Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ODPOWIEDZ
maxforte

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: maxforte » 21.08.2022, 23:35

Policja konna mówi ze to oni pogonili w&r. To jak to w koncu jest ? :D

iparts.pl
saha07

Post autor: saha07 » 21.08.2022, 23:42

Ale kto mówi ? policja ? konie ? czy razem przyjęli taką wersje ? Czy konie mnie słyszą ?;)

kibic.zwierze

Post autor: kibic.zwierze » 22.08.2022, 00:10

jeden koń podobno rozkminiał koalicje już w drodze do Łodzi. Incognito siedział 2 przedziały za ruholami.

kałamarnice

Post autor: kałamarnice » 22.08.2022, 00:40

zdeptany trawnik pisze:
21.08.2022, 13:23
Przecież to jest gamoń top 3 tego zjebanego forum . Ja czytam sobie takich asów nie tylko z Łksu i się zastanawiam co taki typ jeden z drugim ma za życie jak logują się na 5 kont i odpisują sami sobie .... To tylko świadczy kto to jest
gamonia to widziałeś w lustrze :))
Amilcarw pisze:
20.08.2022, 21:14
Akcja na plus to dla Ruchu że wykręcili taki numer , w dzisiejszych czas nie przypominam sobie żeby ktokolwiek wykręcił taki numer
Wykręcili taki numer, że uciekli :))) a ich koledzy czekali na schodach na zapro :)))
ekipa777 pisze:
20.08.2022, 21:10
Jeżeli ktoś po tym zdarzenia pisze, że jest wygranym, to jest przygłupem. Fajna akcja i mogło być ciekawie, gdyby nie psy nacierający od góry.
Przygłupem w tej sytuacji jest osoba, która twierdzi, że tu nie ma zwycięzcy chociaż pół składu atakującego ucieka a druga połowa pali frana na schodach :)))
Amilcarw pisze:
20.08.2022, 21:14
Akcja na plus to dla Ruchu że wykręcili taki numer , w dzisiejszych czas nie przypominam sobie żeby ktokolwiek wykręcił taki numer
tak dzisiaj jest plus za to że ktoś ucieknie albo zostanie obity po mordzie :))) zdecydowanie nie moje czasy hahahaha
zgierska pisze:
21.08.2022, 00:12
Kurwą byłaś i kurwą będziesz- lks
Nieładnie tak pisać o mamie
Amilcarw pisze:
21.08.2022, 10:23
kontem ok pisze:
21.08.2022, 01:06
Jeszcze pare lat temu w takiej sytuacji Ruch by najebał Rodowitym, przegonił psiarnie, zjadł kiełbaski, pośpiewał a w drodze powrotnej na Śląsk najebał by jeszcze koalicje.

Dziś paredziesiąt osób z Ełksy rozbija kilka stów Ruchu gdzie jedna grupa spierdala niewiadomo gdzie a druga dostaje oklep będąc na górze schodów od ludzi z dołu (wtf?!)

Panowie, bądzmy powazni, nie da się tego obronić.
Co Ty pierd .. tam lksu było dużo więcej nagrania nie oddają tego co tam się działo , co mieli zrobić zrobić jak zostało zablokowani na schodach z góry i dołu taranem wjechać w psiarnie od góry które ich gazowała ? , a może stratować swoich zbiegając po schodach ?
Trochę czasem mózgu użyjcie jak się wypowiadacie .
Waszym tokiem myślenia to pierwsze starcie wygrał Ruch bo ŁKS się cofnął , a drugie starcie wygrał ŁKS bo Ruch się cofnął ( przy wsparciu psów z góry i dołu) . W tak wąskim gardle ciężko cokolwiek było zrobić .
:)))

