Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Sjordskold

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Sjordskold » 16.05.2015, 00:45

rdg80 pisze:przestancie sie przekrzykiwac prawda jest jaka jest Lks na dzien dzisiejszy lepszy i tyle a co bylo to juz historia co do umuwionej walki jedni i drudzy wiedza ze nie wiadomo kto by wygral game over
To właśnie widzewski bełkot gorszy niż bluzgi - tak ŁKS jest lepszy (ale tylko na dzień dzisiejszy, bo pojutrze ku.rwa nie wiem zjecie podwójny obiad i nas zajebiecie), wygrane przez nas walki owszem (ale to już historia, przestało boleć dawno i w ogóle kawał soli, nie liczy sę, przedszkole), jedni i drudzy nie wiedzą co by było - wyobraź sobie że my wiemy co by było (na szczęście) i w totolotka to wy sobi wierzcie. I jeszcze game over na koniec, idź schowaj głowę pod poduszkę i oczy zakryj łapkami "nic nie widzę, nic nie słyszę".
Odbiło ci, zbzikowałeś, dostałeś fioła. Ale coś ci powiem w sekrecie. Tylko wariaci są coś warci... (Alice in Wonderland)

iparts.pl

rdg80

Post autor: rdg80 » 16.05.2015, 07:46

ku..prujesz sie a napisalem poprostu jak jest nikt nie pisze ze was zjemy zaraz a game over chodzilo o skonczenie przekrzykiwanie sie tu kazdy ogarniety wie jak jest i tyle i tak stawiaj sobie w totolotka mnie to j**** co ty stawiasz i tyle

rdg80

Post autor: rdg80 » 16.05.2015, 07:49

Sjordskold pisze:
rdg80 pisze:przestancie sie przekrzykiwac prawda jest jaka jest Lks na dzien dzisiejszy lepszy i tyle a co bylo to juz historia co do umuwionej walki jedni i drudzy wiedza ze nie wiadomo kto by wygral game over
To właśnie widzewski bełkot gorszy niż bluzgi - tak ŁKS jest lepszy (ale tylko na dzień dzisiejszy, bo pojutrze ku.rwa nie wiem zjecie podwójny obiad i nas zajebiecie), wygrane przez nas walki owszem (ale to już historia, przestało boleć dawno i w ogóle kawał soli, nie liczy sę, przedszkole), jedni i drudzy nie wiedzą co by było - wyobraź sobie że my wiemy co by było (na szczęście) i w totolotka to wy sobi wierzcie. I jeszcze game over na koniec, idź schowaj głowę pod poduszkę i oczy zakryj łapkami "nic nie widzę, nic nie słyszę".
i jeszcze jedno wy zawsze wiecie co by bylo ale to juz wasza bajka

