Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Uczciwe pytanie do milicjantów gts-czemu na pucharze Polski w Bełchatowie siedzieliscie cicho jak Legia wybiegła na was? mieliscie wtedy szczescie ze policjanty was uratowały,i nie tłumaczcie sie jak dzieci ze wtedy a teraz to różnica,ze wtedy byliscie słabsi a teraz pakujecie więcej, to nie ma wielkiego znaczenia,spontan Legii był, wy na co liczyliscie?
-
Cwelku akcja n a plus dla Legi(z drogiej strony widziales psiarnie od naszego sekora?wiem y batman przeskoczylbys wszystkich).Teraz mowimy o teazniejszosci hehe a jak sprawa wyglada to wiedza osoby zainteresowane.Wisła 3 liga hehehe bawcie sie dalej:)
-
Dokładnie o to w tym wszytkim chodzi. WSH myśli, że jak zrobi fotę 100 chłopa do tego wyda oświadczenie to są honorowi jak nigdy dotąd. Do smrodu przeszłości każdy się przystosował - gówna się nie rusza.amf0508 pisze:Wszyscy wam odmawiają, nie dlatego że się boją przepotężnych WSH tylko dlatego, że nie ma w Polsce ekipy, która zrobiłaby więcej krzywych akcji niż Wisła i jeszcze dużo czasu minie zanim ktoś na kogo macie ciśnienie zaufa wam na tyle, żeby się ustawić z WSH w lesie. Smród będzie się za wami ciągnął przez lata i żadne śmieszne oświadczenie tego nie zmienią, szczególnie że już po tym oświadczeniu kilka ekip przekonało się, że oficjalne oświadczenia swoją drogą, a w praktyce jak lataliście ze sprzętem tak latacie.
-
Ty jestes uposledzony czy twoj post to zart? już pomijam że to 8 lat temu, ale jak czytam "siedzieliście cicho" to odechciewa się odpisywać bo nie ma sensu... chyba nie to video oglądałeśobiektyw100 pisze:Uczciwe pytanie do milicjantów gts-czemu na pucharze Polski w Bełchatowie siedzieliscie cicho jak Legia wybiegła na was? mieliscie wtedy szczescie ze policjanty was uratowały,i nie tłumaczcie sie jak dzieci ze wtedy a teraz to różnica,ze wtedy byliscie słabsi a teraz pakujecie więcej, to nie ma wielkiego znaczenia,spontan Legii był, wy na co liczyliscie?

-
Co Was wszystkich tak boli ten układ. Zrobili sobie układ to niech mają, posypały się Wiśle zgody, ich problem, jeszcze nie raz w Polsce dojdzie do takich układzików, że nie jeden sie zdziwi, takie życie. Same zainteresowane ekipy po czasie sobaczą czy układ na plus czy minus. Zajmujcie się swoim podwórkiem
-
dokładnie, co ciekawe najgłośniej skomlą kibice drużyn które ten układ mogą odczuć najbardziej na własnej skórze, tyle że lamentowaniem na forum nic nie zmienicieTPŚL pisze:Co Was wszystkich tak boli ten układ. Zrobili sobie układ to niech mają, posypały się Wiśle zgody, ich problem, jeszcze nie raz w Polsce dojdzie do takich układzików, że nie jeden sie zdziwi, takie życie. Same zainteresowane ekipy po czasie sobaczą czy układ na plus czy minus. Zajmujcie się swoim podwórkiem
-
kawa na ławe- jestem kibicem Ruchu i nie tylko ja widze hipokryzje i nie tylko ja ale i wielu innych fanatyków Ruchu(zreszta Widzewa i Wisly tez) nie ma zamiaru w tej hucpie uczestniczyć, macie swój chwilowy układ w waskej grupie,ale pogadajcie z kibicami Ruchu(nie H) którzy mówią slusznie ze to co sie stalo to hipokryzja i że nasz klub zawsze był czysty a teraz bedzie zestawiany z waszym klubem o niezbyt chwalebnej przeszlosci
-
