Polska-Słowacja 14.10.09
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Polska-Słowacja 14.10.09
Brak nazwisk na koszulkach (ale przynajmniej było 10 identycznych), zaśnieżona płyta boiska (ale podobno podgrzewana), brak czerwonych piłek (tzn. była jedna zamiast ośmiu, choć też bez homologacji).Lato i spółka organizacja super, dobry prognostyk na Euro2012.majewski powinien zostać!!!super drużyna.
-
Słowaków jakieś 2000 Polaków max 1500 nie tylko na meczu janusze bo zaobserwowałem kilka grupek dobrych band po meczu Słowacy wybiegają na murawę w 500 osób.
-
Blaster pisze:i wynik tez gitara. mam nadzieje ze bedzie lomot konkretny
Albercik pisze:hahahahahaahahha brawo Garncarczyk![]()
Oby tak dalej![]()
Ofensywa pisze:![]()
![]()
Myślę że akcje już można uznać za udaną
ludzi niewiele na całym stadionie i do tego 0:1
j.e.b.a.ć pzpn!
ja rozumiem protest, akcja pusty stadion itp., ale trzeba mieć dobrze najebane pod kopułą żeby w taki sposób wypowiadać się na temat REPREZENTACJI NARODOWEJ i życzyć jej porażki, akcja pusty stadion miała na celu nie przyjść na stadion i najbardziej uderzyć w pzpn piłkarze grają jak grają ale ja wierzyłem np. w takim meczu o nic że wygrają, że pokażą charakter - nie pokazali ale co z tego, ja im kibicowałem i nie mam sobie nic do zarzucenia, bo nie wyobrażam sobie NIGDY żeby się cieszyć jak jakaś inna drużyna nas POLAKÓW ogrywa.PSVe pisze:Pieknietak miało byc teraz jeszcze licze na kilka bramek na Słowacji jakby skończyło się 0-5 albo 0-6 to bedzie 30 cm gwóźdz do trumny PZPN bo było by o tym niesamowicie głośno w mediach!!
-
Ładnie,protest w miare sie udał,tak trzymac.Ale na tym nie konczmy bojkotujmy tez na lidze transparenty itp.Hydrobudowa sie ugiela,wiec to znak ze warto.P:redzej czy puzniej nawet rzad sie za to wezmie tylko trwajmy przy swoim...Bo cel jest blisko.
I Nawet kiedy będe sam nie zmienie sie....
-
A ja ci powiem ze jeszce nigdy sie tak nie cieszylem z porazki jak dzis.Moze to glupio brzmi ale jak to sie mowi trzeba przetrwac zime ,zeby poczuc wiosne.Co za tym idzie?Teraz gramy wszystko o pietruszke ,ale jak beda wyniki z nowym trenerem to wiadomo ,ze zostanie.A ja tego nie chce bo wiadomo nie od dzis ze razem z reszta bedzie prowadzil komunistyczne gierki.Takze porazka pochyla do tego aby wybrac nowego trenera solidnego itp.eloelo71 pisze:Blaster pisze:i wynik tez gitara. mam nadzieje ze bedzie lomot konkretnyAlbercik pisze:hahahahahaahahha brawo Garncarczyk![]()
Oby tak dalej
![]()
j.e.b.a.ć pzpn!
ja rozumiem protest, akcja pusty stadion itp., ale trzeba mieć dobrze najebane pod kopułą żeby w taki sposób wypowiadać się na temat REPREZENTACJI NARODOWEJ i życzyć jej porażki, akcja pusty stadion miała na celu nie przyjść na stadion i najbardziej uderzyć w pzpn piłkarze grają jak grają ale ja wierzyłem np. w takim meczu o nic że wygrają, że pokażą charakter - nie pokazali ale co z tego, ja im kibicowałem i nie mam sobie nic do zarzucenia, bo nie wyobrażam sobie NIGDY żeby się cieszyć jak jakaś inna drużyna nas POLAKÓW ogrywa.PSVe pisze:Pieknietak miało byc teraz jeszcze licze na kilka bramek na Słowacji jakby skończyło się 0-5 albo 0-6 to bedzie 30 cm gwóźdz do trumny PZPN bo było by o tym niesamowicie głośno w mediach!!
I Nawet kiedy będe sam nie zmienie sie....
-
