Zbierali grzyby z czołówka piłkarska 2 razy w nie długim odstępie czasu to mało?, o reszcie pisał nie będę bo to nie iejsce może sami zainteresowani będą mieli ochotę napisać.trzecigarnitur pisze: ↑18.08.2022, 15:44A cóż takiego zrobił Falubaz? Poprszę konkrety. Jezdzi na wyjazdy, wystawia młyn u siebie -OK. I spierdalać mi tu z gadkami w stylu KMWTW, jak zacząłeś temat to go skończ.Sz.2001 pisze: ↑17.08.2022, 22:53Zauważyłem że co niektórych strasznie boli ten Falubaz, temat z ZL odgrzewany jak stary kotlet.. Kilka postów wyżej ktoś napisał że ZL było obesrwatorem walki Falubaz - Pogoń, więc można samemu sobie odpowiedzieć na to pytanie. Po drugie zuzel jest jaki jest każdy to wie ale proszę mi pokazać Ekipę która w ostatnim czasie zrobiła więcej niż Falubaz, mowa o żużlowym podwórku, i proszę o nie wypowiadanie się Polonii Bydgoszcz która bardzo dobrze wie jak wyglądał ich dwumecz z Zielonogorzanami.
Żużel Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Żużel Kibicowsko
-
Według Falubazu,bydgoszczanie nie byli chętni na wymianę uprzejmośći w ustronnym miejscu.Wg mnie Falubaz mimo całej tej sytuacji z Lubinem nadal top jeżeli chodzi o tamten rejon kraju a tym bardziej jeżeli chodzi o żużel.Sz.2001 pisze: ↑18.08.2022, 22:25Zbierali grzyby z czołówka piłkarska 2 razy w nie długim odstępie czasu to mało?, o reszcie pisał nie będę bo to nie iejsce może sami zainteresowani będą mieli ochotę napisać.trzecigarnitur pisze: ↑18.08.2022, 15:44A cóż takiego zrobił Falubaz? Poprszę konkrety. Jezdzi na wyjazdy, wystawia młyn u siebie -OK. I spierdalać mi tu z gadkami w stylu KMWTW, jak zacząłeś temat to go skończ.Sz.2001 pisze: ↑17.08.2022, 22:53Zauważyłem że co niektórych strasznie boli ten Falubaz, temat z ZL odgrzewany jak stary kotlet.. Kilka postów wyżej ktoś napisał że ZL było obesrwatorem walki Falubaz - Pogoń, więc można samemu sobie odpowiedzieć na to pytanie. Po drugie zuzel jest jaki jest każdy to wie ale proszę mi pokazać Ekipę która w ostatnim czasie zrobiła więcej niż Falubaz, mowa o żużlowym podwórku, i proszę o nie wypowiadanie się Polonii Bydgoszcz która bardzo dobrze wie jak wyglądał ich dwumecz z Zielonogorzanami.
-
Top tamtego rejonu jraju może i tak chociaż myślę, że do Stilonu czy Chrobrego podjazdu nie mają, a już nie mówiąc o Zagłębiu Lubin.
Co do żużlofanów to Stal czy taką Unię wciągają nosem.
Co do żużlofanów to Stal czy taką Unię wciągają nosem.
-
Czy nie mają podjazdu tego bym nie powiedział, chociaż patrząc na przestrzeni czasu to, może ktoś przypomni z kim ostatnio wyszedł. Chrobry lub Stilon?.
-
Ile Motoru w Lesznie?
-
-
-
Ahahahaha, kondonie po pierwsze primo milicjanta to sobie poszukaj w rodzince kuchenny flecie. Po drugie primo to napisałem bez napinkowego posta odnośnie co uważam o nowych sympatiach Zielonogórzan których w jakimś stopniu dalej szanuję i pochwaliłem Unię za akcję. Kolejno postanowiłaś internetowa chuliganko się przypałętać i spiąć bez sensu poślady, że się do nich pucuję. Jak myślałem po mojej odpowiedzi koziołku zatupałeś raciczkami bo cipsko zabolało i kolejny rozżalony napinkowy post popełniłeś. Za to u was nie było żadnego konfiora zwłaszcza po przypale u kolegów z centralnej Polski, nie?FlorianT pisze: ↑18.08.2022, 23:25Pragnę cię poinformować gtsie, że właśnie tym Lesznem i Kaliszem się dokumentnie zbłaznileś. Nawet pewnie nie wiesz dlaczego i w sumie ch.uj ci do tego. Podsumowując twojego zupełnie nie napinkowego impelorza, wez już płyń gtsie śledzić swoją misię i baxterów oraz utrwalać uklad ze słowackimi konfidentami. A tak po polsku: nie wpierdalaj się milicjancie w tematy, które ciebie zupełnie nie dotyczą.pizgacz_rurkowcow pisze: ↑18.08.2022, 07:33Górnik Konik - dobre relacje, Ostrovia Ostrów - prywatne kontakty.
