Kibicowskie Podkarpacie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowskie Podkarpacie
Patrząc na ich ostatni młynek to przypomina on bardziej młynek Wieczystej. Co do Podkarpacia to istny bajzel tutaj panuje, zgody układy itd., ale przynajmniej jest ciekawie.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
-
Ciekawie było 10-15 lat temu jak większość działała w pojedynkę a i tych mniejszych działających ekip było więcej.
-
Tam są koszulki Osiek i jeśli tak to chodzi o ten Osiek koło Staszowa?
-
Słabo się przedstawiają? Możesz rozwinąć?Inzynier_gamon pisze: ↑11.08.2022, 22:35Tylko te literki ni chu chu się na "pride" nie układają. Inna sprawa, że mimo awansu to raczej słabo się przedstawiają, pomijam fakt egzotycznych układzików, a sami się przypierdalali do lokalnych rywali. A na Polonii to z tego co kojarzę to pogonili lewusów?
-
-
Kudryashov: faktycznie, tutaj lepiej widać.
-
Zapewne wielu z was śledzi podwórko kibicowskie na podkarpaciu (mam tu głównie na myśli pewien FP podkarpacki prowadzony przez dzieciaków). Oczywiście wpisami (komentarzami) jakie tam można zobaczyć nie ma się za bardzo czym przejmować, jednak chciałbym sie odnieść do pewnej istotnej / kluczowej sprawy.
Na Wisłoce obecnie jest kryzys liczbowy i nikt tego nie ukrywa. Chodzi tu głownie o liczby u siebie tyle że... my wystawiamy młyn na kazdym meczu! Nie ważne czy z wioską / bez przyjezdnych czy mecz jest w środę. Co za tym pojawia się foto / relacja a więc trolle (głównie siąsiadki) sie uaktywniają. Tyle że... proponuję poświęcić czas i zapoznac się z wszystkimi kolejkami / ligami w obecnej rundzie. Mam tu na myśli ekipy podkarpackie. Co się okaże? Ile z tych ekip w ogóle nie wystawiało młyna (o środach już nie wspomne)? Zapewniam że będzie tego sporo. Lećmy dalej - wyjazdy, ile ekip jest na kazdym wyjezdzie (mniejsza o liczby). Tu także okazuje się że sporo jest takich które mało co albo prawie w ogóle nie jeżdżą na swoje mecze. Jaki wniosek? Owszem lekki kryzys mamy (Wisłoka) ale tego nie ukrywamy wstawiając zdjęcia / opisy- jednym słowem mówiąc / ukazując jak jest a reszta podkarpackich ekip?
Na Wisłoce obecnie jest kryzys liczbowy i nikt tego nie ukrywa. Chodzi tu głownie o liczby u siebie tyle że... my wystawiamy młyn na kazdym meczu! Nie ważne czy z wioską / bez przyjezdnych czy mecz jest w środę. Co za tym pojawia się foto / relacja a więc trolle (głównie siąsiadki) sie uaktywniają. Tyle że... proponuję poświęcić czas i zapoznac się z wszystkimi kolejkami / ligami w obecnej rundzie. Mam tu na myśli ekipy podkarpackie. Co się okaże? Ile z tych ekip w ogóle nie wystawiało młyna (o środach już nie wspomne)? Zapewniam że będzie tego sporo. Lećmy dalej - wyjazdy, ile ekip jest na kazdym wyjezdzie (mniejsza o liczby). Tu także okazuje się że sporo jest takich które mało co albo prawie w ogóle nie jeżdżą na swoje mecze. Jaki wniosek? Owszem lekki kryzys mamy (Wisłoka) ale tego nie ukrywamy wstawiając zdjęcia / opisy- jednym słowem mówiąc / ukazując jak jest a reszta podkarpackich ekip?
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
-
Tyle lat na szlaku i interesują Cię komentarze na fb?
