Ktoś wjebał farmazon - osoby z obu ekip potwierdzaja, że nic się nie wydarzyło.wichrowe wzgorze pisze: ↑19.03.2018, 19:21To co, Jaga zaatakowała ŁKS? Bo coś się pisze a nikt na opisuje dokładnie co i jak tylko skrótami
Komentarze-16-18 marca !
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze-16-18 marca !
-
Ja-wesprzełemw miare obiektywny pisze: ↑19.03.2018, 20:24O ku*** ! Co zrobiliście ?NoMatterWhat pisze: ↑18.03.2018, 22:56320 czyli wiecej od ŁKSu i jak sie teraz odniesiesz? Wieksza liczbe wesprzelismy uklad niz wy zgode
Ty-wesprzełeś
On-wesprzeł
My-wesprzeliśmy
Wy-wesprzeliście
Oni-wesprzeli
Czyli dobrze typ odmienił,nie ma co się przypierdalać
-
:Dw miare obiektywny pisze: ↑19.03.2018, 20:24O ku*** ! Co zrobiliście ?NoMatterWhat pisze: ↑18.03.2018, 22:56320 czyli wiecej od ŁKSu i jak sie teraz odniesiesz? Wieksza liczbe wesprzelismy uklad niz wy zgode
przeli, przeli i...wesprzeli dziecko z "kąpieli" ;)
ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY ! ! !
-
Dokładnie.my to wiemy,ale większość tu tego nie jest w stanie zrozumiećLubuskie88 pisze: ↑19.03.2018, 12:50Do _Piast1945
Kiedyś nie było 40 tyś do zapełnienia,kiedyś ludzie nie mieli tylu atrakcji na spędzanie wolnego czasu,kiedyś miałem 20 lat a dziś mam 36 lat.Mogli byśmy walnąć kolejne 9 stron o tym jak było kiedyś a jak jest dzisiaj.Przestań żyć tym jak było kiedyś bo tak już nie będzie,a jak dalej będziesz to porównywał to możesz być wiecznie niezadowolony.
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego
-
Się ku*** czepiacie! Chłopok nie dość, że wesprzał z chłopokami ukłat to jeszcze w większej liczbie. Powinniście się cieszyć,że chłopoki się nudziły podczas wesprzenia i nawinął Wam liczbę prosto z pociągu. Takie to som chłopoki układowcy.RodowityG pisze: ↑19.03.2018, 22:12Ja-wesprzełemw miare obiektywny pisze: ↑19.03.2018, 20:24O ku*** ! Co zrobiliście ?NoMatterWhat pisze: ↑18.03.2018, 22:56320 czyli wiecej od ŁKSu i jak sie teraz odniesiesz? Wieksza liczbe wesprzelismy uklad niz wy zgode
Ty-wesprzełeś
On-wesprzeł
My-wesprzeliśmy
Wy-wesprzeliście
Oni-wesprzeli
Czyli dobrze typ odmienił,nie ma co się przypierdalać![]()
-
On-wesprząłZ Kujawiaczka pisze: ↑20.03.2018, 00:29Dawno mnie tu nie było ale po tym jebnąłem i leże - RodowityG - masz mistrza !![]()
-
UW czy tam Mistrzu vel bez odbioru, pamietasz swoje "lepiei"? Bo jak nie, to nie zabieraj glosu. Potwierdzasz tylko o sobie, ze nie masz nic do dodania, a jedynie ortografie wytykasz. Poprawiles juz napis Łódzki Klób Sportowy? Chociaz ty jedynie (nie) nadajesz sie do klawiatury
Twoj kolega po szalu, choc moze to twoje kolejne konto, przechwalal sie jaka to liczba pojechali elkasiacy z Lechem, po czym okazalo sie ze my, uwaga, wsparlismy wieksza liczba.
I tu juz pytanie nie do kompleksiarza z ociemnialej strony, moze byscie odniesli sie do reszty posta, skoro juz tak cytujecie?