Czyli jadąc przez te wasze tereny, lub nawet z nimi sąsiadujące nie muszą się martwić o żadne "sytuacje podbramkowe"?? Które raczej nie zaistnieją, biorąc pod uwagę te kontakty? Czy padło mi na łeb napinatorku słowiku florianku? Co wam czyszczą te wasze wszystkie maskotki z tych wszystkich mieścin i wichur wielkopolskich to nie muszę pisać nawet (poza Kaliszem i Lesznem).
Tak szanuję takie właśnie Unię L, Bronie Radom, Apatory, Sztombierki Bytom czy swego czasu Bałtyk z Gdyni bo trzeba mieć charakter, dumę, odwagę i przekorę aby nie iść za tym za czym idzie większość tylko wybrać trudniejszą drogę. Tam gdzie dana ekipa ma miasto lub jeszcze lepiej województwo praktycznie dla siebie (poza małymi bastionami) traci się zwykle na jakości - jest większość pajacy, pozerów, pseudo-cwaniaczków przy znajomkach, internetowych hoolsów, dzbanów wynikowców czy petów którzy w pustych łbach roją sobie, że podpinając się pod mocną, lepszą bandę wyrobią sobie "plecy" na mieście i będą zajebiści. Po twoim stylu twórczości i obecności tutaj, stwierdzam, że zaliczasz się możliwe do wszystkich kategorii wymienionych przeze mnie. U siebie jesteś zaś postacią anonimowaną. Hahaha, weź mnie wynikowcu, reprezentancie ekipy (????) która robi protest i odwiesza go po kilku spotkaniach na mecz z "gieetesem" nie rozśmieszaj i nie p****** skąd mam płynąć a skąd nie.
"Wielka Triada internetem włada".
"Rzeczywistość z d*** opisywana przez pizgaczy" - Matka Kurka
"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama

"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama

-
-
On się nie może wpierdalać za to wy z kumatą możecie się w każdy temat wpierdalać. Twoja kariera na tym zjebanym forum to głównie napinka do WRWE, najpierw na koncie banti a teraz jako florian i jeszcze będziesz innych pouczał. Na Amiko-Lechu aż tak bardzo ch*jem wieje???
A i nie zapomnij coś o konfidentach na Widzewie czy Wiśle napisać ale nie pomiń przy tym poczwary, mastera, małpy czy poldiego hipokryto.
-
Ile Polonia dostala biletów do ZG i czy Falubaz będzie mógł wejść na rewanż?
-
https://www.facebook.com/WlokniarzCzest ... 9126970336
Kolejny komplet wyjazdowy Włókniarza. 600 osób (wszystkie sprzedane bilety) we Wrocławiu na 1/4 PO.
Kolejny komplet wyjazdowy Włókniarza. 600 osób (wszystkie sprzedane bilety) we Wrocławiu na 1/4 PO.
-
No to się dowiedziałem ;)
Obrazki się nie wyświetlają a ten link to link do głównej strony, jakiś fanpejdz klubu a nie konkretnego wydarzenia.
-
Poprawiam linki:
[link]
[link]
[link]
[link]
-
Falubaz ZG - Polonia Bydgoszcz
[link]
[link]
-
Ci "kibice" Polonii zasiadli w sektorze VIP, resztę możecie sobie dopowiedzieć. Kuzyn właściciela klubu i jakieś kobiety. Abramczyki ostro dostały.
-
To kogo oni pobili? Jakichś pikników czzy jak? O co kaman?
-
"Mój kuzyn został pobity na trybunie głównej i musiał pojechać do szpitala." - mówi właściciel Abramczyk Polonii.
"Co za ku*wa debile!!!! Wielcy ku*wa "chuliganie". Napaść kobiety na trybunie VIP" - komentarz.
