układ chuligański?nisc pisze:tzn poza chuliganami reszta sie nienawidzi? paranoja........
jednego fury:)
-
Mnie osobiście troche dziwi ten układ chuligański Siarki z Wisłą Sandomierz ;)
-
nie kolego RedRum ale czy tu wszystko na tym forum musi byc juz tak przekumato "uklado-chuligansko" JP, CHWDP OCB itd....jak w zyciu rzeklbym czasem trzeba troche luzu wrzucic, a udawac nikogo nie udaje heh, tylko jak pisze czasem nie wszystko jest 101% KMWTW ;-) pzdr
TYBET JEST SERBSKI
-
Sytuacja pomiędzy FC Sandomierz, a Wisłą neutralna, ponoć znają się wszyscy. Zresztą patrz ostatni turniej w Sandomierzu.
To zdobywca pucharu i superpucharu z tym zespołem.
-
-
A prawdą jest że kilku kibiców Legii udziela się także na Wiśle ?cyryl bazgrolarz pisze:Sytuacja pomiędzy FC Sandomierz, a Wisłą neutralna, ponoć znają się wszyscy. Zresztą patrz ostatni turniej w Sandomierzu.
-
Tego to nie wiem. Niech się wypowie ktoś z Wisły.
To zdobywca pucharu i superpucharu z tym zespołem.
-
Z Wisły nie jestem,ale wiem że kiedys napewno się udzielali.
Byłem,widziałem.
Jeśli nadal tak jest to jest to ciekawa sytuacja.z jednej strony układ z Siarką,ekipą która ma kosę ze Stalówką z którą Wisła swego czasu dobrze zyła.i do tego Ci Legioności których napewno kiedyś tolerowano w Sandomierzu i chyba się nie wiele zmieniło.Więc może ktoś z Wisły opisze jak to u nich wyglada...
Byłem,widziałem.
Jeśli nadal tak jest to jest to ciekawa sytuacja.z jednej strony układ z Siarką,ekipą która ma kosę ze Stalówką z którą Wisła swego czasu dobrze zyła.i do tego Ci Legioności których napewno kiedyś tolerowano w Sandomierzu i chyba się nie wiele zmieniło.Więc może ktoś z Wisły opisze jak to u nich wyglada...
-
Mam jedno pytanie. Jakie są stosunki na linii Pogoń Szczecin-Falubaz Zielona Góra?
Better Dead Than Red...
-
Dobrych 10 lat temu Wisła miała jeszcze zgodę i to dobrą ze Stalówką.
Czasy się zmieniają niestety, kiedyś z Siarką kosa dziś "podobno" układ .
Czasy się zmieniają niestety, kiedyś z Siarką kosa dziś "podobno" układ .
-
Mieli / mają układ. Falubaz był z nimi w Sosnowcu z tego co pamiętam. Ktoś z w/w ekip napisze coś więcej bo sam jestem ciekawy.K_89 pisze:Mam jedno pytanie. Jakie są stosunki na linii Pogoń Szczecin-Falubaz Zielona Góra?

LPH Trzymajcie Się !
-
Nie ma i nie było żadnego układu,no chyba ze o czyms nie wiem.W Sonsowcu byli z nami w sektorze.
Falubaz ma układ z FLOTĄ
Falubaz ma układ z FLOTĄ
-
Legia z Sandomierza z Wisłą utrzymują dobre kontakty, a z Siarką łączy nas układ H.
-
Macie z nimi układ czy oficjalną zgodę ?
-
ŁKS Łódź - Concordia Piotrków
Stosunki są neutralne, ale Concordia to oficjalne FC Widzewa. Kilka lat temu jeszcze osoby z ŁKS sympatyzowały ZKS dopóki się nie przerzuciły.
A chciałbym się zapytać o stosunki: Widzew Łódź - Concordia Piotrków Trybunalski?
Jeszcze dodam, że jest zawieszona działalność na Concordii Piotrków i nie chodzi teraz praktycznie nikt na mecze w większej liczbie, została zawieszona w 2007 roku. W większej liczbie pojawiamy się tylko na derbach miasta, tj. Polonia PT - Concordia PT.
