Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Na nowo pies się zarejestrował i z nim piszecie a wystarczy go pierdolić i sama zdechnie.
Co do tego typa z Łks to niektórzy by się faktycznie mogli przestać ośmieszać bo jak jeździłem do Łodzi już z dobre 15 lat temu to już wtedy było wiadomo o nim, a tutaj niektórzy się obudzili jakby go pierwszy raz widzieli na oczy.
Co do tego typa z Łks to niektórzy by się faktycznie mogli przestać ośmieszać bo jak jeździłem do Łodzi już z dobre 15 lat temu to już wtedy było wiadomo o nim, a tutaj niektórzy się obudzili jakby go pierwszy raz widzieli na oczy.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
-
No i co z tego że połowa publiki to Grażyny i Andrzeje. Nie przepadam za Widzewem ale obiektywnie pisząc to między innymi dzięki takim ludziom udało im się w miarę szybko wrócić do Ekstraklasy.
Szczerze to im trochę zazdroszczę. Tacy ludzie również są potrzebni na trybunach. Niestety klub to nie miejsce gdzie jakiś pan biznesmen wrzuca w dziurę bez dna wszystkie swoje pieniądze i pod koniec roku ma -10mln zł.
Stali bywalcy, karnetowicze - to jest niestety przyszłość klubu i jego bezpieczne podwaliny finansowe.
-
Lepiej mieć te 50% Grażyn i mieć za co płacić piłkarza .
Jak dojdzie do czego ? Nie przypominam sobie ŁKS pod stadionem Widzewa , raz jedni wygrywają raz drudzy nie o wszystkim tutaj się dowiesz .
-
-
W czasie meczu jak graliśmy w I lidze, bodajże wracali z meczu w Płocku, chyba jak pamięć nie myli:)
-
Medokin, ilu Was pojechało do Poznania?
-
Widzew w Poznaniu
[link]
[link]
-
Można się o wiele rzeczy do Widzewa przyjebać, ale jeśli chodzi o frekwencje to chyba nie trafiłeś . Z tego co kojarze to ich liczba na tym wyjeździe jest niewiele mniejsza niż wasza na meczu domowym z Mielcem.
-
Zostało ci zadane pytanie - nie odp.
Miałeś/aś tu nie wypisywać - nadal to robisz
Były ci złożone propozycje - nie skorzystaleś/aś
Dziwię się tylko ze czerwone sąsiady się wkurwiają i ci odp na twoje posty, bo że nie jesteś z ŁKSu zobaczylby każdy średnio ogarniający internet człowiek.
No ale to wszystko kwestia intelektu ...

-
mnie ten flet pisał że jest z bełchatowa. Pomijam że przyciśniety strazsył mnie na pw psami, po tym fakcie odpuscil na pare tygodni. Ale teraz widać wrócil ze zdwojoną siłą. Olac pedała, on nie ma nic wspolnego z Łksem.
-
gosciu wypppierdalaj stąd, ile osob ci pisało ?
Ich liczby to sobie rozkminiaj na stadionowych oprawcach, a jak tak bardzo interesujesz sie liczbami frekwencjami itp to przerzuć sie w koncu na ten widzew, będziesz tam pasował parówko
Ich liczby to sobie rozkminiaj na stadionowych oprawcach, a jak tak bardzo interesujesz sie liczbami frekwencjami itp to przerzuć sie w koncu na ten widzew, będziesz tam pasował parówko
-
Cieszy nas, że tak często odwiedzasz forum Widzewa. Jeśli jest inaczej to z pewnością wymienisz pierwszą literę ksyw chociaż trzech osób, które zostały wtedy zatrzymane przez psy. My wiemy, a ty?Medokin08 pisze: ↑04.09.2022, 17:08Dokładnie na powrocie z Płocka pojechały fury...zresztą Zawisza w 8 dych jadąc do nas w ubiegłym roku zatrzymał sie pod ich stadionem gdy mieli zbiórkę na wyjazd...nawet nie tak dawno zatrzymano fury naszych w dniu ich meczu ale nie o wszystkim się dowiecie z Internetu;)
-
Hehe dokładnie.A jeszcze lepsze tłumaczenia to tak się kiedyś zeznawało.
Mam nadzieję że postronne osoby z Polski w końcu jorgną się jacy to hipokryci z Łks a to że to forum to ich tuba propagandowa to wiadomo od dawna.
Krakowia konfidenci
1910&1920&1968&1906
1910&1920&1968&1906
-
Dla nas ?dla ciebie to jedynie przed komputerem... internetowy gamoń o którym nikt nie slyszal i nie widział na ŁKS ie pisze dla nas takich jaj to jeszcze nie było hahahahaha
-
Się ciesz że nie mamy filmiku jak posuwasz siostrę.
j**** urkaine
-
-
Dzieciak pisał, że jeśli będzie dalej pisał to jest policjantką. Nie wiem po co z nim piszecie.
