Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Natiste

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

Post autor: Natiste » 05.08.2024, 18:42

Jprd co za łoś jak nie jestem kumaty to jak mam pozdrowić Frontala to raz ,dwa obiektywny wpis na temat TG źle nie obiektywny też źle więc jebaj się,trzy pozdrów marę trójkolorowe Gliwice najlepiej jak se konia zwalisz albo palcem w rzici czy jak tam wolicie i nie odpisuj już

iparts.pl
bez-napinki

Post autor: bez-napinki » 05.08.2024, 20:39

ciekawyswiata1948 pisze:
05.08.2024, 18:26
Natiste pisze:
05.08.2024, 15:43
Czy ja piszę pajacu o jakiejś bandzie dane z klubu.

Tarnowskie Góry jeszcze do niedawna łączone były wyłącznie z kibicami Górnika i miejscowego Gwarka, a ewentualni „niebiescy” kojarzeni byli głównie z powodu mniejszych miejscowości w powiecie tarnogórskim, ale nie z samą jego stolicą. Obecnie kibice KSG nadal dominują w TG, ale mniej więcej od czasu gościnnej gry w Gliwicach „niebieskich” wyraźnie przybyło i coraz bardziej zaznaczają swą obecność w mieście oraz na meczach Ruchu. Gdyby zsumować kibiców 'niebieskich’ z całego powiatu (TG, Nakło, Kalety, Miasteczko Śląskie, Tworóg, Świerklaniec i okoliczne mniejsze miejscowości)- mogliby powalczyć nawet o czołową dziesiątkę spośród niebieskich Fan Clubów.
Bardzo "obiektywne" to co wkleiłeś, a mimo tego, że jesteś malo kumaty spytam, jakie tereny nie zostały ostatnio przez was zdobyte? Bo z tego pierdolenia waszego wynika, że 80 procent górnego Śląska to już Ruch jest... a i pozdrów frontala
Nie traktujcie jego postów poważnie. Tarnowskie Góry to Górnik, ale faktem jest, że sporo kibiców z TG jeździ na Ruch i nie mówię tu o jakiejś sportowej ekipie. Po prostu kibiców.

Wg oficjalnej strony Ruchu z TG na meczu ze Zniczem było 113 osób, czyli na ciulstwie, a nie meczu.

KSGKSW

Post autor: KSGKSW » 05.08.2024, 21:03

bez-napinki pisze:
05.08.2024, 20:39
ciekawyswiata1948 pisze:
Natiste pisze:

Tarnowskie Góry jeszcze do niedawna łączone były wyłącznie z kibicami Górnika i miejscowego Gwarka, a ewentualni „niebiescy” kojarzeni byli głównie z powodu mniejszych miejscowości w powiecie tarnogórskim, ale nie z samą jego stolicą. Obecnie kibice KSG nadal dominują w TG, ale mniej więcej od czasu gościnnej gry w Gliwicach „niebieskich” wyraźnie przybyło i coraz bardziej zaznaczają swą obecność w mieście oraz na meczach Ruchu. Gdyby zsumować kibiców 'niebieskich’ z całego powiatu (TG, Nakło, Kalety, Miasteczko Śląskie, Tworóg, Świerklaniec i okoliczne mniejsze miejscowości)- mogliby powalczyć nawet o czołową dziesiątkę spośród niebieskich Fan Clubów.
Bardzo "obiektywne" to co wkleiłeś, a mimo tego, że jesteś malo kumaty spytam, jakie tereny nie zostały ostatnio przez was zdobyte? Bo z tego pierdolenia waszego wynika, że 80 procent górnego Śląska to już Ruch jest... a i pozdrów frontala
Nie traktujcie jego postów poważnie. Tarnowskie Góry to Górnik, ale faktem jest, że sporo kibiców z TG jeździ na Ruch i nie mówię tu o jakiejś sportowej ekipie. Po prostu kibiców.