Ty chyba jesteś jebnięty skoro uważasz, że ŁKSu było tam dużo więcej :))))
zdeptany trawnik pisze:
21.08.2022, 11:44
Jak czytam tutaj speców taktyków i fantastów to mnie śmiech ogarnia jeden z drugim w życiu nie uczestniczyli w takim starciu a najwięcej do powiedzenia ma kto wygrał kto przegrał nie wspominając już o zmiażdżeniu przeciwnika, przewijają się tu że 4 osoby z ŁKS u co nagle po awanturze zaczęli się udzielać " chyba że to jeden i ten sam gamoń się loguje na różne konta " . Wielkie brawa dla koalicji że wogole była w stanie taki numer wykręcić podjechać pod stadion wysypać się i zaatakować w tych czasach to nie lada wyczyn w takiej liczbie i przy takim meczu . Pierwsze starcie jak by nie było to ŁKS się cofa później nabierają posiłki i sytuacja się odwraca na korzyść ŁKS u na jednym z filmów jednak dokładnie jest pokazane że w czasie gdy dół koalicji na schodach walczy to góra jest konkretnie gazowana . Wygrane są dwie strony Jedna za pomysł atak bez kalkulacji druga za podjęcie walki i odparcie ataku . A te szczury walące konia przed filmikami z YouTube i wydające opinie kto co i jak na samą myśl że ma wsiąść do pociągu i podjechać pod stadion i wysypać się na czekającego wroga nadrobione by miał w gacie że gówno by go samo po tych schodach ściągnęło na dół .
ty trawnik jesteś bardzo zdesperowany "wariat" albo raczej cymbał :))) Wygrana jest jedna strona gospodarzy. goście uciekli przed mniejszą grupa gospodarzy a druga część zesrała się na schodach czekając na zaproszenie do walki :))) wielkie zesranie a nie wygranie buhahahahaha
zdeptany trawnik pisze:
21.08.2022, 12:25
MW10 pisze:
21.08.2022, 12:11
zdeptany trawnik pisze:
Jak czytam tutaj speców taktyków i fantastów to mnie śmiech ogarnia jeden z drugim w życiu nie uczestniczyli w takim starciu a najwięcej do powiedzenia ma kto wygrał kto przegrał nie wspominając już o zmiażdżeniu przeciwnika, przewijają się tu że 4 osoby z ŁKS u co nagle po awanturze zaczęli się udzielać " chyba że to jeden i ten sam gamoń się loguje na różne konta " . Wielkie brawa dla koalicji że wogole była w stanie taki numer wykręcić podjechać pod stadion wysypać się i zaatakować w tych czasach to nie lada wyczyn w takiej liczbie i przy takim meczu . Pierwsze starcie jak by nie było to ŁKS się cofa później nabierają posiłki i sytuacja się odwraca na korzyść ŁKS u na jednym z filmów jednak dokładnie jest pokazane że w czasie gdy dół koalicji na schodach walczy to góra jest konkretnie gazowana . Wygrane są dwie strony Jedna za pomysł atak bez kalkulacji druga za podjęcie walki i odparcie ataku . A te szczury walące konia przed filmikami z YouTube i wydające opinie kto co i jak na samą myśl że ma wsiąść do pociągu i podjechać pod stadion i wysypać się na czekającego wroga nadrobione by miał w gacie że gówno by go samo po tych schodach ściągnęło na dół .
Hahahaha wiedziałem że w końcu któryś ancymon z widzewa ogłosi zwycięstwo, no ku*** hit!!!!

