Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Jak jest na linii Jaga - Ruch&Widzew, Jastrzębie - Ruch, Legia - BKS Bielsko i Miedź - Zagłębie S.
Internet Hooligans Group '09
-
[link]
Śląskowi gratulujemy Romana

FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !
POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

-
Co nieodpowiadaj to ty nieodpowiadaj i pożal sie kolegom po szalu że jakiś Żabol sie wypowiada na necie ,poto jest ten temat aby pisać i cytować a że pada ostatnio na Ruch no cuż mam ku temu powody aby ich śmieszne teksty komentować i niejestem hoolsem tylko zwyklym kibicem bo mam już swój wiek i co nieco wiem!jot_pe pisze:ty s.g. mnie tez dziwisz co tyczy sie Ruchu to w tym temacie widniejesz juz nawet twoi koledzy z Katowic poniekad odbili a ty dalej twardo swoje "niebieska propaganda" "a co was nie dziwi" "na GS rzadzi Gornik" "jakie tereny Ruchu na Slasku" pierdolenie nawet o Widzewie ze jest na Tajwanie![]()
pozdro nie odpowiadaj bo juz za duzo ciebie wszedzie hoolsie
NAJLEPSZE LATA DZIEWIĘĆDZIESIĄTE!
-
skoro dla Ciebie głupota jest równoznaczna z umiejętnym posługiwaniem się ortografii to jesteś debilem do potęgi.Każdy ma prawo zadawać pytania od tego jest właśnie forum koleszko.wlodek pisze:ale glupota to ci pozostała...S.G. pisze:Co nieodpowiadaj to ty nieodpowiadaj i pożal sie kolegom po szalu że jakiś Żabol sie wypowiada na necie ,poto jest ten temat aby pisać i cytować a że pada ostatnio na Ruch no cuż mam ku temu powody aby ich śmieszne teksty komentować i niejestem hoolsem tylko zwyklym kibicem bo mam już swój wiek i co nieco wiem!jot_pe pisze:ty s.g. mnie tez dziwisz co tyczy sie Ruchu to w tym temacie widniejesz juz nawet twoi koledzy z Katowic poniekad odbili a ty dalej twardo swoje "niebieska propaganda" "a co was nie dziwi" "na GS rzadzi Gornik" "jakie tereny Ruchu na Slasku" pierdolenie nawet o Widzewie ze jest na Tajwanie![]()
pozdro nie odpowiadaj bo juz za duzo ciebie wszedzie hoolsie
Coś się zaczyna dziać w triadzie najpierw Arka zrywa zgodę z Polonią teraz zakończenie zgody Lecha z Zagłębiem..warto dodać że od kiedy Lech przybił układ chuligański z ŁKSem między Kolejorzem a Cracovią też robi się nie ciekawie.Takie moje obiektywne spostrzeżenie.
yeyo pisze:
jego twarz kojarzy mi sie z psychopatą, zbokiem, potencjalnym pedofilem
-
Uważaj zatem, żeby Cie jakieś lumbago nie pierdolnęło od tej spinkiS.G. pisze:niejestem hoolsem tylko zwyklym kibicem bo mam już swój wiek

"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
pff kolejna bufonadaeldus pisze:[link]
biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
-
R. Zieliński pisze to jak jakiś mentor i duchowy opiekun Polskich Kibiców.
Wrocław - duchową stolicą Polskich Kibiców ! a niech tam .. jak dla mnie b. ładne miasto i żona tam na studia jeździła.
Pozdrawiamy z Bytomia.
Wrocław - duchową stolicą Polskich Kibiców ! a niech tam .. jak dla mnie b. ładne miasto i żona tam na studia jeździła.
Pozdrawiamy z Bytomia.
-
Zieliński to Rydzyk - wciska ludziom "swoją prawdę".
Najlepsze jest to że obrabia każdą poza zgodową ekipę, a sami sie ogarnąć nie mogą
Co do Lecha już taka ich wielkopolska mentalność, w dodatku poparta wiekowymi tradycjami - naród handlowy - układają się z tymi na których mogą zarobić, z których czerpać mogą korzyści
.
Najlepsze jest to że obrabia każdą poza zgodową ekipę, a sami sie ogarnąć nie mogą