Wg oficjalnej strony Ruchu z TG na meczu ze Zniczem było 113 osób, czyli na ciulstwie, a nie meczu.
No jak na prawie 61,5 tys to nie jest dużo. Co nie zmienia faktu że kibiców Ruchu czy Górnika znajdziemy wszędzie.

bez-napinki

Post autor: bez-napinki » 05.08.2024, 21:08

Mówimy o zjebanym meczu ze zjebanym z całym szacunkiem Zniczem Pruszków w 1-szej lidze. Na innych meczach w Ekstraklasie bywało ich sporo więcej, ale nie potrafiłem znaleźć grafik pomeczowych. Co nie zmienia faktu, że TG = KSG.

Laguna

Post autor: Laguna » 05.08.2024, 21:09

bez-napinki pisze:
ciekawyswiata1948 pisze:
Natiste pisze:

Piekary to niby też miasto Górnika a mimo to jeden z lepszych FC Ruchu. Taki paradoks.

ryż z kurczakiem

Post autor: ryż z kurczakiem » 05.08.2024, 21:13

Czy hasło zaprezentowane przez Ruch pod stadionem Górnika, nadal aktualne? Bo odp na pytanie o wiadomo kogo, nie widać..

krolmacieksurma

Post autor: krolmacieksurma » 05.08.2024, 21:37

kibiccc1 pisze:
05.08.2024, 12:33
Które z osiedli/dzielnic/ulic na górnym śląsku są takie, że lepiej omijać szerokim łukiem. Gdzie po zmroku i za dnia jest najniebezpieczniej niezależnie od tego której drużynie się kibicuje? Pozdro.
uwazaj na bazantowie w Katowicach i Debowych Tarasach, a najlepiej nie wjezdzaj na Mysłowice na Wesołą.
ryż z kurczakiem pisze:
05.08.2024, 21:13
Czy hasło zaprezentowane przez Ruch pod stadionem Górnika, nadal aktualne? Bo odp na pytanie o wiadomo kogo, nie widać..
ale jakie haslo? o kim p********* czarnuchu

kibiccc1

Post autor: kibiccc1 » 05.08.2024, 21:46

krolmacieksurma pisze:
05.08.2024, 21:37
kibiccc1 pisze:
05.08.2024, 12:33
Które z osiedli/dzielnic/ulic na górnym śląsku są takie, że lepiej omijać szerokim łukiem. Gdzie po zmroku i za dnia jest najniebezpieczniej niezależnie od tego której drużynie się kibicuje? Pozdro.
uwazaj na bazantowie w Katowicach i Debowych Tarasach, a najlepiej nie wjezdzaj na Mysłowice na Wesołą.
ryż z kurczakiem pisze:
05.08.2024, 21:13
ale jakie haslo? o kim p********* czarnuchu
przecież to jakieś nowe osiedla ;)

kibiccc1

Post autor: kibiccc1 » 06.08.2024, 02:01

CzeskaKorona pisze:
05.08.2024, 23:38
pro100wryj pisze:
05.08.2024, 18:12
Pytanie z innej beczki dlaczego Paweł Pająk brat znanego YouTubera (podróże wojownika) zamazał dziary BKSu i Zagłębia, czyżby coś odjebal? Czy poprostu znudziło się…
znany YouTuber już dawno został pogoniony nie za konfidenctwo
a za co? I tu jest pytanie o brata a nie o jego....

KSGKSW

Post autor: KSGKSW » 06.08.2024, 08:54

StefanBatory1234 pisze:
05.08.2024, 22:08
Ty kurwiszonie Ksgks dalej tu stekasz dajesz ten numer? Ty k**** bita zmobilizuj lepiej pchają ci grata i torcipa Guys żeby Ruch nie woził się po Jaworznie a najlepiej wróć do ojczyzny i ogarnij to razem z kryminalnym marą bo wszędzie ciebie pełno tylko nie w kraju i w walce o Górnik także k**** milcz policjancie zawijaj mare do wyra i W********** spać.
Burek się napręża. Walcz Przemek Walcz.

localfootballfanatic

Post autor: localfootballfanatic » 06.08.2024, 13:55

Pytanie do kibiców Zagłębia Sosnowiec. Do kogo jest Wam osobiście bliżej - do Legii czy Bielska ?