Chociaz, z drugiej strony, z faktami sie nie dyskutuje.
-
Jaka liczba Sandecjii na Cracovi?
-
-
Widziałeś, gdzie na klawiaturze telefonu jest "j" i gdzie "i"? Przecież bym nie cisnął z Ciebie, gdybym sam nie potrafił napisać najprostszego słowa. Jakoś dziwnym trafem napisałeś ilu Was było sporo po czasie kiedy info hulało po necie. To raz. Dwa to mam pytanie czy było tak nudno, że pisałeś prosto z pociągu? Uważasz się za c*** wie kogo to dlaczego nie nawijałeś w pociągu z koleżkami tylko tu nadawałeś? Bo c**** byłeś czy tam czy na Świcie zapewne tak samo. Jesteś pajac i tyle. Nie wiem, to się nie wypowiadam. Podszkol polski bo jest marnie panie kumaczu.NoMatterWhat pisze: ↑20.03.2018, 01:30UW czy tam Mistrzu vel bez odbioru, pamietasz swoje "lepiei"? Bo jak nie, to nie zabieraj glosu. Potwierdzasz tylko o sobie, ze nie masz nic do dodania, a jedynie ortografie wytykasz. Poprawiles juz napis Łódzki Klób Sportowy? Chociaz ty jedynie (nie) nadajesz sie do klawiatury
Twoj kolega po szalu, choc moze to twoje kolejne konto, przechwalal sie jaka to liczba pojechali elkasiacy z Lechem, po czym okazalo sie ze my, uwaga, wsparlismy wieksza liczba.
I tu juz pytanie nie do kompleksiarza z ociemnialej strony, moze byscie odniesli sie do reszty posta, skoro juz tak cytujecie?
-
Nie odbierz tego źle, (chociaż i tak pewnie odbierzesz). Ale, czy Ty jesteś aż tak pochłonięty tym co się dzieje na tym forum, ze korzystasz z telefonu komórkowego, żeby pisać posty?UW1908 pisze: ↑20.03.2018, 05:56Widziałeś, gdzie na klawiaturze telefonu jest "j" i gdzie "i"? Przecież bym nie cisnął z Ciebie, gdybym sam nie potrafił napisać najprostszego słowa. Jakoś dziwnym trafem napisałeś ilu Was było sporo po czasie kiedy info hulało po necie. To raz. Dwa to mam pytanie czy było tak nudno, że pisałeś prosto z pociągu? Uważasz się za c*** wie kogo to dlaczego nie nawijałeś w pociągu z koleżkami tylko tu nadawałeś? Bo c**** byłeś czy tam czy na Świcie zapewne tak samo. Jesteś pajac i tyle. Nie wiem, to się nie wypowiadam. Podszkol polski bo jest marnie panie kumaczu.NoMatterWhat pisze: ↑20.03.2018, 01:30UW czy tam Mistrzu vel bez odbioru, pamietasz swoje "lepiei"? Bo jak nie, to nie zabieraj glosu. Potwierdzasz tylko o sobie, ze nie masz nic do dodania, a jedynie ortografie wytykasz. Poprawiles juz napis Łódzki Klób Sportowy? Chociaz ty jedynie (nie) nadajesz sie do klawiatury
-
Nie odbierz tego źle ale czasy kafejek internetowych dawno za Nami. Internet w telefonie to żaden luksus kolego. Komputer służy mi jedynie do oglądania filmów i przelewów(większa wygoda niż w telefonie jak dla mnie). Lepiej spytaj kolegi jak On pisał prosto z pociągu? Z laptopem na wyjazd? No tak, przecież On był w domu. Koniec tematu bo nie ma związku z wspraciem Wisły przez Widzew. Fajna liczba i tyle, byliśmy podobną tam ostatnioni tyle. A to czy się traktują jak zgoda choć to niby układ to c*** z tym. Grunt, że cokolwiek się dzieje w tym