[link]
Minęło już ponad 15 lat od pomysłu "czarnu7ek" zrobienia u nas drugiego Krakowa i jakoś żaden "łeb nie spadł", więc jednak Legia swoje porządki potrafi(ła) zrobić z głową. A efekty? "Tylko ślepy albo głupi by nie zauważył". ;)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
[link]
Mają jeszcze, też raczej internetową zgodę z Sandecją.DoZo(L)e... pisze: ↑24.11.2019, 13:41[link]Stanisław_Anioł pisze: ↑24.11.2019, 08:02Mieli.
Ale kanapki i piwo z biedry się skończyły.
No i Straż Miejska oświadczyła ,że ich więcej pilnować nie będzie.
Jeżeli prawa do herbu ksP należą się MKS-owi i ktoryś (L)egionista (np. producent wycieraczek przed drzwi lub papieru toaletowego) złoży syndykowi jakąś ofertę, to może "polonistom" wystarczy na utrzymanie raczej internetowej zgody z Realem Saragossa, bo po rozegraniu meczu przyjaźni z Pogonią Lwów ten kontakt prawdopodobnie umarł śmiercią naturalną.
A orientujesz się może, czy utrzymują (nie chodzi mi o zawodników i/lub opiekunów dziecięcych drużyn) jakiekolwiek kontakty (choćby w sieci) z lwowianami, bo taka "cisza/czarna d***" ze strony fanów ksP w temacie pt. "Akcja "Wspieram Pogoń Lwów". Kibice ratują Pogoń!"?tak tylko pytam pisze: ↑25.11.2019, 11:27Mają jeszcze, też raczej internetową zgodę z Sandecją.DoZo(L)e... pisze: ↑24.11.2019, 13:41[link]Stanisław_Anioł pisze: ↑24.11.2019, 08:02
Mieli.
Ale kanapki i piwo z biedry się skończyły.
No i Straż Miejska oświadczyła ,że ich więcej pilnować nie będzie.
Jeżeli prawa do herbu ksP należą się MKS-owi i ktoryś (L)egionista (np. producent wycieraczek przed drzwi lub papieru toaletowego) złoży syndykowi jakąś ofertę, to może "polonistom" wystarczy na utrzymanie raczej internetowej zgody z Realem Saragossa, bo po rozegraniu meczu przyjaźni z Pogonią Lwów ten kontakt prawdopodobnie umarł śmiercią naturalną.
Zapytaj twojego znajomego, alana finfou, może on wpadnie na jakiś pomysł. :D
Można prosić jakieś przykłady? Pytam bez złośliwości bo pierwsze słyszę...pajenk pisze: ↑26.11.2019, 11:05A ja mam pytanie z innej beczki, kiedyś był bardzo ciekawy temat w "Specyficzne fotki" o Maliku Montanie.
[link] - warto zobaczyć
Żeby rozjaśnić pewną sytuacje, Siexa Boxing Team(Papaj Boxing Team), to klub gdzie prowadzi treningi dwóch chłopów właśnie z TB'95, więc można powiedzieć, że Malik Montana i TB'95 bardzo dobrze się znają, a jednego z nich grający wtedy na klipie u niego niebyło przypadkowe.
Takie pytanie mam, czy nieprzeszkadza waszym kolegom z TB'95, że oto ten pan ciśnie wam po waszym kraju, patriotów własnego kraju nazywa różnymi wyrazami? Bo to ciekawe zjawisko, bo jak ten mmm111 napisze coś do was to o małlo wścieklizny nie dostaniecie.
Nawet w w-wskim temacie wyśledziłAś "pajOnka"?! Brawo!!!
Czy idola dla ubogich (smarkaczy) mają wyganiać z 'gym'u', bo po 15 latach przebywania w naszym kraju nadal kaleczy język polski i wypatrzył w W-wie na MN grupkę Włochów z 'Forza Nuova' ten "beżowy" 'gastarbeiter'?pajenk pisze: ↑26.11.2019, 12:54Konflikt na lini Tony - Malik Montana, gdzie wyzywał Marsz Niepodległosci czy nazywał ich poprostu faszystami. Na necie też lata filmik, gdzie w samolocie wyzywa Polaków od "polaczków" itd.WF. pisze: ↑26.11.2019, 12:35Można prosić jakieś przykłady? Pytam bez złośliwości bo pierwsze słyszę...pajenk pisze: ↑26.11.2019, 11:05A ja mam pytanie z innej beczki, kiedyś był bardzo ciekawy temat w "Specyficzne fotki" o Maliku Montanie.
