Toruń i kujawsko-pomorskie

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Przykładny93

Re: Toruń i kujawsko-pomorskie

Post autor: Przykładny93 » 02.09.2024, 12:19

Soczek01 pisze:
01.09.2024, 22:09
Co tam za przetasowania w Jabłonowie Pomorskim, że silny FC Sparty rozwiązany i teraz miasto przejęte przez GKM? Bo jestem trochę nie w temacie. Nawet poszli na.mecz kolejnego Naprzodu, żeby się zaprezentować
Widać że Gkm się zbroji, robi co może żeby sie postawić lokalnemu rywalowi. Myślę że każdy myślący człowiek który interesuję sie tematem Grudziądza jest wstanie to zauważyć i zdać sobie z tego sprawę. W sumie jak nie patrzeć podbijają do każdej kosy lokalnego rywala, bardzo łatwo wpaść na wniosek że sie do czegoś przygotowują. Widać progres co do ostatnich lat po frekwencji po mediach społecznościowych, ale sa to najczesciej dzieci lub bym zaryzykował bym i powiedział że spora część pikoli chodzi tam dla zabawy. Na każdym meczu widoczni sa zgodowicze z Polonii, albo ludzie z innych układów w przynajmniej kilkudziesięciu, może to troche podbija ich liczby.
Z Olimpią bili sie w 2017 roku i zaliczyli przegraną, co przez te 7 lat ciszy ? Sądząc po poprzednich postach jest w tym ziarenko prawdy i jakby byli gotowi to bez problemu by wyszli, tymbardziej że zaliczyli porażki to oni powinni dążyć do starcua. Zainteresowałem sie tematem po wywiadzie z tmk.

Pozdro

iparts.pl
Soczek01

Post autor: Soczek01 » 02.09.2024, 17:14

Przykładny93 pisze:
02.09.2024, 12:19
Soczek01 pisze:
Co tam za przetasowania w Jabłonowie Pomorskim, że silny FC Sparty rozwiązany i teraz miasto przejęte przez GKM? Bo jestem trochę nie w temacie. Nawet poszli na.mecz kolejnego Naprzodu, żeby się zaprezentować
Widać że Gkm się zbroji, robi co może żeby sie postawić lokalnemu rywalowi. Myślę że każdy myślący człowiek który interesuję sie tematem Grudziądza jest wstanie to zauważyć i zdać sobie z tego sprawę. W sumie jak nie patrzeć podbijają do każdej kosy lokalnego rywala, bardzo łatwo wpaść na wniosek że sie do czegoś przygotowują. Widać progres co do ostatnich lat po frekwencji po mediach społecznościowych, ale sa to najczesciej dzieci lub bym zaryzykował bym i powiedział że spora część pikoli chodzi tam dla zabawy. Na każdym meczu widoczni sa zgodowicze z Polonii, albo ludzie z innych układów w przynajmniej kilkudziesięciu, może to troche podbija ich liczby.
Z Olimpią bili sie w 2017 roku i zaliczyli przegraną, co przez te 7 lat ciszy ? Sądząc po poprzednich postach jest w tym ziarenko prawdy i jakby byli gotowi to bez problemu by wyszli, tymbardziej że zaliczyli porażki to oni powinni dążyć do starcua. Zainteresowałem sie tematem po wywiadzie z tmk.

Pozdro
W Grudziądzu za dużo osób siebie zna i jest ze sobą powiązanych z tych dwóch stron, żeby do czegoś doszło. Oni nawet razem na salkach trenują. To jest klimat, który ciężko zrozumieć. Generalnie nikomu się ta kosa nie opłaca. Jedni i drudzy mogliby tylko wyjść na liczby i udowodnić sobie "sportowo", kto lepszy i na tym by się to skończyło. Zresztą, już raz to miało miejsce, ale po 10 osób i młodymi składami, a nie pełnymi ekipami.

