Mniej wiecej od Łeby po Hel to Arka. A półwysep Helski to juz ortodyksyjna Arka ze wzgledu na rybackie korzenie tych kaszubskich mieszkańców. pzdr.Anarchia pisze:A jak jest w Chałupach i innych miejscowościach na półwyspie helskim? Wiem, że Arka ma FC Hel. Jednak już w chałupach widziałem 2 grafy Widzewa i nie wyglądały one na takie robione przez wakacyjną ekipkę :)

Jak wygląda sytuacja w ?
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Jak wygląda sytuacja w ?
[link]
-
Od kiedy pamiętam to największą siłe stanowiły w Sławkowie zawsze auta na numerach SJ ;) Ale jak wpadało Zagłębie czy Wisła to się okazywało że mało kto za GKS kibicuje w Sławkowie i jeden K. w łeb zawsze zbierał tylko.Martini Player pisze:Cijoe 1906-racja. Od kiedy pamiętam to te kilka osób jezdziło na Zagłębie,choć w mieście nie stanowili siły.
-
Heh,ciekaw jestem czy wasze fan-cluby są takie mocne,żeby się zebrać w minutę na kilka aut wyselekcjonowanej i chętnej do bicia grupy.DennisWise pisze:Od kiedy pamiętam to największą siłe stanowiły w Sławkowie zawsze auta na numerach SJ ;) Ale jak wpadało Zagłębie czy Wisła to się okazywało że mało kto za GKS kibicuje w Sławkowie i jeden K. w łeb zawsze zbierał tylko.Martini Player pisze:Cijoe 1906-racja. Od kiedy pamiętam to te kilka osób jezdziło na Zagłębie,choć w mieście nie stanowili siły.
-
a ja mam takie pytanie (nie chciałbym wywoływać żadnej napinki)
jak wygląda sprawa w Rzeszowie? miasto podzielone mniej więcej na pół, czy można stwierdzić, że któraś z ekip ma przewagę liczebną?
jak wygląda sprawa w Rzeszowie? miasto podzielone mniej więcej na pół, czy można stwierdzić, że któraś z ekip ma przewagę liczebną?

-
Z tym Sławkowem to moze byc prawda bo obiło mi się o uszy, że tamtejsza GieKSa trzyma z GKSem z Olkusza i Jaworzna, co nie zmienia faktu ze rzadza w miescie.
-
A jak tam w Piekarach Śląskich? Kogo przewaga KSG czy Ruchu? i czy działają jakieś inne ekipy oprócz tych wymienionych wyżej?
-
Nie wiem czy było...A jak sytuacja w Lesznie?Jest Unia,odradzająca(?) się Polonia,koszykarska Tęcza i fc Lecha Poznań.
-
Piekary Śląskie był tu dobrze opisane przez użytkownika "Bogdan Adamiec". Poszukaj,to jest kilka stron wcześniej jakoś.Marek667 pisze:A jak tam w Piekarach Śląskich? Kogo przewaga KSG czy Ruchu? i czy działają jakieś inne ekipy oprócz tych wymienionych wyżej?
-
Mam pytanie jak teraz sytuacja przebiega we Wronkach. A także jak przebiegała gdy wystepowali w Ekstralkasie. Byli oni ekipą typu tur Turek czy bardziej usportowioną jak Dyskobolia?
-
Mam pytanie jak wygląda sytuacja w NOWYM bo kiedyś był tam fc WYBRZEŻA GDAŃSK czy coś tam się zmieniło ?
-
Niby rządzi Unia, ale dzieki kontaktom FC. Leszno Lecha z Gostyniem i Rawiczem nie ma za ona zbyt duzo do powiedzenia w przypadku ostrzejszych rozmów. W okolicach Leszna jest też kilkunastu kibiców Śląska, ale nie tworzą żadnej istotnej siły.pkskjg1953 pisze:Nie wiem czy było...A jak sytuacja w Lesznie?Jest Unia,odradzająca(?) się Polonia,koszykarska Tęcza i fc Lecha Poznań.