p**** a nie jesteś kibicem Ruchu , a niedawno pisałeś: "To niech Ruch sie pojawi na Cracoviackich osiedlach,dzielnicach, powitamy ich tradycyjnie chlebem i solą.. Musze cie zmartwic bo w Krakowie przewazaja napisy proCracovia, liczbowo jest po rowno, za to w wioskach i miasteczkach okolicznych wiecej milicyjnego towarzystwa."obiektyw100 pisze:kawa na ławe- jestem kibicem Ruchu i nie tylko ja widze hipokryzje i nie tylko ja ale i wielu innych fanatyków Ruchu(zreszta Widzewa i Wisly tez) nie ma zamiaru w tej hucpie uczestniczyć, macie swój chwilowy układ w waskej grupie,ale pogadajcie z kibicami Ruchu(nie H) którzy mówią slusznie ze to co sie stalo to hipokryzja i że nasz klub zawsze był czysty a teraz bedzie zestawiany z waszym klubem o niezbyt chwalebnej przeszlosci
To że ty jestes idiotą nie znaczy że wszyscy forumowicze nimi są
Jaką trzeba być zakompleksioną parówką żeby podawać się za kibica innej druzyny żeby troche fermentu zasiac
-
te pajace naprawde myślą że za pomoca internetu coś zmienia
ty pasiasty synu izraela, nie wypowiadaj się za kibiców Ruchu i Widzewa, ja rozumiem że wstydzisz się własnych barw, ale od nas wara mieszańcu
ty pasiasty synu izraela, nie wypowiadaj się za kibiców Ruchu i Widzewa, ja rozumiem że wstydzisz się własnych barw, ale od nas wara mieszańcu
-
Nożowników z gtsu chyba już do końca pojebało jeżeli sadza ze ktokolwiek normalny ustawi się z nimi w lesie. Od kiedy jest to słynne oświadczenie szarakanów o bitce tylko na łapy? Dwa lata? Mieli napierdalać tylko Cracovię a kosy przyjęli kolesie z Unii, Motoru czy Korony. Nic dziwnego że szybko nikt z wami się nie ustawi.
Mimo że do Pasów mi daleko, to szacunek dla nich że nie kreują siebie na c*** wie kogo tylko p******* wszystko i robią swoje. Natomiast gts to najbardziej frajerska ekipa w PL
Mimo że do Pasów mi daleko, to szacunek dla nich że nie kreują siebie na c*** wie kogo tylko p******* wszystko i robią swoje. Natomiast gts to najbardziej frajerska ekipa w PL
-
To czemu WSH nic nie zrobiła by się spotkać ost w lublinie bądź pod ????Wyznawca Wisełki pisze:tak najwygodniej to sobie tłumaczyć
To samo wcześniej w Tarnowie ??
A jak mieli okazję udowodnić że pakt uch tez obowiązuje oprócz terenów Krk to znowu w kilkoma stu ze przetem dojeżdżają chlopa ???
Marsylia -znowu sprzęt !!! Debilu nikt z ku*** nie będzie się ustawiał ku*** jest ku*** i żadne pudrowanie facjaty oświadczenia mi nic nie da .
-
Pewnie znowu ktoś od Was się na psach rozjebie....Wyznawca Wisełki pisze:traktujcie to jako cisza przed burzą
Konfidenci biegają z Wami dalej czy nie?
2 Miesiące temu jechałeś po Ruchu :) Ale to nie moja kuweta, także nie wnikam
-
Każdy zorientowany wie że Wisła ma dobrą bandę. Tylko dobrych konkretnych band jest w Polsce sporo.
Widziałem na tym forum opinię że Miedź Legnica ma super bandę a wyjazdy tego nie pokazują...Można zebrać ekipę, stanąć do fotki i pisać to o czym nie wyszło ale jak jak od ekipy pokroju Miedzi można wymagać żeby jeździła na wyjazdy gdzie o przygody o wiele łatwiej niż na wyjeździe.
Tak samo można nie wymienić Wisły jako czołówki skoro dużo ekip było od niej aktywniejszych.
Osobiście uważam że naglę nie przybędzie wiele nowych zgód układów, koalicja Ruch-Wisła -Widzew (???) to dobra banda ale nie jest to takie wydarzenie aby naglę cała Polska zmieniała "politykę" zgodową.
Widziałem na tym forum opinię że Miedź Legnica ma super bandę a wyjazdy tego nie pokazują...Można zebrać ekipę, stanąć do fotki i pisać to o czym nie wyszło ale jak jak od ekipy pokroju Miedzi można wymagać żeby jeździła na wyjazdy gdzie o przygody o wiele łatwiej niż na wyjeździe.
Tak samo można nie wymienić Wisły jako czołówki skoro dużo ekip było od niej aktywniejszych.
