Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
c*** tobie w dupe bo w takim razie c**** wiesz, bo może to nie prawda że Lechia wiedziała o wszystkim przed faktem i wypieła się ?
I może to nie prawda że Lechia wraz z ŁKSem, Śląskiem i Motorem latała w Marsylii i jak ich chłopcy z nowej koalicji spotkali to postanowili skracić? I to zrobili?
I może to nie prawda że Lechia wraz z ŁKSem, Śląskiem i Motorem latała w Marsylii i jak ich chłopcy z nowej koalicji spotkali to postanowili skracić? I to zrobili?
-
Moja d*** jest zajeta, twoja matka mi ja wylizuje.oli1988 pisze:c*** tobie w dupe bo w takim razie c**** wiesz, bo może to nie prawda że Lechia wiedziała o wszystkim przed faktem i wypieła się ?
tak tak, masz w zupelnosci racje, jutro poczytaj kolejne posty i nadal udawaj kumatego cweluchu w dupe rzniety.
-
W********** pajacu j***** bo sie ciebie czytać nie da. Jestes taka sama ku*** jak zlopiden idiotoWadowicKie pisze:Moja d*** jest zajeta, twoja matka mi ja wylizuje.oli1988 pisze:c*** tobie w dupe bo w takim razie c**** wiesz, bo może to nie prawda że Lechia wiedziała o wszystkim przed faktem i wypieła się ?
tak tak, masz w zupelnosci racje, jutro poczytaj kolejne posty i nadal udawaj kumatego cweluchu w dupe rzniety.
-
wyobraźcie sobie taką sytuację pazie, była sobie zgoda nazywana XYZ. Była ona od dawien dawna gdzie większość dzieciarni z tego forum nie była jeszcze w planach, to były pierwsze razy jak matka najebana dawała d*** na dyskotekach i wtedy miało to swój początek. Na początku chodziło kto więcej wypije i ustanie na nogach, nie patrzono na grubość portfela bo na wino można było użebrać pod sklepem. Nastały czasu internetu, czasów w których bez pierdnięcia można było zrobić z siebie mistrza świata i okolicznych wiosek. W tym czasie zaczęli działać na grubszą skalę chulygany z jednego z krakowskich klubów, modny stał się mefedron, mdma, marihuanen, szpryca dla koksów pożyczone części do vw, merca i audi itp. rzeczy. Niestety Ci chłopcy mieli pewien problem, bo w swoim mieście, mieli konkurencję na bazarku i możliwe, że nawet rynek zbytu większy. Do tego asortyment, jedni kupowali gołębie, drudzy szpryce inni byli zainteresowani maczetami z wygrawerowanym imieniem czy np. gazem lzawiącym. Interes jako tako się kręcił, ale bez większych zysków. Ów bandziora miała też swoich przyjaciól w różnych częściach Polski, ale ponoć daleko, słabe połączenie kolejowe i ogólnie c**** to się kaliło bo daleko. Więc długo nie myśląc chłopaki postanowili coś przyszponcić z tematem i w delegację pojechali przedstawiciele handlowi, toż to na wschód gdzie ich koledzy nie chcieli się podzielić zyskami a mieli podpisane umowy handlowe, nie myśląc długo znaleźli pomniejsze jarmarki i kanaliki przerzutowe, toż to na zachód gdzie inni chłopcy jako szanowani kontrahenci mieli też swój rynek zbytu i kolegów w centralnej Polsce, gdzie swego czasu też im się dobrze wiodło pod względem sprzedawania kotów w worku i kólek do roweru. Wróbelki ćwierkają, że akurat oni mieli to genetycznie uwarunkowane ;) Ogólnie patrząc na to wszystko z boku ktoś powiedziałby, zaraz chwileczkę przecież ku*** oni nie są potentatami w sprzedawaniu broni, narkotyków, papierosów bez banderoli, ćmagi, kradzionych samochów i części do nich, nie wspominając o dupach swoich sióstr w burdelach, przecież to honorowi ludzie z zasadami. Otórz nie moje robaczki, czasy się tak popierdoliły, że te wszystkie sztywne bandziory, te chulygany z piekła rodem to nic innego jak grupy przestępcze trzymające za pysk młyny. Dlatego współczuje wam drodzy kibice, że dawno nikt se liścia nie przypierdolił, a teraz ma czelność lamentować.
wracając to tych przetasowań, już dawno wiedzieli jedni drudzy i trzeci co się świeci, tylko nikt nie ma jaj zeby tu o tym napisać bo owe GTW zabroniły pod groźbą wpierdolu zapewne, i tak się właśnie kończy, a właściwie dawno się już skończyła Polska scena kibicowska. Można by pisać i pisać te bajki, ale czy jest sens? ja czekam na te MŚ u ruskich jak wyłapiemy w******* na każdym kroku, bo jesteśmy bardziej podzieleni przez interesy i kolesiostwo niż partie w sejmie. Możecie mnie zjebać jak burą sukę za to co napisałem, zapraszam mam na to wyjebane. Część sobie wymyśliłem część gdzieś usłyszałem, część jest prawdą. Scenariusz tak czy siak jest tak samo prawdopodobny jak wasze domysły gałgany. I jeżeli da się to zrobić to proszę moda niech skasuje moje konto, bo tak czy siak to ostatni post na tym pożal się Boże forum...
