Obserwuje twoje posty od dłuższego czasu i widze ze masz jakas obsesje na punkcie Motoru. Wiekszosc postow dotyczy wlasnie tego klubu a nie twojej Stalowki. Jestes specjalista od brejking njus. Zastanawiam się tylko skad tyle wiesz, bo i o chłopakach z Jagi na meczu w Lublinie już ze dwa lata temu tu pisales o bazgrołach Widzewa w Lublinie gdy Motor jechal na mecz do Lodzi tez chyba ty, teraz o Czuwaju kolo Plazy. Musze przyznać ze w tej kreciej robocie jesteś niezły.zab pisze: Osobiście chłopaków z Czuwaju, w barwach, bo koszulki to jednak barwy, na poczatku kwietnia. Szli spokojnie z kilkoma Motorowcami niedaleko Plazy. Potem byli na Motor-Polonia P co chyba logiczne.
Jaga to inna bajka i niewiele ma tu wspólnego.

Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
-
Kilka subiektywnych przemyśleń z Gdańska:
Kilkanaście dni temu lotem błyskawicy rozniosły się po gdańskich dzielnicach, blokach, bramach pubach, siłowniach wieści płynące z Krakowa. Początkowo przyjmowane były jako żart, by później ewoluować poprzez niedowierzanie i smutek do złości. Co się dzieje? O co chodzi? Wisła z Ruchem i Widzewem, eee jakaś ściema. Po paru telefonach szybko stało się jasne, że to naprawdę się dzieje. Ta zgoda, to nie była ot taka sobie zwykła zgoda. Wychowało się na niej kilka pokoleń gdańszczan. Podobne zresztą są relacje Lechia- Ślask. Niektóre znajomości trwają kilkadziesiąt (!!) lat i sięgają jeszcze wcześniejszej zgody z Wisłą z lat 80-ych. Znane są małżeństwa gdańsko - krakowskie, kibice z obu stron byli świadkami na ślubach, chrzestnymi, zaprzyjaźnione rodziny z obu miast nierzadko spędzały razem wakacje. Zawsze wiedziałem i niejednokrotnie się przekonałem, że mogę wsiąść sobie w pociąg czy samochód i pojechać w każdej chwili do Przyjaciół w Krakowie czy Wrocławiu. Przez kilkanaście lat w obie strony rok po roku, miesiąc po miesiącu i tydzień po tygodniu wędrowały pielgrzymki lechistów czy wiślaków, czasem ot tak sobie, w odwiedziny, na łaziorkę, zobaczyć czy na pewno morze jest słone albo czy na pewno smok zieje ogniem. Od kiedy pamiętam, prawie na każdym wyjeździe czy na meczu u siebie zawsze był ktoś z Wisły albo ze Śląska. Sam zaliczyłem jako lechista niemało wyjazdów na Wisłę, po Europie i po Polsce, duża część z nich z przygodami. Jak była taka konieczność to szedłem w bój za Wisłę i Śląsk tak samo jak za Lechię. Zgoda to zgoda. Szczególnie w tych czasach jakie teraz są, gdzie wydawać by się mogło, że słowa Honor czy Wierność to wśród nas nie są tylko puste slogany. Cieszyłem się ponad 20 lat temu jak po kilku latach przerwy gdzie nie było zgody została ona odnowiona. Lechia pomogła Wiśle, która była w tym czasie w kryzysie, na meczu w Rotterdamie, później na San Marino – Polska chyba pierwszy raz poleciało Śląsk – Wisełka – Lechia Gdańsk. To był wspaniały czas, śmiem twierdzić, że zgoda ŚWL to naprawdę było coś wielkiego. I niech nikt nie pisze głupot w stylu „ tak, coś musiało być ostatnio na rzeczy”. Szkoda mi teraz moich Przyjaciół z Wisły, po ludzku im współczuję, ze musieli zostać postawieni w takiej sytuacji. No ale my jesteśmy Lechia, my mamy zasady, tutaj w Gdańsku była kolebka Solidarności, tutaj ludzie za komuny tracili zdrowie i życie w obronie tych zasad. Nie można było postąpić inaczej. Niestety ktoś przez swoją głupotę w kilka dni zdeptał to nad czym pracowaliśmy i w co wierzyliśmy przez tyle lat. Smutne, ale żyjemy dalej. Co nas nie zabije to nas wzmocni. Lechia i Śląsk!