Osobiście uważam że naglę nie przybędzie wiele nowych zgód układów, koalicja Ruch-Wisła -Widzew (???) to dobra banda ale nie jest to takie wydarzenie aby naglę cała Polska zmieniała "politykę" zgodową.
-
kumpel który był-od dlugiego czasu nie mam z nim kontaktu- kibicem pasiaków(dluga historia) pisał kilka razy z tego konta(to moje jedyne konto na tym pseudoforum), nie chcesz wierzyc to badz niedowiarkiiem, co jeszcze?moze chcesz moj nick z forum Ruchu?- taka ironianowonarodzony pisze:p**** a nie jesteś kibicem Ruchu , a niedawno pisałeś: "To niech Ruch sie pojawi na Cracoviackich osiedlach,dzielnicach, powitamy ich tradycyjnie chlebem i solą.. Musze cie zmartwic bo w Krakowie przewazaja napisy proCracovia, liczbowo jest po rowno, za to w wioskach i miasteczkach okolicznych wiecej milicyjnego towarzystwa."obiektyw100 pisze:kawa na ławe- jestem kibicem Ruchu i nie tylko ja widze hipokryzje i nie tylko ja ale i wielu innych fanatyków Ruchu(zreszta Widzewa i Wisly tez) nie ma zamiaru w tej hucpie uczestniczyć, macie swój chwilowy układ w waskej grupie,ale pogadajcie z kibicami Ruchu(nie H) którzy mówią slusznie ze to co sie stalo to hipokryzja i że nasz klub zawsze był czysty a teraz bedzie zestawiany z waszym klubem o niezbyt chwalebnej przeszlosci
To że ty jestes idiotą nie znaczy że wszyscy forumowicze nimi są
Jaką trzeba być zakompleksioną parówką żeby podawać się za kibica innej druzyny żeby troche fermentu zasiac
-
W********** niedorozwoju...obiektyw100 pisze:kumpel który był-od dlugiego czasu nie mam z nim kontaktu- kibicem pasiaków(dluga historia) pisał kilka razy z tego konta(to moje jedyne konto na tym pseudoforum)
co najśmieszniejsze takich kont na tym forum jest multum
-
8 stron pierdolenia o niczym.a Sory oukladzie.ikto sie pruje?Ci co sie go najbardziej boja!!Ale na necie kozak jest whuj hehe...zapowiada sie ciekawy sezon:)
-
niedorozwojem to ty jestes skoro nie potrafisz zaakceptowac ze ktos ma inne zdanie, obrazilem gdzies Widzew? od kiedy jestes fanatykiem Wisly ze jej tak bronisz? sztama Ruch&Widzew pamietaj o tymWIDZEWSKAduma pisze:W********** niedorozwoju...obiektyw100 pisze:kumpel który był-od dlugiego czasu nie mam z nim kontaktu- kibicem pasiaków(dluga historia) pisał kilka razy z tego konta(to moje jedyne konto na tym pseudoforum)
-
Przecież dla podmiejskich mmegalomanów, wszystko co tutaj się pisze to jest atak na wielki i największy Widzew - więc sie nie przejmuj pierdoleniem jakiejs cioty..
-
Hehehe, Stadionowy i reszta co wy możecie wiedzieć o aktywności jakiejkolwiek ekipy w Polsce skoro wiecie tylko tyle co się pojawi na kibice.net i fejsbukach. Nie wszystkie ekipy chwalą się swoją aktywnością H. Spinacie się o jakieś głupie fotki a to że takie robią jest to po prostu formą czystej wojny informacyjnej która w derbowych miastach jest ważna, tym bardziej w takich czasach jakie mamy... Co Wy tam wiecie chultaje, nic nie wiecie co się w Polsce dzieje hehehehe. Wy myślicie że scena H w Polsce zatrzymała się 5-10 lat temu i że jeżeli ktoś wtedy był słaby dalej jest słaby, jeżeli ktoś wtedy był średni dalej jest średni, jeżeli ktoś wtedy był mocny dalej jest mocny... Ludzie czy wy macie rozum i godność człowieka? Wszystko idzie z czasem, ludzie się starzeją, przychodzą nowi i tak jest w każdej ekipie. Kibice to nie cyborgi ze żyją wiecznie w kwiecie wieku i stanowią o sile ekipy przez 100 lat :D :D :D .
a obiektyw to w ogóle jest hitem internetu, zaczął się chłop podszywać pod kibiców Ruchu i to jeszcze w tak głupi i nieudolny sposób że teraz będzie musiał założyć nowe konto, doda do nicku 1920 albo R i będzie dalej jechał z tematem haha :D .
a obiektyw to w ogóle jest hitem internetu, zaczął się chłop podszywać pod kibiców Ruchu i to jeszcze w tak głupi i nieudolny sposób że teraz będzie musiał założyć nowe konto, doda do nicku 1920 albo R i będzie dalej jechał z tematem haha :D .
