Nie wiem ile,bo trwa mecz,kolega wrzucił wyżej zdjęcie (chyba robione przed meczem).
Jak na środek tygodnia i tak jak wspominałem cały kraj do przejechania,to bardzo ładnie
w półfinale mamy już:
Pogoń, Arka, Wigry, Lech/Wisła.
finał pewnie Pogoń - Lech.
Nie dzieliłbym jeszcze skóry na niedzwiedziu czysto sportowo w Krakowie może być różnie a dwa jestem ciekaw czy jak Lech awansuje to pzpn uchyli zakaz wyjazdowy na finał i będzie można pojechać na legalu.
Nie liczni ,ale" fanatyczni " :) Podobno cały stadion przywitał ich brawami za to ,że w 3 osoby chciało im się jechać przez całą Polskę i jak ktoś na jednej ze stron zauważył ,nie tylko Wisła Sharks wywiesiła w Szczecinie flagę od zewnątrz hehehe :)
Ja tam nie mam nic przeciwko zeby Lech wygrał cały puchar , bo kto jak kto ale Lech w Europejskich pucharach będzie godnie nas reprezentował (oczywiście kibicowsko) .... jedyny minus ze jak awansują do Finału to będzie stypa bo wiadomo bez kibiców , może by odwiesili ten zakaz jakby grali w tym finale z Arką ale to i tak nie było by to samo
Proof pisze:Ja tam nie mam nic przeciwko zeby Lech wygrał cały puchar , bo kto jak kto ale Lech w Europejskich pucharach będzie godnie nas reprezentował (oczywiście kibicowsko) .... jedyny minus ze jak awansują do Finału to będzie stypa bo wiadomo bez kibiców , może by odwiesili ten zakaz jakby grali w tym finale z Arką ale to i tak nie było by to samo
czytasz ten temat? jaka stypa, jak bez kibiców? Lech będzie mógł sobie bez problemu kupić bilety w sprzedaży otwartej. A to będzie ok.30-35 tys. biletów. + z 10 tys. dla Pogoni/Arki
czewarszularol pisze:No i dobrze się stało. Może trochę szkoda tych normalnych wiślaków ale wiadomo kto by stał na czele i się dumnie prężył, gdyby Wisła doszła do finału. Przede wszystkim ci od wypinania gołych dup z NH...sorry, przede wszystkim PF, bo to oni rozdają karty, później ci od gołych tyłków, następnie Widzew, a potem te satelity pokroju Elany. Bardzo liczę na Wigry, aczkolwiek rozum podpowiada, że się przeliczę. Jakikolwiek finał by nie był, to i tak można liczyć tylko na aspekty piłkarskie, bo jaranie się jednolitymi koszulkami, oprawami czy innym gównem, to tak bardziej dla dziewczyn jest.
ps Straszna nędza na tej Wiśle ale przy następnej kolejce kryzys minie, zapewniam. Młyn oczywiście wypełnia sama śmietanka kiboli, same dorosłe "chopy".
Zaraz paru ciśnieniowców nie wytrzymując napięcia da upust swojemu wkurwowi i zacznie bluzgać na tego powyżej, że nikt go tu nie chce itd. Już zapewne się paru gotuje i przygotowuje do ataku klawiaturą :)
kibolek1983 pisze:Lech wiadoma marka... dobrze pokaże się w Europie jeżeli wygra PP. Szkoda jednak tego finału Wisła- Arka. Pół Polski by się zjechało :)
no szkoda szkoda z jednej strony Arka Lech Craxa Zaglebie a z drugiej Wisła Polonia Przemysl Ruch Widzew Elana. do tego Legia ktora nie gra tym razem napewno by cos probowala wykrecic.ech i znowu by byl finał piekny. szkoda tez ze Lech z Wisla spotkaly sie juz teraz bo tez fajny final by byl i praktycznie w takim samym skladzie co powyzej. a tak final w tym roku slaby.
No nie mowie ze Legia by ich zlala ale moze wkoncu by cos probowala wykrecic jakby do stolicy zawitalo tyle ekip. zreszta Legia stala sie zakladnikiem swoich sukcesow osttanich,kasa puchary liga mistrzow to wszystko sciaga piknikow i wynalazkow na stadion a huliganka na tym cierpi i cierpiec bedzie coraz bardziej.oby nie zrobilo sie tam to co w Angli,na miejsce huliganow co dostali zakazy czeka 10 pikoli z popkornem i cheapsami.ale nie wazne to nie ten temat.alemasz racje narodowy to kiepskie miejsce na final wiadomo z jaiego powodu
Tylko Wisła i Wisła... a warto odnotować i pochwalić świetną liczbę GKSu Jastrzębie w Suwałkach, środek tygodnia, do przebycia 680 km i liczba ok 160 osób, dla porównania GKS Katowice w weekend pojechał tam w ponad 160 osób, a GKS Jastrzębie nie posiada tylu fan clubów co jego imiennik z Katowic, gra dużo niższej lidze, a liczba bardzo dobra.
