WDZW_M pisze:A co ŁKS ma do powiedzenia o swoich kibicach mieszkających na Widzewie Wschodzie, Olechowie i Janowie?
Waszym tokiem rozumowania, to istna wieś Wykopcie tych buraków ze swoich szeregów, nie się jeszcze jaracie jak arab na kurs pilotażu, że macie swoich w naszym bastionie
Weźcie się w końcu zdecydujcie czym jest ta wasza Rodowitość, bo co łeb, to inna definicja.
No i ustalcie w końcu między sobą ostateczną wersję do tego, czy Łódź jest podzielona mniej więcej porówno pomiędzy Widzew i ŁKS, czy może nas nie ma w tej Łodzi No jak to ku*** w końcu jest? Całe życie myślałem, że mieszkam w tej Łodzi, że się tu urodziłem i z dowodu też mi tak wynika
a Ty tuman jesteś prawda????
Nic nie musimy ustalać,wystarczy tylko,żebyście wy byli troche bardziej rozgarnięci i wszystko bedzie jasne.......
A do Maciusia,wyjazdowicza z jednym wyjazdem,a zjakiej jesteś miejscowości,bo widze,ze sie chyba wstydzisz przyznać??
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !
Łks 1908 pisze:(...)Nic nie musimy ustalać,wystarczy tylko,żebyście wy byli troche bardziej rozgarnięci i wszystko bedzie jasne.......
To wy się rozgarnijcie, bo macie skłonności do mitomanii. A w tej chorobie najsmutniejsze jest to, że jak taki człowiek sobie wielokrotnie jakąś rzecz powtórzy, to sam w nią zaczyna wierzyć i takie pacany jak ty, skłonni są uwierzyć, że Widzew nie ma naprawde kibiców w Łodzi. Zresztą twój opis już to jednoznacznie wskazał
cóż...wytłumaczyć wam to jest o tyle ciężko że na pytanie dlaczego nazywacie nas żydami większość zacznie jednym tchem wymieniać nazwiska założycieli ale...hmm...żydów obecnie w aszych szeregach brak.
Wy zostaliście podmiejskimi ponieważ zachowania większości waszych kibiców nadawało się ...do stodoły a nie na stadion (zresztą przyklaskiwała nam w latach 80 i 90 cała Polska uważając was za konfidentów) ów ...rodowici łodzianie z widzewa dawali przez baaaardzo długi okres czasu przyzwolenia na tego typu zachowania (chociażby rok bodaj 96 kiedy to łącznie z grupą tyszan jesteśmy obrzucani ...ziemniakami z okien i balkonów przez całe rodziny po meczu Rts-Gks Tychy). Gdy trochę się u was uspokoiło nagle była zmiana sektora gości i...znów zaczęły się wiejskie jazdy. tyle.
Nie wiem drogi kickenie o ogromnych pokładach inteligencji dlaczego tak się dzieje właśnie u was, dla przykładu Legia też ma multum fanów w całej Polsce ale jakoś nawet najwięksi rywale nigdy nie żalili się o brak honoru czy o... "dziwne" zachowania fanów wojskowych
inaczej Ci tego nie wytłumaczę...
jeśli nie rozumiesz waszych zachowań które niekoniecznie przystoją komuś kto uważa się za kibica to albo ja nie potrafię tego wyjaśnić albo jesteś za inteligentny aby to zrozumiec
Panowie czytajac to widze ze troche macie klopoty w miescie nie ma po co sie napisanac to jest dziecinne. Wszystko okaze sie na derbach i potem bedziemy mogli mowic ile klub jest warty dla Widzewa czy LKS
POZDRAWIA TARNÓW!
co sie stalo to sie nie odstanie zbitej szyby poskadac przeciez nie jestes w stanie!
Łks 1908 pisze:(...)Nic nie musimy ustalać,wystarczy tylko,żebyście wy byli troche bardziej rozgarnięci i wszystko bedzie jasne.......