kibiccc1

Post autor: kibiccc1 » 06.08.2024, 14:29

Faktycznie Piotrek miał dziarę na lewym bicepsie No Ultra '98. Ktoś zna przyczynę zamazania tatuażu?

kibiccc1

Post autor: kibiccc1 » 06.08.2024, 14:44

Bałtyk Gdynia 1930 pisze:
06.08.2024, 14:30
Pogoniony frajer celebryta
Dlaczego tak piszesz o nim? Jakieś info ocb?

localfootballfanatic

Post autor: localfootballfanatic » 06.08.2024, 14:45

localfootballfanatic pisze:
06.08.2024, 13:55
Pytanie do kibiców Zagłębia Sosnowiec. Do kogo jest Wam osobiście bliżej - do Legii czy Bielska ?
Pytam ponieważ jako sympatyzujący z Legią kibic mam wrażenie, że większości kibiców Zagłębia bliżej jest z sympatiami do Bielska.

North44

Post autor: North44 » 06.08.2024, 15:05

06.08.2024, 14:45
06.08.2024, 13:55
Pytam ponieważ jako sympatyzujący z Legią kibic mam wrażenie, że większości kibiców Zagłębia bliżej jest z sympatiami do Bielska.
Bardzo dobre masz wrażenie. Bielsko było, jest i zawsze będzie, dla zdecydowanej większości Zagłębiaków, zgodą nr 1. I jest to jak najbardziej zrozumiałe.

Laguna

Post autor: Laguna » 06.08.2024, 15:21

Bks to dla nich bracia, przyjaciele a Legia to zgoda. Jest zgoda bo jest ale jakbyście pogadali z ludźmi z Sosnowca to nie pałają zbyt wielką sympatią do nich. Po prostu ich tolerują ale napewno to nie jest przyjaźń. Czemu tak jest? Bo Warszawka jest wszędzie nielubiana.

KSGKSW

Post autor: KSGKSW » 06.08.2024, 15:23

Laguna pisze:
06.08.2024, 15:21
Bks to dla nich bracia, przyjaciele a Legia to zgoda. Jest zgoda bo jest ale jakbyście pogadali z ludźmi z Sosnowca to nie pałają zbyt wielką sympatią do nich. Po prostu ich tolerują ale napewno to nie jest przyjaźń. Czemu tak jest? Bo Warszawka jest wszędzie nielubiana.
A zawsze się mówiło że Sosnowiec to najbardziej oddalona dzielnica Warszawy.

Kalafior11

Post autor: Kalafior11 » 06.08.2024, 15:24

Czemu ci wielcy bracia nie obronili Bksu jak Legia im poskakala po głowach?

KSGKSW

Post autor: KSGKSW » 06.08.2024, 15:57

Puchatek84 pisze:
06.08.2024, 15:33
Laguna pisze:
06.08.2024, 15:21
Tak masz rację 😉 Zagłębie toleruje Legię od 50 lat😉 Weź ty chłopie już zamknij d*** bo wypowiadasz się w każdym temacie a jesteś skończonym debilem....
Żywcem z teksu Jolka Jolka pamiętaj, albo lepiej łzy Agnieszka już dawno tutaj nie mieszka. Tyś dobry wariat .

KSGKSW

Post autor: KSGKSW » 06.08.2024, 16:32

Puchatek84 pisze:
06.08.2024, 16:00
KSGKSW pisze:
06.08.2024, 15:57
Puchatek84 pisze:

Tak masz rację 😉 Zagłębie toleruje Legię od 50 lat😉 Weź ty chłopie już zamknij d*** bo wypowiadasz się w każdym temacie a jesteś skończonym debilem....
Żywcem z teksu Jolka Jolka pamiętaj, albo lepiej łzy Agnieszka już dawno tutaj nie mieszka. Tyś dobry wariat .
Rozwiń myśl...
Źle cytat trafiłem , miało być dla kolegi wyżej ze Startu , wybacz

KSGKSW

Post autor: KSGKSW » 06.08.2024, 20:14

StefanBatory1234 pisze:
06.08.2024, 19:17
KSGKSW pisze:
06.08.2024, 15:57
Puchatek84 pisze:

Milcz ty ku*** policjancie z bandy majciarzy i nie wpierdalaj się cwelu w rozmowy poważnych ludzi bo jesteś ku*** policyjna jak ten twój cały świat i podwórko że takie k**** się jeszcze uchowały.
Znasz Bienia czy nie?

