przejmujecie sie tym jakbyście co najmniej byli z ekipy Arki. c*** mi do tego czy wymieniali sie szalikami śpiewali wspolne piosenki na psiarnie itp. widzicie drzazgę w oku wroga i wylewacie żale na necie, po c***?
mnie poprostu śmieszy krecenie afery na siłe. Arka została zaproszona na turniej i pojechali za swoją drużyną. to że nie tłukli sie z st. pauli to znaczy że sie waflowali? nie wypowiadam sie tu w obronie Arki tylko w obronie normalnosci i zdrowego rozsądku. bo na tym forum szukanie sensacji powoli staje się rzeczą nadrzędną jak w gazecie wyborczej hehe. tyle z mojej strony.
yhyyhy, 14 postow z czego 70-80% z haslem "Arka" :) kompleksik? Jak napisal powyzej uztkownik krzysiek, szukanie sensacji w stylu wp.pl ( w sumie nic dziwnego, bo oni chyba wciaz maja siedzibe tam w Gdansku).
az strach co bedzie sie dzialo po przyszlym weekendzie, po Remesie? :D:D
ty nordic_1 też się spinasz jak skóra na salcesonie, odezwałeś się na temat i piszesz o jakiś siedzibach wp, nawet niech jest sobie we Władywostoku co to zmienia?
nordic_1 pisze:yhyyhy, 14 postow z czego 70-80% z haslem "Arka" :) kompleksik? az strach co bedzie sie dzialo po przyszlym weekendzie, po Remesie? :D:D
Uderz w stół a nożyce się odezwą....
Na poprzedniej stronie moderator napisał,że koniec tematu Arki,także gaduły łapią po ostrzeżeniu.Następni dostaną bany.-S.
neo12 pisze:Arka miała też dobre znajomości (odwiedzała na meczach) z grupą Commando Ultra z Olympique Marsylia wiadomo o jakich poglądach
Kiedyś Olimpique Marsylia grała prestiżowy mecz w lidze francuskiej i pamiętam, że na trybunie, gdzie znajduje się młyn OM wisiała flaga "Commando Arka Gdynia". Posiada ktoś może zdjęcie?
Co do Olimpique Marsylia, to jedynie pamiętam, że byli z Arką w Poznaniu na meczu z Lechem, ale jak jeszcze wspólnie grali w starej II lidze. Wisiała wtedy mała flaga Commando Ultra.
Jak ktoś ma informacje jeszcze na ten temat, niech dopisze. A swoją drogą kiedy przestał istnieć ten układ?
neo12 pisze:Arka miała też dobre znajomości (odwiedzała na meczach) z grupą Commando Ultra z Olympique Marsylia wiadomo o jakich poglądach
Kiedyś Olimpique Marsylia grała prestiżowy mecz w lidze francuskiej i pamiętam, że na trybunie, gdzie znajduje się młyn OM wisiała flaga "Commando Arka Gdynia". Posiada ktoś może zdjęcie?
Co do Olimpique Marsylia, to jedynie pamiętam, że byli z Arką w Poznaniu na meczu z Lechem, ale jak jeszcze wspólnie grali w starej II lidze. Wisiała wtedy mała flaga Commando Ultra.
Jak ktoś ma informacje jeszcze na ten temat, niech dopisze. A swoją drogą kiedy przestał istnieć ten układ?
Z naszego forum: http://forum.arkowcy.pl/index.php?topic ... #msg196223 Ostatnio Cu 84 zapraszali na ich mecz w Madrycie z Atletico.Czuli ze tam moze byc goraco wiec bardzo im zalezalo na naszym przyjezdzie.Z tego wzgledu ze jezdzimy tu w Hiszpanii wlasnie na mecze wspomagac Atletico troche to bylo nam nie po drodze.I na ten mecz wcale nie pojechalismy.
Podczas zawiazywania kontaktow z Cu 84,wiekszosc z nas miala wywalone na "polityke".Z czasem czlowiek jednak dorasta i zaczyna innaczej patrzec na swiat.Mnie osobiscie bardzo zdenerwowala flaga na ich sektorze(chodzi o Kosowo).Po zapytaniu ich ocb ,odpowiedzieli ze to nie ich robota tylko South Winers.Niesmak pozostal jednak i to duzy-co mialo tez wplyw na nasza nieobecnosc na ich meczu ostatnio.
Mysle ze to raczej konczy nasza znajomosc z nimi
Z naszego forum: http://forum.arkowcy.pl/index.php?topic ... #msg196223 Ostatnio Cu 84 zapraszali na ich mecz w Madrycie z Atletico.Czuli ze tam moze byc goraco wiec bardzo im zalezalo na naszym przyjezdzie.Z tego wzgledu ze jezdzimy tu w Hiszpanii wlasnie na mecze wspomagac Atletico troche to bylo nam nie po drodze.I na ten mecz wcale nie pojechalismy.
Podczas zawiazywania kontaktow z Cu 84,wiekszosc z nas miala wywalone na "polityke".Z czasem czlowiek jednak dorasta i zaczyna innaczej patrzec na swiat.Mnie osobiscie bardzo zdenerwowala flaga na ich sektorze(chodzi o Kosowo).Po zapytaniu ich ocb ,odpowiedzieli ze to nie ich robota tylko South Winers.Niesmak pozostal jednak i to duzy-co mialo tez wplyw na nasza nieobecnosc na ich meczu ostatnio.
Mysle ze to raczej konczy nasza znajomosc z nimi
Sorry ze odbiegne od tematu ale Arke cos łączy z Atletico??
