Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
walczzawsze

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: walczzawsze » 02.06.2015, 14:19

DK08 pisze:
walczzawsze pisze:prośba o szczerą odpowiedź.
Kiedy Łks ustawił się na Widzew jadący na mecz bądź turniej?
nie piszę tu o akcjach osiedlowych bo nie ma to sensu.

czy ktoś mi może odpowiedzieć?? takie to trudne??
może inaczej kiedy Łks ustawił się na Widzew i wygrał walkę ???

gdzie są ci wszyscy wszechwiedzący kibole Łksu???

jak macie odpisywać wymijająco jak ten leszcz DK09 to dajcie spokój bo się tylko kompromitujecie...

tak jak myślałem nie potraficie odpowiedzieć na te pytania, a ja specjalnie was nimi wpieniam.

i zaraz będzie my nie opisujemy takich akcji w internecie....

a jak coś się dzieje to pierwsi opisują wszystko co się da! nawet że wlepkę w kiblu zerwali.

zakłamane parchy z Łksu
NIE UŁATWIAJCIE PIESKOWI ROBOTY, NIE ODPISUJCIE GAMONIOWI!!!
Teraz wszystko co nie wygodne dla Łksu będzie kwitowane, że pies węszy i nie ma co odpisywać :) ale beka

iparts.pl
Oxymesteron

Post autor: Oxymesteron » 02.06.2015, 16:58

Nie żebym się wtrącał, ale pytania gdzie, kto, kiedy się ustawiał i próbował - są rzeczywiście trochę bez sensu i nie na miejscu. Poza tym litości panowie, bo od czterech stron wałkujecie kwestię, że pewna ekipa w ogóle się zebrała po czym poszła na swój mecz, a jedyne chuligańskie akty to jakieś solówki po drodze. Że ktoś komuś oblał mur śmierdzącą substancją i na dowód zrobił zdjęcie bramy, na której po prostu widać... bramę - to już w ogóle przemilczę.
Jeśli świat was nienawidzi, wiedzcie, że mnie wpierw niż was znienawidził. Gdybyście byli ze świata, świat miłowałby to, co jest jego; że jednak ze świata nie jesteście, ale ja was wybrałem ze świata, dlatego was świat nienawidzi... (Jezus Chrystus - Ewangelia św. Jana 15, 18–19).

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 02.06.2015, 19:29

Oxymesteron pisze:Nie żebym się wtrącał, ale pytania gdzie, kto, kiedy się ustawiał i próbował - są rzeczywiście trochę bez sensu i nie na miejscu. Poza tym litości panowie, bo od czterech stron wałkujecie kwestię, że pewna ekipa w ogóle się zebrała po czym poszła na swój mecz, a jedyne chuligańskie akty to jakieś solówki po drodze. Że ktoś komuś oblał mur śmierdzącą substancją i na dowód zrobił zdjęcie bramy, na której po prostu widać... bramę - to już w ogóle przemilczę.
ale nikt tu nie chce szczegółów! ludzie opanujcie się! nie wymyślajcie na silę! skoro Łks tak chętnie pisze o Poddębicach to co za problem napisać "Łks wygrał starcie z Widzewem w Pażęczewie ustawiając się na nich na trasie" ku*** to są jakieś tajne informacje ????

odpowiem, NIE!

tylko o czym tu napisać !! kalkulatory z Łksu mogą jedynie siedzieć cicho bo ustawić się na Widzew jest im ciężko :)))

Eternidad

Post autor: Eternidad » 02.06.2015, 20:53

Ja p******* zamknij już jape bo normalnie nie da sie jiz ciebie czytac. Rzadko wybucham i raczej podchodzę do wszystkiego obiektywnie ale to co tu wypisujesz to wstyd dla kibicow twojego klubu, ustawialismy sie na was a jezeli nie wiesz kiedy i gdzie to znak ze nie musisz wiedzieć. Do niczego nie dochodziło wiec dla nas nie bylo tematu na 4 strony na k.net.