Kilkanaście dni temu lotem błyskawicy rozniosły się po gdańskich dzielnicach, blokach, bramach pubach, siłowniach wieści płynące z Krakowa. Początkowo przyjmowane były jako żart, by później ewoluować poprzez niedowierzanie i smutek do złości. Co się dzieje? O co chodzi? Wisła z Ruchem i Widzewem, eee jakaś ściema. Po paru telefonach szybko stało się jasne, że to naprawdę się dzieje. Ta zgoda, to nie była ot taka sobie zwykła zgoda. Wychowało się na niej kilka pokoleń gdańszczan. Podobne zresztą są relacje Lechia- Ślask. Niektóre znajomości trwają kilkadziesiąt (!!) lat i sięgają jeszcze wcześniejszej zgody z Wisłą z lat 80-ych. Znane są małżeństwa gdańsko - krakowskie, kibice z obu stron byli świadkami na ślubach, chrzestnymi, zaprzyjaźnione rodziny z obu miast nierzadko spędzały razem wakacje. Zawsze wiedziałem i niejednokrotnie się przekonałem, że mogę wsiąść sobie w pociąg czy samochód i pojechać w każdej chwili do Przyjaciół w Krakowie czy Wrocławiu. Przez kilkanaście lat w obie strony rok po roku, miesiąc po miesiącu i tydzień po tygodniu wędrowały pielgrzymki lechistów czy wiślaków, czasem ot tak sobie, w odwiedziny, na łaziorkę, zobaczyć czy na pewno morze jest słone albo czy na pewno smok zieje ogniem. Od kiedy pamiętam, prawie na każdym wyjeździe czy na meczu u siebie zawsze był ktoś z Wisły albo ze Śląska. Sam zaliczyłem jako lechista niemało wyjazdów na Wisłę, po Europie i po Polsce, duża część z nich z przygodami. Jak była taka konieczność to szedłem w bój za Wisłę i Śląsk tak samo jak za Lechię. Zgoda to zgoda. Szczególnie w tych czasach jakie teraz są, gdzie wydawać by się mogło, że słowa Honor czy Wierność to wśród nas nie są tylko puste slogany. Cieszyłem się ponad 20 lat temu jak po kilku latach przerwy gdzie nie było zgody została ona odnowiona. Lechia pomogła Wiśle, która była w tym czasie w kryzysie, na meczu w Rotterdamie, później na San Marino – Polska chyba pierwszy raz poleciało Śląsk – Wisełka – Lechia Gdańsk. To był wspaniały czas, śmiem twierdzić, że zgoda ŚWL to naprawdę było coś wielkiego. I niech nikt nie pisze głupot w stylu „ tak, coś musiało być ostatnio na rzeczy”. Szkoda mi teraz moich Przyjaciół z Wisły, po ludzku im współczuję, ze musieli zostać postawieni w takiej sytuacji. No ale my jesteśmy Lechia, my mamy zasady, tutaj w Gdańsku była kolebka Solidarności, tutaj ludzie za komuny tracili zdrowie i życie w obronie tych zasad. Nie można było postąpić inaczej. Niestety ktoś przez swoją głupotę w kilka dni zdeptał to nad czym pracowaliśmy i w co wierzyliśmy przez tyle lat. Smutne, ale żyjemy dalej. Co nas nie zabije to nas wzmocni. Lechia i Śląsk!
