Jak wygląda sytuacja w ?
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Jak wygląda sytuacja w ?
Przemyśl
Ktoś kiedyś pisał ze istniał tam FC Cracovii związany z klubem Motor Prz. Był to klub dzielnicowy. Czy mozę ktoś z tubylców napisać z jakiej dzielnicy? i Kto tam teraz trzyma władzę? :D
Ktoś kiedyś pisał ze istniał tam FC Cracovii związany z klubem Motor Prz. Był to klub dzielnicowy. Czy mozę ktoś z tubylców napisać z jakiej dzielnicy? i Kto tam teraz trzyma władzę? :D
-
Żeby nie rozmywać tematu komentarzy:
Jakiś kryzys Igloopolu czy po prostu "tak wyszło"?
KSW w relacjach pisze:Wisłok Wiśniowa - Igloopol
Po raz drugi wybieramy się na mecz naszych sąsiadów zza miedzy , licząc ze tym razem zaliczą swój wyjazd , jednak po raz kolejny nas zawiedli.Pod stadionem pojawia sie nas 50 osob w tym 15 Siarki.Kilka osob wchodzi na obiekt skontrolowac czy moze jest ktos incognito ,jednak eLKaeSów 0!.Troche "dopingujemy "grajków Igloopolu , po czym zawiedzeni odjezdzamy.
-
hah tak jak ktoś napisał-złość piękności szkodzi.qwertyui pisze:w kazdym miescie znajdzie sie ktos kto sie przeprowadzil czy c*** wie co i kibicuje swojej druzynie, pare osob ktore sa pokitrane c*** wie gdzie,nikt nie odczuwa ich obecnosci,a wy zaraz z nich zrobicie fc,w Zagłebiu Dąbrowskim liczy sie tylko Zagłębie Sosnowiec i nie zmieni tego jakis przykitrany Horacy ktory z przyczajki pojedzie na mecz Gksu
Zresztą burzysz tak bo sprawa dotyczy twojego Zagłębia i twjego regionu.Jakoś nie przeszkadza za to twoim kolegom od propagandy napisać że macie FC w Jaworznie chociaż jak to ująłeś,zabunkrowamych i przykitranych nie liczymy.
wu_ pisze:Żeby nie rozmywać tematu komentarzy:
KSW w relacjach pisze:Wisłok Wiśniowa - Igloopol
Po raz drugi wybieramy się na mecz naszych sąsiadów zza miedzy , licząc ze tym razem zaliczą swój wyjazd , jednak po raz kolejny nas zawiedli.Pod stadionem pojawia sie nas 50 osob w tym 15 Siarki.Kilka osob wchodzi na obiekt skontrolowac czy moze jest ktos incognito ,jednak eLKaeSów 0!.Troche "dopingujemy "grajków Igloopolu , po czym zawiedzeni odjezdzamy.
Rzeczywiście Nasza kibicowska i piłkarska forma[mam na myśli piłkarzy] pozostawia w tym sezonie wiele do życzenia. Na ten mecz nie było organizowanego wyjazdu , więc sąsiedzi zza miedzy nie mieli możliwości spotkać tam ludzi od Nas.
-
To jakis dramat , że kosa jezdzi na wyjazdy kosy :D
Tak już na poważnie to jeżeli Wisłoka musi się posówać do takich ruchów , to z Igloopolem nie jest za dobrze.
Tak już na poważnie to jeżeli Wisłoka musi się posówać do takich ruchów , to z Igloopolem nie jest za dobrze.
Gdy już będziesz starym dziadem nie zapomnij o tym ,że.........
-
nie podejmuje juz tematu o Gks w DG czy Bedzinie bo nie chce mi sie w kolko pisac tego samego,my wiemy jak jest u nas,i smiac mi sie chce jak jakis typ mi pisze na takim forum jak to,ze w DG i Bedzinie od zawsze jest GKS,owszem w latach 90 ktos tam byl i na tym historia Gks w Zagłębiu Dąbrowskim sie konczy,nie odpisuj bo ty masz swoja rozkmine a ja tu miszkam,nasz FC z Jaworzna nie jest najsilniejszy ale chlopaki jezdza na wyjazdy,maja flage,wiec nie porownoj ich do "twojego" Gksu z ZD
-
ku*** SKOŃCZCIE JUŻ TA c****** ROZKMINE NA TEMAT DG I BEDZINA!!!!!RZYGAM JUZ TYM JAK I PEWNIE RESZTA!NIE JEST TO JAKIS SUPER ZAJEBISTY REJON ZEBY PRZEZNACZYC NA ROZPISYWANIE SIE O NIM TYLE POSTOW!OGARNIJCIE SIE!