Stanisław_Anioł

Post autor: Stanisław_Anioł » 02.09.2024, 20:57

No to zobaczymy ,czy GKM będzie miał wystarczające chęci ,żeby się zabrać za Kwidzyn.

maczetatata

Post autor: maczetatata » 03.09.2024, 00:37

pfcasual pisze:
03.09.2024, 00:30
Denisek zamyka offa, chyba ktoś mu przemówił do tego pustego łba
Jak ja go zobaczylem z ta knaga wyjebana to myslalem ze to Photoshop ,tam chyba do swiecia powinien sie udac do szpitala na badania Bo ewidentnie cos ze lbem nie Tak.Juz powoli myslalem ze po ostatniej walce ktora mi sie podobala pomimo damskich rund ze wszystko wraca do normy i Denis odzyl ,jak widac zawsze musi mu cos odpierdolic.Te diary smiesznie wygladaja na be tle tych bialych kalesonow hahahahahja

pikur75

Post autor: pikur75 » 03.09.2024, 18:55

Przykładny93 pisze:
Soczek01 pisze:

Pozdro
Skoro Sparta Brodnica rozwiązała swój fc w Jabłonowie za krzywą akcje to po cholerę GKM tam się pcha ?? Chyba po to żeby po jakimś czasie rozwiązać ów fc za krzywą akcje..

Pique

Post autor: Pique » 03.09.2024, 19:39

pikur75 pisze:
03.09.2024, 18:55
Przykładny93 pisze:
Soczek01 pisze:

Pozdro
Skoro Sparta Brodnica rozwiązała swój fc w Jabłonowie za krzywą akcje to po cholerę GKM tam się pcha ?? Chyba po to żeby po jakimś czasie rozwiązać ów fc za krzywą akcje..
Bo gkm to ekipa drugiej szansy. Wiele osób ze środowiska ma podobne zdanie. Ale to ich cyrk ich małpy

trzecigarnitur

Post autor: trzecigarnitur » 03.09.2024, 20:34

Nie bardzo rozumiem- GKM bierze na swój pokład gości, którzy jeszcze niedawno jezdzili na Sparte i Legie?

Blablabla11

Post autor: Blablabla11 » 03.09.2024, 20:38

ale przecież to chyba nie te same osoby będą tworzyc/tworzą to fc jablonowo ? Czy mamy drugą iławę ? :D

Marakan

Post autor: Marakan » 03.09.2024, 21:05

Bez spiny. Wiadomo, że żużel to niszowy sport i w ciągu kilku lat padnie, bo upada z roku na rok. Klika krajów tego nie dźwignie. Ciekawe czy wtedy GKM będzie biegał z Olimpia czy może zrobią się Fc Lechii. Lub wrócą do macierzy i będą jeździć na Widzew

amaris

Post autor: amaris » 04.09.2024, 02:17

Pique pisze:
03.09.2024, 19:39
Bo gkm to ekipa drugiej szansy. Wiele osób ze środowiska ma podobne zdanie. Ale to ich cyrk ich małpy
Gość z Widzewa, który hurtowo przyjmował przerzutów np. z Kwidzyna czy Bełchatowa, ocenia inne ekipy. Nie uwiera cię ta belka w oku?

Jacula20

Post autor: Jacula20 » 04.09.2024, 11:46

denis to lider bojuwki?

matador88

Post autor: matador88 » 04.09.2024, 17:37

Blablabla11 pisze:
03.09.2024, 20:38
ale przecież to chyba nie te same osoby będą tworzyc/tworzą to fc jablonowo ? Czy mamy drugą iławę ? :D
"Mamy drugą Iławę"...facet co ty porównujesz?? :))
Tak czytam te wpisy i się zastanawiam czy ktoś minimalnie zorientowany wie o czym pisze. Piszecie praktycznie o wiosce z pięcioma drogami na krzyż i 10 aktywnymi osobami. Ktoś tu pisał że GKM będzie coś "przejmował". Bramki w budce z kebabem?:)) Komedia.

