Nie miała.Jeszcze miesiąc temu miałeś pewnie inne zdanie na ten temat.Super_Mario pisze:Ma sporo racji. Niektórym jest po prostu wygodniej pierdolić o tym sprzęcie, jest to bardzo wygodna wymówka.
Co do Wisły - to przecież nie ona wprowadziła sprzęt na ulicach Krakowa, jakby wylecieli na ciebie z kosami czy siekierami to albo skonczyłbyś przygode z kibicowaniem, albo też za niego złapał bo nie ma supermenów (oczywiscie oprócz na tym forum, tyle że internetowych tutaj nie wliczamy) i nikt nie przyjmie na siebie ran kłutych i odda. A co do Grabiszynskiej to druga strona nie miała sprzetu?

Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
-
Jeden z większych farmazonów z grabiszyńskiej to legenda,ze sprzęt był tylko w rękach gospodarzy.Bzdura
-
śmiesznie to nie jest zwłaszcza dla tych których juz nie ma na tym swiecie. Kto był ten widział... klaszcząca Wisłę nożami zza pleców Wrocławian.Bączyński pisze:Jeden z większych farmazonów z grabiszyńskiej to legenda,ze sprzęt był tylko w rękach gospodarzy.Bzdura
-
Wybaczcie, bo na lekkiej bombce jestem, ale to co ten "śmiech" pisze to się w głowie nie mieści. Czemu tego chooja nikt jeszcze nie zbanował??? On daje tylko info z neta, nawet się z tym nie kryjąc!!! Piszę z telefonu, więc nie będę się rozwodził na ten temat, ale ludzie zwróćcie na to uwagę.
A do tematu, to chciałem tylko nadmienić, że panowie z Wisły i Śląska - trzymajcie fason i nie pierdolcie co tam nie grało między wami, bo tylko trolom a la śmiechu dajecie pożywkę. Każdy z większej ekipy wie, że zawsze są ci za jedną i za inną zgodą, ale takie pranie brudów na tym forum nie przystoi.
Pozdrawiam
A do tematu, to chciałem tylko nadmienić, że panowie z Wisły i Śląska - trzymajcie fason i nie pierdolcie co tam nie grało między wami, bo tylko trolom a la śmiechu dajecie pożywkę. Każdy z większej ekipy wie, że zawsze są ci za jedną i za inną zgodą, ale takie pranie brudów na tym forum nie przystoi.
Pozdrawiam
-
Zapytajcie chłopaków z Kalisza co śp Mari typowi z kalisza zrobił i wtedy pierdolcie o jego dobrej postawie.zl88 pisze:śmiesznie to nie jest zwłaszcza dla tych których juz nie ma na tym swiecie. Kto był ten widział... klaszcząca Wisłę nożami zza pleców Wrocławian.Bączyński pisze:Jeden z większych farmazonów z grabiszyńskiej to legenda,ze sprzęt był tylko w rękach gospodarzy.Bzdura
Good Night Left Side
-
Nowa kosa ,GANG-ALBANII- ONR Białystok
To nowa ,ale bardzo silna kosa :)
To nowa ,ale bardzo silna kosa :)
-
Piszesz o relacjach Korony do Wisly i zarzucasz im nienawisc i brak obiektywizmu ? Jaja sobie robisz ? Przeciez to Wisla ma na koncie smierc Malpy. To Wisla poslala do grobu kibica z Arki.Pomijam krakowskie podworko bo to inna bajka. Wiec co Ty tu p********* o kalkulatorach ?Smiech pisze:Gdzie niby ta Wisła lata ze sprzętem poza Krakowem i okolicami w wojnie krakowskiej??? Nie rozśmieszaj mnie i nie powtarzaj bzdur z tego forum czy z fejsbuków, i nie pisz mi tu o relacji Koronki która pała taką nienawiścią do Wisły że nigdy nic obiektywnego na ich temat by nie napisała, i znalazła by każdy możliwy sposób żeby im umniejszyć. A że kibicowskiej Polsce na ręce takie relacje bo później jak Wisła by zadzwoniła z propozycją to zawsze można wymówke znaleźć, włączyć kalkulator i powiedzieć " A bo wy sprzęęęęęciarzeee jezdeście wiślaaaki więc nieeeeeeeeee!!!" che che che :))). Beka jak c*** :) .esyfloresy pisze:ja p******* lata 90 to inne czasy a wy dalej ze sprzętem latacie. Wisła jest ostatnią ekipą która powinna umoralniać kogokolwiek*** pisze:no to wyszło ich 40 wiedząc na co się piszą a wy ich dojechaliście jak świnie, wytłumacz mi tylko gdzie tu jest honor o który srasz się coś tam do Wisły, tylko nie pisz że to za krzywe akcje bo wy też z Wisłą macie ich parę począwszy od walki na Wiosła pod kasami w 90tych.
