Europejskie Puchary 2015/2016 (Polskie Ekipy)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Europejskie Puchary 2015/2016 (Polskie Ekipy)
Oby tylko nie było strat po naszej stronie i żeby wszyscy wrócili szczęśliwie do domu- powodzenia!!!
-
Tutaj jeszcze jeden filmik
https://www.facebook.com/jasam.ami/vide ... age_bubble
https://www.facebook.com/jasam.ami/vide ... age_bubble
-
Pięknie , prawie jak lata 90..te
Jedno z dwóch oficjalnych kont kibiców Falubazu
-
Panowie Lechici jak Was nie lubię tak teraz zyczę wam, żebyście spuścili tym ciapatym mordom w******* a potem poprawili w Poznaniu.
-
Również pomimo kosy w Europejskich Pucharach inaczej na to patrzę, w końcu to Polska i Polacy więc życzę powodzenia - liczę na jak najlepsze pokazanie się Lecha. Jak na razie po fotkach widać, że naprawdę konkretny wyjazd a stawiam, że może okazać się najlepszy w historii wszystkich Polskich ekip grających w Europejskich Pucharach.
-
Nocne zamieszki skończyły się na 18 rannych (11 Bośniaków, 7 Polaków), w tym 3 Bośniaków ciężej
-
Z Łodzi też tam zgrabny składzik biega :)
Zajebisty wyjazd mają ogólnie chłopaki.
Poland First to Fight !
Zajebisty wyjazd mają ogólnie chłopaki.
Poland First to Fight !
Tbm
-
Oczywiście z pozycji klawiatury łatwo się pisze ale..... od zawsze przynajmniej u Nas jest mówione po tysiąc razy- nie ważne czy jedziesz na pustynię kibicowską czy do miasta w którym możesz się teoretycznie schować w tłum, zawsze trzymaj się grupy.

Współczuję chłopakom z Lecha, bo jak widać po innych fotkach ktoś za nimi dość długo się czaił, jeden z nich mecz obejrzy w szpitalu.
Mimo wszystko wyjazd zapowiadał się konkretnie i taki PONOĆ jest. Rewanż będzie równie ciekawy. Tylko pozazdrościć atrakcji

Współczuję chłopakom z Lecha, bo jak widać po innych fotkach ktoś za nimi dość długo się czaił, jeden z nich mecz obejrzy w szpitalu.
Mimo wszystko wyjazd zapowiadał się konkretnie i taki PONOĆ jest. Rewanż będzie równie ciekawy. Tylko pozazdrościć atrakcji
-
A ty co rozmawiałeś z ordynatorem szpitala na FB ze masz takie dobre info:)daredevil0 pisze:Nocne zamieszki skończyły się na 18 rannych (11 Bośniaków, 7 Polaków), w tym 3 Bośniaków ciężej
Z tych wszystkich filmików i zdjęć które tu wrzuciliście wynika tylko tyle ze kibice Lecha pobiegali sobie z krzesełkami i rurkami po mieście i nic więcej.Szkoda chłopaka który wyłapał nożem ale jak widać nie udana przygoda Śląska niczego nie nauczyła inne ekipy.
Przestańcie tu z niczego robić mega aferę i wrzucać te foty i filmiki które juz to wszystkie ukazały się na GW a ta wykręca z tego numer 1 dzisiejszego dnia.