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 02.06.2015, 22:24

Eternidad pisze:Ja p******* zamknij już jape bo normalnie nie da sie jiz ciebie czytac. Rzadko wybucham i raczej podchodzę do wszystkiego obiektywnie ale to co tu wypisujesz to wstyd dla kibicow twojego klubu, ustawialismy sie na was a jezeli nie wiesz kiedy i gdzie to znak ze nie musisz wiedzieć. Do niczego nie dochodziło wiec dla nas nie bylo tematu na 4 strony na k.net.
akurat wiem dobrze kiedy się na nas ustawialiście ale mnie chodzi o ustawienie się z pozytywnym skutkiem :))

gdyby od razu padła taka odpowiedź "Do niczego nie dochodziło wiec dla nas nie bylo tematu" dalej nie drążyłbym tematu, ale robiłem to z premedytacją bo wiedziałem jak niektórzy w swoich odpowiedziach będą się wykręcać :)

Widzew ustawiał się na was i dochodziło do konfrontacji raz wygranej raz przegranej, natomiast w drugą stronę było już gorzej zawsze coś było na przeszkodzie :)
i to tyczy się również chodzenia przez parę godzin po waszych terenach :)

tak więc Łkaesiaki więcej pokory ! a i będzie spokojniej na forum :)))

rdg80

Post autor: rdg80 » 02.06.2015, 22:26

przestancie sie tak spinac juz do niczego nie doszlo i tyle w temacie idzie ku dobremu ale do zachwytow jeszcze droga daleka wiec bez sensu te przekrzykiwania owszem zebralismy sie poszlismy pokazalismy i tyle kazdy tego dnia zrobil ile mogl i koniec nie doszlo do niczego konkretnego a to ze Lks mogl nas zaatakowac bo wiedzial co i jak panowie to nie jakas wiosko tylko Lodz psy by byly w minute i znowu pelno osob problemy nie tedy droga bedzie jeszcze okazja sie spotkac i tyle

Cees

Post autor: Cees » 02.06.2015, 22:44

rdg80 pisze:przestancie sie tak spinac juz do niczego nie doszlo i tyle w temacie idzie ku dobremu ale do zachwytow jeszcze droga daleka wiec bez sensu te przekrzykiwania owszem zebralismy sie poszlismy pokazalismy i tyle kazdy tego dnia zrobil ile mogl i koniec nie doszlo do niczego konkretnego a to ze Lks mogl nas zaatakowac bo wiedzial co i jak panowie to nie jakas wiosko tylko Lodz psy by byly w minute i znowu pelno osob problemy nie tedy droga bedzie jeszcze okazja sie spotkac i tyle
Przestan podszywać sie pod widzewiaka.

rdg80

Post autor: rdg80 » 02.06.2015, 23:43

Cees albo głupi jesteś albo zapraszam na słonko to ci pokaże podszywacza idioto no tak ale lepiej się przekrzykiwac w necie bo mało tu potrafi obiektywnie pisać żegnam problem prv i możesz spotkać podszywacza

rdg80

Post autor: rdg80 » 02.06.2015, 23:46

I
Widzenia piszemy z dużej

rdg80

Post autor: rdg80 » 02.06.2015, 23:47

rdg80 pisze:I Widzew piszemy z dużej

Fjk

Post autor: Fjk » 03.06.2015, 00:04

i widac jacy tutaj Widzewiacy sie wypowiadaja :) Rdg prawdopodobnie jedyna konkretnie wypowiadaja tutaj osoba a osoby typu ces i inne takie najwiecej do powiedzenia ;)

Radicaal

Post autor: Radicaal » 03.06.2015, 00:21

Na pytanie ze strony ŁKSu,dlaczego od pięciu lat,nie chcecie się spotkać w USTRONNYM MIEJSCU,bez przypału,odpowiedź cobardziej kumatych widzewiaków,była jedna.Problemy z psiarnią,między innymi przez Jędraska.
Teraz dowiadujemy się,że wielki Widzewu ma 400 osobową KONKRETNĄ bandę.
To jak to w końcu z Wami jest ? ? ? Ustalcie może,jedną wspólną taktykę zakłamywania rzeczywistości,bo gubicie się,jak zwykle
w zeznaniach.
Kiedy,jakiś czas temu zapytałem o słynne zdjęcie sektora gości w Płocku,gdzie Was i nas było tyle samo,lecz Wy "pomyliliście się lekko" przy liczeniu wyjazdowiczów,jakoś nikt się nie odniósł do tego zarzutu.
A teraz.
Po przemarszu 400 osobowej KONKRETNEJ bandy,wysyp jeszcze większych i jeszcze ku...wa większych,jak nigdy.
Powtórzę się:akcja kozak,oby tak dalej!A może ktoś się odnieść do zakłamywania liczb wyjazdowych Widzewa i nie chodzi mi tu
o odpowiedź typu-nas i tak jeździ więcej niż was,bo to już jest nudne...