Beke to ja mam z Ciebie. Rozumiem ze jestes tak pewny tej Wisly , ze polozysz glowe w razie krzywej akcji ?
Cala ta otoczka meczy,kibicowania,wyjazdow mial byc zabawa. Mecze,picie,mordobicie - w pozytywnym sensie tego slowa.
Lapy opadaja gdy czyta sie baranow , ktorzy pisza , ze w chuliganke trzeba wkalkulowac ryzyko.Ryzyko ku*** czego ? Smierci ?
Bierzcie ku*** klamki i napierdalajcie w siebie. Zawsze mozna powiedziec ze ,, ryzyko,,
-
spokojnie to chuligany internetowe walki ze sprzętem widzieli na youtube nasłuchali sie rapu czy hip hopu pierdolącego o ryzyku zabawie itp.vigo pisze:
Piszesz o relacjach Korony do Wisly i zarzucasz im nienawisc i brak obiektywizmu ? Jaja sobie robisz ? Przeciez to Wisla ma na koncie smierc Malpy. To Wisla poslala do grobu kibica z Arki.Pomijam krakowskie podworko bo to inna bajka. Wiec co Ty tu p********* o kalkulatorach ?
Beke to ja mam z Ciebie. Rozumiem ze jestes tak pewny tej Wisly , ze polozysz glowe w razie krzywej akcji ?
Cala ta otoczka meczy,kibicowania,wyjazdow mial byc zabawa. Mecze,picie,mordobicie - w pozytywnym sensie tego slowa.
Lapy opadaja gdy czyta sie baranow , ktorzy pisza , ze w chuliganke trzeba wkalkulowac ryzyko.Ryzyko ku*** czego ? Smierci ?
Bierzcie ku*** klamki i napierdalajcie w siebie. Zawsze mozna powiedziec ze ,, ryzyko,,
-
Kolego a akcja na stacji w Swietokrzyskim na kibicow Hutnika, ktorzy nie biora udzialu w wojnie sprzetowej to co?Smiech pisze:
Gdzie niby ta Wisła lata ze sprzętem poza Krakowem i okolicami w wojnie krakowskiej??? Nie rozśmieszaj mnie i nie powtarzaj bzdur z tego forum czy z fejsbuków, i nie pisz mi tu o relacji Koronki która pała taką nienawiścią do Wisły że nigdy nic obiektywnego na ich temat by nie napisała, i znalazła by każdy możliwy sposób żeby im umniejszyć. A że kibicowskiej Polsce na ręce takie relacje bo później jak Wisła by zadzwoniła z propozycją to zawsze można wymówke znaleźć, włączyć kalkulator i powiedzieć " A bo wy sprzęęęęęciarzeee jezdeście wiślaaaki więc nieeeeeeeeee!!!" che che che :))). Beka jak c*** :) .
Na Slasku Ruch sie przebral za Wisle czy jak?
Wjazd pod kasy na Suche Stawy wspierajac zgode to jak wytlumaczysz? Pewnie, ze byli w miescie to sie nie liczy..