-
Mogli powiedzieć tak jak wy że przyjechali autokarem i się nie biją 
-
Chyba Ci się chłopcze z kimś innym pomyliło. Nikt z ludźmi od nas z autokaru nie rozmawiał w ZG.Banita_1982 pisze: ↑27.08.2022, 18:46Mogli powiedzieć tak jak wy że przyjechali autokarem i się nie biją![]()
Lepiej zrobić tak jak wy. Pojechać bandą na umówioną ustawkę i wszyscy zgodnie położyć się po chwili na glebę. W końcu Bandyckie Leśne! Przypomnij w jaki sposób straciliście tą flagę :)
Obiektywny87 pisze: ↑wczoraj, 19:29
Prawda jest taka że tylko dzięki Oliwierowi PB jest zgoda ze Stomilem

-
Gość na trybunie VIP miał koszulkę White-Red Brothers tak dla waszej wiadomości jeśli ktoś to. Podważy mogę wrzucić zdjęcie,a później się dziwicie ze "przypadkowe" ososby dostają po głowie, Falubaz na meczu wystawia jak na warunki żużlowe dobra załogę.
-
Dawaj to zdjęcie myszko.

-
chłopca to sobie wychowaj łajzo
a te swoje bajki dalej powielajcie. Kolejna sprawa nie chodzi o ten wyjazd do Zielonej z tym tłumaczeniem się Falubazowi. A na koniec, wyjdźcie w końcu normalnie z domu
to tyle, bo więcej z wami nie ma co gadać.
-
Warchlak ty j**ana cioto przypomnij sobie każdy raz jak dawałeś dyla od swoich kolegów którzy dostawali w***dol, bo ci ciśnienie nie wytrzymywało, a nie p***lisz tu jakieś bajeczki.
Wiesz dobrze, że na ulicy jesteś zwykły flet i obsraniec a całe życie próbujesz zgrywać w internecie kozaka.
Wiesz dobrze, że na ulicy jesteś zwykły flet i obsraniec a całe życie próbujesz zgrywać w internecie kozaka.
-
Ty jebana żydowska k****, jakim ty jesteś frajerem i głupcem wypominając mi to. Tak, jeden jedyny raz zdarzyło mi się uciec i zostawić kolegę. Było to na meczu kadry, kiedy to po MECZU KADRY wy jebane k**** złamaliście pakt i nas zaatakowaliście. Niby całą Polska jebię wrwe, a tu proszę. zawiszka łamie kolejny raz pakt i cisza. Pewnie dlatego, że to gity są i mogą. Raczej gluty. To pokazuje czym jest ten pakt i dla kogo. Iluzja i władza silniejszego, to nie ma nic wspólnego z szacunkiem i honorem.Hary z Tybetu pisze: ↑27.08.2022, 21:47Warchlak ty j**ana cioto przypomnij sobie każdy raz jak dawałeś dyla od swoich kolegów którzy dostawali w***dol, bo ci ciśnienie nie wytrzymywało, a nie p***lisz tu jakieś bajeczki.
Dodatkowo, jeśli ja jestem fletem i obsrańcem, to kim jest kilkudziesięciu twoich kolegów, których skroiłem. I kim jest tych kilku, którzy odali mi barwy bez walki, cymbałkami i sikami pająka chyba :)
Tak się was boję, że wczorajszy wieczór spędziłem w lokalu z którego jest taki widok.
[link]
I jeszcze w kilku innych. Wejście wy się lepiej za siebie chłopaczki co. Polonia to nie jest cały świat. Przestańcie żyć przeszłością i zacznijcie działać poza online bandyci z Leśnego!