-
Oczywiście macie rację pisząc,że WSH podporządkuje sobie trybuny,i w zasadzie tak być powinno.Trybuny to nie miejsce dla demokratów,jak ktoś wcześniej zauważył.Zgody oczywiście powstają i padają-normalne życie.Tyle,że dla mnie osobiście to naprawdę kawał życia,cokolwiek by teraz ktokolwiek nie napisał,to Wisła naprawdę w Gdańsku była lubiana.Co mnie boli i stanowi jakąś zadrę(pomijam oczywiście swoich znajomych) to gdy czytam opinie w necie jakiś Wiślaków próbujących sławić swoją nową koalicje czy ją uzasadniać.Przecież ci sami ludzie jeszcze tydzień temu jebali by Ruch,a teraz co?.Jacyś noworejstrowani forumowicze pisali o zgodzie Lechii z Lechem.Naprawdę wyobrażacie sobie skandujący młyn Lechii coś pozytywnego o Lechu?Albo sytuacje,że ktoś od nas związuje układ h dajmy na to z Jagiellonią( z którą kiedyś przecież też mieliśmy zgodę).W Gdańsku takie rzeczy by jednak nie przeszły i nikt by tego nie zaakceptował.Nie trzeba też być prorokiem,by wiedzieć,że w życiu, od miłości do nienawiści jest jeden krok.To wszystko co napisałem piszę w swoim imieniu,człowieka,który w Krakowie spędzał naprawdę świetne chwilę(pamiętam jeden z meczy po którym zostałem jeszcze 6 dni w Krakowie:) )Ale cóż było minęło..
Good Night Left Side
-
Zapewne i w Gdańsku i Krakowie jest rozżalenie tą całą sytuacją, ale we Wrocławiu? We Wrocławiu to jest święto ;), i było jeszcze przed wydarzeniami z Marsylii, a później się Śląsk dziwi że Wisła się wkurwiła i w nich wjechała...htsk4 pisze:Rozmawiałem w nocy z zaprzyjaźnionymi Wiślakami-nie ma co ukrywać ludzie w Krakowie są wkurwieni i rozżaleni.Zgoda w nami i Śląskiem to dla wielu całe życie kibicowskie i chuligańskie,tak jak dla wielu z TKWM.Moi znajomi normalnie przyjeżdzają do Gdańska na mecz z Lechią,spanie mają zarezerwowane.Pytanie czy przyjadą w barwach...Nie wiem w jakim kierunku to wszystko pójdzie,ja wiem ze nigdy np nie zaśpiewam WTSK,nawet jak to zostaniemy kosami,za dużo świetnych wspomnień związanych z Wisłą i Krakowem,melanży ganianek,wspólnych wypadów do Wrocka,by nagle to wszystko zapomnieć i wyrzucić do kosza.Są przecież nawet małżenstwa gdańsko-krakowskie.Tak się po prostu nie da.W Gdańsku wszyscy spokojnie podchodzą do tematu,olbrzymie zaufanie do naszych decyzyjnych.Po prostu żal,ale nie można było inaczej postąpić i tyle.A co do zgody Lech-Lechia-to nawet nie ma co komentować.
A do tego co będzie na linii Gdańsk-Kraków zależy tylko i wyłącznie od Lechii, Wisła się określiła jasno i to bardzo szybko po zerwaniu zgody przez Lechie jaki ma do nich stosunek co można zobaczyć na stronce ich stowarzyszenia. Ale podejrzewam że już za koło miesiąc z sektorów Lechii pójdą k**** na Wisłe, słuszne czy nie to nie mnie oceniać, a jak nie przy pierwszym meczu to w niedalekiem przyszłości, Śląsk się już o to postara. Trzeba też przyznać że Lechia może mieć prawo być zła na Wisłe o ten układ h z Ruchem, myślę że do tego układu nigdy by nie doszło gdyby nie to że obie ekipy H ta z Krakowa i Gdańska dzieliła cała Polska, co zapewne było dużym problemem przy wspólnym działaniu obu ekip i po prostu była stagnacja. Wisła już od wielu lat chciała wyjść ze swojego chorego podwórka i widocznie inaczej niż poprzez ten układ się nie dało.
-
Ty jebana, wirtualna k**** przestań już mieszać ludziom w głowach.
p********* członie o jakichś żródłach informacji, że coś ci c*** ptaszki ćwierkają, co gdzie wyczytasz na jakichs najbardziej śmiesznych profilach fejsbukowych to przeklejasz szmato a potem ubierasz w te informacje jakieś ekipy itd itp
p********* członie o jakichś żródłach informacji, że coś ci c*** ptaszki ćwierkają, co gdzie wyczytasz na jakichs najbardziej śmiesznych profilach fejsbukowych to przeklejasz szmato a potem ubierasz w te informacje jakieś ekipy itd itp
za kim jestes?
-
Karma wróciła, ch.uj wam w d***.