Co do Lecha już taka ich wielkopolska mentalność, w dodatku poparta wiekowymi tradycjami - naród handlowy - układają się z tymi na których mogą zarobić, z których czerpać mogą korzyści

-
znaczy chciałeś powiedzieć "fan Ślask-kibicowski głos w twoim komputerze" ?leniwiec pisze:Zieliński to Rydzyk - wciska ludziom "swoją prawdę".
Najlepsze jest to że obrabia każdą poza zgodową ekipę, a sami sie ogarnąć nie mogą![]()
Co do Lecha już taka ich wielkopolska mentalność, w dodatku poparta wiekowymi tradycjami - naród handlowy - układają się z tymi na których mogą zarobić, z których czerpać mogą korzyści.

dziwnie wygląda ten cały elaborat zakonczony zdaniem w stylu "szczerze mówiąc mamy to gdzieś"
-
Z forum Widzewa:BobSwagger pisze:Jak jest na linii Jaga - Ruch&Widzew,
[link]

-
Rozwiń swoją myśl, jak możesz he heleniwiec pisze:Zieliński to Rydzyk - wciska ludziom "swoją prawdę".
Najlepsze jest to że obrabia każdą poza zgodową ekipę, a sami sie ogarnąć nie mogą![]()
Co do Lecha już taka ich wielkopolska mentalność, w dodatku poparta wiekowymi tradycjami - naród handlowy - układają się z tymi na których mogą zarobić, z których czerpać mogą korzyści.
-
Kolega pewnie ma na myśli to samo co ja.Lechici po prostu szukają nowych sojuszników gotowych na wspólne akcje. Na Craxę nie mają co liczyc w atakach na innych bo wiadomo że ze sprzętem. A znowu Arkowcy to też ostatnio słabiutko wspomagali kibiców Lecha.Z Zagłębiem pewnie to samo.Dobra ekipa,ale nie wspierała Lecha w lepszych akcjach.NNBB pisze:Rozwiń swoją myśl, jak możesz he heleniwiec pisze:Zieliński to Rydzyk - wciska ludziom "swoją prawdę".
A inna sprawa. Ciekawe jak się teraz ułożą stosunki PF&HZL po piątkowym meczu. Wuadomo, że układ padł przez Poznańskiego Lecha.
-
Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Nie chodziło o Lecha...
-
c**** wiesz o tym jak wspomagaliśmy Lecha. Akurat pod tym względem nie mamy sobie nic do zarzucenia.Joker pisze:Kolega pewnie ma na myśli to samo co ja.Lechici po prostu szukają nowych sojuszników gotowych na wspólne akcje. Na Craxę nie mają co liczyc w atakach na innych bo wiadomo że ze sprzętem. A znowu Arkowcy to też ostatnio słabiutko wspomagali kibiców Lecha.Z Zagłębiem pewnie to samo.Dobra ekipa,ale nie wspierała Lecha w lepszych akcjach.NNBB pisze:Rozwiń swoją myśl, jak możesz he heleniwiec pisze:Zieliński to Rydzyk - wciska ludziom "swoją prawdę".
A inna sprawa. Ciekawe jak się teraz ułożą stosunki PF&HZL po piątkowym meczu. Wuadomo, że układ padł przez Poznańskiego Lecha.
Arka Gdynia
-
Polonia Przemyśl - Wisła Kraków. Jakie są relacje na tej linii?
-
Na jednym z meczy na Reymonta była obecna delegacja z Przemyśla. Wśród kibiców Polonii są osoby z prowiślackimi poglądami.Fighting Dragon Tokyo pisze:Polonia Przemyśl - Wisła Kraków. Jakie są relacje na tej linii?
-
Pener pisze:Na jednym z meczy na Reymonta była obecna delegacja z Przemyśla. Wśród kibiców Polonii są osoby z prowiślackimi poglądami.Fighting Dragon Tokyo pisze:Polonia Przemyśl - Wisła Kraków. Jakie są relacje na tej linii?
Są osoby proWisła,ale większość chyba dąży w innym kierunku.
-
Fitball Szklary
Zgody: Czarni '03 Grzegorzowice
Układy: Orlęta Rudawa
Kosy: Maszycanka Maszyce, Agricola Klimontów, Jutrzenka Giebułtów, Orzeł Bębło
FITBALL SZKLARY ULTRA
-
Nie zartuj sobie... na meczach w/w klubów nie dzieje sie nic!fbfan pisze:Fitball Szklary
-
A jak sie ma zgoda Lecha z Arka ?
-
chyba jednak nie orientujesz się dobrze w tych klimatachNemo pisze:Nie zartuj sobie... na meczach w/w klubów nie dzieje sie nic!fbfan pisze:Fitball Szklary