Wrocław - stolica Śląska
-
Są jacyś kibice w takich miejscowościach jak Koszyce, Opatowiec, Nowy Korczyn?
-
[link]mus pisze:Są jacyś kibice w takich miejscowościach jak Koszyce, Opatowiec, Nowy Korczyn?
-
Jednostki Korony, Cracovii i Wisły najprawdopodobniejmus pisze:Są jacyś kibice w takich miejscowościach jak Koszyce, Opatowiec, Nowy Korczyn?
Lodzermensch pisze:WTC też Hutnik rozjebał na wyjeździe.

-
A jak jest w takiej miejscowości Łobez(zachodniopomorskie). Pustynia czy może ktoś jeździ na Pogoń???
ZETKA pisze:Nida Pinczow to Nida Pinczow czy kibice Nidy dzialaja w innych klubach a Nida to tylko dodatek?
-
A jak wygląda sytuacja w Karpaczu?
Jakiś czas temu byłem w pięknym miasteczku i widziałem miejscowy stadion a koło niego napis "Szlachta z Karpacza nigdy nie wybacza"
Jakaś miejscowa ekipa ( nie wiem jaki klub jest w Karpaczu ) , czy tez fc [link] albo Górnika Wałbrzych? A może fc Śląska?
Jakiś czas temu byłem w pięknym miasteczku i widziałem miejscowy stadion a koło niego napis "Szlachta z Karpacza nigdy nie wybacza"
Jakaś miejscowa ekipa ( nie wiem jaki klub jest w Karpaczu ) , czy tez fc [link] albo Górnika Wałbrzych? A może fc Śląska?
Pierwsza komunia, drugie śniadanie, trzecia rzeczpospolita
-
z tego co wiem to kibice w miejscowości Łobez mają swój klub Światowid
-
Łobez za Pogonią
-
Koledze chodziło zapewne o Koszyce w okolicach Tarnowa. Są tam kibice Unii, mają nawet swoją flagę.AroStomil pisze:[link]mus pisze:Są jacyś kibice w takich miejscowościach jak Koszyce, Opatowiec, Nowy Korczyn?
BANDA c****
-
Ogólnie miasteczko nie słynie z ogromnej liczby działających fanów, są kibice Karkonoszy co siłą rzeczy przekłada się też na sympatię do Śląska.Lewy Sierpowy pisze:A jak wygląda sytuacja w Karpaczu?
-
Te Koszyce, o których wspominasz to dzielnica Tarnowa i dominuje tam faktycznie Unia.
Natomiast Koszyce, o które pytano znajdują się w powiecie proszowickim. Nie ma tam żadnej zorganizowanej grupy kibiców.
Natomiast Koszyce, o które pytano znajdują się w powiecie proszowickim. Nie ma tam żadnej zorganizowanej grupy kibiców.
-
Koszyce są bardziej pro Cracovia, Opatowiec- nie natrafiłem na żadne oznaki działalności kibicowskiej (poza tym, że ktoś tam czasem mecz w tv oglądnie ;), Nowy Korczyn i okolice- są jednostki, największa aktywność Korony (spowodowana pochodzeniem z tych regionów jednego czynnego Koroniarza oraz tym że część osób ze względów zawodowych jeździ do Kielc) która przejawia się głównie w grafach sławiących MKS na wiatach autobusowych), Cracovii- marginalna, Wisły również (kibice telewizyjni). Ogólnie spokój i za czasów mojej bytności w tej części naszego kraju, mimo ciągłej manifestacji uczuć do Pasów nigdy nie spotkałem się z choćby najmniejszą uwagą, a co dopiero z jakimiś działaniami ;)mus pisze:Są jacyś kibice w takich miejscowościach jak Koszyce, Opatowiec, Nowy Korczyn?
Proponuję niektórym forumowiczom pierdolniecie się młotkiem w głowę lub kubeł zimnej wody, zanim znów napiszą coś "mondrego"!
STOP INTERNETOWEJ NAPINCE!