Po pierwsze pajacu to że jesteś klaunem tego forum to wie już każdy . Po drugie czytanie ze zrozumieniem tobie też nie wychodzi więc wróć przeczytaj i zrozum wiem że zajmie ci to kilka dni ale może zalapiesz a po 3 jesteś lamusem internetowym chuliganem i życiową p**** i to tyle co możesz robić w tym swoim smutnym jak p**** życiu .
Największym klaunem tego forum jesteś ty jasiu :)))
zdeptany trawnik pisze:
21.08.2022, 13:23
Przecież to jest gamoń top 3 tego zjebanego forum . Ja czytam sobie takich asów nie tylko z Łksu i się zastanawiam co taki typ jeden z drugim ma za życie jak logują się na 5 kont i odpisują sami sobie .... To tylko świadczy kto to jest
gamonia klaunie to widziałeś ostatnio w lustrze :))) albo na schodach przed U2 w Łodzi ":)))))
Amilcarw pisze:
21.08.2022, 14:34
Oldfreak pisze:
21.08.2022, 13:41
zdeptany trawnik pisze:
Wygrane są dwie strony Jedna za pomysł
haha
Nie wiem co cię bawi niech inna ekipa wyrządzi taki numer czy sam ŁKS to zobaczymy , a była taka sytuacja pod stadionem Widzewa już nie wspominając jak szybko Zawisza paliła wrotki .
Patrząc z drugiej strony ŁKS był przygotowany na takie zajście , więc możliwe że byli umówieni tylko nie wzbudzając zainteresowania psiarni byli porozbijani . Tak jak psiarnia czekała na pociąg z kibicami tylko nie pomyśleli że mogą ręczny zaciągnąć i się wysypali w innym miejscu niż oni stali .
Po pierwsze Zawisza był itd. Po drugie wysypał się na was kiedy byliście w przewadze. PO trzecie masz rację to wina ŁKSu że był przygotowany. Przecież mieli być nieprzygotowani buhahahahahaha
zgierska pisze:
21.08.2022, 17:46
Cały czas powtarzam. Jesteście k****** i tyle Byliście i będziecie.Po pierwsze nikt z Widzewa czy Ruchu nie pisze że było zwycięstwo .Po drugie przecież widać doskonale że większość.osób z kolacji jest uwięziona na tym mostku Tak wiem k**** że napiszecie jakieś bzdety ale widać doskonałe jak psy gazują chłopaków.i teraz k**** na filmikach też widać jak od was chłopaki spierdalają . Ponieważ jesteście k****** nikt nie ma pretensji że pierdolicie głupoty.ale...jako ekipa która robi oprawę że jesteście charakterni-(1909 Piotrków założeni przez żydów -akurat tego zabrakło) trzymajcie jakiś poziom.Oprawa derbowa Widzewa jest w sam raz adekwatna.jestescie k******
największa k***** jesteś sama zgierska par*** Wszyscy o tym piszecie. Uwięziona? zesrana :))) hooy mnie to obchodzi, że zesrani pajace stoją na schodkach zamiast wlecieć na pełnej ku**ie na dół w gospodarzy :))) nie kompromituj się zgierówo :))) Zgierska pa*** ma czelność pisać, że ktoś s********* buhahahahah chociaż cała Polska to widziała jak koalicja w przewadze spierdalała.
Ponieważ zgierówo jesteśk**** nikt nie ma pretensji że spierdalałaś lub zostałaś na schodach :)))) Zgierówo jesteś k***** :)))
Kepi pisze:
21.08.2022, 20:11
zwierzak gówno to ty masz w głowie.Komu kibicujesz wariatko??
Gówno to wy mieliście w majtach w piątek jak paliliście wroty lub zostaliście na schodach :))))

emrsz

Post autor: emrsz » 22.08.2022, 13:30

maxforte pisze:
21.08.2022, 23:35
Policja konna mówi ze to oni pogonili w&r. To jak to w koncu jest ? :D
Jak ty tak policji słuchasz to c*** ci w dupe konfidencie

maxforte

Post autor: maxforte » 22.08.2022, 15:22

Haha. Ich psiata opinia jest tak samo znacząca i poważna jak te rozkminy na tym forum. Wręcz idealnie sie wpisuje w ten wątek.
Kazdy widzi te harce w taki sposob jaki chce widziec i tyle. Mozna o tym nasrac kolejne 10 stron i analizowac nagrania klatka po klatce. powodzenia