Uliczny_Wojownik

Post autor: Uliczny_Wojownik » 16.05.2015, 12:25

Czytam to zacne forum od kilku dobrych lat jego poziom obecnie jest bardzo niski brak rzeczowej dyskusji. piszę pierwszy i ostatni raz jak wygląda obecnie sytułacjia w ldz . A Więc tak zyję w tym pieknym miescie lekko ponad 30 lat znam wszystkie jego rewiry specyfikę itp . Na dzień dzisiejszy według mnie Widzew Liczbowo przeważa nad Ełksą jakieś 60 do 40 w % ale jakościowo to już zupełnie inna para kaloszy tu ŁKs jeszcze w znacznijeszym stopniu bije Widzewiaków na głowe bo to na ta chwile wyglada jakieś 65 lub 70% do 30 /35 % na korzyść ełksy Najbardziej Rodowite osiedla to i zarazem najlepsze pod kazdym względem to Teo , Koziny i SP skolej Widzew i tu jest zagadka 3/4 lata wymieniłbym bez wachania Chojny ale Chojny ostatnio bardzo pod upadły Górna jako górniak itp lepiej sie prezentuje niz Chojny co kiedys byloby nie do pomyslenia. Dlatego uważam , że na tą chwilę Sstare Bałuty i Dąbrowa to obecnie najlepsze Bastiony Widzewa DBW zrobiła dużą zwyżkę formy skolej Chojny pod upadłyu. Co do innych osiedli wiadomo Retkinia cała Biała i Widzew Wschód cały czerwony ale jakosciowo nie maja startu do najlepszych osiedli czy to Widzewiaków czy Ełksy. według mnie jeszcze 2/3 lata mizeri pilkarzyków i w ldz zupelnie scena kibicowska juz upada mlodzi wola balety dziewczyny inne rozrywki niż niby ukochany klub i takie sa fakty i to sie tyczy 2 klubów. Co do Widzewa według mnie Łdz nie ma startu do Fan Clubów bo tu jeśli chodzi o cala wojewodzctwo to w 9-0% jest sam Widzew i uważam że te najlepsze czyli ( Zgierz Pabianice Zyrardów Grudziadz czy Bełchatów ) na spokojnie dałoby radę Widzewiaką z Ldz i takie sa fakty nie bez powody Fan Cluby sa Dumą Widzewa. Ale tak jak napisałem wyzej 2/3 lata mizeri pilkarzyków Widzewa i ten stan rzeczy może sie dimentralnie zmienic przynajmniej te pólnocne fan cluby ktore sa naciskane przez Legionistów i każdy o tym doskonale wie co gorsza Widzewiacy sa obecnie w niektorych miastach nawet w defensywie co tutaj oczywiscie sie nie dowiecie ... Przekrzykiwanie się kjto ma lepsza bande jesli chodzi o Ldz to LKS bez dwóch zdan na dzień dzisiejszy jesli chodzi o Cały Widzew tu już o przebiegu starcia nie byłbym tego taki pewien ... to tyle Życzę aby grajki awansowaly obu klubow do najwyzszej klasy rozgywkowej bo widać ze masa ludzi zmieniaja sie Prioruytetety i z roku na rok jest coraz gorzej to tyle.

123alfabet

Post autor: 123alfabet » 16.05.2015, 13:31

jeżeli chodzi ci o
stare Miasto czy Stare Bałuty to też są Ełkaesiacy i powiem ci że byli wcześniej przed Widzewem

Jerzy Killer

Post autor: Jerzy Killer » 16.05.2015, 20:23

Niestety stalo sie ..Spadamy w przepasc . Bo jak inaczej nazwac 2 lige? Pisze tutaj dlatego bo zostalem zbanowany na widzewskich forach jak wiekszosc ludzi na ktorym zalezy dobro Widzewa. Na tych ze forach panowala tzw propaganda Uprawiaja ja tzw kibice na ktorym zalezy dobro klubu ..ha ha taki c***! Sprzedaliscie sie cackowi I kazdy w miare ogarniety to wie .To dzieki wam Widzew jest gdzie jest. MASAKRA! Nigdy nie myslalem ze dozyje takich czasow ze taka parowa legijna zniszcy klub a my nawet palcem nie kiwniemy!

???

Post autor: ??? » 16.05.2015, 21:11

Czy w Łodzi słyszał ktoś o posiedzeniu "raz na wozie, raz pod wozem "?
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.

Sjordskold

Post autor: Sjordskold » 16.05.2015, 23:11

W zasadzie tak. Zupełnie bez napinki i szczerze Widzew ciągle pod wozem.
Odbiło ci, zbzikowałeś, dostałeś fioła. Ale coś ci powiem w sekrecie. Tylko wariaci są coś warci... (Alice in Wonderland)

Cees

Post autor: Cees » 16.05.2015, 23:21

Zupełnie bez napinki to tak jak twoja matka tyle że pod stołem

Sjordskold

Post autor: Sjordskold » 17.05.2015, 02:58

Właśnie za taki brak wychowania
prawdziwą przyjemnością jest napierdalanie typów twojego pokroju
i dokładanie jeszcze trochę nawet po całkowitym ogłuszeniu.
Minus jest taki, że to niemożliwe w realu, gdzie jesteś pizdą i nigdzie się nie udzielasz - po prostu nie istniejesz.
Ale plus taki, że stać cię na podobne teksty wyłącznie w necie, czyli zupełnie bezwartościowo,
bo twarzą w twarz - jestem w 100 % pewien - najzwyczajniej w świecie byś się brudna ścierko posrała.