Katyński las- ponury grobowiec, gdzie nasi Żołnierze- legli z kulą w głowie...
STOP INTERNETOWEJ NAPINCE!
Katyński las- ponury grobowiec, gdzie nasi Żołnierze- legli z kulą w głowie...
-
Jak wygląda sytuacja w Rawiczu, Jarocinie, Gostyniu? Sam Lech i czy działa ktoś na miejscowych drużynach ?
-
Rawia kiedyś działała dość prężnie, teraz nadal działają ale już nie aż tak. Jeżdżą na wyjazdy, wpsomagają się nawzajem z Obrą Kościan.
Jarota cały czas działa, w tej rundzie stracili w Kleszczowie flagę "Jarota on tour"
Kania Gostyń również działa
Jarota cały czas działa, w tej rundzie stracili w Kleszczowie flagę "Jarota on tour"
Kania Gostyń również działa
-
gat pisze:Mniej wiecej od Łeby po Hel to Arka. A półwysep Helski to juz ortodyksyjna Arka ze wzgledu na rybackie korzenie tych kaszubskich mieszkańców. pzdr.Anarchia pisze:A jak jest w Chałupach i innych miejscowościach na półwyspie helskim? Wiem, że Arka ma FC Hel. Jednak już w chałupach widziałem 2 grafy Widzewa i nie wyglądały one na takie robione przez wakacyjną ekipkę :)
Możesz rozwinąć te mysl z ostatniego zdania?:)
Co do Pólwyspu to bywam tam tam czesto i to co mozna zobaczyc w sezonie to jakaś parodia.Idąc ulicą spotkasz przegląd wszystkich lig piłkarskich plus jakies wynalazki kibicujące Realowi czy Barcelonie.Ogólnie burdel pije kazdy z kazdym choc zdażaja sie nocne ganianki kompletnie nachlanych gosci.Po sezonie caly Polwysep to pustynia kibicowska a w samych miasteczkach mozna kręcic horory o wymarłych miastach.
-
W okolicach Będzina takich jak Psary, Dąbie, Strzyżowice, Góra siewierska panuje Zagłębie Sosnowiechdg pisze:A jak jest w sasiednich miejcowościach w okolicach Będzina? Dąbie itd??
-
Sam Półwysep,o ile dotyczy to rozkminek na lini Arka-Lechia-osobna sprawa,ale na wakacje zjeżdża się tam cała Polska,i ze swojego przykładu wiem,że animozje klubowe czasami są odstawiane na bok,jest rozmowa przy piwie(coś a;la reprezentacja),ale sezon wróci to wszystko ma inny sens.Co prawda są osoby które po spożyciu pewnych substancji owładnia szał,to afer nie brakuje.Po sezonie to nawet na miescie o 20-ej kogoś spotkac to ciężko
-
Przecież nikt nie pytał o turystów.TRCRSl pisze:Sam Półwysep,o ile dotyczy to rozkminek na lini Arka-Lechia-osobna sprawa,ale na wakacje zjeżdża się tam cała Polska,i ze swojego przykładu wiem,że animozje klubowe czasami są odstawiane na bok,jest rozmowa przy piwie(coś a;la reprezentacja),ale sezon wróci to wszystko ma inny sens.Co prawda są osoby które po spożyciu pewnych substancji owładnia szał,to afer nie brakuje.Po sezonie to nawet na miescie o 20-ej kogoś spotkac to ciężko
-
Było pytanie komu kibicuje półwysep helski, odpowiedź Arce Gdynia, koniec tematu.
[link]
-
Bardzo mnie ciekawi co słychać w Hutniku W-wa, Ursusie W-wa oraz Olimpii W-wa.
Trenuj Sporty Walki! Tylko Wisła!
-
Dużo informacji znajdziesz tu o tych ekipach : [link] na forum pewnie najwięcej.Zepsuty_Telewizor. pisze:Bardzo mnie ciekawi co słychać w Hutniku W-wa, Ursusie W-wa oraz Olimpii W-wa.

LPH Trzymajcie Się !