nudnym jak...kraju kbicowskim.KR 1906 pisze: ↑20.03.2018, 07:51Nie odbierz tego źle, (chociaż i tak pewnie odbierzesz). Ale, czy Ty jesteś aż tak pochłonięty tym co się dzieje na tym forum, ze korzystasz z telefonu komórkowego, żeby pisać posty?UW1908 pisze: ↑20.03.2018, 05:56Widziałeś, gdzie na klawiaturze telefonu jest "j" i gdzie "i"? Przecież bym nie cisnął z Ciebie, gdybym sam nie potrafił napisać najprostszego słowa. Jakoś dziwnym trafem napisałeś ilu Was było sporo po czasie kiedy info hulało po necie. To raz. Dwa to mam pytanie czy było tak nudno, że pisałeś prosto z pociągu? Uważasz się za c*** wie kogo to dlaczego nie nawijałeś w pociągu z koleżkami tylko tu nadawałeś? Bo c**** byłeś czy tam czy na Świcie zapewne tak samo. Jesteś pajac i tyle. Nie wiem, to się nie wypowiadam. Podszkol polski bo jest marnie panie kumaczu.NoMatterWhat pisze: ↑20.03.2018, 01:30
UW czy tam Mistrzu vel bez odbioru, pamietasz swoje "lepiei"? Bo jak nie, to nie zabieraj glosu. Potwierdzasz tylko o sobie, ze nie masz nic do dodania, a jedynie ortografie wytykasz. Poprawiles juz napis Łódzki Klób Sportowy? Chociaz ty jedynie (nie) nadajesz sie do klawiatury
-
-
To powiedz kolegą po szalu, żeby w końcu skończyli organizować wyjazdy razem z psami i już będzie super.Wy bez psów to się nawet 3 wioski za Tarnów na regionalny PP nie wybierzecie.kat. pisze: ↑19.03.2018, 14:51Przedwczoraj widziałem Portowców na dworcu w Trn. Było ich mniej niż obstawiającej psiarni, wizualnie... wszyscy by ich tu r******** klawiaturami (ekipa pewnie jechała inaczej), ale dla mnie, zgreda, to był taki powiew dawnych lat i zajebiście im zazdrościłem tej pojebanej wyprawy w wąskim, melanżowym gronie, na jakąś wioskę przez całą Polskę, zwykłą rejsówką, a nie obstawionymi autokarami.
-
Kompleksy zostaw w spokoju bo trzeba by się cofnąć do waszego wyjazdu do Szczecina.-Napisał koleś pod tematem Re: Komentarze-16-18 marca !. Oj boli Cie ta Wisła
-
NoMatterWhat pisze: ↑20.03.2018, 01:30UW czy tam Mistrzu vel bez odbioru, pamietasz swoje "lepiei"? Bo jak nie, to nie zabieraj glosu. Potwierdzasz tylko o sobie, ze nie masz nic do dodania, a jedynie ortografie wytykasz. Poprawiles juz napis Łódzki Klób Sportowy? Chociaz ty jedynie (nie) nadajesz sie do klawiatury
To i tak słabo jak na Połowę Polski w 320 osób:)
-
Dziecko, byś Ty wiedział co to znaczy...DoZo(L) pisze: ↑20.03.2018, 10:28W uzupełnieniu:
ona - 'wysprzęssgliła' (się) np. niedawno "czarna owca" z 'eRTeeSu' na kibiców Viktorii Sulejówek.
-
Mistrz1908 pewny jestes, ze pisalem z pociagu? Wg ciebie ile sie jedzie z Warszawy? Jesli nigdy nie byles to ci powiem - niedlugo.
Propagande masz we krwi, bo jak nawet czegos nie wiesz, to i tak chcesz zrobic z bialego czarne.
Takze "lepiei" nie zabieraj glosu w sprawach, ktore cie nie dotycza.
A i tak slaby jestes, ze sam nie wychwyciles.
Propagande masz we krwi, bo jak nawet czegos nie wiesz, to i tak chcesz zrobic z bialego czarne.