Najlepiej jakby trenerem ktos zostal zagranicy i nie pozwolilby sobie wchodzic do "szatni" i zeby ktos za Niego ustawial sklad i kto ma grac w reprezentacji... ale znajac zycie to i tak pewnie ktos bedzie z Polski i bedzie dalej tak samo ;/
-
popadlismy w paranoje
Charakter i gra przez 90 min to jest to na co u nas się czeka, a na zachodzie jest to absolutne minimum do w ogole myslenia o reprezentacji. Przegralismy i dobrze to tylko kolejny argument w walce przeciwko pzpn. Akcja jak najbardziej udana. Wydaje mi się ze teraz to dopiero zacznie się dyskusjaeloelo71 pisze:Blaster pisze:i wynik tez gitara. mam nadzieje ze bedzie lomot konkretnyAlbercik pisze:hahahahahaahahha brawo Garncarczyk![]()
Oby tak dalej
![]()
j.e.b.a.ć pzpn!
Wiem, że nie ucisk i chciwe podboje,
Lecz wolność ludów szła pod Twoim znakiem,
Ze nie ma dziejów piękniejszych niż Twoje
I większej chluby niźli być Polakiem.
Lecz wolność ludów szła pod Twoim znakiem,
Ze nie ma dziejów piękniejszych niż Twoje
I większej chluby niźli być Polakiem.
-
Ja też się w miarę cieszę z wyniku, nie tylko dlatego, że komplikuje on posadę Majewskiego, ale chciałem awansu Słowacji. Jak już mieli takie szczęście grać w takiej słabej grupie i w niej prowadzić to niech już mają tą swoją życiową szansę. Bo nie oszukujmy się są słabi i w barażach dużo większe szanse od nich mają Słoweńcy. Jak będzie od 2016 roku 24 zespołowe Euro to może staną jeszcze przed szansą awansu, bo na Mundialu na następnym Mundialu raczej ich nie widzę. Zresztą nasza reprezentacja ma podobny problem. Dzisiaj zagraliśmy nawet przyzwoicie, ale wynik dzisiejszy jest bez znaczenia.
Bojkot wyszedł elegancko. W sumie należy się cieszyć, gdyż było mniej widzów, niż się sprzedało biletów, a przecież jeszcze rozdawali za darmo. Ważne, że jest sygnał - z kibicami piłkarskimi trzeba sie mimo wszystko liczyć. Piłka nożna to nie jest sport, w którym jeżeli się dzieje źle to problem się przemilcza i poprostu się o nim nie mówi. Panowie działacze PZPNu muszą zrozumieć, że są osobami publicznymi i nie rządzą sobie w prywatnym związku. Jak pokazują przykłady innych krajów jak jest źle to się robi pożądek i nie ogląda się na groźby FIFA. Na ich miejscu nauczyłbym się trochę kultury, bo naprawdę przyjdzie czas, że miarka się przebierze. Sami pogrzewają atmosferę.
Raczej nie byli sami "janusze", chyba że kumaci - "kto nie skacze ten z policji.."
Czułem w relacji TVP, że nie chcieli za bardzo podkreślać bojkotu, ale widok mówił sam za siebie. Oglądałem Sportowy Wieczór i skróty z niektórych spotkań eliminacyjnych to poczułem się jak byśmy byli gdzieś na kaukazie. Wszędzie zielono, kibice na trybunach u nas jak na księżycu
Bojkot wyszedł elegancko. W sumie należy się cieszyć, gdyż było mniej widzów, niż się sprzedało biletów, a przecież jeszcze rozdawali za darmo. Ważne, że jest sygnał - z kibicami piłkarskimi trzeba sie mimo wszystko liczyć. Piłka nożna to nie jest sport, w którym jeżeli się dzieje źle to problem się przemilcza i poprostu się o nim nie mówi. Panowie działacze PZPNu muszą zrozumieć, że są osobami publicznymi i nie rządzą sobie w prywatnym związku. Jak pokazują przykłady innych krajów jak jest źle to się robi pożądek i nie ogląda się na groźby FIFA. Na ich miejscu nauczyłbym się trochę kultury, bo naprawdę przyjdzie czas, że miarka się przebierze. Sami pogrzewają atmosferę.
Raczej nie byli sami "janusze", chyba że kumaci - "kto nie skacze ten z policji.."