-
a czemu nie ŁKS+KKS+BKS+WKS ?
-
Isis jaką karma?
Ze względu na znajomości w białym ugryze się w język. Ponoć jesteś dorosły, a zachowujesz się jak gowniarz.
Ze względu na znajomości w białym ugryze się w język. Ponoć jesteś dorosły, a zachowujesz się jak gowniarz.

-
Cytując klasyka: "mamy pełne zaufanie do reżysera, wszyscy do wszystkich".htsk4 pisze:W Gdańsku wszyscy spokojnie podchodzą do tematu,olbrzymie zaufanie do naszych decyzyjnych.
https://www.youtube.com/watch?v=1PrZ1nzEwYY
Kłótnie w rodzinie, wojenki, intrygi, wbijanie sobie nawzajem noży w plecy. Polska scena kibicowska to Polska w pigułce.
This is CELTIC - my religion.
"What a fuckin shame. It used to be a Paradise, now it's a Little Palestine"
"What a fuckin shame. It used to be a Paradise, now it's a Little Palestine"
-
NoMercybro pisze:W takim układzie napewno musiałby dojść motor - Kosa z Lechią,Lechem a ŁKS ? właśnie jak wyglądają relacje ŁKS-Motor kosa ?siwobrody pisze:a czemu nie ŁKS+KKS+BKS+WKS ?

-
Nie wiem człowieku co Ty porównujesz, Wisła-Ruch to na pewno nie była taka kosa jak Lech-Lechia, musiałbys zestawić Ruch z ŁKS, to jest podobna kosa :)NoMercybro pisze:Nikt nie mówi o jakimś tam skandowaniu przyśpiewek Lecha w Gdańsku ale o układzie H więc wzajemne pozdrowienia napewno nie wchodzą w rachubę.Wogóle Lech-Lechia to możliwe ? WIsła-Ruch też kilka dni temu nie do pomyślenia ale życie pisze różne historie jak widać.
Mam takie pytanie, jak wygląda relacja między Wisłą Płock a GKS Katowice, jakiś czas temu Wiślacy z Płocka balowali w Katowicach, coś się kroi? Wiadomo ze z Górnikiem dobre stosunki, pytam o GieKSe.
-
równie dobrze Lechia ma kose z Lechem, zresztą w tych czasach kosy szybko zmieniają się w układy, a zgody w kosy...oczywiście czysto teoretyzujeNoMercybro pisze:W takim układzie napewno musiałby dojść motor - Kosa z Lechią,Lechem a ŁKS ? właśnie jak wyglądają relacje ŁKS-Motor kosa ?siwobrody pisze:a czemu nie ŁKS+KKS+BKS+WKS ?
-
Śląsk się o nic nie musi starać bo sama wisła się już o to postarała składając Lechii pewną propozycję przed zerwaniem zgody przez Lechię. Po prostu bardziej skurwić się już nie mogli. Dla Lechii duży szacunek za zasady bo jak widać nawet kibolskim świecie nie każdy je obecnie ma.Kopem pisze:A do tego co będzie na linii Gdańsk-Kraków zależy tylko i wyłącznie od Lechii, Wisła się określiła jasno i to bardzo szybko po zerwaniu zgody przez Lechie jaki ma do nich stosunek co można zobaczyć na stronce ich stowarzyszenia. Ale podejrzewam że już za koło miesiąc z sektorów Lechii pójdą k**** na Wisłe, słuszne czy nie to nie mnie oceniać, a jak nie przy pierwszym meczu to w niedalekiem przyszłości, Śląsk się już o to postara.
STADION TO NIE TEATR! FUCK uefa, j**** pzpn!
-
Wiesz, to jest tylko moje prywatne zdanie. Ja wiem, ch.uj kogo obchodzi jakieś tam prywatne zdanie, ale zawsze uważałem Wisłę za frajerską bandę, nawet jak trwała zgoda, a tym bardziej się w tym utwierdziłem jak jakiś czas po zerwaniu zgody szarki chciały wjechać nam z Lechią lasem pod kasy. Znajomości w białym znajomościami, a prywatne zdanie prywatnym zdaniem ;)Tel pisze:Isis jaką karma?
-
Prędzej Lechia-ŁKS-Śląsk, razem te ekipy latały we Francji.