Drugi wątek że GKM z Olimpia się nie bije. Ktoś słusznie zauważył że Ci ludzie się znają, bo się wszyscy ze wszystkimi znają. Taka specyfika. No i teraz przychodzi pytanie czy te ekipy wychodzą lepiej na tym że się że sobą nie biją czy gorzej? Moim zdaniem lepiej. Oczywistym jest że jakby Zawisza Olimpie przygarnął to sytuacja w Gdz byłaby taka że kosa by była. Ale że nie przygarnął to kosy brak ;)

Kinan

Post autor: Kinan » 04.09.2024, 21:29

Mam wrażenie że Olimpia wyszła najlepiej na wojnie GKMu z Widzewem. Widoczność na mieście zdecydowanie wieksza Olimpii imo, pomijając grafy gkmu

Tomgdz

Post autor: Tomgdz » 06.09.2024, 09:52

amaris pisze:
04.09.2024, 02:17
Pique pisze:
Gość z Widzewa, który hurtowo przyjmował przerzutów np. z Kwidzyna czy Bełchatowa, ocenia inne ekipy. Nie uwiera cię ta belka w oku?
Można sie rozpisywać i rozpisywać ale, prawda jest taka że, obie ekipy biły się na sprzęt. Kręciły ich gangsterskie klimaty, szukali się po sklepach, nagrywali na siebie filmiki z wyrzekań i obie ekipy latały z maczetami,nożami,kastetami. Polecam zobaczyć filmik Dzień z życia Giekaemowa, Tam idealnie pokazuje się jak się załatwiało miedzy nimi sprawy. Jak dla mnie zabawa sprzętem nie ma nic wspólnego z kibicowaniem. Obecnie WFCG nie ma w Grudziądzu,Gkm przetrwał i nie jest żadną tajemnicą że przyjmują z powrotem takie osoby. Nie ma co sie z tym kłócić jak gazety czasami dodadzą zdjęcia „młyna” i można zobaczyć ludzi co mówili do kamery „j**** Gkm”. Domyślić się można że kilka osób stało za obiektywem, ze sprzętem i tak samo w drugą stronę. Jakie klimaty taki brak zasad, widziałem też kiedyś podobny post o tym ale nie mogłem go znaleźć.
Ps. Dokładnie pasuje stwierdzenie „Ich cyrk i ich małpy”

amaris

Post autor: amaris » 06.09.2024, 11:21

Tomgdz pisze:
06.09.2024, 09:52
amaris pisze:
Pique pisze:
Można sie rozpisywać i rozpisywać ale, prawda jest taka że, obie ekipy biły się na sprzęt. Kręciły ich gangsterskie klimaty, szukali się po sklepach, nagrywali na siebie filmiki z wyrzekań i obie ekipy latały z maczetami,nożami,kastetami. Polecam zobaczyć filmik Dzień z życia Giekaemowa, Tam idealnie pokazuje się jak się załatwiało miedzy nimi sprawy. Jak dla mnie zabawa sprzętem nie ma nic wspólnego z kibicowaniem. Obecnie WFCG nie ma w Grudziądzu,Gkm przetrwał i nie jest żadną tajemnicą że przyjmują z powrotem takie osoby. Nie ma co sie z tym kłócić jak gazety czasami dodadzą zdjęcia „młyna” i można zobaczyć ludzi co mówili do kamery „j**** Gkm”. Domyślić się można że kilka osób stało za obiektywem, ze sprzętem i tak samo w drugą stronę. Jakie klimaty taki brak zasad, widziałem też kiedyś podobny post o tym ale nie mogłem go znaleźć.
W moim poście nawet nie chodziło o sprawy grudziądzkie, a o typa z Widzewa, który jak to przystało na Ludzi Honoru lub jak to woli Humoru, z perspektywy moralnej wyższości ocenia przyjmowanie w swoje szeregi ludzi, którzy się wyrzekali klubu, gdy zostali złapani, gdy tak jak sam piszesz, zapewne za obiektywem stało paru gości z ciężkim sprzętem, co oczywiście jest złe i chujowe, ale nie skomentuje złym słowem czegoś znacznie gorszego, czyli przyjmowania hurtowo przerzutów w szeregi Wielkiego Niepokonanego Widzewa np. w pobliskim Kwidzynie, czy w innych miastach. Takich, co to jeszcze niedawno nie tylko brzydko o RTS się wyrażali, ale wręcz napierdalali swoich nowych "braci".
Widzew to stan umysłu...

