Kompromitują się koledzy i koleżanki stwarzające zagrożenie na A4 :)dekazkonfior pisze: ↑11.11.2022, 15:40Najweselej jak twoi koledzy schowali się za psami i krzyczeli ze Wisła ma sprzet. Nie kompromituj sięnieproszeni goście pisze: ↑11.11.2022, 09:01Po meczu też wesoło, jedna droga prowadziła do Krakowa i Zabierzowa :)
Puchar Polski -2022/2023 !!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Puchar Polski -2022/2023 !!
-
Śląsk dostał zakaz wyjazdów na 6 miesięcy w pucharze Polski.Sandecja dostała walkower od dziadów z pzpnu.
Good Night Left Side
-
+ 200 tys zł
Tylko dlatego, że murzyn przycwaniakował po niestrzelonym karnym. To pokazuje jakie czasy bo wystarczy, żę by strzelił, Sandecja przeszła dalej i nic by nie było.
-
Piłkarze Sandecji zachowali się bardzo niehonorowo,ale uważam że Ty jesteś bardzo zakompleksiony i gdyby każdy myślał takimi kategoriami to nadal postrzegani bysmy byli przez inne nacje jako bezrobotni złodzieje i pijacy.GNLS1 pisze: ↑18.11.2022, 12:46Jak to jest...Butelki, bluzgi, buczenie itd coś częstego, a w meczach kos to norma, nikt nie schodzi z boiska i nie płacze. A tu małpiszon dopiero co z drzewa zszedł i płacze bo karnego nie trafił. Gdyby to normalnie wygladało, to czarnuch powinien wyłapać karę, a klub przegrac walkowerem. Ale dziady z PZPNu na okazji na łatwą kaskę nigdy nie przepuszcza. Będzie za co chlać23 cm w zwisie pisze: ↑18.11.2022, 06:10Te 200 000 PLN kary dla Śląska to jawna kpina. Zarząd WKS-u powinien się odwołać i nigdy się nie godzić na taką karę. Bo i za co ?!
Rozumiem, że przy tym zakazie wyjazdowym jeżeli Śląsk zajdzie do finału to nie będą mogli jechać na mecz ? Czy finał to nie "mecz wyjazdowy" ?
-
WRK_h - nadal? Tak się składa że każda nacja ma swoje przywary a i istnieją lokalne (nie koniecznie miarodajne) prześmiewcze postrzegania sąsiadów. Tak było i pewno będzie. Polacy bezrobotni, złodzieje i pijacy? Pojezdzij trochę po świecie (nie tylko okoliczne kraje gdzie prymitywny motłoch jezdzi aby dorobić) to zmienisz swoją "światopoglądową" opinie - jak nas oceniają! Tak się składa że mam zupełnie inne doświadczenia na postrzeganie Polaków.
ps. Odbiegając nieco od tematu, od dobrych kilku lat pranie mózgu przez netflixy i inne lewackie gówna robi wśród "młodych" swoje. Rasizm, wszędzie rasizm! a co w tym złego? Są różne rasy a to że akurat ktoś kogoś przyporządkowuje do tej cechy - to co w tym złego. Ja jestem białasem i będę (dzięki Bogu). Paranoi cd. - za niedługo pewno nie będzie można powiedzieć na psa "jamnik" bo bedę rasistą a jak się włączy w to jeszcze lgbt - to dopier... się że może ten "pies" czuje się suką, jest niebinarny albo w ogóle kur... jest jakimś innym wynalazkiem!
ps. Odbiegając nieco od tematu, od dobrych kilku lat pranie mózgu przez netflixy i inne lewackie gówna robi wśród "młodych" swoje. Rasizm, wszędzie rasizm! a co w tym złego? Są różne rasy a to że akurat ktoś kogoś przyporządkowuje do tej cechy - to co w tym złego. Ja jestem białasem i będę (dzięki Bogu). Paranoi cd. - za niedługo pewno nie będzie można powiedzieć na psa "jamnik" bo bedę rasistą a jak się włączy w to jeszcze lgbt - to dopier... się że może ten "pies" czuje się suką, jest niebinarny albo w ogóle kur... jest jakimś innym wynalazkiem!