-
Xsexx - nie w tym rzecz. Po prostu zaglądam tu i ówdzie i retoryka jest podobna, nawet tu na kibice.net. Stąd też chciałem naświetlić szerzej temat, bo wygląda na to że jak: nie robisz młyna / nie jezdzisz albo czasem - a zarazem nie dajesz infa to temat sie ucina (bo mało kto wertuje terminarz / rozgrywki) (...)
ps. Oczywiście ta bolączka dotyka nie tylko podkarpacie a całą Polskę (mniejsze ekipy), cóż... takie czasy :/
ps. Oczywiście ta bolączka dotyka nie tylko podkarpacie a całą Polskę (mniejsze ekipy), cóż... takie czasy :/
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Spadam z tego forum!
-
Patrząc Zupełnie Zielony że znów wystawiacie młynek 40 osób to lepiej byście głupio nie wyłapali przypałów bo wyginiecie jak dinozaury szybciej niż Wam sie wydaje ( bo jak sam zauważyłeś czasy obecne nie sprzyjają).
-
chudyjurek - przedstaw sie komu kibicujesz to ocenimy waszą postawę. Czasy są jakie są po za małymi wyjątkami niestety u małych ekip zauważalne są niższe liczby niż dotychczas. Jak juz niejednokrotnie wspomniano dotyczy to całej Polski.
Co do ostatniego meczu u nas z drużyną bez przyjezdnych to dla twojej informacji - nie było młyna (dopingu). Foto jedynie poglądowe. ps. Pisałem o tym wyżej więc nie będę sie powtarzał.
ps2. Dzięki za troskę ale nie musisz się martwić, bywały już dużo gorsze (suche lata) ;)
Co do ostatniego meczu u nas z drużyną bez przyjezdnych to dla twojej informacji - nie było młyna (dopingu). Foto jedynie poglądowe. ps. Pisałem o tym wyżej więc nie będę sie powtarzał.
ps2. Dzięki za troskę ale nie musisz się martwić, bywały już dużo gorsze (suche lata) ;)
Spadam z tego forum!
Spadam z tego forum!
-
+ czasami zaliczone mecze lokalnego rywala ;)Zupełnie Zielony. pisze: ↑06.09.2022, 17:44Zapewne wielu z was śledzi podwórko kibicowskie na podkarpaciu (mam tu głównie na myśli pewien FP podkarpacki prowadzony przez dzieciaków). Oczywiście wpisami (komentarzami) jakie tam można zobaczyć nie ma się za bardzo czym przejmować, jednak chciałbym sie odnieść do pewnej istotnej / kluczowej sprawy.
Nie no, czepianie się Wisłoki o młyn u siebie to przesada.
Niska liga, często rywale bez kibiców gości, mecze o pietruszkę. Ważne, że wyjazdy zaliczane w dobrych liczbach, aktywność H, dobre wspieranie zgód. Sam jestem z małego miasta wiec nie chce ubliżać ale Dębica to przecież nie jest np. Łódź jeżeli chodzi o potencjał ludzki.
-
Na moje oko to świeżo po awansie a i liga dość ciekawa.Zajad pisze: ↑11.09.2022, 11:41+ czasami zaliczone mecze lokalnego rywala ;)Zupełnie Zielony. pisze: ↑06.09.2022, 17:44Zapewne wielu z was śledzi podwórko kibicowskie na podkarpaciu (mam tu głównie na myśli pewien FP podkarpacki prowadzony przez dzieciaków). Oczywiście wpisami (komentarzami) jakie tam można zobaczyć nie ma się za bardzo czym przejmować, jednak chciałbym sie odnieść do pewnej istotnej / kluczowej sprawy.
Nie no, czepianie się Wisłoki o młyn u siebie to przesada.
Niska liga, często rywale bez kibiców gości, mecze o pietruszkę. Ważne, że wyjazdy zaliczane w dobrych liczbach, aktywność H, dobre wspieranie zgód. Sam jestem z małego miasta wiec nie chce ubliżać ale Dębica to przecież nie jest np. Łódź jeżeli chodzi o potencjał ludzki.
Zupełnie Zielony muszę bo region straci na atrakcyjności a i na reprezentacji ubędzie (na wielu ekipach niestety mody na to nie ma).
-
Ja p*******, jestem po prostu załamany tym co napisałeś Zupełnie Zielony.