zamek

Post autor: zamek » 23.08.2022, 11:45

czyli spotkanie na chuliganski remis

MW10

Post autor: MW10 » 23.08.2022, 12:59

zamek pisze:
23.08.2022, 11:45
czyli spotkanie na chuliganski remis
Pamiętaj że widzew nie ucieka tylko atakuje wycofując się, ale i tak za kilka miesięcy dowiesz się że starcie dla ruchu i widzewa jak to propaganda armii czerwonej ma w zwyczaju ;)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

kibic.zwierze

Post autor: kibic.zwierze » 23.08.2022, 13:22

Wrwe wpadli w 4 stowki chuliganskiego skladu w momencie gdzie trzon ekipy Łksu siedzi zapewne wlasnie po to zeby zbunkrowac sie na schodach, narobic w gacie przed 4 psami na koniach a ostatecznie dac sie katowac pod schodami i na nich przez Łks. Mozna powiedziec ze osiagneli pelen sukces i za to nalezy im sie szacunek.

Janusz z prostej

Post autor: Janusz z prostej » 23.08.2022, 16:53

Nie dostałem odpowiedzi w temacie komentarze to może tutaj chuligany z Łks-u mi wyjaśnią. Zawsze jebiecie RTS widząc jak psy pacyfikuja i gazują innych kibiców? No bo że na Widzewie same janusze na trybunach co klaszczą ochronie to wiemy doskonale z opinii reprezentantów Łodzi a tu sie okazuje że gromkie "j**** RTS" jak ich i Ruch psy gazowały i napierdalały pałami niosło się sprzed stadionu Króla głośniej niż "klubem Łodzi jest?" na trybunach.

Adventurer

Post autor: Adventurer » 23.08.2022, 17:31

Janusz z prostej pisze:
23.08.2022, 16:53
Nie dostałem odpowiedzi w temacie komentarze to może tutaj chuligany z Łks-u mi wyjaśnią. Zawsze jebiecie RTS widząc jak psy pacyfikuja i gazują innych kibiców? No bo że na Widzewie same janusze na trybunach co klaszczą ochronie to wiemy doskonale z opinii reprezentantów Łodzi a tu sie okazuje że gromkie "j**** RTS" jak ich i Ruch psy gazowały i napierdalały pałami niosło się sprzed stadionu Króla głośniej niż "klubem Łodzi jest?" na trybunach.
Ale po co o tym mowic ,To niedobra o tym mowic ;)

bialy08

Post autor: bialy08 » 23.08.2022, 22:12

A wy zawsze jak dostaniecie w******* dzwonicie,że jest remis?

Janusz z prostej

Post autor: Janusz z prostej » 24.08.2022, 13:07

bialy08 pisze:
23.08.2022, 22:12
Zawsze.

Teraz mi odpowiesz na zadane pytanie?

MW10

Post autor: MW10 » 24.08.2022, 13:10

Janusz z prostej pisze:
24.08.2022, 13:07
bialy08 pisze:
Zawsze.

Psy gazowały i pałowały obydwie strony, więc marna prowokacja.

Janusz z prostej

Post autor: Janusz z prostej » 24.08.2022, 14:52

MW10 pisze:
24.08.2022, 13:10
Janusz z prostej pisze:
bialy08 pisze:
Zawsze.

O których psach piszesz? O tej 3 pieszych i jednym na koniu którzy zawrócili rodowitych fighterów pod estakadę co dokładnie widać na krążącym w necie filmie nagranym notabene przez waszych kibiców którzy chyba do tej pory drzwi nie odryglowali w aucie na widok kotów z Łks-u. O tym piszesz?

MW10

Post autor: MW10 » 24.08.2022, 15:33

Janusz z prostej pisze:
24.08.2022, 14:52
MW10 pisze:
24.08.2022, 13:10
Janusz z prostej pisze:

Zawsze.