wracając to tych przetasowań, już dawno wiedzieli jedni drudzy i trzeci co się świeci, tylko nikt nie ma jaj zeby tu o tym napisać bo owe GTW zabroniły pod groźbą wpierdolu zapewne, i tak się właśnie kończy, a właściwie dawno się już skończyła Polska scena kibicowska. Można by pisać i pisać te bajki, ale czy jest sens? ja czekam na te MŚ u ruskich jak wyłapiemy w******* na każdym kroku, bo jesteśmy bardziej podzieleni przez interesy i kolesiostwo niż partie w sejmie. Możecie mnie zjebać jak burą sukę za to co napisałem, zapraszam mam na to wyjebane. Część sobie wymyśliłem część gdzieś usłyszałem, część jest prawdą. Scenariusz tak czy siak jest tak samo prawdopodobny jak wasze domysły gałgany. I jeżeli da się to zrobić to proszę moda niech skasuje moje konto, bo tak czy siak to ostatni post na tym pożal się Boże forum...
-
Jedyne prawdziwe od dawien dawna zdanie na tym forum.bhbd88 pisze:
i tak się właśnie kończy, a właściwie dawno się już skończyła Polska scena kibicowska.
-
Jak nie wiedzieli jak było na kibice.net pisane :D :D :Doli1988 pisze:c*** tobie w dupe bo w takim razie c**** wiesz, bo może to nie prawda że Lechia wiedziała o wszystkim przed faktem i wypieła się ?
Wisła ułożyła się z Ruchem bo im to na ręke. Ruch dobry chuligańsko na śląsku, nie jeździ na kadrę więc nie mają nic do stracenia (Marsylia). Wisła ma pieniądze, a Lechia nie jest im potrzebna bo mają obejścia, tym bardziej Śląsk. Ruch ma z tego układu same korzyści, pompki z Ruchu będą obstawiać bramki w Krk i do tego będą do nich spływały profity plus inne cuda na których da się zarobić, bo liczy się tylko kasa. A jeszcze Ruch wciąga w to wszystko Widzew, który liczy też na zastrzyk gotówki, a ci ślepo idą za wizją pieniędzy i tworzeniem super chuligańskiej triady kosztem honoru i pomysłem, że przy okazji może najebią ŁKS jeszcze na kadrze :)
Lechia i Śląsk wiedząc o tym co się kręci odapalają miastowych z Wisły, którzy w ramach zemsty robią to co robią czyli jadą składem, plus zarzucają tym ekipą, że układają się z innymi, bo idą z nimi w przemarszu (chociaż zbiórka ta na której byli, była ogólnopolską zbiórką i każda normalna ekipa wiedziała o niej).

-
Father23 pisze:Podobno lada dzień ma być przybity układ między Lechem a Pogonią.
Oficjalnie chodzi o przeciwwagę dla Kotwicy Kołobrzeg i Hansy Rostock, nieoficjalnie mówi się o uporządkowaniu rynku jagodzianek sprzedawanych bezpośrednio na bałtyckich plażach, do Ustki włącznie.
Ptaszki ćwierkają że jagody spod Poznania są lepsze, ale piekarze w Szczecinie zdecydowanie tańsi.
hahahaa ale debil!!! a gdzie ty masz lasy jagodziane w okół Poznania??? gra idzie o lasy skwierzynieckie!!!!
ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY ! ! !