123alfabet

Post autor: 123alfabet » 17.05.2015, 07:12

spotkaj sie z nim sam na sam wtedy się wyjaśni kto jest pizdą a nie takie pierdolenie

123alfabet

Post autor: 123alfabet » 17.05.2015, 07:36

mieszkam w Łodzi jestem za ŁKsem i nie widze tu zadnej dominacji no chyba że Widzewa bo często wpadaja na limanke

opel

Post autor: opel » 17.05.2015, 08:45

Mieszkasz w naszym mieście i nawet nazwy swojego klubu nie umiesz napisać poprawnie?. Jak Ty jesteś za ŁKSem to ja jestem za Widzewem. Łódź widziałeś pewnie tylko na Google maps.
Łódzki Klub Sportowy

Twoj THC

Post autor: Twoj THC » 17.05.2015, 10:03

Dziwne ze ktos z ŁKS-u nie ustrzeli tego pato czy jak on tam ma inny nick na s teraz. Taka wioska i przechodzi bez echa. Czytac sie nie da ciagle napinanie sie.

Cees

Post autor: Cees » 17.05.2015, 10:08

Sjordskold pisze:Właśnie za taki brak wychowania
Minus jest taki, że to niemożliwe w realu, gdzie jesteś pizdą i nigdzie się nie udzielasz - po prostu nie istniejesz.
Ale plus taki, że stać cię na podobne teksty wyłącznie w necie, czyli zupełnie bezwartościowo,
bo twarzą w twarz - jestem w 100 % pewien - najzwyczajniej w świecie byś się brudna ścierko posrała.
Hehe pisze to facet który napina się w każdym możliwym temacie poczynając od lesznowoli kończąc na wklejaniu zdjęć kondomow w temacie awantur.poza tym jasiu bądźmy poważni, ty nigdy nikogo w życiu nie uderzyłes. Nie masz nawet na to czasu bo kiedy gra twą drużyna ty walczysz na forum.

pato1908gang

Post autor: pato1908gang » 17.05.2015, 11:16

Twoj THC pisze:Dziwne ze ktos z ŁKS-u nie ustrzeli tego pato czy jak on tam ma inny nick na s teraz. Taka wioska i przechodzi bez echa. Czytac sie nie da ciagle napinanie sie.
wioske masz za oknem wiec jak tak możesz mowic? to konto jest jednym z moich dwóch, tyle ze z drugiego nie korzystam z pol roku . Fajnie że tak was wkurwiam tym co pisze i macie już taka psychozę ze myślicie ze wszystko tutaj pisze ja , uważajcie jak będziecie otwierac lodowke w nocy balasy jedne bo się jeszcze zdziwicie hahah.

nadal się przepychajcie wyzywajcie itp od kilku stron nie jest tu pisane albolutnie nic a i tak dyskusja toczy się w najlepsze? o czym o tym kto jest głupszy czy jak ?

zdeptany trawnik

Post autor: zdeptany trawnik » 17.05.2015, 12:03

Sjordskold pisze:Właśnie za taki brak wychowania
Ty gilu piszesz o braku wychowania a jaki tekst pisales o mnie ze 2 strony wczesniej ? Nie mozliwe w realu chcesz to ja sobie wyjasnie z toba 1 na 1 i zobaczymy kto jest p**** bo robisz z siebie mega wojownika a nawet jednej walki z kims od nas nie stoczyłes . Znim pouczysz innych zobacz co ty wypisujesz hipokryto chyba ze juz konta mylisz co z którego pisales

123alfabet

Post autor: 123alfabet » 17.05.2015, 12:40

opel pisze:Mieszkasz w naszym mieście i nawet nazwy swojego klubu nie umiesz napisać poprawnie?. Jak Ty jesteś za ŁKSem to ja jestem za Widzewem. Łódź widziałeś pewnie tylko na Google maps.
a Ty pewnie tylko z książki pisałem z telefonu,mieszkasz gdzieś na osiedlu co jest Widzew? chyba nie i nie wiesz jak jest