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
Zupełnie Zielony:Miałem/mam okazję pracować w Holandii, Niemczech i Norwegii... Z moich odczuć, obserwacji oraz dyskusji ze znajomymi wynika że jesteśmy tam nielubiani jest to przykre ale za co mieli by nas lubic? Niestety ale wielu z Nas nie potrafi trzymać się razem, walczymy ze soba, psujemy rynek pracy zawyżajac normy(bardzo czesto słyszę ten argument) Nie ma w nas luzy raczej jesteśmy na spinie, Duży procent Naszej emigracji to jest niestety ale patologia nie probujaca nawet uszanować obyczajów panujących w miejscu gdzie aktualnie przebywają. Moim zdaniem jesteśmy gorzej postrzegani przez rdzennych mieszkańców w tych krajach od większości murzynów czy nawet Turasow którzy w jakiś sposób potrafią sobie pomagać i trzymają się razem. Bedac w krajach turystycznych również często było mi wstyd głównie za naszą "klasę wyższa"(nowobogackich) ale może nie będę już o tym pisal.Zupełnie Zielony. pisze: ↑18.11.2022, 20:36WRK_h - nadal? Tak się składa że każda nacja ma swoje przywary a i istnieją lokalne (nie koniecznie miarodajne) prześmiewcze postrzegania sąsiadów. Tak było i pewno będzie. Polacy bezrobotni, złodzieje i pijacy? Pojezdzij trochę po świecie (nie tylko okoliczne kraje gdzie prymitywny motłoch jezdzi aby dorobić) to zmienisz swoją "światopoglądową" opinie - jak nas oceniają! Tak się składa że mam zupełnie inne doświadczenia na postrzeganie Polaków.
-
1. Nie chcę wypowiadać się za kogoś ale zupełnie zielonemu chodziło raczej o Polaków poza Europą (zapewne głównie Chicago). A tam nasi rodacy na tle innych nacji wypadają akurat nie najgorzej ( za oceanem jeszcze nie byłem ale takie są powszechne opinie zarówno Polaków jak i Amerykanów). Inna sprawa, że konkurencji zbyt dużej to oni tam nie mają. No bo z kim tam tak naprawdę konkurują o pracę? Z latynosami? Z czarnymi? Z białymi z południa i apalachów? Akurat problemy tych grup i problemy z tymi grupami zostały już opisane w wielu książkach. I jeśli wierzyć tym książką to raczej nie są oni realną konkurencją dla ludzi z Polski. A jeśli dodać, że wbrew pozorom jesteśmy narodem dość dobrze wykształconym to każdy kto jest gotów pracować i ma łeb na karku jest w stanie odnieść tam sukces.WRK_h pisze: ↑18.11.2022, 23:05Zupełnie Zielony:Miałem/mam okazję pracować w Holandii, Niemczech i Norwegii... Z moich odczuć, obserwacji oraz dyskusji ze znajomymi wynika że jesteśmy tam nielubiani jest to przykre ale za co mieli by nas lubic? Niestety ale wielu z Nas nie potrafi trzymać się razem, walczymy ze soba, psujemy rynek pracy zawyżajac normy(bardzo czesto słyszę ten argument) Nie ma w nas luzy raczej jesteśmy na spinie, Duży procent Naszej emigracji to jest niestety ale patologia nie probujaca nawet uszanować obyczajów panujących w miejscu gdzie aktualnie przebywają. Moim zdaniem jesteśmy gorzej postrzegani przez rdzennych mieszkańców w tych krajach od większości murzynów czy nawet Turasow którzy w jakiś sposób potrafią sobie pomagać i trzymają się razem. Bedac w krajach turystycznych również często było mi wstyd głównie za naszą "klasę wyższa"(nowobogackich) ale może nie będę już o tym pisal.Zupełnie Zielony. pisze: ↑18.11.2022, 20:36WRK_h - nadal? Tak się składa że każda nacja ma swoje przywary a i istnieją lokalne (nie koniecznie miarodajne) prześmiewcze postrzegania sąsiadów. Tak było i pewno będzie. Polacy bezrobotni, złodzieje i pijacy? Pojezdzij trochę po świecie (nie tylko okoliczne kraje gdzie prymitywny motłoch jezdzi aby dorobić) to zmienisz swoją "światopoglądową" opinie - jak nas oceniają! Tak się składa że mam zupełnie inne doświadczenia na postrzeganie Polaków.
2. Fakt ale weź pod uwagę, że od jakiś 20-25 lat Polacy są/byli największą grupą wśród pracowników tymczasowych i nie tylko tymczasowych w zachodniej Europie. A im więcej ludzi przyjeżdża to niestety jest wśród nich więcej różnej hołoty. Najlepszym przykładem są obecnie Ukraińcy w Polsce. Wystarczy porównać jacy ludzie przyjeżdżali 5-8 lat temu, a jacy przyjeżdżają teraz.