-
Oczywiście, po rozmowie udaliśmy się do Gdyni przybić ''nowy układ''. Co nie którym chyba słońce szkodzi. Rozumiem, siano z reklam, ale czy nie można wyłączyć rejestracji? Przecież ostatnie 20 stron, to 90 % komentarzy założonych kont w tym miesiącu.slavicamber pisze:nie pytam bez powodu, podobno kilka decyzyjnych osób z BKS Bielsko widzianych było w Gdańsku, czy ktoś może to potwierdzić?
-
Jedna z ekip ze Śląska dołączy do kogoś w najbliższych dniach.Ale to już podają zainteresowane strony.
-
BKS podobno z Bałtykiem i Pogonią Lębork zawiązał nową triadę
-
Drogich słuchaczy zapraszamy do naszej wspaniałej audycji: Koncert Życzeń. Żadne życzenie nie będzie zignorowane, i to możesz zażyczyć sobie jakiś fajny układzik, a nawet zgodę. Tych którzy nie przepadają za koncertem życzeń, a wolą typować, zapraszamy do naszego typera: i ty możesz wytypować kto z kim , kto z kim gdzie, a nawet na jak długo. Zapraszamy forum kibice.net.
-
Czyli to prawda, że wisła zaproponowała Lechii wspólne wyjebanie Śląska i dołączenie do nowego układu? :)Edekzkrainykredek pisze:Śląsk się o nic nie musi starać bo sama wisła się już o to postarała składając Lechii pewną propozycję przed zerwaniem zgody przez Lechię. Po prostu bardziej skurwić się już nie mogli. Dla Lechii duży szacunek za zasady bo jak widać nawet kibolskim świecie nie każdy je obecnie ma.Kopem pisze:A do tego co będzie na linii Gdańsk-Kraków zależy tylko i wyłącznie od Lechii, Wisła się określiła jasno i to bardzo szybko po zerwaniu zgody przez Lechie jaki ma do nich stosunek co można zobaczyć na stronce ich stowarzyszenia. Ale podejrzewam że już za koło miesiąc z sektorów Lechii pójdą k**** na Wisłe, słuszne czy nie to nie mnie oceniać, a jak nie przy pierwszym meczu to w niedalekiem przyszłości, Śląsk się już o to postara.
Ruch i Widzew się już skurwili totalnie- najpierw układy z wisła, a teraz jeszcze do Lechii chcieli podbić....
-
FC Porto razem z Belenenses widziane w okolicach Ostródy. Czy ktoś mógłby to rozkminić?
Rzeź Wołyńska - pamiętajmy o tej nie wygodnej dla naszych rządzących zbrodni!
-
Spływ kajakowy z Ostródy do Brodnicy.ZenonKwadrat pisze:FC Porto razem z Belenenses widziane w okolicach Ostródy. Czy ktoś mógłby to rozkminić?
Jeżeli Bóg z nami, któż przeciwko nam?
-
No co kumacze, jeszcze nikt nie wpadł na to, że na linii Warszawa-Lublin większy ruch ostatnimi czasy, a i Pogoń już nie przeszkadza. Zagłębiu też zawsze blisko do Wrocławia było, do tego BKS i Miedź.
-
czy ja wiem czy większy? Od wielu lat, sporo słoików, właśnie z Lubelszczyzny, obiera cel Warszawe i na tej lini sporo ruchu.w_harringtonce pisze:No co kumacze, jeszcze nikt nie wpadł na to, że na linii Warszawa-Lublin większy ruch ostatnimi czasy
-
Szacun i pozytywnie, razem Legię wspieramy.NoMercybro pisze:Piast-Bielsko i Piast-Zagłębie S jakie relacje obecnie ?
Kolego odejdź od komputera, atlas geograficzny sobie najlepiej zobacz, z geografii się podszkolisz i odpowiedź na pytanie znajdziesz, bez kompromitowania się publicznie.