WHITE PRIDE WORLD WIDE
1908
1908
-
Panowie myślę ,że czas zakończyć rozkminkę.Zycie wszystko zweryfikuje :)
Gdy już będziesz starym dziadem nie zapomnij o tym ,że.........
-
Łks nie obrzygaj klawiatury i monitora lbie,,kulturalnie wymienilismy poglady i c*** ci do tego,od tego jest ten temat,pozatym widze ze w d**** byles skoro uwazasz ten region za malo interesujacy,nie odpisuj wyczysc klawiature.
-
Nie krzycz pajacuŁKS Podgórna pisze:ku*** SKOŃCZCIE JUŻ TA c****** ROZKMINE NA TEMAT DG I BEDZINA!!!!!RZYGAM JUZ TYM JAK I PEWNIE RESZTA!NIE JEST TO JAKIS SUPER ZAJEBISTY REJON ZEBY PRZEZNACZYC NA ROZPISYWANIE SIE O NIM TYLE POSTOW!OGARNIJCIE SIE!
-
Zbanujcie tego idiote. Czytać się tego już nie da.
-
oj wybaczcie że uraziłem Waszą dume i uczucia lokalno-patriotyczne...:s po prostu juz dajcie spokoj z tym tematem..
WHITE PRIDE WORLD WIDE
1908
1908
-
czlowieku wez sie nie wychylaj z takimi tekstami, dla Twojej i innych wiadomosci to rejon koniurbacji Slasko-Zaglebiowskiej jest wlasnie najwiekszy i najbardziej interesujacy pod wzgledem kibicowskim w calej Polsce, a jak chcesz znalesc cos wiekszego to poszukaj w Londynie, Zaglebiu ruhry , Buenos Aires i h** wie gdzie jeszcze albo shut a fuck up!!!ŁKS Podgórna pisze:ku*** SKOŃCZCIE JUŻ TA c****** ROZKMINE NA TEMAT DG I BEDZINA!!!!!RZYGAM JUZ TYM JAK I PEWNIE RESZTA!NIE JEST TO JAKIS SUPER ZAJEBISTY REJON ZEBY PRZEZNACZYC NA ROZPISYWANIE SIE O NIM TYLE POSTOW!OGARNIJCIE SIE!
Teraz dla kolegow z drugiej strony Brynicy, jeszcze w latach 90-tych na terenach miast Zaglebia Dabrowskiego(Dabrowa Gornicza, Bedzin) istotnie pojawili sie kibice Katowickiego klubu co zapewne wiazalo sie z najlepszym okresem tego klubu w histori i z drugiej strony ze zniknieciem Zaglebia Sosnowiec z sportowej sceny, ludzie Ci posiadali nawet kilka flag z napisami DG i faktycznie byla to gruba zorganizowana ktora oficjalnie mozna bylo nazwac fan clubem.Niestety dla wiekszosci z nich skonczylo sie to [link], gdy po meczach na Bukowej wracali autobusami byli notorycznie obijani, a nawet odwiedzani w swoich domach az slad po nich zniknal calkowicie.Nie twierdze ze w dzisiejszych czasach w DG czy w Bedzinie nie zyja ludzie ktorzy pokochali slaskie kluby, ale napewno nie moga sie obnosic ze swoja miloscia bo bylo by to ich samobojstwo, wiec czekajmy cierpliwie az zorganizuja jakas fane i sie ujawnia i czas pokaze co sie bedzie dzialo.
-
Zarówno Z.S jak i Gks są to nasze kosy więc trzymam się z dala , trochę jednak znam te rejony i nie ma poza pojedynczymi wyjątkami jakichś FC Gks na Zagłęmbioskiej Ziemi i Odwrotnie . a jako ciekawostkę dodam że na początku lat 90 w SAMYM centrum Katowic stali chłopaki z Zagłębia w barwach na ogół (znałem ich i nie byli to jakieś bolki tylko konkretne typy) i handlowali kasetami video (inne czasy były heheh) goście z Gks-u ich znali i jakoś nikt im nie robił problemów (nic nie ujmując gks-owi ale w tych czasach był po prostu cienki) a było to na samym końcu Ul. Stawowej przy DH.pgn pisze:mieszkam na wSosnowcu i wiem, że nikt w innym szalu niż Zagłębia, BKS czy Legii tu nie chodzi, ale przedmówca ma racje, tylko idiota by zaryzykował. czy wielcy napinacze z ZS przejadą się do Katowic do centrum w bluzie i poparadują przez 30 minut w 3-4 osobowym składzie? sami wiecie, że nie a sadzicie się że nikt w szalach GKS po patelni czy przy zamku w Będzinie nie paraduje.