-
Na każdym wyjeździe są przedstawiciele Półwyspu, czy to ekipa z Władysławowa, Helu, czy Jastarni i nie są to przypadkowe osoby. Także możecie już skończyć rozkminkę.
-
Jeżeli chodzi o Hutnik Warszawa to dobra ekipa. W ostatnim czasie(rok) wygrane bodajże 4 lub 5 sparingów(nie ma ich umieszczonych w internecie). Chłopaki się nie chcą chwalić na forach tego typu, więc nie będę pisał o rywalach. Ogólnie aktywni, jeżdzą na wyjazdy. Obecnie druga siła w Wwa. Są również kibicami Legii.
Ursus, wystawiają jakiś tam młynek. Coś tam działają z Victorią Sulejówek. Są również kibicami Legii.
Olimpia, też coś tam chyba kręcą. Mają chyba układ albo zgodę z Dolcanem i CKS Czeladz. Są również kibicami Legii. Ostatnio wygrali z koalicją opisaną wyżej. Obecnie układ wśród legijnych FC.
Ursus, wystawiają jakiś tam młynek. Coś tam działają z Victorią Sulejówek. Są również kibicami Legii.
Olimpia, też coś tam chyba kręcą. Mają chyba układ albo zgodę z Dolcanem i CKS Czeladz. Są również kibicami Legii. Ostatnio wygrali z koalicją opisaną wyżej. Obecnie układ wśród legijnych FC.
ZETKA pisze:Nida Pinczow to Nida Pinczow czy kibice Nidy dzialaja w innych klubach a Nida to tylko dodatek?
-
Hutnik jeździ na wyjazdy i zbiera sie u siebie w młynie koło 100, oprócz tego wygrał grille z Wisłą Płock, Górnikiem Łęczna i Radomiakiem. Ursus chyba już sie nie zbiera, wyjątkiem był mecz ze zgodą - Victorią Sulejówek i ich wspólny wyjazd do Mińska rok temu.Zepsuty_Telewizor. pisze:Bardzo mnie ciekawi co słychać w Hutniku W-wa, Ursusie W-wa oraz Olimpii W-wa.
-
-
Nie za wysoko ich oceniasz? Czym sobie zasluzyli na druga lokate w stolicy? Oczywiscie tylko pytam i zeby nie bylo zbednej napinkiMariensztat` pisze:Jeżeli chodzi o Hutnik Warszawa to dobra ekipa. W ostatnim czasie(rok) wygrane bodajże 4 lub 5 sparingów(nie ma ich umieszczonych w internecie). Chłopaki się nie chcą chwalić na forach tego typu, więc nie będę pisał o rywalach. Ogólnie aktywni, jeżdzą na wyjazdy. Obecnie druga siła w Wwa. Są również kibicami Legii.
herubin pisze:miejsca parkingowe wliczane sa do ogolnej pojemnosci stadionu ?
-
w/g mnie rowniez Hutnik jest 2 siła w Warszawie,wygrali kilka walk,z dobrymi ekipami,to pokazuje w jakiej sa formie.
-
Sochaczew - temat znany i czytany
Jak ma sie sytuacja w dzielnicy Chodaków i wokół klubu Bzura Chodaków?
Jak ma sie sytuacja w dzielnicy Chodaków i wokół klubu Bzura Chodaków?
-
Viclav pisze:pod względem "sportowym" Hutnik jest bez wątpienia drugą siłą w stolicy
Cóż...może i tak, ale naprawdę to okazałoby się to gdyby spróbowali wybić się na autonomię, gdyż teraz (np. w stos. do sytuacji Polonii) to mają warunki trochę "cieplarniane"...ale to tylko moje zdanie,pzdr
-
Hutnik to przeciez dzielnicowa ekipa Legii wiec okreslenie 2 sila stolicy jest bez sensu i chyba tylko po to zeby dojebac Polonii. Co innego gdyby Hutnicy z Bielan byli samodzielna ekipa i ich relacje z Legia byly by chociaz zblizone do tych Legia - Polonia.