Jak już tak rzucasz nazwiskami to to był brzykcy z brigate wirekJedruś pisze: ↑19.06.2024, 09:31Dokładnie jak latos był tak byłopuste miasto pisze: ↑14.06.2024, 16:07kiedys slyszalem taka historie ze pewien hools z Rudy Śląskiej z Górnika byl tak przerazony bandą NRŚL że jak robili mu wjazd to wolał sie połamać skacząc z okna niz sie z nimi bić
ktos to potwierdzi? :)
Jak wyjdzie to tak znowu będzie
Szewusy są nim obsrane
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
Jak latos wyjdzie to jego teściowa pójdzie na komendę zgłosić i palcem wskazać kto obił samochód jej zięcia
-
Patologia nie zna ograniczeń,!!!poziom ksgks i hks na tym forum to jak jakaś pierdolona laluna czy inne git freaki!!!!
Nie zastanawia was że nawet PB nie mówiąc już o ZS zachowują jakieś zasady przyzwoitości nie biorąc w tym neogitnet bagnie!!!
Chłop siedzi już tyle lat, posiedzi niestety jeszcze a ci ku*** odświeżają opowieści swoich wujków i sobie nim ku*** na k.net mordy wycierają.
Nie zastanawia was że nawet PB nie mówiąc już o ZS zachowują jakieś zasady przyzwoitości nie biorąc w tym neogitnet bagnie!!!
Chłop siedzi już tyle lat, posiedzi niestety jeszcze a ci ku*** odświeżają opowieści swoich wujków i sobie nim ku*** na k.net mordy wycierają.
-
Wydaje mi się bardziej że jak mellerka wyjdzie to znów zostawi kolegów ja wirku na katowanie i będzie się przyglądał z daleka jak oprawiają koleżków na wirku ewentualnie lotek zje makowca na komendzie i potwierdzi czyjeś zeznania istnieje jeszcze opcja że przygarną spowrotem Artura Nowaka bo już trochę czasu minęło to może biegać w kominie jak ich "charakterny" noga z shotganem w ręce
-
Jak tak na Bykowinie do ostatniej sprawy ?supertorba1920 pisze: ↑20.06.2024, 16:42Wydaje mi się bardziej że jak mellerka wyjdzie to znów zostawi kolegów ja wirku na katowanie i będzie się przyglądał z daleka jak oprawiają koleżków na wirku ewentualnie lotek zje makowca na komendzie i potwierdzi czyjeś zeznania istnieje jeszcze opcja że przygarną spowrotem Artura Nowaka bo już trochę czasu minęło to może biegać w kominie jak ich "charakterny" noga z shotganem w ręcewyślijcie brzykcego jak wróci do psychiatry po nowe tabletki depresyjne by wrócił mocniejszy do szeregów kulawej ekipy trsl
-
Piszesz tak tajemniczo jak lotek na komendzie pobili mnie ale nie wiem ktoKSGKSW pisze: ↑20.06.2024, 18:08Jak tak na Bykowinie do ostatniej sprawy ?supertorba1920 pisze: ↑20.06.2024, 16:42Wydaje mi się bardziej że jak mellerka wyjdzie to znów zostawi kolegów ja wirku na katowanie i będzie się przyglądał z daleka jak oprawiają koleżków na wirku ewentualnie lotek zje makowca na komendzie i potwierdzi czyjeś zeznania istnieje jeszcze opcja że przygarną spowrotem Artura Nowaka bo już trochę czasu minęło to może biegać w kominie jak ich "charakterny" noga z shotganem w ręcewyślijcie brzykcego jak wróci do psychiatry po nowe tabletki depresyjne by wrócił mocniejszy do szeregów kulawej ekipy trsl
-
Kaniol siedzi na Mysłowicach a kolejny kaszojad w drodze u jego blond damy
Czy psycha wytrzyma? 
-
Taki obeznany i to tajemnica? No nosupertorba1920 pisze: ↑20.06.2024, 19:44Piszesz tak tajemniczo jak lotek na komendzie pobili mnie ale nie wiem ktoKSGKSW pisze: ↑20.06.2024, 18:08Jak tak na Bykowinie do ostatniej sprawy ?supertorba1920 pisze: ↑20.06.2024, 16:42
Wydaje mi się bardziej że jak mellerka wyjdzie to znów zostawi kolegów ja wirku na katowanie i będzie się przyglądał z daleka jak oprawiają koleżków na wirku ewentualnie lotek zje makowca na komendzie i potwierdzi czyjeś zeznania istnieje jeszcze opcja że przygarną spowrotem Artura Nowaka bo już trochę czasu minęło to może biegać w kominie jak ich "charakterny" noga z shotganem w ręcewyślijcie brzykcego jak wróci do psychiatry po nowe tabletki depresyjne by wrócił mocniejszy do szeregów kulawej ekipy trsl
![]()
-
Zapytaj tych którzy z nim jadą w kryminale i jak ładnie został przywitany
-
Z kim jadę? Mówię, że siedzi na Mysłowicach i jest j***** tam po całości i zalał tą swoją kurwe. To są fakty
-
Przypominam tylko, że gdy kaniol biegał z GieKSą, to niebiescy mu ciupali od konfidentów. A teraz nagle pytacie czy się rozjebał. Dziwne. Swoją drogą znalazłem ostatnio foto z 2018 roku z treningu, na którym jest m.in kaniol i mara….