Nie napinam sie tylko ciekawi mnie jak pewne fakty sa przekrecane. Byl ktos, gdzies kiedys trafiajac na Wisle poza Krakowem, gdzie byliby bez sprzetu i byli gotow wyjsc tak jak opisuja w oswiadczeniach? Tez sie nie czepiam Wisly, WSH i wszystkiego w okolo z nimi zwiazane tylko skoro o tym mowa, oczekiwalbym jakiejs madrej odpowiedzi bez bluzgow i "kompleksow". Trafne wyjasnienie moze zakonczyc gadke w kolko o tym samym raz na zawsze, a bez konkretnej odpowiedzi bedzie to sie ciagnelo w nieskonczonosc
I tak by mozna bylo wymieniac bez konca, a co do Grabiszynskiej to nie piszcie historii na nowo ludzie i nie dopisujcie faktow, myslac, ze skoro to dawno bylo to mozna teraz pisac brednie az w oczy szczypie

-
Czy oby na pewno ?ju_are_ded pisze:pieciul pisze:Z nikim :)Norman0 pisze:Z kim obecnie Pogoń Szczecin ma zgodę albo układy?
-
Czy wy jesteście tacy tępi i nie widzicie, że to jest temat o zgodach i układach?Norman0 pisze:Chciałbym zobaczyć jak wylapuja oklep od GKS I KSGNoMercybro pisze:Dziś w Rudzie Śląskiej miała odbyć się prezentacja piłkarzy Ruchu Chorzów. Impreza została odwołana jak podkreślają organizatorzy z powodu bezpieczeństwa.
"Przed zapowiadaną dziś imprezą wpada koalicja GKS&KSG licząca 170 osób. Rozgania kibiców Ruchu, a ci co nie zdążyli uciec zaliczają oklep."
Wy tylko spam i burdel robcie. Myślcie ludzie. Jest temat o woj.śląskim i tam chłopaki piszą na ten temat.
-
To zgłoś się do nas.Norman0 pisze:Chciałbym zobaczyć jak wylapuja oklep od GKS I KSGNoMercybro pisze:Dziś w Rudzie Śląskiej miała odbyć się prezentacja piłkarzy Ruchu Chorzów. Impreza została odwołana jak podkreślają organizatorzy z powodu bezpieczeństwa.
"Przed zapowiadaną dziś imprezą wpada koalicja GKS&KSG licząca 170 osób. Rozgania kibiców Ruchu, a ci co nie zdążyli uciec zaliczają oklep."
-
Zwykła pokazówka, akcja mająca na celu niedopuszczenie do zorganizowania prezentacji i tyle to się udało. Ale forumowi eksperci z kibice.net już robią z tego oklep dla Ruchu i kryzys PFki, gdyby KSGGKS chciało się spotkać z PF to numery znało i by zadzwoniło a nie krążyło po centrum miasta szukając jakichś mini grupek pikników zmierzających na prezentację.
-
Podobno KSG z KSC układzik, a Tychy w odstawkę. Info osiedlowe od małolata z KSC. Nie wiem czy nie pierdoli farmazonów.
Ja was widziałem, o świcie w tramwaju...
Zawsze myślałem, że rano w tych tramwajach jest wesoluśko, że radość was upaja...To wycie syren i ranne bicie dzwonów.
Zawsze myślałem, że rano w tych tramwajach jest wesoluśko, że radość was upaja...To wycie syren i ranne bicie dzwonów.
-
Przecież nic niezwykłego się nie stało.
Jeden idiota od razu wyskakuje z telefonami a drugi powołuje się na małolata z osiedla.To kim ty jesteś skoro wyrabia ci zdanie osiedlowy małolat?
Jeden idiota od razu wyskakuje z telefonami a drugi powołuje się na małolata z osiedla.To kim ty jesteś skoro wyrabia ci zdanie osiedlowy małolat?
-
Czy to prawda że Piast Gliwice ma układ z Chemikiem?
-
Podpinam się pod pytanie. Ostatnio widze, że sie obwąchują ostro.Artysta Napinator pisze:Czy to prawda że Piast Gliwice ma układ z Chemikiem?
-
Słyszałem od koleżki ze śląska że KSG&GKS tworzy jakiś mały układzik z Lech&Cracovia&ŁKS. Wczoraj pierwsza ładna akcja rozjebania Rucholi na prezentacji drużyny :D?
Quis ut Deus!