Czułem w relacji TVP, że nie chcieli za bardzo podkreślać bojkotu, ale widok mówił sam za siebie. Oglądałem Sportowy Wieczór i skróty z niektórych spotkań eliminacyjnych to poczułem się jak byśmy byli gdzieś na kaukazie. Wszędzie zielono, kibice na trybunach u nas jak na księżycu

-
widzę kolego, że umknęły Ci wypowiedzi pana Antoniego P. - według niego to właśnie narodowość jest czynnikiem decydującym o wyborze selekcjonera i poza Polakiem nikt nie wchodzi w grę. Tak więc nie miej złudzeń. Nie są istotne kompetencje trenera, jego osiągnięcia, pomysł. Liczy się narodowość^obserwator^ pisze:Najlepiej jakby trenerem ktos zostal zagranicy i nie pozwolilby sobie wchodzic do "szatni" i zeby ktos za Niego ustawial sklad i kto ma grac w reprezentacji... ale znajac zycie to i tak pewnie ktos bedzie z Polski i bedzie dalej tak samo ;/

Co do protestu - pełen sukces. Najbardziej cieszyły mnie wrzuty na pzpn w czasie meczu. Tym bardziej cieszyły, bo niby na stadion wybrało się samo januszowe towarzystwo, a tu taka niespodzianka. Zawiedli Słowacy. Tacy "kibice" nie zasługują na wyjazd na MŚ. Poziom zerowy
-
Szpakowski:"kibice odwrócili się od reprezentacji i nie ma co się dziwić "
W sumie nie ma co sie dziwić że nie powiedział że jest to spowodowane bojkotem ponieważ ma wielu kolegów w pzpn ie a wiadomo to jest towarzystwo wzajemnej adoracji
Protest według mnie przyniósł piorunujące efekty puste trybuny w Chorzowie robiły wrażenie a nawet ci co byli jechali z pzpnem
wycofuja się sponsorzy Śnieżka i bank wbz czy jakoś tak i to jest najdotkliwsze dla betonu pzpn
Aha ciekawe jak pzpn wyszedł na tym meczu chodzi o bilans koszty i zyski

W sumie nie ma co sie dziwić że nie powiedział że jest to spowodowane bojkotem ponieważ ma wielu kolegów w pzpn ie a wiadomo to jest towarzystwo wzajemnej adoracji

Protest według mnie przyniósł piorunujące efekty puste trybuny w Chorzowie robiły wrażenie a nawet ci co byli jechali z pzpnem

wycofuja się sponsorzy Śnieżka i bank wbz czy jakoś tak i to jest najdotkliwsze dla betonu pzpn
Aha ciekawe jak pzpn wyszedł na tym meczu chodzi o bilans koszty i zyski