-
Znam i takich, którzy z pieniędzy z tzw "puszki" na...oprawy żyją na całkiem przyzwoitym poziomie ;) Tak właśnie wygląda nasza scena "kibicowska" - hajs, hajs i jeszcze raz hajs.bhbd88 pisze:wyobraźcie sobie taką sytuację pazie, była sobie zgoda nazywana XYZ. Była ona od dawien dawna gdzie większość dzieciarni z tego forum nie była jeszcze w planach, to były pierwsze razy jak matka najebana dawała d*** na dyskotekach i wtedy miało to swój początek. Na początku chodziło kto więcej wypije i ustanie na nogach, nie patrzono na grubość portfela bo na wino można było użebrać pod sklepem. Nastały czasu internetu, czasów w których bez pierdnięcia można było zrobić z siebie mistrza świata i okolicznych wiosek. W tym czasie zaczęli działać na grubszą skalę chulygany z jednego z krakowskich klubów, modny stał się mefedron, mdma, marihuanen, szpryca dla koksów pożyczone części do vw, merca i audi itp. rzeczy. Niestety Ci chłopcy mieli pewien problem, bo w swoim mieście, mieli konkurencję na bazarku i możliwe, że nawet rynek zbytu większy. Do tego asortyment, jedni kupowali gołębie, drudzy szpryce inni byli zainteresowani maczetami z wygrawerowanym imieniem czy np. gazem lzawiącym. Interes jako tako się kręcił, ale bez większych zysków. Ów bandziora miała też swoich przyjaciól w różnych częściach Polski, ale ponoć daleko, słabe połączenie kolejowe i ogólnie c**** to się kaliło bo daleko. Więc długo nie myśląc chłopaki postanowili coś przyszponcić z tematem i w delegację pojechali przedstawiciele handlowi, toż to na wschód gdzie ich koledzy nie chcieli się podzielić zyskami a mieli podpisane umowy handlowe, nie myśląc długo znaleźli pomniejsze jarmarki i kanaliki przerzutowe, toż to na zachód gdzie inni chłopcy jako szanowani kontrahenci mieli też swój rynek zbytu i kolegów w centralnej Polsce, gdzie swego czasu też im się dobrze wiodło pod względem sprzedawania kotów w worku i kólek do roweru. Wróbelki ćwierkają, że akurat oni mieli to genetycznie uwarunkowane ;) Ogólnie patrząc na to wszystko z boku ktoś powiedziałby, zaraz chwileczkę przecież ku*** oni nie są potentatami w sprzedawaniu broni, narkotyków, papierosów bez banderoli, ćmagi, kradzionych samochów i części do nich, nie wspominając o dupach swoich sióstr w burdelach, przecież to honorowi ludzie z zasadami. Otórz nie moje robaczki, czasy się tak popierdoliły, że te wszystkie sztywne bandziory, te chulygany z piekła rodem to nic innego jak grupy przestępcze trzymające za pysk młyny. Dlatego współczuje wam drodzy kibice, że dawno nikt se liścia nie przypierdolił, a teraz ma czelność lamentować.
-
zeby nie było jebąłem sie w otoż, sorry mój błond :P (hahaha ;) przpepraszam mame - jest polonistką niestety mój umysł jest bardziej ścisły
-
Większość z Was jest tu taką spierd olina umysłową oderwaną od rzeczywistości że szkoda gadać a najwiekszą są Ci co myslą że poprzez akcje i wydarzenia na facebooku przywrócą dawne TKWM i przegonią WSH... no kur...a. Snucie o narko-układzie też jest niczego sobie barany do tego nie potrzeba układów a nawet one przeszkadzają. Śląsk i Lechia postapiły jak każdy widzi zerwały zgode i prawdy też się nie dowiemy i a czekanie niektórych na oświadczenia w których będą konkrety to nastepny przejaw poje...a. Żale, lamenty nic tu nie dadza a jak ktoś ma kolege w Gdańsku czy Wrocławiu to nikt nie każe mu iść z nim na noże tylko dalej bedą tymi wielkimi ,,braćmi'' poprostu nie zchlejecie mordy raz na poł roku przy okazji meczu. a co do akcji z Francji stało się jak się stało a wiekszość z nas zna te wydarzenia z portali i internetu wiec zamknąć japy kto z kim tam był po co i dlaczego. Ciesz cie się mistrzostwami bo jest szansa na ćwierćfinał a sprawy układów i snucia na każdym kroku teori spiskowych zostawcie tym ,,decyzyjnym'' . a i tak apropo mi się wydaje że każdy z nas jest kibicem swojego klubu i na nim się skupmy a zgody były będą jeszcze nie raz zawierane i zrywane.
-
Wyobraź sobie że oprócz gimbazy siedzą tu ludzie którzy wiedzą więcej niż ci się wydaje.
-
O co Ci chodzi tak naprawdę , przecież Kazdy wie że tsw z ruchem zrobili układ żeby wyjebac z interesu ksggks w Małopolsce i na śląsku ... ogłosili go przed euro , bo raz że już jakiś czas smigali i by " ludzie zaczęli rozkminiac " , a dwa chcieli pokazać od razu że ten układ niby taki wielce H, i nie chodzi wcale o interesy . Wiedzieli też prawdopodobnie że osobno jako Ruch i jako Wisła we Francji nie mogliby nic poswirowac , bo szybko by byli przez resztę sprowadzeni....MazowieckieTSW pisze:Większość z Was jest tu taką spierd olina umysłową oderwaną od rzeczywistości że szkoda gadać a najwiekszą są Ci co myslą że poprzez akcje i wydarzenia na facebooku przywrócą dawne TKWM i przegonią WSH... no kur...a. Snucie o narko-układzie też jest niczego sobie barany do tego nie potrzeba układów a nawet one przeszkadzają. Śląsk i Lechia postapiły jak każdy widzi zerwały zgode i prawdy też się nie dowiemy i a czekanie niektórych na oświadczenia w których będą konkrety to nastepny przejaw poje...a. Żale, lamenty nic tu nie dadza a jak ktoś ma kolege w Gdańsku czy Wrocławiu to nikt nie każe mu iść z nim na noże tylko dalej bedą tymi wielkimi ,,braćmi'' poprostu nie zchlejecie mordy raz na poł roku przy okazji meczu. a co do akcji z Francji stało się jak się stało a wiekszość z nas zna te wydarzenia z portali i internetu wiec zamknąć japy kto z kim tam był po co i dlaczego. Ciesz cie się mistrzostwami bo jest szansa na ćwierćfinał a sprawy układów i snucia na każdym kroku teori spiskowych zostawcie tym ,,decyzyjnym'' . a i tak apropo mi się wydaje że każdy z nas jest kibicem swojego klubu i na nim się skupmy a zgody były będą jeszcze nie raz zawierane i zrywane.