490

Post autor: 490 » 06.08.2024, 20:54

AlaskańskiSmok pisze:
06.08.2024, 15:49
Kaleoa.02 pisze:
05.08.2024, 03:36
AlaskańskiSmok pisze:
26.07.2024, 15:59
odra to banda pedalow, niedawno jeszcze byli zajarani wisla i wspolnie z nimi spiewali cpjs, rozmawiali w knajpie czy na turnieju a za chwile wiatr zawial inaczej i nagle z dnia na dzien stali sie antywisla. zobaczcie sobie jakim skladem oni jezdza na wyjazdy dalsze niz na gorny slask haha niedawno przeciez spinali sie do Motoru na meczu w opolu a jak za 3 dni byla okazja sie sprawdzic z chlopakami ze wschodu to z oderki pojechalo 15 osob do Lecznej
nawet ich niedoszli ukladowicze z falubazu podsumowali ta opolska bande c**** a tak wgl to kto tam trzyma teraz te 20 osob w opolu nadal ten przyjeb joker ? prawda jest taka ze na ten moment zostala im tylko polonia a reszta ma na nich wypierdolone lubin to typowa pijacka zgoda a ostatnia wspolna akcja h odry i zaglebia to chyba przed derbami dolnego slaska w 2017
Ty ku*** pecie j*****. Ze swoją ekipą to Ty pewnie na nic nie masz wspólnego. Do Odry mam szacunek jak wyszli do Legii na wschodnim .Stomil jak się bił w tunelu nawschodnim z T.B ku*** panowie szacunek. Pamiętam was na krytej od strony przyjezdnych
ty ku*** pedale sluchaj tego, opowiem wam o mojej przygodzie z dziewczyna z tindera i akcentach kibicowskich w tej relacji
poznalismy sie jakos w 2019 ale traf czy tam pech chcial ze mieszka ona w opolu. byla to dosyc burzliwa relacja ale oboje dobrze sie w niej czulismy. bylo co prawda kilka przypalowych i niewdziecznych akcji i o nich chce wam teraz opowiedziec bo moze ktos bardziej doswiadczony w relacjach z kobietami wskaze mi w ktorych momentach zachowalem sie zle i dlaczego zerwala ze mna kontakt
juz na samym poczatku, na drugim spotkaniu powiedzialem jej ze jestem chuliganem Startu Namyslow na co ona odpowiedziala ze nie przeszkadza jej to. tylko ze po tym jak jej to powiedzialem to sobie pomyslalem ze w sumie nie wiadomo czy ona nie zna kogos z odry i czy mnie nie wystawi nastepnym razem jakims odrzykom, przypominam ze to bylo po drugim spotkaniu gdzie wiadomo nie znamy sie jeszcze zbyt dobrze. dlatego na kolejne spotkanie zabralem ze soba torbe sportowa z narzedziami ,,na wszelki wypadek'' ktora zawierala rekawice do mma i gaz pieprzowy, zaden ostry sprzet tak dla jasnosci. no wiec spotykamy sie, ja przygotowany na wszystko ale okazalo sie ze niepotrzebnie bo przyszla sama normalnie i niepotrzebnie sie schizowalem. tylko niestety torba w aucie zostala i tu przechodzimy do meritum. poznym wieczorem kiedy odwozilem ja z Rynku do jej apartamentu na Chabrach zatrzymaly nas psy na kontrole drogowa. w zwiazku z tym ze bylem na przypale bo mialem wtedy juz 2 sprawy w toku za bandyterke stadionowa to jak psy zaczely trzepac auto wystraszylem sie ze przyczepia sie do sprzetu z tej torby wiec ucieklem sprintem i zostawilem ja sama z nimi na tej kontroli auto i tak nie bylo nie mnie zarejestrowane wiec elo, a do namyslowa pamietam wrocilem pociagiem przez...wroclaw bo bylo po 23 i zadnego autobusu juz nie bylo to pojechalem pociagiem z opola do wro a z wro do Namyslowa hehe. pamietam ze byla na mnie bardzo wkurwiona po tej sytuacji bo ciagali ja potem na przesluchania i tutaj panowie mega plus dla niej, na zeznaniach poszla sztywno ze mnie nie zna i to jakis przypadkowy gosciu ja odwozil itd. szacun !!! to tylko scementowalo nasza relacje. a to auto byc moze do dnia dzisiejszego stoi na ktoryms policyjnym parkingu w opolu
po tej sytuacji przez miesiac nie odpisywala mi ale potem znowu zaczelismy sie normalnie spotykac i caly czas wszystko bylo w porzadku az do roku 2021 kiedy to zaprosila mnie na wigilie do swojej rodziny. niestety ale jakis typ jej kuzyn przyszedl na kolacje w koszulce meczowej odry. nie zastanawiajac sie dlugo wyplacilem mu liscia i kazalem wypierdalac z mieszkania. no i wtedy sie zaczelo wszyscy oburzeni, kazdy chcial wzywac policje, dra na mnie ryja co ja robie, ze powalony jakis jestem. jak tylko jej ojciec wyciagnal telefon i zadzwonil na numer alarmowy to natychmiast opuscilem mieszkanie mowiac na pozegnanie ze nie bede siedzial z konfidentami przy jednym stole
po tej sytuacji nastepnego dnia odpisala mi ze konczymy zwiazek i znajomosc. do dzisiaj nie umiem sie z tym pogodzic. caly czas w obledzie przemierzam wojewodztwo opolskie w poszukiwaniu mojej utraconej Kochanki Nocy. w noce kiedy jest pelnia ksiezyca czekam na nia na lawce na opolskim rynku gdzie zawsze wspolnie siedzielismy. w bezchmurne noce kiedy widac gwiazdy na niebie rozkladam koc i lezac na murawie namyslowskiego stadionu patrze cala noc az do switu na gwiazdy tak jak my to robilismy razem w letnie noce.
poswiecilem sie od tamtego momentu w 100% chuligance a w opolu jestem znany jako Oblakany Lowca Odrzykow

