Specyficzne Fotki Kibicowskie ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
Że gdzie ta specyfika?Kielczanin pisze:specyfika w tym, ze pat Walter zwiazany jest z Legia i jest ulubiencem w-wskich kibicow,w dodatku w momencie robienia zdjecia kibice Legii najwyrazniej mu cos cisna,bo sie ochroniarze smieja nawet a Walter sie zawija i ma nietega mine...UżytkownikForum pisze:
gdzie tu specyfika?
A może było tak. "Idę zrobić kupę. Ooo jest jeszcze akcja." <odwraca się półobrotem> "EEE zjebali". <ma minę nietegą bo jego zawodnicy nie strzelili>
kibice Legii obserwują mecz w ciszy. Ochroniarz się cieszy i myśli - oby tylko tak dalej, przynamniej łeb nie boli. Drugi ochroniarz nie cieszy się, ma najzwyczajniej pogodne usposobienie.

kielaczanin mniej wymyslonych historyjek

Ultrasik k....a włącz myślenie.

-
Nie chcę się wtryniać, ale to Tobie - Drogi Kielczaninie przydałoby się wyjść na świeże powietrze. Naprawdę masz takie fatalne poczucie humoru czy chciałeś zabłyszczeć? Na zdjęciu, które wkleiłeś nie ma naprawdę nic specyficznego. Ot, Towarzysz Walter. To tak, jakbym wkleił zdjęcie Dariusza W. i też bym uważał, że jest specyficzna, bo o nim też jest ostatnio głośno. Wrzuć na luz. Mimo wszystko przepraszam za rozmywanie tematu, a do Kielczanina mam prośbę, żeby się tak nie spinał i nie odpisywał na mojego posta, bo i tak nie odpiszę. Pozdrawiam
-

Do teog jak ten typ sie chował za ta tarczą i wyglądał ukradkiem to

„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
-
-
Co nie zmienia faktu, ze fotka jest specyficzna, i nie dość, że to jakiś brudas to do tego brudas bez zasad.Kiju pisze:Tylko to ci biedaku pozostalo po sobocie...mozna i takGrand1488 pisze:[link]
ale Żydzew jakąś małpę kolorowa ma w FC - to murzyn czy azjata. Wstyd na całą Polskę -
"Kolorowe jarmułki" tak powinien nazywac sie hymn Żydzewa

-
Wstydem jest spierdalanie na własnym stadionie, bycie przekrzyczanym przez kibiców gosci czy wywieszenie jednej flagi jak najdalej od kibiców gosci zeby przypadkiem coś złego się jej nie stało. Bez odbioru.Grand1488 pisze:[link]
ale Żydzew jakąś małpę kolorowa ma w FC - to murzyn czy azjata. Wstyd na całą Polskę -
-
wszyscy jestescie mega kumaci i honorowi a pewnie wiekszosc nigdy nie uczestniczyla w takiej akcji nawet na podworku bo pierdoli kocopoly jak nie wiem... sa czasem takie sytuacje ze skacze adrenalina jest akcja i nie mysli sie w 100% racjonalnie... wszystko jest spontaniczne... wiec nie pierdolcie...
a co do kolesia... smiga na mecze, jezdzi na wyjazdy, jest Polakiem z ciemniejszym kolorem skory, ktory nie dla lansu ale z przekonania smiga na mecze... jedni to akceptuja inni nie i co tu duzo pierdolic...
a co do kolesia... smiga na mecze, jezdzi na wyjazdy, jest Polakiem z ciemniejszym kolorem skory, ktory nie dla lansu ale z przekonania smiga na mecze... jedni to akceptuja inni nie i co tu duzo pierdolic...
-
-
-
tak czekalem tylko az sie ktos odezwie z ociemnialej strony... jakos wylewny nie byles przy komentowaniu jak Motor spierdalal... ale jak sie cos na Widzew "znalazlo" oho... czujny... brawo Łks nie śpi... Łks czuwa...iluminati pisze:lepiej mieć murzyna z bejsbolem na youtube, żółtego w bandzie i zgode z Niemcamiot taki europejski WIdzew
Unia europejska po całosci
haha
murzyn z bejsbolem na YouTube to faktycznie wplywa na jakosc kibicowska Widzewa... zolty w bandzie... hmmm fajnie... jesli mowisz o kolesiu na zdjeciu to gratuluje wiedzy... a zgode mamy ze Ślązakami ale zeby to zrozumieć trzeba czytac cos wiecej niz tylko program telewizyjny...
koncze w tym temacie mozesz mnie nie "zaszczycać" swą odpowiedzią...
-
wejdz na nasze forum pewnie ktos ma do niego numer zawsze mozesz zapytac...1925 pisze:a jest Radykalnym Patriotą ??MuRPhY pisze:

