Jak wygląda sytuacja w ?
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Jak wygląda sytuacja w ?
Zawadzkie kilka stron wczesniej było opisane
My tu gadu-gadu a w biedronce nadgodziny
-
Odra Opole.cobalt pisze:Może ktoś opisać takie miejscowości (Opolszczyzna)
Strzelce Opolskie,Krapkowice,Zdzieszowice,Gogolin,Leśnica,Ujazd,Zawadzkie,Kolonowskie?
THNX.

-
pustynia, pare osób za Odrą Opolecobalt pisze:Może ktoś opisać takie miejscowości (Opolszczyzna)
Strzelce Opolskie,Krapkowice,Zdzieszowice,Gogolin,Leśnica,Ujazd,Zawadzkie,Kolonowskie?
THNX.
-
Leśnica, Chemik K-K
-
-
w Zdzieszowicach działają też szalikowcy miejscowego Ruchu
-
Są tam też kibice Górnika ZabrzeŚNIEŻNY WARAN pisze:w Zdzieszowicach działają też szalikowcy miejscowego Ruchu
-
Tak.ZETKA pisze:Koluszki - Widzew?
Łks Łódź - Najmocniejsi, Najgłośniejsi, Najskromniejsi.
ŁKS Podgórna pisze:W 100% obrazuje NASZĄ moc
ŁKS Podgórna pisze:z naszym mega dopingiem
ŁKS Podgórna pisze:potrafimy sie zajebiście bawić
-
Mogłby ktoś podać jakies liczby na meczach Legionu Piła?
z gory dziekówa
z gory dziekówa
-
prosibym o opisanie Niedzicy jeśli wgl ktoś za jakomś ekipą tam jeżdzi

Zapraszam i POLECAM !!
-
Pogoń Wleń , jesteśmy młodą ekipą . W ostatniej rundzie zaliczyliśmy wszystkie wyjazdy . "Pogoń F@ns" jezdzi w liczbie od 5 do 15 osób . Oprócz tego mamy pikników którzy pojawiają się na każdym meczu . U siebie wystawiamy młyn około 25 osobowy . Kilka pokazów pirotechniki w zeszlym roku .pkskjg1953 pisze:Włókniarz Mirsk-jesienią kręcą młynek,odpalali nawet piro.
Pogoń Wleń-działają,zaliczyli chyba 100%wyjazdów,u siebie robią mini oprawy.
Z Łużycami nie mieliśmy dawno styczności także nie wiem czy działają.
Reszta jak pisałem.
I tak gratki za robotę!!!:)
Mamy zgode z Pub Golem Jelenia Góra i jesteśmy FC KS [link] .
więcej na http://www.pogonwlen.futbolowo.pl
-
Podbijam, czy FC Stomilu to także kibice miejscowego Startu?WNW pisze:prosibym o opisanie Niedzicy jeśli wgl ktoś za jakomś ekipą tam jeżdzi
-
On chcę o sytuację w Niedzicy, w górach. Z tego co wiem FC Stomilu odcina się od Startu.Ljukowy pisze:Podbijam, czy FC Stomilu to także kibice miejscowego Startu?WNW pisze:prosibym o opisanie Niedzicy jeśli wgl ktoś za jakomś ekipą tam jeżdzi
-
Niedzica, ta w górach to raczej pustynia ;)
Co do Nidzicy (woj. warmińsko-mazurskie) to jest tam silny FC Stomilu. Działa też Start, miał nawet swoje flagi. Osoby jeżdżące nie są związane z Olsztynem. Zdarzyło się jednak że osoby ze Stomilu (Nidzica) pojechały na Start (np wyjazd do Elbląga) zorganizowaną grupą.
Co do Nidzicy (woj. warmińsko-mazurskie) to jest tam silny FC Stomilu. Działa też Start, miał nawet swoje flagi. Osoby jeżdżące nie są związane z Olsztynem. Zdarzyło się jednak że osoby ze Stomilu (Nidzica) pojechały na Start (np wyjazd do Elbląga) zorganizowaną grupą.
Więc odpowiadam. Nidzica jest miastem 100% Stomilowskim, nie ma podziału na Start i Stomil.Alkus pisze:Ljukowy napisał(a):
WNW napisał(a):
prosibym o opisanie Niedzicy jeśli wgl ktoś za jakomś ekipą tam jeżdzi
Podbijam, czy FC Stomilu to także kibice miejscowego Startu?
-
Widzę że dalej masz swoje mylne spojrzenie ale niech ci będzie może dajcie tam od razu herb Zagłębia albo Śląska a ściągnijcie Chrobrego może co niektórym ulży.Dla twojej wiedzy tylko w tamtym sezonie osoby nie związane z Czarnymi były z nami na kilku wyjazdach poza tym osoby co chodzą na Czarnych też kibicują Chrobremu może nie tak jak Czarnym ale jednak co zresztą sami mogą potwierdzić.staytRue pisze: Kibicowanie a pozdrawianie na meczach to raczej coś innego . Na młynie Czarnych pojawia się kilkadziesiąt osób i twierdzisz , że wszyscy kibicują Chrobremu? I przede wszystkim stawiają ten klub przed swoim z Żagania ? Odpowiedz jest oczywista . Te kilka osób o których może nie wiem nie zmienia ogólnej sytuacji w Żaganiu .
w Bytomiu Odrzańskim nie ma nikogo z Chrobrego są tam kibice Odry którzy sympatyzują z Dozametem
-
Czytałem kiedyś na waszym forum że w Wałbrzychu były osoby z BO, także stąd ta pomyłka. Będzie poprawione
-
Jak wygląda sytuacja w Lęborku? Chodzi mi o dokładny podział na dzielnice między FC Lechii i Pogonią.
-
podział łódzkich dzielnic z TMK:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
-
Jak wygląda sytuacja w mieście Warka
-
artykuł obiektywny nie ma co zagłebiać sie bardziej w dzielnice bo znów bedzie zbedna polemikaASL pisze:podział łódzkich dzielnic z TMK:
[link]
[link]
[link]
[link]
-
Legia. Kiedys dzialali kibice KS Warki, dzis chyba tylko czasami ktos wspomoze zaprzyjazniony OKS Otwock.Janek_LG pisze:Jak wygląda sytuacja w mieście Warka
-
To jakiś nowy cykl w TMK czy inne miasta nie będą opisywane?ASL pisze:podział łódzkich dzielnic z TMK:
[link]
[link]
[link]
[link]
-
Lębork to 100% Pogoń. Fc Lechii w Lęborku nie istnieje no chyba że mówimy tu o 3 osobach.Jak wygląda sytuacja w Lęborku? Chodzi mi o dokładny podział na dzielnice między FC Lechii i Pogonią.
-
W takim razie dziwne jest to, że na meczach jest więcej niż 3 osoby z Lęborka i to dużo więcej :)
LGFT
-
Widocznie w swoim mieście się nie wychylają :) Ale jak już się tak upieracie to jeśli istnieją to na jednej dzielnicy na której i tak dominuje i panuje niepodzielnie Pogoń.
Tyle.
Tyle.
-
Spoko nikt tu sie nie upiera, kto dominuje, tylko niech gośc nie pisze, że to sa 3 osoby ;)
AVE ;)
AVE ;)
LGFT
-
-
Witam. Interesują mnie takie miejscowości jak Wojkowice, Bobrowniki Będzińskie i Dobieszowice (wszystkie woj.śląskie). Orientuje się ktoś jak przedstawia się sytuacja kibicowska na tych terenach?
-
odpowiednio: Zagłębie Sosnowiec (Górnik Wojkowice lubiący się z CKS Czeladź), śladowe ilości Zagłębie Sosnowiec i Polonia Bytom, ogólnie pustynia.
nie ma czegoś takiego jak będzińskie, są same Bobrowniki
nie ma czegoś takiego jak będzińskie, są same Bobrowniki
Co ty q**wa w golfa z brytolami przyszedłeś grać ? Art de rue seulement en Pologne - tylko polski styl
Lato się skończyło, czas na wykopki !
Zawsze Nielegalnie - "art.54 Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów" %)
Lato się skończyło, czas na wykopki !
Zawsze Nielegalnie - "art.54 Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów" %)
-
ASL pisze:podział łódzkich dzielnic z TMK:
[link]
[link]
[link]
[link]
"J" ..... jeśli na drugi raz bierzesz sie za napisanie czegoś o jakimś wiekszym miescie i o podziale sił to nie posiłkuj sie forami kibicowskimi tylko sam zaczerpnij informacji !! / Pozdr. 1925