a w temacie. mój znajomy powiedział, że stracił kiedyś szal Zagłębia autobusie w Będzinie. ale pogadał z kumplami i kolesiom co to zrobili było niewesoło. nawet jak z Dąbrowy pojedzie 50 osób, to w szalach do Sosnowca nie dotrą.
w kieszeni mam scyzoryk, ...a w sercu Łódzki Widzew
-
Co do sytuacji w DG jestem zdania ze liczy sie tam tylko Zagłębie,co mnie jednak niedawno zaciekawiło otóż byłem na Mydlicach(dzielnica DG) i w jednej z klatek schodowych sporo napisów markerem,większośc oczywiscie pro STS, do tego vlepy fc DG oraz kilka napisów pro KSG,jedna R-ka i...... "Tylko Zagłębie,j**** Legie"
-
P.S na jednym z bloków widoczny nietkniety dosc dawno namalowany sprayem herb Górnika Coprawda to pewnie głupawe napisy małolatów ale zwłaszca to ostatnie zwaliło mnie z nóg
-
Jak sie sugeujesz markami ...hdg pisze:Co do sytuacji w DG jestem zdania ze liczy sie tam tylko Zagłębie,co mnie jednak niedawno zaciekawiło otóż byłem na Mydlicach(dzielnica DG) i w jednej z klatek schodowych sporo napisów markerem,większośc oczywiscie pro STS, do tego vlepy fc DG oraz kilka napisów pro KSG,jedna R-ka i...... "Tylko Zagłębie,j**** Legie"
-
mam pytanie o Radymno (podkarpacki), kto?
-
Chrobry jest czimyś fc?
W Kraśniku jest czyjś fc?
W Kraśniku jest czyjś fc?
-
W Krasniku jest bodajże FC Stali Stalowa Wola.
-
są tez osoby sympatyzujace z RTSem.
-
Mam pytanie odnośnie Sopotu. Ktoś już kiedyś pisał, że przewaga Lechii, ale czy mógłby ktoś określić to mniej więcej procentowo?
-
[quote="Bastian"]Chrobry jest czimyś fc?
jeżeli mowimy o Chrobrym z Głogowa to na bank nie sa oni zadnym FC:
jeżeli mowimy o Chrobrym z Głogowa to na bank nie sa oni zadnym FC:
-
W Sopocie dalej bez zmian. Arka na miescie totalnie nie widoczna, nawet po ostatnim meczu derbowym. Nie będe sie bawił w procenty niech wnioski każdy wyciagnie każdy sam.tylko pytam pisze:Mam pytanie odnośnie Sopotu. Ktoś już kiedyś pisał, że przewaga Lechii, ale czy mógłby ktoś określić to mniej więcej procentowo?
[link]
-
MKS Radymno, mają układ z Czuwajem Przemyśl.Mixi pisze:mam pytanie o Radymno (podkarpacki), kto?
-
Mnie ciekawi jak to jest z klubami które mają np. 2 sekcję noga i coś jeszcze.
np. Resovia,Wisła Kraków,Legia WWA,Wisła Płock czy Unia Tarnów.
Jak to wygląda: ekipa ze stadionu działa także na hali ?
Wiem że np. w Płocku i Tarnowie są 2 odzielnne ekipy
-
są tam obecne jakieś fc? czy niepodzielnie rządzi MKS?patriota85 pisze:MKS Radymno, mają układ z Czuwajem Przemyśl.Mixi pisze:mam pytanie o Radymno (podkarpacki), kto?
-
Co do Legii to od czasu konfliktu z iti są bardzo widoczni na sekcjach koszykówki i hokeja , co do Wisły to na pewno na koszu kobiet prowadzą doping na niektórych wyjazdach również sie pojawiają , szerzej może ktoś z wymienionych klubów odpowie.Fenomen pisze:Mnie ciekawi jak to jest z klubami które mają np. 2 sekcję noga i coś jeszcze.
My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę...
