Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Combat

Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

Post autor: Combat » 09.07.2016, 16:18

A.C.A.B.
Ostatnio zmieniony 09.07.2016, 20:23 przez Combat, łącznie zmieniany 3 razy.

iparts.pl
kimbol

Post autor: kimbol » 09.07.2016, 16:19

bocian pisze:
kimbol pisze: O takich sprawach nie dyskutuje się na forum publicznym. Zgrzyt na lini Wisła Śląsk trwał bardzo długo. A takie sprawy zawsze zaczynają wychodzić dopiero jak coś padnie.
Nie wspomniałem nigdzie o tym żenującym forum, pisałem o ulicach, osiedlach i tak zwanym realnym świecie.

KumatyBiegacz

Post autor: KumatyBiegacz » 09.07.2016, 16:29

Panowie czy wy naprawdę myślicie, że policja w naszym kraju jest taka głupia i nie ma zdjęć ekip chuliganskich? Ja na tym zdjęciu widzę przynajmniej dwie osoby, które były kiedyś poszukiwane w związku z zabójstwem Człowieka. Nie chce mi się wierzyć w "charakternosc" wszystkich osób związanych z ruchem chuliganskim. Napewno wśród każdej ekipy była/jest osoba która donosila na komendę byleby jej nic się nie stało. Nie ma na świecie osób krystalicznie czystych.

Combat

Post autor: Combat » 09.07.2016, 16:33

Polska policja to MORDERCY!

bradpitt

Post autor: bradpitt » 09.07.2016, 16:37

Combat pisze:Aha.Przepraszam.To wrzuccie moze jeszcze pare innych fotek ekip ktore tez sa ogolnodostepne.
Gamoniu, te fotki wrzucała sama Wisła, więc przestań tu teraz zgrywać c*** wie kogo. Poza tym 3/4 band w Polsce jest prześwietlone od podszewki, dlatego śmieszą mnie jakieś pierdolenia o twarzówkach. To nie lata 90. Do każdego większego klubu w PL przypisana jest grupa operacyjna rozpracowująca ekipy i wbijcie sobie do pustych łbów, że na komendzie takich twarzówek mają multum.

kat.

Post autor: kat. » 09.07.2016, 16:38

patriota85 pisze:Unia Tarnów - Cracovia
Tarnovia - Wisła K
Aczkolwiek nie wiem, czy krakowskie ekipy traktują poważnie swoje tarnowskie "kosy".Wiadomo, że ani Unia ani Tarnovia od lat nie stanowią żadnego zagrożenia nawet dla podkarpackich średniaków.
Bez przesady. Nawet jeśli teraz tarnowskie ekipy nie znaczą tyle, co w latach minionych, to zwłaszcza w przypadku Unii będzie to zawsze duża, "historyczna" kosa (choćby przez to, że Unia w przeszłości napsuła Cracovii trochę krwi, podobnie Wisłoka). Oczywiście regionalna, ale taka, że gdy tylko będzie okazja, to się przeciwnikowi nie odpuści. Zresztą, przykładów na to w nowej historii nie brakuje, samo zaangażowanie Cracovii na derbach pokazuje, że Unia nie jest przez KSC "zlewana".

A czy Unia nie ma startu do podkarpackich średniaków, to okaże się w przyszłym sezonie, gdy po tych rejonach będzie mieć wreszcie okazje pojeździć.