-
Och nie mam pojęcia. Nie słyszałem natomiast o akcji w drugą stronę ostatnio ani razu. Nie oszukujmy się ale Ruch na śląsku już chyba nie jest ekipą która rządzi.
Quis ut Deus!
-
Norman0 pisze:Z kim obecnie Pogoń Szczecin ma zgodę albo układy?
Zgody brak
układ Ujpest Budapeszt, Kotwica Kołobrzeg
Ostatnio zerwany układ z Flotą Świnoujście i neutralne stosunki
-
Chodza glosy ze Lechia bedzierobic uklad z Rakowem lub Piastem
-
Witajcie, jako czytelnik k.net i osoba która chcę się trochę przebranżowić w stronę infografik i architektury informacji, przygotowałem na bazie ostatnich wieści i zmian - infografikę przedstawiającą potencjał "nowej koalicji" WRWE.
Jak ktoś ma jakieś uwagi, piszcie na maila albo PRV - zmiany można łatwo nanieść.
Jak ktoś byłby zainteresowany innymi infografikami służę pomocą.
Żródło danych o FC: oficjalne strony kibicowskie, fora etc.
Link bezpośredni:
https://zapodaj.net/d63fa322c1a8c.jpg.html
Jak ktoś ma jakieś uwagi, piszcie na maila albo PRV - zmiany można łatwo nanieść.
Link bezpośredni:
-
Bo trzeba byc skonczonym debilem by 'akcja' nazywac 200 karkow wbijajacych na rynek gdzie poza kilkoma malolatami i pracownikami klubu nie ma NIKO9O..Inzaghi pisze:Och nie mam pojęcia. Nie słyszałem natomiast o akcji w drugą stronę ostatnio ani razu. Nie oszukujmy się ale Ruch na śląsku już chyba nie jest ekipą która rządzi.
Ni9dy nie dyskutuj z idiota bo sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem...
-
Edit: https://zapodaj.net/9344150b6eb03.jpg.htmlFather23 pisze:Witajcie, jako czytelnik k.net i osoba która chcę się trochę przebranżowić w stronę infografik i architektury informacji, przygotowałem na bazie ostatnich wieści i zmian - infografikę przedstawiającą potencjał "nowej koalicji" WRWE.
Link bezpośredni:
-
Brakuje chociażby mocnych Pabianic.
-
Brakuje Piekar Slaskich, Katowic w fc Ruchu
Ni9dy nie dyskutuj z idiota bo sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem...
-
Inzaghi pisze:Słyszałem od koleżki ze śląska że KSG&GKS tworzy jakiś mały układzik z Lech&Cracovia&ŁKS. Wczoraj pierwsza ładna akcja rozjebania Rucholi na prezentacji drużyny :D?
Posłuchaj teraz mnie też jestem ze Śląska - weź rower czy tam hulajnogę i p****** ten internet dobrze Ci radzę a fajnie ciepło jest jeszcze nie wszystko stracone możesz wyjść na normalnego kibola.Inzaghi pisze:Och nie mam pojęcia. Nie słyszałem natomiast o akcji w drugą stronę ostatnio ani razu. Nie oszukujmy się ale Ruch na śląsku już chyba nie jest ekipą która rządzi.
P.S. skąd jesteś koleżko?
-
Nie ma co się oszukiwać, ale smrody są w defensywie. Wystarczy spojrzeć ile stracili terenu. Aktem desperacji żeby to odwrócić było skundlenie się z rekinami. Swoja drogą jedni i drudzy są siebie warci-bezideowe ekipy.
-
Rybnik FC Ruchu??Father23 pisze:Witajcie, jako czytelnik k.net i osoba która chcę się trochę przebranżowić w stronę infografik i architektury informacji, przygotowałem na bazie ostatnich wieści i zmian - infografikę przedstawiającą potencjał "nowej koalicji" WRWE.
Link bezpośredni:
-
Tak, jest dzielnica w Rybniku, która kibicuje Ruchowi - Niewiadom.kkk78 pisze:Rybnik FC Ruchu??Father23 pisze:Witajcie, jako czytelnik k.net i osoba która chcę się trochę przebranżowić w stronę infografik i architektury informacji, przygotowałem na bazie ostatnich wieści i zmian - infografikę przedstawiającą potencjał "nowej koalicji" WRWE.