-
Nie od ordynatora, a od rzecznika kliniki ;)
"Co do Klix.ba potwierdzone Muamer Šehić, rzeczniczka Centrum Kliniczne Uniwersytetu w Sarajewie, z 18 pacjentów, 11 stanowili obywatele Bośni i Hercegowiny, a siedem polskich obywateli. Spośród 18 pacjentów trzy doznał poważnych obrażeń ciała i zostały zatrzymane na leczenie. Pacjent inicjały SE urodził się w 1984 roku doznał poważnych obrażeń głowy i znajduje się w Klinice Neurochirurgii. Ciężkie uszkodzenia ciała doznał pacjent urodził się w 1995 roku, został zatrzymany w Klinice medycyny ratunkowej do obserwacji, bo w walce trwały wiele kontuzji. ââPonadto, inicjały pacjenta ZA, urodzony w 1999 roku, doznał poważnych obrażeń głowy i trzymał w Klinice Neurochirurgii. Wszyscy trzej pacjenci, którzy ponieśli poważne obrażenia ciała są obywatelami BiH. "
"Co do Klix.ba potwierdzone Muamer Šehić, rzeczniczka Centrum Kliniczne Uniwersytetu w Sarajewie, z 18 pacjentów, 11 stanowili obywatele Bośni i Hercegowiny, a siedem polskich obywateli. Spośród 18 pacjentów trzy doznał poważnych obrażeń ciała i zostały zatrzymane na leczenie. Pacjent inicjały SE urodził się w 1984 roku doznał poważnych obrażeń głowy i znajduje się w Klinice Neurochirurgii. Ciężkie uszkodzenia ciała doznał pacjent urodził się w 1995 roku, został zatrzymany w Klinice medycyny ratunkowej do obserwacji, bo w walce trwały wiele kontuzji. ââPonadto, inicjały pacjenta ZA, urodzony w 1999 roku, doznał poważnych obrażeń głowy i trzymał w Klinice Neurochirurgii. Wszyscy trzej pacjenci, którzy ponieśli poważne obrażenia ciała są obywatelami BiH. "
-
Pieknie jak najwiecej muzulmanskich bydlat wydlac do szpitala mam nadzieje ze cala banda Lecha ze zgodami i ukladem bedzie te scierwa sprzetem walic
mahomet to pedofil. AVE BMH
-
Lech ma jaja, pojechac w 700 osob na tak goracy teren, gdzie miejsowych ultrasow i hoolsow jest kilka,kilkanascie tysiecy wiecej i isc w 150-200 osob na miasto wiedzac ze mozna sie nadziac na kilkakrotnie wieksze grupy Bosniakow.
-
Może mi ktoś napisać o co chodzi z tym że Chorwaci na każdym forum wypisują że ich Bad Blue Boys spuścili sążny w******* Lechowi w Poznaniu podczas euro? Prawda to czy farmazon? Widziałem, raz, drugi, dziesiąty... ciągle to powtarzają
-
a flagę narodową BBB zostawili w ramach wybaczenia :)daredevil0 pisze:Może mi ktoś napisać o co chodzi z tym że Chorwaci na każdym forum wypisują że ich Bad Blue Boys spuścili sążny w******* Lechowi w Poznaniu podczas euro? Prawda to czy farmazon? Widziałem, raz, drugi, dziesiąty... ciągle to powtarzają
-
a ta 6 trafiona to nie przypadkiem pewna zgoda Lecha ? ;) bo mordki jakby znajome hehe pozdro !Szejpan pisze:Oczywiście z pozycji klawiatury łatwo się pisze ale..... od zawsze przynajmniej u Nas jest mówione po tysiąc razy- nie ważne czy jedziesz na pustynię kibicowską czy do miasta w którym możesz się teoretycznie schować w tłum, zawsze trzymaj się grupy.
-
-
Bałkańskie rytmy, polska moc ;)
Zjednoczone, młode serca, pięści twarde tak jak stal. NIGDY nie stracimy wiary w to co siłę daje nam.
-
az ja mam takie pytanko kto wygral to nocne starcie Lech czy HZ bo sa rani ale zadnej informacjii kto wygral niema nigdzie
-
Farmazon,kłamstwo powtórzone 100 razy staje się prawdądaredevil0 pisze:Może mi ktoś napisać o co chodzi z tym że Chorwaci na każdym forum wypisują że ich Bad Blue Boys spuścili sążny w******* Lechowi w Poznaniu podczas euro? Prawda to czy farmazon? Widziałem, raz, drugi, dziesiąty... ciągle to powtarzają
To samo teraz np.na hooligans.cz jest wyrazne stwierdzenie,że HZ dojebała Lecha,to samo na ultra-tifo,jest napisane,że ich zaatakowali że jakieś autokary rozjebane.No niestety ale prawda dla bosniaków jest o wiele bardziej bolesna co widać chociarzby na filmikach gdzie widać dominacje Lecha i to jak przegania bośniaków
-
Ktoś z Polski na tych międzynarodowych ogarnia te info? Bo są teraz tak z****** czasy, że przez takie fora można pójść info we świat, że Polacy po piździe dostają.
j**** POlicje !
-
a dziwisz się że dostają po piździe jak sobie chodzą grupkami jak po molo w Gdyni?