-
-
heh, prawda dla ŁKSu jest tak bolesna że wszędzie wietrzą spisek :)
Widzew Łódź
-
obiektywny1989 pisze:heh, prawda dla ŁKSu jest tak bolesna że wszędzie wietrzą spisek :)
Nie mówiąc już o tym że większość cytatów z forum ŁKSu,heh...
-
Dobry artykuł jak dla mnie. W miarę obiektywny tylko szkoda że o niektórych osiedlach jest tak mało napisane np o Chojnach że Widzew ma tam bardzo liczną i mocną grupe spod znaku H

"U prząśniczki siedzą jak anioł dzieweczki,przędą sobie, przędą jedwabne niteczki."
Chojeńskie serca biją pod Zegarem!
ŚŻK - Śmierć Żebrackiej Kurwie!
-
W Wałczu jest Widzew, Pogoń i Lech.kmtBKS pisze:ciekawi mnie sytuacja w Wałczu i Pile
z góry dzięki za odp
Pytanie: czy w Pile jest jeszcze fc Zawiszy?
[link]
-
Kilka osob z Piły jezdzi na WKS ale sa to pojedyncze osoby wiec jak narazie nie ma mowy o fc.
-
w Walczu- Lech, Pogon moze i cos za Widzewem
Piła tylko Lech
Piła tylko Lech
-
Interesuje mnie Nakło Śląskie. Moze ktoś opisać ?
-
W Pile dominacja Lecha zupełna.WKS w zaniku jak hipokamp w chorobie zwyrodnieniowej mózgu ;-)maniek2010 pisze:w Walczu- Lech, Pogon moze i cos za Widzewem
Piła tylko Lech
W Wałczu dominuje Pogoń,zaś Lech i Widzew to ułamkowe liczby,pomimo tego ich bazgrania po murach.Kiedyś byli oni (zwłaszcza Widzew) lepiej widoczni-stąd skojarzenie,że Wałcz to nadal RTS,ale czasy się zmieniły i niech przyznadzą to w końcu sami zainteresowani...
Nie mam zamiaru słuchać lamentów ze strony Widzewa.Wasza ekipa odchodzi w niebyt.Każdy o tym wie.
Obiektywnie
A ja mam dwie sprawy... jedna dla zakazowiczów lub ich zanjomych... czy u was w miastach policja również zrobiła zebranie wszystkich zakazowiczów? dosłownie parodia hehe... a drugie dotyczy mojego..odkurzacza...strasznie słabo wsysa...patrzałem nic nie jest zatkane poprostu nie ma siły...w czym moze lezec problem?
...,,Ten sam problem ma ŁKS, brak lokalnego rywala".
....dlatego w Łomży jest jak jest
...,,Ten sam problem ma ŁKS, brak lokalnego rywala".
....dlatego w Łomży jest jak jest

-
Apiaceae wypowiadaj sie za siebie i niespinaj sie tak bo ci zwieracze puszcza!