-
a się wyszczekane zrobiły polonistki widzę hehe przyszły lepsze wyniki, wizje sukcesów, a wraz z nimi watahy januszy, to łatwiej się skitrać w tym tłumie i można pajacować. aktualnie wpływu na sytuację w mieście nie ma to żadnego... barw na mieście, grafów, akcji zaczepnych (nawet partyzanckich) z waszej strony brak, więc o czym cała ta dyskusja? żeby już wystarczająco popierdolonym u nas psom, jeszcze bardziej odjebało? a co do tego zdjęcia gdzie spędzałeś weekendowy wieczór, to dawno się tak nie uśmiałem. jest się czym chwalić, na prawdę. hahaha sukces w h**, gratulacje! szczury wychodzą z kanałów panowie haha
-
Zastanawiam się, ile ty masz lat człowieku? Poprzez to zdjęcie co chciałeś powiedzieć? Ze dostałeś podwyżkę w robocie i stać cię na pójście do jakiegoś tak lokalu, czy może to, że mama z tatą zabrali cię do lokalu? No i jeszcze byłeś w innych miejscach. No no. Co za sukces.Warchlak1920/1945 pisze: ↑28.08.2022, 01:51Ty jebana żydowska k****, jakim ty jesteś frajerem i głupcem wypominając mi to. Tak, jeden jedyny raz zdarzyło mi się uciec i zostawić kolegę. Było to na meczu kadry, kiedy to po MECZU KADRY wy jebane k**** złamaliście pakt i nas zaatakowaliście. Niby całą Polska jebię wrwe, a tu proszę. zawiszka łamie kolejny raz pakt i cisza. Pewnie dlatego, że to gity są i mogą. Raczej gluty. To pokazuje czym jest ten pakt i dla kogo. Iluzja i władza silniejszego, to nie ma nic wspólnego z szacunkiem i honorem.Hary z Tybetu pisze: ↑27.08.2022, 21:47Warchlak ty j**ana cioto przypomnij sobie każdy raz jak dawałeś dyla od swoich kolegów którzy dostawali w***dol, bo ci ciśnienie nie wytrzymywało, a nie p***lisz tu jakieś bajeczki.
Dodatkowo, jeśli ja jestem fletem i obsrańcem, to kim jest kilkudziesięciu twoich kolegów, których skroiłem. I kim jest tych kilku, którzy odali mi barwy bez walki, cymbałkami i sikami pająka chyba :)
Tak się was boję, że wczorajszy wieczór spędziłem w lokalu z którego jest taki widok.
[link]
I jeszcze w kilku innych. Wejście wy się lepiej za siebie chłopaczki co. Polonia to nie jest cały świat. Przestańcie żyć przeszłością i zacznijcie działać poza online bandyci z Leśnego!
-
1.Na tą chwile to was czyli Polonię można widzieć jedynie w internecie.Jak sami przyznaliście w swoim wywiadzie,w mieście się ukrywacie i na swoich meczach się nie pokazujecie w obawie o swoją skórę.Rahueme1920 pisze: ↑27.08.2022, 23:44sekcja internetowa zawiszanek znowu w natarciu :D
Banita pederasto co Ty z tym wychodzeniem z domu, przestań sobie wmawiać, że wszyscy przed wami drżą, bo te czasy
przeminęły z wiatrem.
Trafić nas mogliście jak jechalismy na impreze zgodowa organizowana u nas i wyczailiście nasza zbiorke pod Łuczniczka.... szybka obcinka autem od was i cisza.
Wiem, jak gdzies bedziemy w 5 osob wtedy bedzie po "równo" dla was.
Wyłącz internet i zacznij na mecze chodzić, bo obraz nedzy i rozpaczy ten pusty młyn u was.
Za duzo zajmujesz sie kims, kogo wg Ciebei nie ma i juz na swoje mecze brak czasu :D :D
2.Wy zawsze jesteście w 5 osób,chyba że zbierzecie całą koalicję w której jesteście najmniejsi.
3."Wyłącz internet i zacznij na mecze chodzić, bo obraz nedzy i rozpaczy ten pusty młyn u was."
No tu to chyba piszesz akurat o sobie i swoich kolegach.Pokaż zdjęcie tego swojego młyna na Polonii.Od lat go nie ma.Chyba że jesteś dumny z tych "800 pikników"
4.Nie jestem z Zawiszy.
-
Czy wpisy z konta Warchlak1920/1945 reprezentuja oficjalne stanowisko ekipy Polonii i Stomilu? Dla kolegi pytam.
-
Przykłady.
2019: https://www.facebook.com/StadionowiOpra ... 799759570/
2020: https://www.facebook.com/StadionowiOpra ... 251599217/
2022: [link]
-
Falubaz - Polonia Bydgoszcz
Mobilizacja u Nas od kilku dni na najważniejszy mecz w sezonie. Młyn nabity konkretnie,sporo bluzgów z obu stron. Tysufy tracą kilka barw. Polonia ze wsparciem ziomków z Grudziądza. Co do sytuacji pod wieżyczką to sobie sami wyjaśnicie :)
Do zobaczenia za tydzień. Wracamy tam gdzie nasze miejsce!
