Euro 2012 - akcje , atrakcje pomysły i libacje ;)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
intifada

Re: Euro 2012 - akcje , atrakcje pomysły i libacje ;)

Post autor: intifada » 09.06.2012, 09:33

Rosja - Czechy ,Wrocław
Obrazek

iparts.pl
Bartek_KSG

Post autor: Bartek_KSG » 09.06.2012, 09:54

Wczoraj miałem okazje być we Wrocławiu cały mecz, ogólnie dużo Czechów i Rosjan. Ogólnie to jakiś chłopców do bicia nie widziałem, a w c*** rodzin i pikoli. Wystarczy spojrzeć na auta jakimi ruscy przyjeżdżają. Jeśli chodzi o symbole komunizmu to trochę dziwne klimaty maja rusawe na "swoich sektorach", bo widać jak niektórzy starzy maja czapki z gwiazdą czerwoną (te dziwne szpiczaste), a widoczne też ekipy "narodowców" (tak podały media, ze to u nich ci z flagami czarno-biało-żółtymi), które heil-owały na rynku. Ciekawe jak się dogadują.

Wszyscy niby j**** iti i telewizje, a sami ulegamy propagandzie, że najadą nas hools z Rosji (może są tego wykluczyć się nie da ale na pewno nie w liczbach kilkunastu tysięcy)

dziki knur

Post autor: dziki knur » 09.06.2012, 10:02

czy w tv mówili gdzieś o tej awanturze ruskich ze stewardami? Nie widzę tego nigdzie w żadnych wiadomościach, a wydaje mi się, że jakbyśmy my coś takiego zrobili to już by huczało...

BHO1979

Post autor: BHO1979 » 09.06.2012, 10:10

Ocena kibicow Polski bedacych na meczu otwarcia przez portal sportowy.....
"....Zaśpiewali hymn, kilka razy poszło "Polska, Polska, Polska", było "jeszcze jeden". Poza tym, raczej publiczność teatralna. Nie ponieśli biało-czerwonych. Cisza, na takim meczu? Tak być nie powinno...."

Kacper81

Post autor: Kacper81 » 09.06.2012, 10:48

[link]
atak na januszy, ruskie wożą się po Wrocławiu
o akcji z ochrona tylko wzmianka. Art. juz w archiwum, gdzie na innych stronach "krakowskie małpy" z treningu Holendrów jakby był przyklejony.

debiutant

Post autor: debiutant » 09.06.2012, 11:06

To już nie propaganda tvn-u że chuligani rosyjcy są i przyjada jeszcze w większej liczbie,w warszawie rozpierdalają sklep i biją turków(no tu akurat nie mam większych zastrzeżeń ;) ) We wrocławiu niszczą ogródki i obijają Polaków(sa zdjęcia)woża sie po 2 miastach jak chca taka prawda.
Obrazek
Obrazek

Fisk

Post autor: Fisk » 09.06.2012, 11:07

nie bójcie się, ruskie wiedzą kiedy co mogą, ale trafi kosa na kamień w ciemnej uliczce to im się odechce, Euro nie trwa 24 godziny, damy radę.
Pozdrawiam FISK

F.rank T.homas

Post autor: F.rank T.homas » 09.06.2012, 11:11

Podczas hymnu Grecji widziana flaga FP wiszaca na sektorze.

S.G.

Post autor: S.G. » 09.06.2012, 11:15

W latach dziewięćdziesiątych połowa tych ruskich leżała by teraz w szpitalu. Niestety dzisiejsza młodzież nie ma jaj, myślicie że wtedy nie zamykali, nie karali, nikt nie siedział za awantury. Nie usprawiedliwiajcie sie tak że niema jak co wykręcić tylko dajcie z siebie więcej!
NAJLEPSZE LATA DZIEWIĘĆDZIESIĄTE!