esyfloresy

Post autor: esyfloresy » 09.07.2016, 16:50

t s w pisze:Od razu zaznaczę, że obecne wydarzenia to nie moja bajka. Mimo, że zaczynając "karierę" na Reymonta były to czasy, gdy najlepsza zgoda była z Ruchem (lata 80-te), to jednak kibicowsko identyfikuję się z okresem TKWM. Obserwując to trochę z boku - to faktycznie logiki i sensu trudno się doszukać. Ale obecne czasy na trybunach tak wyglądają we wszystkich klubach. Dla mnie ktoś kto bawi się w handel dragami dla małolatów jest frajerem niezależnie od barw. Pamiętam zalążki tworzenia się WSH - ewoluowało to bardzo. Przez cały okres TKWM wszystkie wyjazdy do Wrocławia to były zgrzyty z Motorem. W ostatnim czasie to się nawarstwiło i w sumie musiało tak się skończyć. Jeżeli WSH jedzie do Lublina gdzie Wisła jest wrogiem Nr 1, a na trybunach wśród gospodarzy siedzą delegacje z Wrocka, to trudno się dziwić, że drogi się rozeszły. Zwłaszcza, że Śląsk obniżył wyraźnie loty -taki np. wyjazd WKS do Goeteborga, gdzie WSH szuka dymu na nie swoim meczu, a Śląska jakieś pojedyncze osoby się dołączają. Wydaje mi się, że obecnie WSH jest bardzo mocne. W połączeniu z PF jest to mieszanka wybuchowa, która narobi sporo zamieszania na scenie kibicowskiej w nowym sezonie. Osobiście bardzo mi szkoda zgody z Lechią i Śląskiem.
Czekaj, czekaj ... Śląsk nie organizował oficjalnego wyjazdu na to spotkanie, nie było na płocie flag Śląska, tak samo w meczu z Unią T. to Wisła prowadzi oficjalny wyjazd w obu przypadkach i jedzie wspierać swoje zgody. Wypominacie Śląskowi, że jakieś osoby pojechały na ten mecz wspierać ziomków z Lublina? Równie dobrze to Śląsk mógłby Wam wypominać, że pojechaliście do Tarnowa i Lublina. Nie jest tajemnicą, że kibice Śląska mają swoje sympatie co do zgód i niektóre osiedla lub fc mają lepsze kontakty z Motorem, inni z Lechią, no i do niedawna była jeszcze Wisła.

martex.44

Post autor: martex.44 » 09.07.2016, 21:17

Co do Goeteborga to się nie wypowiadaj jak nie wiesz jak było !!!!!!!!!

W tym przypadku to WSH poleciało w c****, bo od nich miało walczyć parę osób po naszej stronie podczas udaremnionej walki ze Szwedami. Było to dogadane, a na krótko przed wyjazdem WSH zmieniło zdanie i potem okazało się, że wykręcili dym wraz z Lechią. Czy zachowali się fair niech każdy oceni sam.

Co do relacji Motor-Wisła. Z naszej strony był ZAWSZE zakaz jeżdżenia na spotkania typu Wisła-Motor, Motor-Lechia czy Wisła II- Motor. Co do spotkań typu Unia T- Motor, P.Przemyśl-Motor tego nie było, ponieważ Unia czy Polonia nie są naszymi zgodami i każdy mógł decydować indywidualnie.

Czy Wisła robiła tak samo jeszcze podczas zgody z Jagą w stosunku do nas ?? Chyba każdy zna odpowiedź, ale to były stare czasy.
Ludzie Zasad Chuligani Śląsk Wrocław!!!!

mike patton

Post autor: mike patton » 09.07.2016, 22:27

Wielki szacunek dla Śląska, że wybrał Motorowców. To charakterna ekipa w przeciwieństwie do celebrytów z Krakowa i okolic. Jestem kibicem dużej kosy Motoru, a mimo to od zawsze darzyłem ich dużą sympatią.

Smiech

Post autor: Smiech » 09.07.2016, 22:36

mike patton pisze:Wielki szacunek dla Śląska, że wybrał Motorowców. To charakterna ekipa w przeciwieństwie do celebrytów z Krakowa i okolic. Jestem kibicem dużej kosy Motoru, a mimo to od zawsze darzyłem ich dużą sympatią.
Taka charakterna że na samą myśl o wyjściu na ubitą ziemie z tymi jak ich nazwałeś "celebrytami" z Krakowa mają nasrane w majtach, zresztą podobnie jak spora część ekip w Polsce ;). Kombinowanie, unikanie starcia, uciekanie do Lublina itd itd można wymieniać i wymieniać i wymieniać. Zresztą pokazali jacy są zasadowi i charakterni na ostatnim spotkaniu ze Stalówką.