123alfabet

Post autor: 123alfabet » 17.05.2015, 12:47

powinieneś posprawdzać kropki i przecinki każdemu.powinny być stare dobre ziny i nikt do literówki się nie przypierdalał

123alfabet

Post autor: 123alfabet » 17.05.2015, 12:59

ja p******* magister się znalazł albo premier,możesz być za Widzewem bo pewnie stadion na ŁKSie widziałeś tylko na gogle maps:)

Thor1910

Post autor: Thor1910 » 17.05.2015, 13:18

Były piłkarz ŁKS został łódzkim policjantem i... patroluje na Widzewie
Przyznaje, że wychodząc na ulicę w mundurze, myślał, że jest rozpoznawalny jako były sportowiec. - Ja już na dzień dobry w swoim oddziale prewencji usłyszałem, że rejonem patrolowania naszej grupki jest Łódź-Widzew. Zastanawiałem się, czy to jakaś kara, bo potem, patrolując ulice, byłem przerażony. Nie mogłem pozbyć się wrażenia, że mam wypisane na czole: "To ja, Krysiński, ten z ŁKS-u". Bałem się, że wszyscy mnie rozpoznają. Na szczęście, nie rozpoznali - opowiada. - W ogóle od czasów, w których grałem, środowisko kibiców ŁKS-u trochę się zmieniło. Niektórzy z tych, co mnie pamiętali, nie wytrzymali. Słyszałem od nich: "Ty psem?!". Jakbym nie wiadomo, co robił. Inni docenili, że czymś się zająłem i nie zostałem żulem na emeryturze bez pomysłu na siebie.
Pamiętam też ostatnie derby Łodzi, kiedy gorąco zaczęło się robić jeszcze przed stadionem. My musieliśmy prowadzić ten mój nieszczęsny, kochany ŁKS.
:-))))
:mrgreen:

berserk1908

Post autor: berserk1908 » 17.05.2015, 14:51

Thor1910 pisze:
Były piłkarz ŁKS został łódzkim policjantem i... patroluje na Widzewie
Przyznaje, że wychodząc na ulicę w mundurze, myślał, że jest rozpoznawalny jako były sportowiec. - Ja już na dzień dobry w swoim oddziale prewencji usłyszałem, że rejonem patrolowania naszej grupki jest Łódź-Widzew. Zastanawiałem się, czy to jakaś kara, bo potem, patrolując ulice, byłem przerażony. Nie mogłem pozbyć się wrażenia, że mam wypisane na czole: "To ja, Krysiński, ten z ŁKS-u". Bałem się, że wszyscy mnie rozpoznają. Na szczęście, nie rozpoznali - opowiada. - W ogóle od czasów, w których grałem, środowisko kibiców ŁKS-u trochę się zmieniło. Niektórzy z tych, co mnie pamiętali, nie wytrzymali. Słyszałem od nich: "Ty psem?!". Jakbym nie wiadomo, co robił. Inni docenili, że czymś się zająłem i nie zostałem żulem na emeryturze bez pomysłu na siebie.
Pamiętam też ostatnie derby Łodzi, kiedy gorąco zaczęło się robić jeszcze przed stadionem. My musieliśmy prowadzić ten mój nieszczęsny, kochany ŁKS.
:-))))
Koniec świata, Bogowie w Vallhalli pospadali z wrażenia z krzeseł :D
Czy ŁKS jest nadal sztywna ekipą, skoro jeden z setek kopaczy, który przewinął sie przez ten klub i 15 lat temu zagrał kilkanaście meczy został psem??

Aha i jak cytujesz jakiś artykuł, to cytuj wszystko, a nie wybiórczo :)
Co ciekawe, docinek na temat "świętej wojny" pomiędzy kibicami Widzew i ŁKS nie brakuje także w policji. - W moim oddziale prewencji wiedzieli, kim jestem. Moi dowódcy, pod którymi służę, są świetnie zorientowani w sprawach kibicowskich i niestety kibicują Widzewowi. Policjant kadrowy, który przyjmował mnie w Komendzie Wojewódzkiej, zacierał ręce z uśmiechem: "Czekają na ciebie".
We Włocławku tylko ŁKS!!!