Oxymesteron

Post autor: Oxymesteron » 03.06.2015, 02:58

Radicaal pisze:Po przemarszu 400 osobowej KONKRETNEJ bandy (...)
Powtórzę się:akcja kozak,oby tak dalej!.
Nie zgadzam się (chyba że masz z nich pompę). Jakbym zliczył swoje własne przejścia w plus-minus 400-osobowej ekipie przez tereny wroga, kiedy akurat do niczego nie doszło (ani my, ani rywal nie zaatakował), to będzie z kilkanaście razy i to niby znaczy że jestem przekozak?
Jeśli świat was nienawidzi, wiedzcie, że mnie wpierw niż was znienawidził. Gdybyście byli ze świata, świat miłowałby to, co jest jego; że jednak ze świata nie jesteście, ale ja was wybrałem ze świata, dlatego was świat nienawidzi... (Jezus Chrystus - Ewangelia św. Jana 15, 18–19).

Oxymesteron

Post autor: Oxymesteron » 03.06.2015, 04:15

PS. Może być priv, ktoś uczciwie wyjaśni o co chodzi ze sprawą wyruchania chuligana Widzewa przez jakichś gostków z CSKA? Obiło mi się coś już 2-3 lata temu, ale teraz pyta znajomy z zagranicy - poważna osoba (Peszt).

qb.

Post autor: qb. » 03.06.2015, 06:30

Oxymesteron pisze:PS. Może być priv, ktoś uczciwie wyjaśni o co chodzi ze sprawą wyruchania chuligana Widzewa przez jakichś gostków z CSKA? Obiło mi się coś już 2-3 lata temu, ale teraz pyta znajomy z zagranicy - poważna osoba (Peszt).
W********** z ta marna prowokacja i nie obniżaj poziomu tej i tak bekowej dyskusji jeszcze bardziej

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 03.06.2015, 09:25

a tymczasem kontynuując dobrą passę, kilkadziesiąt osób z Widzewa z Ruchem wczoraj w Krakowie :-)

Eternidad

Post autor: Eternidad » 03.06.2015, 09:53

A jaka to dobra passa? Ludzie, wam to już się konkretnie pojebało. Najpierw przemarsz, teraz wspomaganie Ruchu w kilkadziesiąt osób, jutro skrojenie smyczki w podstawówce na Podgórnej, a w poniedziałek zerwanie vlepki ŁKS-u na Retkini. Czy wy naprawdę nie widzicie że się zaczynacie ośmieszać tymi wpisami o dobrej passie, odrodzeniu wielkości chuliganów Widzewa?

ldzwdz1910

Post autor: ldzwdz1910 » 03.06.2015, 10:09

Eternidad pisze:A jaka to dobra passa?
Widzewa nie ma w Łodzi i się w ogóle nie liczy, a tymczasem kilka ciekawostek z ostatniego czasu.

- w sto osób pojawia się na biegu na Pietrynie
- niszczy wam świętowania pożegnania Galery
- zbiera się bardzo dobrą ekipą po waszym nosem w dniu waszej wielkiej mobilizacji i dąży do konfrontacji (wybiega do Was w ok. 300 osób i tylko kordon was ratuje. No chyba, że dalibyście radę takiej przewadze (jasne) ).
- Regularne wyjazdy w dobrych liczbach na zgody
- Zakazy zaliczane w bardzo dobrych liczbach
- Oficjalne wyjzazdy w większej liczbie niż Łks chodzi na mecze u siebie (co potwierdzi kolejny raz sobotni wyjazd).

podsumywując. Widzewa nie ma, a Łks (który nic nie robi, nie widać go) żądzi niepodzielnie w każdym aspekcie kibicowskim!

Widać, że ogarnięte osoby z Łks się tu nie wypowiadają i tylko im wstyd za placków z własnej ekipy co tu wypisują.

DK08

Post autor: DK08 » 03.06.2015, 10:21

ldzwdz1910 pisze:
Widzewa nie ma w Łodzi i się w ogóle nie liczy, a tymczasem kilka ciekawostek z ostatniego czasu.