Mobilizacja u Nas od kilku dni na najważniejszy mecz w sezonie. Młyn nabity konkretnie,sporo bluzgów z obu stron. Tysufy tracą kilka barw. Polonia ze wsparciem ziomków z Grudziądza. Co do sytuacji pod wieżyczką to sobie sami wyjaśnicie :)
Do zobaczenia za tydzień. Wracamy tam gdzie nasze miejsce!
IHG 09
-
Jest to moje prywatne konto i nie reprezentuje ono żadnej z wyżej wymienionych ekip, tylko moją osobę. Na prawdę trzeba takie rzeczy Ci pisać?trzecigarnitur pisze: ↑28.08.2022, 14:38Czy wpisy z konta Warchlak1920/1945 reprezentuja oficjalne stanowisko ekipy Polonii i Stomilu? Dla kolegi pytam.
No fakt, trochę się wygłupiłem. Rozbawiło mnie po prostu pisanie jakiś gitów z Leśnego, że mam wyjść na ulice, na miasto, właśnie wtedy kiedy ja byłem na tym mieście. Masz rację, trzeba było ich olać. Szkoda życia na internetowych trolli.Psoriasis pisze: ↑28.08.2022, 12:44Zastanawiam się, ile ty masz lat człowieku? Poprzez to zdjęcie co chciałeś powiedzieć? Ze dostałeś podwyżkę w robocie i stać cię na pójście do jakiegoś tak lokalu, czy może to, że mama z tatą zabrali cię do lokalu? No i jeszcze byłeś w innych miejscach. No no. Co za sukces.
Odpowiem Ci na to pytanie z szacunku do dwóch ekip. Twojej i starej ekipy Zawiszy. Gdyby temat dotyczył ekipy Zawiszy sprzed 20 lat, 15 lat czy nawet 10 lat, nie było by takiego zwrotu. Różnie się wtedy działo, jednak to była banda, to byli Bydgoscy Chuligani. Teraz, ok są liczniejsi i silniejsi od nas, poza naszym zasięgiem jeśli się zbiorą. Tyle, że oni są cieniem tamtych ludzi, nie dorównują im do pięt. Dam Ci przykład z 2018 roku. Mieliśmy mecz o awans w Poznaniu. Wiedzieli jakim składem jedziemy, którędy i o której. Na powrocie niby gdzieś ustawili się w 3 auta, które rozmyły się w mroku. W latach 1995-2010 tamtej ekipy było by to 30 aut, a nawet 3 auta tamtej ekipy mimo wszystko by nas zaatakowały i nie odpuściłyby. W grudniu 2021 wyczaili naszą zbiórkę przez imprezą 25 lecia zgody. Mieli ponad godzinę czasu, byli zebrani. Nic.TORCIDA_GÔRNIK pisze: ↑28.08.2022, 12:39żeby jakiś kondon z jakiejś smiesznej Polonii pisał o kibicach Zawiszy zawiszanki to już szczyt wszystkiego
Nie mamy do nich startu, nigdy pewnie będziemy mieli z powodu ich przewagi liczebnej i ilości oraz jakości ludzi do bicia. Znamy swoje miejsce w szeregu. Ale my jesteśmy i będziemy, mimo zaklęć i wszelakich internetowych prób zaprzeczenia temu.

-
Motor w Toruniu
2.09.2022 r. (piątek)
Ponad 650 osób
[link]
2.09.2022 r. (piątek)
Ponad 650 osób
[link]
-
Chciałbym odnieść się do liczb wyjazdowych żużlowe go Motoru bo tak to należy pisać, 2000 Częstochowa, 650 Toruń itd.....Jest tylko mały szczegół ze to są typowi oglądacze żużla w pełnym tego słowa znaczeniu,nie interesują ich zakazy doping bluzganie wroga jadą obejrzeć zuzel za wszelką cenę, i gdyby im kazali wejść bez barw to by to zrobili, lub ubrać czapkę daszkiem na bok to byłoby to samo. NIESTETY publika piknikowa na żużlu jest straszna,okropna więc opisywanie statystyk wyjazdowych żużlowego Motoru jest śmieszne. Zresztą mały przykład tam dziewczyna prowadzi doping więc odpowiedzcie sobie sami na resztę. Pokażcie mi taki drugi klub??