drugi nick

Post autor: drugi nick » 09.07.2016, 22:50

mike patton pisze:Wielki szacunek dla Śląska, że wybrał Motorowców. To charakterna ekipa w przeciwieństwie do celebrytów z Krakowa i okolic. Jestem kibicem dużej kosy Motoru, a mimo to od zawsze darzyłem ich dużą sympatią.
Siedzimy teraz w okolicach Krakowa i zastanawiamy się czy nie rozwiązać WSH.
Cracovia przejmuje nam Kraków, gimnazja nas niszczą, wszyscy nas jebią (werbalnie)
To chyba nasz koniec.
Jesteśmy zdolowani.

Bawcie się dalej i rozkminiajcie.
Do zobaczenia na kibicowskim szlaku.

wurda1ak

Post autor: wurda1ak » 09.07.2016, 23:45

Smiech pisze:
Taka charakterna że na samą myśl o wyjściu na ubitą ziemie z tymi jak ich nazwałeś "celebrytami" z Krakowa mają nasrane w majtach, zresztą podobnie jak spora część ekip w Polsce ;). Kombinowanie, unikanie starcia, uciekanie do Lublina itd itd można wymieniać i wymieniać i wymieniać. Zresztą pokazali jacy są zasadowi i charakterni na ostatnim spotkaniu ze Stalówką.
Przestań pierdolic o jakims wychodzeniu z milicjantami na ubita ... taa jeszcze pewnie na gołe łapy , juz kolejka chetnych sie ustawia .
ARKA GDYNIA ᛉ WHITE BROTHERS

imperium2015

Post autor: imperium2015 » 10.07.2016, 00:30

wurda1ak pisze:
Smiech pisze:
Przestań pierdolic o jakims wychodzeniu z milicjantami na ubita ... taa jeszcze pewnie na gołe łapy , juz kolejka chetnych sie ustawia .
niech sobie pisze te brednie,nikomu na tym forum to nie zaimponuje
koleś piszę, że nie jest z Wisły, a wszystkie posty, które najebał przez ostatnie 2 tygodnie tyczą się Wisły i ich układu
Wielka Wisła, która po swoim oświadczeniu, że chcę się "ucywizilować" miała mnóstwo okazji, by udowodnić swoją wartość niestety przekalkulowała i dzisiaj jest kibicowską gwiazdą, ale internetu
POLSKI PRODUCENT ODZIEŻY I GADŻETÓW KIBICOWSKICH
📞 501 590 339
📧 [email protected]
🌐 www.imperium.sklep.pl/produkcja

pieciul

Post autor: pieciul » 10.07.2016, 01:08

Norman0 pisze:Z kim obecnie Pogoń Szczecin ma zgodę albo układy?
Z nikim :)

Smiech

Post autor: Smiech » 10.07.2016, 01:25

KSK_ pisze:
wurda1ak pisze:
Smiech pisze:Taka charakterna że na samą myśl o wyjściu na ubitą ziemie z tymi jak ich nazwałeś "celebrytami" z Krakowa mają nasrane w majtach, zresztą podobnie jak spora część ekip w Polsce ;). Kombinowanie, unikanie starcia, uciekanie do Lublina itd itd można wymieniać i wymieniać i wymieniać. Zresztą pokazali jacy są zasadowi i charakterni na ostatnim spotkaniu ze Stalówką.
niech sobie pisze te brednie,nikomu na tym forum to nie zaimponuje
koleś piszę, że nie jest z Wisły, a wszystkie posty, które najebał przez ostatnie 2 tygodnie tyczą się Wisły i ich układu
Wielka Wisła, która po swoim oświadczeniu, że chcę się "ucywizilować" miała mnóstwo okazji, by udowodnić swoją wartość niestety przekalkulowała i dzisiaj jest kibicowską gwiazdą, ale internetu
Napisałem coś niezgodnego z prawdą? Nie? Więc cicho i nie kompromitujcie się.