chcieli odpulic slask, a nie wiedzieli że ich Śląsk z Lechią sami odpalą... teraz będą robić wszystko żeby w układ wciągnąć tez Widzew , bo zostali jakby nie było sami z Ruchem, ze sporym porym ciśnieniem w swoją stronę z reszty Polski... Widzew w końcu dolaczy, bo ruch to ich jedyna zgoda i z niczyim zdaniem tutaj liczyć się nie musza....
Mnie ciekawi jak będą wygladaly mecze kadry w Gdańsku, Warszawie czy Wrocławiu i ciekawe sceny możemy oglądać , biorąc pod uwagęz e na Euro skisla z nowymi koleżankami wywineli taki numer i z partyzanta się wjebali w co by nie mówić nie żaden zorganizowany skład , tylko zwykła zbieranie
Zdobywcy wielu głów.
-
Tylko ciekawe czy się będą pokazywać teraz na tych meczach reprezentacji w Warszawie Gdańsku czy Wrocławiu bo wątpię ;)
-
Cytując klasyka, masz ty rozum i godność człowieka? Dzień przed tym jak Lechia zerwała zgodę z Wisłą pierdoliłeś, że Lechii taka sytuacja odpowiada, bo przecież na pewno już by coś z tym zrobili. Pokazałeś jaki jesteś kumaty, więc może po prostu zamknij się i przestań pisać o sprawach o których gówno wiesz.Wantedx pisze:jeśli juz ktoś pisze te oswiadczenia (według mnie to smieszne) to mogly by chociaz byc w 100 % prawdziwe, ale c*** z tym
widze ze teraz najbardziej znienawidzonymi klubami w PL są Wisła,Ruch i RTS a to tylko dlatego ze rozpadła sie triada...a chuuj wam do tego, wiekszosc z was nigdy nawet nie była na meczu swojej zgody a sie udzielacie w nie swoich sprawach. A to że ktos tam dostał po łbie na euro.. to dobrze, chociaz nie ma pierdolenia ze polskie ekipy nic nie robią, nie było band z Ukrainy wiec oberwało sie innym- zycie a wy pizdy zamknijcie juz te mordy
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
nigdy nie zejdę na złą stronę.
-
Wantedx po co prowokujesz mojego syna?
-
syn pozwolil wiec chyba moge? zgoda wymaga poswiecen a bartus jest ze mnie bardzo dumny
-
narazie sa kwasy ostre,bo t. uznaje sie za ojca a lech mowi ze to chlop od nich,poki tego nie wyjasnimy chrzciny odwołane,bede informowac na biezaco
-
sam wiesz jak u nas ze zbiorkami na oprawy,na ciazowy by nie starczylo a co dopiero na ojcowski :(
-
Panowie opanujcie się trochę bo ten internet was totalnie pochłonie. Mamy już oficjalne stanowisko PS i WSH i tyle w tym temacie. Dla mniej obeznanych na naszej scenie kibicowskiej jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi i kasę. Jest teraz EURO gra kadra i to powinien być priorytet! Później zajmiecie się Pucharowiczami: Legią, Cracovią ,Zagłębiem oraz Piastem. Ale nie martwcie się już 15 lipca w Płocku startuje TME !
-
haha czemu tak sie nie ładnie zwracasz i kazesz ''zamknac mordy'' czyzbys nie mogl przepalic wlasnie tego jak wyglada zycie??Wantedx pisze:jeśli juz ktoś pisze te oswiadczenia (według mnie to smieszne) to mogly by chociaz byc w 100 % prawdziwe, ale c*** z tym
widze ze teraz najbardziej znienawidzonymi klubami w PL są Wisła,Ruch i RTS a to tylko dlatego ze rozpadła sie triada...a chuuj wam do tego, wiekszosc z was nigdy nawet nie była na meczu swojej zgody a sie udzielacie w nie swoich sprawach. A to że ktos tam dostał po łbie na euro.. to dobrze, chociaz nie ma pierdolenia ze polskie ekipy nic nie robią, nie było band z Ukrainy wiec oberwało sie innym- zycie a wy pizdy zamknijcie juz te mordy
ŁKS ostatecznie ogarniał pochód Polskich ekip , i szła w nim zdecydowana wiekszosc takowych - oprocz Was oczywiscie i Waszych przydupasów...