Nic nie łączy,oprócz tego że kolega w Hiszpanii,który pisał ten post im kibicuje.Wśród emigracji to chyba częsty przypadek,że się jeździ na którąś z drużyn z kraju w którym się przebywa?
Lord of North pisze:Nic nie łączy,oprócz tego że kolega w Hiszpanii,który pisał ten post im kibicuje.Wśród emigracji to chyba częsty przypadek,że się jeździ na którąś z drużyn z kraju w którym się przebywa?
Fakt,tylko nieco dziwne,że akurat na Atletico które ma zgodę z Ruchem(no chyba ze kibicuje im od czasów dawniejszych)
Lord of North pisze:Nic nie łączy,oprócz tego że kolega w Hiszpanii,który pisał ten post im kibicuje.Wśród emigracji to chyba częsty przypadek,że się jeździ na którąś z drużyn z kraju w którym się przebywa?
Fakt,tylko nieco dziwne,że akurat na Atletico które ma zgodę z Ruchem(no chyba ze kibicuje im od czasów dawniejszych)
Nie wiem czy ta zgoda jest jeszcze aktualna,sporo kibiców Cracovii tez kibicuje Atletico.Nie ma co rozkminiać.
Nie wiem czy ta zgoda jest jeszcze aktualna,sporo kibiców Cracovii tez kibicuje Atletico.Nie ma co rozkminiać.
A dlaczego miałaby nie być aktualna? Skoro na kibice.net nie pojawiła się taka informacja to znaczy, że nie miało to miejsca, chyba, że na tym forum wypowiadają się dziennikarze Faktu...
Żaba pisze:
Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
Lord of North pisze:
A wisiała kiedyś jakaś fana Cracovi w Madrycie? nie koniecznie teraz od kiedy Atletico się ima Ruchu?
tutaj torreadorom się nieco pojebało [link] No chyba że co kraj to obyczaj ;)
Co do Cracovii były jakieś kontakty w latach 90 między innymi na jednej z flag widniał napis Frente Atletico ale to były prywatne kontakty nigdy nie były zgody a nawiązane przez emigracje z Hiszpani o prawicowych poglądach tak jak mówię to były prywatne kontakty z lat 90 jeszcze przed zgodą z Ruchem. Obecnie dalej emigracja z Cracovii przebywająca w Madrycie chodzi na Atletico. Ale tak jak pisze Atletico ma zgodę z Ruchem. I tym sposobem temat Cracovii i Atletico wyczerpany mam nadzieje.
Z tego co wiem to tak wisiała, to zdjęcie z Dębicy to są lata 2000-2002 dokłądnie nie pamiętam ostatni raz flaga na Cracovii zawisła chyba w 2003 roku od tamtej pory już nie jest wieszana.
Nie moje rejony ale w tamtych czasach pisali w jakimś zinie Cracovii,że jest zgoda z Frente Athletico.Co do wspomnianego wyjazdu Widzewa to Pasy były obecne w Madrycie w celu dojebania Widzewa razem z Hiszpanami.Widzewiacy widząc wspomnianą wyżej flagę zapraszali Polaków do swego sektora lecz tak jak wspomniałem oni mieli inne plany.
ak wyglada sytuacja na lini Cracovia - Zagłębie Lubin ? ktos cos kiedys pisal o jakiejs fladze itd itp skonczyla sie zgoda z Lechem ktora ponoc sprawiala ze byl neutral, skonczyl sie rowniez uklad z Ruchem z ktorym KSC sie "nie lubi"(mowa o Zagłębiu) i dlatego to pytanie.....bez napinki pozdro 600
A Ty czy znasz swe żądze?! Sex, Przemoc, Narkotyki, Władza i Pieniądze!!!!
Kiedyś(?) istniał układ pomiędzy Polonią a jedną z grup Realu (Ligallo Fondo Norte) wydawali wspólne szaliki z tego co pamiętam. Jak jest obecnie nie wiem
Kiedyś(?) istniał układ pomiędzy Polonią a jedną z grup Realu (Ligallo Fondo Norte) wydawali wspólne szaliki z tego co pamiętam. Jak jest obecnie nie wiem
zodiak_na_melanzu pisze:ak wyglada sytuacja na lini Cracovia - Zagłębie Lubin ? ktos cos kiedys pisal o jakiejs fladze itd itp skonczyla sie zgoda z Lechem ktora ponoc sprawiala ze byl neutral, skonczyl sie rowniez uklad z Ruchem z ktorym KSC sie "nie lubi"(mowa o Zagłębiu) i dlatego to pytanie.....bez napinki pozdro 600
zodiak_na_melanzu pisze:ak wyglada sytuacja na lini Cracovia - Zagłębie Lubin ? ktos cos kiedys pisal o jakiejs fladze itd itp skonczyla sie zgoda z Lechem ktora ponoc sprawiala ze byl neutral, skonczyl sie rowniez uklad z Ruchem z ktorym KSC sie "nie lubi"(mowa o Zagłębiu) i dlatego to pytanie.....bez napinki pozdro 600
Stosunki są neutralne nie ma jakiś tam ciśnień a sytuacja z flagą to jakiś mecz w Zabrzu lata 90, osoby z Cracovii podeptały jakąś flagę ZL, Zagłębiacy chcieli zareagować ale w końcu została zabrana im ta flaga, ale nie została wywieszona na żadnym meczu chyba po prostu czas ją zjadł, ale tak jak mówię były to lata 90 obecnie ie ma ksy nie ma zgody neutralnie.