-
Stadionowy - jeśli twoim zdanie TKWM byli mało aktywni w ostatnich latach to naprawdę masz małą wiedzę na ten temat. Nie będę się wdawał w ścisłe szczegóły, ale chociażby sama Lechia spotkała się na ubitej ziemi z wiadomo kim, inna banda - również czołówka w kraju dostaje praktycznie rundę w rundę propozycję i konsekwentnie nie chcą podjąć rękawicy od lat, jeszcze inna ekipa o której jest ostatnio bardzo głośno została zaatakowana całkiem niedawno i zabrakło dosłownie metrów, kilka ekip dopisało czasem szczęście a czasem zabrakło im odwagi.
To tylko tak szybko na przykładzie Lechii, nie wypowiadajcie się więc na tematy na które nie macie pojęcia
To tylko tak szybko na przykładzie Lechii, nie wypowiadajcie się więc na tematy na które nie macie pojęcia
-
ładny kretyn z ciebie. Wypierasz sie k**** Cracovii?obiektyw100 pisze:niedorozwojem to ty jestes skoro nie potrafisz zaakceptowac ze ktos ma inne zdanie, obrazilem gdzies Widzew? od kiedy jestes fanatykiem Wisly ze jej tak bronisz? sztama Ruch&Widzew pamietaj o tymWIDZEWSKAduma pisze:W********** niedorozwoju...obiektyw100 pisze:kumpel który był-od dlugiego czasu nie mam z nim kontaktu- kibicem pasiaków(dluga historia) pisał kilka razy z tego konta(to moje jedyne konto na tym pseudoforum)
-
Dodałbym jeszcze że zdarzają się wyjątki jak chociażby Lech ale nie tylko który pomimo braku rywala w mieście, czy w ogóle w okolicy potrafił utrzymać topową forme przez tak wiele lat, za to ich cenie. Bo brak derbowego rywala rozleniwia, a jednak Lech przez tyle lat ma tą determinacje żeby pozostać absolutnym top. Wiadomo też że brak rywala ma też swoje dobre strony takie jak ogromny zasób ludzki bo Lechici mają całą wielkopolske do dyspozycji.
-
hahahah wy co na tym forum się odpierdala. Pierdolenie że Wisła sobie fotki trzaska i c*** was to obchodzi, każdy robi co chce. Połowa z tego forum sobie nie trzaska bo jeszcze gimnazjum nie skończyła czy innych kurewskich liceów. A ty ku*** co raz piszesz ze z cracovii jesteś a zaraz że z ruchu to przestań się ośmieszać albo jeden klub albo drugi. Wiadome że znajdą się osoby z Ruchu i Wisły które ewentualnej zgody by nie mogły zaakceptować ale to tylko w waszych głowach bo na stadionie jak się któryś sprzeciwi to zara wyłapie strzała od WSH czy PF i będzie się grzecznie słuchał. A ty co piszesz o tym bełchatowie co było w 2008r. to weź się powieś a nie opowiadasz historie 8 lat wstecz, legii chuligani haha
-
WWW1910 pisze:Wantedx pisze:na c*** ty tu o tym piszesz?WWW1910 pisze:sam jesteś ubogi, no i jak trzeba być zakompleksionym zeby pisac tylko o Widzewie,aaa bym zapomnial,niech sie chlopaki z bksu bielsko pochwala jak dzis w porabce spierdalali przed Ruchem, a nie pogonila ich zadna powazna ekipa:)
masz ku*** tupet zeby mi wypominac fakty, a sam w kazdym temacie sie pucujesz jak ostatni frajer, pilnuj lepiej swoich kolegow po szalu na srodmiesciu, bo slyszalem ze dzisiaj znowu mieli ciezko:)
Cazamat pisze:Zapanował ku*** pewien paradoks tutaj
Zydzewiak coś się pruje a drugi pali głupa.