Proterian

Post autor: Proterian » 10.07.2016, 01:34

Napisałeś !!!
To ze ktoś się was boi , placku to nie strach tylko zdrowy rozsądek bo WSH to banda bez honoru .
Każdy ma coś za uszami ale WSH bazuje właśnie na kurewskim zachowaniu kiedy reszta "brzydkie bąki" ma raz na kilkanaście lat .
Zresztą każdy ma swoją racje .

WWW1910

Post autor: WWW1910 » 10.07.2016, 03:24

nikodem pisze:Dokłądnie,nawet na Legii byli,mimo że sytuacja pomiędzy nimi jest bardzo napięta,a nasz stosunek do Legii,mozecie zobaczyc na filmiku gdzie gralismy nie dawno w Nowym Dworze Mazowieckim,kto chce z pewnością znajdzie filmik z dopingu,obecnie niestety gramy w niższej lidze,więć innego ,,dowodu''nie ma,nie wliczająć nie tak dawnego obicie legionistów,gdy byli w dordze wspierać zgode(tak wiem,byli to piknicy ;) ;)
Ale Legia z Ruchem nie goniła Polonii po mieście i nie siedziała z nimi w warszawskich knajpach, tak jak wy to robiliście z Legia siedząc po knajpach na Pietrynie i szukając chłopaków z Widzewa. Przyznasz, że widać subtelną różnicę

Smiech

Post autor: Smiech » 10.07.2016, 04:30

Proterian pisze:Napisałeś !!!
To ze ktoś się was boi , placku to nie strach tylko zdrowy rozsądek bo WSH to banda bez honoru .
Każdy ma coś za uszami ale WSH bazuje właśnie na kurewskim zachowaniu kiedy reszta "brzydkie bąki" ma raz na kilkanaście lat .
Zresztą każdy ma swoją racje .
Jak dla mnie nie zdrowy rozsądek a kalkulator. Daj spokój już z tym brakiem honoru, ekipa jakich wiele przynajmniej nie pozują na wielkich ludzi zasad i honoru jak sporo innych ekip które mają mało lub bardzo mało z tymi hasłami wspólnego. Zresztą każdy ma swoje racje jak sam napisałeś i tutaj 100 % racji, pozdrawiam. :)

Post autor: *** » 10.07.2016, 08:48

Nie no ten Motor jest mega honorowy, wyskoczyć na wroga w 2 krotnej przewadze i jeszcze jednego wysłać na drugą stronę miażdżąc mu głowę, normalka krzywa akcja raz na czas każdemu się zdaży.To już WS przy nich aniołki bo albo mają umiar, albo każdy z nich zdobył doktorat z chirurgii i wie kogo jak naciąć.

Mariusz1976

Post autor: Mariusz1976 » 10.07.2016, 10:11

Oświadczenie decyzyjnych ze strony Wisły:
"W dniu 7 lipca 2016 została przybita zgoda z Komendą Wojewódzką Policji w Krakowie. Zgoda ta obowiązuje w każdych warunkach, w każdej sytuacji i w takiej normie należy ją rozpatrywać. Zgoda ta obowiązuje dopiero od dnia dzisiejszego. Chcieliśmy na ten temat porozmawiać z innymi klubami w kraju, ale oni nas w brzydki sposób olali.
Decyzją osób decyzyjnych od dzisiaj tj. 10 lipca 2016 ulega zmianie herb Wisły Kraków, a także oficjalne koszulki chuligańskie WSH.
Zdjęcia zamieszczamy poniżej:
Obrazek

oraz

Obrazek

Jestem zszokowany tym oświadczeniem osób z Wisły bo nigdy się nie spodziewałem że Wisła i Policja to będzie koalicja. A jednak Cracovia miała rację...