3. Akurat za granicę to pojechać może obecnie każdy (szczególnie Egipt i Tunezja). Nawet ludzi ze średnią emeryturą na to stać jeśli potrafią choć trochę oszczędzać i nie mają kredytów. A o nowobogackich to akurat szkoda gadać. Ci ludzie często jadą latami na pożyczkach zgrywając wielkich panów, a ich jedynym zabezpieczeniem są nieruchomości kupione za owe kredyty :D A gdy przychodzą pierwsze kłopoty to toną jak Titanic.
-
Chłop co się murzyńskich teledysków naoglądał i mysli ze to prawda :D
-
Najlepsze jest to, że chłopaki z ekipy od czarnuchów czy arabusów biorą pakunki po dobrej cenie na zachodzie, a ci coś p******* na kibice net.
-
A czym ty się różnisz od niego wielbicielu malarza z Austrii?plamy opadowe pisze: ↑19.11.2022, 15:46Nie wierzę jak czytam takie teksty. Jeszcze napisz, że całymi dniami jaracie marihuane i słuchacie czarnego hip-hopu.
14/88 !
-
Mam wrażenie że jesteś nastolatkiem który nigdy jeszcze nie ruchal hehe ale spokojnie jeszcze kilka lat zaruchasz, zmadrzejesz i będziesz sam z siebie się śmiał jaki to byłeś głupi w 2022 rokuGNLS1 pisze: ↑19.11.2022, 14:12miłośnik murzyńskich kutasów. Idź tam tym mał PiS żonom jeszcze opierdol pytonga. Rajcuje cię dzikusy co z drzewa zeszły przed chwilą co?crvvstaliczny pisze: ↑19.11.2022, 13:57zrób sobie przerwę od kompa i przejedź się po Londynie zacznij od Portland Road w South Norwood. Tylko pojedz z kims jak masz jakiegos kolege bo takiego pedała jak ty to odrazu skopia i skroją.
-
I co, tam zobacze jak pigmentododatni masowo giną żeby nie strzelić z ucha? O czym ty p*********?crvvstaliczny pisze: ↑19.11.2022, 13:57
zrób sobie przerwę od kompa i przejedź się po Londynie zacznij od Portland Road w South Norwood
-
Znika dlatego ze jest zakazana i sypią się za nią kary i zakazy.Witalski pisze: ↑20.11.2022, 10:03Na Lechu chyba kiedyś była flaga jakiegoś fc z napisem krew naszej rasy i też już nie wisi od ładnych kilku lat,to samo flaga Legii White Legion z wilczymi hakami.Krzyży celtyckich też już nigdzie nie uświadczysz.
Świat się zmienia i pewne symbole i hasła już po prostu są nie na miejscu.Osobiście nic nie mam do krzyża celtyckiego żeby nie było,napisałem tylko że ta symbolika poznikała z trybun.
Banda antykomuna!
-
Jeśli chodzi o Lecha to była flaga FC Piła, a nie wisi pewnie głównie z tego powodu, że poszła z dymem na Widzewie ;)Witalski pisze: ↑20.11.2022, 10:03Na Lechu chyba kiedyś była flaga jakiegoś fc z napisem krew naszej rasy i też już nie wisi od ładnych kilku lat,to samo flaga Legii White Legion z wilczymi hakami.Krzyży celtyckich też już nigdzie nie uświadczysz.
Świat się zmienia i pewne symbole i hasła już po prostu są nie na miejscu.Osobiście nic nie mam do krzyża celtyckiego żeby nie było,napisałem tylko że ta symbolika poznikała z trybun.
-
Jak się przejrzy amerykańskie albo zachodnioeuropejskie statystyki dotyczące sprawców zgwałceń i porzucania dzieci przez ojców, to strach zapytać jakie wartości wyznają czarni.crvvstaliczny pisze: ↑19.11.2022, 13:41Dobrze juz coniektorych odkleja po weekendzie, mam ziomala czarnego co ma 10 lat odsiedziane, jest mega bardzo w porządku gościem co idzie za rodzine i przyjaciół w ogień. W czym jest gorszy? A to on miał wpływ jaki się urodzi? Jakby nie patrzeć to czarni wolą zginąć niż sprzedać się psom.
Dla mnie wazniejsze sa zasady jakimi czlowiek w zyciu sie kieruje a nie kolor skóry, ale zeby to pojąć to trzeba troche wiecej przezyc niz siedzenie na d**** przed komputerem i lot na etacie.
To nasza ziemia i koniec. Tak jak każdy mieszka z własna rodzina, będąca biologicznie podstawowa komórka spoleczna, tak jej wyższym poziomem jest naród.