Michał***24

Post autor: Michał***24 » 09.06.2012, 11:21

Na razie ich akcje odbywają się na rzeczach martwych!Myślę ze Śląsk dobrze o tym wie i nie będzie sobie robił przypału na rynku ale gdyby się zapedzili już trochę dalej by było inaczej proszę zobaczyć że rosjanie po za rynek nie wychodzą.

elokwętny_lizak

Post autor: elokwętny_lizak » 09.06.2012, 11:26

Michał***24 pisze:Na razie ich akcje odbywają się na rzeczach martwych!Myślę ze Śląsk dobrze o tym wie i nie będzie sobie robił przypału na rynku ale gdyby się zapedzili już trochę dalej by było inaczej proszę zobaczyć że rosjanie po za rynek nie wychodzą.
Z flagą z sierpem i młotem jakoś latali po całym miescie

feoh

Post autor: feoh » 09.06.2012, 12:03

Wlasnie wrocilem z [link] i musze przyznac, ze jestem zazenowany. Przed meczem/po meczu gdzie nie spojrzec na miescie bawia sie ruskie. I pierdolenie, ze centrum, ze kamery ma zadne znaczenie, bo czy to byl sam rynek czy to bylo 5 km od centrum rynku, w kanciapie na koncu alejki - wszedzie byli ruscy. Sladow Slaska zero. A pierdolenie, ze mogli wejsc na blokowiska jest juz w ogole zenada. Od poczatku bylo wiadomo gdzie beda sie bawic i nie byly to tylko miejsca pelne kamer/psow jak to rzecznik kibicow Slaska tutaj wspomina. Bedac gosciem, odwiedzajac po meczu kilka knajp w roznych rejonach miasta nie mialem problemow znalezc bawiacych sie ruskow. Obecnosci Slaska jak juz wspomnialem brak.

Teraz Warszawa i tam jestem przekonany, nie bedzie pierdolenia w stylu Slaska ze kamery, ze psy, ze sie nie dalo.

TMK

Post autor: TMK » 09.06.2012, 12:44

"Zabrakło zawodowych kibiców" - Donald Tusk na antenie TVP.

okowita

Post autor: okowita » 09.06.2012, 13:05

Ty sie ogarnij pajacu,c*** w definicje stewarta,ludzie w calej Polsce maja problemy przez te k**** ktore wspolpracuja z psami i innymi sluzbami a ty placzesz ze dostali w pizde,wez lepiej zapisz sie na stewarta w swoim miescie jak tak cie jara te stanowisko.Nienawidze kacapow okropnie ale to ze akurat napierdolili pozadkowych napewno jest na + dla nich.

j**** STEWARTOW SKURWYSYNOW

wrobloszczak

Post autor: wrobloszczak » 09.06.2012, 13:09

stewardów mi nie żal,ileż przez te kur...mieliśmy kłopotów, ale fakt faktem że dziwnie się patrzy na to wszystko,ruskie troszkę się chyba za galopowali i nie ma sensu gadać że Śląsk nic nie zrobił ,że ktoś jeszcze itd,itd .....najpierw spójrz na siebie i powiedz co Ty zrobiłeś w tym celu żeby tak to nie wyglądało !!!!!!!! na temat pikników nie chcę mi się wypowiadać bo to nie są kibice a 3 tygodniowy sezonowcy na euro-gówno

p_J

Post autor: p_J » 09.06.2012, 13:09

osfp_ pisze:
kocur1488 pisze:Nie rozumiem tych gamoni, którzy narzekają, że Rosjanie okopali stewardów, bo to Polacy. Wg mnie bardzo dobrze, że ich najebali, bo im się należało, ale teraz dla niektórych rusofobów, to nawet pobity przez Rosjan pedofil byłby godny współczucia, bo w końcu Polak. Dobrze, że ich najebali i mam w d****, że to Polacy, bo ci akurat dla mnie nie przedstawiają żadnej wartości.
Za co się stewardom należało?
Za zakazy dla kiboli.

bandyta_w_szaliku

Post autor: bandyta_w_szaliku » 09.06.2012, 13:13

Stadionowy Artysta pisze:To byli stewardzi, a nie ochrona z pałkami, gazem, czy tarczami! Ludzie ogarnijcie.
Sam chłopie ogarnij! Ochrona, policja, stewardzi = jedno i to samo! Co z tego że nie mają pałek i gazu? Jakby cie chcieli wyrzucić ze stadionu za siedzenie nie na swoim miejscu albo robili by ci problemy za stanie to też byś ich tak bronił? Zastanów się co ty w ogóle piszesz.

