Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
CNHJZS pisze:os. Przy Arce wyglądało i wygląda po kilkunastu minutach tak : [link]
Temat jest graffiti koleżko, więc wrzucamy eleganckie malunki. Mam pytanie, z czym ty wyskakujesz ? Jak chcesz mogę zalać to forum przestrzelonymi grafami judovii, które nawet nie zostały skończone, a już leżą. Tylko to nie ten temat, jak się moczysz do takich zdjęć to przykro mi, lecz to nie ten dział. Bez pozdrowień [link]
"Póki serce bije pozostanę w tym wytrwały, nie jestem chorągiewką, jestem człowiek stały"
Ja mam pytanie do ciebie z czym ty wyskakujesz ze zdjęciem ktore pokazało sie tu juz z 3 razy? Ja wstawiłem poprawiony graf kolegów za miedzy bo długo sie nie utrzymał wiec skoro ktoś mogl go dodac jako graf to czemu ja nie? :)
CNHJZS pisze:os. Przy Arce wyglądało i wygląda po kilkunastu minutach tak : [link]
Temat jest graffiti koleżko, więc wrzucamy eleganckie malunki. Mam pytanie, z czym ty wyskakujesz ? Jak chcesz mogę zalać to forum przestrzelonymi grafami judovii, które nawet nie zostały skończone, a już leżą. Tylko to nie ten temat, jak się moczysz do takich zdjęć to przykro mi, lecz to nie ten dział. Bez pozdrowień [link]
ku*** kolejny baran z Wisły, twoi koledzy co chwile takie wrzucają więc na c*** się spinasz? Wystarczy że ktoś się zająknie o Cracovii i od razu się pokazuje stado baranów na czele z JLB1906 i robi syf na forum większy niż swego czasu kibice Widzewa w temacie o fan clubach.
ku*** kolejny baran z Wisły, twoi koledzy co chwile takie wrzucają więc na c*** się spinasz? Wystarczy że ktoś się zająknie o Cracovii i od razu się pokazuje stado baranów na czele z JLB1906 i robi syf na forum większy niż swego czasu kibice Widzewa w temacie o fan clubach.
Właśnie zabłysnąłeś gamoniu, brawo. Temat jest graffiti, jakbyś jeszcze nie zauważył, a nie "przestrzelone graffiti", więc chyba jasne czego dotyczy. Już wyrażałem swoje zdanie i nie pochwalam takiego zachowania ze strony Wisły, Cracovi, Widzewu, a nawet ku*** Błękitnych Przyborów, więc stul grzecznie ryja i nie rozdupcaj tematu, w momencie kiedy nie masz racji.
"Póki serce bije pozostanę w tym wytrwały, nie jestem chorągiewką, jestem człowiek stały"
Rodrigez pisze:Akurat Przy Arce to tereny Cracovii, dziw bierze ze tam ktoś graf Wisły zrobił, podobnie jak na 1000-lecia.? Co to się dzieje z ta Hutą?
Co sie dzieje? Wiadomo ze jak sie jebnie grafa na terenie wrogiej wkipy to kurwica trafia...
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
Rodrigez pisze:Akurat Przy Arce to tereny Cracovii, dziw bierze ze tam ktoś graf Wisły zrobił, podobnie jak na 1000-lecia.? Co to się dzieje z ta Hutą?
Z tym że Przy Arce to tereny Cracovii to bym się wstrzymał, wiadomo że KSC kiedyś tam dominowało ale w ostatnich latach sporo się zmieniło.
Z tym że Przy Arce to tereny Cracovii to bym się wstrzymał, wiadomo że KSC kiedyś tam dominowało ale w ostatnich latach sporo się zmieniło.
Co ty p*********, co się niby pozmieniało, przestań siać propagandę bo gówno wiesz.
Cichaczem po nocach napisy mażecie a potem ze szczęścia się w dupska jebiecie.
Wisła na PA jest ale są to jednostki niezauważalne i aktywne tylko po nocach albo rankiem gdzie każdy śpi po melanżu.
Apeluje do tego frajera czy frajerów co po nocach malują aby się pokazali w dzień jawnie oficjalnie :)
Smyczki Przy Arki wydali grafa w nocy jebli i mowia ze na Przy Arce wisła jest heheh
Kiedyś Cracovii było wiecej to prAWda ale ciagle jest wiekszosc za Pasami. Co bedzie za 5 lat to juz czas pokaze
CNHJZS pisze:Smyczki Przy Arki wydali grafa w nocy jebli i mowia ze na Przy Arce wisła jest heheh
Kiedyś Cracovii było wiecej to prAWda ale ciagle jest wiekszosc za Pasami. Co bedzie za 5 lat to juz czas pokaze
Nie mówię, że Wisła rządzi na tym osiedlu tylko ze jest jej zdecydowanie więcej niż jeszcze kiedyś gdy osiedle było 100% KSC.
Jest się faktycznie czym szczycić, murzyński c*** wam w krtań za zabicie kibica a drugi w dupe za chwalenie sie tym. A zaraz będą płakać że to tylko Cracovia jest ekipą bez honoru.