-
Tutaj jest opis wydarzeń wg. dyrektora Lecha d/s bezpieczeństwa który jest na miejscu i był pod tym hotelem [link]
Co ciekawe piszą tu też że ten co dostał nożem to jest kibic Cracovii . Ironia losu czy też napastnicy wiedzieli z kim mają do czynienia heeee.
P.S.
A w ogóle to są jakieś jaja . Na Twitterze realcja live z zajsć , jakieś przypadkowe osoby nagrywają video i robią zdjęcia a po 2 min są już w sieci a na forum międzynarodowym cała Europa żyje tym meczem . A kiedyś po kilku/kilkunastu dniach sie człowiek dowiadywał co sie działo :-).
Co ciekawe piszą tu też że ten co dostał nożem to jest kibic Cracovii . Ironia losu czy też napastnicy wiedzieli z kim mają do czynienia heeee.
P.S.
A w ogóle to są jakieś jaja . Na Twitterze realcja live z zajsć , jakieś przypadkowe osoby nagrywają video i robią zdjęcia a po 2 min są już w sieci a na forum międzynarodowym cała Europa żyje tym meczem . A kiedyś po kilku/kilkunastu dniach sie człowiek dowiadywał co sie działo :-).
-
150 Lecha hasa sobie po mieście, nie mogą sobie z nimi poradzić ani psy, ani miejscowi a Ty się pytasz kto wygrał?glwtrcd pisze:az ja mam takie pytanko kto wygral to nocne starcie Lech czy HZ bo sa rani ale zadnej informacjii kto wygral niema nigdzie
-
A tu piszą że ten z Cracovi nie dostał nożem tylko......maczetą [link] . Teraz to już mam pewność . Nic w przyrodzie nie ginie heeee .
-
[link]
Tutaj też takie info.
Tutaj też takie info.
-
Normalnie scena sięgnęła dna, internet zabił całą esencję tego "sportu"... relacje na żywy na tłiterze czy czymś tam, setki scenariuszy do jednego zdjęcia, czytając forum ultras tifo z nudów rozbawia mnie sposób i punkt widzenia... Serbowie nienawidzą Bośniaków stąd zwyciężył Lech, Bośniacy oczywiście stawiają na Hordę zła przy czym utrwalają że Polacy i Rosjanie to fejk chuligani bo trenują itp. komentowali to oczywiście w nocy gdy cała sytuacja się działa, Z Lecha się jeszcze nikt nie udzielał konkretnie za to Śląsk wojuje... a tutaj? Internetowa walka z dziennikarzami! Oglądając ten cały film hooligans niemiłosiernie śmieszył mnie fakt ich walki z prasą (przecież sama nazwa chuligan = zła prasa) a tu co czytam, Wyborcza będzie miała pożywkę itp. co się z nami porobiło... tymczasem w Sarajewie chłopaki świetnie się bawią i robią to czego 99% ludzi na forum niegdy nie przeżyło lub nie przeżyje... a co do 6 chłopaków którzy wyłapali, nie wstyd dostać w*******, tylko się nie postawić! Przestańcie już pierdolić o hegemoni Polaków nad światem bo każdy kiedyś wyłapie, tym bardziej na drugim końcu europy i nawet jeżeli parę osób z Lecha wyłapało to nic się nie dzieje... kto jeździł w latach 90/00 ten wie co to adrenalina, obity ryj i satysfakcja z wyjazdów gdzie jeździła garstka wariatów a nie tłumy ignorantów... Chyba czas odchodzić, XXI wiek zabił to co kochałem...
myślę że 14 słów opisze mnie w 100%
-
Przecież Lech nawet nie dotarł do Sarajewa, bo całe zdarzenie było w wiosce Vogosce, które jest oddalone o ok 10 km od granic miasta, do tego ponoć proserbskie.abcabc_2 pisze:150 Lecha hasa sobie po mieście, nie mogą sobie z nimi poradzić ani psy, ani miejscowi a Ty się pytasz kto wygrał?glwtrcd pisze:az ja mam takie pytanko kto wygral to nocne starcie Lech czy HZ bo sa rani ale zadnej informacjii kto wygral niema nigdzie
-
Ale kozojebcy z Sarajewa dotarli do Lecha
-
Jak ja zazdroszę Lechowi tego wyjazdu...