To wy się rozgarnijcie, bo macie skłonności do mitomanii. A w tej chorobie najsmutniejsze jest to, że jak taki człowiek sobie wielokrotnie jakąś rzecz powtórzy, to sam w nią zaczyna wierzyć i takie pacany jak ty, skłonni są uwierzyć, że Widzew nie ma naprawde kibiców w Łodzi. Zresztą twój opis już to jednoznacznie wskazał
A ty przyślepy troche jestes,czy masz za grube okulary i nie dowidzisz zbytnio co czytasz???? A kto napisał,ze was nie ma w Łodzi??? Po co p********* farmazony i siejesz zamęt??? A teraz odejdź od komputera,przetrzyj dokładnie słoiki na oczach i idź bo mama cie woła na gorące kakao.....
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !
Łks 1908 pisze:
A do Maciusia,wyjazdowicza z jednym wyjazdem,a zjakiej jesteś miejscowości,bo widze,ze sie chyba wstydzisz przyznać??
po kolei, nie zdrobniaj tak przy ludziach w dodatku, bo ja chłopców nie lubie, ale myśle, że jakiegoś zajebanego w 3 pizdy żula w bramie na Limance znajdziesz i się pobawicie [rodowicie ].
mam jeden wyjazd i jestem z niego zajebiscie dumny. nie wszystkim czas, kasa i obowiązki pozwalają się szwędać po kraju.
wstydze się przyznać, ale napisze, raz się żyje. jestem z Wąbrzeźna.
maciej! pisze:
jestem z miasta 3-krotnie ludniejszego i wiele wiekszego niz Włocławek.
czekam na inteligentnych geografów aka ironia mode off
maciej! pisze:pewnie, ze nie. ja z domu nie wychodze, na mecze nie jeżdże.
ale w sumie głupio mi było, że was okłamałem. nie jestem z Wąbrzeźna. jestem z Pińczowa.
czlowieku a moze pojedziesz 2 przystanki tranwajem nr 5 dalej na zgierska tam na pewno nie ma zuli to jest taki rejon i koniec , nie kazdy jest porzadny jak ty!! a co do Limanki to zluzuj troche bo malo wiesz a sie wypowiadasz...
A ja tak troche do statystyki. Skoro taki mocny i łódzki jest ŁKS, to niech powiedza koledzy z zza miedzy ile to im sie udalo najwieciej szalikow opchnąć (dla ułatwienia niech to będzie ogólnoklubowy szalik)?
Dla przykładu podam Radogoszcz. 280szt szalikow Widzewa.
Dla mniej wtajemniczonych dodam, ze Radogoszcz to jedno z łódzkich osiedli.
Mar_1910 pisze:A ja tak troche do statystyki. Skoro taki mocny i łódzki jest ŁKS, to niech powiedza koledzy z zza miedzy ile to im sie udalo najwieciej szalikow opchnąć (dla ułatwienia niech to będzie ogólnoklubowy szalik)?
Dla przykładu podam Radogoszcz. 280szt szalikow Widzewa.
Dla mniej wtajemniczonych dodam, ze Radogoszcz to jedno z łódzkich osiedli.
a c*** to kogo obchodzi ?? lepij powiedz date powstania waszego klubu
typowe, jak nie ma sie do czego dopierdolic, albo brakuje argumentów powrót do daty powstania Widzewa. oj jak ona was boli, bardziej niz nas. juz nieraz było tłumaczone, że Widzew jest kontynuacją TKKF-u, ale do was ni c**** nie dociera. a tam szkoda czasu.
maciej! pisze:typowe, jak nie ma sie do czego dopierdolic, albo brakuje argumentów powrót do daty powstania Widzewa. oj jak ona was boli, bardziej niz nas. juz nieraz było tłumaczone, że Widzew jest kontynuacją TKKF-u, ale do was ni c**** nie dociera. a tam szkoda czasu.
maciej! pisze:typowe, jak nie ma sie do czego dopierdolic, albo brakuje argumentów powrót do daty powstania Widzewa. oj jak ona was boli, bardziej niz nas. juz nieraz było tłumaczone, że Widzew jest kontynuacją TKKF-u, ale do was ni c**** nie dociera. a tam szkoda czasu.