Takze "lepiei" nie zabieraj glosu w sprawach, ktore cie nie dotycza.
A i tak slaby jestes, ze sam nie wychwyciles.
-
C1365O pisze: ↑19.03.2018, 14:09a jeśli nawet to co? mamy się położyć i przeprosić Wielki Widzew bo do nas przyjechali?pseudofan pisze: ↑19.03.2018, 14:05bercik RTS pisze: ↑18.03.2018, 23:00
W tamtym sezonie graliśmy na SMSie, gdzie nie przyjmowani byli goście. W ogóle tamto spotkanie było bez publiczności.
W tym sezonie, w sierpniu, goście ze Świtu byli obecni.
Tak pytam bo Świt to porywa się z motyką na słońce i ciekawiło mnie czy na wyjeździe też pierwsi do awantury byli.
-
Jak już się tak czepiamy ortografii. Powstała chyba jakaś nowa moda z pisownią końcówek, nie mówię że tylko ty tak robisz bo widać to u coraz większej ilości osób. Taki trochę fenomen bo kiedyś gdzie się dało dużo ludzi zmieniało ą na Om. Teraz widac, że się to zmieniło znów.ot co pisze: ↑20.03.2018, 09:55To powiedz kolegą po szalu, żeby w końcu skończyli organizować wyjazdy razem z psami i już będzie super.Wy bez psów to się nawet 3 wioski za Tarnów na regionalny PP nie wybierzecie.kat. pisze: ↑19.03.2018, 14:51Przedwczoraj widziałem Portowców na dworcu w Trn. Było ich mniej niż obstawiającej psiarni, wizualnie... wszyscy by ich tu r******** klawiaturami (ekipa pewnie jechała inaczej), ale dla mnie, zgreda, to był taki powiew dawnych lat i zajebiście im zazdrościłem tej pojebanej wyprawy w wąskim, melanżowym gronie, na jakąś wioskę przez całą Polskę, zwykłą rejsówką, a nie obstawionymi autokarami.
-
-
Czytajcie ze zrozumieniem Widzewskie imbecyle, mnie chodziło o różnice w ilości osób chłodzących na mecze u siebie do osób jeżdżących na wyjazdy więc jeśli chodzi o Wawe to wypadliscie marnie skoro was przychodzi na mecze u siebie po 16tys nas przychodzi o cztery razy mniej a pojechał was 20osob więcej. I daj spokój z tym porównanie że my na zgodę a wy na układ bo mógł jechać od was każdy kto chciał.
-
Imbecylu..sugerujesz, że powinno nas pojechać 1200 osób, skoro w Łodzi na meczach jest 4x większa frekwencja.
Pozatym my nie mieliśmy mobilizacji, tak jak Wy, a i tak pojechaliśmy w lepszej liczbie.
Pozatym my nie mieliśmy mobilizacji, tak jak Wy, a i tak pojechaliśmy w lepszej liczbie.
-
Ale dziecko, powiedz nam, wysłuchamy Cię: o co walczysz?
Przes rejestracją powinien być prosty test. Pięć pytań kontrolnych na inteligencję. Ponad połowa forum oblizywałaby klawiaturę ze wściekłości, że nie mogą się ponapinać na forum.
-
I pomyśleć, że jeszcze kiedyś tutaj można było normalnie pogadać.
-
8 stron pierdolenia o niczym + 2 strony o odmianie czasownika "wesprzeć" :) Spierdalam z tego forum

-
Wrzuciłbyś kto, kiedy i w jaki sposób może rozwieszać flagi bo na Wiśle zgubiono niestety te wytyczne. A szkoda żebyś miał takie zmartwienia przed świętami
za kim jestes?