Chyba niektórzy to pomylili fora. Zresztą to widać również w komentarzach na FB i na Youtube. Sami wielcy chuligani zza monitora. Jak my Polacy pogoniliśmy ochronę w Bratysławie, Pradze czy Kownie to zajebiście. A jak już Ruscy przyjechali i dojebali ochronie we Wrocławiu to wielki płacz. Teraz wychodzi najlepiej kto ma jakieś pojęcie o ruchu kibicowskim a kto zna go jedynie z kibice.net lub fotek na FB.

Mieszko Ze Wschodu

Post autor: Mieszko Ze Wschodu » 09.06.2012, 13:15

c*** mnie to obchodzi że to rodziny i c*** wie co jeszcze prawda jest taka że 90% tych rodzin czy emerytów uważa nas za bydło i jak nas policja napierdala to tylko ryja cieszą do TV. To niech sobie radzą z ruskimi z super policją Tuska.
Takie jest ku*** moje zdanie.

Nordfront

Post autor: Nordfront » 09.06.2012, 13:16

Chusteczka pisze:
Mieszko Ze Wschodu pisze:Nie ma co narzekać. Dobrze że Rusy obili tych stewardów mam nadzieję że w Warszawie wpierdolą "prawdziwym kibicom" z parówkami w mordach i wymalowanymi ryjami :)
Nie rozumiem takiego myślenia.
Wśród tych tysięcy POLAKÓW podejrzewam, że większość to rodziny z dziećmi, osoby dla których taka impreza jest jakąś odskocznią i po prostu dobrą zabawą. Oni chcą iść na mecz i się dobrze bawić a tutaj życzy się żeby Ruski im najebali ?
Strasznie to przykre że życzycie rodakom wpierdolu od Rosjan. Jak zwykle Polsko-Polska wojenka i wzajemne życzenie sobie wszystkiego najgorszego. Dla tych ludzi nei jest ważne żeby najebać ruskom, kroić im flagi szaliki koszulki itd, ale to na prawde jest powód dla którego mamy ich nienawidzić? Należy pamietać, że nie każdy z tych ludzi kto tam będzie na stadionie jest wielkim fanem UEFY'y czy innych beniszy, a prawdziwych kiboli nienawidzi.
c*** mnie to interesuje.
Ida na mecz ? ida.
jak jedziesz na wyjazd i w pociagu masz laske to co jej powiesz ? - uwazaj na siebie bo dzis mozesz dostac?
Nie rob wstydu człowieku.
Kibicowanie to kibicowanie nie kanapka z masłem czy jedzenie popkornu na stadionie.
Idziesz na wojne czy na piknik?
WOJNAAAAAA!

bandyta_w_szaliku

Post autor: bandyta_w_szaliku » 09.06.2012, 13:20

ku*** nie panikujcie. To że jeden albo drugi Jan z popcornem w ręku dostanie delikatnie w ryj to się świat nie zawali. A dzięki temu jest szansa że część z nich otrzeźwieje a druga część odpuści sobie kibicowanie. To jedyna nadzieja (choć niestety coraz mniejsza) że kiedyś wrócimy na trybuny.

j**** SKURWYSYNÓW STEWARDÓW! Jak dla mnie to oni razem z ochroną są jeszcze bardziej szkodliwi i wkurwiający od policji.