Klocą się między sobą, jebane zydzewiaki
A wszystko to dlatego że mają małe ptaki
Trwałoby to bez końca , bo k**** są perfidne
Lecz radzilbym im przestać , i wytrzeć z nosa gile
Zamiast się tu obrażać i cisnac od frajerów
Pokazcie kim jesteście - zwykłą bandą pozerów
Czy to w realnym świecie, czy tylko w internecie
Jesteście tacy sami ku*** zawsze i wszędzie
Zawsze jest tak było, i zawsze już tak będzie
Że beke ma z zydzewa nawet ksiądz po kolędzie
Możecie nas oceniać , i ciągle komentować
Ale przychodzi moment , że musicie się schować
.I właśnie wtedy cichutko skamlecie jak pod butem
Żebyśmy my zajęli się w końcu własnym Klubem
...
...
Akurat temat - " Bitwa na rymy" , mimo że już od dłuższego czasu nie kontynuowany , był chyba jedynym który podnosił poziom kivicenetowni.kokoss pisze:Chłopie lepiej skończ karierę z tymi wierszykami bo obniżasz i tak niski poziom tego forum
Rozumiem ból dupska jak widzisz że taki wg Ciebie "wierszyk" skrobnalem w nocy po pijaku w przeciągu 15 min, na bieżąco konczac jakiś łaków - liczylem, że Zydzewiaki podejmą rękawice, ale moglem sie spodziewac , że oni są na to za głupi, a dla reszty poziom tego forum wyznaczają nieustanne prowokacje i dwuzdaniowe wypowiedzi jakiś buraczanych tłuków..
Elo
-
Dziwnie się czyta jak o bólu dupska pisze ktoś regularnie rżnięty w bidulku:)
-
Tak przy okazji
[link]
[link]
STADION TO NIE TEATR! FUCK uefa, j**** pzpn!
-
Patrząc na to wszystko z boku , nowy układ WSH-PF to wzmocnienie dla każdej z tych ekip.Mogą razem dużo namieszać
na scenie , w internecie większość kręci beke z tego układu ale wielu sąsiednim ekipom wcale nie jest do
śmiechu.Śląsk-Wisła tu kontakty były już od dawna coraz chłodniejsze.Ta sztama była trzymana przez TSW głównie ze
względu na Lechię.Wielu ludzi przeczuwało , ze to musi kiedyś paść i tak się stało.Ogólnie to w Krakowie po
Śląsku nikt nie rozpacza.Co innego po Lechii , bo Lechia była numer 1 w KRK jeżeli chodzi o zgody.
Lechiści zaskoczyli totalnie wszystkich.Praktycznie zostali sami bez mocnych zgód (Śląsk to jednak nie ta liga
pod względem H co BKS). Obstawiam , ze inne ekipy będą robiły podchody po Lechię i będą próbowały coś przybić.
Ten nowy układ , może spowodować efekt domina i być może to jeszcze nie koniec przetasowań na kibicowskiej mapie
Polski.
na scenie , w internecie większość kręci beke z tego układu ale wielu sąsiednim ekipom wcale nie jest do
śmiechu.Śląsk-Wisła tu kontakty były już od dawna coraz chłodniejsze.Ta sztama była trzymana przez TSW głównie ze
względu na Lechię.Wielu ludzi przeczuwało , ze to musi kiedyś paść i tak się stało.Ogólnie to w Krakowie po
Śląsku nikt nie rozpacza.Co innego po Lechii , bo Lechia była numer 1 w KRK jeżeli chodzi o zgody.
Lechiści zaskoczyli totalnie wszystkich.Praktycznie zostali sami bez mocnych zgód (Śląsk to jednak nie ta liga
pod względem H co BKS). Obstawiam , ze inne ekipy będą robiły podchody po Lechię i będą próbowały coś przybić.
Ten nowy układ , może spowodować efekt domina i być może to jeszcze nie koniec przetasowań na kibicowskiej mapie
Polski.