-
-
del orno pisze:Co do Legii to od czasu konfliktu z iti są bardzo widoczni na sekcjach koszykówki i hokeja , co do Wisły to na pewno na koszu kobiet prowadzą doping na niektórych wyjazdach również sie pojawiają , szerzej może ktoś z wymienionych klubów odpowie.Fenomen pisze:Mnie ciekawi jak to jest z klubami które mają np. 2 sekcję noga i coś jeszcze.
Ogólnie rzecz biorąc mecze sekcji były tak na prawdę jedyną alternatywą od rozpętania się konfliktu...to właśnie na meczach sekcji powstawały świetne oprawy i było czuć dawną atmosferę...mobilizację przeprowadzano także na mecze piłki nożnej czyli spotkania CWKS-u i spotkaniem na którym pokazano to czego nie można było uświadczyć na meczach ,,dużej,, Legii było na pewno spotkanie CWKS-Milan Milanówek(świetna oprawa,ogrom pirotechniki,dooobry doping)...jeszcze co do ludzi działających na meczach sekcji jest to ta sama ekipa co na meczach KP...
HUTNIK&MAZOVIA
-
Może ktoś opisać Przemyśl? Kto przeważa w mieśćie itp. Jeśli było omawiane to sory.
-
Nie ma tam żadnego FC, tylko miejscowy MKS.Mixi pisze:są tam obecne jakieś fc? czy niepodzielnie rządzi MKS?patriota85 pisze:MKS Radymno, mają układ z Czuwajem Przemyśl.Mixi pisze:mam pytanie o Radymno (podkarpacki), kto?
Na Resovii są również 2 oddzielne ekipy.Mnie ciekawi jak to jest z klubami które mają np. 2 sekcję noga i coś jeszcze.
-
Pierwsze słyszę żeby w Kraśniku był FC Widzewa i Stalówki, farmazon jak c***. Jest grupa osób związana z Motorem jeżdżąca na mecze. Są jeszcze jednostki sympatyzujące z Krakowską Wisłą, ale to raczej Janusze i kibice sukcesu.
...
-
zaden farmazon bo znam osobiscie i jasno napisalem ze sa to osoby sympatyzujace, pokazujace sie na meczach ale na pewno nie FC.
-
Jak wyglada sprawa w Skoczowie ?? GieKSa i BKS Bielsko w jakich ilosciach ??
j**** PROPAGANDZIARZY I KŁAMCÓW Z TMK
-
Hejnał Kęty - kto tam kręcił młyn ? Wisła, Ruch, czy Hejnał to osoby nie związane z żadnym FC ?
Górnik Brzeszcze - cała ekipa Górnika to FC Wisły ?
Przemsza Klucze - kto na Przemszy kręci młyn, GieKSa ?
Górnik Libiąż - to FC Górnika Zabrze ?
Kiedy Nowy Targ z FC Wisły został FC Lechii ? I czy to prawda, że “pomogło” im w tym wyłapanie bęcków (nie pamiętam od kogo, chyba od KSC, czytałem raz na ten temat) ?
Górnik Brzeszcze - cała ekipa Górnika to FC Wisły ?
Przemsza Klucze - kto na Przemszy kręci młyn, GieKSa ?
Kiedy Nowy Targ z FC Wisły został FC Lechii ? I czy to prawda, że “pomogło” im w tym wyłapanie bęcków (nie pamiętam od kogo, chyba od KSC, czytałem raz na ten temat) ?
-
FC Wisły to FC Wisły, Lechii to Lechii.patriota85 pisze: Kiedy Nowy Targ z FC Wisły został FC Lechii ?
d**** koks, tajski boks!!!
-
Hejnału już nie ma, klub się rozpadł. Ruch i Wisła
Górnik Brzeszcze Wisła i Legia.
Z FC NT dziwna sprawa. Bardzo pomogł chyba mecz Szczakowianka - Wisła......
Górnik Brzeszcze Wisła i Legia.
Z FC NT dziwna sprawa. Bardzo pomogł chyba mecz Szczakowianka - Wisła......
-
Górnik Libiąż a Torcida Libiąż to dwie oddzielne sprawy. Kilka lat wstecz, owszem, Górnik Libiąż był FC Górnika Zabrze, ale to historiapatriota85 pisze: (...)
(..)
...iluzjoniści wyprali Tobie myśli...
-
Fenomen pisze:Mnie ciekawi jak to jest z klubami które mają np. 2 sekcję noga i coś jeszcze.
W sosnowcu Zagłebie również ma sekcje hokeja na której działamy dodam ,że kibice kopanej również uczęszczają na hokej