Dainty B.

Post autor: Dainty B. » 17.05.2015, 15:00

Tak, ale zapominasz czyj proporczyk byly komendant glowny mial na swoim biurku :-)

Bzdurna licytacja. Pare lat temu jak mi wyjebali szybe w aucie, zgloszenie przyjmowal pies z vlepka twojego klubu na laptopie.
Czego to dowodzi?

:-)

Wsrod pieskow wielu jest sympatykow roznych klubow. Nie tylko lodzkich...

berserk1908

Post autor: berserk1908 » 17.05.2015, 15:14

Ale ja to doskonale rozumiem i nie ja zaczynam takie bzdurne licytacje

j**** mnie czy jakiś wąs ma taką czy sraką wlepkę czy proporczyk.

Śmiać mi się tylko chce, z twojego kolegi po szalu, który wywleka takie głodne kawaki w temecie kibicowskich, jako dowód na sam nie wiem co.
We Włocławku tylko ŁKS!!!

opel

Post autor: opel » 17.05.2015, 15:20

123alfabet pisze:
opel pisze:Mieszkasz w naszym mieście i nawet nazwy swojego klubu nie umiesz napisać poprawnie?. Jak Ty jesteś za ŁKSem to ja jestem za Widzewem. Łódź widziałeś pewnie tylko na Google maps.
a Ty pewnie tylko z książki pisałem z telefonu,mieszkasz gdzieś na osiedlu co jest Widzew? chyba nie i nie wiesz jak jest
Pudło misiu mieszkam na Janowie . P.S. jakie to ma znaczenie, że pisałeś z telefonu? Albo umiesz pisać nazwę "swojego" klubu, albo nie. O twoich wypocinach na temat Limanki nawet nie wspomnę. Nie pisz już nic więcej w imieniu Łódzkiego Klubu Sportowego. Specjalnie dla Ciebie napisałem z telefonu - można?, można.
Łódzki Klub Sportowy

Thor1910

Post autor: Thor1910 » 17.05.2015, 15:53

Psy jak psy, wiadomo wielu z nich z kimś sympatyzuje. Ale akurat ten piłkarzyna mocno się z wami utożsamia, i pamiętam że siedział z wami na galerze. Warto też wczytać się w te zdania:
Niektórzy z tych, co mnie pamiętali, nie wytrzymali. Słyszałem od nich: "Ty psem?!". Jakbym nie wiadomo, co robił. Inni docenili, że czymś się zająłem i nie zostałem żulem na emeryturze bez pomysłu na siebie.
Jak widać niektórzy z was popierają go, że został psem :)

123alfabet

Post autor: 123alfabet » 17.05.2015, 16:31

no pudło misiu nie do Ciebie tu pisałem ale widać że lubisz się kłucić ,pomieszkaj troche na starym mieście to pogadamy

c

Sjordskold

Post autor: Sjordskold » 17.05.2015, 18:05

zdeptany trawnik pisze:Ty piszesz o braku wychowania a jaki tekst pisales o mnie ze 2 strony wczesniej ?
Boże. Zraniłem cię. Przepraszam.

pato1908gang

Post autor: pato1908gang » 17.05.2015, 19:20

Po 1 mylicie Krysiaka , piłkarza który się faktycznei z nami utożsamiał i my z nim tez się utozsamialismy, z Krysińskim który jest bohaterem tego artykułu i był jednym z wielu grajkow którzy się przewineli. Jeśli ktoś nie ma pojęcia o czym pisze a chce się dojebac to c*** mu w dupe.
Po 2 wszędzie na rejonach zdominowanych przez jednych psy mają nastawienie anty , i widać to po vlepkach kubkach plakatach i innych prowokacjach które k**** robią , jak to dla kogos nowość to za mało widział.