Pan Hans

Post autor: Pan Hans » 10.07.2016, 10:35

Ty masz zgode z ojcem,zeby w ciebie wchodzil.

abrakada12

Post autor: abrakada12 » 10.07.2016, 10:41

Mariusz1976 pisze:Oświadczenie decyzyjnych ze strony Wisły:
"W dniu 7 lipca 2016 została przybita zgoda z Komendą Wojewódzką Policji w Krakowie. Zgoda ta obowiązuje w każdych warunkach, w każdej sytuacji i w takiej normie należy ją rozpatrywać. Zgoda ta obowiązuje dopiero od dnia dzisiejszego. Chcieliśmy na ten temat porozmawiać z innymi klubami w kraju, ale oni nas w brzydki sposób olali.
Decyzją osób decyzyjnych od dzisiaj tj. 10 lipca 2016 ulega zmianie herb Wisły Kraków, a także oficjalne koszulki chuligańskie WSH.
Zdjęcia zamieszczamy poniżej:
Obrazek

oraz

Obrazek

Jestem zszokowany tym oświadczeniem osób z Wisły bo nigdy się nie spodziewałem że Wisła i Policja to będzie koalicja. A jednak Cracovia miała rację...

A kiedy oświadczenie Cracovii w sprawie waszego gniazdowego i organizatora wyjazdów pana Radosława "Radsona" - syna szefa małopolskiej policji?

ImPawel

Post autor: ImPawel » 10.07.2016, 10:43

Co trzeba miec w bani zeby w niedziele rano (gdzie liga nawet nie gra) wchodzic na k.net i sie produkowac. Serio to jest wasz sens zycia?

ps. ja w pracy wiec to co innego :D

mike patton

Post autor: mike patton » 10.07.2016, 12:44

Taka charakterna że na samą myśl o wyjściu na ubitą ziemie z tymi jak ich nazwałeś "celebrytami" z Krakowa mają nasrane w majtach, zresztą podobnie jak spora część ekip w Polsce ;). Kombinowanie, unikanie starcia, uciekanie do Lublina itd itd można wymieniać i wymieniać i wymieniać. Zresztą pokazali jacy są zasadowi i charakterni na ostatnim spotkaniu ze Stalówką.[/quote]
Nikt normalny nie może się cieszyć z tego, że zginął człowiek ( kibic ), ale kto się w to bawi na poważnie musi się liczyć z wszystkimi konsekwencjami. Nie bronię tu Motoru, ale nie sądzę żeby z premedytacją chcieli zabić. Nikt o zdrowych zmysłach nie chce zmarnować sobie życia i iść na 25 lat do puchy. Stalówka od dłuższego czasu prosiła się od Motorowców o w******* i miarka się przebrała. Każdy kto uczestniczył kiedyś w dymie wie jaka to adrenalina, tym bardziej kiedy jest się w dużej grupie. Chwila nieuwagi, jakiś koleś o bałkańskim temperamencie i tragedia gotowa.

Post autor: *** » 10.07.2016, 12:55

twoim tokiem myślenia to codziennie w Krakowie powinni wkładać kilka osób do worka, jednak jest trochę inaczej.

Proterian

Post autor: Proterian » 10.07.2016, 14:43

*** pisze:Nie no ten Motor jest mega honorowy, wyskoczyć na wroga w 2 krotnej przewadze i jeszcze jednego wysłać na drugą stronę miażdżąc mu głowę, normalka krzywa akcja raz na czas każdemu się zdaży.To już WS przy nich aniołki bo albo mają umiar, albo każdy z nich zdobył doktorat z chirurgii i wie kogo jak naciąć.
Stalowa było około 100 Motoru jakieś 130 wiec gdzie te 2×więcej? ??
A ze wyszło 40 to problem Stalowa ze jada taka banda .
Tak jak ktoś tu napisał ,stało się nikt nie chciał zabić .