Przejmujesz się bandą niedojebów z komciów na fejsbukach? Przecież 3/4 tych downów co tam komentuje wypowiada się w dokładnie takim samym stylu jak na tym forum, prosty rachunek że mniej więcej są to te same osoby. Ja p******* co za czasy...
Przejmujesz się bandą niedojebów z komciów na fejsbukach? Przecież 3/4 tych downów co tam komentuje wypowiada się w dokładnie takim samym stylu jak na tym forum, prosty rachunek że mniej więcej są to te same osoby. Ja p******* co za czasy...
-
Resovie atakuje "pewna ekipa" i do "niczego nie dochodzi" no ku*** co za relacja, już kompletnie się stoczyliście i nie przejdzie wam przez usta że Stal Rzeszów was atakuje i spierdalacie.
Życze wam żeby jak najszybciej wyłapała Stal tych niedobitków (nawet nie wspominam o tych którzy dostali ultimatum nie wychylania sie by nie było wpierdolu za wpierdolem) na mieście i zawiesicie działalność jeszcze w tym roku
Życze wam żeby jak najszybciej wyłapała Stal tych niedobitków (nawet nie wspominam o tych którzy dostali ultimatum nie wychylania sie by nie było wpierdolu za wpierdolem) na mieście i zawiesicie działalność jeszcze w tym roku
-
A gówno kogoś obchodzi twój ranking niedojebańcu, któremu na tym forum kilkakrotnie w tym tygodniu zabroniono przedstawiać się jako kibic ŁKS.
Z perspektywy dwóch wyjazdów do Rzeszowa byłem w szoku jaka była dysproporcja na trybunach i w dopingu między Reską a Stalą.
W meczu z Wisłą autentycznie to był poziom, dla niektórych nieosiągalny w ekstraklasie. Wiadomo wynik itd. ale tak czy owak liczba dopingujących, oflagowanie i ogólnie cały doping naprawdę mega.
Aż taka różnica się zrobiła w Rzeszowie? Pamiętam nasze układy z Resovią i zupełnie inaczej to wyglądało.
Z perspektywy dwóch wyjazdów do Rzeszowa byłem w szoku jaka była dysproporcja na trybunach i w dopingu między Reską a Stalą.
W meczu z Wisłą autentycznie to był poziom, dla niektórych nieosiągalny w ekstraklasie. Wiadomo wynik itd. ale tak czy owak liczba dopingujących, oflagowanie i ogólnie cały doping naprawdę mega.
Aż taka różnica się zrobiła w Rzeszowie? Pamiętam nasze układy z Resovią i zupełnie inaczej to wyglądało.
-
-
A czy to prawda że kolejna koalicją do której chciała dobić Resovia to rodzina ZS ?
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
Nawet ciekawe pogłoski chodziły o tym że to Reska poinformowała Zagłębie o planach(atak na pociąg) Gieksy i przyjaciół.
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
Resovia szuka wsparcia a o to na Podkarpaciu ciężko. Opieram to na podstawie rankingu alfy i omegi tego forum haha. Cała górna połówka to La familia. A JKS to nie stracił flagi ostatnio na rzecz Łowców? Bierzcie Czuwaj do koalicji będzie ciekawie. A zapytam jeszcze o jakieś akcje JKS+GKS oni razem coś działają?
-
Nie zdziwie sie ze masz te 13 lat hahaha .merek13 pisze: ↑14.09.2022, 21:06Resovia szuka wsparcia a o to na Podkarpaciu ciężko. Opieram to na podstawie rankingu alfy i omegi tego forum haha. Cała górna połówka to La familia. A JKS to nie stracił flagi ostatnio na rzecz Łowców? Bierzcie Czuwaj do koalicji będzie ciekawie. A zapytam jeszcze o jakieś akcje JKS+GKS oni razem coś działają?
-
Polonia to trochę niżej kolego. Jak Wisłoka może być tak nisko skoro ich nawet z młyna wyjebała.