Żeby oszczędzić pytań wczoraj po meczu trafiona Abramka. Padło kilka ko i wpadło trochę gadżetów.
Dzień wcześniej bardzo dobra.liczba Czerwonego Śródmieścia w Poznaniu( prawdopodobnie byliśmy najliczniejsza grupą w klatce)
Jaka liczba ŁKSu ze Śródmieścia w Poznaniu?
Bo widzę, że wygrali jakiś tam konkurs na najliczniej zapisane osiedle, dlatego ich flaga się pojawiła.
-
Dokładnie, też się dziwię i wiele razy pisałem żeby temu kretynowi nie odpisywać i z nim nie dyskutować.1925 pisze: ↑04.09.2022, 21:20Zostało ci zadane pytanie - nie odp.
Miałeś/aś tu nie wypisywać - nadal to robisz
Były ci złożone propozycje - nie skorzystaleś/aś
Dziwię się tylko ze czerwone sąsiady się wkurwiają i ci odp na twoje posty, bo że nie jesteś z ŁKSu zobaczylby każdy średnio ogarniający internet człowiek.
No ale to wszystko kwestia intelektu ...
Swoją drogą nie wiedziałem że tu jeszcze zaglądasz ;)
Pozdrawiam
-
Najlepsza metoda na tą policjantkę nikosia to czarna lista, sprawdza się bardzo dobrze, tylko jak już odpisujecie temu debilowi to go nie cytujcie, bo wtedy widać jego posty.
-
No właśnie co tam na Śródmieściu się działo bo napinacze mw 10,karmaa i reszta tych co tu klepali przez tydzień w klawisze i oceniali filmiki mieli dużo do powiedzenia a teraz jakoś dziwnie milczą.
Krakowia konfidenci
1910&1920&1968&1906
1910&1920&1968&1906
-
Fajnie że porównujesz oklepanie kilku osób z jednej ulicy do przyjazdu wyselekcjonowanym składem i później staniem jak widły w gnoju kończąc na spierdalaniu po barierkach. Więc się nie podniecaj bo czym bardziej utwierdzacie się nawzajem, że jesteście najlepsi to później jesteście sprowadzani do ziemi
-
Hit forum.przypalowiec z forum pisze: ↑06.09.2022, 12:47O czym ty ku*wa piszesz.. litości. Starcie przerywają psy, będziesz tym żyć przez następne 5 lat jak GPSami? Czy na prawdę myślisz że jesteście takie zabijaki ze daliście radę koalicji w takich proporcjach?ŁKS Street pisze: ↑06.09.2022, 12:38Fajnie że porównujesz oklepanie kilku osób z jednej ulicy do przyjazdu wyselekcjonowanym składem i później staniem jak widły w gnoju kończąc na spierdalaniu po barierkach. Więc się nie podniecaj bo czym bardziej utwierdzacie się nawzajem, że jesteście najlepsi to później jesteście sprowadzani do ziemi
A co do sprowadzenia do ziemi to pamiętasz wasza zasadzkę? Na Abramce kilka osób? Na prawdę? Przecież wiecie kto tam był i jak skończyli.
-
Kur...zawsze jest wymówka choćby 1 najebal 100 to byś napisał że tmaci byli niewidomi a gość od nas miał 15 metrów w barach, kto tu nie potrafi się przyznac do czegokolwiek.ŁKS Street pisze: ↑06.09.2022, 12:38Fajnie że porównujesz oklepanie kilku osób z jednej ulicy do przyjazdu wyselekcjonowanym składem i później staniem jak widły w gnoju kończąc na spierdalaniu po barierkach. Więc się nie podniecaj bo czym bardziej utwierdzacie się nawzajem, że jesteście najlepsi to później jesteście sprowadzani do ziemi
Czy kiedykolwiek wam dorownalismy, ostatnio wasza megalomania przyćmiewa rzekomo nasza w okresach szczytu.
-
Tak szczerze i obiektywnie, kiedy my ostatnio zrobiliśmy jakiegoś większego psikusa sąsiadkom?Spy pisze: ↑06.09.2022, 14:47Kur...zawsze jest wymówka choćby 1 najebal 100 to byś napisał że tmaci byli niewidomi a gość od nas miał 15 metrów w barach, kto tu nie potrafi się przyznac do czegokolwiek.ŁKS Street pisze: ↑06.09.2022, 12:38Fajnie że porównujesz oklepanie kilku osób z jednej ulicy do przyjazdu wyselekcjonowanym składem i później staniem jak widły w gnoju kończąc na spierdalaniu po barierkach. Więc się nie podniecaj bo czym bardziej utwierdzacie się nawzajem, że jesteście najlepsi to później jesteście sprowadzani do ziemi
Czy kiedykolwiek wam dorownalismy, ostatnio wasza megalomania przyćmiewa rzekomo nasza w okresach szczytu.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY 1910
-
Weź już W********** stąd pajacu internetowy jak gówno wiesz, i gówno masz do napisania .... skąd się tacy idioci tu biorą ?