-
Kiedyś zgody były zawierane przy alkoholu. Dzisiaj się już to mało liczy. Za zgodami najwięcej psioczą Ci co tracą możliwość fajnych melanży. Pewnie, że super jechać do uroczega Gdańska, popływać w morzu, popić, poćpać pobawić się. Sam jako nastolatek dzięki meczom i wspólnym biesiadowaniu poznałem kibiców w zgodowych miastach. Tyle, że ekipa ma wyjebane na najebke w zgodowym mieście. Ekipy często są sztywne, trzymają fason. Dla nich liczą się mocne układy. Te układy mają być mocne na każdej płaszczyźnie sportowej i biznesowej. Każdy wytyka o kalkulowaniu, tak teraz się wszystko kalkuluje. Każdy chce być najlepszy, najsilniejszy, mieć najwieksze wpływy. Niestety tak to teraz wygląda.
Isis co do Jagi. Część z Was traktowała Kraków jako tanią imprezę. Przyjezdzaliscie z przekonaniem, że wszystko się Wam należy bo zgoda. Większość to była zulernia z menelnią. Ekipie się to nie podobało. Mecz z Lechią to był gwóźdź do trumny dla tej zgody. Wedle naszych obserwacji, po zerwaniu zgody ogarneliscie się. Zaczeliscie się liczyć w Polsce, ekipy nabierały szacunku. Ale tu pojawił się Motor... Więc relacje się wyjaśniły.
Wiele osób pisze, że Legia jest słaba, sam uważam ich za solidnych średniaków. Ale skoro Legia jest słaba, to jaka jest Jaga, gdzie Legia wjechała w nich jak w masło?
Słabą składnie oraz literówki wytłumacze pisaniem na telefonie.
To u góry to tylko moje domysły :)
Isis co do Jagi. Część z Was traktowała Kraków jako tanią imprezę. Przyjezdzaliscie z przekonaniem, że wszystko się Wam należy bo zgoda. Większość to była zulernia z menelnią. Ekipie się to nie podobało. Mecz z Lechią to był gwóźdź do trumny dla tej zgody. Wedle naszych obserwacji, po zerwaniu zgody ogarneliscie się. Zaczeliscie się liczyć w Polsce, ekipy nabierały szacunku. Ale tu pojawił się Motor... Więc relacje się wyjaśniły.
Wiele osób pisze, że Legia jest słaba, sam uważam ich za solidnych średniaków. Ale skoro Legia jest słaba, to jaka jest Jaga, gdzie Legia wjechała w nich jak w masło?
Słabą składnie oraz literówki wytłumacze pisaniem na telefonie.
To u góry to tylko moje domysły :)

-
*** pisze:przy takich układach jeśli by doszły do skutku to takie zgody Arka-Zagłębie to raczej prawa bytu nie mają na dłuższą metę, raczej wędka na kutrach i sztama gdzieś w szwecjii hehe
ps:tych grafów to to z rok nie ma pajacu
A no to jak z rok ich już nie ma to wszystko w porządku, w przypadku gdyby nie było ich od 10 miesięcy to lekki niesmak by był
-
niesmak to masz w ryju od opierdalania bagiety, stwierdzam fakty nt waszych wrzucanych farmazonów.
-
Co wy tu ku*** ludzie tworzycie. Pare lat temu nasz jeden z najsilniejszych FC (Oława) stoczył bitke z BKS i ZS, a wy tu nas chcecie od razu z nimi łączyć. BKS ma układ z Miedzią, Miedzią, nie nami. W ciągu ostatnich paru lat na linii Warszawa-Wrocław kontakty sie mocno oziębiły wiec i również spojrzenie na ZS i BKS jest inne. Kiedyś układ z ZS był, nawet istniała pewna frakcja pro Wrocławska, ale to są stare dzieje, układ umarł śmiercią naturalną, a właśnie przytoczona przeze mnie bójka jest tego najlepszym potwierdzeniem, tylko, że są kosy i kosy. Jedna drugiej nie równa. Pisząc w tym momencie moją prywatną opinie, inne podejście mam do kosy jak ZS czy BKS, a inne do kosy jak np Piast Gliwice. Jednych mimo wszystko miałem okazje poznać i moge powiedzieć, że mimo kosy mam do tych ekip szacunek, postawa BKS na pewno na ten szacunek zasługuje, natomiast Piast to dla mnie k**** i tyle.