-
1-Stal rz
2-Stalowka
3-JKS
4-Czuwaj
5-Karpaty
6-Polonia
7-Wisloka
8-Siarka
-
Pytam bez spiny, skąd obniżka formy Resovii? Ich liczby wyjazdowe to: 85 Sosnowiec, 80 Łęczna, 40 Opole, 80 Tychy, 25 Głogów (poniedziałek) czyli średnio. Wiadomo że gra na stadionie rywala przez kilka lat nie sprzyja ale mimo wszystko
-
-
Medokin08 - dobrze się czujesz? Śmiesznego "rankingu" nie będę nawet komentował ale...
Czy zdajesz sobie sprawę że wybiegając na miejscowych nikt od nas nie wiedział jakie są liczby całej tej "familii". Małolat od nich chciał podpalić flage i to był impuls - reszta to już historia...
Na Polonii Przemyśl Wisłoki: 167 osób +(68 Siarka + 20 ROW + 15 KSG + gościnnie 4 Wisła Sandomierz)
Czy zdajesz sobie sprawę że wybiegając na miejscowych nikt od nas nie wiedział jakie są liczby całej tej "familii". Małolat od nich chciał podpalić flage i to był impuls - reszta to już historia...
Na Polonii Przemyśl Wisłoki: 167 osób +(68 Siarka + 20 ROW + 15 KSG + gościnnie 4 Wisła Sandomierz)
Spadam z tego forum!
Spadam z tego forum!
-
Szczerze to nie wiem kto jest głupszy, ten kto robi takie c**** warte rankingi (chociaż uważam to za zwykłe trollowanie) czy ci co się do tego odnoszą. Polonia już dawno temu zdała sobie raczej sprawe z tego, że są w ogromnym kryzysie i wątpie czy kto kolwiek z nich się tu wypowiada lub twierdzi, że są lepsi od kogoś tam innego.
-
Weź ty idioto skończ się tu udzielać, bo czytając te twoje wypociny to można wysunąć wniosek, że Ty nie masz więcej jak 12 lat. Wracaj gamoniu do szkoły i przestań udzielać się w tematach o których, nie masz pojęcia. A te twoje skurwiałe rankingi, to rodzicom przy kolacji pokazuj i razem po M jak milość debatujcie czy ekipa X powinna być wyżej od ekipy Y. Cała reszta ktora, odnosiła się do tej listy nie jest więcej warta niż on sam.
-
Rozumiem, że co najmniej nie przepadasz za Resovią i sam przyznaje, że zaliczyli bardzo duży zjazd formy w ostatnim czasie ale nie skreślał bym ich całkowicie. Rzeszów to duże miasto i mimo zdecydowanej na tą chwilę dominacji Stali wątpie by można było stwierdzić, że Resovia nie istnieje czy że przestanie istnieć ale oczywìście czas pokaże.przypalowiec z forum pisze: ↑15.09.2022, 14:10Polonia Przemyśl w ogromnym kryzysie? bierz tego mniej chłopie :)okospoko pisze: ↑15.09.2022, 13:58Szczerze to nie wiem kto jest głupszy, ten kto robi takie c**** warte rankingi (chociaż uważam to za zwykłe trollowanie) czy ci co się do tego odnoszą. Polonia już dawno temu zdała sobie raczej sprawe z tego, że są w ogromnym kryzysie i wątpie czy kto kolwiek z nich się tu wypowiada lub twierdzi, że są lepsi od kogoś tam innego.
Jak Polonia jest w ogromnym kryzysie to Resovii to juz nie ma
Na Polonii jest ogromny kryzys od dawna, kryzys który dotknął wiele mniejszych ekip z tym, że ich akurat bardzo dotkliwie.
-
Wystarczy trochę obserwować podkarpacie, żeby wiedzieć, że zabraknie Siarki, która jedzie do Lublina i JKS-u, który ogłosił żeby będzie tego dnia wspierać Siarkę w Lublinie.
-
-
internetowy trollu nigdzie nie napisałem, że to jest powód czegokolwiek tylko odpowiedziałem na post wyżej, a kogo, gdzie i dlaczego nie będzie to nie moja sprawa więc mam totalnie w d****.przypalowiec z forum pisze: ↑16.09.2022, 12:28uwaga hit kibicowski: Motor Lublin - Siarka Tarnobrzeg Ch.j z derbami jedziemy do Lublina ;D
Mysle, ze wśród gospodarzy jest taka mobilizacja jakby chociaz Ruch przyjezdzal bo Siarka jest tak grozna ze Zaglebie na ich oczach palilo im flagi na stadionie rodem z 19 wieku gdzie wystarczy przeskoczyc plot. Wybór pomiedzy derbami (jakimikolwiek) a meczem w rodzaju: Motor - Siarka to wybór jak pójść z dupeczką do teściów albo z ziomkami na mecz. Wybór oczywisty.