-
ku*** nikodem że ci się chce, weź W**********
j**** urkaine
-
Mam pytanie i liczę na szczerą odpowiedź.
to prawda ze w Kaliszu/pod Kaliszem zaciagneliscie ręczny i wybiegliscie na pole bo myśleliście że ŁKS Was goni… innym pociągiem ?
to prawda ze w Kaliszu/pod Kaliszem zaciagneliscie ręczny i wybiegliscie na pole bo myśleliście że ŁKS Was goni… innym pociągiem ?
-
No to wyobraź sobie, że nie była to wyselekcjonowana ekipa. Normalny skład wyjazdowy, a akcja na spontanie.tom_k pisze: ↑31.08.2022, 17:33W&R przyjechali wyselekcjonowaną ekipą (inaczej sobie nie wyobrażam). ŁKS o tym wiedział i się przygotował (przecież nie w 50 osób). Ile wzięło udział w bezpośrednim starciu, mniej więcej, i kto był lepszy widać na filmach. A jak było z dokładnymi szczegółami wiedzą ci co byli, o ile mam nadzieję pamiętają.
Bandycki Batory
-
No a nie prawda że pojechaliście autami do Kalisza i tam przesiadka na pociąg?ŁKS1908ŁKS pisze: ↑06.09.2022, 20:46Mam pytanie i liczę na szczerą odpowiedź.
-
Odpowiem tez w sposób pytający , ale po co mielibyśmy zostawiać auta w Kaliszu ? A nie np na kaliskim tuż pod naszym stadionem ?
po co jechać do Poznania pociągiem ? Do Kalisza z Łodzi jedzie się jakieś 1,5 h do Poznania 2 h 10 minut.
-
Nawet jakby miała taka sytuacja to z drugiej strony dobrze bo dążyli do konfrontacji ?ŁKS1908ŁKS pisze: ↑06.09.2022, 20:46Mam pytanie i liczę na szczerą odpowiedź.
-
Matki, żony i kochanki w kominiarkach. Jeszcze z tydzień, może dwa i się okaże, że to wycieczka chcąca odwiedzić nowe orientarium no ale, że nie znaliście topografii Łodzi to zabłądziliście.Königshütte pisze: ↑06.09.2022, 20:48No to wyobraź sobie, że nie była to wyselekcjonowana ekipa. Normalny skład wyjazdowy, a akcja na spontanie.tom_k pisze: ↑31.08.2022, 17:33W&R przyjechali wyselekcjonowaną ekipą (inaczej sobie nie wyobrażam). ŁKS o tym wiedział i się przygotował (przecież nie w 50 osób). Ile wzięło udział w bezpośrednim starciu, mniej więcej, i kto był lepszy widać na filmach. A jak było z dokładnymi szczegółami wiedzą ci co byli, o ile mam nadzieję pamiętają.
PS. Medokin08 zamknij morde k****.
-
Nie No oczywiście ze tak , szkoda tylko że z pociągiem widmo…Amilcarw pisze: ↑06.09.2022, 22:23Nawet jakby miała taka sytuacja to z drugiej strony dobrze bo dążyli do konfrontacji ?ŁKS1908ŁKS pisze: ↑06.09.2022, 20:46Mam pytanie i liczę na szczerą odpowiedź.
-
Jeden z drugim pisze tu wymysły o wyselekcjonowanej ekipie to napisałem, że normalnie pojechał skład wyjazdowy. Skoro dla ciebie skład wyjazdowy to matki, żony i kochanki to widocznie znasz to z autopsji.UW1908 pisze: ↑07.09.2022, 01:22Matki, żony i kochanki w kominiarkach. Jeszcze z tydzień, może dwa i się okaże, że to wycieczka chcąca odwiedzić nowe orientarium no ale, że nie znaliście topografii Łodzi to zabłądziliście.Königshütte pisze: ↑06.09.2022, 20:48No to wyobraź sobie, że nie była to wyselekcjonowana ekipa. Normalny skład wyjazdowy, a akcja na spontanie.tom_k pisze: ↑31.08.2022, 17:33W&R przyjechali wyselekcjonowaną ekipą (inaczej sobie nie wyobrażam). ŁKS o tym wiedział i się przygotował (przecież nie w 50 osób). Ile wzięło udział w bezpośrednim starciu, mniej więcej, i kto był lepszy widać na filmach. A jak było z dokładnymi szczegółami wiedzą ci co byli, o ile mam nadzieję pamiętają.