- zbiera się bardzo dobrą ekipą po waszym nosem w dniu waszej wielkiej mobilizacji i dąży do konfrontacji (wybiega do Was w ok. 300 osób i tylko kordon was ratuje. No chyba, że dalibyście radę takiej przewadze (jasne) ).
- Oficjalne wyjzazdy w większej liczbie niż Łks chodzi na mecze u siebie (co potwierdzi kolejny raz sobotni wyjazd).

podsumywując. Widzewa nie ma, a Łks (który nic nie robi, nie widać go) żądzi niepodzielnie w każdym aspekcie kibicowskim!

Widać, że ogarnięte osoby z Łks się tu nie wypowiadają i tylko im wstyd za placków z własnej ekipy co tu wypisują.
Po pierwsze ogarnij ortografię, bo łeb pęka jak się widzi takiego debila. 100 osób podczas biegu na pietrynie, według mnie awansowaliście na pierwsze miejsce chuliganki w Polsce, myślę że mało która ekipa by się podjęła tak ciężkiego zadania, no ale fakt jak się nie osiąga nic innego, to się chwali takim gównem. Po trzecie, jeżeli wylanie farby na płot w środku nocy nazywasz niszczeniem święta, to zbyt krótko jeszcze chodzisz na mecze, jak się z rodzinnego na inny sektor przesiądziesz to porozmawiamy. Po czwarte, wałkowany temat od 4 stron, zebraliście się, urządziliście pokaz mody i nic więcej, żadnego telefonu, żadnego podejścia pod nasz stadion, żadnego wjazdu pod kasy (no a przecież byliście obok), a jak ŁKS atakuje wasze wylansowane zdjęciami dupska pierdolicie jakieś głupoty że obroniła nas policja (no ku*** szczyt debilizmu żeby pisać że atakującego ocharnia policja, ale gratuluję kolejnego ośmieszenia się pośród kibicowskiej polski), po piąte, także mieliśmy wyjazdu większe niż Widzewek chodził na mecze u siebie w ostatnim czasie. A teraz popytaj starszych kolegów czemu muszą urządzać pokazówkę pod aparacik i na forum, zamiast jak normalna ekipa odebrać i się ustawić.

cobytu

Post autor: cobytu » 03.06.2015, 10:30

Widzewa nie ma w Lodzi i w ogole sie nie liczy.... Co to za pierdolenie??? Kto tak twierdzi??? Wkurwia mnie takie wmawianie nam c*** wie czego.Takie teksty to sobie mozna pisac pod wplywem jakis ciezkich narkotykow albo byc w wieku gimbazy.Fajne podsumowanie i dobre slowo ciekawastki.Idealnie pasuje.Dla Ciebie to jest jkis szczyt mozliwosci ze sie tak podniecasz? Naprawde jest powod zeby wciaz o tym pisac i pisac i pisac... Ja znam wiecej innych waszych zwyciesct i sukcesow.Zwyciestw i sukcesow.Ty na pewno jestes w c*** ogarniety.Poklony i wielki szcunek.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

ldzwdz1910

Post autor: ldzwdz1910 » 03.06.2015, 10:39

Wasz kolega zaptał o passę, więc mu odpowiedziałem co takiego się w ostatnim czasie zdarzyło. Czytajcie ze zrozumieniem.
Wasza działalność ostatnimi czasy ogranicza się do tego co wszyscy powyżej widzeli, przerabiania fotek, tuszowania prawdy.
@cobytu
Przeczytaj wpisy swoich kumpli po szalu, to zobaczysz kto tak twierdzi, że nas nie ma, że kanałami chodzimy.
I na koniec:
Każdy kto czyta ten temat sam sobie wyrobi o was zdanie.