CHCNI

Post autor: CHCNI » 09.06.2012, 13:24

Ciężko u niektórych nie zauważyć braku logiki w podejściu, tyle walki z ochroną, teraz ze stewardami, którzy zaczynają się po ligowych boiskach panoszyć będąc "uchem i okiem" milicji, a gdy na końcu dostają przekopę od Ruskich to bulwers. Po prawdzie to lachę kładę i na kopiących i na kopanych, ale jakoś mi nie żal tych stewardów, szli tam do roboty, jeśli uwierzyli w medialną papkę jak to bez polskich kiboli stadiony na Euro staną się enklawą miłości, RESPECTu i innych głupot to mają problem.
Obrazek

Kawał c****.

x.x

Post autor: x.x » 09.06.2012, 13:24

Stewardzi jak szli na te szkolenia i na tą pracę wiedzieli na co idą i po co idą. Poszli na stadion z kibolami i dobrze wiedzieli że różnie to bywa (zadymy,awantury,race itd.). I nie ma co ich tu bronić.

wrozbita maciej

Post autor: wrozbita maciej » 09.06.2012, 13:25

puder1 pisze:stewarci na Euro to nie Ci sami, którzy ogarniają mecze ligowe, w głównej mierze są to studenci, czy inne osoby znające języki obce i mające pomagać "Zagranicznym" osobom w dotarciu na stadion, czy potem w znalezieniu odpowiedniego miejsca na nim. Także zluzujcie, bo ruscy wpierdoli po prostu bogu winnym polskim studentom czy innym osobom mającym kierować ludzi na stadion.
Studenci nie studenci ale jak przyjdzie co do czego to na kogoś palcem pierwsi pokazują więc wbite miec.

obserwuj post

Post autor: obserwuj post » 09.06.2012, 13:28

Ludzie spokojnie, ojro dopiero co sie zaczelo a niektorzy juz chcieliby zeby wszyscy zostali rozbici w pyl.
Pamietajcie, dla Januszy ojro skonczy sie po trzech meczach a chlopaki spod znaku H beda aktywni do samego konca tego festynu. Ci co beda mieli zostac obici predzej czy pozniej zostana, tego jestem pewny, cierpliwosci.
Akcja ruskich zdecydowanie na + a pierdolenie ze to byli studenci, emeryci czy ktokolwiek zostawiam bez komentarza.

Kaju1909

Post autor: Kaju1909 » 09.06.2012, 13:29

W polsacie powiedzieli że Ruscy najebali stewardów za próbe kontroli, ci łachmyci szukali klienta który rzucił racę. Więc bardzo dobrze że kabany najebały tych c****. Popieram też to żeby janusze, zomo i inne państwowe kurestwo dostało w pizde od ruskich. Z ruskimi proponuje rozwiązac problem w lesie na ustawce, na pewno sie zgodzą. A w stolicy niech zrobią rzeź społeczniakom, bo gdy nas zomowcy katują, gazują i zamykają to te wszystkie k**** się cieszą. My nie mamy zadnych praw w tym państwie to niech ono się samo teraz broni w strefach kibica czy w czasie przemarszu. My obrońmy HONOR tego kraju na ustawkach itp
Obrazek

CHCNI

Post autor: CHCNI » 09.06.2012, 13:34

Jeśli to prawda może być ciekawie, jeszcze się okaże, że kłamliwy filmik z głupkowatą wypowiedzią Campbella zacznie żyć po raz drugi.
Obrazek

Kawał c****.

mocne-uderzenie

Post autor: mocne-uderzenie » 09.06.2012, 13:39

ku*** czytam to-co tu piszą i nie dowierzam. Większość krzykaczy zarejestrowanych w czerwcu więc albo debile albo policjanty lub pismaki. Niech te ruskie pajace którym procenty odbijają rozpierdolą wszystkich pikoli Polskich. Nad czym wy ubolewacie? Nad piknikami którzy na lidze klaszczą jak psy z ochroniarkami gazują sektory lub napierdalają z kulek jak leci? Co będzie 12 w Warszawie??? Jedno wielkie gówno - Ruski zrobią jeszcze większy rozpierdol niż we Wrocku bo są celebrytami a Polskie bandy mają za dużo problemów i nikt nie będzie ryzykował medialnego wyroku by wypierdolić kacapowi w cymbał lub zajebać mu flagę na kijku. Sam miałem jechać do W-wy ale p******* bo z dużej chmury będzie mały deszcz, kto ma działać-podziała (vide ŁKS przed rozpoczęciem Euro).