Link bezpośredni:
-
Nie tylko jemu...Popeyee pisze:Zapytajcie chłopaków z Kalisza co śp Mari typowi z kalisza zrobił i wtedy pierdolcie o jego dobrej postawie.zl88 pisze:śmiesznie to nie jest zwłaszcza dla tych których juz nie ma na tym swiecie. Kto był ten widział... klaszcząca Wisłę nożami zza pleców Wrocławian.Bączyński pisze:Jeden z większych farmazonów z grabiszyńskiej to legenda,ze sprzęt był tylko w rękach gospodarzy.Bzdura
-
co takiego
-
Nie tylko jemu...[/quote]PCHLG pisze:[quote="Popeyee"
Zapytajcie chłopaków z Kalisza co śp Mari typowi z kalisza zrobił i wtedy pierdolcie o jego dobrej postawie.
Tu nie chodzi o to kto komu co zrobił i jakies postawy , tylko o fakt ze k**** wislackie na umówiona ustawke na gołe lapy przybyły osprzetowane , tylko tyle i az tyle .
A co do samego pytania tego dzbana popeeya czy jak mu tam , to o ile sie nie myle śp Mari nikomu nie wbił noza w plecy na ustawce która miała byc bezsprzetowa , wiec W********** ze swoimi próbami usprawiedliwiania czegokolwiek
ARKA GDYNIA ᛉ WHITE BROTHERS
-
No tak, bo wbicie noża w klatę jest bardziej "honorowe"...
-
Bez sensu pisać Rybnik jako FC ze względu na jedną małą dzielnice, gdzie niebieskich może się z 20 zbierze raz na ruski rok.PaymanW pisze:Tak, jest dzielnica w Rybniku, która kibicuje Ruchowi - Niewiadom.kkk78 pisze:Rybnik FC Ruchu??Father23 pisze:Witajcie, jako czytelnik k.net i osoba która chcę się trochę przebranżowić w stronę infografik i architektury informacji, przygotowałem na bazie ostatnich wieści i zmian - infografikę przedstawiającą potencjał "nowej koalicji" WRWE.
Link bezpośredni:
-
Z Wrocławia, ale nie jestem kibicem śląska. Jakie to ma znaczenie? Mówie informacje za które ręcze. Nie jestem dzieckiem. Powiedz mi ilu Rucholi ćwiczyło w klubach w Katowicach do tej pory a ilu ćwiczy teraz ?za Ruchem ! pisze:Inzaghi pisze:Słyszałem od koleżki ze śląska że KSG&GKS tworzy jakiś mały układzik z Lech&Cracovia&ŁKS. Wczoraj pierwsza ładna akcja rozjebania Rucholi na prezentacji drużyny :D?Posłuchaj teraz mnie też jestem ze Śląska - weź rower czy tam hulajnogę i p****** ten internet dobrze Ci radzę a fajnie ciepło jest jeszcze nie wszystko stracone możesz wyjść na normalnego kibola.Inzaghi pisze:Och nie mam pojęcia. Nie słyszałem natomiast o akcji w drugą stronę ostatnio ani razu. Nie oszukujmy się ale Ruch na śląsku już chyba nie jest ekipą która rządzi.
P.S. skąd jesteś koleżko?
Quis ut Deus!
-
https://zapodaj.net/d5ea0391668a7.jpg.html
Nowy fan club ruchu
Nowy fan club ruchu
-
Spierdalaj zarabiać gdzie indziej palancie.Roland22 pisze:Nic wielkiego to nie odwalili... Pokręcili się po rynku, połapali paru małolatów i tyle. Złapali tez jedną grupę niebieskich i oddali fanty.szurka1996 pisze:
VIDEO NAGRYWAŁ JEDEN Z GÓRNIKÓW [link]
IGLOOPOL DĘBICA
-
bielan88 pisze:https://zapodaj.net/d5ea0391668a7.jpg.html
Nowy fan club ruchu
W drodze na prezentację?
-