matador88

Post autor: matador88 » 06.09.2024, 17:03

amaris pisze:
06.09.2024, 11:21
Tomgdz pisze:
06.09.2024, 09:52
amaris pisze:

W moim poście nawet nie chodziło o sprawy grudziądzkie, a o typa z Widzewa, który jak to przystało na Ludzi Honoru lub jak to woli Humoru, z perspektywy moralnej wyższości ocenia przyjmowanie w swoje szeregi ludzi, którzy się wyrzekali klubu, gdy zostali złapani, gdy tak jak sam piszesz, zapewne za obiektywem stało paru gości z ciężkim sprzętem, co oczywiście jest złe i chujowe, ale nie skomentuje złym słowem czegoś znacznie gorszego, czyli przyjmowania hurtowo przerzutów w szeregi Wielkiego Niepokonanego Widzewa np. w pobliskim Kwidzynie, czy w innych miastach. Takich, co to jeszcze niedawno nie tylko brzydko o RTS się wyrażali, ale wręcz napierdalali swoich nowych "braci".
Widzew to stan umysłu...
Dużo słów prawdy we wpisach wyżej. Dodam że Wfcg state grudziądzkie, w swoich najlepszych czasach topowy fc znany w skali kraju , a te czasy nowożytne to już "znany" ale z wielu małofajnych rzeczy. Jakby emigracja się zjechała i chcieli działać to sytuacja w Gdz mogłaby być inna ale patrząc na pesele to raczej "sen pijaka". Trochę się nie wstrzelili w swoje czasy. Wojna z GKM na sprzet, granie Widzewa w tych niskich ligach, awans GKM do ekstraligi, bum na żużel i się zesrało. Trzeba oddać że Wfcg ze swoich mocnych czasów i przy tych perturbacjach w Łodzi to ze Zgierzem byłoby bardzo dużą wartością bojową grupy wyjazdowej taki fanclub na pewno by się przydał i za takim Rts może tęsknić. Z całym szacunkiem żeby nie urazić uczuć bliskich - trochę z tym jak zginął Widzewiak i złożyli flagę do grobu tak jakby fatum przyszlk wraz z tą flagą pod ziemią.
Małofajne rzeczy - to oczywiście wieszkszosc województwo pomorskie więc ciężko pod Gdz podpinac. Że Widzew tego nie rozdzielił i nie wiesza flagj Kwidzyn to też ciekawy fakt.

old_rts_old

Post autor: old_rts_old » 09.09.2024, 02:17

Z młyna Stomilu podczas meczu z Wigrami lecialo: w Grudziądzu tylko GKM. Byłaś jakąś odpowiedź Olimpii na to?
Poza tym palono szał Olimpii. Nadal żadnego zgrzytu na linii GKM-Olimpia?

skalper991

Post autor: skalper991 » 09.09.2024, 03:30

old_rts_old pisze:
09.09.2024, 02:17
Z młyna Stomilu podczas meczu z Wigrami lecialo: w Grudziądzu tylko GKM. Byłaś jakąś odpowiedź Olimpii na to?
To taka Grudziadzka zabawa pewnie jeszcze razem wracali do Grudziadza a potem jakieś wspolne piwko na batorego ogólnie to miasto hipokryzji

trzecigarnitur

Post autor: trzecigarnitur » 09.09.2024, 10:09

old_rts_old pisze:
A co ma byc? Wczesniej palono na Olimpii ostrodzka flage Stomilu i nic. Juz nie wspominam o sytuacji gdzie goscie ze Stomilu krecili sie po Gdz z GKMem i natkneli sie na olimpijczykow i tez nic sie nie dzialo, a bylo to juz po tym incydencie z flaga.

