Serbia - POLSKA !
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Jedzie ktos pociagiem?? bo do niedawna bylo kilku chetnych, a teraz cos cicho
w kazdym badz razie ja jade od Katowic do Budapesztu, a pozniej do Belgradu!
Ewentualnie jesli beda jacys chetni to moge od Krakowa. tak czy inaczej wyjezdzam jutro wieczorem.
Do zobaczenia w Belgradzie ( bede dzien przed meczem ).

Ewentualnie jesli beda jacys chetni to moge od Krakowa. tak czy inaczej wyjezdzam jutro wieczorem.
Do zobaczenia w Belgradzie ( bede dzien przed meczem ).
-
-
Właściwie to nie wiedziałem że mecz był na stadionie Partizana, ale dzieki za uświadomienieKubal pisze:Tak,ale na stadionie Partizana,tam murawa nie jest podgrzewanabizon87 pisze:W sobote i niedziele jednak były problemy![]()

Madball dlaczego lepiej na euro?
edit: sorry, myśle o euro a pisze dolar, czasem tak mam

Ostatnio zmieniony 19.11.2007, 11:36 przez bizon87, łącznie zmieniany 1 raz.
podobno do prywatnych osob na koncu wysylali :]
nam dzis do biura doszly 76 bilecikow
mam pytanie, czy przy stadionie autokary maja gdzie stanac ? czy jest jak np w Rotterdamie ze pakuja nas i zamykaja w wielkiej hali/centum czy zwal jak chcial i przed meczem podstawiakami dowoza czy jak ?
wie ktos??
aha, zaprzyjazniony Serb mowil ze tamtejsze pieski obawiaja sie... serbow i wieksze grupy kibicow beda mieli ogon jak rowniez autokary z Naszymi.
PRZYPOMINAM O WOLNYCH BILETACH !!
PISAC PRV BO RANO WYJEZDZAM
nam dzis do biura doszly 76 bilecikow

mam pytanie, czy przy stadionie autokary maja gdzie stanac ? czy jest jak np w Rotterdamie ze pakuja nas i zamykaja w wielkiej hali/centum czy zwal jak chcial i przed meczem podstawiakami dowoza czy jak ?
wie ktos??
aha, zaprzyjazniony Serb mowil ze tamtejsze pieski obawiaja sie... serbow i wieksze grupy kibicow beda mieli ogon jak rowniez autokary z Naszymi.

PRZYPOMINAM O WOLNYCH BILETACH !!
PISAC PRV BO RANO WYJEZDZAM

-
-
Witam
Wyjeżdżamy jutro z Krakowa, powiedzcie proszę jakie decyzje ostateczne zapdały co do zbiórki na "przedmieściach" Belgradu czy też gdzieś wcześniej, w celu "spokojnego" wjazdu większą ilością ludzi na mecz....
Dziękówa i do zobaczenia.
P.S. Bileciki doszły dzisiaj, więc bez stresu Panowie może jutro będą, jak nie to w Belgradzie.
Wyjeżdżamy jutro z Krakowa, powiedzcie proszę jakie decyzje ostateczne zapdały co do zbiórki na "przedmieściach" Belgradu czy też gdzieś wcześniej, w celu "spokojnego" wjazdu większą ilością ludzi na mecz....
Dziękówa i do zobaczenia.
P.S. Bileciki doszły dzisiaj, więc bez stresu Panowie może jutro będą, jak nie to w Belgradzie.
-
-
-
UWAGA ! UWAGA !
JESLI SA CHETNI NA WYJAZD NA TEN MECZ
JESLI CHECIE JECHAC PO TANICH KOSZTACH
I NIE MARTWIC SIE O NIC Smile
OFERUJEMY 2 MIEJSCOWKI DLA ZAINTERESOWANYCH
CALKOWITY KOSZT WYJAZDU - WRAZ Z BILETEM NA MECZ:
290,- Exclamation Exclamation
W CENIE TEJ ZNAJDUJE SIE MALY CATHERING (SZAMA I BROWARY) KOSZULKA OKOLICZNOSCIOWA!!!!!
ODJAZD, KOMFORTOWYM AUTOKAREM (DVD I INNE CZARY MARY Very Happy ) NASTAPI 20 LISTOPADA Z CZELADZI. POWROT 22'iego.
CHETNYCH SERDECZNIE ZAPRASZAMY!
KONTAKT POD NR TEL: 607 671 546
JESLI SA CHETNI NA WYJAZD NA TEN MECZ
JESLI CHECIE JECHAC PO TANICH KOSZTACH
I NIE MARTWIC SIE O NIC Smile
OFERUJEMY 2 MIEJSCOWKI DLA ZAINTERESOWANYCH
CALKOWITY KOSZT WYJAZDU - WRAZ Z BILETEM NA MECZ:
290,- Exclamation Exclamation
W CENIE TEJ ZNAJDUJE SIE MALY CATHERING (SZAMA I BROWARY) KOSZULKA OKOLICZNOSCIOWA!!!!!
ODJAZD, KOMFORTOWYM AUTOKAREM (DVD I INNE CZARY MARY Very Happy ) NASTAPI 20 LISTOPADA Z CZELADZI. POWROT 22'iego.
CHETNYCH SERDECZNIE ZAPRASZAMY!
KONTAKT POD NR TEL: 607 671 546
Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!
-
...
Ostatnio zmieniony 20.11.2007, 12:16 przez koscik_Okocimski, łącznie zmieniany 1 raz.
OKOCIMSKI BRZESKO
-
ja naprawdę apeluje, Serbia to nie Portugalia a tym bardziej Finlandia. Nie będziemy tam u siebie i radzę uważać. Na siebie, na naszą własność i nawet na swoje dziewczyny.
Sytuacja przed meczem może być napięta, a w przypadku wyeliminowania Serbów, gorąca krew może się zagotować i dojść do ostrych scen na i poza stadionem. Przypominam, że oni chodzą z bronią bardzo często.
Sytuacja przed meczem może być napięta, a w przypadku wyeliminowania Serbów, gorąca krew może się zagotować i dojść do ostrych scen na i poza stadionem. Przypominam, że oni chodzą z bronią bardzo często.
-
toteż ponawiam pytanie czy jest coś ustalone co do miejsca zbiórki gdzies przed granicą serbską??Honky pisze:ja naprawdę apeluje, Serbia to nie Portugalia a tym bardziej Finlandia. Nie będziemy tam u siebie i radzę uważać. Na siebie, na naszą własność i nawet na swoje dziewczyny.
-
-
Nie aktualnekoscik_Okocimski pisze:...bOdziO_01 pisze:Mamy jedno miejsce w busie. Wyjazd w środę o 1:00 w nocy z Brzeska. Koszt: 270 zł, bus + bilet.
PW
Ostatnio zmieniony 20.11.2007, 20:02 przez bOdziO_01, łącznie zmieniany 1 raz.

-
-
-