-
Wideo z waszej ostatniej wizyty w Chorzowie pokazuje, że się bardzo mocno rozwinęliście w stadionowych awanturach przez te 8 lat. Szczególnie jak was ten jeden układowicz z sektora rodzinnego okładał po ryjach. "chuligani haha"extreme126 pisze:A ty co piszesz o tym bełchatowie co było w 2008r. to weź się powieś a nie opowiadasz historie 8 lat wstecz, legii chuligani haha
-
Na prawdę uważasz, że ta jedna osoba rozjebałaby cały sektor Wisły? Takie czasy co mieli wyskoczyć z sektora i go rozjebać? Teraz już nie ma spontanu, jedynie kalkulacja jakie to wyroki by zapadły. Masz jakieś zastrzeżenia to zapewne będziesz miał jeszcze nie raz okazję rozpocząć awanturę, nie na kibice.net, a na stadionie. Chyba, że jednak wtedy zabraknie odwagi?rzutkarny pisze:Wideo z waszej ostatniej wizyty w Chorzowie pokazuje, że się bardzo mocno rozwinęliście w stadionowych awanturach przez te 8 lat. Szczególnie jak was ten jeden układowicz z sektora rodzinnego okładał po ryjach. "chuligani haha"extreme126 pisze:A ty co piszesz o tym bełchatowie co było w 2008r. to weź się powieś a nie opowiadasz historie 8 lat wstecz, legii chuligani haha
Odnośnie naszego nowego sojusznika, dobrze jest wiedzieć, że boli. Boli, bo niektórzy już przeczuwają co się będzie działo.
"Ty co, jeszcze nie wiesz? Jest tajny rozkaz towarzysza Stalina, jeśli k….. się nie przyznaje, trzeba bić, bić, bić…"
-
Dyskutujesz z kolesiem z rzutkarny według, którego w Chorzowie doszło do jakiejś awantury.
Podbiegł chłopaczek z Ruchu pod sektor Wisły, będąc bezpiecznym zza płotem pomachał trochę rękoma i to cała awantura jaka się tego dnia odbyła.
Podbiegł chłopaczek z Ruchu pod sektor Wisły, będąc bezpiecznym zza płotem pomachał trochę rękoma i to cała awantura jaka się tego dnia odbyła.
-
co by nie pisać, jeden jest fakt niezaprzeczalny. gRudzień i jędRas zyskali nowego wafla w postaci lenaRta z Jaworzna.
-
@kosacki z nikim na tym forum nie będę dyskutował. Wkurwia mnie jedynie, że takie kulawe info potem leci i jakieś pelikany z piwnic to łykają,a wiadomo jak jest z kłamstwem. Jakby nikt tego nie dementował to za 2 tygodnie dowiemy się, że jeden typ z Ruchu rozjebał na pięści cały sektor Wiślaków,a potem oddalił się w blasku glorii. Oczywiście byłem na tym meczu i wiem jak to wyglądało. Jedynie takie osły jak rzutkarny, który zapewne nadaje z Zabrza się tym podniecają. Nie ma się zresztą co im dziwić, bo będą mieli jeszcze gorzej na mieście. Tak jak ktoś już zauważył odległość między Krakowem a Chorzowem nie jest aż tak duża, co sprawi, że obie strony będą się często wspomagały.
"Ty co, jeszcze nie wiesz? Jest tajny rozkaz towarzysza Stalina, jeśli k….. się nie przyznaje, trzeba bić, bić, bić…"
-
valo pisze:Obudż sie chlopaku!kogo ma boleć ten was układ niby tylko h?co zrobiliście takiego żeby bać sie was w przeciagu ost 1,5 roku?Ruch walki w klatkach na turnieju plus gorny sląsk,A o Widzewie śłychac tyle że teraz awansował do 3 ligi dotalny zjazd w dol przez 2 lata.Wisła wiadomo fotki,lansowanie sie niby ekipa jest ale c*** wie kto to jest i co to jest niby w kraku trzymaja forme.To w Polsce nikt nie sprawdził ich bo jak sprawdzić zdjecie:)Układ h wwr to tylko jest na reke Ruchowi przejmie fc Wisły pobliskie,podzieli i wypierdoli na koniec.TPŚL pisze:Co Was wszystkich tak boli ten układ. Zrobili sobie układ to niech mają, posypały się Wiśle zgody, ich problem, jeszcze nie raz w Polsce dojdzie do takich układzików, że nie jeden sie zdziwi, takie życie. Same zainteresowane ekipy po czasie sobaczą czy układ na plus czy minus. Zajmujcie się swoim podwórkiem
Daleko mi do Ruchu, Widzewa i Wisły więc nie pij do mnie.
-
taka mała dygresja co do avanti w Chorzowie. Żadna osoba z bandy Wisly nie brała udziału w awanturze a doszło do sytuacji gdzie niektórzy dostawali opieprz przez to że brali udział w awanturze,dzisiaj już wiadomo dlaczego ;)
-
Dzień dobry.