-
To jest reprezentacja mafii, a nie żadnej Polski,A ten hbur z ryjem opitym Lewandowski , niech sobie kupi kałasza i jebnie w swój przepity łeb.KRUPIER pisze:A ja ci powiem ze jeszce nigdy sie tak nie cieszylem z porazki jak dzis.Moze to glupio brzmi ale jak to sie mowi trzeba przetrwac zime ,zeby poczuc wiosne.Co za tym idzie?Teraz gramy wszystko o pietruszke ,ale jak beda wyniki z nowym trenerem to wiadomo ,ze zostanie.A ja tego nie chce bo wiadomo nie od dzis ze razem z reszta bedzie prowadzil komunistyczne gierki.Takze porazka pochyla do tego aby wybrac nowego trenera solidnego itp.eloelo71 pisze:Blaster pisze:i wynik tez gitara. mam nadzieje ze bedzie lomot konkretnyAlbercik pisze:hahahahahaahahha brawo Garncarczyk![]()
Oby tak dalej
![]()
j.e.b.a.ć pzpn!
-
Ja z wyniku się cieszę tylko z tego względu, że Słowacy jako jedyny zespół w tej najsłabszej grupie eliminacji wykazywali zaangażowanie i umiejętności na poziomie europejskim.
Przegrana Polski boli bardzo, żal mi naszych piłkarzy, ktorzy są uzaleznieni od kibiców oraz pzpn. Żyje tylko nadzieją, że aby coś zbudowac trzeba coś zniszczyć i odbić się od wlasnego dna.
Akcja "pusty stadion" przyniosła skutek, chodź pewne jest to, że w przypaku dobrej pogody było by 10 tys januszy a w przypadku szans Polski na awans ze 20 tysięcy więc jest jeszcze sporo do zrobienia.
Wrzuty na pzpn w trakcie meczu bardzo miłe dla ucha ...
I teraz chyba najwazniejsze ... Pan Dariusz Szpakowski. Zawsze uważałem go za dziwnego człowieka, ale kochającego Polski futbol ... totalnie się myliłem TO ZWYKŁY PRZYDUPAS PZPN, który mówi to co chce słyszeć jego koleżka lato. Proponuje włączyć w akcję przeciwko pzpn punkt dotyczacy odsunięcia od komentowania Szpakowskiego.
Przegrana Polski boli bardzo, żal mi naszych piłkarzy, ktorzy są uzaleznieni od kibiców oraz pzpn. Żyje tylko nadzieją, że aby coś zbudowac trzeba coś zniszczyć i odbić się od wlasnego dna.
Akcja "pusty stadion" przyniosła skutek, chodź pewne jest to, że w przypaku dobrej pogody było by 10 tys januszy a w przypadku szans Polski na awans ze 20 tysięcy więc jest jeszcze sporo do zrobienia.
Wrzuty na pzpn w trakcie meczu bardzo miłe dla ucha ...
I teraz chyba najwazniejsze ... Pan Dariusz Szpakowski. Zawsze uważałem go za dziwnego człowieka, ale kochającego Polski futbol ... totalnie się myliłem TO ZWYKŁY PRZYDUPAS PZPN, który mówi to co chce słyszeć jego koleżka lato. Proponuje włączyć w akcję przeciwko pzpn punkt dotyczacy odsunięcia od komentowania Szpakowskiego.
Święte słowa !Baader 06 pisze: A ten hbur z ryjem opitym Lewandowski , niech sobie kupi kałasza i jebnie w swój przepity łeb.

-
Tak na szybko, nie mogę znaleźć linku z wjazdu Słowaków na murawę, wspomożecie?
-
Barwy skrojone ?Fighting Dragon Tokyo pisze:Pod stadionem kilku cwaniaków z szalikami Artmedia Petrzalka wyłapuje oklep o "normalnego" towarzystwa.
-
Ciekawe jakie miny miały te ku*** ze związku kiedy ci prawdziwi kibice którzy mieli być z kadrą "na dobre i na złe" przez 90 min. nie szczędzili uprzejmości pod ich adresem

-
Szpakowski tak zawsze mówi jak odpadamy z jakichś imprez narodowych a także klubowych!przemek82 pisze:Pierwszy cel z pustym stadionem osiagniety ,teraz czas na drugi KONIEC pZPN![]()
Na koncu Szpakowski zasugerowal ze czekaja nas zmiany w Polskiej pilce w najblizszym czasie-oby
Poziom meczu i komentarz bez komentarza