Jest zajebista pogoda, zamiast cieszyć sie tym, że jest piątek, wybić na miasto, napić sie itp to wy tu sie ku*** kisicie na forum i wymyślacie teorie spiskowe. Jeden łączy Lechie z Lechem, inny pisze enigmatycznie, że zaraz nowa zgoda będzie. Ani ja, ani zapewne nikt z was tu piszacych nie mamy wpływu na to kto zerwie z kim, kto z kim sie zblata więc wrzućcie na wstrzymanie bo tylko pajaców z siebie robicie
Jest zajebista pogoda, zamiast cieszyć sie tym, że jest piątek, wybić na miasto, napić sie itp to wy tu sie ku*** kisicie na forum i wymyślacie teorie spiskowe. Jeden łączy Lechie z Lechem, inny pisze enigmatycznie, że zaraz nowa zgoda będzie. Ani ja, ani zapewne nikt z was tu piszacych nie mamy wpływu na to kto zerwie z kim, kto z kim sie zblata więc wrzućcie na wstrzymanie bo tylko pajaców z siebie robicie
-
Tel nie p******, że "teraz się kalkuluje" bo nie wszyscy kalkulują. Lechia mogła mieć was Ruch i Widzew, a zostali ze Śląskiem. I do nich mi bardzo daleko, ale tutaj szacunek, a dla was i R&W.... sam wiesz co. "Wczoraj kosa dziś układy..."
-
Przecież to dla śmiechu. Czytam ten serial tutaj i płaczę.
A do Oławy mam całkiem blisko.
A do Oławy mam całkiem blisko.
-
*** pisze:niesmak to masz w ryju od opierdalania bagiety, stwierdzam fakty nt waszych wrzucanych farmazonów.
A fakt jest taki że jesteś zwykły j***** głąb, wzrok na buciki i do szeregu lampucero
-
Czemu Wisła nie zerwała sama zgody ?
Dlatego tym bardziej się skurwili i tyle jak mieli jakieś obiekcje co do Śląska.
Dlatego tym bardziej się skurwili i tyle jak mieli jakieś obiekcje co do Śląska.
-
Mnie bardziej interesuje co Wisła proponowała Lechii i czy było to kosztem Śląska. Jeżeli rzeczywiście Lechia okazała sie taka charakterna i olała interesowność chorzowską-krakowską względem najstarszej zgody w Polsce, to żaden Gdańszczanin przez najbliższe lata nie powinien po Wrocławiu chodzić trzeźwy.
-
Oj boli Was ten Motor boli, tyle w internecie fotek Sharksów na gołe klatki, tyle napinki, śluby krakowsko-wrocławskie, chrzciny wesela układy januszów, wszystko o kant d***, nie dziwie sie Wam że zrobiło Wam sie smutno i w dobie swojej potęgi (jak sami ten czas nazywacie) Śląsk ma Was w chuju :) prawda taka że Wasi starzy a tym bardziej obecni celebryci nigdy nie mieli podjazdu do Motoru.
Nadwiślan Kraków
-
c*** wiecie co było, o co poszło i dlaczego i pewnie się nie dowiecie a już płacz dziewczyn z Łksu na każdym wątku jest lekko mówiąc śmieszny. Widać bardzo dobrze się stało bo raz że głośno wszędzie a dwa wreszcie na tym cyrku zwanym kadra zacznie się coś dziać, oby.
Także panie i panowie do góry głowa! :-)
Także panie i panowie do góry głowa! :-)
-
Znam z relacji gdy byłem we Wrocku na delegacji. Wisła dobrą bandą szykowała się na Motor-Lechia, nie dojechali z wiadomych powodów. W samym Wrocławiu i na wyjazdach Śląska ekipy czuły do siebie respekt, za wyjątkiem jednego turnieju nikt do siebie nie kozaczył. Ten Motor to tylko takie tłumaczenie.
-
To czemu w takim razie Motor ciągle odmawia Wiśle wyjścia na gołe łapy? Bo jest osrany, spójrzmy prawdzie w oczy, Motor nie ma startu do Wisły.Sagat14 pisze:Oj boli Was ten Motor boli, tyle w internecie fotek Sharksów na gołe klatki, tyle napinki, śluby krakowsko-wrocławskie, chrzciny wesela układy januszów, wszystko o kant d***, nie dziwie sie Wam że zrobiło Wam sie smutno i w dobie swojej potęgi (jak sami ten czas nazywacie) Śląsk ma Was w chuju :) prawda taka że Wasi starzy a tym bardziej obecni celebryci nigdy nie mieli podjazdu do Motoru.
