dobra jest ta grupa krwi.tez mialem mysl zeby zrobic sobie cos takiego ale mam burze mozgow w jakim miejscu.myslalem o sercu np
Zrób sobie po wewnętrznej stronie lewego ramienia ok 15 cm nad łokciem ;)
A tak poważnie to taki tatuaż nic nie daje, bo w razie czego dla służb ratowniczych tatuaż nie jest wiarygodną informacją i i tak będą Ci robić badanie grupy krwi.
Trochę nie na temat ale...
Na FB jest grupa "Jaram się wydziaranymi dresami" gdzie trafiło kilka kwiatków z tego forum, niektóre wg. mnie słusznie inne w ogóle bo są dobre. Ale gdy zacząłem sprawdzać kto pisze "prześmieszne" komentarze pod zdjęciami trafiłem np. na takie coś... https://www.facebook.com/media/set/?set ... 321&type=3
Jak to ku*** ma prawo kogokolwiek krytykować lub wyśmiewać?!
Trochę nie na temat ale...
Na FB jest grupa "Jaram się wydziaranymi dresami" gdzie trafiło kilka kwiatków z tego forum, niektóre wg. mnie słusznie inne w ogóle bo są dobre. Ale gdy zacząłem sprawdzać kto pisze "prześmieszne" komentarze pod zdjęciami trafiłem np. na takie coś... https://www.facebook.com/media/set/?set ... 321&type=3
Jak to ku*** ma prawo kogokolwiek krytykować lub wyśmiewać?!
sory za oftopa i ironię, ale to w miss kibicek powinno się znaleźć jeśli już...
wasik pisze:
A obecnie został poszerzony i wygląda tak: [link]
Zajebisty! Gratuluje właścicielowi!
pzdr.
"Jeżeli jakieś państwo posiada 90 proc. europejskich zasobów węgla, jeżeli sektor energetyczny jakiegoś państwa opiera się w zdecydowanej absolutnie części na węglu, to mówienie w tym państwie o dekarbonizacji jest herezją i jest antypaństwowe" Andrzej Duda
moze niekoniecznie w temacie,mianowicie poszukuje kogos kto jest w stanie zrobic projekt tatuazu,za ta przysluge zostanie oczywiscie wynagrodzony pienieznie,znacie kogos takiego ?
nieumiemczytac pisze:moze niekoniecznie w temacie,mianowicie poszukuje kogos kto jest w stanie zrobic projekt tatuazu,za ta przysluge zostanie oczywiscie wynagrodzony pienieznie,znacie kogos takiego ?
Po co płacić komuś osobno za projekt jak w salonie u tatuatora masz projekt w cenie tatuażu.
nieumiemczytac pisze:moze niekoniecznie w temacie,mianowicie poszukuje kogos kto jest w stanie zrobic projekt tatuazu,za ta przysluge zostanie oczywiscie wynagrodzony pienieznie,znacie kogos takiego ?
Po co płacić komuś osobno za projekt jak w salonie u tatuatora masz projekt w cenie tatuażu.[/qu
tam gdzie akurat obecnie przebywam ciezko znalezc kogos z potencjalem twórczym...
Po co płacić komuś osobno za projekt jak w salonie u tatuatora masz projekt w cenie tatuażu.[/qu
tam gdzie akurat obecnie przebywam ciezko znalezc kogos z potencjalem twórczym...
Jeśli tatuator - jak twierdzisz nie ma 'potencjału twórczego' - to sobie daruj.
Pielgrzym pisze:
ulicznapsychologia pisze:Mógłby mi ktoś opisać ekipę OSTROVII OSTRÓW WIELKOPOLSKI ?
Przewodzi bandzie Michał. Miły chłopak bez nałogów, absolwent zasadniczej szkoły zawodowej. Jego prawa ręka to Marek. Niestety obecny jest u niego problem z alkoholem, od zeszłego roku bezrobotny. Do powiedzenia w ekipie ma też dużo niejaki Jacek. Krępy blondyn, na którego chłopaki zawsze mogą liczyć. Od kiedy kupił jednak Play Station to rzadziej widziany w młynie.
Chłopaki wielka prośba... potrzebuję pilnie przetłumaczyć na łacinę krótką frazę " Babciu, dziadku dziękuję za wszystko"...
Szukałem na necie, ale nigdzie nie mogłem znaleźć dobrego tłumaczenia, a zależy mi żeby nie popełnić błędu.
Z góry dziękuję za pomoc,
pozdrawiam
Po co płacić komuś osobno za projekt jak w salonie u tatuatora masz projekt w cenie tatuażu.
Ogólnie to komputerowo ciężko ogarnąć projekt tatuażu.
bardziej myslalem nad naszkicowaniem tego odrecznie...
Witam,widzialem tutaj kiedys dziarke chyba na bicepsie byla,dwa skrzyzowane mloty,klasy robotniczej . albo jakies inne o tej samej tematyce.Mogly ktos wrzucic ,nie bede walkowal wszystkich stron,z gory dzieki
co autor miał na myśli ?
żółw ninja po dodatkowej mutacji w kapturze ?
nieśmiertelnik wychodzący ze środka anusa ?
całość mialo być na pogietej fotografii ?
3xfail
rzadko sie tu wypowiadam ale teraz msuiałem bo aż mnie za serce wzięło - wyrazy współczucia dla posiadacza tego "dzieła"