(...), że oto ten pan ciśnie wam po waszym kraju, patriotów własnego kraju nazywa różnymi wyrazami? Bo to ciekawe zjawisko, bo jak ten mmm111 napisze coś do was to o małlo wścieklizny nie dostaniecie.
Na 97% z Tarchomina, gdzie kiedyś ksP była tak popularna, że (z tego co kojarzę) hANKA nawet trenowała na K6 piłkę nożną w drużynie juniorów.
Śmichi hihi, ale jak Hanka się rozkraczyła to nie nastapił efekt domino... A jak to wygląda w waszej "sztywnej" koalicji dowcipnisie?Wielki Widzew pisze: ↑27.11.2019, 07:06Jeszcze troche i się okaże że hanior tak naprawdę był z Polonii :D
Skoro u ciebie w podpisie awansował na lidera to wszystko jest możliwe.Wielki Widzew pisze: ↑27.11.2019, 07:06Jeszcze troche i się okaże że hanior tak naprawdę był z Polonii :D
Zajrzyj(cie ze "ślusarzem") kiedyś do PBT i sprawdź(cie), czy na pewno trenują w tym samym czasie kibice Legii Warszawa i niemiecki 'ausländer', ghawsi mosa (jak alan finfou z twoimi koleGami), a do tego czasu nie wyskakuj tutaj z "towarzystwem", żeby wstrząsNĄĆ opinią "kefiraJagodowego" ws. zamierzchłej sensacji o jednym "przerzucie" i jego układzie w 3-mieście.pajenk pisze: ↑27.11.2019, 13:06(...)DoZo(L)e... pisze: ↑27.11.2019, 06:31Czy idola dla ubogich (smarkaczy) mają wyganiać z 'gym'u', bo po 15 latach przebywania w naszym kraju nadal kaleczy język polski i wypatrzył w W-wie na MN grupkę Włochów z 'Forza Nuova' ten "beżowy" 'gastarbeiter'?
Napiszcie z alanem finfou w tej sprawie do "Bravo".
Trochę mnie to kosztowało, ale IP "ciPociemnego" nie kłamie. Uwaga, jest to mieszkający/pracujący w W-wie, obecnie sprzyjający ksP widzewiak, do tego - krypto-gej ... i milicjant zamieszany w takie inicjatywy/prowokacje jak (wejścia odradzam! ;):Dario1916 pisze: ↑27.11.2019, 13:08A cichociemny z Widzewa ...Wielki Widzew pisze: ↑27.11.2019, 07:06Jeszcze troche i się okaże że hanior tak naprawdę był z Polonii :D
Ty też zauważyłeś, że "w-widzew(iak)" (jak pASZTETOWA ;) nie (do)czytał odpowiedzi resztek "turystów'97" (z kierującym nimi hANIORem!) na tekst/wywiad nt. 'WYF' w starej, dobrej "NL"? :)Sensi_ pisze: ↑27.11.2019, 15:32Skoro u ciebie w podpisie awansował na lidera to wszystko jest możliwe.Wielki Widzew pisze: ↑27.11.2019, 07:06Jeszcze troche i się okaże że hanior tak naprawdę był z Polonii :D
[link]Bilans niedzielnej demonstracji kibiców w Warszawie to jeden wniosek o ukaranie skierowany do sądu oraz dwie osoby zatrzymane za naruszenie nietykalności cielesnej policjantów. Policja wyjaśnia też sprawę oplucia przez uczestników posła Roberta Biedronia - poinformował w niedzielę rzecznik komendanta stołecznego policji mł. insp. Maciej Karczyński.
Na zachowanie uczestników demonstracji skarżył się w niedzielę rano w audycji w Radia Zet "7. Dzień Tygodnia" poseł Ruchu Palikota Robert Biedroń. "Wracałem wieczorem z Sejmu i niestety wpadłem na taką grupę, którzy popychali i opluwali przechodniów. Sam zostałem opluty (...) Kiedy zwróciłem uwagę policjantom, odpowiedzieli że oni są od eskortowania kibiców, a nie od reagowania na to, co kibice robią - powiedział.
W sobotę na ulicach Warszawy w proteście przeciw odwołaniu meczu o Superpuchar demonstrowali kibice Legii Warszawa. Kilkuset fanów stołecznego klubu przeszło po południu sprzed stadionu przy ul. Łazienkowskiej pod Stadion Narodowy.