Nie liczni ,ale" fanatyczni " :) Podobno cały stadion przywitał ich brawami za to ,że w 3 osoby chciało im się jechać przez całą Polskę i jak ktoś na jednej ze stron zauważył ,nie tylko Wisła Sharks wywiesiła w Szczecinie flagę od zewnątrz hehehe :)
Dostali brawa przed meczem to fakt.
Ruch Chorzów też wywiesił w Szczecinie flagę "Fabryka Chuliganów" na zewnątrz ;)
Jeżeli Lech dojdzie do finału to w otwartej sprzedaży jak uda mu się kupić tysiąc to będzie sukces. Jedyna szansa dla Lecha to finał z Arką i bilety od Arki - raczej nie będzie tylu chętnych. A do tych piszących, że Legia może się pokazać to niech wytrzeźwieją albo choć raz pojadą na taki wyjazd. Jedyne co Legia może zrobić to rozkminiać grupki zgodowiczów na mieście. Główne grupy podjeżdżają specjalami pod sam stadion, gdzie stawiane są specjalne ogrodzenia... ech co ja będę tłumaczył...
Myjster- czasami mi się wydaje, że czerwonaszuja, czy tam szulara to jakieś Twoje alter ego albo multikonto...nikt normalny z Wisły słowa nie napisze o Waszych rozkminkach. Wstaw proszę tylko zdjęcie swojego młyna jeden z drugim, np. Z ostatniego meczu ;) oczywiście to żart, i tak tego nie zrobicie wariaciki
Andrzej6117 pisze:Jeżeli Lech dojdzie do finału to w otwartej sprzedaży jak uda mu się kupić tysiąc to będzie sukces. Jedyna szansa dla Lecha to finał z Arką i bilety od Arki - raczej nie będzie tylu chętnych. A do tych piszących, że Legia może się pokazać to niech wytrzeźwieją albo choć raz pojadą na taki wyjazd. Jedyne co Legia może zrobić to rozkminiać grupki zgodowiczów na mieście. Główne grupy podjeżdżają specjalami pod sam stadion, gdzie stawiane są specjalne ogrodzenia... ech co ja będę tłumaczył...
skąd Ty młotku możesz wiedzieć jakie cisnienie na finał byłoby w Gdyni czy Szczecinie, że 6 miesiecy przede wylewasz swoje wywody. Ja mnie wkurwiają tacy ku*** wróżący z fusów znawcy pierdoleni.
Mam nadzieję ze to Lech zdobędzie ten cały puchar , bo jest to jedyna ekipa z tych co zostały która daje gwarancje że dobrze się pokaże w Europie pod względem kibicowskim i nie tylko ...
W Nowym Dworze na Świt-Polonia chyba nie trzymałeś, jak się wam odpadło?:) Ale NDM daleko od Warszawy leży, w dodatku mecz w środku tygodnia, nie dziwota, że się nie udało pojechać i potrzymać kciuków.
Proof pisze:Mam nadzieję ze to Lech zdobędzie ten cały puchar , bo jest to jedyna ekipa z tych co zostały która daje gwarancje że dobrze się pokaże w Europie pod względem kibicowskim i nie tylko ...
spokojnie, Lech zapewne wejdzie do pucharów z ligi.
Andrzej6117 pisze:Jeżeli Lech dojdzie do finału to w otwartej sprzedaży jak uda mu się kupić tysiąc to będzie sukces. Jedyna szansa dla Lecha to finał z Arką i bilety od Arki - raczej nie będzie tylu chętnych. A do tych piszących, że Legia może się pokazać to niech wytrzeźwieją albo choć raz pojadą na taki wyjazd. Jedyne co Legia może zrobić to rozkminiać grupki zgodowiczów na mieście. Główne grupy podjeżdżają specjalami pod sam stadion, gdzie stawiane są specjalne ogrodzenia... ech co ja będę tłumaczył...
Lech to ma chyba tylko zakaz na mecze wyjazdowe w PP, tak?
jesli tak to finał będzie grał jako gospodarz i po kłopocie :)
nie zebym stawal w obronie kogos ale podobno wedlug pryszcztych huliganow z net Wisla kibicowsko upadla i nikt zupelnie nikt nie chodzi. a tu jednak ponad 10 tys ludzi w srodku tyg na takiej sniezycy i dodatku bez kibicow gosci. ale czytajac niektorych to by czlowiek uwierzyl ze na Wisle wszystko upadlo. ale to pewno ci sami co twierdaza ze Legia to dno totalne nic nie znaczace w kraju, ze Lech pewno juz w odwrocie a Widzewa nie ma. ciekaw jestem tylko komu oni kibicuja.chcialbym poznac ich kluby bo pewno co mecz u nich na stadionie 20 tys ludzi w tym 10 tys hoolignow w mlynie.ech cieszy ze rzeczywistosc jest inna niz marzenia paru gimnazjalistow na tym forum.brawo rowniez dla Jastrzebia za liczbe w Suwalkach oraz dla tych 3 muszkieterow z Puszczy. brawo dla prawdziwych kibicow a nie tych zza komputera