-
Co za taboret :)Jnw1908 pisze: ↑20.03.2018, 12:09Czytajcie ze zrozumieniem Widzewskie imbecyle, mnie chodziło o różnice w ilości osób chłodzących na mecze u siebie do osób jeżdżących na wyjazdy więc jeśli chodzi o Wawe to wypadliscie marnie skoro was przychodzi na mecze u siebie po 16tys nas przychodzi o cztery razy mniej a pojechał was 20osob więcej. I daj spokój z tym porównanie że my na zgodę a wy na układ bo mógł jechać od was każdy kto chciał.
To że nas przychodzi 5-6 razy więcej na mecze to według Twojej pokrętnej logiki ma oznaczać, że tyle samo powinno jechać więcej na mecz układu? dobry ananas jesteś.
-
A Ci dalej swoje. Zarówno ŁKS jak i Widzew w konkretnej liczbie pojechali na mecz zgody/układu, a Wy dalej się z internecie będziecie przekrzykiwać. Jak to czytam to "żygać" się chcę. Oni mieli otwarte zapisy Ci mieli zamknięte, tamci jechali w słońcu, a My w deszczu i tak cały czas.mądrala pisze: ↑20.03.2018, 13:39Co za taboret :)Jnw1908 pisze: ↑20.03.2018, 12:09Czytajcie ze zrozumieniem Widzewskie imbecyle, mnie chodziło o różnice w ilości osób chłodzących na mecze u siebie do osób jeżdżących na wyjazdy więc jeśli chodzi o Wawe to wypadliscie marnie skoro was przychodzi na mecze u siebie po 16tys nas przychodzi o cztery razy mniej a pojechał was 20osob więcej. I daj spokój z tym porównanie że my na zgodę a wy na układ bo mógł jechać od was każdy kto chciał.
To że nas przychodzi 5-6 razy więcej na mecze to według Twojej pokrętnej logiki ma oznaczać, że tyle samo powinno jechać więcej na mecz układu? dobry ananas jesteś.
-
Byle się dopierdolić do Wisły. A centrum uwagi nie jest w środku? Bo jeśli tak, to gdzie według topografa od flag wisiała flaga Sharks? I jak względem niej usytuowane były PF i Bałuty?nikodem pisze: ↑20.03.2018, 13:03Z ŁKS na wyjazd Lecha,miały prawo tylko te osoby co jeżdżą na wyjazdy,uważam że nasza i zreszta wasza liczba była dobra,wręcz taka sama,więc o c*** się tu spisać,gdzie wpadliśmy tak podobnie,co do Wisły,śmieszy mnie,że nawet,gdy ruchu jest nimi 3 dychy na tak ważnym meczu,ich flaga jest octzywiście w samym centrum uwagi.
Uśmiechnij się, jutro możesz nie mieć zębów.
-
To ŁKS już większą liczbą wspiera zgody niż jeździ na swoje mecze? Hmm ciekawa sytuacja.
Tak lubię ich, zawsze i wszędzie...
-
-
Ja pierdoleee ludzie w Kielcach podostawali zakazy stadionowe za TRZYMANIE sektorówki, co rusz kary i zakazy za byle gówno, totalne wyniszczanie ruchu kibicowskiego a wy pierdolicie o jakiś głupotach!!!! BANDA DEBILI !
-
valo to j***** gimbus c*** i żyd zamykać ten wątek ale już
-
INFO Z PIERWSZEJ REKI INFO Z PIERWSZE REKI
Jagiellonia jedzie ekipa do Lomzy, widzi ze nie da rady, bo jest za cienka, obserwuje sytuacje.
w pewnym momencie starszyzna decyduje zrzucic na Lomze bombe wodorowa. buum buum buuum Lozmzyki przezyly atak, i robia kontratak, jak to mozliwe ???
LKS Lomza tego dnia byl ubrany w ochronne condony Stomilu Olsztyn, zuzyte ale jednak zadzialalo
lomzyki gonia Bialorusionow az pod granice, katujac po drodze co wolniejszych.
DYLEMAT:
jak wrocic do domu ?
lomzy juz nie ma, na Podlasiu ich nie chca, Mazowsze sie wstydzi
JEST
LKS LOMZA DUMA AKALIC.