Eternidad

Post autor: Eternidad » 03.06.2015, 10:48

Myślę że właśnie takimi postami pokazujesz, że jeżeli "Polska" ma sobie wyrabiać zdanie (raczej zbieranina w większości dzieciaków) to wyrobi sobie je o was, bo to co tutaj prezentujecie od kilku stron to się nigdy nie spodziewałem że tak to może wyglądać.

cobytu

Post autor: cobytu » 03.06.2015, 11:07

ldzwdz1910 pisze:Wasz kolega zaptał o passę, więc mu odpowiedziałem co takiego się w ostatnim czasie zdarzyło. Czytajcie ze zrozumieniem.
Wasza działalność ostatnimi czasy ogranicza się do tego co wszyscy powyżej widzeli, przerabiania fotek, tuszowania prawdy.
@cobytu
Przeczytaj wpisy swoich kumpli po szalu, to zobaczysz kto tak twierdzi, że nas nie ma, że kanałami chodzimy.
I na koniec:
Każdy kto czyta ten temat sam sobie wyrobi o was zdanie.
Przeczytaj sobie pare wpisow swoich kolegow.Tez nas niby nie ma w miescie i tez wymieramy.Czy wszystko co tu sie pisze mamy brac na serio? Czy na serio twierdzisz ze w ostatnim czasie nasz dzialalnosc ogranicza sie do przerabiania fotek.? W ogole macie chyba jakis uraz do "fotoszopa" bo najpierw gosc od was pierdolil smutki o wklejonym napisie na bluzie goscia z Widzewa ktory ratuje sie ucieczka pod komende policji a potem drugi hobbysta z Andrzejowa przeanalizowal nasze zzdjecie z Kolejarza i opisywal scisniete maszty itd Dziecinada i nic wiecej.Nie nazywaj nikogo plackiem jak nie masz pojecia jakie placki reprezentuja na tym forum was.

lukb

Post autor: lukb » 03.06.2015, 13:31

na forum kibiców ŁKS-u mają polecieć bany jak ujawnią tych łidżetów którzy tutaj piszą ...chyba przegięliście pałkę :D

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 03.06.2015, 13:41

ldzwdz1910 pisze:

no i jeszcze kolejne 3 soboty zapowiadają się równie ekscytująco ;)
jak na klub który jest na skraju przepaści z burdelem organizacyjnym, finansowym i piłkarskim to (chyba) sporo

whitepride08

Post autor: whitepride08 » 03.06.2015, 13:47

lukb pisze:na forum kibiców ŁKS-u mają polecieć bany jak ujawnią tych łidżetów którzy tutaj piszą ...chyba przegięliście pałkę :D

Ty to masz tupet,nie ma co.Jakiś czas temu Twoi koledzy po szalu sami Ci cisnęli,żebyś dał sobie spokój z pisaniem tu na forum bo robisz przypał,a Ty dalej swoje...Ale w sumie nie ma co się dziwić,mieszkając na jakimś pipidówku jak Twoje jedyna rozrywka dla Ciebie to pewnie internet i trudno Ci jest się oprzeć,żeby czegoś durnego napisać...
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 03.06.2015, 15:35

bieganie i pomazanie płotu, jak to określasz, oczywiście nie umywa się do ubitej ziemi, ale weź pod uwagę też co zacytowałam - spokojny spacerek po waszych terenach czy wyjazdy na zgodę i na zakazach w dobrych liczbach, szkoda że tego obiektywnie nie potrafisz ocenić
z mojej strony koniec tematu
do następnego :)

mms

Post autor: mms » 03.06.2015, 18:15

Pierdolicie swoje kocopoły i pierdolicie, a propozycja Ruchu nadal nie przyjęta :)

A o waszych odmowach sprawdzenia się przez wielkich hools obstawiających kebaba, to niedługo będzie można dobrą komedię napisać ;)

Oxymesteron

Post autor: Oxymesteron » 03.06.2015, 18:41

Dzięki za rzetelne privy z wyjaśnieniem, co i jak było ze sprawą - poszło info na Węgry.

cobytu

Post autor: cobytu » 03.06.2015, 18:53

mms pisze:Pierdolicie swoje kocopoły i pierdolicie, a propozycja Ruchu nadal nie przyjęta :)

A o waszych odmowach sprawdzenia się przez wielkich hools obstawiających kebaba, to niedługo będzie można dobrą komedię napisać ;)