-
bojkot bojkotem
ale lepszy wymiar inna akcji tj SPONSORÓW
gdzie BZ WBK nie chciał reklam na meczu a Śnieżka nie chce aby łaczyć ich z tym wydarzeniem - bojkot,złe emocje
Skoro bojkot jest tylko jednym elementem walki z PZPN należałoby w sposób jasny i dopitny skontaktować się ze WSZYSTKIMI SPONSORAMI PZPN i polskiej piłki opisując o co chodzi z protestem i albo są z nami albo z nimi...
I wtedy bojkotować i produkty..wiem że to cięzkie zrezygnować np z TP SA czy komórki ORANGE ale wybór między innymi produktami np bankowymi gdzie różnice są niewielkie powinno się udać!!
Tak naprawdę same ostrzeżenie może dać im (sponsorom) do myślenia.
ale lepszy wymiar inna akcji tj SPONSORÓW
gdzie BZ WBK nie chciał reklam na meczu a Śnieżka nie chce aby łaczyć ich z tym wydarzeniem - bojkot,złe emocje
Skoro bojkot jest tylko jednym elementem walki z PZPN należałoby w sposób jasny i dopitny skontaktować się ze WSZYSTKIMI SPONSORAMI PZPN i polskiej piłki opisując o co chodzi z protestem i albo są z nami albo z nimi...
I wtedy bojkotować i produkty..wiem że to cięzkie zrezygnować np z TP SA czy komórki ORANGE ale wybór między innymi produktami np bankowymi gdzie różnice są niewielkie powinno się udać!!
Tak naprawdę same ostrzeżenie może dać im (sponsorom) do myślenia.
-
Akcja jak najbardziej na plus, ale trzeba teraz podjąć jakieś bardziej radykalne środki
Bo bojkotować można cały czas, na razie w PZPN'ie zapasy pieniędzy pewnie są, na czarną godzinę
Sponsorzy zaczynają się burzyć (Śnieżka i ten bank), więc tak jak już wspomniano wyżej, skontaktować się z wszystkimi sponsorami (pewnie nie do końca wiedzą na co ich środki idą tak podejrzewam), opisać sytuacje i niech zaczną razem z nami bojkotować
Teraz, gdy 2.5 roku totalnej nudy będzie, prócz towarzyskich spotkań, sponsorzy powinni przystać na jakąś formę protestu, najlepiej zawieszenie finansowania tego gówna.'
PRECZ Z DZIADOSTWEM!

PRECZ Z DZIADOSTWEM!
-
TakRodowity_Mazowszanin pisze: Barwy skrojone ?

-
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeria/w ... 0_1/32958/
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeria/w ... 0_1/32973/
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeria/w ... 0_1/32985/
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeria/w ... 0_1/32986/
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeria/w ... 0_1/32987/
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeria/w ... 0_1/32988/
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeria/w ... 0_1/32973/
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeria/w ... 0_1/32985/
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeria/w ... 0_1/32986/
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeria/w ... 0_1/32987/
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeria/w ... 0_1/32988/
-
Aż miło było patrzeć na pusty stadion
Sami wiele nie zdziałamy, potrzeba wsparcia rządu (ministra sportu), mają poparcie społeczne więc niech działają póki temat gorący!

Sami wiele nie zdziałamy, potrzeba wsparcia rządu (ministra sportu), mają poparcie społeczne więc niech działają póki temat gorący!
-
kibice hokeja na lodzie wjechali na boisko
, czy jadac na taki mecz nie mozna sobie kupic koszulki pilkarskiej reprezentacji? ...... a z drugiej beczki to ten pierdolony lato i entliczek pentliczek!pierwszy powiedzial l ze nie ma zadnego bojkotu, pogoda oraz slabe wyniki spowodowaly pustki na stadionach! a drugi straszy sponsorow ze na ich miejsce wejda nowi..... przeciez te stare dziady gdzies mieszkaja, czy jakis przechodzien chociaz raz dziennie nie moze dac kopa na ryj tym starym komunistyczny pierdzielom? jak spotkam w\w capow to z piana na ryju zajebie kopa, chociaz z natury jestem spokojnym czlowiekiem....