O których psach piszesz? O tej 3 pieszych i jednym na koniu którzy zawrócili rodowitych fighterów pod estakadę co dokładnie widać na krążącym w necie filmie nagranym notabene przez waszych kibiców którzy chyba do tej pory drzwi nie odryglowali w aucie na widok kotów z Łks-u. O tym piszesz?
Słuchaj żydku, ja rozumiem że ciężko wam przetrawić kolejną porażkę tym bardziej teraz kiedy to tak bardzo puszyliście się że nas nie ma i kolejny raz sprowadziliśmy was na ziemię, ale może popytaj kolegów którzy pogubili zęby na tych schodach ile psów biegło od strony Kaliskiego pod wiaduktem. :)

saha07

Post autor: saha07 » 24.08.2022, 18:52

Zostań Janusz już na tej prostej i nie mędrkuj bo strasznie to słabe.....serio

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 24.08.2022, 20:31

MW10 pisze:
24.08.2022, 15:33

Słuchaj żydku, ja rozumiem że ciężko wam przetrawić kolejną porażkę tym bardziej teraz kiedy to tak bardzo puszyliście się że nas nie ma i kolejny raz sprowadziliśmy was na ziemię, ale może popytaj kolegów którzy pogubili zęby na tych schodach ile psów biegło od strony Kaliskiego pod wiaduktem. :)
Znowu wypowiadasz się jako widzewiak.
Ogarnij się i zdecyduj się w końcu komu kibicujesz, o ile w ogóle jesteś kibicem. Nawet nie wiedziałeś, że Ruch przyjeżdża, chciałeś wyjść na kumacza, a zabłysnąłeś jak neon nad burdelem.

MW10

Post autor: MW10 » 24.08.2022, 20:53

NoMatterWhat pisze:
24.08.2022, 20:31
MW10 pisze:
24.08.2022, 15:33

Znowu wypowiadasz się jako widzewiak.
Ogarnij się i zdecyduj się w końcu komu kibicujesz, o ile w ogóle jesteś kibicem. Nawet nie wiedziałeś, że Ruch przyjeżdża, chciałeś wyjść na kumacza, a zabłysnąłeś jak neon nad burdelem.
Pokaż mi mędrco z Byczyny, gdzie napisałem że ruchu nie będzie? Napisałem jedynie że mają zakaz a nie trzeba być wielkim filozofem żeby połączyć fakty dlaczego była u nas zbiórka 2h przed meczem.

I te swoje śmieszne teksty o jakiś neonach to od młodszego brata wziąłeś?

Janusz z prostej

Post autor: Janusz z prostej » 24.08.2022, 21:38

saha07 pisze:
24.08.2022, 18:52
Słabe to było gromkie "j**** rts" które krzyczeli kumaci kibole łks-u jak psy gazowały i pacyfikowały W&R. Ale wiesz, dla was to trochę niewygodny fakt w tym udanym dla was dniu

Eternidad

Post autor: Eternidad » 25.08.2022, 08:54

Janusz z prostej pisze:
24.08.2022, 21:38
saha07 pisze:
24.08.2022, 18:52
Słabe to było gromkie "j**** rts" które krzyczeli kumaci kibole łks-u jak psy gazowały i pacyfikowały W&R. Ale wiesz, dla was to trochę niewygodny fakt w tym udanym dla was dniu
Ale to po c*** staliście jak barany na tych schodach? Psy mieliście tylko z jednej strony, pretensje miejcie do obsrancow którzy byli napierdalani na dole że waszych z góry nie puścili, choć nie wykazywaliscie entuzjazmu poza groźnymi nawoływaniami i machaniem łapami po wyjściu z pociągu.

kibic.zwierze

Post autor: kibic.zwierze » 25.08.2022, 09:15

Najwyrazniej w Wrwe normą jest ze w przypadku awantury ucieka się w stronę psów, a pozniej płacze 'że gazowali'..