Post autor: *** » 10.07.2016, 15:18

no to wyszło ich 40 wiedząc na co się piszą a wy ich dojechaliście jak świnie, wytłumacz mi tylko gdzie tu jest honor o który srasz się coś tam do Wisły, tylko nie pisz że to za krzywe akcje bo wy też z Wisłą macie ich parę począwszy od walki na Wiosła pod kasami w 90tych.

esyfloresy

Post autor: esyfloresy » 10.07.2016, 15:46

*** pisze:no to wyszło ich 40 wiedząc na co się piszą a wy ich dojechaliście jak świnie, wytłumacz mi tylko gdzie tu jest honor o który srasz się coś tam do Wisły, tylko nie pisz że to za krzywe akcje bo wy też z Wisłą macie ich parę począwszy od walki na Wiosła pod kasami w 90tych.
ja p******* lata 90 to inne czasy a wy dalej ze sprzętem latacie. Wisła jest ostatnią ekipą która powinna umoralniać kogokolwiek

Smiech

Post autor: Smiech » 10.07.2016, 16:04

esyfloresy pisze:
*** pisze:no to wyszło ich 40 wiedząc na co się piszą a wy ich dojechaliście jak świnie, wytłumacz mi tylko gdzie tu jest honor o który srasz się coś tam do Wisły, tylko nie pisz że to za krzywe akcje bo wy też z Wisłą macie ich parę począwszy od walki na Wiosła pod kasami w 90tych.
ja p******* lata 90 to inne czasy a wy dalej ze sprzętem latacie. Wisła jest ostatnią ekipą która powinna umoralniać kogokolwiek
Gdzie niby ta Wisła lata ze sprzętem poza Krakowem i okolicami w wojnie krakowskiej??? Nie rozśmieszaj mnie i nie powtarzaj bzdur z tego forum czy z fejsbuków, i nie pisz mi tu o relacji Koronki która pała taką nienawiścią do Wisły że nigdy nic obiektywnego na ich temat by nie napisała, i znalazła by każdy możliwy sposób żeby im umniejszyć. A że kibicowskiej Polsce na ręce takie relacje bo później jak Wisła by zadzwoniła z propozycją to zawsze można wymówke znaleźć, włączyć kalkulator i powiedzieć " A bo wy sprzęęęęęciarzeee jezdeście wiślaaaki więc nieeeeeeeeee!!!" che che che :))). Beka jak c*** :) .

ImPawel

Post autor: ImPawel » 10.07.2016, 16:39

Smiech pisze: Gdzie niby ta Wisła lata ze sprzętem poza Krakowem i okolicami w wojnie krakowskiej??? Nie rozśmieszaj mnie i nie powtarzaj bzdur z tego forum czy z fejsbuków, i nie pisz mi tu o relacji Koronki która pała taką nienawiścią do Wisły że nigdy nic obiektywnego na ich temat by nie napisała, i znalazła by każdy możliwy sposób żeby im umniejszyć. A że kibicowskiej Polsce na ręce takie relacje bo później jak Wisła by zadzwoniła z propozycją to zawsze można wymówke znaleźć, włączyć kalkulator i powiedzieć " A bo wy sprzęęęęęciarzeee jezdeście wiślaaaki więc nieeeeeeeeee!!!" che che che :))). Beka jak c*** :) .
troszke sam siebie wkopales wspominajac Korone bo Malpa od piesci nie zginal.
Mam nadzieje ze te czasy juz minely i nie wroca

ban82

Post autor: ban82 » 10.07.2016, 17:18

Smiech pisze:
esyfloresy pisze:
Gdzie niby ta Wisła lata ze sprzętem poza Krakowem i okolicami w wojnie krakowskiej??? Nie rozśmieszaj mnie i nie powtarzaj bzdur z tego forum czy z fejsbuków, i nie pisz mi tu o relacji Koronki która pała taką nienawiścią do Wisły że nigdy nic obiektywnego na ich temat by nie napisała, i znalazła by każdy możliwy sposób żeby im umniejszyć. A że kibicowskiej Polsce na ręce takie relacje bo później jak Wisła by zadzwoniła z propozycją to zawsze można wymówke znaleźć, włączyć kalkulator i powiedzieć " A bo wy sprzęęęęęciarzeee jezdeście wiślaaaki więc nieeeeeeeeee!!!" che che che :))). Beka jak c*** :) .

co Cie tak ku*** śmieszy??