Foremny

Post autor: Foremny » 09.09.2024, 12:29

old_rts_old pisze:
Chyba słyszalna była odpowiedź, że jest biało-zielony, ale pewności 100% nie mam

ostr

Post autor: ostr » 09.09.2024, 12:33

Czyli tępa kosa
R1908 pisze:
13.02.2023, 20:16
Nerva1 pisze:
13.02.2023, 18:09
Jedyny czysty klub w Polsce to Ruch Chorzów i tyle.nigdy żadnego murzyna,chińczyka czy innego odmieńca
Nadrabiacie rozjebusami, ot czysty prawilnym klub.

skalper991

Post autor: skalper991 » 10.09.2024, 23:59

Kinan pisze:
04.09.2024, 21:29
Mam wrażenie że Olimpia wyszła najlepiej na wojnie GKMu z Widzewem. Widoczność na mieście zdecydowanie wieksza Olimpii imo, pomijając grafy gkmu
To masz bardzo złe wrażenie daleko mi do tych 2 ekip ale GKM pod każdym względem bije Olimpie wystarczy troche sie orientować porownać młyn kto tam chodzi plus wyjqzdy i ile osob z tamtad do potencjalnej awantury tu Olimpia jwst bez podjazdu do GKM chodz niektorym sie wydaje że ekipa zużlowa powinnq być słabsza qle tak nie jest becnie dlamnie to po zawiszy numer 2 w wojewodztwie ale zarowno gkm jak i gks maja miedzy soba dużo hipokryzji rozuniem ze ktos tam.moze chciec spokoju na miescie ale w ostatnim czasie jak gkm bardzo mocno poszedl w strone stomilu to gks obecnie jest bezradny

qwerty88

Post autor: qwerty88 » 11.09.2024, 07:40

skalper991 pisze:
10.09.2024, 23:59
Kinan pisze:
To masz bardzo złe wrażenie daleko mi do tych 2 ekip ale GKM pod każdym względem bije Olimpie wystarczy troche sie orientować porownać młyn kto tam chodzi plus wyjqzdy i ile osob z tamtad do potencjalnej awantury tu Olimpia jwst bez podjazdu do GKM chodz niektorym sie wydaje że ekipa zużlowa powinnq być słabsza qle tak nie jest becnie dlamnie to po zawiszy numer 2 w wojewodztwie ale zarowno gkm jak i gks maja miedzy soba dużo hipokryzji rozuniem ze ktos tam.moze chciec spokoju na miescie ale w ostatnim czasie jak gkm bardzo mocno poszedl w strone stomilu to gks obecnie jest bezradny
Czyli chcesz nam powiedzieć, że swoje wnioski nad siła danej ekipy wyciągnąłeś po serii obejrzanych zdjęć. No bez jaj :) Troszeczkę odleciałeś.

yyyco

Post autor: yyyco » 11.09.2024, 15:49

skalper991 pisze:
Kinan pisze:
Kurde, taki ciąg słów bez interpunkcji, jest nie do zniesienia (pomijam ortografię)...

To masz bardzo złe wrażenie. Daleko mi do tych 2 ekip, ale GKM pod każdym względem bije Olimpię. Wystarczy trochę się orientować, porównać młyn, kto tam chodzi, plus wyjazdy i ile osób stamtąd do potencjalnej awantury. Tu Olimpia jest bez podjazdu do GKM, choć niektórym się wydaje, że ekipa żużlowa powinna być słabsza, ale tak nie jest. Obecnie, dla mnie, to po Zawiszy numer 2 w województwie, ale zarówno gkm jak i gks mają miedzy sobą dużo hipokryzji. Rozumiem, że ktoś tam może chcieć spokoju na mieście, ale w ostatnim czasie jak gkm bardzo mocno poszedł w stronę stomilu, to gks obecnie jest bezradny.