Nie wyobrażam sobie mieszkać u jakiegoś znajomego który już założy rodzine „bo tak jest taniej”, „bo bliżej do roboty” etc. Dlatego nie emigruje i jestem sceptycznie nastawiony do imigrantów.
Wyjątkiem sa sytuacje gdy ktoś faktycznie nie ma gdzie się podziac bo np żona wywali go z domu. taka sytuacje można porównać do fali faktycznych uchodźców wojennych z Ukrainy.
Każdy ma swoje miejsce na ziemi i sobie najbliższe osoby, od rodziny do całego gatunku ludzkiego wzwyż.ale wciąż podstawa są rodzina i naród.
Banda antykomuna!
-
Fajnie fajnie, idź tam się z czarnuchami macać wariacie. White Power :)crvvstaliczny pisze: ↑19.11.2022, 13:41Dobrze juz coniektorych odkleja po weekendzie, mam ziomala czarnego co ma 10 lat odsiedziane, jest mega bardzo w porządku gościem co idzie za rodzine i przyjaciół w ogień. W czym jest gorszy? A to on miał wpływ jaki się urodzi? Jakby nie patrzeć to czarni wolą zginąć niż sprzedać się psom.
Dla mnie wazniejsze sa zasady jakimi czlowiek w zyciu sie kieruje a nie kolor skóry, ale zeby to pojąć to trzeba troche wiecej przezyc niz siedzenie na d**** przed komputerem i lot na etacie.
OoO Biały Honor Biała Duma
-
Pary ćwierćfinału Pucharu Polski:
KKS 1925 Kalisz - Śląsk Wrocław
Lechia Zielona Góra - Legia Warszawa
Pogoń Siedlce - Górnik Łęczna
Motor Lublin - Raków Częstochowa
KKS 1925 Kalisz - Śląsk Wrocław
Lechia Zielona Góra - Legia Warszawa
Pogoń Siedlce - Górnik Łęczna
Motor Lublin - Raków Częstochowa
-
WRK_h. Sorry ale piszesz w stylu zmanipulowanego przez pedalen leminga. Jakie to ma znaczenie. Co o nas myślą - to jakby dużo znaczyło co ja myślę o najebanych, naćpanych angolach w Krk czy Gdańsku w krótkich spodenkach w październiku robiących chlew czy debilach skandynawskich w tęczowych skarpetkach na rynku w Krk. Najczęściej ci co na zachodzie mają złą prasę czyli w postkomuszej prasie tam ich jadą to chcą aby kraj nasz w miarę funkcjonował. Większość tak piszących dają się nabierać na propagandę k**** w ladnych wdziankach co mają wyuczone te same kwestię aby pierdolić od lat. I mamy pojebanstwa ekologiczne, LGBT w szkolach, multi-kulti. Masa durni jest co myśli że jak to przyjmiemy to będziemy mieć bogactwa. Typowe poliniaki bez mózgów. Czy emigracja czy łby tutejsze.
"Rzeczywistość z d*** opisywana przez pizgaczy" - Matka Kurka
"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama

"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama

-
1/4 finału:
28 lutego (wtorek):
Lechia Zielona Góra – Legia Warszawa, godz. 13:00
Pogoń Siedlce – Górnik Łęczna, godz. 17:30
1 marca (środa):
KKS 1925 Kalisz – Śląsk Wrocław, godz. 17:30
Motor Lublin – Raków Częstochowa, godz. 20:30
28 lutego (wtorek):
Lechia Zielona Góra – Legia Warszawa, godz. 13:00
Pogoń Siedlce – Górnik Łęczna, godz. 17:30
1 marca (środa):
KKS 1925 Kalisz – Śląsk Wrocław, godz. 17:30
Motor Lublin – Raków Częstochowa, godz. 20:30
-
-
Aż wszedłem zobaczyć jakie to kosmiczne ceny zaproponował klub z Motoru.
Bilety są od 55,00 zł a w karnecie <30,00 zł
[link]
Przecież to nie jest zwykły mecz tylko mecz z wielkim piłkarskim Rakowem, który zdecydowanie wybija się piłkarsko i zmierza po mistrzostwo. (Raków i ich obóz to główna kosa mojego teamu).
Bilety są od 55,00 zł a w karnecie <30,00 zł
[link]
Przecież to nie jest zwykły mecz tylko mecz z wielkim piłkarskim Rakowem, który zdecydowanie wybija się piłkarsko i zmierza po mistrzostwo. (Raków i ich obóz to główna kosa mojego teamu).
-

W związku ze skandalicznymi cenami jakie Klub zafundował swoim kibicom...