Wiecie jak wyglądała sila bojowa w nim, bo obcinaliscie nas napewno wielokrotnie.
Pochod doszedł do stadionu, praktycznie wszyscy weszli, miedzy innymi ŁKS wszedl juz dawno na mecz , Lechia i inni tak samo, i co wtedy robi najwieksza obecnie siła chuliganska Polski ?
Wpierdala sie pod stadion gdzie jest kilkunastu z Wrocławia, i pojedyncze osoby z roznych ekip czekające na spoznialiskich i popijajacy sobie piwko, i napierdalacie wszystkich jak popadnie, w tym przypadkowych pikoli ktrozy akurat sie znalezli tam gdzie nie powinni. Akurat los chcial ze wyłapal konkretnie tez chłopak z Lechii, z którą zgode ponoc jeszcze cały czas chciała dogadywac Wisłą..
Czemu wielcy Ludzie Honoru nie pokazaliscie swojej siły wtedy kiedy szanse byłyby wyrownane i wszystkie ekipy były w miare zebrane i szły razem ? jesli tak Was wkurwia ŁKS który to ogarniał, i szedł na czele, Lechia Slask Motory i inni, ze chcieliscie cos udowodnic na kadrze - to tak wielka siła jak Widzew Ruch i Wisła mogli ich przeciez atakowac jak byli zebrani - zeby fatkycznie sprawdzic ile kto warty...
Czyzbyscie mieli swiadomosc po tym co zobaczyliscie, ze koalicja 3 klubów ktore uwazają sie za absolutny top H w PL, to było jednak za mało zeby potanczyc w równych siłach, i pompki z Wisly obmysliły inny plan zeby tego dnia sie pokazać :-) ??
Pamietacie mecz kadry z Białorusią na Widzewie w 2002 ? ŁKS wtedy ze zgodowiczami wpada w troche ponad 100 osob, w momencie najwiekszego młyna pod kasy , bez zadnych kalkulacji ani zbednych przemyslen.
Wtedy Widzew chcial zrobic swoje wielkie zwyciestwo, bo przeciez razem z wiekszoscia ekip ktora wtedy była pod kasami RTSu obronili się, a ŁKS zrobił wg nich jedynie ''pokazówke''.
Natomiast teraz tez robicie c*** wie co z tego co W&R pokazali na kadrze, i teraz jest git , bo ktos tam dostał morde, i bardzo dobrze , bo to kadra itp... typowe dla Ludzi Honoru...
PATO 1908 GANG
-
Gamoniu... jak tobie trzeba oficjalnych info danej grupy o dacie zawarcia układu, to ja nie mam pytań. Jaką trzeba być tępą dziką, żeby na podstawie oświadczenia z d*** puszczonego, wysuwać takie wnioski?Smiech pisze:Edekzkrainykredek pisze:Nie wierz w bzdury wypisywane przez rekinków. Się przestraszyli bojkotu własnych kibiców i wypisują nagle bzdury na fejsbukach, że niby nie mieli na nic wpływu. Wpływ mieli taki, że będąc zgodą Śląska jednego dnia składali kwiaty na grobie Rolika, a drugiego dnia jego mordercą lizali d***. Jak to nazwać to każdy sobie sam odpowie według własnych wartości.minimini pisze:propsy Lechia i propsy Śląsk za rozjebanie kilkunastoletnich zgód przez internet i swoich upośledzonych kolegów.
Hehe, ja tam szarksom wierze być może są to "skurwysyny" ale ciężko nimi nie być żyjąc w takim pojebanym mieście jak Kraków, ale raczej jak walą to zawsze prosto z mostu :D :D hehe . Jak dla mnie to Śląsk i Lechia się ośmieszyły i będą teraz robić dobrą mine do złej gry, ich źródło informacji to kibice.net i gimbaza pisząca tutaj :D, bo tu się pojawiły pierwsze informacje o zawarciu układu, zerwaliście zgodę przez układ z Ruchem którego okazało się że nie było bo został zawarty dzisiaj :D, wcale nie zdziwiłbym się jakby ten wyjazd wiślaków na fete Widzewa też się okazał ściemą którą podłapaliście znowu z tego forum haha ku*** od zolpidema podlapaliscie :D :D. Przynajmniej Tsw nigdy nie pozowało i nie robiło się za wielkich ludzi zasad i honoru, Wy za to Śląsk robicie się za wielkich "LUDZI ZASAD" a z tego co wiem to jeszcze przed tymi sławetnymi wydarzeniami z marsylii gdzie od szarksow w******* dostaliście już leciały na ulicach Wrocławia teksty "WTSK" j**** wisłe i tak dalej więc można powiedzieć że wy po zerwaniu zgody określiliście sie jaki macie stosunek do Wisły, a sytuacja z marsylii to skutek tego co odpierdalaliście na ulicach Wrocławia :D :D :D....
Rozkmina taka na noc..... Dobrej nocy kibole....