ultra działają i mają się dobrze, a pieronów nie jedna wieś podkrakowska się boi.
FITBALL SZKLARY ULTRA
-
-
Panowie jak wygląda sytuacja na linii Jagiellonia- Wisła Krk?
A jesteście w pakcie czy walczycie na sprzęty ?

a jak wygląda sprawa Jaga-Ruch?Chirurg pisze:Panowie jak wygląda sytuacja na linii Jagiellonia- Wisła Krk?
-
Wisła była gościnnie na Malta Cup 07, zapewne jakieś prywatne kontakty.Aktive pisze:Jak jest Wisla - Resovia?
-
Na dniach prawdopodobnie ta "sytuacja" będzie rozwiązana. Nie chcę pisać otwarcie, ale sami wejdźcie na nasze forum i zobaczycie, że w tej kwestii nie jest zbyt kolorowo.S(M) pisze:A jak sie ma zgoda Lecha z Arka ?
Arka Gdynia
-
3citybsnt pisze:Na dniach prawdopodobnie ta "sytuacja" będzie rozwiązana. Nie chcę pisać otwarcie, ale sami wejdźcie na nasze forum i zobaczycie, że w tej kwestii nie jest zbyt kolorowo.S(M) pisze:A jak sie ma zgoda Lecha z Arka ?
???
A ja mam dwie sprawy... jedna dla zakazowiczów lub ich zanjomych... czy u was w miastach policja również zrobiła zebranie wszystkich zakazowiczów? dosłownie parodia hehe... a drugie dotyczy mojego..odkurzacza...strasznie słabo wsysa...patrzałem nic nie jest zatkane poprostu nie ma siły...w czym moze lezec problem?
...,,Ten sam problem ma ŁKS, brak lokalnego rywala".
....dlatego w Łomży jest jak jest

-
ledwo napisał, a już serwer padł z przeciążenia
-
Jasnowidzem nie trzeba byc co do tej sprawy , pewnie zgoda zostanie zakonczona.
-
Dobre kontakty ma jedna z grup Wisły z osobami z Polonii Przemyśl. Wielu kibiców Polonii jest również kibicami Wisły. Nie jest żadną tajemnicą że Polonia była na Reymonta podczas meczu Wisła - Lechia.Fighting Dragon Tokyo pisze:Polonia Przemyśl - Wisła Kraków. Jakie są relacje na tej linii?
http://www.skwk.pl/gallery/football/214/003.jpg
Od dłuższego czasu trochę prywatnych kontaktów, Wisła była zaproszona na turniej Malta Cup. Małe delegacje widywane czasami na meczach.Aktive pisze:Jak jest Wisla - Resovia?
Bez zmian - neutralne stosunki, trochę przyjaźni pozostało,Chirurg pisze:Panowie jak wygląda sytuacja na linii Jagiellonia- Wisła Krk?
-
Zgadza się,dziś zgoda na linii Arka-Lech została zakończona.Oj sypie się triadaHincha pisze:Jasnowidzem nie trzeba byc co do tej sprawy , pewnie zgoda zostanie zakonczona.