-
Bieniu wyjaśniłeś już Mare ?
-
Przewinął mi się jakiś post bodajże z nrśl odnośnie tego kopacza z Hiszpanii co poszedł do Górnika, że jest zdrajcą czy coś. Serio? Zrozumiałbym gdyby chodziło o synka ze Śląska co grał w Ruchu 5 lat i pochodzi z Mikołowa, ale gość tu przyjechał z Hiszpanii kopnąć piłkę parę razy bo nikt go u siebie nie chciał, pograł pół roku i poszedł tam gdzie mu więcej obiecali i wyjebane ma w jakieś konflikty lokalsów. Za 5 lat nie będzie nawet pamiętam że grał w jakimś Ruchu czy Górniku
-
Nie wiem, zapytaj prowadzącego fanpage nrśl. Może nie mają większych problemów
-
Jak widać ty też nie masz.
-
Ja jestem gdzie jest ta ekipa gzg jak Ruch wbija bo małolatów szkoda bić
-
Też mnie to zastanawia skąd takie ciśnienie na tego Hiszpana co poszedł do zaboli. Coś obiecywał, był bohaterem trybun czy o co chodzi? Pytam całkiem poważnie bez uszczypliwości
-
Ja tam mam wyjebane, ale są i tacy, którzy bardziej radykalnie podchodzą do sprawy. Niczego nie obiecywał.
-
Czyli są zjebami bo myślą że Chorzów to pępek świata, sami nawet nie będąc z Chorzowa, sraka o jakiegoś typa z Hiszpanii 

-
[quote=jakisyf1997 post_id=1428854 time=1719080486 user_id=61101].
[/quote]
,
Gzg była w Niemczech , a druga połowa u mary na urodzinach , jak mieli być gdzie indziej skoro kara zrobił taką zajebista imprezę ??
[/quote]
,
Gzg była w Niemczech , a druga połowa u mary na urodzinach , jak mieli być gdzie indziej skoro kara zrobił taką zajebista imprezę ??
-
no faktycznie dziwne, że nie stoją 24h/dobę zebrani pod trzepakiem, czekając na wjazd wielkiego ruchu. poziom upośledzenia niektórych tutaj poraża po prostu...jakisyf1997 pisze: ↑22.06.2024, 20:21Ja jestem gdzie jest ta ekipa gzg jak Ruch wbija bo małolatów szkoda bić
-
Nie tylko on, całe śmieszne brigate Wirek było obsrane na sama myśl o ekipie NRŚL.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
-
Ale jakoś nie udało się ich wytępić.CopA.C.A.B.ana pisze: ↑23.06.2024, 15:21Nie tylko on, całe śmieszne brigate Wirek było obsrane na sama myśl o ekipie NRŚL.
-
Ale jakoś proporcje się zmieniły.
-
Szczerze to może proporcje jakoś nie bardzo, a raczej aktywność ludzi. Z drugiej strony jasne że w pewnym momencie była widoczna przewaga . Teraz to bardziej bym się upatrywał bardziej w monitoringu Rudy Śląskiej. A kibic dalej są na Wirku pół na pół. No i druga sprawa dużo starszych kupiło mieszkania czy też domy w innych dzielnicach czy miastach.
-
Jasne że na Wirku dużo straciliśmy,ale szczerze to nigdy bym nie powiedział że 90 procent było na naszą korzyść. Druga sprawa 10 czy 15lat temu inne czasy. Teraz nie do pomyślenia co wtedy było można ,a teraz. Tak czy inaczej Ruch zrobił dużo na Wirku i mówię to z czystym sumieniemXXXXKK pisze: ↑23.06.2024, 17:52No to popytaj kolegów jak wyglądała sytuacja na Wirku 10 lat temu a jak wygląda teraz. 10-15 lat temu to ksg było tam z 90procent, potem nastał czas charakterniaków z brigate Wirek i młodzież wolała Ruch. Nie do pomyślenia, no ale Mellerce z ekipą się udało rozjebać tak mocną waszą dzielnice.KSGKSW pisze: ↑23.06.2024, 15:44Ale jakoś nie udało się ich wytępić.CopA.C.A.B.ana pisze: ↑23.06.2024, 15:21
Nie tylko on, całe śmieszne brigate Wirek było obsrane na sama myśl o ekipie NRŚL.