Skończ waść
Stosunki są neutralne, ale Concordia to oficjalne FC Widzewa. Kilka lat temu jeszcze osoby z ŁKS sympatyzowały ZKS dopóki się nie przerzuciły.
A chciałbym się zapytać o stosunki: Widzew Łódź - Concordia Piotrków Trybunalski?
Jeszcze dodam, że jest zawieszona działalność na Concordii Piotrków i nie chodzi teraz praktycznie nikt na mecze w większej liczbie, została zawieszona w 2007 roku. W większej liczbie pojawiamy się tylko na derbach miasta, tj. Polonia PT - Concordia PT.
Skończ waść
-
Nie rozumiem cie stary?? Piszesz ze Concordia to fc Widzewa, a zaraz sie pytasz o stosunki z nimi?? Po nicku śmiem twierdzić ze jestes z Piotrkowa. To chyba ty powinienes wiedziec najlepiej. Wiem że jest niedziela rano ale....
Jakie są stosunki na lini Karkonosze Jelenia Góra - Miedź Legnica??
Jakie są stosunki na lini Karkonosze Jelenia Góra - Miedź Legnica??
w bagnie mieszanych ras znam wartosc Swojej Krwi!!
-
układ CHULIGAŃSKI :) /// nie rozumie czemu mój poprzedni taki sam post został usunięty ? hetygrys pisze:Macie z nimi układ czy oficjalną zgodę ?
-
Karkonosze są kibicami Śląska i dlatego ich tolerujemy, jednak nie przyjeżdżają na nasze mecze. Wcześniej była kosa.Brunatny pisze: Jakie są stosunki na lini Karkonosze Jelenia Góra - Miedź Legnica??
jednego fury:)
-
Wspólna akcja w Bolesławcu na FC Zagłębia. Na stadion wjeżdża Śląsk - Miedź - Karkonosze więc raczej ciśnień na siebie nie ma.

LPH Trzymajcie Się !
-
Dodam że akcja miala miejsce na wiosne 2008r. Śląska ok.100, Miedzi 30, Karkonoszy 20 (reszta - niecałe 100 osób - na sektorze gości), Opava 10. Kozacka akcja, młyn BKSu rozgoniony.Klika pisze:Wspólna akcja w Bolesławcu na FC Zagłębia. Na stadion wjeżdża Śląsk - Miedź - Karkonosze więc raczej ciśnień na siebie nie ma.
-
a ja chciałbym się dowiedzieć co łączy,łączyło Falubaz Zielona Góra i Promień Żary
-
Usuń lepiej chłopaku konto... albo przynajmniej już nic więcej nie pisz...kumaty1909 pisze:ŁKS Łódź - Concordia Piotrków
CF '04
-
Concordia nie jest oficjalnym FC Widzewa i nie była. Osoby, które kręci młyn na niej i chodziły na mecze to kibice Widzewa z Piotrkowa Trybunalskiego. Później w mieście narodził się ŁKS Łódź FCPiotrków. Część kibiców z ZKSu, którzy wcześniej kibicowali Widzewowi przeszła na strone ŁKSu pod wpływem pewnych osób. Ogólnie wtedy była moda w mieście na ŁKS. Jednak prawdą jest, że dużo osób myśląc o Concordii myśli o FCP Widzewa, więc przez to pojawiją się głosy i opinie, że to FC Widzewa. Concordia jest klubem prowidzewskim i to najbardziej trafne określenie.
Teraz nic się nie dzieje większego na stadionie przy Żwirki 6.
Pozdrawiam.
Teraz nic się nie dzieje większego na stadionie przy Żwirki 6.
Pozdrawiam.
1910 > 1908
-
Osobiście znam 3 osoby z dawnej Concordii, które od zawsze były też za ŁKS-em, choć jedna z nich przyznaję po przeprowadzce do Piotrkowa z Łodzi. Później faktycznie wskutek mody na ŁKS, która trwa (i nie powinieneś o niej pisać w czasie przeszłym), odwróciło się wszystko. Pzdr.