Z tego co wiem coraz wiecej postronnych osob sklania sie ku wersji ze w&r po prostu chcieli zaliczyc pokazówke, POKAZAĆ się dobrą bandą, aniezorganizowana i bierna postawa psiarskich postawiła ich w sytuacji totalnego zaskoczenia. Plus ze przyjechali, ale watpie zeby zakladali że zaliczą taką wtopę i przy takiej przewadze będa zrywać zelówy.

Przeciez w momencie starcia na dole bylo tyle miejsca ze wszyscy z tych malutkich schodow mogli bez problemu zejsc. Jesli gospodarze upchenli ich wszystkich na tych schodach w moment, to jaki byl problem zeby wczesniej z tych schodow zbiegła reszta gdzie miedzy 1 linią walczącą a schodami bylo od chuuuuja miejsca??? Po prostu stali tam jak kołki.
Odwrotu nie zaliczyli w momencie pojawienia sie koni, tylko gdy Łks byl coraz wieksza grupą i przystąpił do ofensywy i zaczela sie regularna bijatyka. Najpierw cofnelo sie pare osob, pozniej wszyscy. Sama sytuacja gdzie doslownie pare metrow od bandy w&r sa katowani ich kumple, przy ich biernej postawie to jest jakis ewenement...
Na cale szczescie jest dobre nagranie co jest rzadkoscia przy takich akcjach i wszystko widać jak na dłoni.

Banditosdod

Post autor: Banditosdod » 25.08.2022, 13:54

kontem ok pisze:
Jeszcze pare lat temu w takiej sytuacji Ruch by najebał Rodowitym, przegonił psiarnie, zjadł kiełbaski, pośpiewał a w drodze powrotnej na Śląsk najebał by jeszcze koalicje.

Dziś paredziesiąt osób z Ełksy rozbija kilka stów Ruchu gdzie jedna grupa spierdala niewiadomo gdzie a druga dostaje oklep będąc na górze schodów od ludzi z dołu (wtf?!)

Przecież moda na kibicowanie, upada takie problemy ma każdy, dziś młodzież czasami po pierwszej awanturze albo odpuszcza, albo ucieka z pola walki przy pierwszej awanturze... Nie przesedzaj kilka stówek do bicia ekipy to w Polsce nie ma nikt... Jeżeli z Ruchu wyciagniato np z 100 os (nie znam dokładnej liczby strzelam) z ekipy po przez te sprawy, które były to kim zastąpisz w tych czasach....? Zreszta Ruch podjechał, ważne że coś się dzieje. .. ŁKS przecież to nie jest Izolator tylko ścisła czołówka także tam też ma kto wyjść.... A co mogli, nie mogli teraz nam łatwo oceniać to nie gra strategiczna.

MamWyjebanex

Post autor: MamWyjebanex » 25.08.2022, 15:27

Wow, zrobili przemarsz w mieście w którym ilościowo ( nie myl z jakością zjebie ) są w przewadze 80 % - 20 % .
Weż ty już pajacu W**********

Banditosdod

Post autor: Banditosdod » 25.08.2022, 15:41

ma.op22 pisze:
25.08.2022, 15:32
kontem ok pisze:

Ciekawi mnie co ich tak trymało na tych schodach ???? Przeciez mieli tyle czasu żeby sie wysypac w całosci na te kilka osób z Łksu...Porażka i tyle i nic nie zmieni tu płaczu wiejskiego klubiku i ich pobratymców ze smierdzielowa
Jak by zbiegli ze schodów to byś pow że w tylu się wysypali, i co takiego wielkiego się wydarzyło, Gdyby doszło do bójki, to powineli by z połowę osób. A była tam możliwość wielki bójki po 100 więcej osób...., Zresztą oni nie spotkają jeszcze nie raz, także wiesz....

wiernyioddany

Post autor: wiernyioddany » 25.08.2022, 16:03

ma.op22 pisze:
kontem ok pisze:

