Ehh to były czasy... Nie było pejsbuków, komórek. Zainteresowani załatwiali wszystko między sobą. Za to były klimatyczne notesy z numerami telefonów :)
Dokładnie. Łza się w oku kreci jak człowiek ten temat przegląda. Moda na fleyersy, łyse łby na stadionach, pierwsze dresy jako ciuch na co dzień... fajnie powspominać
Takie nietypowe pytanie mam (a nie ma odpowiedniego tematu do zadania pytania raczej, bo mało kto zauważy ;p). Konkretnie do kibiców Mazura Ełk oraz Wigier Suwałki - macie może jakieś foto (jeśli wgl ktoś ma relacje ze spotkań z Czarnymi Olecko, to proszę o przesłanie na PW ;) ) z waszych wyjazdów do Olecka? Bardziej mi chodzi o Wojewódzkie Puchary Polski (wtedy woj. suwalskie) (m.in. finał Mazur - Wigry z 98').
firefox88 pisze:[url]http://img264.-.us/img264/2984/suchestawylt3.jpg[/url]
Ta mala flaga po lewej obok Ultras Gornik, to Unia Tarnow - Moscice ?
A ta calkiem po lewej bialo-zielona Wisloka Debica? Dobrze głowkuje ;)?
Link nie dziala, ale chodzi o zdjecie ktore wkleil Wonsy. [link]
tak, jest to ta sama flaga
została wyniesiona podstępem z magazynu i wróciła do Ruchu
Flagę Unii też ukradli ,ale walą farmazony ,że skroili.Jeszcze mieli 2 flagi Stomilu co też ukradli,ale sprawę również starają się wyciszyć w końcu są ostatnim bastionem honoru w Krakowie;-)
tacy dwaj pisze:
Flagę Unii też ukradli ,ale walą farmazony ,że skroili.Jeszcze mieli 2 flagi Stomilu co też ukradli,ale sprawę również starają się wyciszyć
Do dzisiaj wyciszają jak mniemam, chociaż owe dwie flagi na Mazury wróciły. Rozgryzłeś "spisek" trwający piętnaście lat. Oj będzie miał dzisiaj Stomil olbrzymi dylemat z powodu tego newsa.
w końcu są ostatnim bastionem honoru w Krakowie;-)
Przy rywalkach z Błoń bezsprzecznie.
tacy dwaj pisze:
Flagę Unii też ukradli ,ale walą farmazony
"Alibi" w postaci flag Ruchu i Stomilu wiecznie żywe jak widzę.
PS: Aż dziw bierze, że zapomniałeś przypomnieć o zerwaniu zgody z Bełchatowem.
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
firefox88 pisze:[url]http://img264.-.us/img264/2984/suchestawylt3.jpg[/url]
Ta mala flaga po lewej obok Ultras Gornik, to Unia Tarnow - Moscice ?
A ta calkiem po lewej bialo-zielona Wisloka Debica? Dobrze głowkuje ;)?
Link nie dziala, ale chodzi o zdjecie ktore wkleil Wonsy. [link]
Tak, to flaga Wisłoki, a była w tej samej tobie w której znajdował się "Ultras Górnik".
Trzy słowa.... brak honoru - ZŁODZIEJE!
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
pytanie do kogoś z CWKS-u, w słynnym sezonie 1990/91 gdy doszliście do półfinału PZP - były jakieś organizowane wyjazdy np do Aberdeen, Genoi i Manchesteru ?? oraz jak prezentowali się goście na tych meczach w Warszawie ??
to samo pytanie odnośnie meczy w p. Uefa w 1996 r z Panathinaikosem i Besiktasem
Tę również skrojoną z magazynu flagę Ruchu - Hutnik oddał bo najzwyczajniej nogami do przodu wyjeżdżałby z Górnego Śląska... Ruch by im nie popuścił.
Górnik natomiast nie był ekipą którą jest obecnie (od lat), trochę inaczej to wszystko wyglądało.
Ja słyszałem wersje,ze Ruch wtedy trzymał z Wisłą,za tą flage Wisła by zjadla Hutnika,wiec Ci oddali fanom Ruchu flage. To by trzymalo się kupy,bo tylko fana Ruchu została zwrócona. Tez czyytałem obie relacje,niestety ta Hutnika to fajne SCi-FI.
Andrew88 pisze:
Ja słyszałem wersje,ze Ruch wtedy trzymał z Wisłą,za tą flage Wisła by zjadla Hutnika,wiec Ci oddali fanom Ruchu flage. (...)to fajne SCi-FI
Nie mam pytań. I Ty w kontekście powyższego śmiesz komukolwiek wypominać science-fiction. "Idź być kumatym gdzie indziej..."
Andrew88 pisze:To by trzymalo się kupy,bo tylko fana Ruchu została zwrócona.
Pragnę nadmienić, że dwie flagi olsztyńskiemu Stomilowi również zostały zwrócone, lecz tylko z tego powodu, iż trzymali oni wtedy z Cracovią i w związku z tym również i "ona zjadłaby Hutnika".
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
Rzeczywiście,trochę daty mi się pomieszały,co nie zmienia faktu że po przeczytaniu obydwu relacji łatwo sie domyslec która jest prawdziwa. Swoją drogą Hutnik był mocną ekipą skoro tyle fan wykroili ;)