yeyo pisze:
jego twarz kojarzy mi sie z psychopatą, zbokiem, potencjalnym pedofilem
-
januszzwasem wlasnie takim posunieciem Arka pokazala, ze jest jednak charakterna ekipa i nie pozwoli sobie na takie cyrki wokol siebie.
-
Z mojego punktu widzenia Arka i Zagłębie L. bardzo dobrze postąpili zrywając zgode z Lechem, Lech sie czuje teraz w Polsce jak nie wiadomo kto podbijają układy z ekipami z ktorym wczesniej mieli potężne kosy dla mnie koniec tematu triada była, a teraz pojdzie sie wszystko pierdolić !
Uzależniony Od Seksu, Alkoholu, Nikotyny, ZAGŁĘBIA I Adrenaliny ...
tatar58 pisze:Czy ktoś wie coś o zgodzie Ruchu z Legią na onecie piszą, że ma być
-
Co do zerwania zgody,nie widziałem jeszcze co opisuje jakaś ze stron.Ale jeśli te informacje zostaną potwierdzone to będzie dla mnie bardzo duże zaskoczenie,w końcu to była jedna z bardziej rozpoznawalnych zgód w Polsce(długoletnia i co tu dużo mówić mocna).To będzie koniec triady.Jestem ciekaw jak zachowywać się będzie pilski legion, bardzo silnie związany i mający dobre kontakty z osobami gdyńskiej Arki....
Nie mój koń,nie mój wóz,malowane lale wiózł,ale Lech jest chyba świadom prowadzonej polityki i ponosi tego konsekwencje...
Nie mój koń,nie mój wóz,malowane lale wiózł,ale Lech jest chyba świadom prowadzonej polityki i ponosi tego konsekwencje...
A ja mam dwie sprawy... jedna dla zakazowiczów lub ich zanjomych... czy u was w miastach policja również zrobiła zebranie wszystkich zakazowiczów? dosłownie parodia hehe... a drugie dotyczy mojego..odkurzacza...strasznie słabo wsysa...patrzałem nic nie jest zatkane poprostu nie ma siły...w czym moze lezec problem?

-
Jesli tak sie stalo i zerwana zostala zgoda.. to bardzo dobrze.. triada dzis to juz nie to samo co kilka dobrych lat wstecz, odwiedzanie sie na meczach i klepanie po ramieniach juz nie wystarczy.. nowa krew i zmiany organizacyjne tylko to moze doprowadzic do sukcesu..
zapamietajcie chopcy jedno: mlody lew, zawsze pokona starego lwa..
zapamietajcie chopcy jedno: mlody lew, zawsze pokona starego lwa..

Ciężary na mase ?! Na masę najlepsze są wafelki i ptasie mleczko.
-
Pytanie tylko, czy młody to rzeczywiście lew, czy tylko grzywa.
-
od wczoraj Widzew ma zgode z CSKA Moskwa.
-
W końcu nazwa czerwonoarmiści , do czegoś zobowiązujeK pisze:od wczoraj Widzew ma zgode z CSKA Moskwa.

-
zaraz po upadku zgody Lubin-Poznan pisalem ze to nie koniec, to dostalem ostrzezenie
Lech sam sobie zgotowal taka sytuacje ale osobiscie uwazam ze oni sie ciesza, Cracovia tez dlugo nie bedzie czekala i Lech bedzie mial wolna reke w przybiciu nowego,lepszego pod wzgledem strategicznym ukladu
to jak teraz wygladaja uklady polsko-ruskie?RTS-CSKA,Legia-???,Lech-???:)

Lech sam sobie zgotowal taka sytuacje ale osobiscie uwazam ze oni sie ciesza, Cracovia tez dlugo nie bedzie czekala i Lech bedzie mial wolna reke w przybiciu nowego,lepszego pod wzgledem strategicznym ukladu

to jak teraz wygladaja uklady polsko-ruskie?RTS-CSKA,Legia-???,Lech-???:)