Ktoooooo ma raaaaaaaacje ? Ty czy [link] bo ja to już nie wiem pytam z ciekawości . Może Linaad albo Kiju odpowiedzą . Ja tam sie nie interesuje zabadzo waszą dat ą powstania ale tak wszedzie piszecie że 1910 to wasza data , a z tego można wywnioskowac że było inaczej chyba ..
Ktoooooo ma raaaaaaaacje ? Ty czy [link] bo ja to już nie wiem pytam z ciekawości . Może Linaad albo Kiju odpowiedzą . Ja tam sie nie interesuje zabadzo waszą dat ą powstania ale tak wszedzie piszecie że 1910 to wasza data , a z tego można wywnioskowac że było inaczej chyba ..
Powtarzam za komi "Widzew jest kontynuacją TKKF-u".
Zgłoś się do Pani od polskiego wytłumaczy Ci słowo "kontynuacją".
PS Jak ja lubię po pierwszej flaszce zajrzeć do tego tematu
ok to co w takim razie ma to znaczyć [link] czyli w tamtych latach zyli w nieswiadomości ? // i zmień podpis bo takie coś jak Robotnicze towarzystwo Sportowe nie istnieje od kilku lat , odcieliście się od tego wzamian za skreslenie kilku mln długów he he , tylko u was chyba tak jest że historie klubu z zajebistymi momentami którymi sie tak chwalicie , ten Liverpool i coś tam jeszcze , te kilka mistrzostw Polski to wszystko jest warte kilka mln złociszy hehe
komi pisze:Ktoooooo ma raaaaaaaacje ? Ty czy [link] bo ja to już nie wiem pytam z ciekawości . Może Linaad albo Kiju odpowiedzą . Ja tam sie nie interesuje zabadzo waszą dat ą powstania ale tak wszedzie piszecie że 1910 to wasza data , a z tego można wywnioskowac że było inaczej chyba ..
ok to co w takim razie ma to znaczyć [link] czyli w tamtych latach zyli w nieswiadomości ? // i zmień podpis bo takie coś jak Robotnicze towarzystwo Sportowe nie istnieje od kilku lat , odcieliście się od tego wzamian za skreslenie kilku mln długów he he , tylko u was chyba tak jest że historie klubu z zajebistymi momentami którymi sie tak chwalicie , ten Liverpool i coś tam jeszcze , te kilka mistrzostw Polski to wszystko jest warte kilka mln złociszy hehe
Bo jezeli ktos robi kupe kasy na transferach, lidze mistrzow (ale co Ty tam wiesz jak nigdy nie grales i nie miales pelnych trybun!) i potem cale dlugi zostawiasz dla innych to normalne, ze odcinasz sie od nich i odbierasz druzyne Z Ł O D Z I E J Ą.
10 000 stadion x (średnio)50pln = 0,5mln pln, do tego premie z Ligi Mistrzow
Kazdy ku*** idiota wie, ze Liga Mistrzow to kasa i promocja pilkarzy, ktorych potem sprzedaje sie za dobre pieniadze.
No, ale jak to mowila moja Pani w szkole, idiotow sie nie nauczy, im tylko mozna powiedziec. I tak z tego nic nie zrozumieja i nadal swoje.
hehe ale nienawiśc internetowa od was kipi , tylko dziwi mnie jedno skoro GKS Katowice porafił również po wielkich sukcesach ,,honorowo" zacząć od 4 ligi , czy też Górnik Zabrze jakoś żyje a równiez ma bogatą historie tylko wy jesteście tacy poszkodowani . Powiedz może prawde że waszym działaczom było to na rękę a na historii i tradycjach klubu c**** zależało . I przestance te wasze gadki o nauczycielkach od pol czy c*** wie co jeszcze bo pokazujecie swoją słabośc takimi tekstami jak nie potraficie bez napinki odpowiedzieć na proste pytanie i jest dla was to takie trudne to nie odpowiadajcie wogóle . bekaaaa // aha i gdyby nie te ,,złodzeiej" to byście mieli c*** a nie LM
piotras pisze:
Bo jezeli ktos robi kupe kasy na transferach, lidze mistrzow (ale co Ty tam wiesz jak nigdy nie grales i nie miales pelnych trybun!) i potem cale dlugi zostawiasz dla innych to normalne, ze odcinasz sie od nich i odbierasz druzyne Z Ł O D Z I E J Ą.
