Puchar Polski (temat zbiorczy) ;)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
-
-
-
Jestem Cięzko Pozytywnie Zaskoczony Ilością Korony
Fajnie by było jak każda ekipa by tak jeździła co mecz a nie tylko jak Finał PP
SWoją drogą to gdzie jest GKS Bełchatów ? Odpuścili mecz na Swoim Stadionie ?
Fajnie wyglada jeszcze flaga Dyskoboli DUMA POLSKI a za nią Same Psy albo ochrona stoi
po lewej stronie sektora gości 

SWoją drogą to gdzie jest GKS Bełchatów ? Odpuścili mecz na Swoim Stadionie ?
Fajnie wyglada jeszcze flaga Dyskoboli DUMA POLSKI a za nią Same Psy albo ochrona stoi

-
- ostatnie ostrzeżenie
-
-
-
dawno tak nudnego meczu przy takiej ilości przyjezdnych nie widziałem
patrze na ten zegar i tak sie skurwysyństwo dłuży ze szlak mnie trafia
albo mnie te paski czarne usypiają albo rzeczywiście coś jest na rzeczy
patrze na ten zegar i tak sie skurwysyństwo dłuży ze szlak mnie trafia
albo mnie te paski czarne usypiają albo rzeczywiście coś jest na rzeczy

Ostatnio zmieniony 01.05.2007, 13:49 przez WIELKA WISŁA, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
-
-
wkońcu mecz nudy się zakończył
pogratulować moge jedynie piłkarzom obydwu drużyn bo to co dziś kibice pokazali to "brak mi słów" a kibice z Grodziska to jakieś cipy czy ki c***? cały mecz cisza dopiero w 90 minucie zaczynają klaskać, biorąc pod uwagę że ich drużyna stanowczo przeważała w całym spotkaniu
bez urazy ale oby jak najmniej takich meczy
pogratulować moge jedynie piłkarzom obydwu drużyn bo to co dziś kibice pokazali to "brak mi słów" a kibice z Grodziska to jakieś cipy czy ki c***? cały mecz cisza dopiero w 90 minucie zaczynają klaskać, biorąc pod uwagę że ich drużyna stanowczo przeważała w całym spotkaniu
bez urazy ale oby jak najmniej takich meczy

-
- ban
śpiewa ją wiele ekip, ale większośc bardzo rzadko. To nasza reprezentacyjna piosenka, śpiewamy ją długo na każdym meczu, ewidentne ksero tak samo jak przeróbka Eintrachtu, ale to nie boli bo i nam ona słabo wychodzi. Inna sprawa z 'Hej Arka gol', która jest na Arce od wielu lat i to nasza najbardziej rozpoznawalna piosenka. Doping jak na tyle ludzi mizerny, widać było z przebitek na trybuny, że większośc stoi z łapami w kieszeniach. Dyskobolia rzadko, ale dość konkretnie jak na swoje możliwości.Kibic, nie chuligan pisze:kto spiewa te piosenke co Korona " hej Kielce gol" bo jakos nie moge sobie przypomniec ??
-
Mi bardziej zaimponowała liczba Dyskobolii niż Korony. Raz, że mieli chyba ze 3x dalej, dwa, że w Grodzisku Wlkp. to zostały chyba tylko osoby starsze, niedołężne i dzieci do lat 14 - reszta w Bełchatowie
Doping prowadzili, kilka razy słyszalny, nawet skakali i "tak się bawi Dyskobolia". Naprawdę jestem pozytywnie zaskoczony.
Jeśli chodzi o Koronę to wg mnie jak na tą liczbę doping w przeciągu całego meczu mierniutki. Na początku dobrze ale z upływem czasu średnio to brzmiało. Wynik napewno miał n to wpływ.
Jeśli ktos sie spodziewał prezentacji jak na Legii albo na Wiśle to powinien zweryfikowac swój pogląd na "ekipy" jakie tam przyjechały.
To, że ktoś napisał jak widział mecz w tv, nie oznacza, że jest "dzieckiem neostrady". A jeśli Ty tak myślisz i ochoczo komentujesz poczynania "dzieci neostrady" a do tego nie podoba się Tobie kto i co tutaj pisze to nie zaglądaj - udaj się na fora Korony czy Dyskobolii jutro i dowiesz się więcej.

Jeśli chodzi o Koronę to wg mnie jak na tą liczbę doping w przeciągu całego meczu mierniutki. Na początku dobrze ale z upływem czasu średnio to brzmiało. Wynik napewno miał n to wpływ.
Jeśli ktos sie spodziewał prezentacji jak na Legii albo na Wiśle to powinien zweryfikowac swój pogląd na "ekipy" jakie tam przyjechały.
To, że ktoś napisał jak widział mecz w tv, nie oznacza, że jest "dzieckiem neostrady". A jeśli Ty tak myślisz i ochoczo komentujesz poczynania "dzieci neostrady" a do tego nie podoba się Tobie kto i co tutaj pisze to nie zaglądaj - udaj się na fora Korony czy Dyskobolii jutro i dowiesz się więcej.
HOLY SHIT
-
-
Dobra liczba Dyskobolii oby tak dalej...
[link]
ZAPRASZAM na OGOLNOPOLSKIE FORUM KIBICÓW!!!
ZAPRASZAM na OGOLNOPOLSKIE FORUM KIBICÓW!!!
-
do T.'06,masz rację,ja też sobie pomyślałem w trakcie oglądania meczu,że fajnie byłoby pojechać na jakieś neutralne boisko za swoją drużyną np.do Poznania na meczyk Legia-Wisła albo do Krakowa na Legia-Lech
,z autopsji wiem,jak smakują takie meczyki,pzdr