cobytu

Post autor: cobytu » 17.05.2015, 20:11

Thor1910 pisze:Psy jak psy, wiadomo wielu z nich z kimś sympatyzuje. Ale akurat ten piłkarzyna mocno się z wami utożsamia, i pamiętam że siedział z wami na galerze. Warto też wczytać się w te zdania:
Niektórzy z tych, co mnie pamiętali, nie wytrzymali. Słyszałem od nich: "Ty psem?!". Jakbym nie wiadomo, co robił. Inni docenili, że czymś się zająłem i nie zostałem żulem na emeryturze bez pomysłu na siebie.
Jak widać niektórzy z was popierają go, że został psem :)

ja pirdole co za afera z d***...korwa jak sie nie macie o co dojebac to nie robcie afer na sile bo to slabe stasznie... Jak dzieci.. Nie masz powaznych powodow zeby sie dojebac do kibicow ŁKS Łódź to siedz cicho na pizdzie alboo skocz na panienki I daj ku*** na luz do c**** pana...
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

Thor1910

Post autor: Thor1910 » 17.05.2015, 23:08

Nie mam 15 lat by nie odróżniać krysiaka od krysińskiego. Było/jest kilku piłkarzy z którymi się utożsamialiście. Krysiński co prawda nie ten kaliber co krysiak, sagan czy sypniewski, ale też był jednym z waszych ulubieńców. A afery z d*** to kręcicie wy jak to wymyślone z CSKA czy z Dż...

cobytu

Post autor: cobytu » 17.05.2015, 23:42

Thor1910 pisze:Nie mam 15 lat by nie odróżniać krysiaka od krysińskiego. Było/jest kilku piłkarzy z którymi się utożsamialiście. Krysiński co prawda nie ten kaliber co krysiak, sagan czy sypniewski, ale też był jednym z waszych ulubieńców. A afery z d*** to kręcicie wy jak to wymyślone z CSKA czy z Dż...

Afera z d*** powtarzam.Jak bedziesz mial jakies powazne powody I argumenty to pisz.Wielu Twoich kolegow po przygodzie z kibicowaniem znalazlo prace w policji.Wielu Twoich.Moich I innych kibicow w calym kraju.Tylko jakie to ma znaczenie jak to najczesciej byli zwykli kibice albo jak w tym przypadku pillkarz?! Po co to jest w ogole omawiane na tym foru? Co to ma zmienic? Po c*** ja sie pytam?
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

N1908

Post autor: N1908 » 18.05.2015, 00:43

Przepraszam ale jakie znaczenie ma to kim został jakiś grajek do sytuacji z województwie? Wystarczyło,że w "gazecie" były słowa ŁKS i policja i już sensacja. Słowo "Widzew" też tam padło. Ale walcie teraz pięć stron o tym. Tak,był piłkarzem i chuliganem,został psem,ludzie kochani...dajcie żyć.

123alfabet

Post autor: 123alfabet » 18.05.2015, 07:54

na Ciesielskiej mieli wlepki Widzewa:)

123alfabet

Post autor: 123alfabet » 18.05.2015, 08:20

tak samo jak Łabędzie z Czarnym na rudzie mieszkali a Gebels na Orla i Sztywny na Abramowskiego

123alfabet

Post autor: 123alfabet » 18.05.2015, 09:08

pewnie Opel tego nie wiedział

ponadwami

Post autor: ponadwami » 18.05.2015, 13:22

Widzew ma jakiś zakaz czy normalnie wybiera się do Lubina? Tak na marginesie to trochę ironia losu, że kolejny raz będą świętować tam spadek.

EL 1910

Post autor: EL 1910 » 18.05.2015, 14:43

Widzew ma jeszcze zakaz na Zagłębie. Zakaz ciągnie się od ostatniego meczu poprzedniego sezonu.

Mniejszawto1

Post autor: Mniejszawto1 » 23.05.2015, 19:04

Podział administracyjny teren administracyjnym, ale jak w mieście mniej więcej bierze się pod uwagę granice Żubardzia i Żabieńca, potocznie w którym miejscu przyjmowana jest granica? I ogolnie na dzień dzisiejszy jak sytuacja na Żabieńcu ? ( To drugie pytanie może być PW )

ODPOWIEDZ