10 000 stadion x (średnio)50pln = 0,5mln pln, do tego premie z Ligi Mistrzow
Kazdy ku*** idiota wie, ze Liga Mistrzow to kasa i promocja pilkarzy, ktorych potem sprzedaje sie za dobre pieniadze.
No, ale jak to mowila moja Pani w szkole, idiotow sie nie nauczy, im tylko mozna powiedziec. I tak z tego nic nie zrozumieja i nadal swoje.
Oczywiscie bez napinki :]
i co ty mi tu wogóle sapiesz . Przeczytaj jeszcze raz co napisalem i wtedy zastanów sie nad odpowiedzią . Dla mnie nie jest normalne odcinanie sie od historii klubu za kilka mln długów , skoro GKS potrafił to chyba jest to możliwe
komi pisze:hehe ale nienawiśc internetowa od was kipi , tylko dziwi mnie jedno skoro GKS Katowice porafił również po wielkich sukcesach ,,honorowo" zacząć od 4 ligi , czy też Górnik Zabrze jakoś żyje a równiez ma bogatą historie tylko wy jesteście tacy poszkodowani . Powiedz może prawde że waszym działaczom było to na rękę a na historii i tradycjach klubu c**** zależało . I przestance te wasze gadki o nauczycielkach od pol czy c*** wie co jeszcze bo pokazujecie swoją słabośc takimi tekstami jak nie potraficie bez napinki odpowiedzieć na proste pytanie i jest dla was to takie trudne to nie odpowiadajcie wogóle . bekaaaa // aha i gdyby nie te ,,złodzeiej" to byście mieli c*** a nie LM
Co cię obchodzi nasz klub??,bo naprzykład historia twojego klubu h** mnie obchodzi!!![/b]
Mam nadzieje że założycieli Widzewa też znasz i potrafisz wymienić nazwy swojego klubu w czasie jego historii
Jutro derby czas podkręcić obroty panowie....
My nie z tych co sprzedali się za spokojne życia dni
komi pisze:Ktoooooo ma raaaaaaaacje ? Ty czy [link] bo ja to już nie wiem pytam z ciekawości . Może Linaad albo Kiju odpowiedzą . Ja tam sie nie interesuje zabadzo waszą dat ą powstania ale tak wszedzie piszecie że 1910 to wasza data , a z tego można wywnioskowac że było inaczej chyba ..
To "hehe" to coś znaczy, czy klawiatura Ci siada
A na poważnie; pozwolisz że w moim podpisie będzie to co sam wybiorę, coś co jest dla mnie wartością (wiem znowu niezrozumiałe słowo wybacz), u Ciebie nic nie widzę, wstydzisz się czegoś.
I pytanie zasadnicze czemu wypowiadasz się w temacie naszego klubu, czy dla Ciebie sensem życia jest motto nienewidzę Widzewa czy kocham ŁKS.
WDZW_M pisze:Taubwurcel, Wiessman i Hirszberg (mogłem coś lekko przekręcić, ale chyba powinno być OK) - założyciele ŁKS Łódź POLSKA
Za takie ingoranctwo powinien byc ban...
Jakie ignoranctwo? Tak się oni nazywali, sami tego wyszukaliście w zapisach o założycielach waszego klubu, tak?
A z tymi banem, to zamelduj u któregoś moda, złóż donos
Nie bede sie produkowal nt. zalozycieli ŁKSu, bo to juz bylo walkowane wiele razy, a poza tym zmarnowalbym tylko swoj czas, bo przeciez wy lepiej znacie nasza historie...
Co do donosu, to jak juz wczesniej wspomnial leszek orzeszek, wy w tym zakresie brylujecie...
To jest nasze miasto, to jest nasz klub, to jest nasza miłość - ŁKS Łódź