To pokazuje że nie ma, NIE MA NIGDY SYTUACJI CZARNO - BIAŁYCH. Wina Wisły / Lechii & Śląska jest w tej sytuacji 50/50 tak zwana sytuacja o odcieniach szarości... Więc wybielanie kogokolwiek w tej pojebanej sytuacji jest oznakom hipokryzji!!!
1950
-
oby ciebie ktoś wyruchał ciulu
-
Przeciez on w d**** byl I gowno widzial...Cos.uslyszal nie tym uchem I przekrecil po swojemu I udaje kumatego przed gimbaza...Doslonale ten mecz pamietam mimo ze to juz tyle czasu..Stalimy wtedy pod delikatesami niezla banda....byla tez legia bo wtedy byl z nimi uklad na reprezentacji...Napewno bylo razem pare setek. Oni przyjechali bodajze z tychami tramwajem I I jak wysiedli to.cos tam krzykneli I od nas wiara ruszyla ..Oni ewakuacja do parku I zaraz wjebala sie psiarnia..A ten wypisuje o tym ze pod kasy wjechali....Wantedx pisze:ty nie wracaj gosciu do lat 2000 bo to juz prehistora.
Byłeś w tej Marsylii? ja troche inaczej to widziałem
-
Był.Na filmiku poniżej w 1:56 w białej koszulce 1908.Faktycznie nie ma 15 lat tak jak niektórzy sugerowali i jeździ na mecze.Wantedx pisze: Byłeś w tej Marsylii? ja troche inaczej to widziałem
https://www.youtube.com/watch?v=YtPRM9bVzvY
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!
-
hahaha no wiec dalej robicie z tego wasza wielką wygraną ? , gratuluje Ludzie Honoru, Was by na takie cos nie byloby stac do tej pory, mimo ze juz tyle czas minelo.Jerzy Killer pisze:Przeciez on w d**** byl I gowno widzial...Cos.uslyszal nie tym uchem I przekrecil po swojemu I udaje kumatego przed gimbaza...Doslonale ten mecz pamietam mimo ze to juz tyle czasu..Stalimy wtedy pod delikatesami niezla banda....byla tez legia bo wtedy byl z nimi uklad na reprezentacji...Napewno bylo razem pare setek. Oni przyjechali bodajze z tychami tramwajem I I jak wysiedli to.cos tam krzykneli I od nas wiara ruszyla ..Oni ewakuacja do parku I zaraz wjebala sie psiarnia..A ten wypisuje o tym ze pod kasy wjechali....Wantedx pisze:ty nie wracaj gosciu do lat 2000 bo to juz prehistora.
to co dzialo sie w Marsylii to pokazuje tylko w jak bardzo Honorową strone w tym momencie idziecie, i jak duzy macie wplywa na to w jakiej sytuacji sie znajdujecie.
napisz WantedX swoją wersje , to jest ta ze wjechaliscie w ŁKS & Lecha nadal ? Z czym sie nie zgadzasz w tym co napisałem ? Obiliscie Slask i pojedyncze osoby z roznych innych ekip, oraz pikoli, to jest niby kłamstwo??
Spojrz na to co zes wypisywał zaraz po tych wydarzeniach - bo jak na goscia ktory tam był to niezle musiales byc napierdolony, albo slonko za bardzo przygrzało.
PATO 1908 GANG
-
W temacie Łodzkim zgryuwasz kumacza i mowisz ze tylko przez mnie jest ten temat rozjebany, a was to wogole nie interesuje co tu sie pisze itp... gratuluje dzbanku, kompleksy i mania przesladowcza cały czas wychodzi na wierzch ...KlubemŁodziJestRTS pisze:Był.Na filmiku poniżej w 1:56 w białej koszulce 1908.Faktycznie nie ma 15 lat tak jak niektórzy sugerowali i jeździ na mecze.Wantedx pisze: Byłeś w tej Marsylii? ja troche inaczej to widziałem
https://www.youtube.com/watch?v=YtPRM9bVzvY
PATO 1908 GANG
-
To zacznij normalnie pisać bez tych swoich prowokacyjnych wstawek z d*** w każdym zdaniu i będzie można wrócić do normalnej rozmowy.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!
-
i pisze to pedałek , z takim wogole nie kompleksiarskim i prowokatorskim nickiem haha odleciałes w c***KlubemŁodziJestRTS pisze:To zacznij normalnie pisać bez tych swoich prowokacyjnych wstawek z d*** w każdym zdaniu i będzie można wrócić do normalnej rozmowy.
Wantedx - oczywiscie swojej wersji nie przedstawisz, a wszystko dlatego zeby nie wyszlo jakim ciulem jestes i ze wcale tam nie byles. Napisz w czym napisalem nieprawde kurwiszonku , zamiast pierdolic smęty i po raz setny zaklinac rzeczywistosc..
PATO 1908 GANG
-
dawaj synu ! razem z ojcem trzymamy kciuki,jedziesz z nimi !