-
Akcja udana
pzpn straty z tego spotkania odbije sobie na karach z meczy ligowych
Te szmaty z pzpn nie maja za grosz honoru,beda sie trzymac stanowisk az ich ktos nie "wyniesie z fotelami"!

Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
-
To teraz trzeba kuć żelazo póki gorące. Manifestacja przed siedzibą pzpn.
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
-
[link]
Nie wiedziałem gdzie wrzucić, ale tutaj się chyba nadaje 

-
Janusz Atlas nie zna angielskiego! Ten który zwyzywał kibiców od chuliganów i terrorystów a jednego z dziennikarzy nazwał ,,ch**em'' znów dał popis:
[link]
[link]
-
Heh, co za c*** z tego Atlasa. Kłamie i mówi, że ,,no'', że to nie on jest Janusz Atlas po czym nie umie poprawnie podać numeru kontaktowego do rzekomego Atlasa... 

-
Starszy pan (60letni) rzecznikiem "powaznej" organizacji to mówi samo za siebie. Rzecznik prasowy swoim wizerunkiem reprezentuje i kreuje oblicze reprezentowanej organizacji wystarczy na nieg popatrzec i wszystko wiemy juz o całym zwiazku . Banda starszych gangsterów , jak nie umrą to chyba nic ich nie przegoni
-
Kolejna gromna kompromitacja rzecznika prasowego PZPN jak i całej tej instytucji. Do granic żałosne, że aż śmieszne 

-
My ich musimy wygonić. Wyprowadzić za łby z siedziby pzpn, na taczki i do Wisły z nimi!!!
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
-
Atlas jest dla mnie bardzo dobrym rzecznikiem prasowym!!! Przecież on jest odzwierciedleniem tego chamstwa i ciemnogrodu który siedzi w PZPN-ie.
Tu macie przykład wypowiedź Olkowicza po meczu. Miałby chłop trochę kultury i normalnie wyrażał się przy kobiecie.
http://www.youtube.com/watch?v=UMVYWDXh ... r_embedded#
Tu macie przykład wypowiedź Olkowicza po meczu. Miałby chłop trochę kultury i normalnie wyrażał się przy kobiecie.
http://www.youtube.com/watch?v=UMVYWDXh ... r_embedded#
-
nie wiem czy tu ale niech bedzie
[link]