WARSZAWIACY z krwi i kości,cała Polska nam zazdrości.
-
- ban
Do ludzi narzekających na ten finał:
Czego Wy oczekiwaliście? Grała Korona z Dyskobolią, nie Wisła z Lechem.
Jak na swoje możliwosci zaprezentowali się nieżle, szczególnie Grodzisk. Jak na miasteczko, w którym mieszka kilkanaście tysięcy ludzi i odległość jaką musieli przejechać to ich liczba naprawdę dobra.Liczba Korony też dobra. W dopingu też nie było najgorzej.
Idea jednego meczu finałowego jak najbardziej słuszna. Piłkarzom się chciało biegać, teren neutralny, jest OK.
Wiadomo, że każdy chciałby, by w pucharach reprezentowały nasz kraj kluby z konkretnymi ekipami, ale jest jak jest.
Czego Wy oczekiwaliście? Grała Korona z Dyskobolią, nie Wisła z Lechem.
Jak na swoje możliwosci zaprezentowali się nieżle, szczególnie Grodzisk. Jak na miasteczko, w którym mieszka kilkanaście tysięcy ludzi i odległość jaką musieli przejechać to ich liczba naprawdę dobra.Liczba Korony też dobra. W dopingu też nie było najgorzej.
Idea jednego meczu finałowego jak najbardziej słuszna. Piłkarzom się chciało biegać, teren neutralny, jest OK.
Wiadomo, że każdy chciałby, by w pucharach reprezentowały nasz kraj kluby z konkretnymi ekipami, ale jest jak jest.
-
Wiekszosc z was podnieca sie iloscia Dyskobolii i przede wszystkim Korony ze jaka to liczba nie jest zajebista.
w Niemczech czy innych cywilizowanych krajach gdzie glupi puchar ma podobne znaczenie co u nas (czyli nie to co mistrzostwo kraju)
nie robia sztucznej podniety ze sa super
w pucharze ni4emic co roku final jest w berlinie i przykladowo gra jakis 2 ligowiec w finale np RW Essen i np 1 ligowiec Frankfurt to na stadionie ktory moze pomiescic 76tys ludzi
jest komplet
i z tego 30-35 tys kibicow z Essen i drugie tyle z Frankfurtu
a chetnych i tak jest 2-3razy wiecej
u nas z Kielc do Belchatowa ponad 100km to liczac liczby wyjazdowe slabych ekip 2 bundesligi to korona dzisiaj powinna w 10tys minimum zajechac
a nie zajechali do pobliskiego miasteczka w 2,5-3 tys i kazdy ma im wiwatowac
a szczerze to jezdza na poziomie 3 l-4 ligowym w kraju cywylizowanym;p
bez odobioru
w Niemczech czy innych cywilizowanych krajach gdzie glupi puchar ma podobne znaczenie co u nas (czyli nie to co mistrzostwo kraju)
nie robia sztucznej podniety ze sa super
w pucharze ni4emic co roku final jest w berlinie i przykladowo gra jakis 2 ligowiec w finale np RW Essen i np 1 ligowiec Frankfurt to na stadionie ktory moze pomiescic 76tys ludzi
jest komplet
i z tego 30-35 tys kibicow z Essen i drugie tyle z Frankfurtu
a chetnych i tak jest 2-3razy wiecej
u nas z Kielc do Belchatowa ponad 100km to liczac liczby wyjazdowe slabych ekip 2 bundesligi to korona dzisiaj powinna w 10tys minimum zajechac
a nie zajechali do pobliskiego miasteczka w 2,5-3 tys i kazdy ma im wiwatowac
a szczerze to jezdza na poziomie 3 l-4 ligowym w kraju cywylizowanym;p
bez odobioru
-
- ban
-
Moze i by zajechali gdyby ten stadion byl ich w stanie pomiescic i gdyby dostali tyle biletow 
Nie ma co porownywac polskich ekip do zagranicznych jesli chodzi o liczby wyjazdowe, my mamy po prostu za male stadiony wiec czesto najlepsze zespoly nie sa w stanie pojechac w lepszej liczbie wlasnie dlatego.
Co do meczu bardzo podobal mi sie sektor Korony, prawie wszyscy w koszulkach, dobrze oflagowani. Dyskobolia oczywiscie jak na swoje mozliwosci bardzo dobrze, choc prawie wogole nie dopingowali z perspektywy tv.

Nie ma co porownywac polskich ekip do zagranicznych jesli chodzi o liczby wyjazdowe, my mamy po prostu za male stadiony wiec czesto najlepsze zespoly nie sa w stanie pojechac w lepszej liczbie wlasnie dlatego.
Co do meczu bardzo podobal mi sie sektor Korony, prawie wszyscy w koszulkach, dobrze oflagowani. Dyskobolia oczywiscie jak na swoje mozliwosci bardzo dobrze, choc prawie wogole nie dopingowali z perspektywy tv.