zawodowiec

Post autor: zawodowiec » 09.06.2012, 13:39

Kaju1909 pisze:W polsacie powiedzieli że Ruscy najebali stewardów za próbe kontroli, ci łachmyci szukali klienta który rzucił racę. Więc bardzo dobrze że kabany najebały tych c****. Popieram też to żeby janusze, zomo i inne państwowe kurestwo dostało w pizde od ruskich. Z ruskimi proponuje rozwiązac problem w lesie na ustawce, na pewno sie zgodzą. A w stolicy niech zrobią rzeź społeczniakom, bo gdy nas zomowcy katują, gazują i zamykają to te wszystkie k**** się cieszą. My nie mamy zadnych praw w tym państwie to niech ono się samo teraz broni w strefach kibica czy w czasie przemarszu. My obrońmy HONOR tego kraju na ustawkach itp
Niby mądre słowa, trudno się nie zgodzić, ale i tak jakoś tak w sercu by kuło, że ruskie na mieście harcują jak u siebie...

FanatyczneP.

Post autor: FanatyczneP. » 09.06.2012, 13:41

Dokładnie, stewarci na euro, to nie "dziady" które obstawiają ligowe.

smoke_ksg

Post autor: smoke_ksg » 09.06.2012, 13:51

kocur1488 pisze:
osfp_ pisze:
kocur1488 pisze:Nie rozumiem tych gamoni, którzy narzekają, że Rosjanie okopali stewardów, bo to Polacy. Wg mnie bardzo dobrze, że ich najebali, bo im się należało, ale teraz dla niektórych rusofobów, to nawet pobity przez Rosjan pedofil byłby godny współczucia, bo w końcu Polak. Dobrze, że ich najebali i mam w d****, że to Polacy, bo ci akurat dla mnie nie przedstawiają żadnej wartości.
Za co się stewardom należało?
Za to, że jest to jebane ORMO! W dodatku równie upierdliwe. Sam widziałeś na filmiku jakie to parówy - biją jednego z nich, ci robią dwa kroki w kierunku Rosjan i spierdalają, gdzie popadnie. Poza tym na stadionie do wszystkiego się dopierdalają, w d*** się nie podrapiesz, a oni chodzą i kablują. To nie jest służba informacyjna, tylko służba konfidencka w większości. To nie byli wolontariusze UEFA tylko zwykłe zarobasy, które dla paru srebrników dałyby się wyjebać w d***.

zgadzam sie w 100% ale jak napisal kolega kilka postow wyzej... to nasze ormo i lepiej jakbysmy my ich bili;) c*** w stewardów, ale to nasze podworko i zaden ruski skuriwel nie bedzie fikal! do zobaczenia 12tego w STOLICY!

DSW

Post autor: DSW » 09.06.2012, 13:52

Znalezienie kogoś na nagraniach z monitoringu wcale nie jest takie łatwe i bez pomocy stjuarda, który na bieżąco wskaże palcem jest spory problem ze znalezieniem winnych.