PS. miesiac temu po cotygniowym ganianiu kibicow odry po miescie pojechalem na hot dogi i przez przypadek spotkalem ja na stacji benzynowej w opolu gdzie pracuje jako kasjerka. zagadalem do niej czy chcialaby odnowic kontakt ale odpowiedziala tylko ,,nie mam czasu, jestem ciagle w pracy'' i wypowiedziala moje imie czyli pamieta mnie !!!!. od tamtego momentu nienawidze jebanej pracy, przez prace ciagle nikt nie ma czasu. dlatego prawde pisal tu kiedys pewien chlop ze tylko frajerzy chodza do pracy, j**** prace praca zabiera nam wolnosc, ja nie musze pracowac bo robie interesy
Nie wiem czemu ale przeczytałem to... Hahaha skąd Ty gościu się urwałeś

Post autor: oRt » 06.08.2024, 20:57

Laguna pisze:
05.08.2024, 21:09
bez-napinki pisze:
ciekawyswiata1948 pisze:

Piekary to niby też miasto Górnika a mimo to jeden z lepszych FC Ruchu. Taki paradoks.
Piekary nigdy nie były miastem Ksg, bo zawsze było podzielone. Obszarowo nawet więcej Ruch ma, ale z kolei Ksg ma dwie mocne dzielnice Centrum z os. Wieczorka i Szarlej. Po stronie Ruchu Kozlowa Góra, Brzozowice, Kamień, Brzeziny Śląskie, Dąbrówka Wielka.

Miasto Ksg to prędzej TG, choć w poprzednim sezonie na Ruchu z samych TG potrafiło się zameldować około 250 osób. Ale Ruch w TG to jak Gks w Siemcach.