Mimo wszystko bije troche hipokryzja, z jednej strony glosno spiewacie “j**** araba j**** murzyna” a z drugiej ten sam arab zapraszany jest na wesele do Psz. z tb a mlodsze pokolenie robi sobie sesje zdjeciowa z arabusem. Sprzedajecie siebie i swoje wartosci za pare groszy charakterniaki?jestesmywaszastolica pisze: ↑27.11.2019, 15:47bo dla was pedały wyznacznikiem nie jest kto co robi na meczu, tylko wyniki śledztwa z instagrama :)
Haha to zapytaj wczesniej wspomnianego siekiere o kontakty z arabusem. Rozumiem ze daniel jest nieaktywny, dobrze ze dozol nadrabia za niego dzialalnoscia na kibice net. Ciekawe czy na ramadan sobie zyczenia wysylacie hahaDoZo(L)e... pisze: ↑27.11.2019, 22:07Taaa, aktywni (L)egioniści zapraszają zniemczonego afgana na wesela i śluby w obrządku rzymsko-katolickim, do Grecji na wyjazd ...
Czy wy naprawdę wierzycie w to, co tu wypisujecie?! :D
Niezly z ciebie klamczuch:) jesli masz ochote to moge udostepnic fotki z owej imprezy:) mieso halala tez bylo podawane?DoZo(L)e... pisze: ↑27.11.2019, 22:53Mnie bardziej ciekawi, czy te historyjki w oparach absurdu spod pachy w czarnej koszu7i fani ksP sprzedali na Łotwie bandzie 'ksGks' jako już oficjalny fanklub 'eRTeeSu', czy na razie mają na 'RePrze' tylko internetowy układ, obejmujący media społecznościowe, przybity w Jerozolimie. ;)
Nieważne, "zrobiliście" mi wieczór. :)
Raczej 'haram'. I było "podawane" pewnie nie tylko twojemu zWierzchnikowi, rOZPIERDOLowi. Też masz z tego sesję zdjęciową np. na ściance? Pokaż, gdzie "oklamalem", albo "ciągnijcie" sobie beze mnie. Znikam na 'fb/insta'. :DJuniorKSP pisze: ↑27.11.2019, 23:07Niezly z ciebie klamczuch:) jesli masz ochote to moge udostepnic fotki z owej imprezy:) mieso halala tez bylo podawane?DoZo(L)e... pisze: ↑27.11.2019, 22:53Mnie bardziej ciekawi, czy te historyjki w oparach absurdu spod pachy w czarnej koszu7i fani ksP sprzedali na Łotwie bandzie 'ksGks' jako już oficjalny fanklub 'eRTeeSu', czy na razie mają na 'RePrze' tylko internetowy układ, obejmujący media społecznościowe, przybity w Jerozolimie. ;)
Nieważne, "zrobiliście" mi wieczór. :)
Gdzie?!!! Tak myślałem, że pokażesz jakiegoś ... misia. Ten po prawej także się "przerzucił" z Legii Warszawa na 3-miejski 'gangsta-rap', konfabu7ancie? Jesteście niemożliwe, serio. :D
Jak to gdzie, ty jestes czy tylko udajesz debila? Kilka postow wczesniej pisales, ze nie bylo zadnego arabusa na weselu daniela. Gdy wrzucam zdjecie twojej ekipy z malikiem na weselu to pytasz sie gdzie klamales, cos ci sie popierdolilo pod ta kopula juz od tego monitora. Albo druga opcja, w d**** byles gowno widziales a to co tu wypisujesz to wynik twojej choroby psychicznej. Tfu j**** cie farmazoniarzu. A Ten misio to pewien pan z mokotowa o podobnej ksywce. Elo farmazonirzu tfuDoZo(L)e... pisze: ↑28.11.2019, 00:32Gdzie?!!! Tak myślałem, że pokażesz jakiegoś ... misia. Ten po prawej także się "przerzucił" z Legii Warszawa na 3-miejski 'gangsta-rap', konfabu7ancie? Jesteście niemożliwe, serio. :D
BO!
PS. [link]
Na 95% twoje IP okaże się tożsame z "ciPociemnego" (choć "halodrol" lub ... łyżka na to: niemożliwe :), a to by znaczyło, że usiłowania ubliżenia po prostu ... się nie liczą. :)JuniorKSP pisze: ↑28.11.2019, 00:46(...)DoZo(L)e... pisze: ↑28.11.2019, 00:32Gdzie?!!! Tak myślałem, że pokażesz jakiegoś ... misia. Ten po prawej także się "przerzucił" z Legii Warszawa na 3-miejski 'gangsta-rap', konfabu7ancie? Jesteście niemożliwe, serio. :D
BO!
PS. [link]