Przykład stadionu we Wrocławiu. Jest 600 kamer (przynajmniej tak twierdzili), niech każda nagrywa obraz wysokiej jakości (no bo musi) i niech trzy godziny filmu zajmują płytkę dvd (a pewnie więcej). Najlepsze jest to, że PSY NIE MOGĄ PRZESŁAĆ SOBIE MATERIAŁÓW DOWODOWYCH NP. PO KABLU. ONI MUSZĄ NAGRAĆ TO NA PŁYTKI. Jeden mecz to ponad 600 płyt i potem pałują się z wyszukiwaniem sprawców. Dlatego taki stjuard potrafi skuteczniej uprzykrzyć życie niż monitoring.

puder1

Post autor: puder1 » 09.06.2012, 13:55

mam nadzieję, że polskie ekipy te mniejsze i większe zjawią się 12 w Warszawie i pokażą ruskiej hołocie miejsce w szeregu, bo po filmiku widać, że przypadkowych osób tam nie ma. Boje się jednak, że gówno będzie ze zjednoczenia, i będzie tylko pierdolenie na tym forum, że nie lali fanatyków ruscy tylko pikników, którym się należało bo oni nie są za "Fuck Euro", i tak w ogóle biją brawo ochronie gdy ta nas pacyfikuje.

PSVe

Post autor: PSVe » 09.06.2012, 13:59

Kaju1909 pisze:My nie mamy zadnych praw w tym państwie
Tu nie ma nikt praw, ani jeden obywatel, Polska jako kraj suwerenny nie istnieje, w zasadzie Polski w ogóle już nie ma, w sejmie 80% członków to nie Polacy, Polska na każdym kroku jest opluwana, przy każdej nadażającej się okazji, chodzi mi głównie o "Polskie obozy śmierci". Kraj jest praktycznie cały rozsprzedany. Biedronka sponsor "wszystkich Polaków" to Potrugalska firma, Carrefour, Auchan- Francja, Tesco-Anglia, Kaufland,Lidl,Aldi-Niemcy itd. itp. Polscy przedsiębiorcy są gnebieni, wszyscy jesteśmy truci przez totlitarną UE w postaci legalnych pestycydów w jedzeniu od 2008 roku, nie wspomne o aspartamie w napojach i syropach, oraz o fluoryzacji poprzez dodawanie fluoru do past mających myć zęby, jesteśmy opryskiwani związkami chemicznymi i rakotwórczymi (chemtrails) wczoraj byłem na pogrzebie 38 letniego kumpla rak mózgu, to 5 osoba którą znam i która zmarła w przeciągu 3 miesiecy z podowu raka.

Polaku,obudz się !

Zapoznaj się z tekstem tych 2 klipów :

http://www.youtube.com/watch?v=Pv3DWbF2-Ho

http://www.youtube.com/watch?v=nQmEiQMz-po

I z stroną :

[link]

_kaRol_

Post autor: _kaRol_ » 09.06.2012, 14:00

mocne-uderzenie pisze:ku*** czytam to-co tu piszą i nie dowierzam. Większość krzykaczy zarejestrowanych w czerwcu więc albo debile albo policjanty lub pismaki. Niech te ruskie pajace którym procenty odbijają rozpierdolą wszystkich pikoli Polskich. Nad czym wy ubolewacie? Nad piknikami którzy na lidze klaszczą jak psy z ochroniarkami gazują sektory lub napierdalają z kulek jak leci? Co będzie 12 w Warszawie??? Jedno wielkie gówno - Ruski zrobią jeszcze większy rozpierdol niż we Wrocku bo są celebrytami a Polskie bandy mają za dużo problemów i nikt nie będzie ryzykował medialnego wyroku by wypierdolić kacapowi w cymbał lub zajebać mu flagę na kijku. Sam miałem jechać do W-wy ale p******* bo z dużej chmury będzie mały deszcz, kto ma działać-podziała (vide ŁKS przed rozpoczęciem Euro).
Trudno Ci nie przyznać racji,sami chcieli by kiboli wyeliminowano i klaskali białym kaskom jak nas pacyfikowano.12.06 w Warszawie pewnie nie jeden pomyśli ze przydało by sie teraz paru osiłków zeby im d*** wybronic...
Niema mi żal tych pikoli,ale mimo wszystko mam nadzieje ze sie Legia zorganizuje,nie dlatego zeby bronic wąsatych Januszy,ale dlatego zeby pokazać bolszewikom ze wkroczyli na ich teren...
Autonomia,rzecz wspaniała,Śląsk jest syty,Polska cała!