Jesli na prawde myslisz ze to prawdziwy powód dlaczego nie beda wspierac Resovii to nie loguj sie wiecej na te forum
-
Żyje tą Resovia jeszcze. Bo niektórzy już na mszę dali i wieńce pokupili z tego co widzę. Żeby nie było jak na nie Ruchomych schodach.
-
przypalowiec z forum pisze: ↑16.09.2022, 12:28uwaga hit kibicowski: Motor Lublin - Siarka Tarnobrzeg Ch.j z derbami jedziemy do Lublina ;D
Mysle, ze wśród gospodarzy jest taka mobilizacja jakby chociaz Ruch przyjezdzal bo Siarka jest tak grozna ze Zaglebie na ich oczach palilo im flagi na stadionie rodem z 19 wieku gdzie wystarczy przeskoczyc plot. Wybór pomiedzy derbami (jakimikolwiek) a meczem w rodzaju: Motor - Siarka to wybór jak pójść z dupeczką do teściów albo z ziomkami na mecz. Wybór oczywisty.
Jesli na prawde myslisz ze to prawdziwy powód dlaczego nie beda wspierac Resovii to nie loguj sie wiecej na te forum
Ale ty głupi jesteś :) " na stadionie rodem z 19 wieku gdzie wystarczy przeskoczyc plot. Stadion Siarki ,może nie jest super nowoczesny i duży ,ale wystarczający jak na 2 ligę i został zbudowany i dodany w całości w 2016 roku ." Ty jesteś chyba nieźle oderwany od rzeczywistości ;) Kto był na tym stadionie dobrze wie ,że nie jest tak łatwo dostać się na murawę ,,poza tym jest bardzo dobrze monitorowany i tylko idiota ryzykował by przypał wyskakując na murawę .Na starym stadionie kibice Siarki wielokrotnie "gościli " na murawie ,jak choćby podczas meczu z Resovią ,kiedy to jeden kamikadze przebrany za dziennikarza zerwał flagę Siarki .Podaj mi jakieś przykłady wbicia na murawę na nowych stadionach ,kiedy palone są fanty danej ekipy ,zazwyczaj kończy się na kopaniu w płot i tyle .
[link]
-
Legia na meczu z Jagą spaliła ich flagę ultras i kilkadziesiąt innych zdobyczy różnych ekip podczas europejskich wojaży, które to zostały rozciągnięte na całą Żyletę.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
-
JKS ma układ z Resovią czy zerwany? Skoro na derbach nawet się nie wspierają?
-
I co w związku z tym ,bo nie bardzo kumam do czego się odnosisz w tym temacie .PS.Siarka nie straciła tej flagi ,tylko zdobyli ją przy "krojeniu " Jagi ;)
-
Odniosłem się do twojego ostatniego zdania w poprzednim komentarzu dotyczącego wjazdu na murawę i palenia flag itp. na nowych obiektach.Lonsdale London pisze: ↑16.09.2022, 21:26I co w związku z tym ,bo nie bardzo kumam do czego się odnosisz w tym temacie .PS.Siarka nie straciła tej flagi ,tylko zdobyli ją przy "krojeniu " Jagi ;)
-
Dobra koniec tematu ,ten przypałowiec to zwykła rura ,która się wjebał ,j**** typa ,
-
W dwa dni Stal wykupiła wszystkie przysługujące im wejściówki na derby na trybunę wschodnią, trybuna ta ma poj. 4800 miejsc. Do derbów zostało jeszcze dwa tygodnie, w najbliższym tygodniu będą prowadzone rozmowy o możliwość otworzenia dla gospodarzy trybuny zachodniej. Niestety na ten moment milicja blokuje taką możliwość.