No bez jaj :D Sprawdzając cennik spodziewałem się biletów od 150 zł czy coś, a nie śmieszne 60zł. Cena wcale nie jest skandaliczna :D
Motorowcy, gdybyście grali w LM to bojkot na wszystkie mecze?

-
Przegięcie pały to brak biletów ulgowych dla dzieci, młodzieży i emerytów - kto kupił karnet na rundę wiosenną w grudniu ten mecz obejrzy za atrakcyjną cenę.
-
-
Liga Mistrzów wczoraj, PSG - Bayern:
"70€? We're still not Neymar. Twenty is plenty! Fuck PSG!" https://twitter.com/Football__Tweet/sta ... 25664?s=20
No jak tak można? Takie krezusy i narzekają ;)
"70€? We're still not Neymar. Twenty is plenty! Fuck PSG!" https://twitter.com/Football__Tweet/sta ... 25664?s=20
-
ku*** to wyjazd na LM a nie mecz u siebie :D Bilety na sektory gości zawsze powinny być na zasadzie zero zarobkuSpaacerowicz pisze: ↑16.02.2023, 00:36Liga Mistrzów wczoraj, PSG - Bayern:

-
To tylko takie porównanie, że nawet dla kibiców uchodzących za "bogatych" w porównaniu do nas 70 euro za bilet na 1/8 finału LIGI MISTRZÓW to dużo. Dobra ale chuuj z tym Bayernem, nieważne.UrzadSkarbowy pisze: ↑16.02.2023, 00:41ku*** to wyjazd na LM a nie mecz u siebie :D Bilety na sektory gości zawsze powinny być na zasadzie zero zarobkuSpaacerowicz pisze: ↑16.02.2023, 00:36Liga Mistrzów wczoraj, PSG - Bayern:
Uważasz, że tak to powinno wyglądać?:Dexter 1908 pisze: ↑15.02.2023, 10:33Chyba nic dziwnego że na mecz z liderem E-klasy są droższe bilety...
55zl to nie znowu taki kosmos,fakt że mogły być by niższe ale przegięcie pały to to nie jest.
- bilet normalny 55/65 zł
- bilet ulgowy 55/65 zł
- dzieci do 15 lat 55/65 zł
? Tak to powinno wyglądać? Tu być może nie ma pretensji o cenę biletu normalnego, do przełknięcia.
Tu takie rzeczy trzeba piętnować żeby pewni ludzie w przyszłości nie odyebali czegoś grubszego bo sobie pomyślą, że kibic i tak zapłaci, przyjdzie bo "z liderem E-klasy".
Tu nie ma pretensji o cenę biletu normalnego.
Bilety na mecz Motor Lublin - Raków Częstochowa zostały udostępnione do sprzedaży w sobotę, 11 lutego. Cena wejściówki dla osoby dorosłej w pierwszej turze sprzedaży to 55 złotych. Warto zaznaczyć, że taka sama kwota obowiązuje w przypadku biletu ulgowego i dla dziecka do 15. roku życia. 20 lutego obowiązywać będzie już druga tura sprzedaży, a cena każdej z wejściówek wzrośnie do 65 złotych. Na taką sytuację nie godzą się kibice klubu, a "przedstawiciele grup decyzyjnych" najbardziej zagorzałych fanatyków postanowili wydać wymowne oświadczenie.
-
-
Nierozgarniętyniezmanipulowany pisze: ↑01.03.2023, 17:52Ładnie Kalisz się bawi. Śląsk zupełnie nie jest słyszalny. Mecz na Polsat Sport.
-
Jaki finał przewidujecie ?
-
Ja bym sobie życzył Legia vs Motor i dzisiaj kibicuję Motorowi ;) Podobno ponad 7 tyś biletów sprzedanych ,czyli chyba nawet nie połowa stadionu ,bo kibole Motoru mieli ten mecz zbojkotować czy też nie prowadzić dopingu ,jak będzie zobaczymy za 15 minut :)
-
Marzy mi się mecz KKS- Legia i festiwal kto lepiej zaśpiewa "Gdybym jeszcze raz miał urodzić się..." :)
Skup. zaglądasz tutaj jeszcze?
Skup. zaglądasz tutaj jeszcze?
-
-
Miałem rację ,kibice Rakowa bez flag z transparentem wspierającym kibiców Motoru ?
ps.i mogę stawiać u buka dom i samochód ,że jak Raków awansuje to nie trafi na Legię :)
-
-
Raków chyba chce odzyskać respekt
Chic po walce z Lechem chyba odzyskali (w jakimś stopniu)
-
Cebularzu idź sobie dalej pisać na Hyde Parku i świętuj dziś:)
-
-
Bolą to oczy od Waszej ultraski.