mokry_john

Post autor: mokry_john » 09.06.2012, 14:05

puder1 pisze:stewarci na Euro to nie Ci sami, którzy ogarniają mecze ligowe, w głównej mierze są to studenci, czy inne osoby znające języki obce i mające pomagać "Zagranicznym" osobom w dotarciu na stadion, czy potem w znalezieniu odpowiedniego miejsca na nim. Także zluzujcie, bo ruscy wpierdoli po prostu bogu winnym polskim studentom czy innym osobom mającym kierować ludzi na stadion.

są pewne zawody do których się nie idzie albo idzie i ponosi konsekwencje. Sam byłem studentem, sam znam dwa języki obce, sam nie mogę póki co pracy znaleźć ale za h** bym nie poszedł na tego jebanego stewarda. Dla mnie steward = cieć tyle takie same zadanie ma. Więc nie p******.

Nordfront

Post autor: Nordfront » 09.06.2012, 14:10

osfp_ pisze:Wydaje mi się, że mylicie funkcję stewarda z ochroniarkami które stoją w kamizelkach. Od upominania czy sprawdzania biletów są ochroniarze a stewardzi to właśnie głównie studenciaki którzy muszą znać jakiś obcy język, żeby pomagać kibicom. A to, że na meczach ligowych ktoś stoi w kamizelce z napisem steward to nie znaczy, że nim jest.

j**** ruskie k****.
te pizdy co stoja miedzy sektorami w kamizelkach "steward - słuzba informacyjna" to kto ?
Ochroniarz w kamizelce stewarda czy kto ?
Byłem goscinnie na Lechu i na kilku innych stadionaach i tacy stali...
To oni maja za zadanie pouczanie kibiców a jesli to nie skutkuje to wzywaja ochrone / psy.
Poczytaj artykuły, przed euro na jednym z psiarskich serwisow był cały art jak wyniszczono kibicow w Anglii (tzn twierdzono tam ze wyniszczono) i głowna uwage na obecne czasy kierownao na stewardow jako tzw 1 linia - oni zazwyczaj w Anglii nawet rozpoznaja co agresywniejsze osoby i na takie kieruja uwage ochrony/policji.

_kaRol_

Post autor: _kaRol_ » 09.06.2012, 14:13

Plesss pisze:Nie ma co zajebiste podejście tu jedni mają...niech ruskie k**** biją naszych pikników, naszych rodaków...ja p******* pojebało was? jako można mieć podejście by jakiś bolszewik bił naszych rodaków
Mają takie samo podejście jak janusze względem nas,gdy klaszczą milicji w momencie gdy ci napierdalają w nas kulami,wiec NIE p****** mi ze nas pojebało!!!
Autonomia,rzecz wspaniała,Śląsk jest syty,Polska cała!

rts1910adw

Post autor: rts1910adw » 09.06.2012, 14:14

Ci co tak bronią studentów-stjuardów. Jeśli oni sa tylko od informacji to po kiego c**** chcieli przeszukać rusków ?

ejcu

Post autor: ejcu » 09.06.2012, 14:28

Na Ukrainie ruszyli z grubej rury ...
Tragedia na Ukrainie. Zamordowali kibica

Zwłoki kibica z Hiszpanii.

Znaleziono zwłoki kibica z Hiszpanii. 46-letni mężczyzna pojechał na Ukrainę, a następnie miał kibicować swojej drużynie w Gdańsku - informują ukrainskie media.
O jego zaginięciu zawiadomił policję personel hotelu z miejscowości Makiejewka, w okolicach Doniecka.
ak podaje Radio Zet policja zatrzymała już trzech ludzi [link].
Nie wiadomo dlaczego Hiszpan wypoczywał na Ukrainie. Jego drużyna ma swoją bazę pobytową w Polsce, a swój pierwszy mecz gra jutro w Gdańsku.
[link]

ODPOWIEDZ