Agent Kloss zawsze do usług.
-
z innego forum:
- 2 poljska državljanina teže povrijeđena
- 20 poljskih navijača lakše povrijeđenih
- povrijeđen jedan policajac
- demolirani autobusi s kojim su poljski navijači došli u Sarajevo
- razbijeno par automobila + policijski
- razbijeni inventari obližnjih kafića
- 2 poljska državljanina teže povrijeđena
- 20 poljskih navijača lakše povrijeđenih
- povrijeđen jedan policajac
- demolirani autobusi s kojim su poljski navijači došli u Sarajevo
- razbijeno par automobila + policijski
- razbijeni inventari obližnjih kafića
-
Typ z HZ pisze ze normalnie najebali tą "6" , 30 ich nie było tylko mniej,a jedyny sprzet jaki był miała Cracovia. Niby biegali za nimi po całym mieście (w sumie sa fotki...)az w koncu "nasi" schowali się za niebieskimi.
No ale potem w tym całym miasteczki na V Lech robi co chce gdzie chce i jak chce.
No ale potem w tym całym miasteczki na V Lech robi co chce gdzie chce i jak chce.
miasto nocą..i o to mi chodziło
-
-
Chlopak z Lecha mi podeslal info ze spora czesc ekipy niewpuszczona do miasta
-
Mam nadzieje że całej ekipie uda się wejść na mecz. Troche nie ciekawie by było jakby trzon ekipy odesłali z powrotem do Polski biorąc pod uwagę że został jeszcze mecz i powrót z meczu.lsz pisze:Chlopak z Lecha mi podeslal info ze spora czesc ekipy niewpuszczona do miasta
-
Skończcie już pierdolić i rozkmniać każdy wpis i każde zdjęcie. Lech wróci to wrzuci relację oficjalną.
Pamietam taki jeden dzien sprzed 3 lat. Stwierdziłem, że rzucam dragi i zajmuję się życiem. To był najpiekniejszy dzien mojego zycia, słońce świeciło, kolory wydawały się wyraziste, ludzie na ulicy się uśmiechali. Wytrzymałem do dnia dzisiejszego. Od tamtej pory naprawiłem sporo rzeczy w swoim życiu...
-
Lech w drodze do Sarajewa:

-
Nasza psiarnia to HZ w Poznaniu samopas nawet do sracza nie pusci.Bo afera w tv informacyjnch trwa w najlepsze.Umoumsxxl pisze:Znając życie to każda ze stron będzie stawiać że to oni wygrali :)
jednak "kumaci" z kibice.net mieli rację co do tańców z tymi brudasami,zabawa na całego a dzień się jeszcze nie skończył.
Co do informacji z linii frontu to chyba tamtejsza psiarnia dostała sraczki bo chłopaki mają ich teraz na karku nawet przy szamce,ale tak jak pisałem...dzień się jeszcze nie skończył ;)
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Psy odpuscily.
Jazda z k******
moze Wy juz skonczcie plakac i pruc sie o wpisy bo wlasnie polska ekipa zalicza jeden z lepszych wyjazdow w historii ruchu kibicowskiego bo taki wypad zdarza sie raz na 10lat albo i lepiej wiec co w tym ku*** dziwnego ze ludzie sledza jak to wyglada. Swoje lata mam, tu i owdzie bylem,na szlaku ladnych kilka latek ale dzisiaj pierwszy raz od c*** wie kiedy sledze co tam w tej bosni z wielka ciekawoscia bo chlopaki maja wyjazd zycia i reprezentuja nasza scene.Rozporek pisze:Skończcie już pierdolić i rozkmniać każdy wpis i każde zdjęcie. Lech wróci to wrzuci relację oficjalną.
Jazda z k******
-
7 gays in center of sarajevo was beaten
last night
abaout 25-30 minutes fight
mostly stones flares andother
they are really strong group
i saw some cracovia shirts
i talk with some poznan members in hospital
they said good fight
last night
abaout 25-30 minutes fight
mostly stones flares andother
they are really strong group
i saw some cracovia shirts
i talk with some poznan members in hospital
they said good fight
miasto nocą..i o to mi chodziło
-
p. pisze:7 gays in center of sarajevo was beaten
GUYS ;) gays are from sarajevo.
Also improve your english :)