-
Szczerze to zawsze byłem pewny że to Jędruś i tego jestem dalej pewien, ale może o masz rację.robertlewandowski pisze: ↑23.06.2024, 18:06Ksgksw ale wiesz ze teraz gadasz z tym pogonionym dzieciojebca bieniem?
-
Tak aporopo Rudy Śląskiej to nie tak dawno, znowu poszło coś nie tak w Waszą stronę. Kolejna obława?
-
Na wirku proporcje się zmieniły, pewnie w wielu miejscach tak to będzie działać w najbliższej przyszłości, ale jedno panowie z Ruchu pewnie zauważyli, większość starc na przestrzeni 2 lat mają w plecy
-
Ciekawe niby jakie poza legendarnym już Chebziem i derbami. Ruch po zatrzymaniach zrobił duży postęp w całym mieście gdzie każdy nas spisywał na straty i wróżył nam pozostanie tylko na Kochłowicach. Tymczasem z Fryny was całkowicie wyczyściliśmy, na Halembie to samo. Na Wirku z waszej ogromnej przewagi wyszło 50/50 i tak naprawdę pod waszym władaniem została tylko północ miasta.ciekawyswiata1948 pisze: ↑23.06.2024, 21:06Na wirku proporcje się zmieniły, pewnie w wielu miejscach tak to będzie działać w najbliższej przyszłości, ale jedno panowie z Ruchu pewnie zauważyli, większość starc na przestrzeni 2 lat mają w plecy
-
Nie jestem z rudy śląskiej ale bylem gościem na rudzie slaskiej nie raz i z Wirkiem to prawda że kiedyś było 90% zaboli albo i lepiej. Teraz na Wirku rządzi Ruch Chorzów ogólnie Ruda Śląska skłania się bardziej Ruchowi i w przyszłości to Ruch będzie zdobywał więcej. Ruda to śląski bastion gdzie skręt w polskość gornika nie przynosi im tam chluby i to najczęściej słychać od starszyzny
-
Młodzi to mają w to totalnie wyjebane
-
Najlepsze jest to za na Wirku kiedyś mało ludzi w barwach Ruchu było widać a teraz na odwrót rzadko kogoś w barwach Górnika zauważyć.
-
Jak chłopy sobie palca w dupe wsadzają to kto im zabroni pozdrawiać kapusia ? Przecież mara do dziś tam wszystko trzyma i on wywiesił ten trans , chłopaki z knurowa sami mówili i są wkurwieni , ale to już inna bajka bo kto ma wiedzieć ten wie , tak samo dlatego Wisłoka wcześniej pojechała bo się wkurwila , ale im akurat to na dobre nie wyszło , ciekawe kto ich wystawił ?
-
Co się wydarzyło?
-
-
[quote=Jedruś post_id=1429037 time=1719262372 user_id=89382]
[quote="Eryczek pawl" post_id=1429033 time=1719259682 user_id=92944]
Jak chłopy sobie palca w dupe wsadzają to kto im zabroni pozdrawiać kapusia ? Przecież mara do dziś tam wszystko trzyma i on wywiesił ten trans , chłopaki z knurowa sami mówili i są wkurwieni , ale to już inna bajka bo kto ma wiedzieć ten wie , tak samo dlatego Wisłoka wcześniej pojechała bo się wkurwila , ale im akurat to na dobre nie wyszło , ciekawe kto ich wystawił ?
[/quote]
Ale ku*** tam jest bajzel ja pierdolę
[/quote]
Bajzel to ty masz w głowie, oj siada siada.
[quote="Eryczek pawl" post_id=1429033 time=1719259682 user_id=92944]
[/quote]
Ale ku*** tam jest bajzel ja pierdolę
[/quote]
Bajzel to ty masz w głowie, oj siada siada.
-
-
Ciekawe co na to Row i Gieksa , sztywne ekipy, widzieli marę na turnieju i ten trans PDW lotem im nie przeszkadzał ? Jedynie Wisłoka sie zachowała honorowo i pojechali w c*** jak i kilka FC w tym Ruda , szacunek , kiedy wkoncu pogonicie konfidenta u siebie w ekipie ? Już drugi raz w przestrzeni kilku miesięcy jest obecny z ekipą , najpierw treningi teraz turniej ?
-
Jak dla ciebie to nic to gratulacje , z mara też się witasz ? Cały kryminał jedzie z nim do spodu a tu taka akcja na turnieju , zapytaj chłopaków z Rudy oraz starych z Tarnowskich Gór czy to napewno nic ? Widać ze chyba albo wiesz tyle co usłyszysz w necie albo jesteś ziomkiem mary , a właśnie , pozdrowienia dla Lotka to też nic ? On sztywno siedzi ???