Kto wbił kose chłopakowi z Arki we Wrocławiu??

Proterian

Post autor: Proterian » 10.07.2016, 17:30

Żadne "wyście " bo ani mnie tam nie było ,ani nie jestem z bandy Motoru a po trzecie sprostowalem tylko to ze było 2× więcej Motoru .
Bez odbioru

Stal Stalowa Wola

Post autor: Stal Stalowa Wola » 10.07.2016, 18:08

Proterian:
Stalowa było około 100 Motoru jakieś 130 wiec gdzie te 2×więcej? ??
A ze wyszło 40 to problem Stalowa ze jada taka banda .
Tak jak ktoś tu napisał ,stało się nikt nie chciał zabić .[/quote]

My potrafimy wyjść, Wam to czasami nie wychodzi. pozdro

abrakada12

Post autor: abrakada12 » 10.07.2016, 19:13

ban82 pisze:

Arce nie przeszkadzało, że ich przyjaciele z Cracovii wbijały noże.

Więc w czym problem?

rododendron3000

Post autor: rododendron3000 » 10.07.2016, 19:32

abrakada12 pisze:
ban82 pisze:

Arce nie przeszkadzało, że ich przyjaciele z Cracovii wbijały noże.

Więc w czym problem?
A co ma piernik do wiatraka ty ku*** tumanie j*****? Znalazła się frajerska ekipa wśród ekip, które lubiły potanczyć na gołe pięści i co z tego wyszło? I na c*** możecie sobie wsadzić te tłumaczenie, że to było lat temu naście, że teraz jest inaczej itp. Po tym co Wisła odpierdalała przez ostatnie lata(Mari, Małpa i w c*** innych akcji ze sprzętem na inne ekipy m.in z ZS) nikt o zdrowych zmysłach nie będzie się chciał z nimi ustawić, bo są zwykłymi k****** bez honoru. Choćby oświadczeń wydali miliony.

Smiech

Post autor: Smiech » 10.07.2016, 19:35

ban82 pisze:
Smiech pisze:

co Cie tak ku*** śmieszy??

Tak masz racje. Ale to są stare czasy teraz jest inaczej Wisła się ucywilizowała na podwórku poza swojej wojenki krakowskiej, chyba tego każdy w Polsce chciał skoro co mecz kiedyś było śpiewane na trybunach "nożownicy c*** wam w dupe" i tym podobne żeby sprzęt odstawiono, teraz już duuużo rzadziej się to pojawia, niektórym po prostu głupio to teraz zapodać i słusznie.

nrth

Post autor: nrth » 10.07.2016, 19:49

rododendron3000 pisze: w c*** innych akcji ze sprzętem na inne ekipy m.in z ZS.
Chodzi Ci o Inwałd?
Bo jeśli tak to się doinformuj, ZS samo wybiegło na nas ze sprzętem
za kim jestes?

Combat

Post autor: Combat » 10.07.2016, 19:51

Smieszny ku*** spierdalaj bo motasz sie juz w swoich zeznaniach.

Super_Mario

Post autor: Super_Mario » 10.07.2016, 20:06

Ma sporo racji. Niektórym jest po prostu wygodniej pierdolić o tym sprzęcie, jest to bardzo wygodna wymówka.
Co do Wisły - to przecież nie ona wprowadziła sprzęt na ulicach Krakowa, jakby wylecieli na ciebie z kosami czy siekierami to albo skonczyłbyś przygode z kibicowaniem, albo też za niego złapał bo nie ma supermenów (oczywiscie oprócz na tym forum, tyle że internetowych tutaj nie wliczamy) i nikt nie przyjmie na siebie ran kłutych i odda. A co do Grabiszynskiej to druga strona nie miała sprzetu?

keszkewmeszke

Post autor: keszkewmeszke » 10.07.2016, 20:25

Nie druga strona nie miała sprzętu bo walka była umowiona bez sprzętu. Arka była wtedy takim składem żeby się przebiegła po śląsku. Ci się zesrali i przyszli ze sprzętem.

ODPOWIEDZ