no no to ta Lechia to musi byc wieeeelka a ta Legia to taka mała
Co w tym takiego śmiesznego? Naucz się czytać ze zrozumieniem i dopiero później się udzielaj. Pomiędzy Lechią a Kotwicą jest niewątpliwie różnica klas i nawet nie ma o czym dyskutować. Poza tym Kotwica to ekipa, która kojarzona jest z sympatią do Pogoni, a więc i do Legii.
wiesz co mnie śmieszy że jeżeli ktoś h*** wie a dużo się udziela to jest dla mnie śmieszny a jego wypowiedź wyrwałem z kontekstu ponieważ napisał że Lechia to za wilka dla nich ale Legia już jako zgoda to może być dlatego tez to mnie rozśmieszyło
popolupo88 pisze:Albo popierdolił Stilon ze Stomilem...
no nie długo to będzie mozna wyczytac że Wisła przykładowo ma układ z Górnikiem Zabrze
masakra
jeszce raz Stilon nie ma zadnego ukladu z Petrą
PoSdro 88!
Aryjscy Bracia - Biali Wojownicy -Rodem z Ziemi Lubuskiej {S}TOLICY
no nie długo to będzie mozna wyczytac że Wisła przykładowo ma układ z Górnikiem Zabrze
masakra
PoSdro 88!
A jeśli jestesmy przy Stilonie nalezy dodac ze nie posiada chyba zadnej zgody ani nie ma z nikim układu!
masakra
PoSdro 88!
A jeśli jestesmy przy Stilonie nalezy dodac ze nie posiada chyba zadnej zgody ani nie ma z nikim układu!
Stilon ma zgode ze Sportingiem Charleroi z Belgii. W ramach rewizyty byli z nami przy okazji meczu z Zagłębiem Lubin u siebie. Pozdro.
CelticBhoy pisze:rozumiem, że to oficjalna zgoda, a nie po prostu jakieś znajomości poszczególnych osób?
Dobrze rozumiesz, to oficjalna zgoda.
A od kiedy jest ta zgoda na innych stronach nic na ten temat nie ma napisane jak można wiedzieć oczywiście pozdro
w sumie od niedawna. Wszystko zaczelo sie od tragicznej smierci Stilonowca emigranta, ktory w Belgii dzialal rowniez na rzecz Charleroi, gdzie zyskal sobie olbrzymi szacunek.
19Korona73 pisze:Czy na na linii Widzew Elana jest jakaś zgoda lub układ ,chyba że na jakieś wcześniejszej stronie jest to podane to mi powiedzcie to przeczytam.Pozdro
TAZZ_STILON, moglbys napisac cos wiecej o kibicach Sporting Charleroi? Jaki mlyn, moze ich wyjazdy z rundy jesiennej, w jakich liczbach ich wspomagaliscie itp.
Jak się mają stosunki na linii Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław i Jagiellonia Białystok - Śląsk Wrocław (tą sytuacje można opisac też z czasów kiedy to Jaga miała zgode z Wisłą Kraków i sytuację terażniejszą.)
WidzewRTS pisze:Jagiellonia Białystok - Śląsk Wrocław (tą sytuacje można opisac też z czasów kiedy to Jaga miała zgode z Wisłą Kraków i sytuację terażniejszą.)
Nic nie łączy. Nie ma kosy, ale i nie ma przyjaznych stosunków. Neutralnie.
MaD SiN pisze:Nasz Gdansk zawsze Polski,Nasz Szczecin zawsze Nasz,Nasz Wrocław zawsze z Nami,to Nasze Polskie miasta są...
nie jedna bitwa już za Nami,wiele czeka Nas,będziemy zawsze razem szli zwycięstwa przyjdzie czas,słuszna Nasza droga nie skończy nigdy się,będziemy zawsze razem szli aż po życia kres!
Co mają słowa piosenki do stosunków na linii Wrocław - Szczecin choćby?
Można gdzieś w sieci poczytać o wspólnych działaniach/wyjazdach Stilonowców ze swoją zagraniczną zgodą?