Zobacz o ile łatwiej się to czyta...

Kalafior11

Post autor: Kalafior11 » 11.09.2024, 19:33

Z tymi młynami i mówieniem kto rządzi w mieście to nie żartujcie. Przykład Bielska Białej czy Torunia tylko o tym mówi

Oden2

Post autor: Oden2 » 11.09.2024, 21:53

Podczas meczu Stomil - Wigry, na plocie plonely barwy Olimpii. Przypuszczam, ze byly tez bluzgi i chcecie powiedziec ze GKM stal wtedy cicho? Dziwny ten ich neutral.

Przykładny93

Post autor: Przykładny93 » 13.09.2024, 14:22

yyyco pisze:
11.09.2024, 15:49
skalper991 pisze:
Kinan pisze:
Kurde, taki ciąg słów bez interpunkcji, jest nie do zniesienia (pomijam ortografię)...

To masz bardzo złe wrażenie. Daleko mi do tych 2 ekip, ale GKM pod każdym względem bije Olimpię. Wystarczy trochę się orientować, porównać młyn, kto tam chodzi, plus wyjazdy i ile osób stamtąd do potencjalnej awantury. Tu Olimpia jest bez podjazdu do GKM, choć niektórym się wydaje, że ekipa żużlowa powinna być słabsza, ale tak nie jest. Obecnie, dla mnie, to po Zawiszy numer 2 w województwie, ale zarówno gkm jak i gks mają miedzy sobą dużo hipokryzji. Rozumiem, że ktoś tam może chcieć spokoju na mieście, ale w ostatnim czasie jak gkm bardzo mocno poszedł w stronę stomilu, to gks obecnie jest bezradny.

Zobacz o ile łatwiej się to czyta...
Może pod względem opraw i całej stadionowej otoczki w tym momencie napewno tak. Na głównych ulicach bardziej są widoczne wrzuty Olimpii i moim zdaniem są one lepiej zrobione. Zbudowali sobie dobry wizerunek w internecie i na nim jadą. Bodajże od przeszłego roku GKM nie chce sie sprawdzić z miejscowym rywalem, taka informacja dotarła do Gdyni. Dziwi mnie tylko to dlaczego Biało Zieloni Fanatycy nie chcą kosy z miejscowym rywalem, ale chyba wszyscy w tym mieście przyzwyczaili sie do wygody. Może też chodzić o liczby ale jak patrzy sie na skład żużlowcow bez wsparcia to raczej w to wątpie.

Blablabla11

Post autor: Blablabla11 » 13.09.2024, 19:26

Myślę, że kwestia czasu aż zaczną się tarcia ;). Za mocno urosły obydwie ekipy, żeby prędzej czy później coś się nie wydarzyło na co druga strona już będzie musiała zareagować.

swrs1982

Post autor: swrs1982 » 13.09.2024, 20:45

trzecigarnitur pisze:
09.09.2024, 10:09
old_rts_old pisze:
A co ma byc? Wczesniej palono na Olimpii ostrodzka flage Stomilu i nic. Juz nie wspominam o sytuacji gdzie goscie ze Stomilu krecili sie po Gdz z GKMem i natkneli sie na olimpijczykow i tez nic sie nie dzialo, a bylo to juz po tym incydencie z flaga.
Czy coś nie pomyliło Ci się z tą "ostródzką flagą Stomilu "? Chodziło Ci chyba o flagę Sokoła Ostróda?

trzecigarnitur

Post autor: trzecigarnitur » 14.09.2024, 11:24

oczywiscie- flaga Sokoła, nie Stomilu (choć kibice Sokoła też na OKS jeżdzą) ale wiadomo że gdy ją palono,to po to by "dojebać" stomilowcom, którzy byli w sekorze gości.