Bardzo proszę o rozważenie administratorów tego forum aby każda rejestracja była płatna. Wiele osób które rejestrowały się na tym forum lata temu, traktuje obecną teraz sytuację za kuriozalną. Myślę, że dobrze by było, aby wrócić do czasów, gdy każdy założony temat na forum dotyczył jego tytułu/nazwy. Na prawdę poprawiłoby to poziom dyskusji, a wysłanie sms-a z kwotą np.5 zł, nikogo z poważnych ludzi nie uderzyłoby po kieszeni a można by poprawić jakość rozmów i przesyłanych wiadomości.
Z kibicowskim pozdrowieniem.
Bardzo proszę o rozważenie administratorów tego forum aby każda rejestracja była płatna. Wiele osób które rejestrowały się na tym forum lata temu, traktuje obecną teraz sytuację za kuriozalną. Myślę, że dobrze by było, aby wrócić do czasów, gdy każdy założony temat na forum dotyczył jego tytułu/nazwy. Na prawdę poprawiłoby to poziom dyskusji, a wysłanie sms-a z kwotą np.5 zł, nikogo z poważnych ludzi nie uderzyłoby po kieszeni a można by poprawić jakość rozmów i przesyłanych wiadomości.
Z kibicowskim pozdrowieniem.
-
Zolpidem Ty jesteś jakimś pozostawionym bez opieki dzieckiem z ADHD, którym zajął się KKN i Ośrodek kibice Razem? Dali Ci laptopa, wpisali "kibice.net" i wygonili do kąta żebyś nie zawracał d***? Jesteś jak Jasiu Tomaszewski w studio TVP na Euro, albo Iwiński w Kropce nad I - p********* p********* p*********, wszędzie musisz dolozyc swoje 3 grosze i na każdy temat się wypowiedzieć? Człowieku, daj sobie na wstrzymanie, bo przez takich forumowiczów jak Ty trzeba przewijać tylko posty jeden za drugim żeby przeczytać jakąś sensowną wypowiedź.
-
Zapomniałaś sie Pasiasta dziewczyno wylogować. idioto.obiektyw100 pisze:kawa na ławe- jestem kibicem Ruchu i nie tylko ja widze hipokryzje i nie tylko ja ale i wielu innych fanatyków Ruchu(zreszta Widzewa i Wisly tez) nie ma zamiaru w tej hucpie uczestniczyć, macie swój chwilowy układ w waskej grupie,ale pogadajcie z kibicami Ruchu(nie H) którzy mówią slusznie ze to co sie stalo to hipokryzja i że nasz klub zawsze był czysty a teraz bedzie zestawiany z waszym klubem o niezbyt chwalebnej przeszlosci
Pisałeś o jakis napisach procracovia w mieście..serio, gdzie one są ?, pseudo graffiti prócz tego na Rondzie Grzegórzeckim które jest wysoko wytrzymują Wam max 2 dni.Sami na forum płaczecie że nie ma sensu malować bo i tak zaraz trzeba naprawiać.
Jakis czas temu na Bieżanowie spotkaliśmy dzieci 10letnie!, baźgrające po Naszych napisach, na pytanie kto Wam to kazał robić..odpowiedź oczywista, Starsi z osiedla Rząka i tekst" bo oni nie chcą sami przychodzic i Nam kazali" ...Hit...
WISŁA ! NOWA HUTA
-
Idą ramie w ramię z konfidentem a noszą koszulki jedras grudzień dwa pedały heheWiniaryPGN pisze:co by nie pisać, jeden jest fakt niezaprzeczalny. gRudzień i jędRas zyskali nowego wafla w postaci lenaRta z Jaworzna.
-
Przyjedź do Krakowa i popytaj kto jest przeciwny temu układowi :)valo pisze:Czy nikt nie widzi i czy nie stara sie zrozumieć że mimo zastraszania fc,osiedli przez sharkow do tej pory jest duży sprzeciw Wislaków?
Mowienie wpadna sharki i najebia opornych i sprzeciwiajacych sie jest smieszne bo nasraja w gniazdo ktore ich karmi.
Zapowiadaja sie ciekawe mecze na reymonta w tym sezonie.
Na fb każdy może być, ale zauważ że te osoby to są osoby w przedziale wiekowym 12-16 lat oraz osoby które są albo z Wrocławia albo Gdańska.
-
Oj byś się zdziwił!!