Vlepki ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Vlepki ...
1 Edycja Vlepek Osiedla Zimowit !
[link]
Wykonanie: [link]
Oczywiscie polecam !
[link]
Oczywiscie polecam !
-
Jak widać uszło powietrze z balonika. Łatwo jest rzucać oskarżenia kiedy nikt nie odpisuje, ale kiedy znajdzie się oponent ton spada!!!!ULTRA pisze:Nie sądzisz chyba, że na forum będę takie pismo przedstawiał. Współpracujesz z typem i jego mamą, którzy próbując w bezczelny sposób opanować rynek francuskojęzyczny grozili podaniem firmy US do sądu-podobną akcję przerabiał również inny polski producent pamiątek zupełnie z Ultrastylem nie związany.
Więcej w temacie nic nie będę pisał.
A typ, który dostał bana, dostał go za to, że założył sobie drugi nick, tymczasem to ta sama osoba, co wykręciła parę ekip na kasiurę i dalej się tu udzielała. Więc nie pociskaj ludziom tutaj bajek, jak nie wiesz, co w trawie piszczy.
Mam kilka uwag:
Po pierwsze dlaczego mam nie sadzić ze to pismo się ukaże na łamach tego forum? Jeśli się to nie stanie, skąd mogę wiedzieć ze ono istnieje, lub że posiada takie treści o których piszesz, czyli powiązania z policją moich współpracowników a za razam klientów.
Po drugie, dlaczego piszesz że ktoś próbuje w bezczelny sposób opanować jakikolwiek rynek, myślałem że rynek jest wolny, a konkurencja czymś normalnym, jeśli jest oczywiście uczciwa!!!
Po trzecie , nie chcesz przedstawić dowodów na stare oszczerstwa, a już rzucasz następne Co to za koleś, który też był straszony policją?- Dowody!!!!). Przedstaw dowody( pismo jakie dostałeś) chyba że są one jednak niewygodne dla Ciebie ?
Więcej w temacie nic nie będę pisał? Co boisz się ze dowodów jednak nie ma i ludzie dowiedzą się , że siejesz farmazony? Za takie farmazony należy Ci się ban jak chłopu ziemia, tak jak dostał go inny uczestnik tego forum za nie przedstawienie dowodów w podobnej sprawie.
A to co piszesz, że za dwa równoległe konta itd. świadczy, że albo nie umiesz czytać, albo manipulujesz faktami robiąc z ludzi idiotów. Wystarczy wejść na poprzednią stronę tego forum i zobaczyć samemu za co poleciał ten ban!!!!!
Wg mnie cała ta sprawa jest śmieszna i rozchodzi się tylko o to że panicznie boisz się konkurencji! Moja firma Istnieje już od kilku lat, zauważyłem że jakość vlep kibicowskich ( również Twoich) jest w opłakanej jakości i postanowiłem coś z tym zrobić i stworzyłem markę Cheap-Stick. Nie mam czasu jak Ty ciągle siedzieć tutaj na forum i odpieprzać frajerskie numery. Jestem profesjonalistą i z takimi ludźmi też chcę współpracować.
Na koniec chciałbym zaprosić uczestnników tego forum na naszą nowopowstałą strone internetową : [link]Z poważaniem Cheap-Stick Sp. z o.o.
-
Świetne vlepy ACAB i ANTY PZPN. Te okrągłe najlepsze jakie do tej pory widziałem w tej tematyce!
-
Tylko niektóre wycięte częściowo z innych vlep.
Bez urazu dla US , tylko do grafików się zwracam nie kopiujcie vlep!
Bez urazu dla US , tylko do grafików się zwracam nie kopiujcie vlep!
-
[link]
vlepki mojego autorstwa...
można kupić je tutaj:
[link]
vlepki mojego autorstwa...
można kupić je tutaj:
[link]
-
Co do vlepek... nie ma co sie pierdolic, vlepki z UF sa do d***, tzn. ODPADAJA same badz jezeli vlepki sie nie naklejone pod zadaszeniem, lub w innym suchym miejscu to nawet jak deszcz bedzie po tygodniu od naklejenia to i tak sie zroluja, badz odkleja min w około 30 %... no i szybko traca kolory, w US tez swojego czasu wydawali buble (teraz jest juz ok), ale nie było porownania z UF...
Taka moje spostrzeżenie po tym jak widziałem vlepki z jednej dzielnic K-CE, a pozniej sie zapytałem gdzie były robione aby przypadkiem chłopy z mojej dzielni sie tez nie wjebały...
Jak co to moge wkleic foty, ale chyba nie ma sensu, bo firma UF sie zwineła juz z rynku....?
Taka moje spostrzeżenie po tym jak widziałem vlepki z jednej dzielnic K-CE, a pozniej sie zapytałem gdzie były robione aby przypadkiem chłopy z mojej dzielni sie tez nie wjebały...
Jak co to moge wkleic foty, ale chyba nie ma sensu, bo firma UF sie zwineła juz z rynku....?
Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.
-
Nie.jasiukatowice pisze:Jak co to moge wkleic foty, ale chyba nie ma sensu, bo firma UF sie zwineła juz z rynku....?
-
Tak miało być