Śląsk ma Wisłe w chuju? To dlaczego chcieli ich wyjebać przy zawieraniu układu z Ruchem czego się dowiadujemy w tym temacie? to raczej Wisła miała w chuju Śląsk, a już na pewno po frajerskiej akcji Motoru i morderstwie kibica Stalówki.
-
Kopem pisze:Sagat14 pisze:Oj boli Was ten Motor boli, tyle w internecie fotek Sharksów na gołe klatki, tyle napinki, śluby krakowsko-wrocławskie, chrzciny wesela układy januszów, wszystko o kant d***, nie dziwie sie Wam że zrobiło Wam sie smutno i w dobie swojej potęgi (jak sami ten czas nazywacie) Śląsk ma Was w chuju :) prawda taka że Wasi starzy a tym bardziej obecni celebryci nigdy nie mieli podjazdu do Motoru.
Śląsk ma Wisłe w chuju? To dlaczego chcieli ich wyjebać przy zawieraniu układu z Ruchem czego się dowiadujemy w tym temacie? to raczej Wisła miała w chuju Śląsk, a już na pewno po frajerskiej akcji Motoru i morderstwie kibica Stalówki.
otóż to, już wtedy mówiło się, że zgoda Wisła-Śląsk wisi na włosku. Delegacja WSH i PF nie przypadkowo pojawiła się w Stalowej Woli na pogrzebie. Zresztą już od jakiegoś czasu na Podkarpaciu wróbelki ćwierkały, że Wisła częściej pojawiała się przy boku Polonii i Stalówki niż ze swoimi zgodami z Wrocławia i Gdańska. Chociaż tutaj trzeba przyznać, że z racji bliższych odległości łatwiej zebrać się z ekipami z Podkarpacia niż z drugiego końca Polski.
-
Kopem pisze:To czemu w takim razie Motor ciągle odmawia Wiśle wyjścia na gołe łapy? Bo jest osrany, spójrzmy prawdzie w oczy, Motor nie ma startu do Wisły.Sagat14 pisze:Oj boli Was ten Motor boli, tyle w internecie fotek Sharksów na gołe klatki, tyle napinki, śluby krakowsko-wrocławskie, chrzciny wesela układy januszów, wszystko o kant d***, nie dziwie sie Wam że zrobiło Wam sie smutno i w dobie swojej potęgi (jak sami ten czas nazywacie) Śląsk ma Was w chuju :) prawda taka że Wasi starzy a tym bardziej obecni celebryci nigdy nie mieli podjazdu do Motoru.
To czy odmawia czy nie odmawia to ich sprawa nie nasza, mają pewnie swoje powody, o ktorych kibice.net nie muszą wiedzieć, to czy by wygrali starcie czy też nie, też jest bez znaczenia, my za III ligi wyjazdy na Motor traktowaliśmy niemal jako wypad sezonu, zawsze sie cos działo, była zabawa a dzisiaj Wisła najpierw miesiac wczesniej robi mobilizacje na necie, w połowie drogi pamiątkowe focie wrzuca na internet i dopiero grzecznie z kaskami podjazd pod klatke, klasyczna ich pokazówka, tak żeby nikomu nic sie nie stało, nikogo nie powineli na sanki i wszyscy w komplecie wrocili do interesów, najważniejsze przecież że pojechali bandą i poszły fotki po świecie, reszta sie liczy.
Jakos i my lata temu potrafiliśmy tam krecić dym, nikt strat nie kalkulował, Lechia tez umiala, Widzewm umiał, za każdym razem Motor był gotów do tańca i nie ważne kto wygrywał kto przegrywał, przeciez nie tylko o wynik w tym chodzi. Dzisiaj wiślaccy celebryci c*** wie na co liczą, że każdy w Polsce ma grać pod ich dyktando? Trza bylo Motorowi wjechać jak za starych czasów pod kasy a nie dzisiaj odgrażać sie po kibice.net przecież taką macie dzielną bande :)
Nadwiślan Kraków