-
Bynajmniej,pewnie wiekszym od Ciebie.1925 pisze:a jest Radykalnym Patriotą ??MuRPhY pisze:

-
Sorry za of, ale mogłeś tą fotkę stamtąd wyciąć, zamzac resztę twarzy i zostawic tą specyficzną, wiem że gazeta jest ogólnie dostepna ale im mniej osób ją widzi Tym lepiej.Grand1488 pisze:[link]
Pozdrawiam
(M)OTOR LUBLIN
-
Och przepraszam , wszakże zagotował się ów kapłanWerty pisze:Bynajmniej,pewnie wiekszym od Ciebie.1925 pisze:a jest Radykalnym Patriotą ??MuRPhY pisze:

-
-
-
kilka lat temu gadalem z typem z pogoni szczecin; opowiadal, ze jezdzil z nimi gostek-czarny (mulat, ciemny-nie pamietam), czy dzialal czynnie takze nie pamietam.
choc kiedys gdzies na slasku (zabrze?) byla awantura na murawie (nie jestem pewien), pies dorwal jakiegos typa z pogoni, zdejmuje mu kominiare a tam czarny.
ale generalnie to jakos nie chce mi sie w to wierzyc do tej pory bo nigdzie indziej nie spotkalem sie z tego typu opowiescia. druga sprawa-bylo to podczas libacji. wiec wiecie jak to bywa z takimi opowiastkami dla wkrecenia kogos w alkoholowym rozweseleniu. przy okazji niech ktos potwierdzi lub zaprzeczy.
choc kiedys gdzies na slasku (zabrze?) byla awantura na murawie (nie jestem pewien), pies dorwal jakiegos typa z pogoni, zdejmuje mu kominiare a tam czarny.
ale generalnie to jakos nie chce mi sie w to wierzyc do tej pory bo nigdzie indziej nie spotkalem sie z tego typu opowiescia. druga sprawa-bylo to podczas libacji. wiec wiecie jak to bywa z takimi opowiastkami dla wkrecenia kogos w alkoholowym rozweseleniu. przy okazji niech ktos potwierdzi lub zaprzeczy.
j****
-
-
Grand to kolo z Lublinachn pisze:Grand1488 pisze:[link]
hehe a u was nie ma " nie europejskich " ludzi ? arab z kozin , czorniuśki murzyn z zubardzia ?

Co do Łodzi - taka specyfika miasta akademickiego

[link]
-
Skończcie już komentarze bo sie zaczna ostrzezenia 

k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
mnie śmieszy ten temat, zero luzu
Sama napina a do tego nie miał służyć chyba
Oglądając go dochodzę do wniosku że fotka nie jest śmieszna bo jest fajna, tylko dlatego że jest na niej kibic danej druzyny. Dla kibica Wisły będzie do kibic Cracovii, ale zaraz ktos z Craxy sie zrewanżuje i wklei Wiślaka, taki sobie pierwszy z brzegu przykład.

-
przeciez ktos wyzej napisal ze to PolakSators pisze:Nie widzisz nic złego w tym że dzikus kopie Polaka?HooliFan pisze:mialy byc fotki a nie jakies beznadziejne komentarze....
koles jest ciemny i tyle...ja osobiscie nic w tym zlego nie widze...

....to jest dla mnie czysty hardcore...