śżk na 100 %
-
Czarni Jasło - Tatran Presov od wczoraj podobno układ mozna jakies info na temat tej Słowackiej ekipy lub jakies fotki bo widze ze grają w pierwszej lidze Słowackiej!
-
Jesli mnie pamiec nie myli to kibice Czarnych byli na letnim turnieju Tatrana. A co do fotek to tutaj zobacz [link]
-
Tak byliśmy na turnieju w lipcu oraz wcześniej na derbach Koszyce - Tatran.
http://www.youtube.com/user/czarni
-
Witam wszystkich jako nowy użytkownik forum,
chciałbym jeszcze wrócić do kwestii kibiców w Piotrkowie Trybunalskim, nie wiem, ile z tego jest prawdy, ale czy w Piotrkowie działa jakiś zorganizowany FC GKS Bełchatów?
pozdrawiam
chciałbym jeszcze wrócić do kwestii kibiców w Piotrkowie Trybunalskim, nie wiem, ile z tego jest prawdy, ale czy w Piotrkowie działa jakiś zorganizowany FC GKS Bełchatów?
pozdrawiam
-
wszystko zostało powiedziane w temacie "jak wygląda sytuacja w..." wystarczy poszukać...rayne pisze:Witam wszystkich jako nowy użytkownik forum,
pozdrawiam
CF '04
-
gwoli scislosci mlyn BKS tworzyl fc Boleslawiec plus kilkudziesieciu kibicow z Chojnowa z Lubina były jednostki a nie główna ekipa jak by to co nie którzy chcieliKosi18 pisze:wu_ pisze:Dodam że akcja miala miejsce na wiosne 2008r. Śląska ok.100, Miedzi 30, Karkonoszy 20 (reszta - niecałe 100 osób - na sektorze gości), Opava 10. Kozacka akcja, młyn BKSu rozgoniony.Klika pisze:Wspólna akcja w Bolesławcu na FC Zagłębia. Na stadion wjeżdża Śląsk - Miedź - Karkonosze więc raczej ciśnień na siebie nie ma.
W młynie nie tylko FC Zagłębia był, ale i samo Zagłębie. Tak w gwoli ścisłości ;).
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?
-
Tak wlasnie slyszalem, wiec dlatego uzylem okreslenia "mlyn BKSu".fcb pisze:gwoli scislosci mlyn BKS tworzyl fc Boleslawiec plus kilkudziesieciu kibicow z Chojnowa z Lubina były jednostki a nie główna ekipa jak by to co nie którzy chcieliKosi18 pisze:W młynie nie tylko FC Zagłębia był, ale i samo Zagłębie. Tak w gwoli ścisłości ;).
A na Chojnowiance Chojnów cos sie dzieje?
-
To,że nie pojawił się nikt z Lubina mimo,że wiadomo było,że będzie wesoło o czymś tam świadczy.Zresztą ostatnio to standard-"nie było nas","nie mogliśmy","nie widzieliśmy".
-
Wyznawca pisze:To,że nie pojawił się nikt z Lubina mimo,że wiadomo było,że będzie wesoło o czymś tam świadczy.Zresztą ostatnio to standard-"nie było nas","nie mogliśmy","nie widzieliśmy".
prorok sie odezwal ..Ty akurat wiedziales ze bedzie cos sie dzialo i pewnie zawsze wiesz kiedy jakas ekipa ma wleciec:) hehe Prosba do Adminow o kasowanie takich napinkowych postow
A Ty czy znasz swe żądze?! Sex, Przemoc, Narkotyki, Władza i Pieniądze!!!!
-
Motor Lublin
zgody:Chełmianka Chełm, Śląsk Wrocław
układy:Górnik Łęczna(H)
kosy:Avia, Widzew, Hetman, Lewart
Fc:Rejowiec, Lubartów, Poniatowa
zgody:Chełmianka Chełm, Śląsk Wrocław
układy:Górnik Łęczna(H)
kosy:Avia, Widzew, Hetman, Lewart
Fc:Rejowiec, Lubartów, Poniatowa