Ciekawi mnie co ich tak trymało na tych schodach
???? Przeciez mieli tyle czasu żeby sie wysypac w całosci na te kilka osób z Łksu...Porażka i tyle i nic nie zmieni tu płaczu wiejskiego klubiku i ich pobratymców ze smierdzielowa
Gaz, jeśli kiedyś nim oberwałeś albo znalazłeś się w strefie jego działania to pewnie wiesz jak działa i że wtedy myślisz tylko o tym żeby otworzyć oczy i złapać oddech.
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----

buhu321

Post autor: buhu321 » 25.08.2022, 16:11

ale tu wlasnie chodzi o to, że za nim gaz zostal uzyty to czesc koalicji stała w miejscu na schodach zamiast schodzic w dół
WŁADCY CENTRALNEJ POLSKI

UW1908

Post autor: UW1908 » 25.08.2022, 21:13

wiernyioddany pisze:
25.08.2022, 16:03
ma.op22 pisze:
kontem ok pisze:

Ciekawi mnie co ich tak trymało na tych schodach
???? Przeciez mieli tyle czasu żeby sie wysypac w całosci na te kilka osób z Łksu...Porażka i tyle i nic nie zmieni tu płaczu wiejskiego klubiku i ich pobratymców ze smierdzielowa
Gaz, jeśli kiedyś nim oberwałeś albo znalazłeś się w strefie jego działania to pewnie wiesz jak działa i że wtedy myślisz tylko o tym żeby otworzyć oczy i złapać oddech.
Przestańcie wreszcie pierdolić i powielać te bzdury. Zanim psy dobiegły od góry do tych schodów to część Was na dole się biła już, a reszta stała i czekała, zostaliście zepchnięci w przewadze do tej reszty machaczy i krzykaczy i dopiero wtedy psy wjechały. Czasu było aż nadto ale miała być pokazówka a się okazało, że trzeba się bić i kupa na schodach.

merek13

Post autor: merek13 » 25.08.2022, 21:21

Czyli teraz zamiast Ruchole itd będzie się mówić na chorzowskich Ruchome od urządzenia w galeriach handlowych i dworcach kolejowych? A oni to skontrują przyśpiewką-no podejdź tu pod schody?

Pique

Post autor: Pique » 25.08.2022, 21:53

UW1908 pisze:
25.08.2022, 21:13
Przestańcie wreszcie pierdolić i powielać te bzdury. Zanim psy dobiegły od góry do tych schodów to część Was na dole się biła już, a reszta stała i czekała, zostaliście zepchnięci w przewadze do tej reszty machaczy i krzykaczy i dopiero wtedy psy wjechały. Czasu było aż nadto ale miała być pokazówka a się okazało, że trzeba się bić i kupa na schodach.
Wam żydom gaz nie jest obcy, więc nic dziwnego, że wam bardziej pomaga niż szkodzi ;)

buhu321

Post autor: buhu321 » 25.08.2022, 22:27

Pique pisze:
25.08.2022, 21:53
UW1908 pisze:
Wam żydom gaz nie jest obcy, więc nic dziwnego, że wam bardziej pomaga niż szkodzi ;)
chodzi o stanie czesci koalicji na poczatku starcia kiedy psy ich nie gazowaly bo dobiegly pozniej
WŁADCY CENTRALNEJ POLSKI

ban82

Post autor: ban82 » 25.08.2022, 23:45

Pique pisze:
UW1908 pisze:
Aleś kuurwa dowcipem teraz zajechał. Poczytaj durniu ilu od gazu Polaków zginęło, to może chociaż w przyszłości tych głupich uśmieszków nie bedziesz dawał.