A tak jest

Projekt przechwycony, projekt zmieniony, projekt wykonany
CZERWONA ZIEMIA WIELUŃSKA

A tak jest

-
Skoro wykonany to wrzuć zdjęcie tych vlep a nie sam projekt.Alien87 pisze:Tak miało być
A tak jest
MKS Kozienice
-
Szacun za przyłączenie się do bojkotu nowego herbu Legii.
Kochani jesteście ;)
Kochani jesteście ;)

-
z tego co wiem, projekty nie zostały przekazane do drukowania,Alien87 pisze:Tak miało być
A tak jest
projekty ogólnie dostępne w internecie.
Gratuluje kozackiej akcji :D
-
Nowe vlepki FC Pabianice:
[link]
[link]
Rozmiar 8x8
Wykonanie: ultra-styl.pl -firma godna polecenia w 100%. Mega szybki termin, elegancko wycięte, dobry kontakt i ekstra gratisy.Polecam!
[link]
[link]
Rozmiar 8x8
Wykonanie: ultra-styl.pl -firma godna polecenia w 100%. Mega szybki termin, elegancko wycięte, dobry kontakt i ekstra gratisy.Polecam!
-
Świetne vlepki FC Pabianice!
Widzew jak i jego FC dalej trzymają wysoki poziom !
(no moze poza tymi wyżej z Wielunia ;) bo raczej zajebiste to one nie są i chyba dobrze ze nie zostały wydane :))
Widzew jak i jego FC dalej trzymają wysoki poziom !
(no moze poza tymi wyżej z Wielunia ;) bo raczej zajebiste to one nie są i chyba dobrze ze nie zostały wydane :))
-
Vlepy Wieluńskich Legionistów nie zostały wydane i nie będąqazwsx15 pisze: (no moze poza tymi wyżej z Wielunia ;) bo raczej zajebiste to one nie są i chyba dobrze ze nie zostały wydane :))
a Widzewiaków z Wielunia, jak wynika z opisu, tak
Alien87 pisze: CZERWONA ZIEMIA WIELUŃSKA[/size]
-
-
Taka szczera rada do Widzewiaków: jakieś mniejsze litery na vlepach starajcie się robić w jednym kolorze, bo te teksty czerwono-biało-czerwone są kompletnie nieczytelne

-
A o to vlepki specjalnie na życzenie. Człowiek nie może wyjechać na wakacje bo bedzie posądzony od chosztaplerów. Na wakacjach wszedzie nie ma internetu niestety.Padi1948 pisze:Skoro wykonany to wrzuć zdjęcie tych vlep a nie sam projekt.Alien87 pisze:Tak miało być
A tak jest