-
oj zydzewiaki , zal mi was , a ty matka bnowaka, chyba predzej jestes ojcem mmsa, bo on nie moze miec przeciez matuli, skoro ma 2 ojców...
PATO 1908 GANG
-
oj synus,dalej sie gniewasz na ten przypalony obiad? przeciez obiecalam ze sie poprawie.cala kamienica ci kibicuje wiec walcz bartus na tym internetowycz froncie!
-
Typowy opis Lksiaka... Pomimo ze to byla akcja Ruchu i Wisly +KILKU chlopakow z Widzewa to dzieciak i tak w kazdym zdaniu musi wysmiewac "Ludzi honoru" :D
Macie zboczenie na punkcie Widzewa i nawet jak ktos pisze o pogodzie to wpier... komentarz o Widzewewie.
Na spontanie to Widzew wam biegal po galerze na derbach ;)
Przestraszyli sie tego co zobaczyli? rozmiar klatki od lat nie ma znaczenia bo ludzie poszli w sztuki walk. Poza tym na tych filmikach co sa w necie nie widac tam za duzo zawodnikow ktorch mozna by sie "przestraszyc" sporo piwnych brzuszkow, ale czarna koszulka +10 do chuliganki ;)
Macie zboczenie na punkcie Widzewa i nawet jak ktos pisze o pogodzie to wpier... komentarz o Widzewewie.
Na spontanie to Widzew wam biegal po galerze na derbach ;)
Przestraszyli sie tego co zobaczyli? rozmiar klatki od lat nie ma znaczenia bo ludzie poszli w sztuki walk. Poza tym na tych filmikach co sa w necie nie widac tam za duzo zawodnikow ktorch mozna by sie "przestraszyc" sporo piwnych brzuszkow, ale czarna koszulka +10 do chuliganki ;)
-
Chyba przed telewizorami :DWantedx pisze:będziemyvalo pisze:Dzisiaj wwr wie co ich może czekać to nie bedzie ich tak widać dzisiaj.
-
Ktoś z Ruchu pisał na tym forum że nowa koalicja zaproponowała rewanż reszcie po meczu i dali im namiary ale nikt się nie odezwał, więc o czym wy w ogóle pierdolicie? Nie rozśmieszajcie, a już dalsze wybielanie Lechistów i kibiców Śląska siedzących dzień po tym ja r******** TKWM w jednym barze z układowiczem Lecha to już jest coś więcej niż hipokryzja. I nie pierdolcie że wszyscy się tam zbierali, bo nie każdy siedział ze sobią jak brat z bratem, inni kibice byli w nieco innych miejscach, dzięki czemu też im się nic nie stało.
-
Rozumiem, że są upały ale niektórym naprawdę słońce potężnie sparzyło głowę...
Otóż ekipy Lechii nie było w Marsylii, były pojedyncze osoby, zwykłe chłopaki, więc jak nowi układowicze mogli "obić Lechie" za to czy tamto... ?
Lechia zerwała zgodę przez facebooka ? Tu już w ogóle padło niektórym na głowę...
Cała otoczka układu WSH i PF, nie tylko sam fakt nowego układu ale też kulisy i zachowanie Wisły spowodowało, że zdecydowano zerwać tę zgodę. Szkoda wieloletniej przyjaźni, ale Wisła swoich całym zachowaniem nie pozostawiła nam wątpliwości.
Otóż ekipy Lechii nie było w Marsylii, były pojedyncze osoby, zwykłe chłopaki, więc jak nowi układowicze mogli "obić Lechie" za to czy tamto... ?
Lechia zerwała zgodę przez facebooka ? Tu już w ogóle padło niektórym na głowę...
Cała otoczka układu WSH i PF, nie tylko sam fakt nowego układu ale też kulisy i zachowanie Wisły spowodowało, że zdecydowano zerwać tę zgodę. Szkoda wieloletniej przyjaźni, ale Wisła swoich całym zachowaniem nie pozostawiła nam wątpliwości.
-
Wantedx pisze:przecież to nie istotne w tym momencie...Jerzy Killer pisze:Przeciez on w d**** byl I gowno widzial...Cos.uslyszal nie tym uchem I przekrecil po swojemu I udaje kumatego przed gimbaza...Doslonale ten mecz pamietam mimo ze to juz tyle czasu..Stalimy wtedy pod delikatesami niezla banda....byla tez legia bo wtedy byl z nimi uklad na reprezentacji...Napewno bylo razem pare setek. Oni przyjechali bodajze z tychami tramwajem I I jak wysiedli to.cos tam krzykneli I od nas wiara ruszyla ..Oni ewakuacja do parku I zaraz wjebala sie psiarnia..A ten wypisuje o tym ze pod kasy wjechali....Wantedx pisze:ty nie wracaj gosciu do lat 2000 bo to juz prehistora.
ja sie pytam czy był w Marsylii skoro wypisuje te farmazony gówno widząc
Farmazony to wypisujesz ty, i zamknij już ten łeb. Nie tak dawno pisałeś że Lechia nie ma nic przeciwko temu układowi itp.. I co się okazało? Gówno wiedziałeś, pisałeś farmazony i dalej zgrywasz wielce kumatego.