Xsexx

Post autor: Xsexx » 06.08.2024, 21:02

Mowa o samych Tarn Górach czy powiecie tarnogórskim? Jeśli to pierwsze to liczba bardzo dobra, bo sam powiat jest dość rozległy

KSGKSW

Post autor: KSGKSW » 06.08.2024, 21:03

Xsexx pisze:
06.08.2024, 21:02
Mowa o samych Tarn Górach czy powiecie tarnogórskim? Jeśli to pierwsze to liczba bardzo dobra, bo sam powiat jest dość rozległy
Tak samo jakby mówić o powiecie Gliwickim.

KSGKSW

Post autor: KSGKSW » 06.08.2024, 21:37

Aporopo TG [link]

Post autor: oRt » 06.08.2024, 21:37

Xsexx pisze:
06.08.2024, 21:02
Statystyki klubowe, które obejmował ranking 20 FC dotyczyło samego miasta. Chyba na derbach było coś około 230 osób, ale nie pamiętam. Na stronie klubowej tam były te dane.

Ciekawostka to z Lublińca i okolic potrafiło przyjechać na śląski około 120 osób. Co jest mega zaskoczeniem, bo te strony to Ksg.

Kalafior11

Post autor: Kalafior11 » 06.08.2024, 22:26

Szkoda że górnik nie podaje takich liczb. Jestem ciekaw ilości osób z Chorzowa na meczach Górnika bo na pewno takie osoby są. Śląsk to specyficzny teren

umulung

Post autor: umulung » 07.08.2024, 01:33

telewizor z toshiby pisze:
06.08.2024, 22:40
Są na pewno. Sam pamiętam, jak jadąc obok stadionu GKS podczas ich meczu chyba z 5 aut na blachach SH namierzyłem na parkingu. Nie dorabiałbym temu fenomenowi jakiegoś głębszego znaczenia. Większość, jak nie wszyscy, to po prostu przeprowadzki. TG gorący, "podmiejski" teren rozsądny cenowo. Katowice, Gliwice - modne miasta z tych "bogatszych". Chorzów, Zabrze, Ruda i Świony - relatywnie tanie mieszkania.
Kto podróżuje po kraju wie, że Górny Śląsk jest najlepiej skomunikowanym województwem. To jest dosłownie jeden c***, czy ktoś mieszka na Rudzie czy w Katowicach. Dojazd wszędzie taki sam.
wez pod uwage, ze teraz nie trzeba blach przerejestrowywać

KSGKSW

Post autor: KSGKSW » 07.08.2024, 09:09

Kalafior11 pisze:
06.08.2024, 22:26
Szkoda że górnik nie podaje takich liczb. Jestem ciekaw ilości osób z Chorzowa na meczach Górnika bo na pewno takie osoby są. Śląsk to specyficzny teren
Podają ,ale w procentach z całej biletów.

Śnieżnobiały

Post autor: Śnieżnobiały » 07.08.2024, 09:50

Jędruś, czemu ten cały mara i jego ekipa nie przeszkadzali ci jak latałeś pod ich skrzydłami? Pieniądz płynął, więc wszystko pasowało?

KSGKSW

Post autor: KSGKSW » 07.08.2024, 10:38

StefanBatory1234 pisze:
07.08.2024, 09:37
KSGKSW pisze:
07.08.2024, 09:09
Kalafior11 pisze:
06.08.2024, 22:26
Podają ,ale w procentach z całej biletów.
Podają to ci pale do gęby policjatko
Twoje zapędy homoseksualne są przerażające.

krolmacieksurma

Post autor: krolmacieksurma » 07.08.2024, 19:00

siema te a ta pala kaniol juz wyszedl? pewnie sie rozjebal hshahahahahahaahha prawilniak dupny

Śnieżnobiały

Post autor: Śnieżnobiały » 07.08.2024, 19:08

Jedruś pisze:
07.08.2024, 11:16
Śnieżnobiały pisze:
07.08.2024, 09:50
Jędruś, czemu ten cały mara i jego ekipa nie przeszkadzali ci jak latałeś pod ich skrzydłami? Pieniądz płynął, więc wszystko pasowało?
Następny poklepywacz policjantów z Torcipy Bleeh k**** brzydzimy się wami
Widzisz, żebym gdzieś ich poklepywał i popierał? Pytałem czemu nie jechałeś z nimi jak latałeś z nimi w ekipie?