Jacula20

Post autor: Jacula20 » 20.09.2024, 17:57

damskie i frajerskie sie nie licza

obserwator17

Post autor: obserwator17 » 20.09.2024, 18:51

przyszedł 20 kilo lzejszy kurier i usadzil na piz** wielkiego torunskiego gita haha
Prosiła żebym pokazał jej Kraków,
Puścił chłopaków z baraków i zabrał na Legia-Raków

Jacula20

Post autor: Jacula20 » 20.09.2024, 20:33

Jak sytuacja w toruniu? Młoda Elana dalej trzyma bramki?

strazaksam

Post autor: strazaksam » 20.09.2024, 22:19

Na Elanie chlopaki widac bardzo zdesperowani zeby siano zarobic, ze nawet profile na Only Fans zakladaja
https://www.youtube.com/watch?v=qMKPq0NBugI

MARAMARAMARA

Post autor: MARAMARAMARA » 21.09.2024, 15:44

No cóż. Załęcki z środowiska kibicowskiego zrobił pośmiewisko, a co jest w tym najlepsze to to, że są ludzie, którzy tam z nim trzymają xDDD
Elana dalej nie pozbyła się kleszcza więc raczej im to pasuje. Sprzedajne kurwisko się chwali ile to nie zarobił, sęk w tym, że sprzedał swoją duszę, a przy tym obnażył jacy są faktycznie tacy napinatorzy. Nie szkoda tego kmiota.

maczetatata

Post autor: maczetatata » 22.09.2024, 12:00

Zeby to on pokazywal jeszcze ze kibice chuligani to tacy kozacy a on tylko potwierdza ze wiekszosc to zwykle pety cwane w 5 na 1.Inteligencja to tez on nie grzeszy Zreszta ,zawsze wiedzialem ze to srodowisko takie jest,kilku naprawde twardych,reszta udaje.

Foremny

Post autor: Foremny » 22.09.2024, 12:33

Najlepsze są łby oceniające poziom kibicowania w Polsce przez pryzmat jednego czy drugiego debila, który się sprzedał dawno temu, ciekawszych tematów nie macie?

RaryTaS

Post autor: RaryTaS » 22.09.2024, 12:40

Zalecki już przesadził dawno temu i nikt go poważnie nie traktuje zresztą on sam na tematy kibicowskie się nie wypowiada bo ma zakaz.
Nawet Bartek Sz. z ME mówił ostatnio że Denis będzie rozliczany z tego co robi. Są to koledzy ale jak widać już coś tam zgrzyta między nimi.

maczetatata

Post autor: maczetatata » 22.09.2024, 12:54

RaryTaS pisze:
22.09.2024, 12:40
Zalecki już przesadził dawno temu i nikt go poważnie nie traktuje zresztą on sam na tematy kibicowskie się nie wypowiada bo ma zakaz.
Nawet Bartek Sz. z ME mówił ostatnio że Denis będzie rozliczany z tego co robi. Są to koledzy ale jak widać już coś tam zgrzyta między nimi.
Bartek S ? Przeciez to taki Sam leb jak zalecki ,z Tym ze on w bialych kalesonavh na onlyfansa nie pozowal.Przeciez wbila na ta scene I tez pierdolil kocopoly i zostal z****** ,dlatego sie nie wypowiada.Swoja droga ten szachta wydawal sie w porzadku no ale jak wpadniesz miedzy wrony to no ;)

Soczek01

Post autor: Soczek01 » 22.09.2024, 13:11

Za murami chodzą słuchy, że Tyson ma spore ciśnienie na Denisa i pewnie koniec końców rozliczony będzie właśnie przez niego i innym też odwaga podskoczy jak ich ustawi do pionu i na Denisa wyda "wyrok".

ODPOWIEDZ