Którą ekipe reprezentujesz? Zgaduje że którąś z RWW, i próbujesz ocieplić wizerunek...
https://www.facebook.com/ExtremeSupport ... =3&theater
https://www.facebook.com/ExtremeSupport ... =3&theater
Na tych zdjęciach widać dokładnie to co napisał Kolejny nick. Koalicja wjeżdża nawet w pikników.Fajnie założyć kolejne konto i samemu sobie odpisywać, co? Wielki kumaczu, powiedz mi jaka deklaracja padła od strony WSH na ich spotkaniu z PF. Podpowiem Ci że miało to coś związek ze zgodam.

-
koncza sie czasy ze pikniki tysiacami beztrosko jezdzily na kadre
albo odpuszcza po ostatniej zmianie standardow albo dopiero po przyszlych doswiadczeniach w kacapowie
albo odpuszcza po ostatniej zmianie standardow albo dopiero po przyszlych doswiadczeniach w kacapowie
-
JONNY -
Przecież nowa koalicja wjechała o baru gdzie razem siedział sobie Śląsk Lechia ŁKS , Zawisza i Lech . Oczywiście wszyscy ekipami trzaskali razem wodę,a na zapleczu walili strzały w dupe, żeby nie odstawac za bardzo od Wislakow....
c*** z tym że Lechia ekipą wogole nie była we Francji, tak samo jak Lech, a ŁKS w momencie tego ich wjazdu był już prawie w komplecie na stadionie, wcześniej zaznaczając wielokrotnie swoją obecność , i organizując zbiórkę dla Polskich ekip...
ale trzeba sobie podnieść morale po tej chyba niezbyt udanej akcji, i chociaz w necie trzeba sprawić że była udana ;)
Czekamy na oświadczenie WSH na facebooku - dotyczące przebiegu tego co dzialo się przed meczem z ukrami. Chyba najtezsze głowy z WSH mają teraz zadanie : jak to ująć w taki sposób żeby wyjść z twarzą...
myślę że odpuszczą sobie jednak, bo ich to zadanie przerośnie ;-)
Ps. Gościu powyżej nie pomyliles się, ten Wantedx jest oczywiście z Widzewa i w mało przemyślany sposób próbuje bronić swoich nowych kumpli. Oczywiscie wszyscy mają ból d*** i zupełnie bezpodstawnie mieszają w to Widzew , a oni cichutko siedzą wgole nic od życia nie chcą ;)
Napisz cwaniaku swoją wersję zdarzeń, jeśli tak nas zapewniasz że tam byles. Powiedziałeś ze moja jest nie prawdziwa , nie odnosząc się zbraku argumentów wcale do całości , więc dawaj, jak to wyglądało z Twojej strony ?? wszyscy się posmiejemy...
Przecież nowa koalicja wjechała o baru gdzie razem siedział sobie Śląsk Lechia ŁKS , Zawisza i Lech . Oczywiście wszyscy ekipami trzaskali razem wodę,a na zapleczu walili strzały w dupe, żeby nie odstawac za bardzo od Wislakow....
c*** z tym że Lechia ekipą wogole nie była we Francji, tak samo jak Lech, a ŁKS w momencie tego ich wjazdu był już prawie w komplecie na stadionie, wcześniej zaznaczając wielokrotnie swoją obecność , i organizując zbiórkę dla Polskich ekip...
ale trzeba sobie podnieść morale po tej chyba niezbyt udanej akcji, i chociaz w necie trzeba sprawić że była udana ;)
Czekamy na oświadczenie WSH na facebooku - dotyczące przebiegu tego co dzialo się przed meczem z ukrami. Chyba najtezsze głowy z WSH mają teraz zadanie : jak to ująć w taki sposób żeby wyjść z twarzą...
myślę że odpuszczą sobie jednak, bo ich to zadanie przerośnie ;-)
Ps. Gościu powyżej nie pomyliles się, ten Wantedx jest oczywiście z Widzewa i w mało przemyślany sposób próbuje bronić swoich nowych kumpli. Oczywiscie wszyscy mają ból d*** i zupełnie bezpodstawnie mieszają w to Widzew , a oni cichutko siedzą wgole nic od życia nie chcą ;)
Napisz cwaniaku swoją wersję zdarzeń, jeśli tak nas zapewniasz że tam byles. Powiedziałeś ze moja jest nie prawdziwa , nie odnosząc się zbraku argumentów wcale do całości , więc dawaj, jak to wyglądało z Twojej strony ?? wszyscy się posmiejemy...
PATO 1908 GANG
-
Wszyscy piszą o koalicji trzech klubów a zapomnieliscie dodać o 8 osobach z Poloni Przemyśl :) Nie wspominając o Resovii :D
-
Polonia P, Resovia, Stalówka ... Megamix :)