krolmacieksurma

Post autor: krolmacieksurma » 07.08.2024, 23:36

Bałtyk Gdynia 1930 pisze:
07.08.2024, 19:42
Kaniol wyszedł. Grypsowal jak należy i teraz znowu was będzie napierdalał po tych tchórzliwych łbach 😅
zesral sie chyba poza tym co ty p********* jak jestes z jakiejs gdyni lamusie kaniola schowali do wora i tlye a te bajki wyssane z fiuta swojego starego se w dupe wsadz gnoju

R1908

Post autor: R1908 » 08.08.2024, 17:47

Ciapek widziany dzis w Castoramie, zza rogu korytarza czekał na K.😉

Braun2025

Post autor: Braun2025 » 08.08.2024, 21:07

StefanBatory1234 pisze:
08.08.2024, 18:53
R1908 pisze:
08.08.2024, 17:47
Ciapek widziany dzis w Castoramie, zza rogu korytarza czekał na K.😉
Czekał na K ? 🤣 Ciapek to zmienił sklep budowlany z Obi co dostał klapsa i płakał do ochrony że to nie on zaczął? Na Castoramę na drugim końcu Katowic pod Sosnowcem? To ta dupna wasza Persona? Co go gania tak że relacje sobie dodaje jak chodzi po Katowicach i w kinie na Zależu w punkt 44? Skończcie już pierdolić o tym kaniolu i jakiś worze bo jesteście głąby do potęgi e-tej kto i gdzie go pakował i kiedy i gdzie go pogoniliście czy tam rozjebaliscie. Chyba że mówicie o tym podjeździe waszym na lipa jak był za murami bo na wolce każdy wie jak to wygląda a kryminały to już też zobaczyły że jedziecie na farmazonie a w ekipie macie konfidentów. Lotek mara który zajebany do wora i ten cały wasz góry jagodowy co słyszałem że ma nie za wesoło na Mysłowicach i też pożegnał się z ludźmi na dobre jak jego koleżanka mara.
Wy to gadaliście że jest spakowany do wora zanim jeszcze siedział a kto kumaty to wie że jak możesz spakować na wolce kogoś i na dodatek kogoś co nie siedział a tym bardziej nie grypsował.
Spakować możesz człowieka w kryminale tylko i wyłącznie ludzi grypsujących a ty durniu jeden z drugim a nie małolata na wolce.
Więc jak nie masz zjechane z bajery to utkaj p**** i W********** do marczuka podpisywać Filipinkę.
Albo dawaj na priv to cię rozkminić lajdaku kim jesteś po pierwszych paru zdaniach.
Nie jestem chuliganem ale zwykłym kibicem jak będę chciał na cele grypsujaca to podbić do pana ? Czy jest ktoś wyżej? Skreccie mi bajere chłopaki bo po derbach mam lipę. Nagrali mnie jak hsjziel kradnę;)

Busta

Post autor: Busta » 08.08.2024, 22:11

[link]

Kumski Zawodnik

Post autor: Kumski Zawodnik » 09.08.2024, 00:07

Siemanko, widzę że jest tu niezły wypierdek trolli internetowych. Prucie się w internecie i pisanie bzdur to wam pięknie wychodzi. Może zrobimy tu porządek i zaczniemy pisać jasno i konkretnie na temat? Patrząc na ostanie wpisy ostatnich tygodni to jest jakaś porażka dobrze jak by zostały to normalne osoby, a na te kurestwo i wylęgarnie trollów internetowych obsikać ciepłym moczem.

Ktoś wie czemu delegacja Persony nie zawitała na meczu Spartaka Trnava gdzie Ruch&Wisła zebrali się składem? Była mocna okazja do sprawdzenia się i dużo możliwości na trasie.

Kumski Zawodnik

Post autor: Kumski Zawodnik » 09.08.2024, 00:29

pfcasual pisze:
09.08.2024, 00:14
Skąd pewność że nikogo nie było?
A ok..... Pojechali w 7-8 dyszek ubrani na czarno nie utożsamiając się z własnym klubem bez flag i bez barw.
Chyba że się mylę to zwracam honor ;)

ODPOWIEDZ