A co do użytkownika sławomir_wieLuń lub jak kto woli Michu to nie ładnie jest wprowadzać ludzi w błąd i wciskać ciemnotę że vlepki w ogóle nie miały iść do druku bo grzeszysz :)
-
[link]
Rozmiar: 10x10
Wykonanie: ultra-factory.pl
Polecam!
Rozmiar: 10x10
Wykonanie: ultra-factory.pl
Polecam!
-
byłeś na wakacjach, a logować na forum kibice.net i [link] mogłeśAlien87 pisze:
A co do użytkownika sławomir_wieLuń lub jak kto woli Michu to nie ładnie jest wprowadzać ludzi w błąd i wciskać ciemnotę że vlepki w ogóle nie miały iść do druku bo grzeszysz :)
Michu o dobrych kilku miesiecy nie dziala na scenie kibicowskiej, wiec lepiej zaczerpnij swiezych informacji
vlep nie poszly do druku wiec troche wam nie wyszlo,
a co do vlep to slabe projekty
-
Jako, ze to temat o VLEPKACH, pozwole sobie tu wkleic info nt. konkursu dokladnie w tej dziedzinie, pytanie jest dla znawcow tematu:)

Do wygrania koszulka z naszego asortymentu (wzor do wyboru).
Wiecej w najnowszym numerze magazynu VLEPKOMANIAK, dostepnym juz! do pobrania na stronie [link] absolutnie za friko.
I w miare rozwoju takich inicjatyw pro kibicowskich z naszej strony mysle bedzie w przyszlosci wiecej. :)

Do wygrania koszulka z naszego asortymentu (wzor do wyboru).
Wiecej w najnowszym numerze magazynu VLEPKOMANIAK, dostepnym juz! do pobrania na stronie [link] absolutnie za friko.
I w miare rozwoju takich inicjatyw pro kibicowskich z naszej strony mysle bedzie w przyszlosci wiecej. :)

..:::: [link] ::::..
-
Vlepki z okazji 100 lecia
[link]
Produkcja: [link]
Expresowa produkcja, bardzo dobry kontakt, bardzo dobre wykonanie
Polecam !
[link]
Produkcja: [link]
Expresowa produkcja, bardzo dobry kontakt, bardzo dobre wykonanie
Polecam !
-
Eleganckie, czarno-białe, klimatyczne vlepy Sandecji...Klasa światowa (w szczególności z tym pociągiem...)
-
Zawisza Bydgoszcz - Czyżkówko

-
VI edycja vlepek LKS-u Czarnylas
[link] - Projekty
[link] - Wykonanie
Robione w [link] Polecam!
[link] - Projekty
[link] - Wykonanie
Robione w [link] Polecam!
[link]
-
-
Gwoli ścisłości to piszemy dookoła.
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
-
Vlepki Radomiak Osiedle Południe.
[link]
Wykonanie w [link] Jak najbardziej polecam !!
[link]
Wykonanie w [link] Jak najbardziej polecam !!
-
Nowe vlepki Zawisza Śródmieście . Nie jestem upoważniony do nich wklejania ponieważ nie jestem kibicem Zawiszy , ale kumpel się zapytał czy wkleją , więc macie :)
[link]
[link]
c*** z podpisem
-
Poszukuję grafika który za darmo wykona mi projekt 4 vlepek. PW.
JEMU ODDAŁEM CAŁE SWOJE ŻYCIE - KS GÓRNIK ZABRZE
Torcida Ruda Śląska.
Torcida Ruda Śląska.
-
Vlepki Czarni Dęblin

Wykonanie: cheap-stick.com Jak najbardziej polecam

Wykonanie: cheap-stick.com Jak najbardziej polecam
KKS Czarni Dęblin
-
Jako że koledze u góry nie wyszło to:
[link]
[link]
[link]
[link]
-
Produkcja [link] , PolecamyGrubyDrweca pisze:Jako że koledze u góry nie wyszło to:
[link]
[link]
-
vlepki Motoru Lublin z ramkami w barwach klubowych

a tu większe foto: [link]
produkcja [link]

a tu większe foto: [link]
produkcja [link]
sprzedam tanio duży zestaw vlepek:
[link]
[link]