Przemek
Jagiellonia jedzie ekipa do Lomzy, widzi ze nie da rady, bo jest za cienka, obserwuje sytuacje.
w pewnym momencie starszyzna decyduje zrzucic na Lomze bombe wodorowa. buum buum buuum Lozmzyki przezyly atak, i robia kontratak, jak to mozliwe ???
LKS Lomza tego dnia byl ubrany w ochronne condony Stomilu Olsztyn, zuzyte ale jednak zadzialalo
lomzyki gonia Bialorusionow az pod granice, katujac po drodze co wolniejszych.
DYLEMAT:
jak wrocic do domu ?
lomzy juz nie ma, na Podlasiu ich nie chca, Mazowsze sie wstydzi
JEST
LKS LOMZA DUMA AKALIC.
Przemek
-
Napewno podostawali zakazy?? Słyszałem tylko o zatrzymaniach w tej sprawie a o zakazach nic nie było. Jeśli naprawdę dostali zakazy to jest to po prostu chore... Brak słówenergydrink pisze: ↑20.03.2018, 16:26Ja pierdoleee ludzie w Kielcach podostawali zakazy stadionowe za TRZYMANIE sektorówki, co rusz kary i zakazy za byle gówno, totalne wyniszczanie ruchu kibicowskiego a wy pierdolicie o jakiś głupotach!!!! BANDA DEBILI !
-
Wasza liczba dobra, nie ma co dyskutować.
Ale z racji, ze starszym Wiślakiem jesteś - po historii z "Chłopcami z Reymonta" i smarowaniem Ruchu w ówczesnych zinach/necie (a poszła tam wtedy jeszcze jedna flaga) nie gryzie cię sumienie, gdy bronisz niebieskich na swoim sektorze?
Przecież
By nie było, pamiętam pretensje ludzi z ŁKS-u o dziabniete na sektorze dwie flagi (CC oraz ŁKS Łódź) - i jeszcze większe zarzuty o dodatkową zawartość plecaka..
-
po c*** szukasz dziury w całym? zajmij się swoim podwórkiem. pozdRawiam.
-
10 stron przeczytanych, czego można się dowiedzieć? Że liczba Wisły dobra, nawet bardzo dobra choć Valo twierdzi że z przyczyn jasnych nie wszyscy zdążyli na pociąg. I co jeszcze? Pierdolenie o niczym i ocenianie innych tak jakby kibice wypowiadających się tu drużyn zawsze wykorzystywali komplet przyznanych biletów i zwycięźali na wszystkich płaszczyznach - bo oceniają innych oczywiście negatywnie. A i nikt tu nie zrobi porządku bo ilość wyświetleń się zgadza i reklamodawcy są zadowoleni.
-
Beha.
Nikogo nie bronię. Irytuje mnie już tendencja dopierdalania się przez jakichś ograniczonych umysłowo no name-ów.
Skoro jest zgoda to dlaczego flaga nie może wisieć GDZIEKOLWIEK?
Teraz chyba z braku innych atrakcji ludzie dopierdalaja się już do takich absurdów że już większego popisu głupoty dac się nie da.
Odpowiadając Tobie wprost i osobiście - ja problem z Ruchem nie mam. Wręcz przeciwnie. Jedyną lekcja że do wszystkiego trzeba mieć dystans
Nikogo nie bronię. Irytuje mnie już tendencja dopierdalania się przez jakichś ograniczonych umysłowo no name-ów.
Skoro jest zgoda to dlaczego flaga nie może wisieć GDZIEKOLWIEK?
Teraz chyba z braku innych atrakcji ludzie dopierdalaja się już do takich absurdów że już większego popisu głupoty dac się nie da.
Odpowiadając Tobie wprost i osobiście - ja problem z Ruchem nie mam. Wręcz przeciwnie. Jedyną lekcja że do wszystkiego trzeba mieć dystans
za kim jestes?