UW1908

Post autor: UW1908 » 26.08.2022, 06:05

Pique pisze:
UW1908 pisze:
Nerwowo reagujesz. Chyba nie będziesz się gniewał za prawdę? ;)

strazaksam

Post autor: strazaksam » 26.08.2022, 07:37

merek13 pisze:
25.08.2022, 21:21
Czyli teraz zamiast Ruchole itd będzie się mówić na chorzowskich Ruchome od urządzenia w galeriach handlowych i dworcach kolejowych? A oni to skontrują przyśpiewką-no podejdź tu pod schody?
He

Zigzag

Post autor: Zigzag » 26.08.2022, 11:11

Przyjechał Ruch Chorzów z Widzewem do Łodzi,by zwiedzić miasto lecz jak z dworca schodzić?znalazł więc jeden schody do zejścia lecz dla koalicji są nie do przejścia. Czekali razem na służby gotowe by się poskarżyć że zejść się nie może i tak to stali by gazem dostać przez to na dole czekał ich koszmar.

Adventurer

Post autor: Adventurer » 26.08.2022, 16:06

Kumatyinaczej pisze:
26.08.2022, 10:37
Pique pisze:
UW1908 pisze:
Wam współpraca z policją nie jest obca, dlatego już nie gonicie frajerów? ;)
I pisze to chlop z Cracovii :)

Pique

Post autor: Pique » 26.08.2022, 16:52

UW1908 pisze:
26.08.2022, 06:05
Pique pisze:
UW1908 pisze:
Jaką prawdę? Psy przerwały starcie a wy robicie z tego wielką wygraną. Fakt obroniliście się i to jest plus dla was, ale gdyby nie psy to mogłoby być różnie. A ci którzy p******* o schodach to widać, że awantury znają tylko z filmików. Jakbyście pomyśleli to byście wiedzieli, że z góry się lepiej atakuje. Mimo wszystko fajne avanti wyszło, a dzieci internetu niech się dalej tasują pod filmiki.
Kumatyinaczej pisze:
Napisała p**** internetowa z ekipy, której kolejni liderzy to frajerzy - metal, małpa i master :)

Proof

Post autor: Proof » 26.08.2022, 17:08

Pique pisze:
26.08.2022, 16:52
UW1908 pisze:
Pique pisze:

Jaką prawdę? Psy przerwały starcie a wy robicie z tego wielką wygraną. Fakt obroniliście się i to jest plus dla was, ale gdyby nie psy to mogłoby być różnie. A ci którzy p******* o schodach to widać, że awantury znają tylko z filmików. Jakbyście pomyśleli to byście wiedzieli, że z góry się lepiej atakuje. Mimo wszystko fajne avanti wyszło, a dzieci internetu niech się dalej tasują pod filmiki.
Kumatyinaczej pisze:
Napisała p**** internetowa z ekipy, której kolejni liderzy to frajerzy - metal, małpa i master :)
No zajebsicie taktycznie to zagraliscie na tych schodach , ku*** co ja czytam sam napoleon bylby pod wrazeniem waszej taktyki , a te wspinanie sie po barierkach to na co taktyka byla?

Zigzag

Post autor: Zigzag » 26.08.2022, 19:59

Pique pisze:
26.08.2022, 16:52
UW1908 pisze:
Pique pisze:

Kumatyinaczej pisze:
myślałem że jesteś ogarniętym człowiekiem a jednak słoma z butów wystaje

UW1908

Post autor: UW1908 » 26.08.2022, 20:05

Pikuś nie czaruj już. Wiem doskonale, że z góry łatwiej się atakuje. Tyle, że Wy nie atakowaliście tylko staliście jak pizdy. Oczywiście nie wszyscy ale znaczna większość. Do tego te spidermany. Nie brnij w to. Nie, nie ogłaszamy wielkiej wygranej. Tylko zostaliście znów sprowadzeni ze swoim ego na odpowiedni poziom. Ale z racji, że nie wyciągacie wniosków to za miesiąc znów się zacznie, że u Was to 17tyś fanatyków, każdy śpiewa na stojąco, a u Nas to mało ludzi i wy tyle tych karnetów...

ODPOWIEDZ