-
https://www.facebook.com/StalGorzow1947 ... 2919464693Pierwszy dzień sprzedaży biletów na Finał w liczbach#GORLUB
Ponadmiejsc zajętych
Ponadkibiców z Lublina
To będzie prawdziwe żużlowe święto na Jancarzu![]()
Stalowcy liczą na Wasze wsparcie z trybun
UwagaZasada na Finał - bilet nieważny bez barw klubowych
Klub z Gorzowa udostępnił kibicom z Lublina dodatkowy sektor (już wypełnione 26,27,28).
-
𝐏𝐨𝐥𝐨𝐧𝐢𝐚 𝐁𝐲𝐝𝐠𝐨𝐬𝐳𝐜𝐳 - 𝐅𝐚𝐥𝐮𝐛𝐚𝐳 𝐙𝐢𝐞𝐥𝐨𝐧𝐚 Góra
Wspieramy Polonię w 70 osób - autokar plus auta. Wśród nas sporo młodzieży, na płocie wieszamy naszą flagę Forza GKM. Podczas meczu oprawa z racami odpalanymi na płocie, jak za starych, dobrych czasów. Po spotkaniu spisywanie przez pały, masa mandatów za nic ale wracamy w komplecie. ChWDP!
𝐅𝐚𝐥𝐮𝐛𝐚𝐳 𝐙𝐢𝐞𝐥𝐨𝐧𝐚 Góra - 𝐏𝐨𝐥𝐨𝐧𝐢𝐚 𝐁𝐲𝐝𝐠𝐨𝐬𝐳𝐜𝐳
Piątkowe wyjazdy nie są naszą mocną stroną. Tego dnia Polonię wspierało 5 żółto-niebieskich.
Wspieramy Polonię w 70 osób - autokar plus auta. Wśród nas sporo młodzieży, na płocie wieszamy naszą flagę Forza GKM. Podczas meczu oprawa z racami odpalanymi na płocie, jak za starych, dobrych czasów. Po spotkaniu spisywanie przez pały, masa mandatów za nic ale wracamy w komplecie. ChWDP!
𝐅𝐚𝐥𝐮𝐛𝐚𝐳 𝐙𝐢𝐞𝐥𝐨𝐧𝐚 Góra - 𝐏𝐨𝐥𝐨𝐧𝐢𝐚 𝐁𝐲𝐝𝐠𝐨𝐬𝐳𝐜𝐳
Piątkowe wyjazdy nie są naszą mocną stroną. Tego dnia Polonię wspierało 5 żółto-niebieskich.
-
Ja nie będę się wdawał w jakąś dyskusję na ten temat, bo w żadnym zakresie nie jestem i nie czuje się umocowany do wypowiadania się w imieniu kibiców Motoru w powyższym zakresie czy do opisywania czy wyjaśniania specyfiki panującej na trybunach stadionów żużlowych, w tym Lublina.Sz.2001 pisze: ↑03.09.2022, 23:50Chciałbym odnieść się do liczb wyjazdowych żużlowe go Motoru bo tak to należy pisać, 2000 Częstochowa, 650 Toruń itd.....Jest tylko mały szczegół ze to są typowi oglądacze żużla w pełnym tego słowa znaczeniu,nie interesują ich zakazy doping bluzganie wroga jadą obejrzeć zuzel za wszelką cenę, i gdyby im kazali wejść bez barw to by to zrobili, lub ubrać czapkę daszkiem na bok to byłoby to samo. NIESTETY publika piknikowa na żużlu jest straszna,okropna więc opisywanie statystyk wyjazdowych żużlowego Motoru jest śmieszne. Zresztą mały przykład tam dziewczyna prowadzi doping więc odpowiedzcie sobie sami na resztę. Pokażcie mi taki drugi klub??
Wrzucam tutaj zdjęcia/dane wyjazdowe niejako "z kronikarskiego obowiązku". Może kogoś to zainteresuje. Może dla kogoś tak informacja będzie ciekawa/przydatna. Co z nią każdy zrobi i jak ją oceni to jego sprawa.
Porządkowo chciałem jedynie zauważyć, że co do samego dopingu to nie można powiedzieć, że "na Motorze" (w Lublinie lub na wyjazdach) go nie ma. Można mieć zastrzeżenia do jego jakości, różnorodności etc., ale jednak twierdzenie, że kibiców żużlowego Motoru doping nie interesuje jest jednak nadużyciem. Lublin jest obecnie jednym z nielicznych żużlowych miast, gdzie doping jest prowadzony/inicjowany przez samych kibiców, a nie przez spikera. Jego rola ogranicza się ew.do incydentalnego zachęcenia ludzi do włączenia się w doping. W dopingu niejednokrotnie uczestniczy cały stadion lub jego znaczna część. Na wyjazdach 90% obecnych w klatce kibiców włącza się aktywnie w doping, nie ograniczając się (jak twierdzisz) do oglądania żużla.