Bandycki Batory
-
Czyli chcesz wmówić wszystkim w całej Polsce wiedząc to że nie wejdziecie na mecz pojechaliście składem wyjazdowym i wyskoczyliście z pianą na ustach z pociągu biegnąc w stronę stadionu że wejdziecie a kibice ŁKS u się odsuną . Większej bzdury nie słyszałem . po kibicach Widzewa można się takiej bajki spodziewać ale po was . Kto z kim przystaje takim się staje. A tak apropo to można teraz usprawiedliwić GKS Katowice że pociągi pomylili a chcieli jechać na turniej pech chciał że tym pociągiem jechało ZagłębieKönigshütte pisze: ↑07.09.2022, 10:10Jeden z drugim pisze tu wymysły o wyselekcjonowanej ekipie to napisałem, że normalnie pojechał skład wyjazdowy. Skoro dla ciebie skład wyjazdowy to matki, żony i kochanki to widocznie znasz to z autopsji.UW1908 pisze: ↑07.09.2022, 01:22Matki, żony i kochanki w kominiarkach. Jeszcze z tydzień, może dwa i się okaże, że to wycieczka chcąca odwiedzić nowe orientarium no ale, że nie znaliście topografii Łodzi to zabłądziliście.Königshütte pisze: ↑06.09.2022, 20:48
No to wyobraź sobie, że nie była to wyselekcjonowana ekipa. Normalny skład wyjazdowy, a akcja na spontanie.
-
Jak nie masz pojęcia o czym piszesz to zamknij mordę. Było dogadane z Łks-em że Ruch wchodzi na sektory gospodarzy i dlatego kupił bilety. Akcja wynikła przypadkowo i na spontanie a nie była zaplanowana przez W&R. I może dlatego zakończyła się tak jak się zakończyła, czyli na korzyść Łks-uZigzag pisze: ↑07.09.2022, 11:52Czyli chcesz wmówić wszystkim w całej Polsce wiedząc to że nie wejdziecie na mecz pojechaliście składem wyjazdowym i wyskoczyliście z pianą na ustach z pociągu biegnąc w stronę stadionu że wejdziecie a kibice ŁKS u się odsuną . Większej bzdury nie słyszałem . po kibicach Widzewa można się takiej bajki spodziewać ale po was . Kto z kim przystaje takim się staje. A tak apropo to można teraz usprawiedliwić GKS Katowice że pociągi pomylili a chcieli jechać na turniej pech chciał że tym pociągiem jechało ZagłębieKönigshütte pisze: ↑07.09.2022, 10:10Jeden z drugim pisze tu wymysły o wyselekcjonowanej ekipie to napisałem, że normalnie pojechał skład wyjazdowy. Skoro dla ciebie skład wyjazdowy to matki, żony i kochanki to widocznie znasz to z autopsji.
-
Potwierdzam ale nie do końca, dwóch naszych hoolies wyrzuca z pociągu motorniczych oraz jednego kanara, zarzucają wsteczny by zderzyć się czołowo z goniącym pociągiem , jednak gdy okazało się że to farmazon dajemy całą naprzód i wracamy nie niepokojeni do Łodzi. Ja p*******.Mam pytanie i liczę na szczerą odpowiedź.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Jak na razie to ty sobie coś wmawiasz. Nie napisałem niczego poza sprostowaniem wpisów, że z Chorzowa przyjechała wyselekcjonowana ekipa. To jakim składem byliśmy i co się wydarzyło na schodach to już tylko i wyłącznie problem Ruchu. ŁKS na plus i koniec tematu.Zigzag pisze: ↑07.09.2022, 11:52Czyli chcesz wmówić wszystkim w całej Polsce wiedząc to że nie wejdziecie na mecz pojechaliście składem wyjazdowym i wyskoczyliście z pianą na ustach z pociągu biegnąc w stronę stadionu że wejdziecie a kibice ŁKS u się odsuną . Większej bzdury nie słyszałem . po kibicach Widzewa można się takiej bajki spodziewać ale po was . Kto z kim przystaje takim się staje. A tak apropo to można teraz usprawiedliwić GKS Katowice że pociągi pomylili a chcieli jechać na turniej pech chciał że tym pociągiem jechało Zagłębie
Bandycki Batory
-
W zemscie ruch zaatakowal dziadkow z ochrony zamiast przeskoczyc 2 m plot i biec na Górnik no chyba ze niewiedza o czyms jak droga na skroty he