Dlugi weekend juz dla Widzewa.Brawo.Wasi wielcy hools nie dosc ze maja na koncie odmowy solo to sie latania wypieraja i... nadal lataja.I co teraz? To sa wydarzenia ktore trzeba na forum opoisywac? Kazde starcie na ulicy bedziemy opisywac? Kazde solo? Chcesz zeby tu za chwile ksywy lecialy bo jakis balwan na pewno nie wytrzyma? Jak sie nie ma czym chwalic to moze dajmy sobie na luz troche.Tak nie na temat to martrw sie tym ze wasi wielcy hools juz prawie nic nie obstawiaja.No chyba ze bukamacherow :)

dintre

Post autor: dintre » 03.06.2015, 19:36

Fanatycy Widzewa pisze:bieganie i pomazanie płotu, jak to określasz, oczywiście nie umywa się do ubitej ziemi, ale weź pod uwagę też co zacytowałam - spokojny spacerek po waszych terenach czy wyjazdy na zgodę i na zakazach w dobrych liczbach, szkoda że tego obiektywnie nie potrafisz ocenić
z mojej strony koniec tematu
do następnego :)

Człowieku Wasze wieksze wyjazdy Niz nasza frekwencja u siebie ....O czym Ty p*********?
Przecież ostatni sezon przychodzilo was na Pilsudzkiego po 800 osób, słownie - osiemset ! I to jest ten wasz sukces?? :)

A o udziale w biegu i wylaniu farby na brame naszegom tadionu, to nie wspominam, bo to sie tylko nadaję, żeby skopiować i wstawić jako podpis na forum, żeby inni zobaczyli jakimi gamoniami jesteście, i co jest ostatnio Waszym sukcesem ...

Ale Twoje pierdolenie o frekwencji w sezonie gdy przychodzi Was garstka to jest śmiech na sali .....
Tbm

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 03.06.2015, 21:54

dintre pisze:Człowieku Wasze wieksze wyjazdy Niz nasza frekwencja u siebie ....O czym Ty p*********?
Przecież ostatni sezon przychodzilo was na Pilsudzkiego po 800 osób, słownie - osiemset ! I to jest ten wasz sukces?? :)

A o udziale w biegu i wylaniu farby na brame naszegom tadionu, to nie wspominam, bo to sie tylko nadaję, żeby skopiować i wstawić jako podpis na forum, żeby inni zobaczyli jakimi gamoniami jesteście, i co jest ostatnio Waszym sukcesem ...

Ale Twoje pierdolenie o frekwencji w sezonie gdy przychodzi Was garstka to jest śmiech na sali .....
ochłoń bo nicki ci się mylą :)

Oxymesteron

Post autor: Oxymesteron » 04.06.2015, 00:08

"Fanatycy Widzewa" to dziewczyna, nie pociskaj jej za bardzo :)

cmb1910

Post autor: cmb1910 » 04.06.2015, 00:32

Ponoć Ruch z Widzewem dziś w 200 osób polowało na Pyrów jadących do Zabrza..

EL 1910

Post autor: EL 1910 » 04.06.2015, 10:36

Niemożliwe przecież my ekipy nie mamy... ;)

DK08

Post autor: DK08 » 04.06.2015, 10:40

EL 1910 pisze:Niemożliwe przecież my ekipy nie mamy... ;)
Co ciekawe jedynymi osobami które twierdzą że nie macie ekipy, jesteście wy sami :)

Davko

Post autor: Davko » 04.06.2015, 10:57

Po co te komentarze ustawil to ustawil i koniec tematu. Pisanie tu nic nie daje, bo kazdy broni swojej wersji , a wiedza tylko Ci co byli.

Radicaal

Post autor: Radicaal » 04.06.2015, 11:36

W zależności od sytuacji (odkąd pamiętam czyli lata '90) kibice wielkiego Widzewu zmieniają zdanie,taktykę w danej dziedzinie kibicowania,żeby wyjść na swoje czyli być zawsze górą.Od pięciu lat ŁKS chce się spotkać na ubitej ziemi,lecz telefon z drugiej strony milczy.Teraz dowiadujemy się o 400 osobowej konkretnej bandzie,o ustawianiu się na Lecha.Ehhh...

EL 1910

Post autor: EL 1910 » 04.06.2015, 11:42

Te brednie o nieodbieranych telefonach od 5 lat to ten są pokemon Wam wymyślił co gwat w Madrycie?

ldzwdz1910

Post autor: ldzwdz1910 » 04.06.2015, 11:46

Co się dziwić jeśli całym źródłem informacji o scenie kibicowskiej ludzie czerpią z tego forum. Wystarczy, że jeden gamoń napisał o nieodbieraniu telefonów, reszta podchwyciła i takie są efekty.

ODPOWIEDZ