[link]
1910-2010 STO LAT ZA NAMI TYŚIĄCE PRZED!!!
-
Nie. Szli między piknikami bez stresu, myśląc, że normalne towarzystwo nie będzie pod stadionem. Podeszło kilku naszych, którzy coś im zaczęli gadać, Ci coś odpowiedzieli głupiego i dwóch najbardziej wygadanych na wejściu zaliczyło dosłownie nokaut. Reszta Słowaków totalnie wymiękła widząc jak koledzy zwijali się z bólu. Po chwili podjechał radiowóz i się uspokoiło a Słowaków odprowadzili pod swój sektor. Nie mam kompletnego pojęcia, jaka ekipa ich przywitała, może ktoś napisze.Rodowity_Mazowszanin pisze:Barwy skrojone ?Fighting Dragon Tokyo pisze:Pod stadionem kilku cwaniaków z szalikami Artmedia Petrzalka wyłapuje oklep o "normalnego" towarzystwa.
-
i Murcki z Katowic !1925 pisze:Ruda Sl , Orzesze i Ledziny tak ?
-
Nie rozumię dlaczego nie wezmiemy przykładu z Rosjan(Gdzie Putin rozpierdolił cały związek piłki nożnej i zrobił wszystko na nowo od podstaw) czy Serbii gdzie kibice w duzym stopniu przyczynili się do rozpadu ich związku.
Teraz Serbowie wychodzą z grupy w pierwszej miejsca przed Francją, w ostatni meczu grajac przed 50tys z Rumunią i wygrywają 6;0 a jeszcze pare lat temu byli totalnym zerem jak dziś Polska.Widocznie idzie coś zrobić , tylko potrzeba zmian i oby takie nastapiły w naszym kraju !
Teraz Serbowie wychodzą z grupy w pierwszej miejsca przed Francją, w ostatni meczu grajac przed 50tys z Rumunią i wygrywają 6;0 a jeszcze pare lat temu byli totalnym zerem jak dziś Polska.Widocznie idzie coś zrobić , tylko potrzeba zmian i oby takie nastapiły w naszym kraju !
-
teraz zobaczymy jak Obraniak bedzie wierny barwom kadry w ktorej niestety sie nigdzie nie wypromuje co najwyzej do ligi Cypru,Austrii albo Ukrainy......
TYBET JEST SERBSKI
-
Bo u nas nie ma kto tego zrobić! nie ma osób, które mają "jaja". Drzewiecki próbował no ale zaczęli go straszyć, że Polske zawieszą, Mistrzostwa odbiorą itp i wiadomo jak to się skończyło! Każdy wierzył, że po wyborach będzie lepiej a widzimy jak jest!schweppes pisze:Nie rozumię dlaczego nie wezmiemy przykładu z Rosjan(Gdzie Putin rozpierdolił cały związek piłki nożnej i zrobił wszystko na nowo od podstaw) czy Serbii gdzie kibice w duzym stopniu przyczynili się do rozpadu ich związku.
PS. Wczoraj to po 10 minutach wyłączyłem mecz bo nasi mądrzy organizatorzy nie pomyśleli, że w telewizji nie było piłki widać hehe
Koszulki, bluzy, polary, polówki od 10 sztuk - Haft i Nadruk! Zapraszam
-
Jak dla mnie wynik meczu na plus. Do tego bramka samobojcza. 
Nie chodzi o to, zebym cieszyl sie z porazki naszej reprezentacji, ale taka postawa kopaczy moze byc tylko koilejnym gwozdziem do trumny lesnych dziadkow. Z obecnym skladem PZPN silnej reprezentacji zbudowac sie nie da i postawa naszych kopaczy tylko to potwierdza. Dobro naszej reprezentacji--->koniec PZPN!
ps. Zgadzam sie z Mieczykiem.

Nie chodzi o to, zebym cieszyl sie z porazki naszej reprezentacji, ale taka postawa kopaczy moze byc tylko koilejnym gwozdziem do trumny lesnych dziadkow. Z obecnym skladem PZPN silnej reprezentacji zbudowac sie nie da i postawa naszych kopaczy tylko to potwierdza. Dobro naszej reprezentacji--->koniec PZPN!
ps. Zgadzam sie z Mieczykiem.
-
otóż to..dzisiaj tak sobie myślałem nad tym wszystkim.Pamiętacie mecz w Belgradzie,praktycznie tylko MY na stadionie i reprezentacja Polski jako finalista ME.Po drugiej stronie garstka Serbów,walczących o te same idee co w chwili obecnej MY,i reprezentacja,której gra sięgneła dna.Dwa lata póżniej tam sama Serbia wygrywa grupę z Francją i Rumunią,gromiąc tych ostatnich przy pełnym fanatycznym stadionie i jedzie na Mundialschweppes pisze:Nie rozumię dlaczego nie wezmiemy przykładu z Rosjan(Gdzie Putin rozpierdolił cały związek piłki nożnej i zrobił wszystko na nowo od podstaw) czy Serbii gdzie kibice w duzym stopniu przyczynili się do rozpadu ich związku.

Z przedmieść sto(L)icy..Legii fanatycy PIASECZNO 100% LEGIA