Myślę, że jakość lubelskiego dopingu w Lublinie i na wyjazdach docenia wielu kibiców z innych miast wielokrotnie wypowiadając się o nim w superlatywach. Z tego co pamiętam kibice Sparty uznawali lubelską ekipę wyjazdową za najlepszą kibicowsko (doping) jako do nich w zeszły sezonie zawitała.
Nie ma zbyt wielu nagrań, ale jakieś drobne przykłady:
https://www.youtube.com/watch?v=9Qg0J3HN5uA
https://www.youtube.com/watch?v=wqW_XnhijAM
https://www.youtube.com/watch?v=ON8jsfw1LJc
https://www.facebook.com/watch/?v=1014210749342565
https://www.youtube.com/watch?v=AaWvSHZWDOs
Podsumowując, nie chce polemizować i wdawać się w dyskusje co do podnoszonych przez Ciebie zasadniczych tematów, a jedynie chciałem zwrócić uwagę, że co do samego dopingu nie jest do końca tak jak piszesz. Chyba, że pisząc o tym dopingu miałeś na myśli coś zupełnie innego.
-
To jak to się ma do tego? [link]
-
A jak ma być, bo nie bardzo rozumiem? Wrzuciłeś 1,5 min filmik sprzed meczu*, który Twoim zdaniem o czym świadczy? Że Motor nie dopinguje na wyjazdach?
Nie ma co się spierać tutaj, bo niewiele to wniesie. Zapytaj osób z innych miast, które odwiedził Lublin czy był ze strony Motoru doping czy przyjechali sami "oglądacze żużla". Ani moje linki nie świadczą o poziomie dopingu Motoru, ani tym bardziej Twój. Najlepiej, aby wypowiedzieli się ci, którzy widzieli/słyszeli na własne oczy/uszy jak to wyglądało u nich na stadionie. Moim zdaniem nie gorzej niż to, co prezentowały inne ekipy żużlowe w Lublinie.
*to filmik z meczu GKM - Motor z 23.08.2019 r. (godz. 20:30), tj. ostatniego meczu sezonu zasadniczego; o godz. 18:00 odbywał się mecz Stal - Włókniarz, w którym padł remis, co zapewniło Motorowi utrzymanie (stąd pewnie czyjś pomysł, aby "podziękować" Włókniarzowi za ten remis); filmik został zatem nagrany tuż po zakończeniu spotkania w Gorzowie (czyli ok. 19:30 - 19:45), a zatem co najmniej 30-45 minut przed rozpoczęciem meczu Motoru i GKM; widać zresztą pod koniec filmu, że stadion jest praktycznie pusty (miejscowi jeszcze się na nim nie pojawili)
Nie ma co się spierać tutaj, bo niewiele to wniesie. Zapytaj osób z innych miast, które odwiedził Lublin czy był ze strony Motoru doping czy przyjechali sami "oglądacze żużla". Ani moje linki nie świadczą o poziomie dopingu Motoru, ani tym bardziej Twój. Najlepiej, aby wypowiedzieli się ci, którzy widzieli/słyszeli na własne oczy/uszy jak to wyglądało u nich na stadionie. Moim zdaniem nie gorzej niż to, co prezentowały inne ekipy żużlowe w Lublinie.
*to filmik z meczu GKM - Motor z 23.08.2019 r. (godz. 20:30), tj. ostatniego meczu sezonu zasadniczego; o godz. 18:00 odbywał się mecz Stal - Włókniarz, w którym padł remis, co zapewniło Motorowi utrzymanie (stąd pewnie czyjś pomysł, aby "podziękować" Włókniarzowi za ten remis); filmik został zatem nagrany tuż po zakończeniu spotkania w Gorzowie (czyli ok. 19:30 - 19:45), a zatem co najmniej 30-45 minut przed rozpoczęciem meczu Motoru i GKM; widać zresztą pod koniec filmu, że stadion jest praktycznie pusty (miejscowi jeszcze się na nim nie pojawili)
-
Nie chodzi mi w tym wypadku o doping czy jego jakość, ale powiedz mi która w miarę ogarnięta ekipa kibicowska skanduje nazwę innego klubu, niezależnie co to było.....